SACCSIV – blog ortodox

Radu Golban despre FANATICII EVOLUTIONISMULUI. Tocmai papusarii acestei lumi, care, prin succesiune dinastică, s-au dedicat trup și suflet reducerii populației, se înhamă acum, invocând protejarea vieții, la producerea unui vaccin contra coronavirusului

Sursa: https://www.cotidianul.ro/procesele-de-la-nurnberger-reloaded-pentru-a-salva-lumea-de-fanaticii-evolutionismului/

Unul dintre cele mai răspândite mituri constă în a considera că, odată cu procesul medicilor de la Nürnberg, teoria raselor, eugenia (teoria sănătății ereditare) și făurirea supraomului prin selecție artificială au devenit un capitol încheiat al istoriei. Procesul le-a fost intentat unor oameni de știință care, călăuziți de convingeri eronate cu tentă nazistă – bazate pe darwinism social, pe curentul new age și pe încrederea oarbă în tehnică –, au provocat moartea a mii de oameni. Dar, prin pedepsirea celor care au ucis în numele științei, au fost scoși din circulație doar făptașii, nu și armele lor: știința și sponsorii.

„Deși nu încape îndoială că o politică eugenistă radicală va rămâne, mulți ani de-acum înainte, imposibilă din punct de vedere politic și psihologic, pentru UNESCO va fi totuși important să contribuie la verificarea cu maximă atenție a problemei eugeniste, informându-i pe oameni cu privire la chestiunile care decurg din ea, pentru ca multe lucruri ce par de negândit azi să poată fi măcar gândite din nou la un moment dat.“

Aceste cuvinte nu-i aparțin vreunui savant nazist de pe banca acuzaților, ci lui Julian Huxley însuși, primul director general al UNESCO. Cu asemenea opinii, biologul, filozoful și scriitorul britanic – eugenist de frunte al țării lui – nu ar fi scăpat de ștreang la Nürnberg. Totuși, în calitate de transumanist convins, el a lucrat nestânjenit, până la sfârșitul vieții, la înfăptuirea ideii lui fetiș, exprimată în deviza: one world, one faith. Deviza – al cărei sens nu e departe de Ein Volk, ein Reich, ein Führer [Un popor, un Reich, un Führer] – s-a bucurat de succes, de vreme ce promotorul ei era susținut de cele mai alese cercuri britanice și americane. Așa cum notează prof. Paul Weindling în studiul lui din 2012, intitulat Julian Huxley and the Continuity of Eugenics in Twentieth-century Britain1, Huxley a lucrat mână-n mână cu organizația de binefacere Rockefeller, omniprezentă în contextul pandemiei de COVID-19 și al vaccinului contra noului coronavirus. În definitiv, familia Rockefeller și-a dat toată silința să finanțeze programe de eugenie încă dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial.

Lista proiectelor lui Huxley a fost lungă.2 I-au stat alături intelectuali și personalități de renume, ca matematicianul și filozoful Bertrand Russel sau John Maynard Keynes. Uniți în spiritul ideilor criminale formulate de economistul englez Thomas Malthus, pentru care era de preferat ca adulții să ucidă copii decât să le asigure spațiu3, ei au văzut în biologie și în genetică mijloace moderne de a netezi calea acestui fanatism al evoluției cu tentă elitistă. Biologul evoluționist Julian Huxley profețea că ideea marxistă despre revoluționarea societății va fi sortită eșecului în lipsa unei „componente biologice“. Generații întregi de elevi au înțeles din Brave New World, cartea fratelui său Aldous, ce componentă biologică avea în vedere savantul. Convingere pe care nu i-o putem lua în nume de rău acestei dinastii intelectuale dacă ne gândim că, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, bunicul celor doi, Thomas Huxley, trecea drept „buldogul lui Darwin“. Nu știm azi dacă bunicul și-a luat din opiu – substanță tolerată la vremea aceea – forța de a modela o societate construită pe baza selecției naturale darwiniene sau dacă numai Aldous, vizionarul autor pe jumătate orb, avea o slăbiciune pentru LSD. Nu știm nici de ce această familie și-a atribuit, de-a lungul mai multor generații, inspirația divină de a ameliora biologic omul. Pe de altă parte, e de înțeles că fratele Julian își făcea griji pentru sănătatea familiei sale și că extrapola aceste griji la scara umanității, întrucât, pe lângă darwinism, în clan avea mare trecere și concepția mizantropică a lui Malthus despre suprapopularea pământului.

Nu e de mirare că geniul și nebunia sunt îngemănate: următorul aliat, fratele Sir Andrew, a obținut premiul Nobel pentru medicină. Ce coincidență fericită că, prin modelul Hodgkin–Huxley, acest biolog, și el un spirit luminat, a deschis drumul descoperirii unui vaccin atât de important pentru noi: vaccinul contra coronavirusului! Modelul său matematic servește la înțelegerea modului de funcționare a neuronilor care eliberează dopamină și a modului în care stochează dopamină gena VMAT2. Revista americană de specialitate The Scientist4 a publicat recent un amplu articol despre relevanța acestei gene pentru COVID-19 și despre posibilele consecințe neuronale ale bolii. Unii savanți consideră că gena afectată, VMAT2, ar fi responsabilă, printre altele, de credința în Dumnezeu, motiv pentru care ea este cunoscută și drept „genă a lui Dumnezeu“. Alții privesc lucrurile mai lucid și atribuie genei controlul asupra a numeroși neurotransmițători din creier, care, la rândul lor, controlează conștiința, conștiința de sine, experiențele de natură emoțională, frica, imaginația, motivația etc.

În principiu, e vorba de zone ale creierului uman care, grație extraordinarelor realizări științifice ale fraților Julian și Andrew, pot fi, la nevoie, supra- sau subsolicitate; cu alte cuvinte, omul de mâine poate fi ameliorat biologic astfel încât să degenereze la stadiul unui animal de muncă înapoiat sau, binecuvântat cu sclipiri de geniu, să elaboreze o nouă colecție de animale din pluș pentru Bill Gates.

Fiind probabil mai puțin talentat decât ceilalți doi, Aldous vorbea în termeni simpliști despre ameliorarea unor embrioni care, alimentați cu o cantitate redusă de oxigen, urmau să devină o castă de muncitori cu inteligență limitată. Cu asemenea frați glorioși, vizionarul Aldous își cam pierde consistența. Nici urmă, la el, de vreo critică a ideilor mizantropice și a eforturilor asidue depuse în vederea tehnicilor de inginerie genetică. În spiritul acestei bizare dinastii animate de fetișul reducerii populației, Aldous are totuși meritul de a fi făcut o profeție remarcabilă: controlul demografic, spunea el în anii ’60, ar putea fi înfăptuit într-o zi prin medicamente. Acest strălucit utopist a avut inspirația să prevadă, în umbra celor doi savanți creatori de monștri, pilula anticoncepțională.

Tocmai elitele acestei lumi, care, prin succesiune dinastică, s-au dedicat trup și suflet reducerii populației, se înhamă acum, invocând protejarea vieții, la producerea unui vaccin contra coronavirusului. Din acest punct de vedere, ura față de oameni – instituită pseudoștiințific, alimentată de malthusianism și modelată de teoria darwinismului social – este resortul iubirii de semeni, care pretinde că apără lumea de un nou tip de gripă.

Nici prof. dr. Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, nu poate fi suspectat de genialitate sau de originalitate. În ciuda aerului curat de la Davos, Schwab, care a studiat între altele inginerie (construcții de mașini), i-a imitat cu atâta fervoare pe eugeniști în dezbaterile despre transumanism, încât e lesne de înțeles de ce speră la mai multă inteligență prin intervenții asupra biologiei umane. Dacă ne luăm după el, ne aflăm literalmente în pragul celei de-a patra revoluții industriale, care, de data aceasta, ar viza mai degrabă omul decât mașinile și ar face să dispară granițele biologice. Având în vedere abundența de texte pe această temă semnate de frații Huxley și de alții, Schwab ar fi trebuit să se ocupe de protecția mediului în loc să consume hârtie pentru cartea lui The Great Reset.

Pentru dl Bill Gates e valabil același criteriu în ce privește revoluția tehnologică și socială din timpul pandemiei și de după ea. De aceea se pune întrebarea: de ce tocmai acest atelaj de elite, îngrijorate de evoluția demografică, caută să ne deschidă ochii și să ne apere de o afecțiune respiratorie eventual gravă? După toate aparențele, revoluționarii nu se mulțumesc cu un vaccin susceptibil să prevină o mortalitate oricum scăzută. Nu e clar de ce think tank-urile unor secte evoluționiste – care promit raiul pe pământ prin ameliorare genetică – văd într-un vaccin menit să ne apere de o viroză un potențial pentru noi forme de viață.

Singura explicație ar fi că frica de virus – o frică indusă – oferă șansa istorică unică de a-i feri pe oameni de tuse și, în același timp, de a-i lipsi genetic de ceea ce face lumea cu adevărat frumoasă pentru noi, masele: liberul arbitru.

Pentru ca un asemenea fetiș evoluționist cu accente new age, întreținut de analiști, fundații și savanți, să nu-i răpească genetic omului talentul, arta, cultura, spiritualitatea și libertatea intelectuală, el se cuvine criminalizat ca mișcare teroristă și condamnat așa cum au fost condamnați cândva la Nürnberg zbirii regimului nazist. Cu mica diferență că, azi, acuzații nu ar încăpea pe o bancă, ci ar umple un întreg stadion.

1 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4366572/

2 https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000068197

3 Das Bevölkerungsgesetz von Sir Thomas Malthus (1766-1823)

4 https://www.the-scientist.com/news-opinion/two-genetic-regions-linked-with-severe-covid-19-67619

de

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depistare a contactilor au dus la descoperirea unui numar mare de asimptomatici / URMEAZA: Pasul 2) control total al populației prin sisteme de urmărire și identificare digitale. Pasul 3) toate vor fi centralizate într-o colosala platformă digitală / CARE VA FI pasul 4?

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Știința constipată de idei sub tratament (I): Teoria lui Malthus sau teoretizarea nimicirii populației pentru a salva resursele

Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintele Forumul Economic Mondial): Marea Resetare “va duce la fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice”, adica microcipuri implantabile ce pot citi gândurile

Adrian Patrusca: “Marea Resetare”, de care se tot vorbeste, este conceptul ONU din 2015 „Build Back Better” care isi propunea să folosească un dezastru pentru a construi noul bolsevism. Dezastrul l-au creat iar numele sau este … Covid-19

VIDEO (si transcriptul): Daca ai gena VMAT2, esti religios. Daca esti religios, esti terorist. Asa ca SISTEMUL te va vaccina ca sa-ti treaca…

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

Bill Gates: Pentru protectia impotriva coronavirusului, vor fi necesare multiple doze de vaccin pentru fiecare om in parte. Scoala normala dupa 2021

Le Monde: Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele cu finantare Bill Gates

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Cum fundatiile Rockefeller si Bill Gates infometeaza Africa prin Revolutia Verde. Lumea lor e mica. Aceleasi nume le regasim si in afacerea OMS – Coronavirus – vaccin

În Florida vor fi lăsaţi în libertate peste 750 de milioane de TANTARI MODIFICATI GENETIC. Proiectul privind ţânţarii modificaţi genetic a fost finantat de BILL GATES

Cu ce se mai ocupa Bill Gates: sponsorizeaza Impossible Foods – “hrana artificiala” compusa din organisme modificate genetic si glutamat monosodic

Documentar (2020): Who Is Bill Gates? (Cine e Bill Gates?)

CHEMTRAILS finantate de BILL GATES = INFOMETARE pana la MOARTE

Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legături naziste, implicata în eugenie şi depopulare)

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on decembrie 12, 2020 at 10:33 pm

  Până la urmă şi corectitudinea asta politică ne vine tot de la Soroş şi ai lui, care de frica de a nu se auzi de exemplu că unu-i jidan, interzic şi alte expresii, dar în special cele legate de alte rase printre care şi asta cu negrii !
  Mai nou, ăsta e foc şi pară pe Merkel că nu a tăiat ungurii şi polonezii de la fondurile de ajutorare post pandemie, deoarece nu respectă, după mintea lui statul de drept, adică ăla în care conduce el prin interpuşi !

  Şi după astfel de imixtiuni în treburile interne ale unor state care e drept au norocul , sau mai bine zis cetăţenii polonezi şi maghiari au discernământ şi curaj patriotic atunci când îşi aleg Şeful Statului, deci după aceste intervenţii ale lui Soroş se mai miră unii că antisemitismul ia din nou anploare în Lume !?
  Puneţi-vi-l voi la punct pe descreieratul ăsta, de la care se răsfrânge asupra unui întreg popor mânia, dispreţul şi dezgustul ce i se cuvin acestui personaj malefic ce-şi bagă coada şi banii peste tot, dar nu pentru a ajuta, cum susţine, ci pentru a dezbina şi controla oameni, instutuţii şi ţări !
  Cea mai mare criminală femeie din România a fost Ana Pauker, cei care au aruncat în aer Senatul României ,la fel ca ea şi ca ei au fost şi Drăghici, Moghioroşi cu şleahta lor venită pe tancurile sovietice să instaureze comunismul în România prin jaf, crimă şi teroare , i-au urmat Brucanii , Bârlădenii, Romanii, Tismănenii, Patapievicii şi alte charlie, toţi o apă şi-un pământ.. sfânt ! Pământul , că ei, dimpotrivă !
  Ce-i aduce la acelaş numitor pe toţi ăştia şi încă mulţi alţii ? Răul pe care l-au făcut şi îl mai fac încă României din cele mai vechi timpuri. Aşa că puneţi-i la punct voi, sau măcar lăsaţi într-un fel să se înţeleagă că nu sunteţi de acord cu ce au făcut sau ce fac, ca să nu se dezvolte din nou acea ură care duce la acţiuni regretabile ai căror ţapi ispăşitori rămân până la urmă oameni nevinovaţi, evrei ce merită tot respectul, dar au plătit şi mă rog Bunului Dumnezeu să nu mai plătească nici măcar vreunul dintre ei pentru unul ca Soroş.
  P.S.
  Să zicem că noi suntem mai naţionalişti, ruşii mai comunişti, dar ungurii, spaniolii, portughezii, grecii, slovacii, polonezii, bulgarii, americanii, ba chiar şi cei din Israel, cum de-l alungă de peste tot ?!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Radu Humor said, on decembrie 12, 2020 at 10:37 pm

  Observ că nimeni n-a observat, , cît de folosită e limba română în Lume ( nu doar la lins în coor puterea, sau licuricii) din moment ce spusele lui Colţescu au fost imediat traduse în vreo două -trei, sau mai multe limbi, după naţionalitatea celor de pe marginea terenului ! În loc să ne mândrim, noi ne coborâm la nivelul lor, inclusiv a lui Erdogan, uitând că toţii înaintaşii lui n-au plecat din România de atunci, doar împinşi de la spate , ci şi cu vreo câteva expresii româneşti bine întipărite nu doar în coor, ci şi în minte ! .

  Radu Humor said

  Apreciază

  • Grig said, on decembrie 13, 2020 at 12:04 am

   Cel putin in lumea sportului, cei mai multi bagatori in seama sunt ardeleni, pe langa ‘obiect’, dar si pe langa subiect.

   Apreciază

 3. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 12, 2020 at 11:37 pm

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=201715241574028&id=100052066591984&sfnsn=mo

  Iată ce a ajuns omul să facă la adăpostul pandemiei! Oare numai în Italia?

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on decembrie 13, 2020 at 9:42 am

   Apa trece, pietrele rămân

   Ce zice?

   Apreciază

   • tudorr said, on decembrie 13, 2020 at 5:20 pm

    Doamne ajuta!
    Aproximativ. Spune ca sunt detalii socante despre traficul cu organe a celor bolnavi de covid. Ca au inchis Italia pentru o raceala care se trateaza cu tachipirina (paracetamol). Ca ii baga pe oameni in spital, bolnavi falsi de covid, ii intubeaza si le scot organele pe ascuns pentru traficul de organe, la fel ca in China. De-aia nu se fac autopsii si oamenii se incinereaza. Spune ca daca nu il omoara va scoate adevarul la iveala, ca nu putem sa tacem. Spune ca a mai fost un prim filmulet, dar sters, iar pe acesta cine poate sa il salveze, ca informatiile pe care el le afla nu au voie sa circule. Sa nu se mearga la spital caci covid este o banala raceala. Urla si ii injura pe conducatorii Italiei ca prostesc poporul si il aduce la foamete.

    Apreciat de 1 persoană

   • Cosmin said, on decembrie 13, 2020 at 6:08 pm

    Am vazut clipul.

    Filmul e facut din doua filme: secventele cu cadavrele intinse pe mese si pe jos, provin din Ucraina.

    Cica e vorba tot de trafic de organe, desi din dialog nu reiese acest lucru.

    Precizez ca e destul tulburator, poate afecta emotional. Iertare.

    E link de pe telegram, s-ar putea sa nu functioneze:

    https://t.me/c/1346930844/28781

    Apreciază

   • Cosmin said, on decembrie 13, 2020 at 6:22 pm

    Tot repeta ca se face trafic de organe. Ti-am trimis pe mail frate Vasile, filmarea din Ucraina.

    Apreciază

   • Alexandru TM said, on decembrie 13, 2020 at 8:18 pm

    Video-ul postat de „Apa trece pietrele raman” este un fals – facatura (CGI) – Computer Generated Imaging , adica efecte speciale digitate. in care cel ce filmeaza dezaproba disectia si vinderea organelor mai rau ca in China a italienilor, sub acoperirea pandemiei si a interdictiei de autopsie, ca in liniste sa hacuiasca persoane.

    Nu zic ca nu se intampla trafic de organe sub paravanul pandemie(nici asta nu stiu in fapt), insa zic ca video-ul este fals.

    Cu scopul de a misca masele indignate spre „revolutie” >toate se accelereaza spre scopul macelului in masa a omului de catre om.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

   • Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 13, 2020 at 8:55 pm

    Există un rezumat al comentariului sub videoclip. Pe scurt, comentatorul face o legătură pe de o parte între neefectuarea autopsiei, împachetarea post-mortem a cadavrelor, restricțiile impuse familiilor, și, pe de altă parte, între imaginile filmate și traficul de organe acum la modă! Modul în care arată victimele depășește orice imaginație. Persoanele din filmare nu sunt foarte în vârstă! Organele destinate transplantului se recoltează doar de la persoane aflate în viață. Există și un material video cu sonor și cu traducere, dar nu are link.

    Apreciat de 1 persoană

  • Anastasia said, on decembrie 15, 2020 at 6:18 pm

   La fel precum cazul mafiei cu trafic de organe umane de la Caracal (ref. monstrul Dincā + complicii lui, medici cu grade si fārā grade ). !! !DUMNEZEU sa le odihneasca in pace pe zecile de fete macelarite de Dinca in Caracal, „operatiune” care a avut loc peste 9 ani, de cánd tot dispareau fara de urma fete din zona. Totul sub ochii politiei si procuraturii locale. DUMBEZEU va razbuna fetele rapite, violate si ucise si macelarite acolo pentru trafic de organe. Daca nu publicati, NU mai scriu niciodatā aici. Oricum, este ultimul meu comment pe orice fel de site-uri „ortodoxe. Nimeni NU spune ADEVĀRUL! Toti fac manipulare si propaganda aur, psd, pnl, usr, udmr, etc i uita ce ce fel de poame rele sunt si partidele cele „mari” , care au tradat impreuna cu sekuristii, de 31 de ani , poporul román. Este vremea de iesit la lupta in strada, fara frica pentru HRISTOS si apararea ORTODOXIEI. Vremea lamentarilor oe internet si vremea partidelor politice a trecut de mult. Antihrist a bate la usa omenirii. A si intrat. Va urez Pace si Mântuire întru HRISTOS.

   Este ultimul meu comment pe acest site si pe oricare altul, deoarece Duhovnicul meu nu imi mai da voie sa comentez nimic pe internet.

   Este vremea rugaciunilor individuale cātre HRISTOS si cātre Prea Sfânta Nāscåtoare de DUMNEZEU. Este vremea de iesit in strada oentru apararea ORTODOXIEI , in conditiile in care, absolut toti preotii si arhiereii sunt ecumenisti, pomenitori si cred in virusul care NU EXISTA. Ce lasi! NU au CURAJUL DE A MĀRTURISI PE HRISTOS!
   DOAMNE AJUTĀ!

   Apreciază

 4. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 12, 2020 at 11:57 pm

  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/previziunea-lui-andrei-caramitru-dupa-ce-va-ajunge-vaccinul-in-romania-va-fi-circ-hedonism-si-balamuc-sex-alcool-si-rockroll-1416737
  Iată cum acest slujitor al satanei îi ademenește pe tineri în hora necuratului!

  Apreciat de 1 persoană

 5. maxtor said, on decembrie 13, 2020 at 6:01 am

  sa vedem cu ce fel de fanatici avem de-a face:
  -sambata seara la tembeliziunea tvr1 „s-a dat” „filmul artistic”-„cu mainile curate”:
  iarasi,un atac axiologic ca in reclama cu shora de acum un an,apoteoza comunismului de ocupatie.
  blesteme celor care au planificat asa ceva,copiilor lor,nepotilor lor,focul sa-i arza pa matze!

  Apreciat de 1 persoană

 6. […] Radu Golban despre FANATICII EVOLUTIONISMULUI. Tocmai papusarii acestei lumi, care, prin succesiune … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: