SACCSIV – blog ortodox

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Posted in ROCKEFELLER, ROCKEFELLER FOUNDATION, virus by saccsiv on mai 29, 2020

CNBC: Coronavirus: New plan would test 30 million per week and cost up to $100 billion, but ‘we’ve got to do it’

Coronavirus: Noul plan va costa 100 de miliarde și vor fi testate 30 de milioane de persoane săptămânal, dar trebuie „trebuie s-o facem”

21 aprilie 2020

 • Un plan ambițios prin care se vrea creșterea radicală a numărului de teste împotriva coronavirus în Statele Unite, prin testarea a 30 de milioane de personae săptămânal și care va costa până la 100 de miliarde de dolari.
 • Planul Fundației Rockefeller solicită triplarea nivelului actual de 1 milion de teste Covid-19 pe săptămână, urmate de o creștere de 10 ori la nivel național în decurs de șase luni.
 • De asemenea, solicită până la 300 000 de testatori și de urmăritori de contact și o platformă de partajare a datelor
 • Experții în domeniul sănătății și directorii de afaceri ai companiilor au declarat că numărul de teste pentru coronavirus trebuie să crească dramatic, pentru a evita noi focare care ar putea afecta în continuare economia Statelor Unite.

Dr. Natalia Echeverri, (dreapta) folosește un tampon pentru a strânge o probă din nasul lui Sammy Carpenter, care a spus că este fără adăpost, pentru a-l testa pentru COVID-19 pe 17 aprilie 2020 în Miami, Florida. Joe Raedle | Getty Images

Conform unui plan ambițios de creștere a numărului de teste pentru coronavirus, în Statele Unite ar putea fi testați până la 30 de milioane de oameni în fiecare săptămână și ar costa până la 100 de miliarde de dolari pentru implementare, a spus marți o fundație privată.

Însă, efortul, pentru ceea ce unii au spus că ar fi cel mai mare test de sănătate publică din istorie, este necesar pentru a reduce cele între 300 și 400 de miliarde de dolari de pierderi economice americane în fiecare lună, ca urmarea pandemiei Covid-19, așa cum susține Fundația Rockefeller.

Se spune că pe măsură ce testele devin mult mai disponibile, economia SUA poate să revină la normal mai repede.

Dr. Michael Pellini, care a ajutat la eleborarea planului, spune că avem capacitatea dar și resursele de a face acest lucru. Pellini este partenerul firmei Secțiunea 32 și membru al Consiliului Coaliției de Medicină Personalizată.

„Da, este ambițios, dar în acest moment trebuie să o facem” spune Pellini. „Trebuie să rezolvăm testarea în această țară pentru a permite forței de muncă să se întoarcă la serviciu din nou”.

Planul vine pe fondul apelurilor de la numeroși experți și directori ai marilor companii pentru a stimula testarea împotriva coronavirusului pentru a se asigura că întreprinderile și evenimentele sociale se pot redeschide în siguranță, fără a provoca al doilea și al treilea val de focare de coronavirus.

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, într-o notă acordată acționarilor săptămâna trecută, a scris: „Testarea periodică la scară globală, în toate sectoarele de activitate, ar ajuta să mențină oamenii în siguranță și ar ajuta la reluarea economiei.”

Președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shad, spune: „Ne imaginăm o America în care oricine are nevoie de un test, îl poate primi.”

Rajiv Shah, președintele Fundației Rockefeller Jason Alden | Bloomberg | Getty Images

„Fundația Rockefeller crede că accesul la testare este critic, în efortul de a ne relua viața și pornie conomia,” a spus luni, Shah în timpul unei video conferințe cu presa, atunci când numărul de cazuri confirmate cu coronavirus depășise numărul de 766 600, si numărul total de morți se apropia de 41 000.

El a numit costurile de aproape 100 de miliarde de dolari „o investiție modestă”, dat fiind pierderile economice pe care națiunea le are lunar, la fel ca și implicațiile sociale pe care le generează pandemia, care pot crește rata de suicid, alcoolism și violență domestică.

În timp ce obiectivul planului de testare este de a construi un program național condus de stat, fundația a spus că finanțarea pentru acesta poate proveni din fonduri federale prin agenții sau subvenții.

Fundația în sine, investește 15 milioane de dolari pentru a contribui la strădaniile campaniei, care include sprijinirea primelor orașe care doresc să adopte recomandările planului.

Fundația Rockefeller, care este un donator major în domenii ca sănătatea și știința, a declarat pentru CNBC săptămâna trecută, că a fost în contact cu administrația Trump, grupuri naționale de guvernatori și primari, și corporații americane de frunte, în timp ce pregătea recomandările.

Planul fundației prevede o strategie de triplare, în următoarele opt săptămâni, a numărului de teste existent de 1 milion pe săptămână, fiind realizat acum prin maximizarea eficienței capacității de testare.

După asta, fundația cere înmulțirea acestor 3 milioane de teste pesăptămână de cel puțin 10 ori, pentru a ajunge la 30 de milioane de teste pe săptămână în următoarele 6 luni.

Atingerea acestui nivel va atrage, printre altele, eliminarea barierelor de reglementare pentru aprobarea de înființare de noi puncte de îngrijire și kit-uri de testare la domiciliu și asigurarea plăților pentru laboratoarele care efectuează testele.

Planul Rockefeller spune că trebuie efectuate mai multe testări pentru a ști cu exactitate nivelul infecțiilor cu Covid-19 în S.U.A.

„În Taiwan, au fost efectuate 132 de teste pentru fiecare caz confirmat. În Australia, numărul este de 62. În Statele Unite, sunt cinci”, notează un sumar al unui plan executiv.

„Concluzia nefericită din această comparație este că numărul real de infecții al țării poate fi de 15 până la 20 de ori mai mare decât numărul raportat de cazuri confirmate”, spune rezumatul.

„Pe scurt, Statele Unite trebuie să crească nivelul actual de 1 milion de teste pe săptămână de cel puțin 10 ori, de preferat de 20 de ori, pentru a monitoriza în mod adecvat pandemia.”

În plan se notează că „având în vedere incertitudinile comerciale inerente acestei creșteri de 10 ori a producției”, este probabil ca guvernul federal să fie nevoit să activeze Legea privind producția de apărare pentru a constringe producția de teste.

Planul prevede crearea unei rețele de urgență pentru testarea Covid-19 care să coordoneze și să finanțeze piața de testare cu ajutorul garanțiilor de credit public-privat și alte instrumente.

A doua parte a planului prevede înființarea unui Grup plătit de Comunitatea pentru Asistență Medicală Covid cuprins între 100 000 și 300 000 de persoane pentru a gestiona numărul mare de dosare și pentru a efectua „urmărirea contactelor” sau pentru a ajunge la persoane care au fost în jurul persoanelor infectate și testarea acestora.

A treia parte este o platformă digitală comună de date, pentru a sprijini primele două obiective prin împărtășirea „analizelor în timp real a alocării resurselor, a rezultatelor urmăririi bolilor și a documentelor medicale ale pacienților.”

Profesorul universitar din New York, Paul Romer, care a primit Premiul Nobel pentru economie în 2018, a declarat că necesitatea unei creșteri uriașe a numărului de teste coronavirus este determinată nu numai de nevoia de a opri pierderile economice actuale, ci și de a preveni deteriorarea permanentă a producției economice din SUA atunci când țara va ieși din recesiune.

„Capacitatea noastră viitoare de a produce” este mai mică din cauza costului economic al pandemiei „și se deteriorează cu fiecare lună de întârziere”, a spus Romer, care a participat la elaborarea planului Fundației Rockefeller.

Dar Romer a spus că soluția problemei de testare constă în sistemul actual, care trebuie reorganizat și stimulat financiar pentru a produce suficiente teste.

„Nu avem constrângeri din partea resurselor, dar suntem constrânși de ceea ce suntem dispuși să plătim”, a spus Romer.

„Trebuie doar să plătim oamenii și să îi lăsăm să opteze pentru a oferi aceste teste.

Romer a făcut analogia guvernului spunând că trebuie să fie 300 de milioane de băuturi răcoritoare făcute într-o zi.

Nimeni nu ar vrea să facă băuturile gratis, a sugerat el, dar acestea ar fi făcute dacă guvernul ar accepta să plătească pentru ele.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar avem etapele:

Problema 1 – coronavirusul

Se hotaraste rezolvarea problemei 1 cu:

Solutia 1 – blocarea economiei si arestarea populatiei la domiciliu.

Solutia 1 creaza:

Problema 2 – distrugerea economiei

Se hotaraste rezolvarea problemei 2 cu:

Solutia 2 – testarea in masa pentru depistarea infectatilor si a contactilor acestora

Ce inseamna solutia 2, intr-un viitor articol.

Pana atunci, cititi va rog:

Testarea COVID-19: Ce înseamnă?

Referitor la Fundatia Rockefeller, aceasta este un contributor major al ID2020:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

De aceea i s-a si multumit la spectacolul maraton “Together At Home”.

Cu ce s-a mai ocupat celebra familie:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

BILDERBERG

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

COMISIA TRILATERALA

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Remember: ROCKEFELLER – principalii declansatori ai MARII CRIZE economice din secolul 20

CONEXIUNEA ROCKEFELLER – I.G.FARBEN: Compania care a fabricat Zyklon B pentru holocaustul nazist a fabricat si RU 486 pentru avorturi

ROCKEFELLER si “BANCA DE SEMINTE pentru ziua APOCALIPSEI” situata in … Norvegia

RUGAM RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”

SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros / Alternativa: HOMESCHOOLING?

ANTARCTICA: Ce a vazut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finantat ROCKEFELLER prima expeditie? De ce uriasa OPERATIUNE HIGHJUMP a fost intrerupta atat de repede?

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on mai 29, 2020 at 10:35 pm

  Să nu își imagineze careva că testarea este pentru sănătatea populației sau pentru relansarea economiei!

  Apreciat de 2 persoane

 2. mariusmioc said, on mai 30, 2020 at 12:32 am

  În luna martie am publicat (tălmăcit în românește) un interviu cu doctorul german Claus Kohlein, care spunea că acest nou coronavirus nu este o primejdie reală, ci o epidemie de teste de laborator. Adică, cu cît mai multe teste faci, cu atît mai mulți infectați găsești, dar asta nu înseamnă că ai o problemă excepțională (la orice alt virus sau bacterie te-ai apuca să faci teste pe scară largă ai găsi un număr mare de infectați): https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/29/coronavirus-primejdie-sau-epidemie-de-teste-de-laborator-video/

  Apreciat de 2 persoane

 3. mariusmioc said, on mai 30, 2020 at 12:35 am

  Trump retrage SUA din Organizația Mondială a Sănătății: https://tribuna.us/breaking-trump-retrage-sua-din-organizatia-mondiala-a-sanatatii-pe-fondul-scandalului-de-coronavirus/
  Susțineți petiția ca și România să se retragă din OMS (petiția e veche, din aprilie): https://www.petitieonline.com/ieirea_romaniei_din_organizaia_mondial_a_sntii

  Apreciat de 1 persoană

  • Elena said, on mai 30, 2020 at 9:40 am

   Terminați cu tâmpeniile astea de petiții! Nu ajută la nimic! Voi nu gândiți? Pe bune…

   Apreciază

   • Madalina said, on mai 30, 2020 at 11:24 am

    Este un mijloc de informare. Petitia in sine nu ajuta la nimic dar cei care o citesc iau cunostinta de niste informatii bine structurate.

    Apreciat de 2 persoane

   • Cosmin said, on mai 30, 2020 at 9:23 pm

    @ Elena

    Ce ai de pierdut?

    Cateva click-uri si gata. Daca e de folos, excelent. Daca nu, ce-ai pierdut?

    Apreciază

 4. raducu said, on mai 30, 2020 at 12:40 am

  Apreciază

 5. paul said, on mai 30, 2020 at 2:38 am

  George Soros: ” Eu sunt un Dumnezeu, iar regulile normale nu mi se aplica.”

  https://bpnews.ro/2020/02/12/george-soros-eu-sunt-un-dumnezeu-iar-regulile-normale-nu-mi-se-aplica/

  Apreciat de 1 persoană

 6. luigilucretiu said, on mai 30, 2020 at 9:26 am

  Contact Tracing Scarier than you Imagined

  Apreciază

 7. Andrei said, on mai 30, 2020 at 10:07 am

  Ce ne-am face fara testare? Lumea s-ar linisti si ar incerca sa revina la normal. „Noroc” cu testarea care-i va tine in stare de alerta si le va mentine ridicat nivelul de stres ca sa fie disciplinati si gata sa raspunda comenzilor sistemului. Oamenii trebuie frageziti bine ca sa-si doreasca vaccinul izbavitor.

  Pana sa vina foametea la propriu ar fi o perioada de liniste dar asa, cu testari masive din care vor iesi multi infectati, vor fi luate in continuare masuri aberante de internare / arest la domiciliu, stirile vor dudui iar isteria va fi pastrata la cote inalte.

  Mare lucru daca nu va incepe si Revolutia, atat de necesara papusarilor pentru instituirea haosului si aruncarea intregii lumi in deriva. In America apropae ca a inceput. Odata intrati in scena diversionistii profesionisti (si, se pare, deja au facut-o – vezi omul mascat cu umbrela care sparge vitrinele la rand) totul este posibil.

  Ne va fi foarte usor sa intelegem tot ce ni se intampla daca vom avea in vedere ca ceea ce se petrece este lucrarea tainei faradelegii ce va culmina cu venirea Antihristului. Asadar scopul este daramarea sau, mai bine zis, distrugerea lumii vechi pentru a face loc lumii noi.

  Cel cu coarne este in spate si dirijeaza totul prin slugile sale. In Elvetia, spre exemplu, au dat voie sa se practice prostitutia dar interzic in continuare sporturile de contact. E de ras daca n-ar fi de plans.

  ps – Testarea PCR este o pacaleala pentru ca iese cu vrei. Au explicat atatia experti ca nu mai are sens s-o reiau.

  Apreciat de 2 persoane

 8. Dana said, on mai 30, 2020 at 10:25 am

  Cu aceste costuri ridicate pt testare, pierderi imense din economie, etc vor pune presiune pe populatie pt vaccinare ca metoda de eradicare a gripei.

  Apreciază

 9. Mihai T said, on mai 30, 2020 at 11:18 am

  Erau informații de acum vreo 3 săptămâni despre asemenea planuri:

  Videoclip încărcat de Spiro Skouras, pe 7 mai 2020

  SUA încep să implementeze ”Programul OMS de depistare a contacților”, și să-i scoată pe oameni cu forța din casă.

  Acest clip reprezintă o continuare a clipului ”Oficial OMS: A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă”

  (transcriere)

  Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
  Înainte să începem, ceva foarte pe scurt: dacă nu ați ajuns încă pe canalul meu bitchute – o alternativă la Youtube, care nu cenzurează – vă rog să mergeți acolo. Am un sentiment că acest canal youtube nu mai rămâne mult. Linkul spre bitchute va fi subliniat în comentariul principal și în descriere.
  Să trecem direct la subiect: cu vreo trei săptămâni în urmă, am publicat raportul ”Oficial OMS: ”A venit timpul să-i scoatem pe oameni din case”; Iar grupul de lucru împotriva coronavirusului admite că umflă numerele”. Acest raport este o continuare la acela, unde arătam cum Michael Ryan – un oficial de rang înalt al OMS – a declarat că OMS (aflată în buzunarul lui Bill Gates) este de părere că autoritățile ar trebui să intre în casă și să scoată oameni de acolo. Asta a fost acum 3-4 săptămâni.

  Michael J. Ryan: ” … abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei.
  Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând casele, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți ? Aveți febră ? Aveți tuse ? Dacă un contact dezvolta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.
  Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”. Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.
  Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor.
  Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”.

  Acuma: știu că mulți oameni, în special din SUA, cred că așa ceva nu este posibil. Probabil aceeași oameni care credeau acum câteva luni că este imposibil să fie închise activitățile în toată țara. Oamenii nu se împăcau cu ideea, pentru că ”avem drepturi”. Acest lucru este spus în continuare și pe vremea carantinei.
  Pentru cei dintre voi care de-abia așteaptă ca guvernul să redeschidă activitățile – așa cum multe state au de gând să facă – amintiți-vă: ni se spune că nu ne vom întoarce la normal decât după ce apare un vaccin, și după ce planeta a fost vaccinată în mare parte. Acest lucru este spus de Bill Gates:

  Bill Gates: ”Deci nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, ”normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

  Acuma, ni s-a spus și despre faptul că trebuie să ”îmbrățișăm” această nouă ”normalitate”.
  Un aspect al acestui nou ”normal” este ”depistarea contactelor”. Sună destul de normal, nu ? Sau cel puțin inofensiv. La fel cum ”Patriot Act” sună inofensiv, sau cum operațiunea ”Libertate irakiană” poate că a sunat bine pentru mulți oameni – în ciuda faptului că a fost un război de agresiune bazat pe minciuni, și a provocat moartea a mai mult de 1 milion de oameni. Dar ce mai contează ? Doar avea cuvântul ”libertate” în denumirea operațiunii …
  Dacă nu învățăm din trecut, suntem condamnați să-l repetăm. Doar pentru că ei folosesc un limbaj frumos, nu înseamnă că lucrul e bun.
  Ce este ”depistarea contactelor”, mai exact ? După guvernatorul statului New York, depistarea contactelor în combinație cu extinderea testării reprezintă un pilon al ordinului ”Stați acasă” modificat, pe care l-a emis acest stat. Scopul este să depisteze toți oamenii care ar fi putut fi expuși, să fie izolați rapid și testați. Cu alte cuvinte, statul nu se poate redeschide fără depistarea contacților. Chiar și așa, va fi un ordin ”Stați acasă” modificat. Nu înseamnă îndepărtarea în totalitate a restricțiilor. De aici ideea de ”noul normal”. ”Restricții limitate”.
  Cum vor implementa așa ceva ? După propriile lor spuse, California adună o armată de 20.000 de oameni. Numărul a crescut, de la știrile de acum o săptămână cu 10.000 de oameni. Aceștia vor fi antrenați ca ”detectivi ai bolii”, servind pe o perioadă între 6 și 12 luni. Abilitățile cerute variază de la introducerea de date, psihologie, la management de proiect, și intervenție la criză. Ei spun că statul face un lucru benefic comunității. În timp ce unii vor vedea asta ca pe un beneficiu adus comunității, alții o vor vedea ca pe noua poliție secretă. California va servi ca proiect-pilot în acest program, cu intenția de a-l extinde la nivel național. Va sluji ca model pentru întreaga țară. Ascultați voi înșivă ce spun oficialii din Districtul Ventura, Statul California:

  Dr. Robert Levin: ”Astăzi începem un program. E un program-pilot care cu siguranță se va extinde din ce în ce mai mult. Acesta e ”programul de depistare a contacților la nivel comunitar”.
  Depistarea contacților a mai fost făcută până acum. Contactul este o persoană care a fost expusă la cineva documentat de noi ca infectat cu covid. Când găsim pe cineva cu infecție covid, acei oameni sunt izolați imediat. Dar colaborăm cu ei pentru a afla și care sunt contacții lor. Din fericire – deoarece voi ați făcut o treabă atât de bună cooperând cu autoritățile și stând în case – înainte erau cel puțin 10 contacți pentru fiecare pacient. Acum, se pare că sunt numai doi, trei, sau patru.
  Nu e surprinzător. Deoarece mulți oameni au stat departe de ceilalți. Iar asta e o veste bună. Dar scopul acestui program este să cooptăm oameni.
  Vom începe cu 10 oameni. Apoi ne vom extinde la 50 sau chiar mai mulți, pe măsură ce programul crește. Pe măsură ce este nevoie și facem mai multă testare, vom găsi din ce în ce mai mulți oameni care au covid. Spun din nou: îi vom izola pe fiecare din ei și vom găsi pe toți contacții lor. Ne vom asigura că stau în carantină, și îi vom verifica în fiecare zi.
  Nu numai districtul nostru adună din ce în ce mai mulți oameni. Vor fi angajați mii de oameni ca ”investigatori de contact” în tot statul; acest lucru se întâmplă în multe alte state, poate chiar toate statele. Vom acorda instruire intensivă pentru acești oameni; nu numai antrenament pentru identificarea contacților, ci cum să o facă în mod uman. Realizăm e asemenea că, pe măsură ce găsim mai mulți contacți, unii din oameni vor avea probleme cu izolarea. De exemplu: într-o casă unde există numai o singură baie, și mai locuiesc acolo trei sau patru oameni care nu au infecție covid … nu vom putea lăsa acea persoană în casa ei. Fiecare persoană pe care o izolăm trebuie să aibe propria baie. Deci, vom muta astfel de oameni în alte tipuri de locuințe pe care le avem disponibile.”

  Spiro: Mi se pare mie, sau asta sună similar cu recomandările – sau poruncile – de acum o lună ale oficialului OMS ?
  Acuma, districtul s-a delimitat de aceste declarații pe pagina lor de facebook, ca răspuns la alte comentarii de genul: ”pot încerca, dar vor trebui să se lupte pentru asta”. Au spus că nu vor scoate pe oameni din case. Că vor procura soluții alternative pentru oamenii care nu se pot izola în propria casă (datorită felului în care trăiesc). Dau înapoi.
  Ați văzut unde merg lucrurile ? Nu ați auzit ce spuneau cu gura lor, că au de gând să-i scoată pe oameni din casă ? (presupun că împotriva voinței lor) Bine ați venit la ”noul normal”. Bine ați venit în vremea Covid-1984.
  Ne vom supune când se vor prezenta la ușa noastră ca să ne ia soția, sau copiii ? Până la urmă, o să-ți spună că ceea ce fac ei este pentru bine general. Cred că aveți o idee destul de clară care e părerea mea.
  Chiar în acest moment, există multe anunțuri online care caută ”investigatori covid”. Firmele private de securitate ”angajează urgent”. Vor ca oamenii să aibe experiență militară. Oferă un pachet salarial complet. Aceasta ar putea suna foarte tentant pentru milioane de oameni rămași fără loc de muncă, și care se străduiesc să pună mâncare pe masă. ”Alăturați-vă statului”. ”Intrați în armata covid-1984”. ”Pentru că plătim bine: 25 dolari pe oră.”
  Puteți să vă imaginați cum ar reacționa fondatorii acestei țări la un asemenea nivel de tiranie ? De aceea avem citate istorice, precum ” Libertate sau moarte” (Patrick Henry). Sau ”Copacul libertății trebuie udat din când în când cu sângele patrioților și tiranilor” (Thomas Jefferson).
  Ca să clarific un lucru: nu promovez violența. Dar lucrul pe care trebuie să-l știm este: care e limita ? Vaccinarea forțată ? Dar cum o să fie când îi vor ”dispărea” pe dizidenți ? Prin programul de depistare a contacților, finanțat de organizații precum Fundația Clinton (nici o surpriză aici).
  Nu e treaba mea să vă spun cum să gândiți sau ce să faceți. Tu ești cel care trebuie să ia acele decizii. Tot ce fac eu este să procur informația, să pun laolaltă piesele puzzle-lului. În acest fel, aveți o perspectivă alternativă cu privire la evenimentele în curs. Pentru că acum, în felul în care văd eu, avem o operațiune orchestrată, dinainte planificată, a cărei țintă suntem tu și eu, chiar acum. Ne țintesc chiar pe noi.
  Tirania bate la ușa noastră. Singura întrebare este : când, și cum vei răspunde.

  Articole:
  Legea Congresului nr. 6666 – Depistarea tuturor contacților:
  https://congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fcongress.gov%2Fbill%2F116th-congress%2Fhouse-bill%2F6666%2Ftext%3Fr%3D2%26s%3D1

  Coronavirus: despre armata în creștere de detectivi covid din Zona Portului (Bay Area din San Francisco):
  https://mercurynews.com/2020/05/06/coronavirus-inside-the-bay-areas-growing-army-of-disease-detectives/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fmercurynews.com%2F2020%2F05%2F06%2Fcoronavirus-inside-the-bay-areas-growing-army-of-disease-detectives%2F

  Un district din California urmează să-i scoată pe pacienții covid din case pe baza ”situației locative” – îi va plasa în ”alte tipuri de găzduire”:
  https://zerohedge.com/health/california-county-will-move-covid-19-patients-homes-based-living-situation-will-place-other
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fzerohedge.com%2Fhealth%2Fcalifornia-county-will-move-covid-19-patients-homes-based-living-situation-will-place-other

  Fundația Clinton ia în discuție crearea unei armate de ”investigatori covid” pentru a monitoriza cetățenii bolnavi:
  http://thejewishvoice.com/2020/04/clinton-foundation-discusses-creating-army-of-contact-tracers-to-monitor-citizens-who-had-covid-19/
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fthejewishvoice.com%2F2020%2F04%2Fclinton-foundation-discusses-creating-army-of-contact-tracers-to-monitor-citizens-who-had-covid-19%2F

  Fundațiile Bloomberg alocă 10.5 miliarde dolari pentru depistarea contacților:
  http://philanthropynewsdigest.org/news/bloomberg-philanthropies-commits-10.5-million-for-contact-tracing
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fphilanthropynewsdigest.org%2Fnews%2Fbloomberg-philanthropies-commits-10.5-million-for-contact-tracing

  Se caută ofițer covid-19 pentru aplicarea distanțării sociale – se cere experiență militară:
  https://indeed.com/viewjob?jk=53b95e3624728b5d&from=appshareios&from=mobRdr&dupclk=0&utm_source=%2Fm%2F&utm_medium=redir&utm_campaign=dt
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Findeed.com%2Fviewjob%3Fjk%3D53b95e3624728b5d%26from%3Dappshareios%26from%3DmobRdr%26dupclk%3D0%26utm_source%3D%252Fm%252F%26utm_medium%3Dredir%26utm_campaign%3Ddt

  Covid-1984: Tehnologia de recunoaștere facială va fi utilizată pentru a combate răspțndirea globală a virusului:
  https://activistpost.com/2020/05/cv-1984-facial-recognition-technology-to-be-used-to-combat-spread-of-virus-globally.html
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fcv-1984-facial-recognition-technology-to-be-used-to-combat-spread-of-virus-globally.html

  Oficial OMS: ”A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă”; Grupul de luptă împotriva coronavirusului recunoaște că umflă numerele:
  https://activistpost.com/2020/04/who-official-its-time-to-remove-people-from-their-homes-covid-task-force-admits-inflated-numbers.html
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F04%2Fwho-official-its-time-to-remove-people-from-their-homes-covid-task-force-admits-inflated-numbers.html

  Apreciat de 1 persoană

 10. […] Oricum ar fi insa, revoltele actuale din SUA tot pe aceeasi papusari ii au la butoane, asa ca vorbim oricum tot despre un pas spre Noua Ordine Mondiala. Ca atare, inchei cu spusele unui vechi cititor al blogului: […]

  Apreciază

 11. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 12. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 13. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 14. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 15. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 16. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 17. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 18. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 19. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază

 20. […] Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: