SACCSIV – blog ortodox

Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintele Forumul Economic Mondial): Marea Resetare “va duce la fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice”, adica microcipuri implantabile ce pot citi gândurile

Posted in CIPURI, Coronavirus, DAVOS, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL, transhumanism by saccsiv on noiembrie 18, 2020

Paul Marotta via Getty Images

In preambul, sa ne amintim ca:

“Marea Resetare”, de care se tot vorbeste, este conceptul ONU din 2015 „Build Back Better” care isi propunea să folosească un dezastru pentru a construi noul bolsevism. Dezastrul l-au creat iar numele sau este … Covid-19

In respectivul articol veti gasi si detalii despre Klaus Schwab, fondatorul și președintele Forumul Economic Mondial si autorul cartii  „COVID-19: Marea Resetare”.

Iata si alte detalii despre Marea Resetare, prezentate de acest individ, conform articolului Klaus Schwab: Great Reset Will “Lead to a Fusion of Our Physical, Digital and Biological Identity” de pe INFOWARS:

Klaus Schwab: Great Reset (Marea Resetare) “va duce la fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice”

de Paul Joseph Watson

Microcipuri implantabile care pot citi gândurile.

Globalistul Klaus Schwab a spus foarte clar că transumanismul este parte integrantă din “The Great Reset” când a spus că cea de-a patra revoluţie industrială “va duce la fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice,” care în accepţiunea lui înseamnă microcipuri implantabile ce pot să-ţi citească gândurile.

Aşa cum am subliniat mai devreme, “The Great Reset” atrage un nou potop de atenţie în siajul pandemiei de coronavirus, despre care premierul canadian – Justin Trudeau a spus că este “o oportunitate pentru resetare”.

Agenda este în principal bazată pe dezmembrarea sistemului capitalist actual în favoarea legislaţiei mai centralizate tehnocrate care va duce la coborârea standardelor de viaţă, scăderea consumului de combustibil, mai puţine libertăţi civile şi automatizarea accelerată a muncii.

Totuşi, un alt aspect cheie al “The Great Reset,” din cadrul “celei de-a patra revoluţii industriale” aşa cum o numeşte Schwab, este contopirea omului cu maşina.

“La ce va duce cea de-a patra revoluţie industrială este fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice,” a declarat Schwab pentru Chicago Council la Global Affairs.

Schwab a explicat de ce cartea lui, ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution (conturând viitorul celei de-a patra revoluţii industriale), a fost atât de populară în China, Coreea de Sud şi Japonia, dintre care doar armata coreeană a cumpărat 16 000 de exemplare.

În cartea sa, Schwab explică cu pasiune cum va permite tehnologia viitorului autorităţilor să “pătrundă în spaţiul până acum privat din minţile noastre, citindu-ne gândurile şi influenţându-ne comportamentul.”

El merge mai departe prezicând că asta va încuraja oamenii legii să implementeze programe “pre-crimă” in stil orientat spre minorităţi.

“Pe măsură ce tehnologia din acest domeniu se dezvoltă, tentaţia oamenilor legii şi a judecătorilor de a folosi tehnici de determinare a probabilităţii activităţii infracţonale, de evaluare a vinovăţiei sau chiar a accesării memoriei direct din creierele oamenilor, va creşte” scrie Schwab. “Chiar şi trecerea frontierei unei ţări ar putea să implice într-o zi o scanare detaliată a creierului pentru a evalua un risc de securitate al individului.”

Schwab frizează de asemeni latura lirică despre visul utopic transhumanist împărtăşit de toate elitele care va conduce în final la crearea de cyborgi umani.

“Tehnologia celei de-a patra revoluţii industriale nu se va opri la a face parte din lumea fizică din jurul nostru—va deveni parte din noi,” scrie Schwab.

“Într-adevăr, unii dintre noi au déjà sentimentul că telefoanele noastre inteligente au devenit o extensie a noastră. Aparatele externe de astăzi—de la computere portabile la căşti de realitate virtuală—aproape sigur vor deveni implantabile în corpurile şi creierele noastre.”

Schwab mai promovează în mod deschis ceea ce media încă pretinde că e de domeniul discuţiilor teoreticienilor conspiraţiei, adică “microcipuri active implantabile care sparg bariera dermică a corpurilor noastre.”

Globalistul salută apariţia de “aparate implantabile care ne vor ajuta să ne comunicăm gândurile pe care acum le exprimăm verbal, printr-un “smartphone incorporat, iar gândurile neexprimate sau stările de spirit prin citirea undelor cerebrale sau a altor semnale.”

Deci, cu alte cuvinte, “fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice” se referă la singularitatea transhumanistă şi la un viitor în care oamenii vor avea fiecare mişcare monitorizată şi fiecare gând citit printr-un microcip implantabil.

Nu e o “teorie a conspiraţiei” atunci când îţi spun deschis ceea ce vor să facă.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim si ca in urma cu zece ani:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

Iar despre remodelarea si reconstruirea lumii se vorbea la Davos tot inca de acum 10 ani:

VIDEO: PE FATA – La reuniunea de la DAVOS se va discuta despre GUVERNAREA MONDIALA

Max More, parintele transumanismului, a descris foarte elocvent doctrina spirituala a acestei miscari in eseul sau publicat in 1990 „Elogiu Diavolului”:

„Diavolul – Lucifer – este o forta a binelui (unde definitia „binelui” este acel ceva pe care eu pun valoare, nu doresc sa ofer o valoare universala acestui cuvant). Lucifer inseamna „cel ce aduce lumina” si acesta este primul indiciu al importantei sale simbolice. Legenda spune ca Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer din rai pentru ca Lucifer a inceput sa-i puna intrebari lui Dumnezeu si ii facea pe ingeri sa se revolte. Dar trebuie sa realizam ca aceasta poveste ne este spusa din punctul de vedere al celor aflati de partea lui Dumnezeu si nu de catre cei de partea lui Lucifer (voi folosi termenul de luciferieni de acum inainte, pentru a ma delimita de satanisti, cu al caror sistem de credinte am cateva probleme fundamentale). Adevarul ar putea fi ca Lucifer si-a dat „demisia” din rai.

Dumnezeu, dupa toate dovezile pe care le avem, fiind un sadist, a incercat sa-l tina pe Lucifer prin preajma pentru a-l pedepsi si pentru a-l tine sub puterea lui. Cel mai probabil Lucifer se saturase de imparatia lui Dumnezeu, de sadismul sau, de nevoia sa de conformitate si ascultare, de episoadele de furie psihotice dezlantuite la descoperirea semnelor gandirii independente la cineva din jur. Lucifer a realizat ca nu va putea fi independent niciodata sub controlul lui Dumnezeu. Asa ca a ales sa plece din rai, statul spiritual totalitar aflat sub controlul lui Iehovah, si a fost insotit de ingerii care au avut curaj sa puna sub semnul intrebarii autoritatea lui Dumnezeu si sistemul lui de valori. Lucifer reprezinta ratiunea, inteligenta si gandirea critica. El se opune dogmei lui Dumnezeu si oricarei dogme de orice fel. El reprezinta idealul explorarii unor noi idei si a unor noi perspective in vederea gasirii adevarului.

Cititi va rog si:

Filmul “CHAPPiE” sau SUFLETUL pe STICK. Un film manifest al RELIGIEI TRANSUMANISTE pentru o LUME NOUA

Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dd_2d said, on noiembrie 18, 2020 at 2:12 pm

  „Asa ca a ales sa plece din rai, statul spiritual totalitar aflat sub controlul lui Iehovah, si a fost insotit de ingerii care au avut curaj sa puna sub semnul intrebarii autoritatea lui Dumnezeu si sistemul lui de valori.”

  Ca in orice tara sau imparatie, din lumea fizica, cineva incearca sa ‘inlocuisca’ pe conducator ca apoi el sa domneasca instaurand un regim totalitar. Deci practic diavolul face pe pamant exact ca acuzatiile aduse Lui mai sus. Este clar.?

  Orice fiinta rationala, ar zice hai sa fac ceva mai bun. Dovedesc ca eu stiu si fac mai bine, desi Dumenzeu a zis: Fara Mine nu faceti nimic.
  Dar diavolul face exact ce ar fi facut si in rai. Si iata dovada o traim.

  Biblia zice clar ca a fost aruncat in intuneric. De aici concluziile:
  -Dumnezeu e cel mai tare. Nimeni nu are puterea absoluta decat El. Nici macar Fiul(la judecata va lua putere si o va da inapoi la final)
  -Diavolul nu a plecat ci a fost aruncat afara, ca fulgerul.
  -Diavolul nu vroia sa plece din imparatia care o dorea!!!.

  Nu are sens sa pleci,Deci cum vine: imi iau jucariile si plec, dar ma intorc? iti arat eu tie? Deci nu are sens.
  Biblia zice ca incercat sa isi urce scaunul mai sus si a dat fail. 🙂 Dumnezeu i-a dat o palma de l-a aruncat in intuneric.
  Deci aici minciuna lui e vadita.

  Sa crezi altceva e inselare. Poate in lume acum se pare ca invinge, dar el, sarpele, zice ca incearca si daca nu reuseste, sa distruga si sa i-a cu el pe cat mai multi.

  Deci noi sa stam drepti si cu frica pana la moarte. Dumezeu mereu invinge.

  Apreciat de 1 persoană

  • Alin Razvan said, on noiembrie 18, 2020 at 8:06 pm

   @dd_2d
   Vezi ca gresesti, Dumnezeu Tatal, Hristos si Duhul Sfant sunt, au fost si pururea vor fi egali in putere.

   Apreciat de 1 persoană

 2. M. Uriel said, on noiembrie 18, 2020 at 3:02 pm

  LIVE: Coronavirus sceptics gather around Bundestag during debate on new COVID laws

  Apreciază

 3. M. Uriel said, on noiembrie 18, 2020 at 4:09 pm

  Slovakia: Thousands protest COVID-19 restrictions on 31st anniv. of Velvet Revolution

  Apreciază

 4. moonty_man said, on noiembrie 18, 2020 at 4:43 pm

  Apreciat de 1 persoană

 5. Radu Humor said, on noiembrie 18, 2020 at 5:21 pm

  ” Biden campagne staffer – Dallas Johns was arestend for voter frauds !”
  Wooowwww !
  Oare cine urmează, că doar pe Biden îl lasă la urmă …

  Cei „fără mască” i-au îngropat pe cei ” cu mască” în timpul gripei spaniole !
  Cine i-a ucis pe cei mai mulţi ?
  Pneumonia bacteriană !
  Cine spunea asta în 2008 ?
  Dr. Anthony Faucci !
  Cine-i dr. Faucci ?
  Să sperăm că cel care urmează…..

  Apreciază

 6. programare predictivă said, on noiembrie 18, 2020 at 5:49 pm

  De ce „ghicesc” The Simpsons cu atâta acuratețe viitorul?
  Pentru că noi transpunem scenariile lor în realitate.

  Apreciat de 2 persoane

 7. Tudor said, on noiembrie 18, 2020 at 6:15 pm

  E doar o marionetă. În interviul de la adresa de mai jos se vede că reporterul e mai mare-n grad de cît Swab.
  Dacă ați fi fintre cei ce hotărăsc, v-ați pune pielea la bătaie.

  https://www.rts.ch/info/economie/8248370-klaus-schwab-les-dirigeants-devront-mieux-ecouter-les-peuples-.html

  Apreciază

 8. Mihai T said, on noiembrie 18, 2020 at 6:38 pm

  TRANSUMANISM: “Vă vom muta conștiința pe un cip, iar trupul îl vom putea fabrica prin nano-bio tehnologii”. Planurile ocultei evreiești pentru venirea lui antihrist

  https://ortodoxinfo.ro/2017/01/19/transumanism-va-vom-muta-constiinta-pe-un-cip-iar-trupul-il-vom-putea-fabrica-prin-nano-bio-tehnologii-planurile-ocultei-evreiesti-pentru-venirea-lui-antihrist/

  Apreciază

 9. mario said, on noiembrie 18, 2020 at 7:30 pm

  Apreciază

 10. R said, on noiembrie 18, 2020 at 9:43 pm

  Vaccinul ăsta ar putea fi considerat nu numai în componenta lui transcedentală, dar îl putem considera și ca o modalitate eficientă de a îmbolnăvi oamenii de boli pe care poate nici nu le cunoaștem.

  Apreciază

 11. H said, on noiembrie 18, 2020 at 10:21 pm

  Schwab asta probabil are instalat windows 10 direct in creier. Nici macar animalele nu isi supun specia la sclavagism si tiranie.

  Apreciază

 12. Spaceman said, on noiembrie 19, 2020 at 2:40 pm

  Eu cred că traducerea corectă a ceea ce a spus Klaus Schwab, în video la început, ar fi:

  ‘A 4- a revoluție industrială va duce în final la fuziunea identităților noastre fizice,digitale și biologice.’

  Physical se traduce → fizic, corporal, natura noastră materială, fizică.

  Klaus Schwab vorbește de fapt despre identitatea biometrică electronică (digitală) și de înregimentarea electronică a oamenilor pe softuri de IA.

  O fuziune om – mașină care a tot fost explicată ani de zile pe acest blog și care s-a concretizat în așa-zisa → ‘mișcare anticip’.

  Identitatea digitală poate fi păstrată pe diverse medii de stocare a informației, în format digital pe un cip electronic (cum este în cazul pașaportului sau a buletinului electronic), pe diverse dispozitive electronice, memorii electronice sub forma unor carduri, stick-uri USB, computere specializate, cum ar fi în diverse aplicații specializate pe un smartphone, tabletă electronică, sau pe alte medii fizice de stocare a informației cum ar fi diverse materiale (hârtie, plastic, sticlă, piele etc) sub forma unor coduri, matrici, (imagini tipărite, gravate) pe care le pot ‘citi’ dispozitive electronice specializate.

  Marea Resetare, adică Marea Șarlatanie, având ca rol principal instaurarea împărăției antihristului, are la bază identitatea biometrică electronică (digitală) și înregimentarea electronică (consimțită) a oamenilor, care este închinare fiarei celei dintâi (Apoc. Cap. 13) și lepădare de Botez (înlocuirea numelui cu un număr de computer), pierderea libertății, sclavie, deoarece identitatea digitală înlocuiește prezumția de nevinovăție cu prezumția de vinovăție, ceea ce presupune că nevinovăția va trebui dovedită printr-o monitorizare (automatizată în cazul identității digitale) constantă.

  Vaccinul anticovid (cu sau fără ‘nano-cipuri’) nu trebuie făcut, in primul rand, pentru că vine ‘la pachet’ cu identitatea (ID) digitală, așa cum a arătat @saccsiv încă din 2018 →

  https://saccsiv.wordpress.com/2018/01/24/alianta-identitate-digitala-2020/

  În timp ce propaganda spune că vaccinurile de covid-19 sunt eficiente și sigure, MHRA (UK) – Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale – achiziționează softuri de inteligență artificială (SafetyConnect – AI) → pentru a procesa un volum ridicat preconizat de reacții adverse (ADR – Adverse Drug Reaction) la vaccinurile Covid-19 și pentru a se asigura că nu este omis niciun detaliu din fișa ADR.

  https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&tabId=1

  IV.1.1) Explicație

  Din motive de urgență extremă în temeiul Regulamentului 32 (2) (c) privind eliberarea unui vaccin Covid-19, MHRA a accelerat achiziționarea și implementarea unui instrument AI specific vaccinării.
  Absolut necesar – sistemele moștenite ale MHRA nu pot fi adaptate pentru a gestiona cantitatea de ADR generate de un vaccin Covid-19. Dacă MHRA nu folosește instrumentul AI, prin urmare, nu va putea procesa aceste ADR-uri în mod eficient. Acest lucru va afecta capacitatea sa de a identifica rapid potențialele probleme de siguranță legate de vaccinul Covid-19 și va reprezenta o amenințare iminentă pentru viața pacienților și sănătatea publică.

  Motive urgente – MHRA recunoaște că procesul său de achiziție propus pentru programul SafetyConnect, inclusiv instrumentul AI, nu ar fi fost finalizat odată cu introducerea vaccinurilor. Ca urmare, nu este posibilă monitorizarea eficientă a efectelor secundare ale unui vaccin Covid-19.

  Evenimente imprevizibile – criza COVID-19 este nouă și evoluțiile în căutarea unui vaccin Covid-19 nu au adoptat încă un model previzibil.

  Apreciază

 13. […] Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintel… […]

  Apreciază

 14. […] Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintel… […]

  Apreciază

 15. […] Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintel… […]

  Apreciază

 16. […] Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintel… […]

  Apreciază

 17. […] Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintel… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: