SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Vigilant Citizen: Bill Gates Calls for a “Digital Certificate” to Identify Who Received COVID-19 Vaccine

Bill Gates cere introducerea unui “certificat digital”, care să-i identifice pe cei ce au primit vaccinul pentru COVID-19

Bill Gates a declarat recent pe Reddit că „certificatele digitale” vor fi folosite pentru a-i identifica pe cei care vor primi viitorul vaccin pentru COVID-19. Și aceste certificate vor fi, de asemenea, utilizate pentru a-i identifica pe cei care pot desfășura sau nu afaceri. Iată cum acest plan este deja susținut de o organizație uriașă, numită ID2020.

De ani buni, Bill Gates a fost în fruntea cercetărilor cu privire la pandemiile globale și la campaniile de vaccinare în masă. În ultimul deceniu, Gates a fost înregistrat de mai multe ori, afirmând că lumea nu este pregătită pentru o pandemie globală.

În octombrie 2019 (cu doar câteva luni înainte de apariția COVID-19), Fundația Bill și Melinda Gates (în cooperare cu Forumul Economic Mondial) a găzduit Evenimentul 201, o simulare de 3,5 ore a unei pandemii globale.

                                        Evenimentul 201 – discuții. New York, 18 Oct. 2019

În mod destul de ciudat, această simulare a fost despre un nou coronavirus, care ar ucide milioane. Aproximativ opt săptămâni mai târziu, un nou coronavirus real a apărut în China. Acest lucru i-a făcut pe unii oameni să se întreabe dacă acest exercițiu a prezis de fapt răspândirea COVID-19. Ca răspuns la aceste întrebări, a fost postată o declarație pe site-ul web al Evenimentului 201.

Declarație despre nCoV și exercițiul nostru pandemic

În octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății a găzduit un exercițiu pandemic numit Evenimentul 201, împreună cu partenerii: Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates. Recent, Centrul pentru Securitatea Sănătății a primit întrebări dacă acest exercițiu pandemic a prezis actualul focar cu noul coronavirus în China. Pentru a fi clar, Centrul pentru Securitatea Sănătății și partenerii nu au făcut o predicție în timpul exercițiului nostru virtual. Pentru scenariu, am modelat o pandemie de coronavirus fictiv, dar am afirmat explicit că nu este o predicție. În schimb, exercițiul a servit pentru a evidenția pregătirile și provocările de răspuns, care ar apărea probabil într-o pandemie foarte severă. Nu prezicem acum că focarul nCoV-2019 va ucide 65 de milioane de oameni. Deși exercițiul nostru pe tablă a inclus un nou coronavirus agresiv, inputurile pe care le-am folosit pentru modelarea impactului potențial al acelui virus fictiv nu sunt similare cu nCoV-2019.

Pe 13 martie, aproximativ la o zi după ce COVID-19 a început să închidă întreaga lume occidentală, Bill Gates a renunțat la consiliul public al Microsoft, pentru a-și „dedica mai mult timp priorităților filantropice, incluzând sănătatea și dezvoltarea globală, educația și schimbările climatice”. Pe măsură ce pandemia s-a răspândit în întreaga lume, Gates a devenit o figură purtătoare de cuvânt și autoritară asupra crizei pandemice, apărând peste tot în mass-media pentru a-și împărtăși opiniile și recomandările.

Pe 18 martie, Bill Gates a luat parte la un AMA (Ask Me Anything – Întreabă-mă orice) de pe Reddit, intitulat I’m Bill Gates, co-chair of the Bill & Melinda Gates Foundation. AMA about COVID-19. (Sunt Bill Gates, co-președinte al Fundației Bill & Melinda Gates. Întreabă-mă orice despre COVID-19), unde a răspuns la întrebări despre pandemie. Într-unul din răspunsurile sale, Gates s-a referit la un „certificat digital” pentru a urmări cine a fost vaccinat.

Un utilizator Reddit numit RemoteControlledUser a pus această întrebare:

Ce schimbări trebuie să facem cu privire la modul în care întreprinderile își desfășoară activitatea pentru a ne menține economia, oferind în același timp distanță socială?

Răspunsul lui Bill Gates:

Întrebarea despre cum ar trebui să continue afacerile este dificilă. Cu siguranță aprovizionarea cu alimente și sistemul de sănătate. Mai avem nevoie de apă, electricitate și internet. Lanțurile de aprovizionare pentru lucrurile critice trebuie menținute. Țările încă își dau seama cu ce să continue.

În cele din urmă, vom avea niște certificate digitale, pentru a arăta cine s-a vindecat sau a fost testat recent sau cine a primit vaccinul, când îl vom avea.

                                  Captură de ecran cu întrebarea și răspunsul de pe Reddit.

În timp ce majoritatea răspunsurilor lui Gates au fost primite cu laude, aceasta a ridicat multe sprâncene. Cea mai apreciată replică evidențiază asemănările dintre soluția lui Gates și „semnul fiarei” din Biblie.

                                Cele mai apreciate replici la răspunsul lui Bill Gates.

Acest concept de „certificat digital” pentru stocarea informațiilor medicale (inclusiv vaccinurile primite) și acordarea accesului la drepturi sau servicii nu a fost o simplă sugestie. Face parte dintr-un proiect uriaș, care este propulsat de un grup puternic numit ID2020 și care este susținut de Organizația Națiunilor Unite, de Rockefeller Foundation și … de Microsoft-ul lui Bill Gates.

ID2020

ID2020 Summit: Harnessing Digital Identity for the Global Community on May 20, 2016.(Photo: http://www.JeffreyHolmes.com)

                                                         Reuniunea ID2020, Mai 2016

Spus pe șleau, ID2020 încearcă să creeze un sistem de identificare digitală care să stocheze o mulțime de informații personale și care să depășească limitele guvernelor naționale. Site-ul oficial al ID2020 prevede că este necesară o identitate digitală globală, pentru a ține evidența refugiaților și a persoanelor fără identitate din țările în curs de dezvoltare. Desigur, oamenii din țările dezvoltate ar fi de asemenea identificați. Site-ul web declară:

Trebuie să obținem un ID digital corect

Din păcate, modelele actuale de identificare digitală nu răspund nevoilor tuturor. În general sunt arhaice, nesigure, lipsite de o protecție adecvată a vieții private și pentru peste un miliard de oameni din întreaga lume, nu sunt disponibile.

Toată lumea ar trebui să aibă acces la un cod digital, care să le permită oamenilor să demonstreze cine sunt, indiferent de granițele instituționale și internaționale și de-a lungul timpului, oferindu-le totodată controlul asupra modului în care informațiile lor personale sunt colectate, utilizate și împărtășite.

Într-un articol publicat de ID2020 în 2018, vaccinurile sunt modalitatea perfectă de a introduce identitatea digitală în lume – în special la sugari. Intitulat corespunzător Imunizarea: un punct de intrare pentru identitatea digitală, articolul prevede:

Deoarece imunizarea se efectuează în copilarie, alocarea către copii a unui card de sănătate digital (pentru copii) le-ar oferi acestora o identitate digitală unică și portabilă încă de la începutul vieții. Și pe măsură ce copiii cresc, cardul lor digital de sănătate pentru copii poate fi folosit pentru a accesa servicii secundare, cum ar fi școala primară, sau pentru a ușura procesul de obținere a acreditărilor alternative. În mod eficient cardul de sănătate al copilului devine primul pas în crearea unei identități [digitale] legale, recunoscute pe scară largă.

Pe scurt, conform ID2020, vaccinările sunt oportunitatea perfectă de a introduce un ID digital (act digital de identificare), care ar păstra istoricul medical al fiecărui individ. Această identitate ar fi de asemenea folosită pentru a acorda acces la drepturile și serviciile de bază.

ID2020 testează deja introducerea de ID-uri digitale în Bangladesh. În august 2019, ID2020 a publicat un articol „Cerere de informații” în care se precizează:

A2i și partenerii săi Gavi și ID2020 s-au angajat să cerceteze și să pună în aplicare un ID unic pentru sugari, prin digitalizarea proceselor de vaccinare în Bangladesh.

Programul va oferi sugarilor și copiilor un ID digital portabil, legat biometric, fie în momentul înregistrării nașterii, fie la momentul primei lor imunizări, susținând simultan trei obiective comune:

Sprijină îmbunătățirea acoperirii și a proceselor CRVS (statistici demografice și sociale)

Sprijină îmbunătățirea procesului de vaccinare și echitatea

În cele din urmă, susține accesul la drepturi și servicii pe parcursul întregii vieți.

În acest experiment din Bangladesh, ID-ul digital este „legat biometric”, ceea ce înseamnă că se bazează pe amprentele indivizilor. Articolul descrie procesul în vigoare:

Sunt necesare informații cu privire la scanerele biometrice capabile să capteze biometria amprentelor părinților în faza 1, cu ambiția de a capta, de asemenea, eficient biometria sugarului în faza 2. Scanerele pot fi cablate sau prin Bluetooth. Scanerele trebuie să aibă minim FAP30 certificat FBI, portabil, robust și să capteze minimum 500 de pixeli pe inch. Vă rugăm să menționați tipul de port al scanerul (scanerele), de exemplu, micro USB, USB C sau alte dispozitive.

În timp ce acest proiect este legat de biometrie, Bill Gates a finanțat cercetări privind o formă diferită de identificare a vaccinului: Tatuajul prin puncte cuantice (The Quantum dot tattoo).

 

Tatuajul prin puncte cuantice

În decembrie 2019, un grup de cercetători de la MIT a publicat un studiu în Science Translational Medicine despre utilizarea tatuajelor cu puncte cuantice, pentru a identifica persoanele care s-au vaccinat.

O imagine care ilustrează aplicarea unui tatuaj cu puncte cuantice pe piele, prin vaccinare, de la Science Translational Medicine, decembrie 2019.

Un articol în [publicația] Futurism, intitulat An Invisible Quantum Dot ‘Tattoo’ Could Be Used to ID Vaccinated Kids (Un ”tatuaj” invizibil cu puncte cuantice poate fi folosit pentru a identifica copiii vaccinați) a făcut o recenzie acestui studiu:

Pentru oamenii care supervizează inițiativele de vaccinare la nivel național, în țările în curs de dezvoltare, să urmărească cine a făcut ce vaccinare și când poate fi o sarcină dificilă.

Dar cercetătorii de la MIT ar putea avea o soluție: au creat o cerneală care poate fi încorporată în siguranță în piele, alături de vaccinul în sine, și este vizibilă doar folosind o aplicație specială pentru camerele de luat vederi și un filtru.

Cu alte cuvinte, au găsit o modalitate ascunsă de a încorpora înregistrarea unei vaccinări direct în pielea pacientului, mai degrabă decât să o documenteze electronic sau pe hârtie – iar sistemul lor de urmărire cu risc scăzut ar putea simplifica foarte mult procesul de menținere a înregistrărilor exacte ale vaccinurilor, mai ales la o scară mai mare.

(…)

„Tatuajul” invizibil care însoțește vaccinul este un model format din puncte minuscule cuantice – cristale semiconductoare minuscule care reflectă lumina – care strălucește sub lumină infraroșie. Modelul – și vaccinul – sunt livrate pe piele folosind micro-ace dizolvabile hi-tech, făcute dintr-un amestec de polimeri și zahăr.

„Este posibil ca această abordare„ invizibilă ”să creeze într-o zi noi posibilități de stocare a datelor, biosensing și aplicații pentru vaccinuri, care ar putea îmbunătăți modul în care se oferă îngrijiri medicale, în special în lumea în curs de dezvoltare”, a spus profesorul MIT și autorul principal Robert Langer în declarație.

Articolul precizează că acest studiu a fost rezultatul unei cereri directe din partea lui Bill Gates.

Fundația Bill și Melinda Gates a finanțat cercetarea realizată de echipă, care a fost publicată miercuri în revista Science Translational Medicine.

Conform unui articol din Scientific American, proiectul a venit în urma unei solicitări directe a însuși fondatorului Microsoft, Bill Gates, care a fost implicat personal în eforturile de eradicare a poliomielitei și rujeolei prin vaccinări.

În Concluzie

În timp ce răspundea la o întrebare despre desfășurarea activității în era distanțării sociale, Bill Gates a răspuns că „certificatele digitale” vor fi folosite pentru a determina cine a avut COVID-19, cine s-a vindecat de acesta, care a fost testat recent și cine a primit vaccinul. Acest răspuns scurt (și neașteptat) a deschis o cutie gigantică a Pandorei, a ceea ce ne-ar putea aștepta în viitorul apropiat: Campania inevitabilă de vaccinare în masă pentru eradicarea COVID-19 ar fi oportunitatea perfectă de a introduce un ID digital la nivel mondial. Acest sistem ar stoca o mulțime de informații despre fiecare individ (inclusiv istoricul vaccinării) și ar fi folosit pentru a acorda acces la drepturi și servicii. Deși Gates nu a intrat în specificații, „certificate digitale” ar putea fi legate de biometrie sau de un tatuaj cuantic.

Având în vedere faptul că acest întreg proiect amintește cu stăruință de un pasaj din Cartea Apocalipsei (un semn al fiarei care este primit pe „mâna dreaptă sau pe frunte” și care este necesară „pentru a cumpăra sau a vinde”), introducerea unui astfel de sistem ar fi primit cel mai probabil cu o rezistență mare. Și nu numai din partea unor oameni religioși.

P.S. The economic crisis caused by COVID-19 has caused a massive drop in advertising revenues, making it difficult for independent websites such as The Vigilant Citizen to remain afloat. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Your support will help this site navigate these difficult times as it continues to provide vital information and analysis on a regular basis. Thank you!

 

Comentariu saccsiv:

N-am inteles ce vrea sa spuna autorul la finalul articolului. Cred insa ca lumea se va bate pentru un astfel de vaccin si certificat digital, cu conditia ca lumea sa fie disperata de panica bolii, foametea creata de masurile anti coronavirus, revolte, razboi.

Cititi va rog si:

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

 

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  2. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  3. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  4. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  5. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  7. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  8. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  9. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  10. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  11. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază

  12. […] Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.