SACCSIV – blog ortodox

PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depistare a contactilor au dus la descoperirea unui numar mare de asimptomatici / URMEAZA: Pasul 2) control total al populației prin sisteme de urmărire și identificare digitale. Pasul 3) toate vor fi centralizate într-o colosala platformă digitală / CARE VA FI pasul 4?

Posted in ROCKEFELLER, ROCKEFELLER FOUNDATION, SUA, virus by saccsiv on iulie 8, 2020

Azi mass-media ne anunta:

SUA au înregistrat un nou record de cazuri de infectare cu coronavirus

Adica peste 60 000 de cazuri noi.

Donald Trump pune recordurile zilnice pe seama numărului excesiv de teste. Iar in acest caz, presedintele are perfecta dreptate.

Ceea ce nu prea spune mass-media in limba romana este ca numarul de decese in SUA este in scadere, fata de varful din aprilie, conform:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

Printre putinele site-uri care mai scapa totusi cate ceva este Stiri pe surse, care duminica scria:

În timp ce cazurile confirmate sunt în creștere în SUA, virusul pare să ucidă mai puține persoane raportat la numărul infecțiilor. The New York Times a citat vineri experți care spun că pare să fi apărut o schimbare în modul în care virusul infectează.

Asadar, problema ar fi, de fapt, numarul mare de cazuri (in majoritate asimptomatici, doar 15 380 fiind in total cazurile grave), acesta rezultand din numarul urias de teste din SUA, aproape 39 de milioane pana la ora la care scriu aceste randuri.

Iar ceea ce se nu scrie deloc in mass-media in limba romana este faptul ca exista un plan despre care chiar presa de peste ocean a scris. Un plan care nu-i încadrabil in “teoria conspiratiei”, doar ca jurnalistii din Romania considera ca trebuie ascuns opiniei publice:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Iata si alte detalii despre acest plan, conform articolului USA Plan: Militarized Control of Population. The “National Covid-19 Testing Action Plan” din 14 iunie 2020, de pe Global Research:

Planul SUA: Control militarizat al populației.  „Planul de acțiune național pentru testarea Covid-19”

Fundația Rockefeller a prezentat „Planul de acțiune pentru testarea națională Covid-19”, indicând „pașii pragmatici pentru redeschiderea locurilor noastre de muncă și a comunităților noastre”. Totuși, nu este vorba pur și simplu de măsuri de sănătate, așa cum reiese din titlu.

Planul – la care au contribuit unele dintre cele mai prestigioase universități (Harvard, Yale, Johns Hopkins și altele) – prefigurează un model social ierarhic și militarizat real.

În partea de sus, „Pandemic Testing Board (PTB) – Consiliul pentru testare Pandemic – asemănător cu Consiliul pentru producția de război pe care Statele Unite le-a creat în al doilea război mondial“. Comitetul de testare Pandemic „ar fi format din lideri din mediul de afaceri, guvern și din mediul academic” (reprezentanții guvernului nu ar fi în primul rând, dar reprezentanții financiari și economici sunt înscriși în ordinea importanței).

Acest Consiliu Suprem ar avea puterea de a decide producțiile și serviciile cu o autoritate similară celei conferite președintelui Statelor Unite în timp de război prin Legea privind producția de apărare.

Planul prevede ca 3 milioane de cetățeni americani să fie testați săptămânal la virusul Covid-19, iar numărul să fie ridicat la 30 de milioane pe săptămână în decurs de șase luni. Scopul este de a atinge capacitatea de a testa Covid-19 la 30 de milioane de oameni pe zi, ceea ce urmează să fie realizat într-un an.

Pentru fiecare test, „o rambursare echitabilă a pieței (de exemplu 100 de dolari) pentru fiecare test Covid-19 ”este de așteptat. Astfel, vor fi necesare miliarde de dolari pe lună din bani publici.

Fundația Rockefeller și partenerii săi financiari vor ajuta la crearea unei rețele pentru furnizarea de garanții de credit și semnarea contractelor cu furnizorii, adică companii mari care fabrică medicamente și echipamente medicale.

Conform Planului, „Consiliul de control al Pandemiei” este, de asemenea, autorizat să creeze un „Corp de răspuns la pandemie”: o forță specială (nu este surprinzător numită „Corp” precum Corpul marin), cu un personal de 100 până la 300 de mii de componente.

Aceștia vor fi recrutați din rândul voluntarilor Corpului Păcii și trupelor americane (creat oficial de guvernul SUA pentru a „ajuta țările în curs de dezvoltare”) și din rândul personalului militar al Gărzii Naționale. Membrii „Corpului de răspuns pandemic” ar primi un salariu mediu brut de 40 000 USD pe an, pentru aceasta se așteaptă o cheltuială de stat de 4-12 miliarde de dolari pe an.

„Organul de reacție pandemică” ar avea, înainte de toate, sarcina de a controla populația cu tehnici asemănătoare militarilor, prin sisteme de urmărire și identificare digitale, în locuri de muncă și de studiu, în zone rezidențiale, în locuri publice și în timpul călătoriilor. Sisteme de acest tip – amintește Fundația Rockefeller – sunt realizate de Apple, Google și Facebook.

Conform Planului, informațiile despre persoanele referitoare la starea lor de sănătate și activitățile lor ar rămâne confidențiale „ori de câte ori este posibil”.  Cu toate acestea, toate ar fi centralizate într-o platformă digitală co-administrată de statul federal și companii private. Conform datelor furnizate de „Consiliul de control al Pandemiei”, s-ar decide din când în când care informatie ar trebui să fie supusă blocării și pentru cât timp.

Acesta este, pe scurt, planul pe care Fundatia Rockefeller dorește să îl implementeze în Statele Unite și nu numai. Dacă s-ar implementa chiar parțial, ar exista o concentrare suplimentară a puterii economice și politice în mâinile unui sector de elită și mai restrâns si în detrimentul unei majorități în creștere care ar fi lipsită de drepturi democratice fundamentale.

Operațiunea se desfășoară in numele „controlului Covid-19”, a cărui rată de mortalitate a fost până în present mai mică de 0,03% din populația SUA, conform datelor oficiale. În Planul Fundației Rockefeller virusul este folosit ca o armă reală, mai periculoasa decât Covid-19 în sine.

 

Comentariu saccsiv:

Referitor la Fundatia Rockefeller, aceasta este un contributor major al ID2020:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

De aceea i s-a si multumit la spectacolul maraton “Together At Home”.

Cu ce s-a mai ocupat celebra familie:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

BILDERBERG

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

COMISIA TRILATERALA

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Remember: ROCKEFELLER – principalii declansatori ai MARII CRIZE economice din secolul 20

CONEXIUNEA ROCKEFELLER – I.G.FARBEN: Compania care a fabricat Zyklon B pentru holocaustul nazist a fabricat si RU 486 pentru avorturi

ROCKEFELLER si “BANCA DE SEMINTE pentru ziua APOCALIPSEI” situata in … Norvegia

RUGAM RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”

SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros / Alternativa: HOMESCHOOLING?

ANTARCTICA: Ce a vazut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finantat ROCKEFELLER prima expeditie? De ce uriasa OPERATIUNE HIGHJUMP a fost intrerupta atat de repede?

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on iulie 8, 2020 at 6:39 pm

    Dacă nimeni n-ar crede în covrigul lui pește prăjit … Atunci am fi liberi, dar nu vrem! Ne este frică!

    Apreciat de 1 persoană

    • Lilas said, on iulie 9, 2020 at 4:16 am

      Mie , personal, nu mi-e fricā, dar m-am cu cine sa ies la proteste. Trebuie unitate între români. Nu este. Cunosc foarte multā lume care se teme si unii se prefac ca nu existā nici un pericol social si nici o încālcare a drepturilor omului. Totul e OK pentru ei. O „joacā” de copii. Funia se strânge la par pentru fiecare dintre noi, la modul cum guverneaza autoritatile. Pasul 4: se va umbla din casa in casa sa culeaga lume pentru vaccinare. Doamne apārā si pazeste!

      Apreciază

  2. R said, on iulie 8, 2020 at 7:13 pm

    Cine ne scapă de scelerații ăștia?

    Apreciază

    • Mihaela said, on iulie 9, 2020 at 12:08 am

      Capul sus! Simplu! Eu așa fac… Inspir și expir… Doamne Iisuse Hristoase, Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu celui Viu, pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici și a tuturor Sfinților Tăi, miluiește-mă pe mine păcătoasa. Inspiră și expiră conștient. Capul sus!

      Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on iulie 8, 2020 at 7:18 pm

    Pasul 4:sosirea antihristului…

    Apreciat de 1 persoană

    • ion said, on iulie 8, 2020 at 9:54 pm

      am postat ieri la alt articol, oevreii zic ca vine la 9 luni dupa ce incepe al doilea val. de asemenea detaliu important din articol, uraciunea pustiiri nu poate veni pana ce nu vine noua ordine mondiala. alta stire importanta este ca m-a sunat o cunostinta ce locuieste in israel si mi-a zis ca se pregatesc de razboi de luna asta, sigur sigur din august deci cam asa o sa stea lucrurile: razboi pe alocuri si din toamna-iarna mondial, razboi civil in tarile in care polarizarea intre oameni sau intre oameni si stat este prea mare, mercenari ce vor merge din casa in casa sa fure mancarea oamenilor si la sfarsit probabil primavara 2021 vine si ac ca sa fie cum a fost scris in cartea vietii.
      din poza mea insa lipsesc destule, cum ar fii cei doi prooroci ce se vor lupta cu antihristul dar mai este timp, sa ne rugam deoarece drumul spre mantuire se va ingusta din ce in ce mai mult pentru toata lumea chiar si pentru cei ce credem ca intelegem ce se intampla si vom stii ce alegeri sa facem, sigur stim? oare ce vom face atunci cand vor bate la usa noastra oameni infometati si vor cere de mancare, vom lua de la gura familiei si ii vom da? asta un caz bun, vor fi si altele mai putin frumoase… Hristos sa ne dea rabdare si credinta si vom trece si peste acestea.
      PS: aproape zilnic ma gandesc si mi se pare tragicomic la faptul ca zionistii pregatesc de 300 de ani sa controleze toata lumea dar nu o vor controla decat cativa anisori, si aia probabil cei mai urati din toata istoria lumii de care sigur nici ei nu se vor putea bucura…

      Apreciază

      • Madalina said, on iulie 9, 2020 at 10:36 am

        Ba taticu, tu nu te-ai plictisit repostand o prostie?

        1. nu este in duhul Sf Scripturi care spune ca numai Tatal stie venirea Fiului. Te dai mai tare decat Dumnezeu?

        2. este o prorocie a unui eretic. Ce treaba avem noi sa ascultam la el? Acel popor care l-a rastignit pe Mantuitorul lucreaza de mii de ani la acest plan. Ceea ce se propune / doreste de catre antihristi poate sa iasa sau poate sa nu iasa. Depinde doar de cat de aproape suntem NOI fata de Dumnezeu, sigurul ce poate opri tavalugul antihristic.

        Apreciază

  4. Dana said, on iulie 8, 2020 at 8:15 pm

    Prea tare arata ca ii doare la basca de sanatatea cetatenilor, altceva urmaresc prin aceste teste.

    Apreciază

  5. Bianca said, on iulie 8, 2020 at 9:44 pm

    Ei controleaza testarea si evidenta victimelor (infectatilor) asa ca fac ce vor.

    Cine a mai vazut pana acum o boala cu majoritatea oamenilor sanatosi? (peste 95% conform statistilor)

    Cine a mai vazut pana acum atata lume proasta care refuza sa gandeasca?

    Apreciază

  6. neicaion said, on iulie 8, 2020 at 10:09 pm

    Au infectat oamenii, în timp, cu viruşi prin vaccinuri, iar testele…, ele însele, în mare parte infectate, se selectează oamenii pro şi contra noii ordini.

    Apreciază

  7. Grigore said, on iulie 8, 2020 at 10:34 pm

    Kanye West candideaza la presedentia SUA insa ar putea sa il scoata rapid din schema pentru ca intr-un interviu la Forbes a vorbit direct impotriva vaccinurilor cu cipuri. E interesant ce a spus si la o prima vedere pare atipic. Sau poate face parte dintr-un plan mai mare de inselare. Insa merita toata atentia.
    Interviul aici:
    https://www.forbes.com/sites/randalllane/2020/07/08/kanye-west-says-hes-done-with-trump-opens-up-about-white-house-bid-damaging-biden-and-everything-in-between/

    Partea care atrage atentia:
    ON VACCINES
    “It’s so many of our children that are being vaccinated and paralyzed… So when they say the way we’re going to fix Covid is with a vaccine, I’m extremely cautious. That’s the mark of the beast. They want to put chips inside of us, they want to do all kinds of things, to make it where we can’t cross the gates of heaven. I’m sorry when I say they, the humans that have the Devil inside them. And the sad thing is that, the saddest thing is that we all won’t make it to heaven, that there’ll be some of us that do not make it. Next question.”

    Apreciază

  8. acelas said, on iulie 8, 2020 at 11:39 pm

    de departe, acest mega subiect al pandemiei este momentul pe care parintele Justin l-a proorocit, avertizandu-ne ca „Vine urgia!”. Desigur, putea veni mai de vreme, cu cativa ani inainte, cam cand a vorbit el despre moment. Daca e sa tinem cont ca el a fost „gandit” cu mult timp inainte, adica cel putin cu momentul 2012 al jocurilor olimpice de la Londra cand s-a aratat foarte clar (acum) ceea ce au vrut sa spuna atunci, deci „oamenii” astia au urzit bine de tot, cu cel putin 8 ani in urma…, proorocia patintelui Justin caruia i s-a dat har de la Dumnezeu sa cunoasca aceasta urzeala care se tesea inca de atunci.. , si care avea sa schimbe fata intregului pamant iremediabil si irecuperabil, putem spune ca nu a dat gres deloc si nu e cu nimic mai putin decat o proorocie in aeevaratul sens al cuvantului (cea din 2009 este una, cu actele biometrice la care incepuse sa se lucreze asiduu, cea din jurul lui 2013 e alta, vizand ceva diferit, cu „Vine urgia!”)

    Apreciat de 1 persoană

  9. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  10. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  11. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  12. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  13. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  14. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază

  15. […] PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depis… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.