SACCSIV – blog ortodox

Cu ce se mai ocupa Bill Gates: sponsorizeaza Impossible Foods – “hrana artificiala” compusa din organisme modificate genetic si glutamat monosodic

Posted in Bill Gates, hrana, MANCARE, ORGANISME MODIFICATE GENETIC by saccsiv on iulie 3, 2020

Bill Gates nu se ocupa doar de vaccinul anti Covid-19:

Bill Gates a anunţat când va fi gata vaccinul împotriva noului coronavirus: ‘Până la 80% dintre oameni îl vor face’

Sau de certificatul digital:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Ci si de ceea ce mancam. Iata ce putem citi la ‘Fake meat’ from Impossible Foods, backed by Bill Gates and Google, is loaded with GMOs and MSG … Is anyone surprised? de pe Natural News:

Când vine vorba de inovații în Silicon Valley, nimic nu este inviolabil – inclusiv carnea! Așa este, o echipă de ingineri chimiști au dezvoltat un nou tip de carne artificială sub brandul „Impossible Foods” care, cu sprijinul lui Bill Gates, Google și a multor alți suspecți de serviciu, este promovată ca o alternativă viabilă a cărnii care arată, are gustul și mirosul cărnii adevărate. Dar sub stratul suculent se regăsesc ingrediente toxice precum OMG, GMS, vitamine artificiale și tot felul de alte toxine.

Acest concept, care probabil nu ne mai surprinde, cade sub argumentul „sustenabilității” omenirii, se centrează pe eliminarea din lanțul alimentar a produselor din carne și înlocuirea lor cu unele produse din imitație de carne, etichetate ca fiind „din plante”. Impossible Foods nu sunt o excepție, deoarece motto-ul lor este acela că produsele sunt făcute „în totalitate din plante” –  o minciună uriașă, dacă îți arunci un ochi pe lista de ingrediente.

Pe listă sunt incluse delicii precum proteine vegetale, făină degresată, folosită adesea ca „expandant” al cărnii, a.k.a. umplutură ieftină. Proteinele vegetale de toate felurile sunt bogate în glutamați, ce le poziționează în familia GMS prin însuși definiția lor. GMS așa cum poate știți, este considerat a fi o „excitotoxină”. ce distruge rapid celulele neuronale la impact, astfel că nu este deloc substanța sănătoasă și hrănitoare pe care o propune Impossible Foods.

Alte derivate GMS regăsite în carnea artificială de la Impossible Foods sunt extractul de drojdie și proteine de soia sintetizate, ambele fiind mai mult ca sigur de natură transgenică. Aceasta înseamnă că inginerii de laborator au inserat ADN artificial în plantele originale ce produceau aceste ingrediente, care de asemenea, ce să vezi, sunt extrem de procesate și slab hrănitoare.

Dar asta nu e tot! „Burgerii” Impossible Foods conțin de asemenea un ingredient neobișnuit, cunoscut sub denumirea de „leghemoglobină” (NT hemoglobina tulpinii), despre care April Glaser, scriitoare la Recode.net, o descrie ca fiind „sânge vegetal”. Unii ar putea spune că este asemănătoare sângelui din carnea adevărată, dar provine din plante – sau cel puțin poate fi sintetizat din plante ca să imite sângele.

„Leghemoglobina este un compus asemănător sângelui numit „hemo” (NT eng. – heme – pigmentul roșu al sângelui) care deși este foarte concentrat în carne, inginerii Impossible Foods au găsit o cale să îl izoleze și să îl extragă din cereale precum soia și trifoi”, scrie Glaser.

Vă mai este foame cumva ?

Același om care crede că vaccinurile ajută la reducerea populației este un mare sponsor al cărnii artificiale de la Impossible Foods

Nu este cumva planeta în curs de distrugere datorită producției de carne, ceea ce duce la nevoia de mâncare bazată pe plante, precum carnea artificială? Nu chiar. Pe lângă cercetările științifice îndoielnice privind nevoia înlocuirii cărnii naturale pentru a stopa încălzirea glogală, sau ceva de genul ăsta, nu se menționează deloc în cazul produselor „pufoase” ale Impossible Foods sau în literatura de specialitate, despre impactul asupra planetei din cauza dezvoltării ingredientelor artificiale. OMG de exemplu, sunt un coșmar chimic pentru sol.

Ba mai mult, Bill Gates, omul care în mod repetat a comentat că dacă mai mulți oameni s-ar vaccina ar ajuta la reducerea populației planetei, este un sponsor major al Impossible Foods. Majoritatea celor 182 milioane de dolari capital social, folosiți pentru a lansa compania în 2011, provin de la Gates, lucru care ar trebui să trezească următoarea întrebare în mintea tuturor care cunosc câte ceva despre acest eutanasist: Cu ce scop finanțează el așa ceva ? Răspunsul este unul de natură a descuraja oamenii din a-și îmbogăți nutriția dietei, cu siguranță.

 

Comentariu saccsiv:

Citiți vă rog și:

Oameni de stiinta avertizeaza: „Mancati mai putini carnati pentru a salva planeta de incalzirea globala”

Video: „MEAT GLUE” … Sunteti sigur ca mancati carne sau RESTURI LIPITE CU LIPICI? Resturile nu fac rau, lipiciul insa …

Lista celor mai toxice E-uri alimentare

Revista Forbes: Guvernatorul de New York-ului se confruntă cu critici dupa ce i-a insarcinat pe miliardarii Eric Schmidt (fost CEO Google) şi Bill Gates sa determine modul în care va arăta statul si scoala după pandemia de Covid-19

Vizionati va rog si:

Documentar (2020): Who Is Bill Gates? (Cine e Bill Gates?)

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ION COJA said, on iulie 3, 2020 at 8:55 pm

  Cat e gluma e panarama, dar Bilutza asta e un DRAC INCARNAT. UNUL MARE.

  Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on iulie 3, 2020 at 9:28 pm

  Eu cred ca e un mutant obținut cu mâncare modificata genetic…

  Apreciază

 3. stef said, on iulie 4, 2020 at 12:18 am

  Apreciază

 4. gabimdi said, on iulie 4, 2020 at 2:07 am

  Ăsta nu mananca nimic modificat genetic. Când a fost în România în urmă cu mai mulți ani, si-a adus cu propriul avion toate ingredientele din care i s-a gătit. Mai mult, bucatarii de la hotelul unde a fost cazat au semnat un act de confidențialitate că nu spun nimic legat de ceea ce mănâncă Bilutză.

  Apreciază

 5. la plăcinte înapoi said, on iulie 4, 2020 at 7:40 am

  Frica și groaza lui Bill Gates – cel care bagă frica virusului și a vaccinării obligatorii în toată lumea – atunci când cineva l-a „amenințat”, aruncându-I în față o … plăcintă. Era să moară de frica plăcintei. Cam așa arată „curajoșii” satrapi ai planetei, care vor să transfere frica lor asupra tuturor oamenilor.

  https://www.brighteon.com/2b6af773-34ab-421f-9695-cbbfc70333e1

  Apreciat de 1 persoană

 6. […] Cu ce se mai ocupa Bill Gates: sponsorizeaza Impossible Foods – “hrana artificiala” compusa di… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: