SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

Posted in Bill Gates, vaccinuri by saccsiv on mai 29, 2010

   Citez din articolul Bill Gates funds covert vaccine nanotechnology:

   (NaturalNews) Fundaţia Bill şi Mellinda Gates îşi contruieşte o reputaţie pentru finanţarea tehnologiilor create pentru lansarea unor programe de sterilizare în masă şi vaccinare din întreaga lume. Unul dintre programele recent finanţate de fundaţie este un program de sterilizare care va folosi explozii de ultrasunete direcţionate spre zona intimă a bărbaţilor pentru a-i face infertili pentru şase luni. Ar putea fi denumit mai precis tehnologie de „castrare temporară”. Citiţi mai multe despre aceasta aici: http://www.naturalnews.com/028853_u…

   Acum, fundaţia a finanţat un nou program de „vaccinuri declanşate prin transpiraţie” bazate pe nanoparticule care penetrează pielea umană. Tehnologia este descrisă ca o modalitate de a „… dezvolta nanoparticulele care penetrează pielea prin foliculul de păr şi se declanşează în contact cu transpiraţia umană care eliberează vaccinul”.

   Fondurile pentru cercetare sunt direcţionate către Carlos Alberto Guzman de la Centrul Helmholtz pentru Cecetarea Infecţiilor din Germania şi către Claus-Michael Lehr şi Steffi Hansen de la Institutul Helmholtz pentru Cercetare Farmaceutică.

   Ambele institute sunt parte din implicarea Fundaţiei Gates în programul „Explorarea marilor provocări” care susţine că lucrează pentru „atingerea unor descoperiri majore în sănătatea globală”.

   …descoperiri precum sterilizare în masă şi vaccinuri din nanoparticule care ar putea fi administrate pe ascuns, chiar fără ca tu să ştii, după cum reiese. Aceste nanoparticule ar putea fi folosite prin pulverizare pe fiecare persoană care trece printr-un punct de securitate la aeroport, spre exemplu. Sau ar putea fi dispersat prin sistemul de ventilaţie al clădirilor de birouri corporatiste sau în şcolile publice pentru a vaccina masele. Nici măcar nu vei afla că ai fost vaccinat.

   Această tehnologie are un potenţial foarte periculos asupra libertăţii de sănătate. Folosindu-l, guvernele sau companiile farmaceutice (care sunt cam acelaşi lucru în zilele noastre) ar putea crea o cremă vaccin pentru piele care este dată spre folosinţă şi descrisă ca fiind „cremă cu protecţie solară”. Dar atunci când o aplici pe piele, de fapt te vaccinezi pe măsură ce nanoparticulele se adâncesc în pielea ta şi acţionează, eliberând ADN străin în corpul tău.

   O istorie a medicaţiei în masă pe ascuns

   Dar de ce guvernul ar vrea să administreze medicamente oamenilor fără ca ei să ştie sau fără consimţământul lor? Deja fac asta prin intermediul fluorului din apă. Fluorul este un medicament, iar guvernele regionale şi naţionale din întreaga lume folosesc resursele de apă ca mod de a livra acest medicament către populaţie fie că au nevoie de el, fie că nu – şi fără un diagnostic medical sau prescripţie.

   Aşadar, dacă guvernele deja administrează pe ascuns medicamente populaţiei prin fluorul din apă, au pregătit deja terenul pentru vaccinarea în masă a populaţiei prin canale similare, precum aerul din clădiri. Şi, mulţumită lui Bill Gates, nanotehnologia necesară pentru a reuşi este acum finanţată.

   Chiar este aceasta o „descoperire majoră pentru sănătatea globală”?

   Presupun că este dacă se întâmplă să crezi în medicina ascunsă, prin care administrezi oamenilor medicamente sau vaccinuri fără ca ei să ştie. Medicina vestică este atât de ofensivă pentru oamenii raţionali încât nici măcar nu poate opera deschis. De aceea recurge la contaminarea pe ascuns a rezervei de apă pentru a forţa publicul să înghită medicamentele acesteia.

   Fluorul şi medicina pe ascuns

   A, apropo, pentru oricine susţine că fluorul nu este un medicament, nu uitaţi că: potrivit FDA (n.tr. Administraţia pentru alimente şi medicamente – SUA), orice substanţă chimică care are un efect biologic asupra corpului uman este, prin definiţie, un medicament. Aşadar, fluorul este şi un medicament.

   Mai mult, fluorul este revoltător promovat ca substanţă care „previne cariile” prin înghiţirea lui, făcându-l un „medicament neaprobat” potrivit FDA. Deci cum se face că acest medicament neaprobat poate fi introdus în rezerva de apă şi forţat spre consum pentru sute de milioane de oameni fără niciun dIagnostic pentru deficienţă de fluor sau chiar şi o simplă prescripţie de la un medic?

   Răspunsul este acela că medicina occidentală este atât de arogantă încât nu crede că trebuie să urmeze reguli, reglementări sau legi. Este un sistem de medicină „huligană”, unde medicamentele sunt îndesate pe gâtul tău prin introducerea pe ascuns în rezerva de apă fără consimţământul tău. Deci de ce ar trebui să credem că vaccinurile vor fi altfel? Dacă medicina poate găsi o soluţie prin care să forţeze fiecare persoană să fie injectată fără să ştie cu un vaccin, cu siguranţă o va face!

   Şi astfel de eforturi vor avea fără dubii supotul financiar al lui Bill Gates.
   Cititi va rog si:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

VIDEO (si transcriptul) : Intr-un episod CSI, cine vorbeste de CHEMTRAILS, florul din apa sau bombe tsunami e un posibil … TERORIST

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 29, 2010 at 4:50 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. spellmacker said, on mai 29, 2010 at 5:39 pm

  Putem zice ca orice substanta chimica este medicament sau otrava in functie de doza.Problema este ca tipul de fluor care se pune in apa este substanta activa care exista in otravurile pentru rozatoare.Daca in cazul unor substante doza face diferenta dintre medicament si otrava ,asta nu este valabil la toate substantele chimice.Daca la unele doze mici ,calculate ne ajuta,la altele chiar doze mici,pot avea in timp ,prin acumulare efecte devastatoare.Sa speram ca se vor gasi forme de aparare si impotriva elementelor de tip nanotehnologie.

  Apreciază

 3. studentperole said, on mai 29, 2010 at 7:28 pm

  hehe; eu am gasit pasta de dinti fara fluor:> (fluorul calcifiaza glanda pineala din cutia craniana)
  ce e drept, putin cam scumpa, dar merita (24 lei)
  daca va intereseaza (nu vreau sa fac reclama) dati-mi un mail pe speedygonzales2012 (la) gmail (punt) com

  Apreciază

  • spellmacker said, on mai 29, 2010 at 8:11 pm

   Buna treaba.Sunt multe produse de acest tip fara fluor.Pasta de dinti cu argila care se gaseste la plafar este super ok.

   Apreciază

   • Ciprian said, on iunie 1, 2010 at 4:20 pm

    Da, pasta cu argila e 5 ron si e suuper.

    @studentperole
    Ce rol are glanda pineala?

    Apreciază

 4. Fulger said, on iunie 10, 2010 at 8:31 pm

  Saccsiv ti se mai pare ceva uimitor despre Bill Gates ? Uite un articol aici care mi se pare interesant si care demonstreasa cine e Bill Gates ca sa nu mai existe o nelamurire daca e bun sau rau. http://www.enigme.ro/articole/articol/313/bill-gates-si-numarul-diavolului-666.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: