SACCSIV – blog ortodox

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Posted in 666, Bill Gates, cash, SEMNUL FIAREI, TATUAJE, vaccin, virus by saccsiv on mai 23, 2020

Sa ne reamintim ca Breaking Israel News este una dintre portavocile rabinilor traditionalisti.

BREAKING ISRAEL NEWS: CASHLESS SOCIETY 2020: Bill Gates Goes Viral on Digital ID and Digital Currency

By David Haggith, The Great Recession Blog, May 10, 2020 , 8:00 am

Acesta poate fi cel mai important articol de până acum. Interviurile de luna trecută ale lui Bill Gates, prin care susținea implementarea unei Identități Digitale ca metodă de verificare a vaccinării contra Coronavirusului, de îndată ce va exista un astfel de vaccin, au devenit virale. Dacă Bill Gates reușește, dovada vaccinării va fi obligatorie înainte ca să ți se permită accesul în adunări publice.

Gates a sponsorizat de asemenea cercetări cu privire la crearea unui tatuaj care să ateste vizual dar și electronic dovada de vaccinare. După cum știm, Gates are o lungă istorie de susținere a unei societăți fără bani lichizi, folosind Identitatea Digitală.

Corovirusul îi dă lui Gates lumea pe care și-a dorit-o încă de acum 20 de ani – o lume despre care spune că va face tot ce îi stă în putere să o creeze. (Nu din punct de vedere medical, dar cu schimbările care vin cu această boală.) Ce ironic (sau poate că nu), pentru un om a cărui muncă caritabilă este concentrată pe vaccinarea lumi împotriva bolilor infecțioase.

Bill Gates spune că dovada vaccinării împotriva COVID-19 va fi obligatorie

Sună ca ceva direct din Apocalipsa, dar Bill Gates a finanțat dezvoltarea unui tatuaj digital despre care declară public, că ar trebui să fie obligatoriu pentru ca oamenii să trăiască în public, în contextul în care acum toată lumea trăiește sub amenințarea virusului COVID-19.

O posibilă cerință…. participarea obligatorie la programul de vaccinare global  de sub oblăduirea Fundației lui Bill și Melinda Gates, Big Pharma și altor persoana al căror aparent interes este binele umanității.

Strategic Culture Foundation

Dacă Bill Gates va reuși, atunci Guvernul va trebui să se asigure ca toți oamenii care participă la evenimente publice s-au vaccinat, înainte de a li se permite accesul la distracție.

El a creat atât de multă agitație cu această afirmație încât, unele dintre videoclipurile lui Gates făcând această afirmație nu mai sunt disponibile. Gates menționează în videoclipuri despre „pașapoarte de imunitate“ numindu-le un „certificat digital“. Alte aspecte ale muncii lui Bill Gates indică faptul că „pașapoartele de imunitate“ vor fi sub formă de tatuaje digitale pe partea din spate a mâinii sau a antebrațului.

Am auzit acest interviu cu Bill Gates acum, aproximativ o săptămână. Când am început să scriu acest articol am căutat peste tot interviul. Majoritatea versiunilor acestui interviu care nu au fost șterse aveau parțile controversate modificate. Într-un final am găsit o variantă care nu a fost modificată. Totuși să nu fiți surprinși dacă nu o veți mai găsi pe Youtube înainte de a citi acest articol.

Aici regăsiți propriul transcript în cazul în care videoclipul ajunge să fie șters sau modificat:

În cele din urmă, ceea ce va trebui, să avem certificare despre cine este o persoană vindecata și cine este o persoană vaccinată, pentru că nu doriți ca oamenii să se deplaseze în jurul lumii unde veți avea niște țări care nu vor avea boala sub control – din păcate. Nu doriți să blocați complet capacitatea acelor oameni de a merge acolo și de a se întoarce și de a se deplasa, așa că în cele din urmă va exista un fel de dovadă digitală a imunității care va facilita redeschiderea globală.

Sugestia este clară, că nu ți se permite să călătorești liber, prin lume fără a avea acest “certificat digital de imunitate”.

În cazul în care acest videoclip, pe care am reușit să pun mâna, va fi șters sau modificat, l-am găsit și pe acesta, care descrie o „lume diferită„ care include detalii despre dovada digitală, spre final.

Dovezi ale declarațiilor lui Bill Gates despre identificarea digitală

Pentru mai multe lămuriri, poți vedea pe Fox, un interviu cu Procurorul General William Barr care răspunde la întrebările despre intenția lui Gates de urmărire a vaccinării, arătând clar că Bill Gates chiar a spus lucrurile acestea, chiar dacă nu se vorbește specific despre conceptul de tatuaj digital.

Doctorul Fauci spune de asemenea că punerea la punct a unor certificate digitale ale imunizării sunt luate în considerare, deoarece de asta are nevoie națiunea pentru a-și reveni: (mergi la minutul 2:26)

Și apoi, găsiți aici declarația Senatorului Ron Paul în legătură cu afirmațiile lui Bill Gates despre certificatele digitale de imunitate:

După cum vedeți ideea a ajuns virală și este discutată peste tot. Autoritatea guvernului mondial intervine pentru a te forța să te vaccinezi și să dovedești cu această Identitate Digitală că te-ai vaccinat.

Dezvoltarea de tatuaje digitale pentru a certifica imunizarea împotriva coronavirus

Cel mai apropiat indiciu pe care îl pot găsi pentru ideea că identificarea digitală a lui Bill Gates ar veni sub forma unui tatuaj digital sau a unui implant cu cip nu este legată în mod specific de coronavirus, ci este conectată puternic la dovada imunității virale. În primul rând, am găsit-o codată în cadrul acestui citat din Politifact:

“Cercetătorii explorează posibilitatea stocarii datelor într-un model de vopsea, invizibil pentru ochiul liber, și care este implantat sub piele în același timp cu vaccinul. Tehnologia este în prezent în faza de probă a conceptului”, a declarat fundația [Gates} pentru PolitiFact într-un e-mail. „Dacă va fi un succes, guvernele ar putea alege să încorporeze acest tip de instrument în programele de imunizare, în locul metodelor lor actuale de urmărire a vaccinărilor sau în plus față de metodele lor actuale de urmărire a vaccinărilor.”

Tatuajul înglobează cifrele subcutanat, nici măcar nu trebuie să fie vizibil. Trebuie doar să furnizezi documentul de identitate și dovada vaccinării atunci când este scanat.

Am găsit de asemenea și această informație de la Universitatea Rice, despre cercetările acestui tip de tatuaj pe care Fundația Bill și Melinda Gates le sprijină. Se pare că vaccinul va fi parte a acestui tatuaj digital. Vaccinul este injectat în modelul, a ceva asemănător unui cod de bare invizibil, care poartă markeri care vor apărea electronic când este scanat.

(Mai multe detalii despre aceste cercetări sponsorizate de Bill Gates pot fi citite pe Scientific American.)

Așadar, dacă doriți vaccinul, acesta vine împreună cu Identitatea Digitală, fie că vă place, sau nu. Vi se va spune că este singurul vaccin care vine. Nu doriți vaccinul, dar doriți să mergeți la evenimente publice, vi se va spune îmi pare rău: „Trebuie să aveți dovada vaccinării pentru a intra pe stadion.”

Așa funcționează totul

Țineți minte, că în videoclipul de mai sus, Bill Gates nu propune Identitatea Digitală doar pentru Statele Unite. El vrea să vadă această soluție implementată la nivel global. Am spus demult că următoarea soluție pentru criza economică globală va fi un sistem global fără numerar, și acest program de identificarea a vaccinării folosește frica de coronavirus pentru a ne duce acolo.

Aceste „certificate de imunitate digitale” sunt un salt uriaș care va duce imediat la identificarea digitală, făcându-le folositoare pentru tranzacții financiare, logarea la calculator, trecerea de diferite bariere de Securitate, și toată gama de tranzacții electronice. De ce să ne limităm la funcția de a dovedi vaccinarea. În fond și la urma urmei un număr este un număr. Informațiile care pot fi împărtășite cu alții pot fi stocate în cloud și pot fi schimbate atunci când este nevoie.

O nano-semnătură digitală în tatuaj ar face mult mai dificil pentru oameni să contrafacă un tatuaj strict vizual sau o carte de identitate în scopul de a i se permite accesul la evenimente comunitare, fără a fi nevoie să primească un vaccin. Aceeași mașină care scanează mâna ar putea scana simultan amprentele dvs. pentru a se asigura că se potrivesc cu numărul de identificare al tatuajului, pentru o securitate electronică aproape perfectă.

Mulți oameni nu doresc noile vaccinuri pe care Gates și alții le dezvoltă, pentru că implică tehnologia genetică ARN care nu a fost niciodată folosită la ființe umane, dar mulți alții insiste că oricine este în public trebuie să fie vaccinat, așa cum sunt ei. Teama de virus dă avantajul mulțimii avidă de vaccinare, iar dacă tatuajul este singura formă de vaccinare disponibilă … îți dai seama ce se va întâmpla.

Gates este o revelație a locului spre care se îndreaptă societatea

Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, să-și pună semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, Încât nimeni să nu poată cumpăra, sau vinde, decât numai cel care are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Aici este înțelepciunea: Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

Apocalipsa 13:16-18 Biblia sau Sfânta Scriptura 2015

Pentru Bill Gates, dorința de a avea un tatuaj, care îi poate asigura pe oameni că sunteți liberi de virus, se combină perfect cu declarațiile sale, cu mult timp în urmă, despre crearea unei societăți digitale fără numerar și cu dorința societății  de acum de a face tranzacții financiare fără atingere în care vă puteți scana doar tatuajul ( vom vorbi mai mult în articolul următor).

În 2012, Digital Trends prezicea, „Până în 2020 telefoanele SMART vor înlocui numerarul și cărțile de credit ca metodă preferată de plată.

Până în 2020, majoritatea oamenilor vor îmbrățișa și adopta total folosirea diferitelor dispozitive pentru a achita cumpărăturile făcute, eliminând nevoia pentru numerar sau carduri de credit. Oamenii vor ajunge să aibă încredere și să se bazeze pe dispozitivele personale pentru a face tranzacții monetare pe internet și în magazine. Numerarul sau cardurile de credit aproape că vor dispărea.

Se pare că acest virus a venit exact la timp pentru a face livrarea din 2020.

Mai mult în trecut – în 1999- am scris o carte care spune același lucru despre telefoanele SMART, că vor înlocui numerarul și cardurile de credit și într-un final despre tehnologia digitală care va fi implantată în corpul tău ca identitate personală. Îl arată pe Bill Gates ca forță motrice:

“Globalizarea a fost cuvântul politic cel mai zgomotos al anilor nouăzeci, și se potrivește cu siguranță scenariului descris în unul dintre cele mai cunoscute pasaje din Cartea Apocalipsei, care descrie vremurile când Antihristul se va arăta… Capacitatea unei persoane [sau instituții sau guvern] de a controla financiar pe aproape toată lumea, trebuie să implice o economie globală.Timp de patruzeci de ani, acești bătrâni predicatori de radio au proclamat că cerința unui cod personal de identificare, inclusiv numărul 666, pentru toate tranzacțiile financiare, indică o societate viitoare fără numerar. Acum, cei care modelează finanțele și tehnologia lumii anunță public același lucru.”

End-Time Prophecies of the Bible

Asta a fost acum două decenii și numele capitolului cărții mele e potrivit pentru a-l cita pe Bill Gates din cartea sa The Road Ahead:

“În loc să ții banii de hârtie, noul portofel va stoca banii digitali, imposibil de falsificat… De mâine portofelul PC va face posibil pentru toată lumea de a cheltui și primi monedă digitală. Portofelul tău se va loga la calculatorul unui magazin pentru a permite transferul de bani digitali.”

Această tehnologie a venit cam zece ani mai târziu, o dată cu telefoanele SMART, mai degrabă decât cu portofelele electronice așa cum Gates și-a închipuit de prima dată (dar în esență este același lucru, doar că are și tehnologia telefonului, camere de filmat, și altele incluse). Mulți oameni fac frecvent astfel de tranzacții prin telefoanele lor. Vedeți cum descrierea lui Gates despre viitor se potrivește perfect cu dorința de distanțare socială de astăzi:

“Atunci când portofelele PC sunt omniprezente, putem elimina blocajele care afectează acum terminalele aeroporturilor, teatrele și alte locații. Când treci printr-o poartă de aeroport, de exemplu, portofelul PC se va conecta la calculatoarele aeroportului și va verifica dacă ai plătit un bilet… PC-ul portofel vă va identifica cu computerul.”

Acum în timp ce mergi, telefonul tău se poate conecta prin Bluetooth. Acum noul tatuaj, va putea să te identifice ca o persoană care s-a vaccinat – cineva care nu prezintă nici un risc pentru ceilalți pasageri sau persoane care sunt prezente în aglomerația din aeroport. Tehnologia a avansat, sub oblăduirea lui Bill Gates, la un simplu implant sub forma unui tatuaj care seamănă cu un cod de bare.

Telefonul tău poate fi blocat cu tatuajul; mașina ta poate fi încuiată cu el; casa ta poate fi încuiată cu el; calculatorul tău poate fi blocat cu el; contul tău bancar poate fi blocat cu el (în locul cardului de debit); datele tale medicale pot fi blocate sau vizualizate de către personalul de urgență doar în cazul în care ești inconștient; cazierul tău poate fi blocat de el; Cea mai performantă securitate, imunitate virală și confort total, totul într-un singur tatuaj invizibil.

Bill Gates a prevăzut problemele de Securitate, chiar și când a vorbit despre portofelul PC care necesită ceva mai mult biometric, ca ceea ce finanțează în acest moment:

“Pe măsură ce numerarul și cărțile de credit încep să dispară, infractorii pot viza PC-ul portofel, așa că va trebui să existe garanții… O altă opțiune, care ar elimina nevoia să vă țineți minte o parolă este utilizarea măsurătorilor biometrice … o trăsătură fizică, cum ar fi o imprimare vocală sau o amprentă digitală. Cardurile inteligente, cea mai de bază formă a portofelului PC, arată ca cărțile de credit și sunt populare acum în Europa. Microprocesoarele lor sunt încorporate în plastic. Cardul inteligent al viitorului își va identifica proprietarul și va stoca bani digitali.”

Amintiți-vă, telefonul inteligent nu fusese încă inventat. Cel mai inteligent telefon de atunci a fost Blackberry-ul introductiv. În acel moment, am fost cu un pas înaintea lui Bill Gates, să văd ce va urma. De ce? Pentru că m-am uitat la viitorul care este indicat în  Biblie,  și am văzut de ce va fi nevoie pentru a ajunge aici, iar acum este aici … cel puțin, în ceea ce privește tehnologia și aplicarea tehnologiei, dacă nu, încă, în ceea ce privește cine controlează tehnologia și modul în care vor face abuz de ea.

Ce date biometrice sunt mai bune decât să îți tatuezi sau imprimi portofelul electronic chiar sub piele? În acest fel întotdeauna identitatea ta merge cu tine, și nu o poți pierde ca pe un card sau să îți fie furată, deoarece să te plimbi cu mâna furată a cuiva, pentru a-i accesa contul, pare puțin ciudat.

La momentul respectiv, Gates aparent parea că nu a prevăzut tatuajul, deoarece toată tehnologia necesita ceva mai puțin biologic, ca portofelul PC, dar aceste constrângeri au existat înainte de cloud. Acum, toate înformațiile pot fi păstrate în cloud.

Identitatea digitală nu trebuie să conțină nici o informație în afară de numărul de identificare, deoarece toate datele financiare pot fi păstrate în cloud, la fel ca și datele tale de sănătate – orice parte vrei (sau va fi obligatorie) să o faci publică atunci când ți se scanează identitatea biometrică. Astfel că ID-ul în sine poate fi minuscul și simplu.

La acea vreme, posibilitatea unei astfel de accesibilități globale nu exista. Nu a existat o rețea de stocare și transmisii wireless de mare viteză suficient de răspândite pentru a fi aproape omniprezente, așa cum există acum.

Așadar, am făcut un pas înaintea lui Gates și continui comentariile sale cu ale mele:

“Următoarea întrebare logică – din moment ce cipurile pot fi integrate în carduri mici de plastic – este de ce să nu introducem un număr de identificare sub pielea unei persoane? Asta ar face foarte dificil de a fi furate și imposibil de pierdut sau uita. Astfel de implanturi de identificare sunt folosite deja pe animale. O data ce sistemul devine universal, oamenii care refuză să participe, vor fi automat scoși din societate. Pentru consumator, un astfel de sistem înseamnă confort total. Pentru bănci, înseamnă eficiență maximă deoarece nu se va mai lucra cu hârtii. Pentru liderii politici, va însemna control financiar total și plata automată a taxelor pentru fiecare vânzare. Pentru poliție poate însemna urmărirea totală  a tranzacțiilor financiare a tuturor indivizilor.”

Desigur, acum în conformitate cu COVID-19, înseamnă trasee medicale către locurile unde sunt oameni vaccinați sau nevaccinați, deoarece informațiile lor de pe cloud se actualizează pentru a include dacă sunt vaccinați sau nu. (Și de aceea spune Bill Gates, ca TREBUIE să ne asigurăm că avem aceste lucruri, înainte de a redeschide societatea și de a renunța la distanțarea socială pentru ca toată lumea să se simtă în siguranță în adunările publice mari.)

Gates a continuat,

“Piața de informații globală va fi imensă și va combina toate modalitățile prin care oamenii schimbă bunuri, servicii și idei. Pe scurt, cam totul va fi făcut diferit. De abia aștept acest „Mâine”, și fac tot ceea ce este posibil pentru ca totul să se întâmple…

Hmm, asta face aproape să ne întrebăm dacă prin „tot ceea ce poate” include infectarea lumii cu un virus pentru chiar, a-l depăși. Deși nu cred cu adevărat că ar merge atât de departe încât să ucidă sute de mii de oameni pentru ca acest lucru să se întâmple, virusul îi oferă cu siguranță posibilitatea să sară peste câțiva pași și să facă tot ce poate pentru a crea lumea pe care și-o dorește atât de intens, să se întâmplă astăzi.

“Autostrada informațională va extinde piața electronică și va transforma în ultimul pas, intermediarul universal …Serverele [Computer] distribuite în întreaga lume vor accepta oferte, vor rezolva ofertele pentru tranzacții finalizate, vor controla autentificarea și securitatea și vor gestiona toate celelalte aspecte ale pieței… Va fi un rai al cumpărătorilor… Această idee va speria multă lume… dar, la fel ca la atâtea schimbări, cred că odată ce ne-am obișnuit cu ea, ne vom întreba cum am lucrat înainte de ea… Când autostrada informațională va face ca geografia să fie mai puțin importantă, vom vedea bănci electronice, on-line, care nu au sucursale – fără cărămizi, fără mortar… și tranzacțiile vor fi făcute prin calculator.”

Cât de bine se potrivește această ultimă frază cu închiderea impusă de nebunia coronavirusului acum, când multe bănci sunt închise, cu excepția programărilor, și fac toate tranzacțiile prin fereastră sau online, pentru a evita cât mai mult contactul uman.

În ceea ce privește ideea care sperie o mulțime de oameni, știți că se spune că oamenii  își depășesc ura față de ceilalți dacă își dau seama că au un dușman reciproc. Se aplică și fricii lor, dacă au motiv mai mare de teamă, trebuie să lupte. Coronavirusul le oferă un motiv mai mare de temut… cel puțin pentru toți cei care percep epidemia în acest fel.

Coronavirusul este marele accelerator al mișcărilor globale către societatea fără numerar,  iar maestrul vaccinărilor a spus că va face tot ce poate pentru a se realiza. Cele două mari interese ale sale s-au contopit la o intersecție microscopică de celule și nanobiți.

Concluzia mea, de acum douăzeci de ani, despre cum va apărea o societate fără bani

Gates a denumit acest lucru ca fiind „capitalism fără fricțiune”.  Eu m-am referit la aceasta drept „Turnul electronic al Babelului. Am mai scris,

“Creșterea rapidă a tranzacțiilor financiare pe internet creează o cerere mare pentru o monedă electronică unică care va funcționa la nivel mondial, și un limbaj comercial universal. Dacă inerția și frica umană împiedică la început o economie fără numerar complet automatizată, următoarea criză economică la nivel mondial poate oferi un imbold perfect pentru implementarea unei asemenea globalizări ca parte a recuperării.”

Ei bine, așa cum se dovedește, a fost nevoie de o criză economică la nivel mondial, plus o pandemie la nivel mondial pentru a depăși acea inerție, dar după cum următorul meu articol va arăta, este că pentru mulți inerția a fost depășită de temerile lor de virus și nevoia să oprească contagiunea care va continua să apară în alte colțuri ale lumii, dacă nu avem o soluție globală.

“Cât despre misteriosul număr 666, iată aici niște detalii interesante: Aproape toate codurile universale de produse (UPC) de pe aproape toate articolele care sunt vândute deja au acest număr.”

Am descris cum fiecare cod de bare are o pereche de linii extinse la începutul primului număr din codul produsului, altul între primul și al doilea număr și altul după cel de-al doilea număr. Aceste linii marchează numerele astfel încât computerul să știe unde începe și se termină fiecare număr. Am explicat-o astfel:

“În limbajul UPC, o modalitate de a reprezenta numărul șase este cu două bare subțiri. Fiecare cod UPC  trebuie să extindă bare subțiri la începutul codului, două bare subțiri extinse în mijlocul codului și două bare subțiri extinse la sfârșitul codului. În acest sens, fiecare cod are un șase la început, un șase în centru și un șase la sfârșit. Aceste bare extinse, numite „bare de pază”, sunt folosite de scanerul computerului pentru a grupa două seturi de numere din care fiecare cod este compus, astfel încât computerul să poată bloca codul produsului. În timp ce computerul nu citește aceste linii extinse pentru valoarea lor numerică, acestea par a fi șase în altă parte a codului… Poate este doar o scurtă perioadă de timp până când oamenii vor fi scanați în același mod în care se scanează alimentele. Deci, și oamenii vor deveni o parte a Turnului electronic al Babelului.”

Poate că faptul că arată la fel ca trei de șase în fiecare cod de bare, dar nu reprezintă aceeași valoare ca numărul șase, explică de ce citatul din Apocalipsa conținea această ghicitoare,

Aceasta cere înțelepciune. Lăsați persoana care are cunoștințe să calculeze numărul fiarei…

Cu alte cuvinte, s-ar putea să nu fie la fel de evident ca văzând pe toți oamenii alergând cu numărul „666” tatuat pe ei. Ar fi nevoie de puțină înțelepciune pentru a descifra ghicitoarea. De ce? Dacă profeția ar fi descris prea mult, ar fi fost mult prea ușor. Cine, astăzi, ar mai impune oamenilor să aibă pe mână un număr care reprezintă de fapt „666”, știind că profeția din Cartea Apocalipsei ar ridica frica peste tot.

Poate răspunsul meu nu este chiar cea mai potrivită soluție la ghicitoare, dar se potrivește foarte bine pentru momentul în care ne aflăm – dacă Bill Gates vrea să facă ceva în direcția asta – mergem în direcția timpurilor pe care le-am descris acum douăzeci ani, când o mare criză economică (se pare însoțită de criză medicală) va muta întreaga lume într-un sistem de scanare a oamenilor pentru a le afla identitatea.

Următorul meu articol se va concentra pe exemple despre modul în care coronavirusul pregătește populația globală pentru a adopta un ID digital care va deveni o parte a persoanei dvs. (adică este implantat ca un cip sau un tatuaj electronic sub piele) pe măsură ce ne îndreptăm spre a deveni o societate fără numerar. Voi prezenta câteva moduri evidente prin care teama de virus îi determină pe oameni să vrea ceea ce Bill Gates spune că trebuie să vină.

Oricât de proastă este ideea, momentul este aici și gata pentru acceptarea sa globală

Am continuat după cum urmează:

“Dacă istoria umană este măsurată prin bifarea evenimentelor mondiale, atunci cronometrul ei trebuie să bâzâie, ceea ce poate indica faptul că umanitatea sa în ansamblu își atinge sfârșitul… Lumea se micșorează. Creșterea rapidă a călătoriilor și a comunicării globale în ultima generație este mai mare decât creșterea tuturor generațiilor anterioare combinate… Pământul s-a micșorat într-un sat.”

Nimic nu a făcut asta mai evident decât coronacriza, în care creșterea rapidă a călătoriilor a dus boala în întreaga lume în câteva zile și a pus întreaga lume într-o carantină ca și cum s-ar fi mutat într-un singur sat infectat, și acum provoacă maestrul vaccinurilor, să afirme că trebuie să primim cu toții un ID de imunizare digitală.

Coronavirusul devine marele accelerator care depășește temerile oamenilor față de Bill Gates, vaccinurile virale și tehnologia sa.

Am încheiat capitolul meu despre presiunea lui Gates către o societate digitală, fără numerar, cu următoarea afirmație despre alte elemente ale vremii despre care Biblia a prezis acum 2000 de ani:

„Învierea statului evreiesc, valul anormal al dezastrelor de mediu, globalizarea politicii și economiei și viteza astronomică în evoluțiile umane – toate la începutul unui mileniu – sporesc sensul că punctul culminant final al istoriei umane poate fi aproape.”

 

Comentariu saccsiv:

Bill Gates a scris cu subiect si predicat despre identitatea digitala si pe reddit:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Din pacate autorul pare a pune totul pe umerii lui Bill Gates, de parca Bill Gates ar putea face singur toate acestea.

Iata si un articol de azi, de pe TVR:

Controversă pe tema pașaportului de imunitate biometric. Activiștii atrag atenția asupra pericolului de a ne îndrepta spre o societate supravegheată

Si tot de pe Breaking Israel News:

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kunta kinte said, on mai 23, 2020 at 9:49 pm

  Ptr cei care cunosc foarte bine lb. engleza:
  http://www.anthonypatch.com
  PS: urmariti si canalul lui pe youtibe si pe http://www.brighteon.com

  Apreciază

 2. Elza said, on mai 24, 2020 at 5:07 pm

  Cel mai usor lucru de a fura banii altuia este sa il imobilizezi pe cineva, sa ii fortezi mana si sa i-o folosesti cu forta pentru a-ti plati propriile cumparaturi. Poti sa ii legi mainile si sa te folosesti de el si de mainile lui ca sa iti platesti propriile facturi. Deci cu cipul in mana esti mai expus decat cu banii in buzunar. La asta nu s-a gandit nimeni ?!

  Apreciază

 3. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 4. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 5. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 6. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 7. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 8. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 9. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 10. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 11. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază

 12. […] Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: