SACCSIV – blog ortodox

Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legături naziste, implicata în eugenie şi depopulare)

Posted in Bill Gates, CHEMTRAILS, EUGENIE, geoinginerie, NAZISM by saccsiv on septembrie 18, 2019

NATURAL NEWS: BOMBSHELL: Global geoengineering (chemtrails) experiment pushed by Bill Gates also funded by Nazi-linked Alfred P. Sloan Foundation, linked to eugenics and depopulation

BOMBĂ: Experiment de geo-inginerie globală (chemtrails) promovat de Bill Gates şi finanţat de fundaţia Alfred P. Sloan cu legături naziste implicate în eugenie şi depopulare

Marţi, 17 septembrie 2019 de: Mike Adams
(Natural News) Mass media promovează acum pe faţă geo-ingineria şi chemtrails ca o soluţie la aşa zisa “global warming,”(încălzirea globală) care este bineînţeles o farsă crasă de la început. Reţeaua de propagandă globalistă CNBC a publicat un nou film (vezi mai jos) care este o reclamă ţipătoare la chemtrails (dârele de chimicale de pe cer), lăudând beneficiile poluării cerului cu carbonat de calciu şi dioxid de sulf, doi poluanţi care vor devasta viaţa pe Pământ. Matt Agorist de la The Free Thought Project  a publicat o notă informativă.

Proiectul se numeşte SCoPEx, şi este gândit de somităţile care promovează eugenia şi depopularea la cel mai înalt nivel guvernamental şi academic. Este finanţat şi susţinut de către Bill Gates, de exemplu, care cheamă deschis la reducerea populaţiei umane cu miliardele. Am efectuat un larg reportaj pe Natural News, avertizând cum Bill Gates finanţează un plan pentru genocidul planetar.

Aşa cum am explicat în filmele de la OblivionAgenda.com, acest proiect SCoPEx va polua cerul de pe întreaga planetă, va diminua razele soarelui, va slăbi fotosinteza şi va duce la colapsul biosferei globale. Asta va duce, bineînţeles, la moarte prin înfometare in masă în toată lumea când recoltele de alimente vor dispărea şi se va instala foametea. Apropo, ăsta este scopul acestui proiect, nu vreun efect advers nedorit.

Aceeaşi fundaţie Alfred P. Sloan care a cenzurat adevărul despre vaccinuri finanţează şi proiectul SCoPEx pentru a comite genocidul planetar

În acest video de mai sus, de pe YouTube, sunt listate organizaţiile non-profit implicate în finanţarea proiectului SCoPEx. Printre acestea este nimeni alta decât The Alfred P. Sloan Foundation.

Trebuie să vă familiarizaţi cu acest nume, deoarece Alfred P. Sloan caută de mult o metodă de a ucide în masă fiinţele umane. Aşa cum am publicat în NaturalNews.com în 2016:

Industriaşul Alfred P. Sloan, ca şef al General Motors, a fost un colaborator nazist şi un admirator înfocat de-al lui Hitler. Ura lui Sloan faţă de negri a fost aproape la fel de intensă ca şi ura faţă de evrei. El avea o legătură strânsă cu mişcarea eugenică care a devenit până la urmă Human Genome Project (proiectul genomului uman). The Sloan Foundation, împreună cu membrii Rockefeller, au menţinut un interes îndelungat pentru reducerea populaţiei, incluzând împlicarea acestora în introducerea de noi vaccinuri misterioase împreună cu World Health Organization (Organizaţia Mondială a Sănătăţii – WHO), care are o politică declarată de reducere a populaţiei, cum se vede clar în Agenda 21.

Tot Alfred P. Sloan Foundation a făcut presiuni la Tribeca Film Institute pentru a cenzura filmul VAXXED, care expunea adevărul despre vaccinuri şi infertilitate, avortul spontan şi punerea în pericol în mod deliberat a copiilor şi a adulţilor prin substanţele toxice adăugate în vaccinuri. Sloan şi WHO au fost în mod repetat conexaţi cu vaccinurile care sunt pline de HCG, o substanţă chimică ce duce la infertilitate.

Alte aspect republicate din Natural News:

Această aparent altruistă Fundaţie Sloan a mai finanţat şi Community Blood Council of Greater New York, Inc. (Consiliul Comunităţii de Sânge a Marelui New York) care a permis la mai mult de 10 000 hemofili şi nenumăraţi alţii să se infecteze în mod fatal cu HIV/SIDA. Mai mult, The Sloan Foundation a deţinut 24 000 – 53 000 de acţiuni emise de Merck and Co., a cărui preşedinte George W. Merck a fost directorul industriei americane de arme biologice şi ale cărui vaccinuri pentru Hepatita C şi Poliomielită au fost suspecte că transmit SIDA; Şi cine ştie ce altceva.

The Sloan Foundation este condusă acum de un globalist numit Paul Joskow, membru al Consiliului pentru Relaţii Străine (CFR), un grup elitist global cu adânci legături cu avocatul depopulării Bill Gates, care a premiat generos  numeroase  web-situri care au fost de accord să facă propagandă pro-vaccin.

Deci acum ştiţi adevărul despre proiectul SCoPEx, care va răspândi cantităţi enorme de plumb — metalul greu — peste recoltele, pământul şi oceanele lumii. Acest proiect nu este altceva decât genocidul în masă al omenirii, finanţat de către Bill Gates şi 14 fundaţii non-profit listate mai jos:

Baker Foundation
The Blue Marble Fund
OW Caspersen Foundation
Thw Crows Nest Foundation
The William and Flora Hewlett Foundation
Constance C. and Linwood A. Lacy Jr. Foundation
The Open Philanthropy Project
Pritzker Innovation Fund
Ronin Private Investments LLC
The Alfred P. Sloan Foundation
The Tansy Foundation
Teza Technologies LLC
VoLo Foundation
The Weatherhead Center for International Affairs

Urmăriţi  reclama pentru chemtrails pe canalul CNBC, care acum recunosc pe faţă că vor să polueze cerul, exact aşa cum noi v-am avertizat de mai mulţi ani. De aceea am lansat Terraforming.news şi Geoengineering.news. Acesta este Adolf Hitler ori 1000 în ceea ce priveşte genocidul instrumentat aici (miliarde de oameni vor muri, ceea ce este scopul lor).

Acum ştiţi de ce ei se chinuie cu disperare să eticheteze Natural News ca “fake news” sau “conspiraţie.” Deoarece conspiraţia de ieri este proiectul ştiinţific de la Harvard de azi, finanţat de avocaţii eugeniei care vor să ucidă şase miliarde de oameni (sau mai mult). Cu doar doi ani în urmă, fenomenul “chemtrails” era luat în râs ca o teorie a conspiraţiei. Acum CNBC publică doar laude, promovându-l!

Adevărata agendă este anihilarea omenirii. De aceea am lansat OblivionAgenda.com pentru a explica adevărul despre agenda globalistă de a distruge umanitatea. Nu mai este science fiction; este un fapt ştiinţific.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Daca Wall Street nu-l finanta pe Adolf Hitler, AL DOILEA RAZBOI MONDIAL nu incepea…

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte de a decide daca sa va vaccinati sau nu copiii. RASPANDITI, caci e interzis a se vorbi despre el in mass-media … tocmai pentru ca nu e facut de amatori

Dr. Suzanne Humphries: Cum s-a modificat politica mondiala de vaccinare dupa o investiție a lui Bill Gates de 10 miliarde de dolari

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Este oficial: Copiii fără CNP vor avea acces gratuit şi nediscriminatoriu la servicii medicale Citeste mai mult: adev.ro/py0s3r said, on septembrie 18, 2019 at 4:13 pm

    Propunerea legislativă prin care se asigură gratuit accesul la servicii de sănătate pentru copiii fără CNP, iniţiată de deputata independentă Oana Bîzgan, a fost supusă la vot miercuri, 18 septembrie, în Camera Deputaţilor, şi a trecut 281 de voturi pentru, în unanimitate. Propunerea legislativă va trimisă Preşedintelui pentru a fi promulgată şi pentru a deveni lege
    Conform acestei iniţiative, toţi copiii din România vor avea acces gratuit şi nediscriminatoriu la servicii de sănătate, indiferent dacă au CNP sau nu. Aceste drept este prevăzut deja atât de Constituţia României, cât şi de legislaţia privind sănătatea şi drepturile pacientului, însă nu poate fi exercitat în lipsa unor acte de identitate. De asemenea, prin aplicarea măsurilor prevăzute în textul legislativ propus, reprezentanţii unităţilor medicale vor anunţa în cel mai scurt timp serviciile abilitate, pentru demararea procesului de înregistrare şi eliberare a unui certificat de naştere şi a unui cod numeric personal. „Intenţia noastră este aceea de a reduce cât mai mult posibil numărul copiilor care nu deţin un certificat de naştere şi, prin urmare, un cod numeric personal. Aceşti copii nu sunt vinovaţi cu absolut nimic pentru situaţia în care se află, motivele pentru care s-a ajuns aici fiind variate. După obţinerea acestor documente, copiii vor intra în legalitate şi vor beneficia de toate drepturile oferite prin Constituţie, ca orice alt cetăţean cu acte.” susţine deputata Bîzgan, iniţiatoarea acestei propuneri. „Dintre efectele pe care le-au avut în vedere parlamentarii care au iniţiat această lege, merită amintite atât cele imediate, respectiv identificarea copiilor care nu au cod numeric personal şi care nu există din punct de vedere legal, cât şi efectele pe termen lung – lipsa documentelor de identitate afectează atât aceşti copii, cât şi întreaga comunitate, printr-un risc crescut de sărăcie şi excluziune socială, analfabetism, expunerea la abuz şi violenţă sau trafic de persoane”, se arată în comunicatul de presă remis Adevărul. „Legislaţia în vigoare conferă tuturor copiilor dreptul la servicii gratuite de sănătate până la împlinirea vârstei de 18 ani – dar acest drept nu poate fi exercitat de fapt în absenţa documentelor de identitate şi a CNP-ului”, a explicat Roxana Mînzatu, actual Ministru al Fondurilor Europene şi coiniţiatoare a acestei propuneri.

    Citeste mai mult: adev.ro/py0s3r

    Apreciază

  2. ioanide said, on septembrie 18, 2019 at 5:57 pm

    Doar DUMNEZEU ne mai poate apara de otravurile lor…..niste satanisti .

    Apreciază

  3. vlad tepes said, on septembrie 18, 2019 at 9:59 pm

    Criminalii astia oculti nu se mai ascund asa cum o faceau pana acum, semn ca ei considera, ca detin puterea peste tot in Lume! Si totusi……

    Apreciază

  4. oarecare said, on septembrie 19, 2019 at 3:38 pm

    Inchinare moderna la idoli (Modern idol worshiping) from cst179 on Vimeo.

    Apreciază

  5. Calator said, on septembrie 19, 2019 at 10:27 pm

    „Un nor chimic care sa racoreasca lumea”, in conditiile in care deja aproape 40% din populatia din zonele in care exista statistici este sensibila peste medie la chimicale si pana la 15% pot avea reactii severe la ele, mi se pare o manevra foarte „inspirata”. Trebuie laudata, sa mai adoarma din vigilenta populatiei si asa intoxicate.

    Apreciază

  6. […] Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legătu… […]

    Apreciază

  7. […] Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legătu… […]

    Apreciază

  8. […] Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legătu… […]

    Apreciază

  9. […] Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legătu… […]

    Apreciază

  10. […] Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legătu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.