SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 8, 2015

„Daca veti citi aceasta carte, veti citi ziarele noastre cu alti ochi, veti inchide mai des televizorul si veti sti mai bine ce sa credeti din ceea ce auziti la radio: aproape nimic! 

Diversitatea opiniilor este doar mimata. Caci ‘stirile’ sunt de cele mai multe ori curata spalare de creier”.

   Iata si ce putem citi la JURNALISTI CUMPARATI – Germania este zguduita de best-seller-ul „Gekaufte Journalisten”, in care ziaristul Udo Ulfkotte de la FAZ demasca aparatul de propaganda proamericana si coruptia din presa: „Lucratori ai serviciilor secrete compun texte, publicate apoi sub semnatura unor jurnalisti consacrati… ‘Stirile’ sunt de cele mai multe ori curata spalare de creier… Bratul extins al biroului de presa al NATO pregateste mediatic razboaiele”. Pe cand astfel de dezvaluiri si in Romania?:

Dezvaluiri devastatoare ale unui fost ziarist de la Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), una dintre cele mai prestigioase publicatii nemtesti, capteaza in aceste zile atentia opiniei publice germane. Este vorba despre Udo Ulfkotte, care, in cartea sa „Gekaufte Journalisten” („Jurnalisti cumparati”), publicata la 11 septembrie 2014, a avut curajul de a destainui publicului ca a fost mituit pentru a scrie articole de presa proamericane si de a devoala, in premiera, intregul mecanism prin care coruptia a pus stapanire pe mass-media germana.

Marturisirile sunt cu atat mai credibile cu cat ele apartin unui om din interior, aspect esential pentru corecta intelegere a faptelor cutremuratoare devoalate in cele 336 de pagini ale volumui catalogat best-seller: „Autorul a fost primit in reteaua organizatiilor americane de elita si i-a fost acordata, drept recompensa pentru relatari pozitive, chiar si o cetatenie de onoare in SUA”.

Este evident ca lucrurile petrecute in Germania, demascate de jurnalistul Udo Ulfkotte, pot fi intalnite si in alte state din Europa. Inclusiv la noi. Ceea ce ne determina sa ne intrebam: pe cand astfel de dezvaluiri si in Romania?

Lumeajustitiei.ro va prezinta in continuare o scurta descriere a lucrarii, apartinand Editurii Kopp. Asa cum reiese din prezentarea editorului, in timp ce dezvaluie campaniile mediatice pregatite in laboratoarele NATO si propagate in spatiul public german de jurnalisti cumparati, autorul isi face o riguroasa autocritica, care atinge apogeul atunci cand acesta isi exprima rusinea ca a lucrat timp de 17 ani pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Prezentam integral traducerea scurtei descrieri care insoteste best-seller-ul „Jurnalisti cumparati”:

Jurnalistii ne manipuleaza in interesul celor puternici

Aveti si dumneavoastra sentimentul ca sunteti adeseori manipulati si mintiti de presa? Daca da, insemna ca vi se intampla precum majoritatii germanilor. Pana acum, conta ca ‘teorie a conspiratiei’ faptul ca presa de top manipuleaza premeditat cetatenii, prin tehnici de propaganda. Acum, un ‘om din interior’ (insider) dezvaluie ce se intampla de fapt in culise.

Jurnalistul Udo Ulfkotte se rusineaza astazi pentru faptul ca a lucrat, timp de 17 ani, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Inainte sa devoaleze retelele secrete ale Puterii, autorul isi face o temeinica autocritica. Apoi documenteaza, in premiera, cum a fost mituit pentru relatarile sale si cum s-a instapanit coruptia. In plus, dezvaluie de ce formatori de opinie fac relatari tendentioase si cum bratul extins al biroului de presa al NATO pregateste mediatic razboaiele. In acest context, autorul a fost primit in reteaua organizatiilor americane de elita si i-a fost acordata, drept recompensa pentru relatari pozitive, chiar si o cetatenie de onoare in SUA.

In aceasta carte aflati care jurnalisti sunt cooptati in organizatii de lobby si care sunt aceste organizatii. Autorul insira sute de nume si priveste si in culisele acelor organizatii care influenteaza presa germana propagandistic si unilateral, intre care: Podul Atlantic, Comisia Trilaterala, Fundatia Marshall din Germania, Consiliul American pentru Germania, Academia Americana, Institutul Aspen si Institutul pentru Politica Europeana. De asemenea, sunt dezvaluite implicatiile serviciilor secrete in activitatea organizatiilor de lobby, tehnicile de propaganda si formularele, prin care se pot accesa fonduri pentru proiecte de influentare tintita a opiniei publice in Germania.

Cand CIA dicteaza ce trebuie scris

Va puteti imagina ca lucratori ai serviciilor secrete compun texte, care apoi sunt publicate sub semnatura unor jurnalisti consacrati? Stiti care jurnalisti de la care ‘organe’ de presa au fost mituiti pentru materialele lor de presa? Si aveti vreo idee despre cum se acorda cele mai reputate distinctii pentru jurnalism? Practic, aceasta se intampla precum odinioara, in cazul titlurilor de ‘Erou al muncii socialiste’ din fosta RDG – este premiata munca de propaganda. De la jurnalist la propagandist nu este o distanta prea mare. Daca veti citi aceasta carte, veti citi ziarele noastre cu alti ochi, veti inchide mai des televizorul si veti sti mai bine ce sa credeti din ceea ce auziti la radio: aproape nimic! Pentru ca Ulfkotte ofera si informatiile penibile despre fiecare post, carui partid politic ii apartine si care jurnalisti sunt influentati si cum. La sfarsit devine limpede: diversitatea opiniilor este doar mimata. Caci ‘stirile’ sunt de cele mai multe ori curata spalare de creier„.

Cine este Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte (44 ani), jurnalist si publicist german, a studiat drept si stiinte politice la Freiburg si Londra, unde i-a avut ca profesori pe criminologul elvetian Ruediger Herren si pe Dieter Oberndoerfer, fost consilier al Cancelariei lui Helmuth Kohl. A lucrat pentru departamentul de politica externa al cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung incepand cu 1986, pana la sfarsitul lui 2003. Printre domeniile de activitate de care s-a preocupat se numara managementul securitatii, spionajul economic, concurenta, dar si monitorizarea gruparilor teroriste islamice. In perioada 1986-1998, jurnalistul a calatorit in peste 60 de tari si chiar a trait in cateva state islamice (Irak, Iran, Afganistan, Arabia Saudita, Oman, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Iordania). Ulfkotte a fost analist pentru tarile din bazinul mediteranean, Africa si Orientul Mijlociu, context in care a ajutat la dezvoltarea unui Ghid pentru Investitii in Orientul Apropiat, in cadrul Institutului FAZ.

Cariera publicistica cuprinde numeroase lucrari, avand ca tematica, printre altele, securitatea si spionajul industrial: „Heiliger Krieg in Europa” („Jihadul in Europa”), „Der Krieg im Dunkeln. Die wahre Macht der Geheimdienste” („Razboiul in intuneric. Adevarata putere a serviciilor secrete”), „Grenzenlos kriminell” („Criminal fara limite), „Marktplatz der Diebe” („Piata de hoti”).

A contribuit la dezvoltarea revistei „Park Avenue”, a mai scris pentru „Capital” si pentru „Cicero” si a fost corespondent pentru agentia de stiri DDP. In prezent, fostul jurnalist FAZ ofera consultanta unor intreprinderi si este invitatul mai multor posturi de televiziune.

Ulfkotte este membru al „Marshall Memorial Fund” din SUA si fost membru al Fundatiei „Konrad Adenauer”.

Nota: traducerea apartine redactiei

*Cititi aici scurta descriere, in limba germana, a lucrarii „Jurnalisti cumparati”

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, PAPUSARII traseaza liniile directoare ale mass-media si prin uneltele:

CIA

Podul Atlantic

Comisia Trilaterala

Fundatia Marshall din Germania

Consiliul American pentru Germania

Academia Americana

Institutul Aspen

Institutul pentru Politica Europeana

Si evident, schema nu e valabila doar pentru Germania. Si evident, nu doar serviciile secrete si comisiile de mai sus indica cum anume sa se spele creierii norodului. Sa nu uitam nici de masonerie, Bilderberg, COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS. Sau de fantastica uzina de filme si divertisment. Absolut toti cu aceiasi stapani:

VIDEO: Istoria socanta a CIA

Lista membri COMISIA TRILATERALA

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

BILDERBERG

Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemenea referire la “Protocoalele inteleptilor Sionului”. Centrul Simon Wiesenthal a reactionat dur si promt …

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Treaba evreiasca: “X FACTOR” si “… AU TALENT”

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Cum stau lucrurile in Romania? Si mai rau. Atat cu mass-media cat si cu politicul. Caci aici nu auzim nici macar atatea voci cate se mai aud in vest:

VIDEO: As vrea sa aud si in Parlamentul Romaniei asa ceva …

De ce la televiziunile romanesti NU SE DEZBATE chestiunea BULETINELOR CU CIP, macar atat cat se face in SUA? De ce in Parlamentul Romaniei NU EXISTA NICI MACAR UN POLITICIAN care sa se opuna?

VIDEO: As vrea sa vad si la televiziunile romanesti asa ceva

De curand George Maior a confirmat ca SRI are agenti infiltrati in redactiile ziarelor si televiziunilor: „Cum stati cu ofiterii acoperiti in presa?… Cum stau toate statele democratice europene… Ii vom afla vreodata?… Asta e ideea, ca nu. De aia e vorba de ofiteri acoperiti si de secrete de stat”

Si cam ce credeti ca fac ei acolo? Si cam cine ar fi stapanii SRI?

Cine sunt STAPANII reali ai SRI-ului? Cu ce se ocupa SRI-ul de fapt? Pe cine apara si de cine?

Cititi va rog si:

E ESENTIAL sa ne amintim ce spunea AARON RUSSO, deoarece dupa ATACUL DE LA PARIS se va desavarsi ceea ce s-a inceput dupa 9/11: Cip, Big Brother, disparitia banilor cash, vanatoarea de extremisti

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. evtodiev said, on februarie 8, 2015 at 1:26 pm

    Off topic:
    Al treilea film din ciclul de filme-cateheza a Mitropolitului Ilarion Alfeev „Omul in fata lui Dumnezeu”.
    Omul in fata lui Dumnezeu. Taina Botezului:

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 8, 2015 at 1:45 pm

      Mitropolitul Ilarion este membru al comitetelor executive si centrale din cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor, al Prezidiului Comisiei „Credinta si Ordine”, precum si in numeroase dialoguri teologice bilaterale.

      Mitropolitul Ilarion este un membru permanent al Comisiilor comune internationale pentru Dialogul Teologic intre Biserica Ortodoxa si Biserica Romano-Catolica, intre Biserica Ortodoxa si Biserica Anglicana, intre Biserica Ortodoxa si Alianta Mondiala a Bisericilor Reformate. Este, de asemenea, implicat in dialogul interreligios intre religiile majore ale lumii.

      http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18023381-ministrul-externe-patriarhiei-rusiei-ilarion-alfeyev-mitropolit-volokolamsk-sustine-conferinta-iasi-8-septembrie.htm

      Apreciază

    • radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:46 pm

      POLEMICĂ CU ANDREI-D PE BLOGUL SACCSIV LA ARTICOLUL De ce parintele Arsenie Boca l-a pictat pe ereticul Francisc printre Sfinti?
      Posted in Arsenie Boca, FRANCISC DIN ASSISI, ORTODOXIE by saccsiv on iunie 5, 2011

      andrei-d said, on februarie 6, 2015 at 5:50 pm
      Radu Iacoboie,
      s-au convins multi, tu esti iesit din tiparul ortodoxiei. Daca ai ajuns sa contesti fara pic de rusine scrierile Sfintilor autentici, esti clar ERETIC. Mai omule, revfenind la ideea ta, eu te cinsider inselat si discipol al parintelui Arsenie Boca, si nu al lui Hristos. Tu supui subtil biserica dupa standardele lui Boca si nu dupa ale sfintilor pur ortodocsi. Se pare ca ai o boala sau ispita de-a dreapta, a ecumenismului. Dar din mandrie si orgoliu te sustragi si ataci pe toti ce nu sunt de acord cu catolicii tai “sfinti”. Daca compari pe Sf. Ignatie Briancianinov cu Arsenie Boca e clar, nu ca nu i-am vazut “moastele” dar tu ai ajuns purtatorul lui de cuvant si te grabesti sa spui ca-i sfant, deci practic I-ai luat locul lui Hristos! Din punctul meu de vedere esti inselat si orb, dupa tine Biserica ar trebui sa se supuna parintelui Boca si nu invers, ceea ce e o nebunie! Si calci in picioare dogmele si canoanele, pana si invataturile Sfintilor Ortodocsi numai sa arati ca Boca nu ar fi gresit…dar tu nu cauti adevarul, tu cauti sa acoperi gunoiul sub pres! Vai de tine!

      radu iacoboaie said, on februarie 8, 2015 at 6:16 pm
      Eretic ești tu omule, care te prefaci așa de zelos în ale credinței… Unul dintre cei mai acerbi critici ai mei personali…
      Gândește-te puțin măcar. Dacă eu sunt eretic cum spui atunci în România sunt câteva milioane de eretici, monahi, preoți, înalți clerici și mai ales mireni, care cred în sfințenia părintelui Arsenie Boca, într-adevăr unul dintre cei mai mari duhovnici și monahi români din toate timpurile…

      NU HULI ȘI NU NUMI ERETICI PE ORTODOCȘI! Dacă nu ești ortodox, poți să spui acest lucru cu curaj. Nu te vom linșa mediatic omule… stimabile…

      andrei-d said, on februarie 8, 2015 at 11:41 pm
      Tu ajungi la idolatrie omule! Nu te scuza ascanzandu-te dupa deget, tu esti in stare ti-am mai spus sa contesti nume de sfinti CANONIZATI si mari ai rusiei, care spun ca francisc e inselat, iar tu indraznesti sa contrazici sfintii. Tu ai o problema omule, nu eu! Cu ceva vreme mai in urma ai spus ca orice aom poate gresi, dar nu vrei sa admiti ca Arsenie Boca a gresit, ba esti in stare sa contesti ca ortodoxia e singura cale spre mantuire, si vii cu predici si ganduri ecumeniste. Tu creezi sparturi in gardul ortodoxiei, vrei sa cada si altii in inselare, cum poate mintea si inima ta de ortodox sa spuna ca sunt sfinti acei care se cred mai presus de Hristos? Mai omule, eu cred ca tu esti cel inselat si cu multe probleme, ai venit cu articole prin care spuneai ca Biserica nu mai are succesiune apostolica, ceea ce e o mare nebunie si inventie de-a ta, DUPA MINTEA TA, si in multe alte randuri ai venit cu idei TOTAL STRAINE de invatatura ortodoxa. Si da, admit si recunosc ca chiar mai putin decat 10 % se mai mantuiesc si dintre ortodocsi. Si stii de ce “stimabile” Radu? pentru ca merg orbeste dupa invataturile si ideile celor ca tine, esti un sofist si ai minte de politician, transformi minciuna in adevar, sau asa o faci sa para! Eu socotesc, dupa spusele tale si mintea ta ca tu crezi si in francisc de assisi, deci si in sfintii apostatilor, deci ca atare esti tradator de Hristos si de Biserica insasi. Si nu numai eu am spus asta Radu, ci multi au spus asta. Nu am nimic personal cu tine, dar tu esti incapatanat si nu vrei sa admiti cu nici un chip ca a desena catolici laolalta cu ortodocsii nu e in spirit ortodox, tu il contesti pe Sf. Ignatie Briancianinov si ca atare aperi un inselat catolic. Tu esti persoana care promoveaza ecumenismul, tu rupi biserica si imparti mantuirea si neortodocsilor. In concluzie stimabile domn Radu, pana si fratele Vasile te-a demascat de vreo cateva ori, nu numai ca ti-ai pierdut credibilitatea si cititorii, dar esti si Ecumenist, fara sa realizezi desigur din orbirea ta in legatura cu Ereziile promovate. ! Deci ai o problema, tu supui Biserica dupa standardele lui Arsenie Boca, si nu dupa ale Sfintilor Parinti!

      maria said, on februarie 9, 2015 at 10:57 am
      radu iacoboaie
      Dovedeste ca nu esti eretic mai omule!!!dovedeste cu Sfintii Parinti,ca invataturile pr Arsene Boca sant invataturi ale dreptei credinte si la fel ca pictura este buna.

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 10:42 am
      N-ar trebui să răspund provocărilor tale decât prin tăcere… Vorba multă, sărăcia omului… Iar dacă ești eretic, nu se cade să o lungesc, nu-i așa?
      Oricum sfântul Arsenie Boca rămâne sfânt oricât de denigrat și atacat ar fi de către unii ca tine, ca preotul Matei Vulcănescu, Andrei Dinu, soții Iftime, Marian Maricaru (ex-Norvegia), Marian Tudor, preoții Gheorghe Anițulesei (din Rădăuți) și Antim (de la mănăstirea Bistrița) și alții, care exploatați la maximum unele aspecte legate de pictura bisericii Drăgănescu. Dacă ați fi fost cumva niște pictori foarte talentați și pricepuți sau teologi cu adevărat și ați fi adus argumente și dovezi de netăgăduit, aveam o bază de discuție. Dar cu filme trucate și interpretări tendențioase nu ați convins practic pe nimeni. Nici măcar pe fratele Vasile stimabile…
      În plus, aceleași persoane pomenite mai sus sunt și pentru acceptarea cipurilor RFID, pe motiv că ele nu sunt pecetea și chipurile n-ar fi deocamdată nicio cădere din har sau despărțire de Dumnezeu… Adică, în opinia lor, lepădarea de Hristos se produce numai când ești pus în fața unei întrebări explicite în față, dacă te lepezi de Hristos… Dar uită că și ÎNCHINAREA LA IDOLI ESTE LEPĂDARE DE HRISTOS! Tehnologia RFID aplicată omului, care nu este animal, este unul dintre idolii lumii de astăzi!

      maria said, on februarie 9, 2015 at 10:53 am
      andrei-d
      Foarte bine i-ai spus andrei-d,dar se pare ca o minte bolnava de mandria luciferica nu poate sa patrunda lumina lui Dumnezeu sa distinga adevarul de minciuna…e destul de lipede pictura de care tu ii spuneai,dar si alte invataturi ratacite pe care eu i le-am adus ca argument si el contunua sa sustina minciuna?!!este precum o masina programata care este pornita sa faca un anumit lucru…asa si el…..

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 10:56 am
      Comentariul tău e în așteptare.
      Și nu mai abuza la nesfârșit de argumentul ,,care dă bine în fața tuturor cititorilor” cu învățătura Sfinților Părinți, cu care de fapt nu sunteți deloc în același duh. În Duhul Adevărului…
      Un sfânt părinte este și Paisie Aghioritul, canonizat recent. De asemenea și sfințitul părinte Iustin Pârvu și mulți alți duhovnici cunoscuți din România și de peste hotare, care s-au pronunțat CATEGORIC împotriva tuturor actelor biometrice. Atunci de ce le stați împotrivă stimabililor și considerați că actele biometrice până la implant nu reprezintă niciun pericol la adresa omului? De ce împrăștiați otrava acestei minciuni care poate sminti și înșela nenumărați credincioși?

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:02 pm
      Mai informează-te omule… Mai ai timp… Pot să mărturisesc că personal am realizat mai demult o antologie tocmai pe tema asta și cu titlul DE CE TREBUIE CONDAMNATE ECUMENISMUL ȘI MASONERIA. Iar aproape toate lucrările mele au atins subiectul delicat și puțin cunoscut al masoneriei, ca organizație religioasă anticreștină. Fără să mă laud, am de asemenea multe articole vădit antiecumeniste, un pliant recent antiecumenist (care are mereu multe vizualizări), am protestat chiar personal de două ori în săptâmâna ecumenistă în Dealul Patriarhiei foarte recent. Unde erai atunci???
      Pe ce bază mă numești tu ecumenist? Pentru că eu personal cred în sfințenia părintelui Arsenie Boca, pe care voi îl catalogați cu mândrie, fără judecată dreaptă și fără drept de apel (la replică) ecumenist? Sunt mai multe fragmente chiar în opera sa care îl arată dimpotrivă, cel mai înverșunat critic al ecumenismului!!!

      AȘADAR, VICLENIA TA NU CUNOAȘTE MARGINI ȘI AI ÎNTRECUT DEMULT LIMITA BUNULUI SIMȚ ȘI A UNEI JUDECĂȚI OBIECTIVE…

      saccsiv said, on februarie 9, 2015 at 11:49 am
      radu iacoboaie
      De unde stii ca Marian Maricaru este Marian ex-Norvegia?

      andrei-d said, on februarie 9, 2015 at 11:55 am
      d-nule Radu, sunteti un inselat si mergeti ca o oaie ratacita. Faceti slalom printre invataturile sanatoase si strecurati urme de indoiala. Dumneavoastra sunteti nu crestin, ci arsenian! Umblati la nevrednicia preotilor, schimbati subiectul si vorbiti acum de cipuri, atitudine pur-sectara. Maine poimaine va faceti si secta!

      andrei-d said, on februarie 9, 2015 at 12:00 pm
      Nu-l atac pe el, ca nu e vreun om cu influenta, caci grav de ar fi! Discernamantul lui e la pamant si a ajuns sa sustina ca eretici ca francisc sunt sfinti, daca ati ajuns pana aici d-nule Radu, de ce nu interpretati ca si pictura cu cele doua biserici sunt surori, ati admis ca MAI SUNT SI CATOLICI (nebotezati ortodox) CARE SE MANTUIESC! Prin asta dati dovada de TRADARE. Da d-nule Radu smintiti lumea si credeti in “sfintii” catolici. In capul si invatatura promovata de dumenavoastra miroase a ecumenism ascuns, subtil sa nu cumva sa dati pe fata, ca va ataca iarasi colegii furibund. Asemeni si cand ati spus ca in BOR nu mai este succesiune apostolica. Sunteti inselat dumneavoastra!

      andrei-d said, on februarie 9, 2015 at 12:22 pm
      frate saccsiv,
      ca tot veni vorba ca as putea fi eretic, eu i-am mai atras atentia de la calea asta a lui, ma refer la d-nul Radu, il respect ca frate ce lupta pentru valorile si virtutile crestine, dar are abateri si e in stare sa conteste sfinti autentici si promoveaza ecumenismul, asa este deoarece a ajuns sa spuna de un om asa “dragut” si “bun” ca francisc sa nu fie sfant?! Deci clar el crede in el, si il elogiaza, il promoveaza in randul cititorilor de pe blogul lui, si da de inteles ca isi face secta pe blogul lui “ortodox” de atitudine, numai atitudine ferma nu are ca in rest….
      Nu are atitudine ferma impotriva catolicilor si e clar ca daca amesteca Adevarul cu minciunile si indrugarile lui sminteste pe altii, ca o fi sau nu sfant Arsenie Boca Dumnezeu stie, dar chiar si daca e prigonit, usor usor e acceptat si de jidanime, iar Radu isi zambeste ca il “canonizeaza” jidanii defapt, ca invatatura lui cuprinde si neghini. Sfintele lui moaste nu le vede nimeni, iar cat de cuarnd prin canonizarea lui se pot folosi Ellie “escroc international” Wiesel si marii nostri preaferici Ierarhi ecumenisti de invatatura si de “picturile acestui sfant” in scopuri stim noi de care. La sfintii autentici nu vedem urme de indoiala, nici macar una! Maine poimaine pe secat lui, in blogusorul lui parca vedem ca spune ca ” Sf. Ignatie Briancianinov nu era chiar sfant daca a ingradit mantuirea…”
      Si mai are si un tupeu jegos sa conteste scrierile unor Duhovnici care s-au impus clar impotriva vremurilor de cumapana, si ca “vom purta munci mai grele” si greu este, caci noi ortodocsii am ajuns sa luptam pentru numelesi infailibilitatea unor oameni si nu pentru Infailibilitatea Bisericii si a Sfintelor Canoane!
      D-nule Radu credeti ca nu m-as bucura sa urmez unor duhovnici care s-au jertfit pentru tara? Care au patimit prin inchisori? Dar nu pot sa admit ca tu predai ecumenismul si te contrazici in multe randuri. Aveti o impresie prea buna despre dumneavoastra si vorbiti multora de sus. In timp ce in unele sunteti ravnitor si sarguincios, pentru ca aveti si multe lucruri bune facute, aveti si scapari.

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:13 pm
      Comentariul tău e în așteptare.
      Omule care te dai drept ortodox 100%, nu am vorbit niciodată că ar exista sfinți și la catolici!… De unde ai scos-o și pe asta? Ești în mare rătăcire după cum se vede… Ai prea multe presupuneri în privința mea și prea puține certitudini…
      Unde am mai spus eu că în BOR nu mai este succesiune apostolică? Asta era idea părintelui Cristian, care a condamnat ecumenismul ca lepădare certă de Hristos! Nu s-a pierdut succesiunea apostolică, ci unii preoți au pierdut din harul lor, al preoției, crezând în ispita dulce și înșelătoare a înfrățirii ecumeniste în numele iubirii depline și a păcii…

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:05 pm
      Cineva a remarcat acest lucru la un moment dat. Dacă m-am înșelat în privința persoanei, atunci este vorba de Marian Tudor, cel numit de către unii Marian ex-Norvegia…

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:16 pm
      Comentariul tău e în așteptare.
      Și nu mai abuza la nesfârșit de argumentul ,,care dă bine în fața tuturor cititorilor” cu învățătura Sfinților Părinți, cu care de fapt nu sunteți deloc în același duh. În Duhul Adevărului…
      Un sfânt părinte este și Paisie Aghioritul, canonizat recent. De asemenea și sfințitul părinte Iustin Pârvu și mulți alți duhovnici cunoscuți din România și de peste hotare, care s-au pronunțat CATEGORIC împotriva tuturor actelor biometrice. Atunci de ce le stați împotrivă stimabililor și considerați că actele biometrice până la implant nu reprezintă niciun pericol la adresa omului? De ce împrăștiați otrava acestei minciuni care poate sminti și înșela nenumărați credincioși?

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:19 pm
      Comentariul tău e în așteptare.
      andrei-d
      Crezi tu oare că, dacă ți-ai pus în dreptul nick-ului tău Sfânta Cruce, acest lucru te transformă în mod automat într-un apărător vajnic al adevărului și ortodoxiei?…

      radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 1:28 pm
      Comentariul tău e în așteptare.
      Nu am schimbat subiectul. L-am adăugat ca argument stimabile sofist. Voi sunteți o sectă nevăzută în cadrul ortodoxiei.
      Sunt foarte multe asociații ortodoxe care nu-l resping pe părintele Arsenie Boca. Asta înseamnă că sunt secte? MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ESTE UNA DIN ASOCIAȚIILE ORTODOXE NOU ÎNFIINȚATE. NU SUNTEM PERSOANĂ JURIDICĂ. REPREZENTĂM O STARE DE SPIRIT ȘI DE ATITUDINE, PENTRU A CONDAMNA TOATE ATACURILE ÎMPOTRIVA ORTODOXIEI.

      Atacându-l pe unul din marii duhovnici ortodocși români, voi atacați de fapt ortodoxia! Nu este întâmplător că am devenit o țintă pentru unii ca voi…

      Apreciază

      • Iustina Bacosca said, on februarie 9, 2015 at 9:22 pm

        Domnule Iacoboaie, dv. nu ati sustinut-o pe Udrea?

        Apreciază

      • radu iacoboaie said, on februarie 9, 2015 at 10:15 pm

        Iustina Bacosca

        Și care este ideea mă rog? Pe de altă parte, știam că oricine se bucură de PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIE până la pronunțarea unei condamnări irevocabile și definitive de către instanță. Ai auzit de ea probabil…

        Apreciază

  2. eu said, on februarie 8, 2015 at 3:25 pm

    Originile și implicațiile documentului misterios cunoscut sub numele de ” Pactul Secret”.
    http://www.infowars.com/the-secret-covenant-the-elites-manual-for-global-enslavement/

    .Mass media = patologia Minciunilor
    Reporterii Mainstream sunt, de asemenea , în pat cu statul !
    http://www.infowars.com/mass-media-pathological-liars/

    Apreciază

  3. octavpelin said, on februarie 8, 2015 at 4:03 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  4. Lucian N said, on februarie 8, 2015 at 6:17 pm

    Am citit, acum vreo 2 ani, „SOS Abendland” (SOS Occident) a lui Udo Ulfkotte, o carte foarte buna in care vorbeste despre islamizarea Europei de Vest si am toata increderea ca si aceasta, despre jurnalistii vanduti, e purul adevar. Mainstream media de pe intreaga planeta serveste numai minciuni si propaganda.

    Apreciază

  5. Lucian N said, on februarie 8, 2015 at 6:20 pm

    O rectificare: Udo Ulfkotte e nascut in 1960, deci are aproape 55 de ani, nu 44 (asa cum apare in articol)

    Apreciază

  6. Ion said, on februarie 8, 2015 at 8:02 pm

    Serviciile secrete germane estimeaza ca in Ucraina ar fi pana in prezent 50.000 de victime in urma razboiului, de zece ori cat spun cifrele oficiale. Sa ne amintim ca si PS Longhin Jar vorbea de zeci de mii de morti, parca.

    http://fr.sputniknews.com/international/20150208/1014462608.html

    Apreciază

  7. mihai said, on februarie 8, 2015 at 9:34 pm

    ma intreb cum de nu isa facut acestuia de petrecanie?!, pt. ca multora ca el li sau facut felul

    Apreciază

  8. Mihail said, on februarie 8, 2015 at 10:15 pm

    Cred ca o sa avem tot mai multi marturisitori ca jurnalistul asta neamt! Cinste lui pentru decizia de a ne spune adevarul. Stie si el ce urmeaza, dar s-a resemnat deja: „am avut 2 infracturi, nu am copii, asa ca… merita… pentru Adevar”.

    Sa-l pomeneasca Dumnezeu in Imparatia Lui!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. john said, on februarie 9, 2015 at 3:17 pm

    Explozie uriașă la uzină chimică Donetsk, militarii „nu știu ce au lovit”
    http://rt.com/news/230459-donetsk-explosion-ukraine-shelling/

    Aceasta stire ar putea avea legaturra cu art de mai sus si art tau cel cu Moscova:
    În Rusia, zăpada este portocalie! Şi nu e prima dată! Specialiştii dau vina pe nisipul din Sahara…
    Orașul rus Saratov a avut parte în acest weekend de fulgi de zăpadă portocalii care au căzut din cer, scrie site-ul rt.com. Locuitorii au rămas nedumeriţi, pentru că atunci când s-au trezit şi-au găsit oraşul lor acoperit cu un strat de fulgi portocalii,
    http://www.lovendal.ro/wp52/in-rusia-zapada-este-portocalie-si-nu-e-prima-data-specialistii-dau-vina-pe-nisipul-din-sahara-eu-cred-ca-e-din-cauza-chemtrails-urilor-sau-a-planetei-x/

    Apreciază

  10. Ionut said, on februarie 9, 2015 at 3:43 pm

    Off-topic:

    In urma cu aprox. 30 min a fost difuzat pe RRA un comentariu potrivit caruia datoria totala a planetei (nu stiu daca state sau si companii si persoane fizice) este de 200.000 mld. dolari, adica 289% din PIB-ul global.

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.