SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Istoria socanta a CIA

Posted in CIA by saccsiv on ianuarie 16, 2015

CIA controleaza America. Cine controleaza CIA?

Sa ne amintim si de:

Allen Welsh Dulles (1893–1969), prieten apropiat al familiei RockefellerDirector of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind deHenry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence. Au fost cooptati inclusiv oameni de stiinta nazisti carora li s-a ascuns trecutul. Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Membru Council on Foreign Relations

In 1953, impreuna cu fratele sau  in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sahMohammad Reza Pahlavi. Cititi va rog si articolul:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant “  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea … Sa ne amintim un remarcabil discurs al presedintelui asasinat, “ The president and the press “, 1961:

“Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “ secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent . “

   In 1963 este asasinat …

   John Foster Dulles (1888–1959), U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959, fratele directorului CIA Allen Welsh Dulles.

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell care a facut afaceri cu regimul nazist, Dulles fiind un suporter al lui Hitler.

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatireaUnited Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sahMohammad Reza Pahlavi.

Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches). Cititi va rog si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE in timpul summit-ului din Copenhaga legat de schimbarile climei

Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council on Foreign Relations. Prieten apropiat al familiei Rockefeller

Cititi va rog si:

VIDEO – Fost comandant Al-Qaeda: ISIS lucrează pentru CIA

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Video: CIA IN LIBIA. Obama a semnat ordinul de spijinire a rebelilor …

FACEBOOK a fost creat la cererea CIA? Evreul Mark Zuckerberg, agent secret?

E oficial: CIA ne spionează pe Facebook si Twitter

VIDEO: Google şi CIA monitorizeaza internetul pentru a va prezice viitorul …

Directorul CIA despre INTERNETUL OBIECTELOR: oamenii pot fi supravegheati chiar si prin intermediul televizorului, al frigiderului si al cuptorului

(1945)

Continuand Proiectul Manhattan, cercetatorii injecteaza plutoniu in 3 pacienti la Spitalul Billings al Universitatii Chicago (Sharav). Departamentul de Stat al US, Serviciul de informatii al armatei si CIA incep Operatiunea Paperclip, oferind oamenilor de stiinta nazisti imunitate si identitati secrete in schimbul lucrului la proiecte guvernamentale secrete despre medicina de razboi chimic si aerodinamic in Statele Unite. („Proiectul Paperclip”):

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

   Proiectul MK-ULTRA, sau MKULTRA, a fost numele de cod pentru un program secret de cercetare pentru interogatoriu ilegal al CIA, condus de Office of Scientific Intelligence:

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul cartii „O greseala teribila: Uciderea lui Frank Olson si Experimentele Secrete ale CIA din Razboiul Rece”

A facut CIA teste cu LSD pe pasagerii sistemului de metrou din New York?

Proces: CIA acuzata ca A IMPLANTAT ELECTROZI IN CREIERII unor soldati, PENTRU A-I CONTROLA …

Vizionati va rog si:

 

Tagged with:

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 4:02 pm

    Dupa zidul Berlinului, gardul dintre Israel si Palestina, UcraIna si Moldova, Ucraina si Rusia, Arabia Saudita vrea si ea asa ceva:

    „Marele Zid” al Arabiei Saudite. Modul in care Riadul vrea sa se apere de invazia Statului Islamic

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/marele-zid-al-arabiei-saudite-modul-in-care-riadul-vrea-sa-se-apere-de-invazia-statului-islamic.html

    O mare timpenie…doar ISIS/ISIL a fost finatat si de sauditi…

    Apreciază

  2. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 4:02 pm

    Europeanul Johannis:

    „Va multumesc pentru primirea frumoasa si aprecierile la adresa Romaniei. Vizita mea confirma angajamentul ferm al Romaniei fata de NATO. L-am asigurat pe secretarul general de intreaga sustinere pentru toate eforturile Aliantei. Am avut o discutie foarte buna, plina de substanta”, a raspuns presedintele Klaus Iohannis.

    „2014 a pus Europa in fata unor provocari de securitate greu de imaginat. Asistam ingrijorati la interventiile militare ilegale si incalcarea integritatii teritoriale a unor state. Am convenit ca este momentul sa reconfirmam prin actiuni ferme solidaritatea la nivelul aliantei, pentru a arata ca spiritul Articolului 5 e la fel de puternic acum ca la momentul fondarii NATO”, a mai spus Iohannis.

    „Pentru Romania e foarte important procesul de punere in aplicare a deciziilor de la ultimul Summit. Am abordat subiectul cheltuielilor de Aparare. L-am informat pe secretarul general ca Romania a proiectat atingerea in 2017 a nivelului de 2% din PIB si pastrarea nivelului pentru cel putin 10 ani. Am discutat despre nevoia de sustinere din partea tarilor din vecinatatea estica. Ucraina, Moldova si Georgia trebuie sa primeasca atentia sporita a NATO. L-am informat pe secretarul general despre progresele bazei de la Deveselu, care are o natura defensiva, si care va deveni operationala in acest an. Am confirmat si contributia semnificativa a Romaniei la misiunea NATO din Afganistan in spiritul solidaritatii din Alianta”, a tinut sa precizeze presedintele Romaniei.

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/klaus-iohannis-s-a-intalnit-cu-seful-nato-la-bruxelles-vizita-mea-confirma-angajamentul-ferm-al-romaniei-fata-de-nato.html

    Apreciază

    • geo said, on ianuarie 16, 2015 at 4:06 pm

      Un copil român din trei este sărac, deşi provine din familie în care părinţii muncesc, fenomenul afectând şi unu din cinci copii din gospodării în care adulţii lucrează mai mult de 80 la sută din timpul activ, se arată în Strategia naţională pentru protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

      „România înregistrează pentru ambii indicatori cele mai ridicate rate ale sărăciei la nivel european. Rata sărăciei copiilor din gospodării în care adulţii muncesc a crescut de la 29,1 la sută în 2007 la 32,6 la sută în 2012. Rata sărăciei copiilor din gospodării cu o intensitate a muncii foarte ridicată a scăzut uşor, de la 18,9 la sută în 2007 la 17,3 la sută în 2012. Aproape unul din zece copii trăieşte în gospodării fără locuri de muncă”, se arată în Strategia aprobată de Guvern în decembrie 2014 şi publicată joi în Monitorul Oficial.

      Riscul de sărăcie relativă în rândul adulţilor care lucrează şi au copii în întreţinere este mai mult decât dublu în România faţă de UE27: 23,4 la sută, faţă de 11,5 la sută în 2012. În acelaşi an, rata privării materiale severe era în România de 29,9 la sută, faţă de 10,3 la sută în UE27, potrivit datelor prezentate în Strategie.

      „Prin natura lui, indicatorul măsoară lipsa unor resurse de bază, care afectează copiii români în mare măsură. Dacă, în medie, la nivel UE, deprivarea materială afectează în ponderi apropiate copiii şi adulţii (11,7 la sută pentru populaţia sub 18 ani şi 10,3 la sută pentru cea între 18 şi 64 de ani), copiii români suferă mult mai accentuat de deprivare materială severă decât adulţii (37,9 la sută faţă de 27,9 la sută)”, se arată în documentul citat.

      În total, 52,2 la sută dintre copiii români se află în risc de sărăcie sau excluziune socială, fiind al doilea cel mai ridicat nivel din UE27, după Bulgaria. De asemenea, în România se înregistrează una dintre cele mai ridicate diferenţe din Europa între nivelul riscului în cazul copiilor şi cel înregistrat pe ansamblul populaţiei (41,7 la sută în 2012).

      http://www.mediafax.ro/social/un-copil-roman-din-trei-este-sarac-desi-provine-din-familie-in-care-parintii-muncesc-13769689

      guvernantii coloniei Romania nu dau doi bani pe viitorul Tarii…

      Apreciază

  3. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 4:04 pm

    In sfirsit prosteleviziunea evazionistului sarbu recunoaste evidenta, numai ca dovezile nu au aparut acum ci sint de citiva ani publicate:

    http://stirileprotv.ro/stiri/social/165-de-ani-de-la-nasterea-lui-mihai-eminescu-cartea-care-desfiinteaza-mitul-mortii-poetului-diagnosticul-de-sifilis-eronat.html

    Apreciază

  4. pongogonzo said, on ianuarie 16, 2015 at 4:06 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  5. john said, on ianuarie 16, 2015 at 5:54 pm

    Imagini din interiorul centrului de operaţiuni al serviciului guvernamental britanic de informaţii (GCHQ) au fost difuzate public, în premieră, informează Sky News.Imaginile au fost filmate în centrul operaţional de monitorizare, care urmăreşte evenimente din întreaga lume.

    Apreciază

  6. sherlock_holmes said, on ianuarie 16, 2015 at 6:39 pm

    Despre cine controleaza CIA ( o organizatie privata,si nu publica dupa cum spun unele guri ) :

    Se spune ca FBI ul a fost infiintat de Rotschild,probabil ca si CIA.Daca observati ierarhia puterii,serviciile secrete se afla pe un nivel destul de jos,la controlul populatiei.

    Pare a avea sens piramida aceasta…

    Apreciază

  7. STOP RFID said, on ianuarie 16, 2015 at 7:02 pm

    Acest aparat cica alunga gandacii si soarecii. Daca ei au o asemenea tehnologie pentru prostime, va dati seama ce au prin laboratoarele lor ultra secrete. Un asemenea dispozitiv, dar mult mai puternic, l-a omorat pe Aaron Ruso de cancer.

    Apreciază

  8. Alin said, on ianuarie 16, 2015 at 7:38 pm

    Poet naţionalist batjocorit de globalişti: Statuia lui Adrian Păunescu, transformată în Ronald McDonald

    http://www.napocanews.ro/2015/01/poet-nationalist-batjocorit-de-globalisti-statuia-lui-adrian-paunescu-transformata-in-ronald-mcdonald.html

    Apreciază

  9. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 8:22 pm

    Vicepresedintele Parlamentului European, Adina Valean, a declarat intr-un interviu pentru EurActiv.ro ca sustine inasprirea legislatiei in scopul cresterii securitatii, inclusiv in zona de telecomunicatii, dar interceptarile nu trebuie acceptate fara mandat judecatoresc. „Nu cred ca mai exista o tara europeana in afara Romaniei in care sa se puna problema unei legi Big Brother in care sa fie interceptate emailuri si telefoane fara un mandat”, a spus Valean.

    http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles|displayArticle/articleID_26960/VIDEO-INTERVIU-Adina-Valean-Sunt-pentru-legislatie-mai-aspra-in-scop-de-securitate-dar-cu-interceptari-numai-pe-baza-de-mandat.html

    Apreciază

  10. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 8:34 pm

    Un cersetor profesionist, care a calatorit sute de kilometri pentru a ajunge in Londra, a folosit un cititor de carduri pentru a accepta platile de la turistii instariti, scrie The Telegraph.

    Damien Preston-Booth, in varsta de 37 de ani, face naveta intre casa sa inchiriata din nord-vest, dar pretinde ca nu are o locuinta atunci cand ii roaga pe trecatori sa ii dea bani.

    Cersetorul primeste bani de la turistii bogati din zona Mayfair, dar are si un cititor de carduri mobil prin intermediul caruia accepta donatiile pe contul sau PayPal.

    Cititorul de carduri este conectat prin Bluetooth la smartphone-ul sau, iar donatorul primeste o chitanta pentru donatie prin email.

    http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-19114819-cersetor-din-londra-foloseste-cititor-carduri-pentru-donatii.htm

    Apreciază

  11. geo said, on ianuarie 16, 2015 at 8:36 pm

    Doua legi au fost adoptate pana acum in Romania in aplicarea Directivei UE privind pastrarea datelor de trafic ale utilizatorilor de telefonie si internet si inca una in completarea acestora (Legea PrePay). Toate au picat la Curtea Constitutionala pe motiv ca incalca dreptul la viata privata, la secretul corespondentei si la libertatea de exprimare. De cate ori a picat o lege, a aparut o alta care, in loc sa rezolve problemele majore, a extins puterea Serviciilor de Informatii la a accesa, fara mandat judecatoresc, cat mai multe date. Ironia face ca ‘atat de bine’ s-a lucrat la aceste legi, incat decizia Curtii Constitutionale din iulie 2014 a lasat temporar organele judiciare si Serviciile de Informatii in imposibilitatea de a mai accesa pana si datele retinute in prezent de operatori in scop de facturare.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-19101587-esecul-legilor-big-brother-romania-cum-ajuns-serviciile-informatii-nu-mai-poata-accesa-nici-macar-datele-facturare-telefonie-internet.htm

    Apreciază

  12. evtodiev said, on ianuarie 16, 2015 at 8:42 pm

    off topic:
    Filmul-cateheza a mitropolitului Ilarion Alfeev – Omul in fata lui Dumnezeu. Intrarea in biserica

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on ianuarie 16, 2015 at 9:23 pm

    off topic

    Agenţia americană pentru medicamente a autorizat comercializarea unui implant contra obezităţii

    http://www.enteromedics.com/

    http://www.descopera.ro/dnews/13768359-agentia-americana-pentru-medicamente-a-autorizat-comercializarea-unui-implant-contra-obezitatii

    Deja se incepe ce asa zisele implanturi benefice care se conecteaza la sistemul nervos al omului si trimite semnale false catre creier ca stomacul este plin. Aceste implanturi vor deveni din ce in ce mai mici si din ce in ce cu mai multe asa zise benefici DAR sa ne amintim ca ce au zis oamani de stiinta ca oamen i pot fi controlati si cu aceste implanturi – cipuri – sau viitoarelel nanocipuri. Acum oameni se vor alinia la coada increzanduse in tehnologie mai decat in Dumnezeu.

    EnteroMedics – VBLOC® Therapy Demonstration

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2910138/FDA-approves-pacemaker-like-appetite-zapping-implant-severely-obese-patients.html

    ( traducere google translator )

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dailymail.co.uk/news/article-2910138/FDA-approves-pacemaker-like-appetite-zapping-implant-severely-obese-patients.html&prev=search

    How to control the brain: Michael Okun and Kelly Foote at TEDxUF

    NU ACCEPTATI IMPLANTURI – CIPURI – NANOCIPURI IN VOI CARE SE CONECTEAZA LA SISTEMUL NERVOS SI LA CREIER ORICATE BENEFICI AR AVEA, LIBERA VOINTA, LIBERTATEA SI MANTUIREA SANT MAI IMPORTANTE.

    Apreciază

  14. camian said, on ianuarie 16, 2015 at 9:37 pm

    Issis si alqueida sunt finantate de casa alba si alte case din vecinatate. Se stie asta si in US. Prigoana aici e ca daca spui aceste lucruri si traiesti crestineste te scot din viata, nu acces la joburi, la asistenta medicala, nimic. Tre sa fi in grija obamei altfel lucraretii la piramida sanatatii te ucid cu mainile lor antrenate la scolile de buruieni, ierburi,cutite si alte arsenale medicale. Si daca esti in grija obamei te ucid oficial prin medicamente, vaccinuri, afrodisiace bagate in medicamente ca sa il stapineasca mai usor pe om facandu-l animal, cipuri si altele.
    In us controlul asupra omului este total, si in general prin consimtirea omului care este transformat in consumator, indatorat pe mai multe vieti si conditionat ca daca nu vorbeste in duhul satanic-corect al vremii pierde toate aceste avantaje.
    Dumnezeu este Atotstapinitor si sparge capul acestei fiare pentru cei care Il urmeaza pe El. Nu pe Dumnezeul sectelorvsi al catolicismului care au transformat crestinismul lor in iudaism. Populatia americana masculina in marea majoritate este taiata imprejur, este innrobita in Legea veche de cei care se pun pe ei mai presus de lege, fii ai faradelegii fiind si slujind pacatului. De aceea aici forma de maxima expresie a libertatii este casatoria homoseaxuala la altar, angajarea in functii de raspundere pe criterii homosexuale…asa cum a fost propulsat dealtfel si prezidentiosul obama.

    Apreciază

    • camian said, on ianuarie 16, 2015 at 9:43 pm

      Apropo de metodele de control demografic al populatiei, pe linga anticonceptionale, este incurajata castrarea medicala. Explicatiile sunt elucubrante, non-sens medical, dar cert este ca oamenii se duc la taiere.

      Apreciază

  15. […] VIDEO: Istoria socanta a CIA […]

    Apreciază

  16. […] seful vestitei si influentei CIA ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence. Au fost cooptati inclusiv […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.