SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: As vrea sa vad si la televiziunile romanesti asa ceva

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 18, 2015

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. danielvla said, on ianuarie 18, 2015 at 6:34 pm

    Uite aici filmul cu subtitrarea in romana pe youtube:

    Apreciază

  2. anonim said, on ianuarie 18, 2015 at 8:58 pm

    Operatiuni sub steag fals erau si in anii 50 despre care nimeni nu are curajul sa spuna un cuvant. De fapt tot ce apare pentru public e aprobat rand cu rand .

    Apreciază

  3. aha said, on ianuarie 18, 2015 at 10:23 pm

    bine zice. cat mai are de trait?

    Apreciază

  4. safimvigilenti said, on ianuarie 19, 2015 at 12:45 am

    a inceput sa iasa adevarul la iveala, adevarul a devenit viral si iluminatti sunt denuntati in vazul lumii direct de presedinti de tara, nu numai de simpli jurnalisti…toata paneta stie cine cine conduce america, cine conduce cia unde au fost numai directori evrei, cine face si desface guverne si razboaie prin lumea islamica . in curand se vor dumiri si baietii nostri din intelligence cu cine s-au bagat in hora si sper sa nu le faca jocul otravit

    Apreciază

    • Mălin said, on ianuarie 19, 2015 at 3:00 pm

      Stai linistit. „baietii nostri” din intelligence, sunt de fapt băieţii lor. România este înmpânzită de evrei, la toate nivelurile instituţionale, inclusiv în facultăţile de teologie ortodoxă – mari profesori universitari!! Ei lucrează doar pe specific de etnie, idiferent de ce confesiune ar fi, se spijină în acapararea funcţiilor şi lucrarea tainei fărădelegii, fiindcă la ei sângele este mai important decât credinţa. Asta Îţi pot garanta sigur, fiindcă am întâlnit evrei care se declară creştini-ortodocşi dar care în realitate nu înţeleg Ortodoxia, fiind înţepeniţi în vechile lor metehne şi povăţuiri moştenite de la rabini…

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on ianuarie 19, 2015 at 10:16 pm

        de acord cu tine, insa sunt sigur ca in serviciile noastre sunt inca multi patrioti si iubitori de neam si tara si la un moment dat vor reusi cumva sa alunge hienele din randul lor

        Apreciază

    • constantin dusescu-montreal said, on ianuarie 27, 2015 at 12:51 am

      Si daca te trezesti, ce faci? Stiti de ce se trezeste betivul?…Ca sa se imbete iar! Trezirea fara actiune, este moarte latenta!

      Apreciază

  5. Marius said, on ianuarie 19, 2015 at 8:51 am

    Pe coperta the economist exista un green light in partea de jos a jocului cu panica. In partea stanga a green light, se vede si un sis… nu se vede ce este inainte de sis, dar pare a fi inca un „i”. Totul ar fi un „ISIS GREEN LIGHT!?!?!”.

    Apreciază

  6. john said, on ianuarie 19, 2015 at 11:30 am

    Ce ar putea conţine pachetul unic european de măsuri antiteroriste?
    http://adevarul.ro/international/europa/ce-putea-contine-pachetul-unic-european-masuri-antiteroristet-1_54bb77c5448e03c0fdb55d18/index.html

    Apreciază

  7. Ella said, on ianuarie 19, 2015 at 9:37 pm

    Acest jurnalist curajos o sa fie un adevarat martir. Au mai spus si altii. Aron Russo este unul dintre ei. Dumnezeul sa il ocroteasca. Fratilor se vede clar ca traim vremurile de pe urma.

    Apreciază

  8. Mihail said, on ianuarie 20, 2015 at 1:31 pm

    Ziua fugii se aproprie. O sa se intample ceva mare destul de curand. Observ in randul populatiei, chiar si americane, tot mai multi oameni care inteleg ce se intampla in societate si directia spre care e indreptata. Eu cred ca din aceasta cauza se vor grabi lucrurile!

    Apreciază

  9. Virgil said, on ianuarie 27, 2015 at 1:49 pm

    vrei sa vezi si in Romania lucruri reale nepreluate de restul televiziunilor concurente? uita-te la Antena 3, ei au fost singurii care au prezentat ilegalitatile din timpul guvernarii boc, informatii confirmate acum, in 2015, de anchetele DNA.

    Apreciază

    • salutari din cluj said, on ianuarie 31, 2015 at 10:00 am

      aia de la antena 3 sunt ziarisit? Ei care se duceau la Voiculescu si ziceau ” Dle profesor, ma casatoresc, as avea nevoie de un imprumut sa cumpar o garsoniera.” Iar profesorul raspundea ” Nu o garsoniera draga, un apartament cu 3 camere iti fac cadou, numai zi si tu de basecu traian. zi de basecu traian!”
      aia sunt ziaristi?!
      vai de capul lor, sunt curve toti

      Apreciază

  10. Iedidia said, on ianuarie 31, 2015 at 5:18 pm

    Iata ce oameni de vaza a scos perioada basista. Se dau in git unii pe altii ca sa li se micsoreze pedeapsa. Astia ar trebui toti legati si ascunsi pentru ani grei in bezna beciurilor in frunte cu traian. Astia au schilodit tara si au ingenunchiat-o si tot mai au inca sustinatori. dar sustinatorii, sigur sunt dintre cei inziliti in trista perioada fanariota.

    Apreciază

  11. ETRN said, on februarie 6, 2015 at 2:28 pm

    Acest film A DISPARUT de pe youtube.com.
    Il are cineva?!

    Apreciază

  12. […] VIDEO: As vrea sa vad si la televiziunile romanesti asa ceva […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.