SACCSIV – blog ortodox

Fundatiile care controleaza (si) informatia la nivel mondial

Viorel Zaicu:

Ghici cine controlează rețeaua mondială de informații și opinii. „Singura modalitate de a pune la cale o astfel de rețea extinsă [care să impună o guvernare din umbră] era să fie păstrată la vedere, dar deghizată sub o acoperire inocentă. Plutocrații americani au găsit de mult soluția care le permite să întemeieze instituții de guvernare din umbră. Aceste instituții sunt mascate ca fundații «caritabile» și acționează finanțând o rețea extinsă de «think-tank»-uri și ONG-uri în întreaga lume, așa încât puterea lor nu se oprește la frontierele naționale. Câteva dintre cele mai cunoscute astfel de fundații sunt: The Rockefeller Foundation, The Ford Foundation, Open Society Foundation, Carnegie Foundation și Bill & Melinda Gates Foundation. Una dintre direcțiile importante este sprijinirea carierelor jurnaliștilor, profesorilor și experților servili, care apoi sunt ajutați să iasă în evidență.” Ar trebui să ne fie mai clar acum de ce Forumul Economic Mondial vorbește de Marea Reașezare (fiți calmi, nu e pentru cetățenii de rând!) și șeful OMS ne destăinuie cum o să se distribuie Marele Vaccin: „Prima prioritate e să vaccinăm anumiți oameni în toate țările, nu toți oamenii în anumite țări.”

 

Comentariu saccsiv:

Scurtul pasaj de mai sus este pentru cunoscatori. Sa-i ajutam insa si pe cei mai incepatori, cu foarte multe detalii:

Rockefeller Foundation se ocupa si cu testarea:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

PLANUL ROCKEFELLER da deja rezultate: Pasul 1) numarul urias de testari si tehnicile armate de depistare a contactilor au dus la descoperirea unui numar mare de asimptomatici / URMEAZA: Pasul 2) control total al populației prin sisteme de urmărire și identificare digitale. Pasul 3) toate vor fi centralizate într-o colosala platformă digitală / CARE VA FI pasul 4?

Iar celebra familie se ocupa cu de toate:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

BILDERBERG

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

COMISIA TRILATERALA

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Remember: ROCKEFELLER – principalii declansatori ai MARII CRIZE economice din secolul 20

CONEXIUNEA ROCKEFELLER – I.G.FARBEN: Compania care a fabricat Zyklon B pentru holocaustul nazist a fabricat si RU 486 pentru avorturi

ROCKEFELLER si “BANCA DE SEMINTE pentru ziua APOCALIPSEI” situata in … Norvegia

RUGAM RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”

SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros / Alternativa: HOMESCHOOLING?

ANTARCTICA: Ce a vazut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finantat ROCKEFELLER prima expeditie? De ce uriasa OPERATIUNE HIGHJUMP a fost intrerupta atat de repede?

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation. Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller.

Mega compania nazista IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Ford Motor Company. Mai mult, Henry Ford a fost un sustinator al lui Hitler. Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford, ce i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf, fiind unul din idolii sai, pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai :

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Open Society Foundation este a lui George Soros.

Impreuna cu alte institutii, Carnegie Foundation a fost fondata in 1910 de Andrew Carnegie (1835 – 1919), magnatul Carnegie Steel Company, cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel, cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri .

Printre personalitatile ce-au condus institutiile care-i poarta numele: David RockefellerAlger HissJohn Foster DullesDwight D. Eisenhower, fondatorul IBM Thomas J. WatsonElihu Root.

Cititi va rog si:

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

Va amintiti de jurnalistul german UDO ULFKOTTE? A murit de ATAC DE CORD…

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. s.d. said, on septembrie 8, 2020 at 4:10 am

    https://attikanea.info/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf-%ce%ad%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba/

    La sfîrșitul articolului găsiți tabelul care arată cantitatea și proveniența importurilor de teste Covid19 în Greciei încă din anul 2017!

    Apreciază

  2. s.d. said, on septembrie 8, 2020 at 10:34 am

    … în Grecia… Scuzați.

    Apreciază

  3. Grigore said, on septembrie 8, 2020 at 10:54 am

    șeful OMS ne destăinuie cum o să se distribuie Marele Vaccin: „Prima prioritate e să vaccinăm anumiți oameni în toate țările, nu toți oamenii în anumite țări.”

    Am scris despre ipoteza numarul 2, Pestele de la cap se impute:
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/09/04/dwayne-the-rock-johnson-exponentul-unei-gloate-de-fricosi/#comment-432828

    Pe 1 septembrie a aparut acest articol:
    https://www.libertatea.ro/stiri/nelu-tataru-vaccin-covid-19-romania-3110420

    Ideile de baza:
    – Romania primeste 1.290.000 de doze de vaccin;
    – Nelu Tătaru a mai afirmat că, în situaţia primirii acestor doze de vaccin, într-o primă etapă vor fi vaccinate „grupele extreme şi persoanele care lucrează direct cu populaţia, personalul medical, profesorii, personalul didactic”.

    In urmatorul an va urma o epurare. Vaccinarea cu aceste doze va fi obligatorie. Romania primeste de la UE, deci daca Romania nu vaccineaza, toate slugile de la putere vor fi linsate mai rau ca Dragnea.
    Cheia declaratiei de mai sus o reprezinta persoanele care lucreaza direct cu populatia, deci tot ce inseamna forte de ordine, birouri din primarii, anaf, ministere, intr-un cuvant bugetarii.

    Evident ca am cautat cati bugetari are Romania si raspunsul este naucitor… În aprilie 2018, în România erau 1.218.698 de bugetari.
    Sursa:
    https://www.gds.ro/Bani-afaceri/2018-07-17/cati-bugetari-avem-si-cat-ne-costa-salariile-lor/

    Deci Romania ia 1,2 mil doze, Romania are 1,2 mil de bugetari si Tataru afirma ca primii care vor avea cinstea de a fi vaccinati sunt niste bugetari.

    Sistemul ii va elimina pe cei care nu se vaccineaza. Cei ce se vaccineaza benevol sunt mai predispusi si la semnul fiarei. Cei ce nu se vaccineaza sigur nu vor accepta semnul fiarei. Sunt bugetarii conspirationisti care se vad si pe facebook, peste tot. Dar sistemul nu ii poate elimina fara un motiv intemeiat pe toti instant, insa cu vaccinarea da, ca vor spune daca nu te-ai vaccinat risti sa ii imbolnavesti pe vaccinati. Am mai auzit prostia asta si vad ca tine.
    Va fi o epurare, inca un pas spre un sistem cu bugetari loiali care nu vor cracni la implementarea semnului fiarei. Semnul fiarei dupa cum am vazut nu apare peste noapte, e nevoie de eliminarea platilor cash (se aude acest mesaj mereu si peste tot), e nevoie de o infrastructura 5G (si asta se construieste acum) si evident e nevoie de bugetari predispusi sa primeasca semnul fiarei.

    +++
    Luati in serios ca se va intampla foarte repede cand vor veni cu vaccinul. Vaccinul il au deja, si are alt rol mult mai important decat de a preveni aceasta boala.
    Vaccinul in cauza este produs de Moderna, o firma care nu a produs niciun vaccin pana in prezent! Moderna e o firma de cercetare finantata de statul american si au acest vaccin cu hidrogel care contine o enzima numita LUCIFERAZA.
    ROLUL ACESTEI ENZIME ESTE DE MARKER IDENTITAR.
    Luciferaza nu e produsa de corpul uman, o data bagata nu o mai poti scoate si fiind marker identitar inseamna ca e purtatoare de informatie care identifica individul in mod unic.

    Pentru acest vaccin s-a pregatit si proiectul de lege 6666:
    https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/titles
    Mai clar de atat:
    Titles: H.R.6666 — 116th Congress (2019-2020)
    COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act
    To authorize the Secretary of Health and Human Services to award grants to eligible entities to conduct diagnostic testing for COVID-19, and related activities such as contact tracing, through mobile health units and, as necessary, at individuals’ residences, and for other purposes.
    Pe romaneste pentru testarea, gasirea si contactarea oricui, se poate intra si in locuintele oamenilor. Dar se poate intra si pentru alte scopuri.

    Si Microsoft are din 2018 patentul 666 (060606) prin care leaga activitatea corpului uman de salariul in bani virtuali:
    https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO
    [0005] Some exemplary embodiments of the present disclosure may use human body activity associated with a task provided to a user as a solution to“mining” challenges in cryptocurrency systems. For example, a brain wave or body heat emitted from the user when the user performs the task provided by an information or service provider, such as viewing advertisement or using certain internet services, can be used in the mining process. Instead of massive computation work required by some conventional cryptocurrency systems, data generated based on the body activity of the user can be a proof-of-work, and therefore, a user can solve the computationally difficult problem unconsciously. Accordingly, certain exemplary embodiments of the present disclosure may reduce computational energy for the mining process as well as make the mining process faster.

    Pe romaneste daca esti bugetar si in timpul programului de munca te uiti pe facebook ai pus-o.
    E ca in profetia aia, trebuie sa porti o masca de piatra ca sa primesti banii aia electronici. Scorul social al chinezilor e primitiv comparativ cu ce vine Microsoft.

    In concluzie, vaccinul asta cu luciferaza pare a fi inceputul sclaviei pentru ca prea multi 666 si insistenta unora ca Bill Gates cu vaccinarea fortata.

    Cei care cititi si sunteti bugetari luati foarte in serios aceasta ipoteza. Cei care cunoasteti bugetari care va sunt apropiati si sunt cat de cat treziti, puneti-le in vedere cele citite.

    Apreciat de 2 persoane

    • Una said, on septembrie 8, 2020 at 12:36 pm

      Totusi parca spuneau ca au facut contract cu Astrazeneca pentru vaccinurile destinate Romaniei,nu cu Moderna.Nu ca nu ati avea dreptate,scopul lor final acesta este,sa ne pecetluiasca,iar vaccinul este parte din pecete.Se implinesc cuvintele sfintei Scripturi si profetiile sfintilor nostri parintii sub ochii nostri si cu o repeziciune uimitoare.Adevarul este ca tot mai sper sa se mai amane putin,mai ales de mila copilasilor fiindca vremurile grele bat la usa.Doamne ajuta si mantuire!Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne dea putere sa mergem pe calea cea dreapta!

      Apreciat de 1 persoană

      • Grigore said, on septembrie 9, 2020 at 9:40 am

        Vom vedea, dar viclenia astora e mare. De principiu nu ar trebui sa acceptam niciun vaccin asa zis universal.

        Apreciază

    • ion said, on septembrie 8, 2020 at 3:30 pm

      Romania nu poate sa cumpere vaccin decat de la astrazeneca asa cum vrea ue, daca cumpara din alta parte e suspecta si face dovada obedientei masonice fata de lojile mama din sua; apoi, in urmatorii ani vor fi trecuti la legume sau decese colaterale toti profesorii, judecatorii, medicii si personal medical, farmacistii, adica toata armata adevarata a tarii.
      dar macar stiti de ce se urmareste in toate tarile sa fie distrus sistemul bugetar???
      ca degeaba vedeti ca muta nebunul ca sa ia turnul daca nu vezi ca urmeaza mat la a treia mutare…
      credeti ca se poate trece repe la o noua forma de guvernare mondiala cu vechile sisteme nationale active?

      Apreciat de 2 persoane

      • Grigore said, on septembrie 9, 2020 at 1:30 pm

        Va recomand cartea Capitalism and Freedom de Milton Friedman.
        Inca de peste 20 de ani se stia cum va incepe sfarsitul capitalismului si de disponibilizarile bugetarilor din tarile cu economie de piata. Primele sisteme care se vor distruge vor fi, sistemul de invatamant si sistemul de sanatate. Acesti bugetari vor incepe sa fie disponibilizati in perioada urmatoare.

        Nu ma intereseaza trecerea la o noua forma de guvernare mondiala, pentru ca nu caut sa ma adaptez la ea.
        Categoric vor fi modificari insa discutam despre 2 paliere diferite:
        – un palier al modificarilor care cere necesita aceste disponibilizari;
        – un palier al epurarilor din sistem.
        Cele doua paliere pot parea ca unul insa nu e asa. Pe mine ma intereseaza palierul al 2-lea.

        Sistemul doreste doar sclavi supusi in totalitate, care nu doar ca poarta masca, dar au si o masca de rezerva in buzunar pe care o vor pune din proprie initiativa unui om liber ce nu doreste sa poarte masca.

        Apreciază

    • Dana said, on septembrie 8, 2020 at 10:28 pm

      Parca va ”bucurati” pt bugetari. Acestia buni/rai administreaza tara sau o fi mai buna dezorganizarea, fara institutii, scoli etc. Crestinii, care pot fi si bugetari, cum sunt sprijiniti/indrumati de pastori, BOR?

      Apreciază

      • Grigore said, on septembrie 9, 2020 at 1:44 pm

        Doamna, acesti bugetari nu administreaza nimic.
        Bugetarii opereaza doar ce li se spune.
        Doctorii vaccineaza doar ce li se spune.
        Profesorii predau doar ce li se spune.
        Politistii ancheteaza doar ce li se spune.
        ANAF controleaza doar ce li se spune.

        Lipsa bugetarilor nu inseamna distrugerea tarii sau ca nu mai ploua.
        Ce nu o sa mai creasca rosiile in gradina sau nu mai face gaina oua ca nu mai sunt bugetarii?

        Apreciază

    • Dana said, on septembrie 9, 2020 at 7:16 pm

      Aberant ce sustineti, ca tot aia fara bugetari. Majoritatea romanilor sunt precum ghioceii (aplecati). Daca ceilalti cetateni, majoritatea, nebugetari nu ar fi precum ghioceii alta era situatia si cu bugetarii si cu tara …

      Apreciază

  4. […] Fundatiile care controleaza (si) informatia la nivel mondial […]

    Apreciază

  5. […] Fundatiile care controleaza (si) informatia la nivel mondial […]

    Apreciază

  6. […] Fundatiile care controleaza (si) informatia la nivel mondial […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.