SACCSIV – blog ortodox

Va amintiti de jurnalistul german UDO ULFKOTTE? A murit de ATAC DE CORD …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 19, 2017

udo-ulfkotte-tot

Foto: http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2017-01/udo-ulfkotte-publizist-tot-herzinfarkt-rechtpopulismus

Ati citi despre el la:

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

A murit pe 13 ianuarie la 56 de ani, in urma unui atac de cord:

Udo Ulfkotte, media slayer, dies in heart-attack as Germany descends into dictatorship

Nu stiu de ce, dar aceasta moarte ma duce cu gandul la aceasta ilustratie:

Digest-3

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Cititi va rog si:

Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat PROTOCOLUL DE LA TORONTO

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on ianuarie 19, 2017 at 10:02 pm

    sa-l ierte Dumnezeu caci a spus Adevarul care ii era lui accesibil ca nebotezat si … si cu PRETZL VIETII A FOST om SINCER si FARA VICLENIE !
    unul ca acesta, ca Regina din Saba, va JUDECA pe „HUortodocsii” contemporani lui dar TRADATORI ai Lui Hristos, caci el, ratacit si NEBOTEZAT fiind, s-a dovedit MAI DREPT (in cele ce a putut el) decat HUortodocsii DEGEABA ducatori la beserica.APOSTATA.srl!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mihai said, on ianuarie 19, 2017 at 11:09 pm

    Da, că vorba ceea nu ești cu noi ești împotriva noastră, de acum încolo astfel de fenomene vor lua amploare

    Apreciază

  3. Ioana said, on ianuarie 19, 2017 at 11:30 pm

    Apreciază

  4. Temperaturile globale de pe Terra au atins un nivel record în 2016, pentru al treilea an consecutiv said, on ianuarie 20, 2017 at 2:29 pm

    Cum minciuna devine adevar.
    Fara comentarii………………

    Temperaturile globale de pe Terra au atins un nivel record în 2016, pentru al treilea an consecutiv

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/temperaturile-globale-de-pe-terra-au-atins-un-nivel-record-in-2016-pentru-al-treilea-an-consecutiv_336329.html#ixzz4WCBEag5C
    Anul 2016 a fost – fără nicio surpriză, potrivit oamenilor de ştiinţă – cel mai călduros înregistrat pe Terra de la debutul măsurătorilor temperaturilor mondiale, în 1880. Temperatura medie globală din 2016 a atins un nivel record pentru al treilea an consecutiv, potrivit reprezentanţilor agenţiei americane National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), citaţi de lci.fr.

    De la începutul secolului al XXI-lea, planeta a înregistrat cinci ani cu temperaturi record – 2005, 2010, 2014, 2015 şi 2016. „Chiar dacă nu ţinem cont de încălzirea cauzată de influenţa fenomenului El Nino, 2016 rămâne anul cel mai cald din istoria modernă”, a declarat profesorul Piers Forster, directorul Centrului Internaţional Priestley pentru climatologie, afiliat Universităţii Leeds din Marea Britanie.
    Cu o creştere record a temperaturilor medii globale din ianuarie până în august, valoarea acestora, măsurată la nivelul uscatului şi oceanelor, a fost mai mare cu 0,94 grade Celsius faţă de valoarea medie a secolului al XX-lea, care a fost de 13,9 grade Celsius, şi a depăşit precedentul record din 2015 cu 0,04 grade Celsius, a precizat agenţia americană NOAA.
    În ceea ce priveşte luna decembrie 2016, temperaturile de la suprafaţa uscatului şi oceanelor s-a situat cu 0,79 grade Celsius peste media secolului al XX-lea. Decembrie 2016 a ocupat locul al treilea în topul celor mai calde luni de decembrie de la începutul măsurătorilor meteorologice, fiind întrecută doar de lunile echivalente din 2014 şi 2015.
    Pe durata întregului an 2016, temperatura de la nivelul uscatului a fost cu 1,43 grade Celsius superioară mediei din secolul al XX-lea şi, totodată, cea mai ridicată din 1880 şi până în prezent. Temperatura medie din 2016 a doborât precedentul record din 2015 pe care l-a depăşit cu 0,10 grade Celsius, au anunţat reprezentanţii NOAA.
    Printre cele mai extreme evenimente meteorologice din 2016 se află incendiul de pădure din Alberta, desemnat cel mai costisitor dezastru natural din istoria Canadei, dar şi temperatura de 51 de grade Celsius înregistrată în Phalodi, în vestul Indiei, pe 19 mai, care a stabilit un nou record naţional de căldură.
    America de Nord a înregistrat la rândul ei cel mai călduros an din istoria înregistrărilor meteorologice, Marea Barieră de Corali din Australia a suferit vătămări grave din cauza temperaturilor oceanice tot mai ridicate, iar calotele glaciare din Oceanul Arctic şi din jurul Antarcticii au înregistrat cele mai mici valori din istorie pentru măsurătorile tradiţionale efectuate la jumătatea lunii ianuarie.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/temperaturile-globale-de-pe-terra-au-atins-un-nivel-record-in-2016-pentru-al-treilea-an-consecutiv_336329.html#ixzz4WCBKlPmq

    Apreciază

  5. Lucian N said, on ianuarie 20, 2017 at 4:36 pm

    Dumnezeu să-l ierte. M-a șocat vestea morții lui, fiindcă Udo Ulfkotte a fost practic omul grație căruia, acum vreo 6 ani, mi s-au deschis ochii referitor la islamizarea galopantă a occidentului, fenomen pe care îl ignoram cu desăvârșire.

    Apreciat de 1 persoană

  6. acelas said, on ianuarie 20, 2017 at 5:34 pm

    admirabil ce a facut acest om. Doar mai vreau sa adaug ca el mai are si o fata de evreu clasic. Cu atat mai vrednic?

    .

    Apreciază

  7. acelas said, on ianuarie 20, 2017 at 5:54 pm

    si alte siteuri, „de lume”, sesizeaza o miscare de la fNOM catre NOM prin trump via spulberarea soros, dar in alti termeni

    http://www.luju.ro/culise/vorbe-de-fumoar/vorbe-de-fumoar-15-01-2017-generalul-care-se-pregateste-sa-i-ia-locul-lui-coldea

    .

    Apreciat de 1 persoană

  8. drm said, on ianuarie 21, 2017 at 2:48 pm

    Poate sint care stiu germana, iar ce se spune aici este important. Ce scrie in Zeit este zero barat! Presa germana nu exista si a explicat Udo in cartile si art lui din diverse publicatii alternative! Linkurile astea le-am postat si le-ai sters. Crezi ca nu este important sa se stie despre cenzura agresiva, care exista acum in Germanika atit de draga romanilor, despre care, cei care locuiesc acolo, nu vor sufla niciodada vreun cuvintel, deoarece altfel nu le mai iese teoria „vestului luminos” in care se afla ei, „victoriosii”, in fata rudelor?
    Cei de afara sint deasemenea vinovati de ceea ce se intimpla in tara, in special datorita minciunilor si prostiilor pe care le raspindesc atunci cind vin sa se dea in spectacol cu „realizarili” lor.
    Cei de afara au ales in mare majoritate USR, lucru care spune totul despre ei, mai ales cit ii duce mintea si ce stiu ei despre ceea ce este pe lumea asta! Mindria nemasurata si caracterul chiritesc este marele nostru adversar si cu asta ne distrug strainii!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=2bcr2PM5e7M

    Gerhard Wisnewski – trebuie urmarit ce are de spus!
    https://www.youtube.com/watch?v=3sXqSlGt4es

    Apreciază

  9. […] Va amintiti de jurnalistul german UDO ULFKOTTE? A murit de ATAC DE CORD… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.