SACCSIV – blog ortodox

E ESENTIAL sa ne amintim ce spunea AARON RUSSO, deoarece dupa ATACUL DE LA PARIS se va desavarsi ceea ce s-a inceput dupa 9/11: Cip, Big Brother, disparitia banilor cash, vanatoarea de extremisti

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 15, 2015

Ba mai mult, asa cum atunci au invadat Afganistanul si Irakul, foarte posibil ca acum sa pornesca un razboi impotriva ISIS, care culmea, este mai mult sau mai putin indirect tocmai o creatie a lor, o consecinta a primaverii arabe ce-a culminat cu lupta impotriva regimului sirian. La fel cum a fost si cu al Qaeda …

VIDEO – Fost comandant Al-Qaeda: ISIS lucrează pentru CIA

5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene

Doar ca razboiul asta impotriva califatului tare imi e ca il vor aranja cumva astfel incat sa declanseze AL TREILEA RAZBOI MONDIAL …

La nu multa vreme dupa ce i-a tradat, Aaron Russo, acest evreu curajos, a murit de … cancer:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Tagged with: ,

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on ianuarie 15, 2015 at 12:53 pm

    Unii, putini, vor refuza actele biometrice si isi vor pierde incet toate drepturile, lucru care a inceput deja.
    Va lasa oare Dumnezeu pe oamenii Lui care refuza aceste acte sa sufere zeci de ani pana va porni razboiul mondial in timp ce restul va trai indestulat sau va scurta vremurile si va porni razboiul in scurt timp?

    Apreciat de 1 persoană

    • Alex said, on ianuarie 15, 2015 at 1:58 pm

      Nu vor fi zeci de ani…

      Vor fi 3 ani jumate cat timp antihrist va incerca din toate puterile sa capete increderea supusilor, dandu-se cu multa siretenie drep „d-zeul” – mesia – sionistilor. Sfintii Ilie si Enoh se vor lupta cu antihrist si vor prigoni si vor bate lucrarea acestuia ori de cate ori vor vrea. Seceta mare va fi. Acesti ani vor fi usori.

      Dupa 3 ani jumate de seceta crunta, antihrist ii va omora pe cei doi Maslini. Acestia vor invia dupa 3 zile. Evreii mozaici, care au stat in asteptare si nu au acceptat identitatea electronica (pecetea 666), vor vedea minunea si isi vor aduce aminte ca stramosii lor nu L-au recunoscut pe Hristos, Adevaratul Dumnezeu in Treime Slavit, atunci vor marturisi pe Hristos si vor fi ucisi de maniosul antihrist, completand astfel randul ingerilor cazuti.

      Primele crime ale lui antirhist vor incepe cu Sf. Ilie si Enoh. Toti cei ce nu vor accepta pecetea si vor fi prinsi vor fi executati, torturati, supusi cazmelor.

      Apoi va incepe razboi mondial in care se va curata multa multa multa populatie. Acesta va fi intre cele 7 uniuni (parti globale) care il vor accepta pe antihrist si intre cele 3 uniuni care vor incerca sa-si pastreze independenta. Dupa cum multi sfinti au zis, aproape ca nu vor mai exista maini care sa aplaude infrangerea rusiei – infrangere care va veni datorita tradarii chinezilor – insa, infrangerea rusilor va fi de fapt infrangerea tuturor, deoarece SUA si intreaga planeta va fi transformata intr-un mormant radioactiv. Abia vor mai exista 2-3 state. WW3 nu-l va castiga nimeni.

      Razboiul e lasat de Hristos Dumnezeu Sf. Treime pentru cei slabi, care daca ar fi continuat sa traiasca pe vremea antihristului s-ar fi pierdut.

      Apoi antihrist, dupa ce va fi ales guvernator mondial si va fi incoronat in cel de-al treilea templu al lui solomon din israel, isi va schimba fatza si va fi asemenea celui caruia i-a dat mult putere: satana.

      Vor urma cei 3 ani si jumatate de tiranie si dictatura globala. Aceia vor fi grei. Dar vor fi scurtati mult de la Hristos Dumnezeu. Seceta crunta. Foamete. Radioactivitate. Atrocitati. Planeta va fi de fapt un iad.

      Dupa cum multi sfinti au zis, in vremurile lui antihrist in iad va fi mai multa liniste decat pe pamant intrucat toti dracii vor fi pe pamant.

      Atunci cand Sfintii Ilie si Enoh vor fi ucisi, datorita faptului ca ei au inchis cerurile, datorita secetei de pe intreaga planeta, datorita urgiilor cu care acesti au muncit lucrarea lui antihrist, sangele din trupurile lor va fi vazut ca apa – iar multimea care va bea din el va primi practic Sfantul Botez sau Sangele Domnului Hristos, putand astfel sa capete mantuire, pagan fiind inainte.

      Se zice ca la trambita arhanghelului, toti mortii vor invia, ingerii Domnului vor pleca sa-i adune pe cei vii ramasi in timpul antihristului nepecetluiti, din cele patru zari. Atunci ingerii vor umbla printre cei morti si le vor zice sa-si spovedeasca pacatele.

      La judecata de apoi fiecare va sti unde merge. Va avea intiparit in faptele si credinta sa unde merge.

      Acum, cum va fi 100% doar Hristos Dumnezeu in Treime Slavit stie. Conteaza faptele si credinta.

      INDIFERENT DE PACATE, CEI CE VOR REFUZA PECETEA (IDENTITATEA ELECTRONICA CRIPTATA CU 666) VOR FI MAI SFINTI DECAT SFINTII.

      Insusi Ilie si Enoh ii vor pastori si ii va intari. Acestia doi vor calatori pe nori! Ati auzit, pe nori! Credeti asta?

      Eu cred.

      Doamne ajuta Doamne Iisus Hristoase fiul Lui Dumnezeu!

      Amin.

      Apreciat de 2 persoane

      • Irina said, on ianuarie 15, 2015 at 4:09 pm

        & ani in total se va arata antihristul, in primi 3 ani si jumatate va castiga increderea oamenilor, apoi va fi inscaunta ca rege a intregului pamant, dupa care va urma prigoana, seceta, foamete cum nu s-a mai vazut. Asa am citi la un parinte.

        Apreciază

      • andrei-d said, on ianuarie 15, 2015 at 11:29 pm

        Un lucru vreau sa adaug, nu doar Ilie si Enoh vor veni la sfarsit, ci si Sf. Evanghelist Ioan. Eu cred ca din smerenie nu s-a pomenit in propria carte a apocalipsei, caci sunt mai multe proorociri ca de pilda a Sf. Andrei cel nebun pentru Hristos unde spune clar ca vor veni defapt 3 mari stalpi ai Bisericii:
        1. Sf. Enoh, (inainte de legea veche)
        2. Sf. Ilie (in timpul legii vechi)
        3. Sf. Ioan Teologul (In timpul Legii Noi, sau a Darului)
        Iar Sfanta Evanghelie ne spune:
        „20. Dar întorcându-se, Petru a văzut venind după el pe ucenicul pe care-l iubea Iisus, acela care la Cină s-a rezemat de pieptul Lui şi I-a zis: Doamne, cine este cel ce Te va vinde?
        21. Pe acesta deci, văzându-l, Petru a zis lui Iisus: Doamne, dar cu acesta ce se va întâmpla?
        22. Zis-a Iisus lui: Dacă voiesc ca acesta să rămână până voi veni, ce ai tu? Tu urmează Mie.
        23. De aceea a ieşit cuvântul acesta între fraţi, că ucenicul acela nu va muri; dar Iisus nu i-a spus că nu va muri ci: dacă voiesc ca acesta să rămână până voi veni, ce ai tu?”
        Deci nu inseamna ca nu va muri, dar nu avem nici dovada clara ca A MURIT! El fiind pastrat pentru clipa inte Venirii a Doua! (eu doar am dedus din mai multe surse, pot gresi. Las la interpretarea fiecaruia, dar rog a se citi si profetia Sf. Andrei cel nebun pentru Hristos!) Doamne ajuta!

        Apreciază

    • geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:34 pm

      Guvernul ia in considerare un gest care l-ar putea costa foarte scump. Guvernul ar putea sa isi asume raspunderea pe Legea Big Brother, informeaza Antena 3.

      Acest lucru ar insemna ca Legea Big Brother nu va mai fi dezbatuta in Parlament ci va fi impusa exact asa cum este ea construita de Guvern.

      Insa Guvernul, prin asumarea raspunderii deschide larg usa Parlamentului pentru initierea unei motiuni de cenzura, orice asumare de raspundere putand fi astfel contestata.

      http://www.stiripesurse.ro/gestul-care-ar-putea-darama-guvernul_944358.html

      Apreciază

      • geo said, on ianuarie 15, 2015 at 4:28 pm

        Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din lume, a dezvaluit ca exista fire secrete care le permit agentiilor guvernamentale sa asculte toate convorbirile din aceasta retea. Mai mult, oficialii Vodafone au declarat ca tehnologia aceasta este foarte folosita in 29 de tari europene in care activeaza compania, dar si in alte zone din lume.

        Compania a intocmit un raport gros cat o carte in care explica modul in care guvernele monitorizeaza conversatiile oamenilor.

        Vodafone sustine ca nu e singura companie de telefonie care are fir direct cu statul, si ca aceasta tehnologie s-ar aplica in cazul tuturor operatorilor, scrie The Guardian.

        Raportul celor de la Vodafone cuprinde aproape toate tarile europene

        http://onlinereport.ro/vodafone-rupe-tacerea-exista-fire-secrete-care-le-permit-autoritatilor-sa-ne-asculte-in-timp-real/

        Apreciat de 1 persoană

  2. energein7 said, on ianuarie 15, 2015 at 1:13 pm

    Alex Jones spune doar ceea ce trebuie, ca un semnal catre o noua etapa; AJ este fiantat de templieri;

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 15, 2015 at 1:32 pm

      energein7

      Nu stiu unde bati, insa subiectul este Aaron Russo. Iar ceea ce zice el este corect.

      Apreciat de 2 persoane

  3. Cosmin said, on ianuarie 15, 2015 at 2:03 pm

    Un interviu epic… trebuie vazut in special de spalatii pe creier, numai ca acestia nu sunt curiosi de astfel de interviuri.

    Apreciază

  4. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 2:37 pm

    Chiar, ce s-a mai auzit de anchetele gropilor comune din Ucraina, pline de trupurile rebelilor si cetatenilor care i-au sprijinit?

    Apreciază

  5. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 2:38 pm

    Apreciază

  6. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 2:40 pm

    Apreciază

  7. nea Anderthal said, on ianuarie 15, 2015 at 2:44 pm

    Pe net se gaseste o inregistrare veche cu Bill Cooper in care il face albie de porci pe Aaron Russo.Mi s-a parut ciudat si interesant aceasta postare.
    ps:parerea mea e urmatoarea: se urmareste provocarea unor tulburari(razboaie?) intre islam si restul(Europa in special) in acest timp ovreii sa dea jost moscheia lui Jumara(omar) si pe locul ei sa ridice templul…
    Q.E.D

    Apreciat de 1 persoană

  8. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 2:44 pm

    Asadar nici vorba de atacul rebelilor ci e vorba de o crasa neglijenta, nepasare chiar fata de vietile civililor…am postat ieri fotografii ale unui autobuz lovit de o racheta si cu cel din incidentul de la Volnovakha…

    Zicea cineva mai sus ceva de spalatii pe creier…degeaba mai vin cu dovezi ca nu este asa odata ce minciuna a iesit din gura greu mai poate fi combatuta…

    Apreciază

  9. energein7 said, on ianuarie 15, 2015 at 2:50 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  10. nea Anderthal said, on ianuarie 15, 2015 at 2:57 pm

    Apreciat de 1 persoană

  11. Radu said, on ianuarie 15, 2015 at 3:04 pm

    Era pe youyube unu barbos la un video si zicea ceva de genul ca Nick Rockefeller nu exista ca persoana nu apare in familia Rockefeller etc etc

    Ori ca exista sau nu ca persoana totusi ceea ce spune Aaron Russo nu are cum sa fie o tampenie pentru ca chiar se intampla sub ochii nostri astazi aceste fenomene…

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 15, 2015 at 5:23 pm

      Radu

      Iata-i pe amandoi:

      Iata-l si in China, el mai mult pe zona aia activand:

      Nick Matzorkis & Nicholas Rockefeller on TV News in China

      Apreciază

    • Mălin said, on ianuarie 15, 2015 at 6:38 pm

      El lucrează maio mult din umbră, aşa cum îi place şi lui tangalachi. Am căutat să aflu mai multe despre părinţii lui Nicholas Rockefeller să văd prin ce ramură se înrudeşte cu Rockefelleri dar nu am găsit informaţii, cu toate că despre ceilalţi Rockefelleri se găsesc o mulţime de informaţii:

      După cum se poate observa, prezintă unele trăsături chinezeşti. Se pare că este o ramură a familiei Rockefeller cu rădăcini în China, care s-a format la un anumit moment din taţi chinezi şi mame evreice, apoi cei rezultaţi sau căsătorit între ei.

      Potrivit halacha – legea sacră iudaică – este suficient ca mama să fie evreică pentru a i se recunoaşte copilului originea evreiască, însă în nici un caz,, legea nu permite, ca mama să nu aibă origine evreiască…

      Iată şi alte poze:




      Apreciază

      • Mălin said, on ianuarie 15, 2015 at 7:39 pm

        Altă poză găsită pe un site chinezesc:

        Apreciază

  12. Radu said, on ianuarie 15, 2015 at 3:08 pm

    Apreciază

    • andrei-d said, on ianuarie 15, 2015 at 10:41 pm

      „De la Bush la Papa, toti papa dejectii,
      stiind ca provoaca e*****, spala pe cap adeptii”

      Apreciază

  13. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:48 pm

    Johannis și-a luat țara înapoi și o face cadou americanilor

    Preşedintele Klaus Iohannis a discutat miercuri cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene şi eurasiatice, Victoria Nuland, despre întărirea Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborării nu doar în domeniul militar, ci și economic, potrivit unui comunicat transmis de Administrația Prezidențială. Președintele a încurajat creșterea prezenței companiilor americane pe piața românească, arată sursa citată.

    Vedeți voi,deși avem un președinte neamț,el servește foarte bine interesele americanilor. După ce a convins partidele să crească bugetul pentru apărare,pentru a cumpăra fiare vechi de la US Army,acum invită firmele americane să facă bani în România. În lumina celor prezentate mai sus acum devine clar că atunci când a spus „ne-am luat țara înapoi” s-a adresat,mai mult ca sigur,americanilor și nu poporului român.

    PS: De câte ori face Nuland o vizită,e semn rău. Cel mai bun exemplu în acest sens e Ucraina.

    http://dantanasescu.ro/2015/01/14/iohannis-si-a-luat-tara-inapoi-si-o-face-cadou-americanilor.html

    Apreciază

  14. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:49 pm

    Furtuna trebuie lasata sa se deslantuie, in urma operatiunilor sub „Drapel Fals”, in urma carora se comit atentate teroriste pe aceasta Planeta. Lupta impotriva dusmanului invizibil nu se va termina decat atunci cand va exista o Noua Ordine Mondiala cu un singur Guvern Planetar si cu o populatia microcipata in numar de 500 milioane de locuitori. Asta-i visul Elitei Mondiale (Iluminatilor) !Toti oamenii acum sunt „Je suis Charlie”, in semn de solidaritate cu cei omorati in atentatul care a zguduit Franta pe 7 ianuarie 2015. Un milion de oameni s-au adunat sa mearga la marsul solidaritatii, de la oameni simpli, pana la liderii Iluminati. In Romania, SRI, DNA, SIE, DIICOT si Parchetul General al Romaniei, prin vocea incompetentului procuror general, Tiberiu Nitu, a sustinut nevoia de a implementa imediat o lege a Securitatii Nationale, cunoscuta sub numele de „Big Brother”.

    Legile „Big Brother” au fost declarate ca fiind neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. Aceste legi prevedeau urmatoarele lucruri, foarte grave:

    – cumpararea unei cartele prepay doar cu buletinul;

    – accesarea internetului public wifi doar cu buletinul;

    – inmatricularea tuturor computerelor si accesul Serviciilor Secrete in ele, fara mandat judecatoresc.

    Toate aceste idei sunt nu doar grave, ci extrem de grave, iar toti cei care le gandesc, le concep, nu sunt altceva, decat niste adversari declarati ai libertatii noastre, desi tot acestia au tupeul nesimtit de a flutura noua ideea de „democratie”. Rahat, nu exista asa ceva.

    http://dantanasescu.ro/2015/01/11/ce-s-a-intamplat-la-paris-nu-e-un-atentat-terorist.html

    Apreciază

  15. ORTODOXIE said, on ianuarie 15, 2015 at 3:50 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  16. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:50 pm

    Mawuna Remarque Koutonin de la „Silicon Africa” aduce în atenţia publică o problemă cu care ţările africane din imperiul colonial francez se confruntă, taxe plătite către instituţii şi companii din Hexagon.

    În 2014, 14 ţări africane erau obligate de puterea de la Paris, printr-un „pact colonial”, să-şi pună 85% din rezerva lor externă într-o bancă centrală franceză aflată sub controlul ministrului de Finanţe din Hexagon. Potrivit „Silicon Africa”, situaţia va continua deoarece politicienii şi oamenii de stat africani care se opun sunt îndepărtaţi sau pot păţi lucruri şi mai urâte. Sursa citată suţine că cele 14 state plătitoare ale unei asemnea taxe sunt: Benin, Burkina Faso, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Mali, Niger, Senegal, Togo, camerun, Republica Central Africană, Ciad, Congo, Guineea Ecuatorială şi Gabonul. Franţa

    Companiile franceze au, de asemenea, o poziţie privilegiată în dirijarea anumitor afaceri economice, Un exemplu: în Coasta de Fildeş companiile franceze deţin majoritatea companiilor privind utilităţile – apă, electricitate, telefonie sau salubritate. Începuturile „taxei coloniale” În momentul în care Sekou Toure din Guinea a decis în 1958 ieşirea ţării sale de sub tutela Franţei, administraţia franceză din statul african, nemulţumită de decizie, a încercat să distrugă ceea ce construiseră: şcoli, unităţi medicale, clădire administrative. Mesajul era clar: cine iese de sub tutela Franţei, trebuie să plătească un preţ.

    După acest episod, statele africane din imperiul colonial francez au fost oblogate să plătească Franţei o taxă anuală. În 1963, taxa pentru „datoria colonială” a Republicii Togo reprezenta 40% din bugetul ţării africane.

    Franța rămâne în războiul din Mali

    Mali a devenit, în 2013i, un nou punct fierbinte pe harta lumii, după intervenția militară a Franței în acest stat, sprijinită pe plan diplomatic de alte state europene și, desigur, de SUA. Scopul clar al acestei intervenții unilaterale a Parisului:

    Petrol, gaze naturale, aur, uraniu, diamante și minerale feroase

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/01/14/africa-distrusa-de-catre-occident/

    Apreciază

  17. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:51 pm

    Există mai multe contra-explicații pentru statutul precar al României din prezent. Unele din ele se axează, prin excelență, pe ”trădarea” clasei politice românești, jefuirea țării prin privatizare și de comportament exclusiv slugarnic față de ”stăpânii” adevărați ai țării (FMI, UE, SUA, Bilderberg etc.). Capitalul străin intrarea țării noastre într-un malaxor antisocial și provocator de crize structurale, tot mai puternice.

    La semi-periferie se află țările în care o parte din economie se află sub controlul puterilor centrale (Italia, Spania, Irlanda, ca exemple), iar la periferie se află țările ce sunt supuse unui regim neocolonialist, în urma căruia resursele acestor țări sunt drenate către centru, iar piețele interne ale acestora sunt destinate a funcționa drept debușeuri pentru producția primelor.

    În regimul neocolonialist suveranitatea unei națiuni există doar cu numele, deoarece pârghiile controlului economiei și, ca urmare, politicii acelei țări se află în exterior, în centrul metropolitan sau al puterii suzerane. Ceea ce trebuie înțeles este faptul că regimul neocolonialist nu este unul fatal, decurgând doar din poziția periferică a României față de puterile centrale. Având în vedere că sistemul capitalist mondial are o istorie de câteva veacuri, statutul României a fluctuat în această perioadă de timp.

    Un al doilea factor ce a contribuit la actualul statut al României este situația geopolitică de după 1989. După căderea URSS,căderea unui pol de putere mondial a dus la prevalența zdrobitoare a polului de putere capitalist, care are, de partea sa, și seria de instituții financiare internaționale care dirijează globalizarea – FMI, BM, OMC. Era limpede că acest raport de putere asimetric a fost agravat de conduita clasei politice post-89 – cel de-al treilea factor de luat în calcul.

    Provenită din rândurile nomenclaturii și securității comuniste, formată din elita care știa că va urma o schimbare majoră, care controla pozițiile cheie de control al economiei, de acces și gestionare a resurselor, clasa politică românească a optat pentru un model bizar și, într-un fel, sinucigaș.

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/01/14/romania-periferie-neocoloniala-a-capitalismului-occidental/

    Apreciază

  18. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:54 pm

    Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan, a declarat că de ziua lui Mihai Eminescu şi a Culturii Române sărbătorim „mintea neamului nostru românesc„, informează Agerpres.

    ÎPS Ioan a mai afirmat că în prezent cultura naţională este „supusă efectului globalizării” şi în loc de progres avem parte de „curente şi idei din exterior”.

    „Astăzi, cultura română este supusă efectului globalizării și, în loc să fie progres, mai mult asimilează curente și idei din exterior. Am putea afirma că avem de-a face cu o agresiune culturală externă, care nu întotdeauna este și de calitate și nu promovează idei de o înaltă ținută morală. Se pune întrebarea: până unde o cultură poate primi și elemente din exteriorul său?”, a afirmat ÎPS Ioan al Banatului.

    Înaltul ierarh ortodox a continuat, spunând că există un mare pericol: „să devenim o populație care trăiește într-o regiune din sud-estul Europei”, în cazul în care nu vom reactiva izvoarele culturii româneşti.

    ÎPS Ioan a spus că românii sunt tentaţi să uite efectele devastatoare pe care le au, pe termen mediu şi lung, bătăliile din spaţiul cultural.

    „Astăzi suntem obișnuiți să analizăm mai mult efectele și acțiunile militare ale unor state împotriva altora, neglijând faptul că bătăliile din spațiul cultural au, de multe ori, pe termen mediu și lung, efecte devastatoare asupra unei nații, mai mari decât ale unei însângerate bătălii. Va domina lumea cine va câștiga marea bătălie culturală. Ea nu ia prizonieri, ci domină conștiințe”, a adăugat ÎPS Ioan Selejan.

    http://activenews.ro/mitropolitul-banatului-de-ziua-lui-eminescu-avem-de-face-cu-o-agresiune-culturala-externa_1880911.html

    A fost activ in Harghita si Covasna e activ si in Banat…Vrednic este!

    Apreciază

  19. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 3:55 pm

    Bacillakuten, o emisiune care se adresează copiilor între 3 şi 6 ani a postului suedez SVT a difuzat un videoclip în care protagonişti sunt organele genitale masculine şi feminine. Producătorii au vrut să facă educaţie sexuală micuţilor cu ajutorul muzicii, încercând să arate diferenţele dintre fetiţe şi băieţei.

    Videoclipul este despre o gaşcă formată din penis şi vagin. Penisul poartă pălărie, iar versurile spun că penisurile poartă pantaloni. Vaginul este ilustrat cu machiaj şi gene lungi.

    Platforma de videosharig YouTube l-a considerat ca fiind destinat adulţilor şi a restricţionat accesul! Nici în Suedia nu a fost bine primit, stârnind un val de critici dure.

    http://activenews.ro/video-s-ajuns-prea-departe-un-clip-cu-o-pereche-de-organe-genitale-dansatoare-difuzat-la-o-emisiune-pentru-copii_1880854.html

    Apreciază

  20. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 7:58 pm

    Gata, a murit cenzura! Poliția franceză i-a ucis pe frații Kouachi! Sau nu despre asta a fost vorba?

    Terorismul islamic a dat o lovitură criminală în inima Europei. Încă una. Islamul asociat cu politicile sociale progresiste și retorica asociată formează o ideologie a urii față de occident. Tinerii musulmani cu turul pantaloniilor lăsat, mersul șchiop și căști în urechi au de ales între a se educa la cursurile de integrare din școlile laice și predica de la geamiile din suburbiile occidentale. În 2014, jumătate din atentatele teroriste islamice din Europa au avut loc în Franța. Absolut deloc întâmplător.

    Și totuși, industria non-sensului a produs alte explicații.

    A fost un atentat la libertatea de expresie a presei – sigur, frații Kouachi au teoretizat îndelung acest concept. Au omorât și polițiști, dar pe lângă ziariști sunt doar victime colaterale și polițiștii nu-s asociați cu ideea de libertate așa că-i comemorăm mai pe urmă.
    Credința religioasă e cauza atacurilor teroriste, trebuie să ne facem toți atei. Statul laic și valorile republicii au fost atacate. Creștinii, budiștii, animiștii trebuie să plătească împreună cu islamiștii pentru orori. Numai credincioșii a-teiști scapă. Egalitariștii și darwiniștii sociali sunt pașnici prin decret. Nu contează istoria ororilor ateismului, mai bogată și mai recentă decât a creștinismului. Contează să asculți John Lennon, a zis chiar Mândruță. Cică e o întreagă filosofie în:

    „Imagine there’s no Heaven
    And no religion too…”

    Lupta împotriva terorismului a generat terorism. Ei, asta da minune! Cherif Kouachi avea cazier la americani. În Franța, era curat. Și a omorât. În Franța, nu în SUA. Dar e doar un mic detaliu. Atentatele comise înaintea declanșării luptei anti-teroriste erau pedepse pentru colonialism, formarea statului Israel și dacă trebuie mergem până la cruciade ca să aratăm că occidentul a fost primul care a dat cu piatra.
    E o crimă a unor scelerați fără cauze ideologice. Tot mai desele atentate teroriste în numele islamofascismului sunt niște coincidențe. Se întâmplă, ca, prin lume, tot felul de scelerați care comit crime să fie islamofasciști. Șapte morți pe minut în noiembrie 2014 nu-i palmaresul islamofascismului, e o lună de hiperactivitate pentru scelerați, întâmplător islamiști. Week-end-ul trecut, Boko-Haram a distrus un oraș întreg și a omorât sute sau chiar două mii de oameni. Nu-i nimic, găsim poate o crimă la Vaslui și le echivalăm.

    http://www.clubullibertatii.ro/industria-non-sensului/

    Apreciază

  21. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 7:59 pm

    Situarea României postcomuniste în spaţiul capitalismului odios din punctul de vedere al împărţirii PIB-ului între muncă şi capital – situare consfinţită şi accentuată de aservirea economică de tip colonialist a ţării către capitalul străin – explică la esenţă de ce există în România confuziile din canonul stânga/dreapta şi, poate încă şi mai bine, cine are nevoie de aceste confuzii spre a trage toate foloasele posibile.

    Anomaliile – „produsele” respectivelor confuzii – abundă. De departe în frunte se află aiureala „PSD – partid de stânga, Ion Iliescu – om de stânga”. Cum ar putea fi cotat de stânga un partid care a pus bazele trecerii de la comunism direct în capitalismul sălbatic şi care este de 25 de ani gazda celor mai feroce reprezentanţi şi celor mai importanţi beneficiari ai acestui gen de capitalism repudiat de istorie?! Cum ar putea fi considerat de stânga Ion Iliescu, parohul acestei alunecări istorice împotriva valorilor stângii?! Doar prin faptul că a fost fruntaş comunist şi că , spre cinstea sa, nu a băgat el însuşi mâna la caşcaval?! Cum ar putea fi taxat de stânga unul ca Hrebenciuc care trăgea pentru sine zeci de mii de ha de sub picioarele oamenilor?!

    http://jurnalul.ro/editorial/stanga-dreapta-confuzii-deliberate-ii-683504.html

    Apreciază

    • geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:01 pm

      Anii au trecut peste micul oras Zalau. Tinerii in lipsa de locurilor de munca si in lipsa perspectivelor au ales sa plece in orase mai mari la studii si in cea mai mare parte in afara tarii la munca de jos. Au fost numiti “scalvii Europei” si au invatat ce inseamna umilinta, chiar ei descendenti directi ai dacilor de la Porolissum Constructorii s-au imprastiat in toate colturile lumii , croitoresele pricepute au ajuns ingrijitoare in tarile Europei .

      Acum magazinul din centrul Zalaului arata vechi si obosit. Si-a atins obiectivul. A secat financiar mica comunitate si nimeni nu mai pune pret pe calitate . Marfa este din ce in ce mai proasta si mai putin diversificata.Cativa producatori internationali domina rafturile cu “mancarea zombie”. Populatia ramasa s-a imbolnavit datorita alimentatiei chimizate si lipsita de valoare nutritive. Cei care au ramas sunt imbatraniti intr-un oras umbra a ce a fost odata. Cladirile sunt in paragina , blocurile sunt pe jumatate nelocuite , grupuri mafiote de politicieni se mai bat pe ultimele firmituri ale unor bani imprumutati de FMI. Saracia a cuprins intregul orasel numit odata Silvania de la frumoasele paduri care il inconjurau . La tara populatia ramasa s-a refugiat in bautura si a abandonat munca campului pentru ca nu mai existau beneficii. Societatea murea incet…lent….si normalitatea , morala, cultul muncii si demnitatea odata cu ea. Romania ca tara isi tragea greu ultima rasuflare , sufocata de involutie …..

      Si totusi ….dupa ani de zile de saracie, indobitocire si coruptie …un grup de tineri a hotarat sa schimbe lucrurile. In multe cazuri era prea tarziu dar merita incercat …..o sa va povestesc odata despre acest grup

      https://reportajelive.wordpress.com/2012/11/09/cum-a-distrus-un-supermarket-un-oras/

      Apreciază

  22. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:00 pm

    “În sfârşit Statele Unite dau semne de refacere după criza care a izbucnit la finalul mandatului preşedintelui George W. Bush, când cvasi-implozia sistemului lor financiar a transmis unde de şoc în întreaga lume. Dar nu este o refacere robustă; în cel mai bun caz, distanţa dintre unde ar fi trebuit să fie economia şi unde este in realitate nu mai creşte. Dacă distanţa se micşorează, aceasta se întâmplă într-un ritm lent; daunele produse de criză par să fie pe termen lung”, scrie Joseph E. Stiglitz, laureat al Nobelului pentru Economie şi profesor la Columbia University, într-un articol pentru Project Syndicate.

    “Dar poate fi şi mai rau. Peste Atlantic sunt puţine semne ale unei refaceri, fie ea şi mai modestă decât cea din SUA: distanţa dintre unde ar fi fost Europa dacă nu ar fi fost criza şi unde se află acum creşte. În cele mai multe state UE, PIB-ul pe cap de locuitor este mai mic decât înainte de criză. Ceea ce păreau a fi cinci ani pierduţi se transformă într-un deceniu pierdut. Dincolo de statisticile seci, sunt ruinate destine, sunt distruse visuri, iar familiile se destramă (sau nu se mai formează), pe măsură ce stagnarea – depresiune economică în unele regiuni – continuă an după an.

    UE are o populaţie foarte talentată şi foarte educată. Statele membre au cadre legale solide şi societăţi care funcţionează. Înainte de criză, multe dintre aceste ţări aveau chiar şi economii funcţionale. În unele locuri, productivitatea pe oră era una dintre cele mai mari din lume.

    http://www.cotidianul.ro/stiglitz-nebunia-economica-dictata-de-berlin-nu-mai-poate-continua-254852/

    Apreciază

  23. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:02 pm

    Positive Money, un ONG din Marea Britanie care încearcă să ne înveţe cum se fabrică banii, a organizat la Londra, în 20 noiembrie 2014, o dezbatere publică în care s-a discutat despre crearea banilor din nimic. Au fost prezenţi, se pare, 30 de parlamentari britanici.

    Positive Money spune că 7 din 10 asemenea inşi cred că doar guvernul are puterea de a crea bani, în timp ce Banca Angliei declară public că de fapt 97% din banii de pe piaţă sunt creaţi de bănci, sub formă de împrumuturi şi de depozite.

    Banii creaţi de bănci sunt bani privaţi. Ei sunt o rezultantă a politicii de quantitative easing (facilitare cantitativă) şi a privilegiului extraordinar acordat de state băncilor şi pe care noi, plătitorii de taxe şi impozite, îl andosăm, fără să ştim. Se numeşte alchimie financiară.

    Aceşti bani sunt, de fapt, bani-datorie, pentru că ei nu există decât în măsura în care ne îndatorăm la bănci. Aşadar, când restituim băncii banii-datorie nu mai facem ceea ce ni se recomandă în Biblie (“daţi Cezarului ce-i al Cezarului”), ci ceea ce ne impun alchimiştii financiari: restituim cu eforturi reale bani creaţi din nimic sau ne pierdem case reale în caz de imposibilitate de restituire a unor bani creaţi din nimic.

    Parlamentarii britanici au descoperit uluiţi că a tipări bancnote false este ilegal, dar a crea bani din nimic nu este (Martin Wolf). Descoperind că problema suveranităţii emiterii banilor nu a mai fost dezbătută în Marea Britanie din 1844 când, prin Bank Charter Act s-a interzis băncilor private să emită bani de hârtie, un anume Adair Turner a propus renunţarea la quantitative easing şi interzicerea emiterii de bani electronici de către bănci. A făcut asta într-un speech din februarie 2013 pe care l-a intitulat “Debt, Money and Mephistopheles: How do we get out of this mess?” (Datorii, bani şi Mefistofel : cum ieşim din acest marasm?) Ştiţi, desigur, cine e şi cu ce se “ocupă” Mefistofel. Este nimeni altul decât diavolul cumpărător al sufletului lui Faust. Mă întreb ce vor fi spus over-lorzii sistemului la auzul acestei propuneri a domnului Turner, care este şi el lord, dar care nu este “decât” lord. Mai ales că omul se întreabă dacă Parlamentul, adică aşa-zisul reprezentant al poporului plătitor de taxe şi impozite, ar trebui să delege în continuare “puterea” de a crea bani aceloraşi bănci care au cauzat criza financiară…

    http://www.bursa.ro/despre-bani-creati-din-nimic-si-despre-destepti-258231&s=banci_asigurari&articol=258231.html

    Apreciază

  24. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:03 pm

    Locuitorii din satul Unceşti, din comuna suceveană Buneşti. judeţul Suceava, sunt revoltaţi după ce o firmă care efectua prospecţiuni pentru depistarea zăcămintelor de gaz metan le-a distrus casele.

    Oamenii spun că firma a instalat echipamente pe terenurile lor, deşi ei nu şi-au dat acordul, apoi a recurs la provocarea de explozii, foarte aproape de case, despre care nu i-a avertizat nimeni. Acum, foarte multe case din zonă au pereţii crăpaţi.

    Se pare că firma Prospecţiuni SA Bucureşti ar fi încălcat legea, după ce a efectuat operaţiunile pe terenul sătenior fără acordul acestora. „Nu le-am dat nici un acord, nici scris, nici verbal. De altfel, se şi vede că este acelaşi scris. De unde au ştiut ei unde am teren şi ce suprafaţă? De la primar, nu? Au pus cabluri în spatele casei, pe pământul meu, deşi le-am spus că nu le permit”, a spus unul dintre localnici. În respectiva „Înţelegere” scrie că Nicanor Găitan şi-ar fi dat „acordul verbal” pentru realizarea pe terenurile menţionate „a măsurătorilor geofizice, cu personal, echipamente, utilaje şi aparatură specifică”. Înţelegerea ar fi fost valabilă în perioada 11 decembrie 2014 – 1 martie 2015. Despre explozii nu scrie un cuvânt, în condiţiile în care detonările au avut loc chiar între case.

    http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-01-13/Sateni-revoltati-din-cauza-exploziilor-provocate-intre-case-de-o-firma-de-prospectiuni-geologice

    Apreciază

  25. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:05 pm

    Încă un masacru al teroriștilor islamo-fasciști, încă un atac de apoplexie pentru elitele noastre politice și culturale. A, nu, nu de islamo-fasciști se tem ele, ci de ceva cu mult mai periculos: ele se tem de hoardele albe și creștine. Adică de noi.

    Nici nu s-au răcit bine corpurile celor asasinați cu sânge rece și din evlavie fierbinte, că ni se spune pe toate canalele să stăm liniștiți la locurile noastre: multiculturalismul funcționează, Islamul este religia păcii, imigrația necontrolată dă gust și culoare, să nu cumva să stricăm noi totul!

    Mai bunii noștri se tem că nu suntem în stare să facem diferența între musulmanii obișnuiți și islamiști, dar am niște întrebări de simplu cetățean pentru cei care se tem atât de tare să nu explodăm cu ură:

    dacă am fi musulmani și nu creștini, ar mai scoate religia din școli?
    dacă am fi musulmani și nu creștini, ar mai impune cofetarilor noștri să facă torturi de nuntă pentru homosexuali?
    dacă am fi musulmani și nu creștini, ne-ar mai aduce milioane de imigranți de altă credință și neintegrabili?
    dacă am fi musulmani, nu creștini, ne-ar mai spune ce să facem?

    Întreb, nu dau cu parul!

    http://www.clubullibertatii.ro/tovarasi-asezati-va-linistiti-la-locurile-voastre/

    Apreciază

  26. geo said, on ianuarie 15, 2015 at 8:12 pm

    Fostul președintele social- democrat Mircea Geoană a transmis în cadrul unui interviu la Adevărul Live că i-a transmis Victoriei Nuland ceea ce crede el că este bine- ideea unei coaliții mari, de tip german.

    „I-am spus Victoriei Nuland ceea ce cred că este bine și ceea ce am să încerc să fac eu și sunt convins că am să reușesc- ideea unei coaliții mai mari, de tip german”, a precizat Geoană.

    Totodată, Mircea Geoană afirmă că schimbarea Guvernului Ponta ar trebui să se producă în primăvara acestui an, iar construcția de tip german ar putea să meargă până în 2020, în opinia sa.

    „De ce să nu gândim repede, la început de martie, un astfel de contruct? O astfel de construcție de tip german ar putea să meargă până în 2020, pentru că până în 2016 riscăm să ne uităm prea mult la alegerile care vin peste noi și să nu facem lucrurile care să le facem musai în această perioadă”, a punctat fostul șef al PSD.

    Mircea Geoană a transmis că Victoria Nuland i-a transmis că acest lucru este problema lor, însă rugămintea ei este să se rezolve rapid, pentru a nu se declanșa o criză politică prelungită.

    „Un singur lucru mi-a spus dna Nuland: e problema voastră, ne cunoaștem, nu avem o problemă. O singură rugăminte: să o rezolvați rapid, în sensul să nu declanșăm o criză politică prelungită”, a precizat Mircea Geoană.

    http://psnews.ro/geoana-transmis-victoriei-nuland-ca-vrea-sa-il-debarce-pe-ponta-din-fruntea-guvernului-ce-raspuns-dat-oficialul-sua/

    Boierii din Tarile Romane mergeau la sultan cu peschesul pentru domnie si firmanul de la Inalta Poarta…cam asa si cu Geonel…apropo, a pierdut vila in care statea…saracu nu a avut decit vreo 600000 euro…cumparatorul a dat mai mult…cum zicea? Nu are bani de alta casa…

    Apreciază

  27. Cosmin said, on ianuarie 15, 2015 at 8:52 pm

    Referitor la mediatizarea inegala a evenimentului din Nigeria in comparatie cu cel din Paris: „Fiecare victima din rândurile noastre(evreii sionisti), valoreaza cât mii de crestini inaintea lui Dumnezeu.” – Protocolul al II-lea francmasonic.

    Am zis Nigeria ? Erau prezentate codificat coordonatele Nigeriei pe revista The Economist ? Upsssss!!!

    Apreciază

  28. aniush said, on ianuarie 16, 2015 at 12:38 am

    Eu sunt impotriva sionistilor pentru ca isi permit sa faca ceea ce vor si sa aiba cata putere vor, nu se mai satura.
    Totusi pentru Aaron Russo am o oarece admiratie (desi tot din partea lor vine). De ce spun asta…Aaron a fost un om destept, care a inteles multe si a avut curajul sa aduca in fata noastra adevarul despre ce se intampla in lume. Sincer cred ca si la ora asta am fi avut nevoie de el.
    Cat despre moartea lui…nu a murit de cancer, a fost ucis de CIA. Dumnezeu sa il odihneasca!

    Apreciază

  29. […] Inca o poveste spusa aici despre atentatele de la 11 septembrie 2001 intareste cele marturisite de Aaron Russo. […]

    Apreciază

  30. […] E ESENTIAL sa ne amintim ce spunea AARON RUSSO, deoarece dupa ATACUL DE LA PARIS se va desavarsi cee… […]

    Apreciază

  31. […] E ESENTIAL sa ne amintim ce spunea AARON RUSSO, deoarece dupa ATACUL DE LA PARIS se va desavarsi cee… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.