SACCSIV – blog ortodox

Detalii esentiale despre ministrii din Guvernul Orban (partea 1)

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 5, 2019

Prim-ministru – Ludovic Orban

Presedintele PNL s-a născut la data de 25 mai 1963, în municipiul Brașov, mama romanca, tatal maghiar, Emerich (Imre) Orban, fost un ofiter de securitate in perioada cea mai neagra a bolsevismului din Romania, 1948-1956.

Este fratele mai mic al lui Leonard Orban, fost comisar european pentru multilingvism si fost ministru.

A participat la programul internațional: „Cunoașterea Sistemului politic și Electoral American”, Program realizat de Agenția de Informații a Statelor Unite (diploma Arkansas Traveler înmânată de către Guvernatorul Statului Arkansas, Bill Clinton) (februarie – aprilie 1992).

Susţine vaccinarea obligatorie:

„Nu sunt medic, nu pot emite o opinie profesională, dar evident că pledez în favoarea vaccinării obligatorii”.

Ii place sa danseze pe manele:

Video: Cum se distreaza liberalii (ca sa intelegem cum gandesc)

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale – Victoria Violeta Alexandru

Nascuta la 11 noiembrie 1975.

In 2015 era preşedinta unuia dintre ONG-urile semnatare ale Scrisorii trimisă de „Iniţiativa României”, adică a „INSTITUTULUI PENTRU POLITICI PUBLICE”! Pe vremea cînd se numea VIOLETA BAU, doamna a fost preşedinta „Asociaţiei Pro Democraţia” după Cristian Pârvulescu:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

A lucrat cu Sandra Pralong la Administrația Prezidențială, pe vremea președintelui Emil Constantinescu, a devenit, în 2001, licențiată în științe politice la SNSPA. În perioada 2004 – 2006, ea a urmat cursuri masterale în Afaceri Internaționale și Managementul Conflictelor, tot la SNSPA, iar în perioada 1994 – 1997 a fost coordonator de relații publice la Pro Democrația, un ONG finanțat de George Soros prin Fundația Soros. Violeta Alexandru a fost chiar director executiv la Asociația Pro Democrația, până în anul 2001.

Între 2001 și noiembrie 2015, Violeta Alexandru a ocupat funcția de director și de membru fondator al Institutului pentru Politici Publice, un alt ONG care face parte din rețeaua lui George Soros. De remarcat este faptul că, dintre membrii boardului IPP a făcut parte, pe lângă Violeta Alexandru, și un alt actual consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis, care coordonează chiar Departamentul Securității Naționale și este director al Oficiului de Informații Integrate din Administrația Prezidențială. Este vorba despre Constantin Dudu Ionescu.

Mai mult, din boardul IPP, alături de Violeta Alexandru și de Constantin Dudu Ionescu, a mai făcut parte și celebra Elena Simina Tănăsescu, fost consilier prezidențial pe probleme juridice al lui Klaus Iohannis și pe care, în primăvara acestui an, Iohannis a numit-o, prin proprie inițiativă, în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Violeta Alexandru este, așadar, un membru cu acte al organizațiilor finanțate de Soros care, în 2016, a fost introdus în Guvernul României, sub prim-ministeriatul lui Dacian Cioloș, ocupând funcția de ministru pentru Dialog Social. În prezent, Violeta Alexandru a fost transferată la PNL, unde, prin voința lui Ludovic Orban, a fost pusă la conducerea Organizației de București:

Rețeaua lui Soros, implicată direct în alegerile prezidențiale și în criza guvernamentală din România

Ministrul Justiţiei – Marian Cătălin Predoiu

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83t%C4%83lin_Predoiu

Cătălin Marian Predoiu (n. 27 august 1968BuzăuRomânia) este un avocat și om politic român, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu(începând din 29 februarie 2008), în Guvernele Boc (din 22 decembrie 2008 până în 27 aprilie 2012), precum și în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu (din 9 februarie 2012 până în 7 mai 2012).[1][2] În perioada dintre demisia premierului Emil Boc la 6 februarie 2012 și învestitura Guvernului Ungureanu în 9 februarie 2012, a îndeplinit și funcția de prim-ministru interimar.[3] A fost și ministru interimar al Afacerilor Externe în perioada 1 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009.

Este singurul ministru care a fost menținut în funcție în cinci guverne consecutive.

La data de 29 februarie 2008, Cătălin Predoiu a fost numit în funcția de ministru al justiției în Guvernul Tăriceanu, încheindu-se astfel o perioadă de vacanță de două luni și jumătate. Deși acesta a fost acuzat de presă că firma de avocatură Zamfirescu Racoți Predoiu, unde este avocat asociat, a fost în ultimii ani principalul consultant pe probleme juridice al grupului Rompetrol (condus de către miliardarul Dinu Patriciu), președintele Traian Băsescu a declarat că „speculațiile legate de activitatea anterioară a acestuia nu au acoperire în legături care să-i pericliteze activitatea în Ministerul Justiției” și că „un bun avocat comercial poate reprezenta pe oricine, inclusiv pe mine, inclusiv pe premierul Tăriceanu” [6].

La 5 iulie 2013, Cătălin Predoiu s-a înscris în Partidul Democrat Liberal (PDL).[12] Consiliul National de Coordonare al Partidului Democrat Liberal l-a validat, cu 552 de voturi „pentru” și 8 „împotrivă” pe fostul ministru al justiției pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL.

Acel Zamfirescu fiind socrul sau.

In 2008, Radu Gheţea, preşedintele ARB, declara:

“Banca Naţională este întrutotul de acord ca este nevoie de un asemenea demers, iar ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, este de acord să bage în Codul Penal o prevedere care să incrimineze fapta de denigrare a unei instituţii de credit”

Adica, era de acord cu bagarea la puscarie a celor ce “denigreaza” bancile. Cititi va rog si:

Subminarea economiei nationale nu mai exista in Noul Cod Penal…

A copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea, pe aceeasi ulita:

Cătălin Predoiu, noul premier, ar fi rudă cu Elena Udrea

Daca sunt si rude de sange, atunci este tigan, caci:

Madalin Voicu: „ELENA UDREA ESTE DE ETNIE ROMA”. Pana la urma, este macar un roman in guvernarea Basescu?

Cititi va rog si:

Din Lac În Puţ: Avem Acum Un Premier Trădător De Ţară!

Viceprim-ministru – Raluca Turcan

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Raluca_Turcan

Raluca Turcan (n. 2 aprilie 1976BotoșaniRomânia) este un politician român (PNL), deputat de Sibiu în Parlamentul României.

A fost președintele interimar al PNL din 21 decembrie 2016, în urma demisiei Alinei Gorghiu, până pe 17 iunie 2017.

Este membru fondator al Partidului Liberal Democrat (PLD). După unirea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat, prin absorbția celui din urmă, Raluca Turcan ocupă în noul partid format (PD-L) funcția de vicepreședinte.

Economist și specialist în comunicare și relații publice, a contribuit la creșterea PNL-ului, făcând parte din echipa lui Theodor Stolojan, în perioada în care acesta a ocupat funcția de Președinte al Partidului Național Liberal.

Raluca Turcan a candidat din partea PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008 pentru un post de deputat în orașul Sibiu (colegiul 2) și a câștigat cu aproximativ 47% (ca. 11.900 de voturi) un nou mandat.

Este căsătorită cu Valeriu Turcan și are un copil.

Valeriu Turcan a deținut funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale între 2007-2012, adica in timpul lui Traian Basescu. A mai beneficiat de o bursă de documentare în Statele Unite oferită de către German Marshall Fund of the United States (2006).

Despre Fundatia Marshall din Germania cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

In 2011, Comisia de Cultură din Camera Deputatilor, condusă de pedelista Raluca Țurcan, a fost autoarea modificării din Legea Arhivelor:

Articolul zilei (17.11.2011): Actiune UDMR. Legea Arhivelor Nationale, ce prevede retrocedarea in natura a documentelor, va duce la disparitia documentelor ce atesta existenta continua a romanilor din Ardeal?

Cum déjà am scris 7 pagini, voi continua in zilele urmatoare prezentarea celorlalti ministri.

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on noiembrie 5, 2019 at 5:02 pm

    @ Saccsiv

    Nu inteleg care-i rostul acestui articol. Daca ar fi fost patrioti, fara afiliere la servicii de informatii – inclusiv straine, neobedienti intereselor stapanilor din afara tarii, buni crestin-ortodocsi sau incorecti politic n-ar fi avut sanse ca sa ajunga ministri in GuWerner.

    Daca tot ai inceput sper sa urmeze ceva mai suculent in partea a doua cu cei de la finante sau dezvoltare (ex. Citu de la finante este un monument de prostie si chiar a facut un atac speculativ impotriva leului cand lucra la o banca iar aluia de la dezvolatre i-a crescut casa peste noapte de a ajuns la peste 900 mp fara sa … vrea, cica).

    Ar fi interesant de retinut declaratiile lor din ultimii ani pe care le-au facut despre guvernare atunci cand erau in opozitie pentru ca acum cu siguranta se vor suci cu 180 de grade.

    Apreciază

  2. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 5, 2019 at 10:35 pm

    E și păcat sa ne pierdem timpul cu ei…

    Apreciază

    • Tt said, on noiembrie 6, 2019 at 7:30 am

      „Alegeri.Hai sa alegem zeul caruia sa-i jertfim”………… Fereasca Dumnezeu.Parerea mea este ca totul este o cacealma.

      Apreciază

  3. vlad tepes said, on noiembrie 5, 2019 at 10:58 pm

    Tinand cont de cat de mare e foamea de bani publici pt acesti banditi din PNL via PDL, vor urma aproape instantaneu, pe toate liniile, taieri de venituri, mariri substantiale de impozite si impunerea de noi taxe, devalizarea totala a tot ce a mai ramas institutie profitabila a statului, concomitent cu scoaterea de valize pline milioane in valuta si plasarea lor in paradisuri fiscale dupa modelul brevetat de gastile portocalii din regimul lui Basescu! Deviza acestor infractori legitimati de Securitate va fi: “dupa noi, potopul”!!

    Apreciază

  4. luigilucretiu said, on noiembrie 5, 2019 at 11:32 pm

    Clanurile interlope si infractorii sarbatoresc cu sampanie numirea masonului Marcel Vela in functia de Mnistru de Interne .E tatucul lor protector care va avea grija sa angajeze cat mai multi interlopi in Politie.

    Apreciază

  5. vali said, on noiembrie 6, 2019 at 1:32 am

    eu cred ca NU ne pierdem timpul deloc, fara a face catusi de putin politica;
    esentialul e ca, de principiu, suntem condusi de niste NEFAMILISTI, NEROMANI, NEORTODOCSI (johann e parca de etnie sasa si de religie-confesiune protestant-reformat-calvinist– tot aia fara sa intru in detalii, iar orban e, la fel, maghiar ca etnie si unitarian ca si confesiune);
    NU vreau sa par doct, nici nu vreau sa dau cautare in goagal sa vad ce inseamna pentru ca imi pierd timpul, pentru ca da, aici mi-as pierde timpul.
    concluzia e una singura: suntem condusi de niste neromani, neortodocsi: (ludovic orban conform libertatea.ro are un copil; johann stiu ca n-are) dar in rest suntem la aceeasi masura.

    aia e, ne-o meritam

    Apreciază

  6. ioanide said, on noiembrie 6, 2019 at 7:08 pm

    Romanii , ….din cauza lipsei de reactie , a delasarii , a leneviei , i-a lasat de 30 de ani pe acesti politruci [jeguri] , ca sa aduca aceasta tara la nivelul de COLONIE si furand-o atat cat au putut.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.