SACCSIV – blog ortodox

Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemenea referire la “Protocoalele inteleptilor Sionului”. Centrul Simon Wiesenthal a reactionat dur si promt …

Posted in EVREI, MASS-MEDIA, Norvegia, Protocoalele inteleptilor Sionului by saccsiv on mai 3, 2012

   Iata ce aflam din articolul fratelui Apologeticum Sase companii evreiesti controleaza 96 la suta din mass-media. Luptati pentru libertatea presei!:

Centrul Simon Wiesenthal (asemeni Institutului “Elie Wiesel”), o organizatie sionista si “vanatoare de nazisti”, a denuntat “iesirile antisemite” ale unui reputat intelectual norvegian, care a afirmat printre altele ca presa ar fi controloata de evrei, facand deasemenea si o legatura intre atentatele teroriste de anul trecut ale masonului Anders Breivik si serviciile secrete israeliene. Profesorul universitar Johan Galtung, un cunoscut sociolog si fondator al Institutului de Cercetare a Pacii din Oslo, a facut afirmatiile controversate intr-un articol publicat in revista Humanist. “Sase companii evreiesti controleaza 96 la suta din media”, a scris Galtung. Acesta si-a detaliat afirmatia cu nume de jurnalisti, patroni de edituri, posturi de televiziuni si studiouri cinematografice.

Referindu-se la magnatul Rupert Murdoch, australianul care deține imperiul News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, profesorul norvegian a declarat ca “el nu este evreu, dar multi subalterni de-ai lui sunt”. “Multi dintre ei sunt sutinatori fanatici ai Israelului”, a continuat acesta, adaugand ca “in plus 70 la suta dintre profesorii de la cele mai importante 20 de universitati americane sunt deasemenea evrei”.

Galtung nu s-a oprit aici si a continuat sustinand ca sentimentul antisemit care a dus la formarea lagarelor de concentrare din perioada celui de al Treilea Reich ar fi avut la baza pozitiile cheie detinute de evrei in societatea germana a acelor vremuri, umilita dupa infrangerea din Primul Razboi Mondial. Profesorul a tinut insa sa precizeze ca acest lucru “nu poate justifica in nici un fel atrocitatile comise”.

Scandalul a continuat duminica trecuta, dupa un schimb de e-mailuri intre intelectualul norvegian si publicatia israeliana Haaretz. Galtung a sustinut ca devreme ce in momentul de fata nu se stie daca in spatele atacurilor savarsite de Breivik s-ar afla vreun grup de interese, “orice ipoteza ramane deschisa si legitima”. Desi considera “foarte putin probabila” implicarea Mossad-ului in atentatele teroriste in urma carora 77 de persoane si-au pierdut viata, acesta a declarat ca “este nedrept sa eliminam total aceasta ipoteza fara nici o dovada care sa demonstreze contrariul”.

“Delirul antisemit al profesorului Galtung il descalifica total”, sustin intr-un comunicat cei de la Centrul Simon Wiesenthal.

“Speram ca cercurile academice din Norvegia, precum si presa impreuna cu restul societatii sa repudieze aceste stereotipuri”, continua reprezentantii organizatiei.

Galtung a mai fost acuzat ca in articolul sau a mai facut referire si la “Protocoalele inteleptilor Sionului”, o lucrare controversata pe care multi o considera un fals, in vreme ce o alta parte a cititorilor o accepta drept o carte unde este descris cu acuratete un complot evreiesc la scara mondiala. Cartea ar fi fost scrisa de politia secreta tarista si publicata pentru prima oara in 1903. Dupa putin timp s-a raspandit in toata lumea, numai in Statele Unite ale Americii Henry Ford sponsorizand publicarea a 500.000 de exemplare in anii ’20 ai secolului trecut. in Romania, cartea a fost tradusa pentru prima oara de fruntasul legionar Ion Mota, cazut la Majadahonda ca voluntar al fortelor nationaliste in Razboiul Civil din Spania.

| Frontpress, via Badpolitics

Comentariu sacsiv:

Cititi va rog si:

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Atentatorul „fundamentalist crestin” din Oslo era MASON? Este Anders Behring Breivik CANDIDATUL MANCIURIAN?

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Din pacate, sunt unii ce figureaza in tabara ortodoxa (de exemplu cei de la razboi intru cuvant) ce se straduie din rasputeri sa promoveze ideea ca „Protocoalele Inteleptilor Sionului” ar fi un fals si ca citirea lor ar fi extrem de nociva oricarui crestin.

Eu propun insa sa le cititi, apoi sa va uitati oleaca in jur … E cum scrie acolo sau nu e? Iata de exemplu un fragment, cel postasem in articolul „Protocoalele Inteleptilor Sionului” explica mecanismele revolutiei …:

„Când vom fi dat naştere (cu ajutorul tuturor mijloace­lor ascunse de care dispunem prin aurul care e în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale, atunci vom arunca în stradă gloatele întregi de muncitori, în aceeaşi zi, în toate ţările Europei.

Aceste gloate vor vărsa cu sete sângele acelora pe care, în simplicitatea neştiinţei lor, îi pizmuiesc încă din copilărie, şi ale căror bunuri le vor putea atunci jefui.

Ele însă nu se vor atinge de ai noştri deoarece momen­tul atacului ne va fi cunoscut dinainte şi vom fi luat măsuri pentru a ne pune la adăpost.”

   Cititi va rog si:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Credeti ca degeaba leul din Grecia a zis ceea ce a zis?

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

RAZBOI INTRU CUVANT si Razvan Bucuroiu ATACA PE CEI CE DEMONSTREAZA ca Mitropolitul Serafim de Pireu are dreptate …

Sau marii nostrii duhovnici?

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incearca sa nu-l faca cunoscut?

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 3, 2012 at 12:08 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. cuvintelevii said, on mai 3, 2012 at 12:45 pm

  “este nedrept sa eliminam total aceasta ipoteza fara nici o dovada care sa demonstreze contrariul”. Doamne ce CRETINĂTATE să spui aşa ceva… nu ştiu de ce dar m-a cam iritat această înşiruire de texte celebre nefiltrate. Iar tratarea manipulării în mod simplist este cam subţire ca să nu fiu dur să spun cam ignorantă. În ziua de azi este foarte greu să anticipezi psihologia maselor deoarece orice om este conectat la informaţie diversă şi globală şi nu poţi anticipa ce are în cap. S-a dus vremea când oamenii erau ca şi animalele. Prea puţini sunt în acest stadiu.
  Iar 96% mi se pare cam dubios. Cum l-o fi calculat. Şi cine o fi cei 4%? În România raportul este cred aproape invers sau până în 30%.
  Să nu uităm un lucru sunt evrei şi evrei ca şi ortodocşi şi ortodocşi.
  Doamne Ajută.

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 3, 2012 at 1:16 pm

   cuvintelevii

   „informaţie diversă şi globală” in mass-media? Globala da, diversa nu.

   Zici:

   „S-a dus vremea când oamenii erau ca şi animalele. Prea puţini sunt în acest stadiu.”

   Dezvolta, te rog.

   De calculat e simplu. Le numeri pe toate si vezi cate dintre ele au patroni sau sefi evrei.

   Nu exista ortodocsi si ortodocsi. Ca dintre evrei sunt si ortodocsi, e adevarat. Nu fac insa parte din patronatul mass-media.

   Apreciază

  • Cosmin said, on mai 3, 2012 at 1:27 pm

   @ cuvintelevii

   Ai foarte mare dreptate. Sunt evrei si evrei. Noi ortodocsii ii iubim, mai ales pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Ii iubim si pe Sfintii Apostoli, evrei si ei. Il iubim si pe Nicolae Staeinhardt, evreu si el, care s-a convertit la Ortodoxie. Sunt multi evrei pe care noi ii iubim foarte mult. Doamne ajuta!

   Apreciază

  • valentin said, on mai 4, 2012 at 7:23 am

   @cuvintelevii
   Iar 96% mi se pare cam dubios. Cum l-o fi calculat. Şi cine o fi cei 4%? În România raportul este cred aproape invers sau până în 30%.

   cum ai calculat care este raportul din Romania ?

   Apreciază

 3. mishuleu said, on mai 3, 2012 at 1:56 pm

  Satanic Vatican

  Apreciază

 4. cuvintelevii said, on mai 3, 2012 at 2:03 pm

  Eu nu îi iubesc şi apreciez doar pe aceşti evrei ortodocşi creştinizaţi. Am vrut să spun că sunt oameni şi oameni. Nu sunt Dumnezeu să îi judec şi să le anulez mântuirea unor oameni buni care nu s-au botezat în Hristos şi nu îi transform în duşmani. Dumnezeu ştie ce va fi cu ei… Nu cred că Raiul este rezervat doar ortodocşilor. Mă repet cunosc evrei şi evrei precum cunosc ortodocşi şi ortodocşi. Mă abţin de la ipoteze generale şi de la axiome acuzatoare. Doamne Ajută

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 3, 2012 at 2:20 pm

   cuvintelevii

   Cui crezi ca ii mai este rezervat Raiul?

   Apreciază

  • dna said, on mai 3, 2012 at 4:23 pm

   Ce spune Dumnezeu? „Cine nu e cu mine, e impotriva mea”. Cine respinge Lumina, alege intunericul. Asta e cu evreii. E greu sa iti dai seama de lucrarea lor?

   Apreciază

  • crestinul ortodox said, on mai 4, 2012 at 2:21 am

   @cuvintelevii „Nu cred ca Raiul este rezervat doar ortodoxilor ” insa am o intrebare sa presupunem ca raiul este rezervat si ereticilor adica catolici , evrei, musulmani ,budisti fiecare in credinta lui etc! …dar de parabola Nuntii Fiului de Imparat din Biblie ai auzit spusa de Domnul IISUS HRISTOS ? de haina de nunta ceruta ai auzit?
   Oare invitatii alesi nu erau evreii ! si care nu s-au prezentat din varii motive ; atunci ceilalti invitati Oare nu sunt neamurile toate ?!,”apoi a zis catre slugile sale ;Nunta este gata ,dar cei poftiti n-au fost vrednici ; mergeti dar la raspintiile drumurilor si pe cati veti gasi ,chemati-i la nunta .Si iesind slugile acelea la drumuri , au adunat pe toti cati i-au gasit ,si rai si buni ,si s-a umplut casa nuntii cu oaspeti .Iar intrand Imparatul ca sa priveasca pe oaspeti ,a vazut acolo un om care nu era imbracat in Haina de Nunta si I-a zis -Prietene, cum ai intrat aici fara Haina de Nunta .El insa a tacut. Atunci Imparatul a zis slugilor : Legati-l de picioare si de maini si aruncati-l in intunericul cel mai de afara .Acolo va fi plingerea si scrasnirea dintilor .Caci multi sunt chemati dar putini alesi ”
   ce conditie s-a impus la toti care participau la aceasta Nunta ? sa aiba Haina de Nunta , adica Credinta cea Dreapta si Sfanta in HRISTOS – CREDINTA ORTODOXA ;astfel sunt chemati toti si eretici , si evrei , si musulmani , si budisti etc dar sa se boteze in ORTODOXIE cu Apa si Duhul Sfant ,apoi cu Botezul de foc al Sfintei Impartasanii -cu Trupul si Sangele Domnului IISUS HRISTOS , dobandind Haina de Nunta ceruta de DUMNEZEU pentru Imparatia Cerurilor si in mod sigur raiul va fi pentru cei de sus dar deveniti intretimp ortodoxi pina „la acea Nunta ” chiar si cei gen tilharul de pe Cruce care aproape de al 12 lea ceas s-a pocait si s-a mantuit ,chiar si el a facut o spovedanie si a facut-o chiar inaintea lui DUMNEZEU ,crezand cu tarie ca intr-adevar IISUS HRISTOS este FIUL LUI DUMNEZEU ;iar apropo de „cunosc ortodocsi si ortodocsi” si noi ortodoxii suntem asteptati la o curatire a Hainei de Nunta prin Botezul de Foc cu Sfanta Impartasanie ,cu TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS si „lucrati cat mai este zi ” caci altfel nu prea se poate .
   sper ca aceste cuvinte sa zideasca in fiecare din noi „BISERICA LUI HRISTOS pe care portile iadului nu o vor birui „!
   Amin!

   Apreciază

 5. Ioan Pelasgul said, on mai 3, 2012 at 6:51 pm

  In protocoale se spune ca Tarul si papa sunt amandoi dusmanii evreilor…. Asta in Rusia Ortodoxa? In Rusia in care Dostoyevsky spunea ca „catolicii sunt mai rai ca ateii”? Nilus era ortodox. Daca era o facatura nu stricau si randuri/pagini/capitole in care sa-i atace pe papistasi?

  Apreciază

 6. geo said, on mai 4, 2012 at 5:40 am

  http://www.pakalertpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/

  de abia acum reactioneaza wisentalii ??? la un adevar cunoscut de toata lumea ???

  Apreciază

 7. […] Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemen… […]

  Apreciază

 8. […] Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemen… […]

  Apreciază

 9. […] Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemen… […]

  Apreciază

 10. liberlandraceblog said, on iulie 21, 2016 at 4:36 pm

  Reblogged this on liberlandraceblog and commented:
  Very intersting.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: