SACCSIV – blog ortodox

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Ati vazut Stapanul Inelelor?

In celebra trilogie, nu exista Dumnezeu, ci doua tabere ce se razboiesc: cei rai cu cei buni.

Cei rai sunt condusi de Sauron:

Care-si face o uriasa armata de orci:

Si impreuna cu tot soiul de aliati ciudati porneste sa cucereasca Pamantul.

Tabara celor buni este formata din oameni:

Si elfi:

La inceput, Sauron pare de neoprit, dar pana la urma cei buni rezista si inving, fiind ajutati si de vrajitorul Gandalf:

Realitatea

Cam precum in trilogia de mai sus au inceput sa se petreaca evenimentele si in realitatea zilelor noastre.

Acum un an eram anuntati de aparitia unei pandemii. Coronavirusul vinovat n-a fost nici pana in ziua de azi izolat, dar nu conteaza. Pentru Sauron (grupul format din Forumul Economic Mondial, Bil Gates, Big Pharma si alti bogatani cu idei neomarxiste in capatani), uneltele sale “expertii” (gen OMS si Anthony Fauci) si guvernantii tarilor de pe intreg Pamantul, importanta este lupta. Din pacate insa, lupta nu se duce impotriva coronavirusului, ci tocmai impotriva oamenilor.

Altfel spus, pandemia a fost decretata cu un singur scop: MAREA RESETARE.

„Ce este Marea Resetare?”: Un videoclip flagrant marca Forumul Economic Mondial

Asta urmaresc pionii negri de pe marea tabla de sah a lumii si de aceea acestia nici nu arata lumii vreo luminita la capatul tunelului.

Oamenii doar au fost mintiti ca daca se vor supune restrictiilor si distantarilor sociale, daca vor purta masca, vor sta inchisi in case si isi vor distruge micile afaceri, in cateva luni va fi bine. Dar a trecut un an si deja nimic bun nu se intrevede. Restrictiile sunt deja cu mult mai dure in multe tari si nici vorba de vreo renuntare la masca, ba din contra, ni se sugereaza sa purtam chiar cate doua odata.

De cateva luni a aparut si vaccinul iar oamenii s-au mintit singuri ca injectandu-se vor fi liberi sau macar nu vor fi cetateni de mana a doua. Fals, fals, fals, ingrozitor de fals. Absolut nimic n-au castigat. Oriunde in Europa, vaccinatul tot cu masca sta in lockdown, la fel ca nevaccinatul. Singurul “castig” este ca se poate deplasa dintr-o tara in alta, dar, de fapt, deplasarea se face dintr-o puscarie in alta.

Oamenii n-au insa nici o scuza, caci chiar Sauron si slugile sale au avertizat:

OFICIAL: restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina – restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina…

BOTNITA PE VECI: Ministrul adjunct britanic al Sănătății declara ca vom continua să purtăm mască si dupa vaccinare “pentru multi ani”

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Sef producator vaccin Moderna: Trebuie purtate masti si după vaccinarea în masă

Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vaccina. Inclusiv copiii. Inclusiv cei vindecati. Cand apare o noua tulpina o luam de la capat. Care noua tulpina are obiceiul sa apara cand incepe fiecare campanie de vaccinare

Lucratura neomarxistilor nu se limiteaza insa doar la povestea Covid. Sa ne amintim si de armatele de orci ce-au invadat strazile vestului, pe motiv de BLM sau de legiunile de orci din mass-media ce lauda nu doar orice restrictie pe motiv de pandemie, ci si orice aplicare a doctrinei stangii, inclusiv aberatiile celui de al treilea gen.

Totul pare o situatie fara iesire, Sauron pare de nestavilit. Asa se va sfarsi oare? NU.

Pionii negri nu sunt stapani, ci doar idioti utili ai realilor papusari. Primii chiar cred ca astfel vor invinge, dar va iesi taman pe dos, vor castiga pionii cei albi, adica Gandalf cu ai sai. Pentru ca antihristul nu peste o masa de neomarxisti vrea sa stapaneasca, ci vrea sa fie adorat precum un dumnezeu salvator:

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

Iar armata ce va fi folosita de pionii cei albi (condusi tot de papusari, sa ne intelegem) deja a inceput sa se formeze: aproape zilnic, undeva in lume e cate un protest sau chiar revolta anti lockdown.

Lumea deja fierbe, doar ca deocamdata mocnit. Insa pe masura ce surubul se strange, randul nemultumitilor va tot creste, pana cand totul va exploda. Iar papusarii vor avea grija ca sigur aceasta sa se petreaca. In timp ce pe idiotii utili pioni negri ii vor indruma sa bage la greu dictatura, vor scapa in spatiul public stiri ajutatoare pionilor albi:

Ba ca testarea este o mascarada:

ROG RASPANDITI: Un studiu “The Lancet” demonstrează că testarea RT-PCR nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID si nu poate fi folosita cu scopul de a lua decizii pentru toată populația

Ba ca la ATI se ucid oameni:

“La ATI oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni. Acești oameni trebuie răzbunați”

Etc.

Dar doar cate putin, nu prea mult, caci rolul presei trebuie deocamdata sa fie cel de a ingretosa viitorii revoltati. Schema nu este noua. S-a folosit si pentru declansarea revolutiei impotriva lui Ceausescu:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

Altfel spus, per total, vom asista cat de curand la punerea in scena a spuselor masonului de grad 33 Albert Pike:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Ce trebuie sa faca ortodocsii?

Evident, trebuie sa se pregateasca de venirea antihristului:

Sfantul IOAN DAMASCHIN: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI…

Asta implica si marturisirea, pana in ultimul moment. Marturisire care se face inclusiv in strada, la un protest impotriva vaccinarii obligatorii, de exemplu.

Din pacate insa, in strada vor fi si multime de nemultumiti ce vor fi directionati pe calea descrisa de Albert Pike mai sus. Asa ca un ortodox trebuie sa fie cu mare bagare de seama si in momentul in care simte ca lucrurile o iau intr-o directie gresita, sa se retraga.

Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

88 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  2. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  3. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  4. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  5. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  6. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  7. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  8. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  9. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  10. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  11. […] De fapt, chiar asta au si vrut pionii negri… […]

    Apreciază

  12. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  13. Marco Anton said, on februarie 20, 2022 at 3:02 pm

    Eu ca crestin ortodox nu-mi pierd niciodata busola si directia! Adoratia si adevarata lumina mea este Dumnezeu Tatal! nu am eu nevoie sa-mi ofere bosorogii si senilii lumii obiecte de adoratie! De ce ar crede ei ca-si vor pierde crestinii busola si directia?? Nimeni si nimic nu-l poate inlocuii pe Dumnezeu Tatal, pe Fiul Jisus Christos si pe Fecioara Maria .

    Apreciază

  14. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  15. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  16. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  17. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  18. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  19. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  20. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  21. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază

  22. […] Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite s… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.