SACCSIV – blog ortodox

Pentru prima mutatie Covid, folositi doua masti suprapuse. Pentru a doua mutatie, folositi trei masti. Si astfel, foarte probabil, nu veti mai prinde si a treia mutatie

Posted in Coronavirus, masca de protectie by saccsiv on ianuarie 26, 2021

Cititi va rog si:

Fauci recomandă purtarea a două măști pentru protejarea în fața noilor tulpini ale coronavirusului, mult mai periculoase VIDEO

Cei care supravietuiti totusi, nesufocandu-va “respirand” prin doua masti, veti mai prinde si a doua mutatie a Covidului, caz in care, evident, va fi necesara purtarea a trei masti suprapuse. Dupa care, majoritatea dintre voi nu va mai trebui sa va faceti griji de aparitia celei de a treia mutatii a Covidului, caci, foarte probabil ca n-o veti mai prinde…

Cititi va rog si:

Un neurochirurg celebru avertizează: MASTILE prezintă riscuri grave pentru cei care le poartă – inspira în mod constant orice virus respirator înapoi iar mai departe totul devine INFRICOSATOR

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on ianuarie 26, 2021 at 10:28 pm

  😂😂😂

  Apreciază

 2. Radu Humor said, on ianuarie 26, 2021 at 11:05 pm

  M-am întrebat de multe ori care-i motivul pentru care stânga radicală și, la urma urmei dezumanizantă, e atât de puternică reușind să-i arunce în derizoriu pe cei normali? Cum de micii inconștienți comuniști umplu piețele la comandă, în timp ce, pentru o cauză corectă, rar ies câțiva oameni? De ce oare se întâmplă așa?

  Sunt sigur că v-ați întrebat de multe ori același lucru. Pentru oricine e inexplicabil. Dacă însă vei coborî între ei atunci când se strâng pentru activitățile pe care sunt chemați să le facă, vei constata ceva mult mai surprinzător: o diversitate nelalocul ei. Știu, un stângist mă va taxa instantaneu pentru ultima observație. „Diversitatea n-are cum să fie nelalocul ei!” – va spune el plin de năduf. Ba tocmai din contră! N-au cum să fie uniți familiști convinși cu cei care luptă pentru dezintegrarea familiei, n-au cum să apară oameni cât se poate de normali, respectabili chiar, alături de golanii unor mișcări radical-extremiste. O singură tură făcută printr-o asemenea mulțime v-ar face să vă puneți întrebări serioase, mai ales în condițiile în care veți constata că nu sunt separați unii de ceilalți, ci toți se amestecă, părând injectați cu același virus. La noi, disonanța e chiar mai mare întrucât mai au și pretenția că ei reprezintă „dreapta”, făcându-i comuniști pe cei de stânga, dar propunând ca alternativă un comunism atât de dur încât e inacceptabil chiar și pentru cei cărora li se spune că sunt stângiști.

  Să lăsăm însă nuanțele de-o parte pentru a putea înțelege de unde vine acea unitate a hoardelor gata să inunde oricând străzile. Desigur, dacă am cerceta mai atent, am putea lesne observa că majoritatea covârșitoare a acelor indivizi au o problemă psihică. Fiecare dintre ei, în ciuda aparenței de normalitate, semnalizează transparent o problemă. Să vă dau câteva exemple autohtone. Căutați discursurile publice ale lui Răzvan Ungureanu. Uitați-vă la ochii lui și la sevrajul în care cade atunci când „se înfierbântă”. O și mai evidentă problemă veți constata studiindu-l pe Mihail Neamțu. Observați-i izbucnirile violente, ruperile de discurs și acea privire care-i rămâne fixată în gol atunci când pare a trăi un sevraj similar cu al domnului Ungureanu.

  Știu că unii vor zâmbi cu neîncredere, dar, pentru a-mi da dreptate, n-ar trebui decât să coboare în stradă și să se așeze în proximitatea lor. Personal mi-am pierdut timpul la multe adunături băsiste, useriste, de curiozitate am mers numeroase întruniri oengistice, m-am strecurat chiar și-n proximitatea lui Nicu Shordan. Recunosc, am o capacitate cameleonică, îmi e foarte ușor „să mă strecor”, să ajung unde-mi doresc. Iar când sunt ros de curiozitate, cameleonul din mine prinde aripi.

  Probabil vă așteptați să vă spun ce-am descoperit în urma incursiunilor în miezul tuturor acestor grupuri eterogene. În prima fază, în afara acelor „mici probleme” pe care le-am identificat ca fiind de natură psihică, aparent nimic. Nimic n-ar putea explica modul în care un corporatist ordonat, capabil să plece cu două ore înainte de acasă doar pentru a nu întârzia nici măcar cu o secundă la serviciu, s-ar putea amesteca în acea gloată infamă, stând umăr la umăr cu bătăuși, paraziți sau semi-boschetari. Nici chiar acea constantă problemă psihică nu poate explica unitatea deplină și coordonarea impecabilă a gloatei revanșarde.

  Știam că e ceva mai adânc, dar ce oare poate fi mai adânc decât psihicul? Mi-am stors mult timp creierul să înțeleg mecanismul care părea inexplicabil. Cum e posibil ca un om absolut normal să se transforme peste noapte într-un „zombie”? OK, putem da vina pe acea misterioasă „problemă psihică” pe care-o constatăm, dar și ea trebuie să fie generată de ceva. Și care-i acel ceva?

  N-aș fi găsit nimic dacă n-ar fi existat o discuție cu un bun prieten care, uimit de modul în care mă strecurasem în proximitatea liderilor protestatarilor, n-ar fi venit cu ideea întocmirii unei hărți a finanțării acestor activități. Exact atunci mi s-a luminat mintea întrucât descoperisem mecanismul pervers prin care atâta mulțime de oameni e târâtă în mocirla în care ne scufundăm. Ei bine, care-i problema?

  Constanta care generează întregul comportament aberant este nu finanțarea – așa cum v-ați aștepta să spun – ci dependența. Toți „soldații” pe care-i vedeți aliniindu-se disciplinați, indiferent de credințe și în ciuda disonanțelor grave dintre credințele lor intime și ceea ce urlă în piețele lumii, absolut toți sunt scoși „la luptă” de propria lor dependență. Probabil îmi veți replica acum că ceea ce afirm e valabil pentru oengiști, nicidecum pentru salariații de prin multinaționale, care câștigă „bani frumoși” și care nu-s dependenți de finanțările vreunui milionar excentric. Asta e opinia unuia care nu are habar de toxicitatea mediului corporatist. Rar veți găsi în acest mediu unul care să nu aibă sentimentul apăsător al propriei inutilități. Rar veți găsi pe cineva căruia să nu-i fie teamă că va fi înlocuit.

  Doar cei care fac muncile de bază, care lucrează până la epuizare, aceia sunt singurii – și puținii – dintre cei care nu au sentimentul inutilității. Aceștia, de cele mai multe ori, urăsc corporația și-și urăsc șefii. Știu că-și fac munca pentru care sunt plătiți și rup ușa în momentul în care s-a terminat programul. Ei însă sunt cei puțini și scârbiți de prostia în care se scaldă. Văd cu ochii lor cât de inutili le sunt șefii, constată că întreaga organizație e un monstru neoptimizat și-și înghit frustrările. Aceștia însă sunt cei puțini care, de obicei, încasează și salariile cele mai mici.

  Restul corporatiștilor, adică „structura”, este reprezentată de o masă amorfă de umili mâncători de căcat. Își știu inutilitatea, sunt conștienți că sunt mai interschimbabili decât piesele de lego, iar asta îi face dependenți. Ei au capul plecat pentru cel de deasupra – de care, de altfel, depinde menținerea lor în funcție – și-i urăsc pe cei de dedesubt, care-s dependenți de ei. Se simt vinovați pentru că nu fac nimic și, de aceea, provoacă ședințe interminabile, pierd timpul cu prezentări inutile, umplu aiurea tone de foi de flipchart și caută să-și găsească justificarea în rapoarte interminabile, care mai de care mai fistichii și inutile. Deseori corporatistul dependent stă mult peste program pentru a-și justifica existența față de șef. Care șef, la fel ca și el, stă și mai mult peste program. Toți aceștia sunt inutilii, majoritarii unei corporații, iar diferența dintre ei e dată de pasiunea pe care-o pun în coprofagia colectivă pe care-o practică.

  În ciuda aparențelor, în ciuda „împlinirii” pe care-o afișează, toți acești salariați, în realitate, sunt viermi inutili. Dacă i-ai da pe toți afară efectiv nu s-ar simți nimic. Lucrurile ar merge la fel ca înainte. Ei sunt conștienți de asta și de-aici le vine teama cea mai mare. În realitate, ei sunt total DEPENDENȚI de acea structură. Asemeni oengiștilor, ei trăiesc din mila corporației. Și se simt datori. De-aceea aderă imediat la clamarea vocală a valorile scoase în piață de oengiști. Sursa de finanțare le vine din același loc și ei sunt conștienți că sunt dependenți de ea.

  Cum altfel credeți că se ridică Partidul Democrat din SUA dacă nu prin „solidaritatea” asistaților sociali. Care e printre primele inițiative ale lui Biden? Cecul de 2000$. Iată cum este plătită lupta zdrențăroșilor de pe întreg teritoriul SUA: cu un gest de clemență al statului pentru cei mai de jos asistați sociali. Pulimii i se elicopterizează bani și pulimea e sevrată.

  Dacă vreți să înțelegeți constanta solidarității stranii a stângiștilor radicali, trebuie să înțelegeți mecanismul dependenței. Dacă se taie macaroana finanțării, toți inutilii obișnuiți să fie remunerați pentru mâncatul de căcat rămân pe dinafară. Iar viața lor, fără îndeletnicirea cea facilă și inutilă, nu mai are sens. Sunt aruncați în stradă fără nicio șansă. Iată mecanismul!

  De ce de partea cealaltă nu-i o solidaritate similară? Pentru că ceilalți au o oarecare independență, nu depind în asemenea hal de un serviciu și știu că au forța să se replieze, indiferent de turnura vremurilor. Cei despre care vă vorbesc sunt preocupați mai mult de propria viață și de cea a apropiaților, ignorând toxicul zumzet public. De-aceea nu sunt interesați să iasă în stradă și, în general, urăsc masele deoarece nu se lasă masificați.

  Iată diferența dintre masa ineptă a dependenților și majoritatea tăcută care ignoră zgomotul. În SUA s-a dat ultima luptă dintre cele două orientări. Masa a învins deoarece a devenit majoritară. Criza din 2008 care a decimat clasa de mijloc își face simțite efectele perverse abia acum. Și, așa cum într-o corporație paraziții stau pe spatele celor puțini care fac munca, la fel se întâmplă și în societățile noastre: paraziții stau din ce în ce mai mult pe spatele nostru. Pentru a-i plăti, corporațiile au nevoie de facilități, de aranjamente, de scutiri. Motivul e simplu: trebuie să scoată mai mult decât bagă. Toate aceste aranjamente se răsfrâng asupra noastră, a celor disciplinați, care, de dragul independenței, ne plătim la zi toate dările către stat.

  Vestea proastă este morala a ceea ce s-a întâmplat în SUA: bondarii paraziți au depășit ca număr albinele lucrătoare. Într-un stup așa ceva nu e posibil! Bondarul trăiește fix cât este necesar, după care e eliminat. Ceea ce se întâmplă în SUA – și se va propaga cu viteza luminii peste tot în lume – este un socialism corporatist de sorginte marxistă. Dacă vom continua comparația cu stupul, vom observa că o asemenea construcție e contra naturii și nu poate face nimic altceva decât să se prăbușească sub propria greutate. Asta deoarece, după ce se vor fi epuizat toți „dușmanii” de la baza societății, paraziții își vor îndrepta gurile nemâncate către cei situați deasupra. Chiar dacă nu-i cunosc decât pe cei care ies în față ca marionete, chiar și-așa, întregul sistem se va prăbuși. Treburile de acest tip n-au cum să țină la infinii.

  P.S.

  Un articol care explică multe, dar la care aș remarca faptul că sunt trecute prea ușor cu vederea drogurile !

  Apreciază

 3. Dana said, on ianuarie 26, 2021 at 11:08 pm

  Spre analiza

  Apreciază

  • raducu said, on ianuarie 26, 2021 at 11:56 pm

   e aceeasi mizerie, doar ca administrata altfel, tot editare genetica

   Apreciat de 2 persoane

   • vax albina said, on ianuarie 27, 2021 at 10:50 am

    Asa este, vaxxinul se poate adminstra si sub forma de spray ( nu mai gasesc articolul).

    Apreciază

 4. gigimutu said, on ianuarie 26, 2021 at 11:30 pm

  da, da,

  si uite asa invelea marmota ciocolata!!!
  pai domnii care recomandati 1, 2, 3, 100 de masti, n-aveti decit sa purtati voi 1000 de masti una peste alta, si sa muriti odata, sa scapam de voi, imbecililor!!!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Paul said, on ianuarie 27, 2021 at 7:31 am

  Valeriu Gheorghita: România-a treia tara din Europa la numărul de vaccinări. Campania de vaccinare-un succes în Romania

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/valeriu-gheorghita-romania-e-pe-locul-3-in-ceea-ce-priveste-media-numarului-de-doze-din-ultimele-7-zile-la-suta-de-locuitori-1439110

  Apreciază

 6. noname 7 said, on ianuarie 27, 2021 at 8:06 am

  Si diriginta mea poarta 2 masti una peste alta inca din septembrie, cand nu erau „noi tulpini” :)))
  Sa va spun sincer ceva? Eu nu prea cred ca se va face vaccinarea obligatorie. Sunt destui fraieri sa se vaccineze, se va atinge acel 70%. Bine, asta daca nu intentia este ca sa ne vaccineze pe toti= sa ne omoare pe toti cu spurcatul ala de vaccin 666. Dar dupa cum merg lucrurile, sunt destui fraieri care sa se vaccineze. Nu-i vedeti pe la tv, batrani de 80-90 de ani, n-au cum sa iasa din casa, cazuti la pat, etc, dar tremura sa se vaccineze ca si cainele cand vedea carnea. Mi se pare ca cei invarsta sunt mai usor de influentat ca tinerii.

  Apreciat de 1 persoană

 7. R said, on ianuarie 27, 2021 at 11:12 am

  Cine vrea ca sângele, creierul, plămânii și toate organele corpului să-i fie din ce în ce mai puțin oxigenate, să poarte câte măști dorește. Speranța de viață va fi mai mică decât în cazul în care ar răci.

  Apreciază

 8. Mihai T said, on ianuarie 27, 2021 at 1:55 pm

  Exterminarea omenirii intră într-o nouă fază ? În SUA se propune purtatul a două măști deodată de către aceeași persoană

  brighteon.com/70f09d41-296c-4ba0-81b2-187b39ad3915

  Video-ul inițial se află la adresa:

  (Transcript)

  În această dimineață, la mai puțin de o lună după ce a fost detectată în SUA, varianta britanică a covid a fost găsită în cel puțin 23 de state. Experții din sănătate avertizează că acesta ar putea deveni tulpina dominantă până în martie. Dr. Paul Simon, șeful Departamentului de Sănătate Publică al districtului Los Angeles (California): ”Tulpina are potențialul de a se răspândi foarte repede în această țară”.
  În timp ce cercetătorii fac eforturi pentru a determina dacă această tulpină are o rată mai mare a mortalității, este clar că tulpina se transmite mult mai ușor. Pentru a preveni un nivel mai dezastruos al epidemiei, doctorii spun că a venit momentul să purtăm două măști. Dr. Ashish Jha, Decanul Facultății de Medicină Publică de la Universitatea Brown: ”Nu e un lucru pe care să-l cântărești prea mult. Ar trebui să luăm măști de o mai bună calitate. Oamenii ar trebui să poarte măști de o calitate mai bună imediat, mai mult sau mai puțin”.
  În timp ce măștile N95 sunt în continuare standardul de aur (blocând 95 % din particulele virale), ele pot fi mai greu de găsit, și ar trebui rezervate pentru lucrătorii medicali. Acum, experții spun că a doua cea mai bună soluție ar putea fi purtatul a două măști deodată. Linsey Marr, profesor de inginerie civilă și de mediu la Politehnica din Virginia (Massachussets): ”Purtarea a două măști deodată ajută la îmbunătățirea abilității de filtrare a măștii în ambele direcții. Deci te ajută pe tine să te protejezi mai bine, și-i ajută pe ceilalți”.
  Cercetătorii de la Politehnica din Virginia au constatat că faptul de a pune două măști de pânză una peste alta crește eficiența de la 50 % la 75 %. Iar purtatul unei măști cu trei straturi (trei măști) poate bloca până la 95 % din particulele virale, asigurând o protecție aproape ca a măștilor N95. Acestea sunt ideale pentru așa numitele ”situații de mare risc”, precum călătoriile, mersul la cumpărături, socializarea. Linsey Marr: ”Vrei să porți cea mai bună mască posibil, care include mai multe straturi, în mod ideal include și ceva material filtrant, și se potrivește foarte bine pe față”.
  Experții susțin că purtatul unei singure măști medicale de calitate slabă (precum cele KF94), sau o mască cu două straturi (două măști) și cu o pânză deasă, va procura un nivel de bază al protecției, dacă măștile se potrivesc pe față în mod adecvat. Treaba e: mai multe straturi, mai multă protecție; iar protecții de față care nu se potrivesc bine și au un singur strat nu sunt deajuns.
  (Știre de la NBC news)
  ” – Deci soluția e să se pună mai multe straturi. Dar este una din ele care ar trebui să fie deasupra, iar o altă mască anume să fie dedesubt ? Care-i treaba ?”
  ” – Da. Există un pic de strategie la treaba asta. Ați văzut cu toții măștile medicale de acest tip. Asta ar trebui pusă prima în caz că o ai, apoi masca din material ar trebui pusă deasupra. Amândouă ar trebui să se potrivească bine pe față”.

  Apreciază

 9. Cms72 said, on ianuarie 28, 2021 at 10:58 am

  Iata un material pe care l-am realizat aseara cu privire la ‘vaccinul anticovid’. Datele sunt oficiale si se gasesc pe saitul CDC american (pentru cine nu stie, CDC este centrul de control si prevenire al bolilor din SUA). Materialul contine 339 de pagini si cuprinde 317 cazuri de decese si amenintare grava la adresa vietii in urma vaccinarii anticovid19, cu descrierea amanuntita la fiecare in parte, inclusiv varsta si compania producatoare a vaccinului. Trebuie tinut cont ca acestea sunt doar datele oficiale dar probabil ca sunt multe alte cazuri neraportate.

  CDC Reports Of Post Vaccine Deaths and Life Threatening:

  Apreciază

 10. Radu Humor said, on ianuarie 29, 2021 at 12:56 am

  Apreciază

 11. […] cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe […]

  Apreciază

 12. […] cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe […]

  Apreciază

 13. […] cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe […]

  Apreciază

 14. […] cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe […]

  Apreciază

 15. […] cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe […]

  Apreciază

 16. […] Oamenii doar au fost mintiti ca daca se vor supune restrictiilor si distantarilor sociale, daca vor purta masca, vor sta inchisi in case si isi vor distruge micile afaceri, in cateva luni va fi bine. Dar a trecut un an si deja nimic bun nu se intrevede. Restrictiile sunt deja cu mult mai dure in multe tari si nici vorba de vreo renuntare la masca, ba din contra, ni se sugereaza sa purtam chiar cate doua odata. […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: