SACCSIV – blog ortodox

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Antena 3:

[…]

Adrian Streiniu-Cercel a arătat de ce o persoană care refuză vaccinarea pune în pericol sănătatea unei persoane care s-a vaccinat între timp. El a precizat şi care vor fi priorităţile în administrarea vaccinului anti-coronavirus.

(Mihai Gâdea) „Vreau să îl întreb pe domnul Streinu-Cercel: dacă avem cazul în care Ionescu s-a vaccinat iar Popescu nu e vaccinat şi nu vrea să se vaccineze, atunci Popescu îl pune în pericol pe Ionescu?”
(Adrian Streinu-Cercel) „O întrebare foarte bună. Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atnuci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat, pentru că datele referitoare la anticorpi şi la durata în timp a acestor anticorpi nu sunt foarte bine precizate. În decurs de şase luni nu poţi să-ţi faci o idee pe termen lung. Şi atunci este evident că există acest risc potenţial.Dar ce vreau să spun este următorul lucru: când se ia decizia unei vaccinări, este o decizie politică în acceaşi măsură în care este şi socială. Niciun guvernn nu îşi permite să facă vaccinare dacă problema de sănătate publică nu este o problemă majoră de sănătate publică. În cazul de faţă vorbim de o problemă de sănătate publică majoră, care a cuprins această planetă de la nord la sud şi de la est la vest.

[…]

Cititi va rog si:

Bolsevism total: „Programul VACANTA MARE de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”

Programul „Vacanta Mare”, asumat de conducerea Institutului Matei Bals: Nu inteleg de ce se face atata scandal!

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Inca o ancheta jurnalistica RISE PROJECT despre Adrian Streinu Cercel: SPITALUL MEU DE STAT

Cazul TONI TECUCEANU: 1) In 2009 Adrian Streinu Cercel declara ca gripa porcina va ucide cel putin 20 000 de romani 2) Romanii refuza sa se vaccineze 3) In 2010 Adrian Streinu Cercel declara ca actorul Toni Tecuceanu moare de gripa porcina 4) Romanii fac cozi la vaccin 5) In 2014 se stabileste definitiv ca Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina, ci de o bacterie din aparatele de ventilatie de la Institutul Matei Bals, condus de … Adrian Streinu Cercel

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cristian Daniel said, on noiembrie 14, 2020 at 11:12 am

  …Cercel vorbeste iar aiureli…pai cum vine asta „purtator sanatos al virusului”? e o contradictie, ori esti infectat, ori esti sanatos…”purtator sanatos al virusului” este o contradictie in termeni, in opinia mea…la fel ca si tampenia cu asimptomaticii, asa ceva nu exista, orice boala, mai ales o presupusa infectie cu un virus care ataca sistemul pulmonar si respirator, da imediat simptome, un om infectat cu asa ceva nu are cum sa fie asimptomatic, astea sunt bancuri…daca o luam asa, inca de la nastere omul este purtator a nu stiu cati virusi in organism pe care teoretic ii poate raspandi non-stop…iar, pe de alta parte, cum il ameninta pe cel care este vaccinat? pai daca e vaccinat se presupune ca e imunizat, nu? deci nu mai ia virusul asta…ca doar nu s-a vaccinat cu apa de ploaie…mai frate, minciuni peste minciuni, aberatii peste aberatii doar ca sa pregateasca terenul vaccinarii obligatorii. atunci va fi cernerea…

  https://www.activenews.ro/stiri/Profetiile-Parintelui-Justin-Parvu-se-implinesc-azi-Veti-fi-cautati-si-in-crapaturile-pamantului-pentru-vaccinare-si-acte-biometrice.-Sa-nu-le-acceptati-National-Cine-nu-se-vaccineaza-va-fi-exclus-social-163620

  Apreciază

  • Cosmin said, on noiembrie 14, 2020 at 12:42 pm

   @ Cristian Daniel

   In imbecilitatea lui, Strainul afirma un adevar fara sa vrea: purtator sanatos de virus.

   Toti cei sanatosi suntem un rezervor de trilioane de virusuri, funghi, bacterii etc

   In anumite conditii(indeosebi cand pacatuim), cele specifice pacatului, se inmultesc peste masura si devin patogene.

   Toate sursele bolilor se regasesc in noi.

   Apreciază

   • Cristian Daniel said, on noiembrie 14, 2020 at 2:50 pm

    Asa e Cosmin! Problema e ca ineptiile lui Strainu asta, pe care si un absolvent de scoala sanitară le poate desființa, sunt oferite poporului drept adevăruri absolute prin presa aservită regimului, iar multi, foarte multi romani, care refuză să mai gandeasca cu propriul creier, chiar cred asemenea enormități! Asta ma ingrozeste cel mai mult! Din cauza ignoranței noastre si a îndepărtării de Dumnezeu, romanii par a fi un popor condamnat! Nu învățăm nimic din istorie, dăm cu rahat in tot ce este național, tradițional si autentic, luam in batjocura dreapta credinta lasata de străbunii nostri ba chiar o si hulim, ne place „dulceata” amăgitoare a păcatelor si patimilor si nu vrem să renunțăm la ele simtindu-ne bine in propriul borhot, ridicam in slavi pe străini si pe alogeni si le pupam dosul ca niste slugi adevărate, avem acum si un nr. de telefon oficial unde sa ne ‘turnam’ compatriotii (unde s-a mai văzut așa ceva intr-o alta tara?), iar apoi ne miram de ce vine urgia Domnului asupra noastră…iaca de ce…

    Apreciază

 2. moonty_man said, on noiembrie 14, 2020 at 11:19 am

  Am putea deduce,din ce spune Cercel că,nimeni nu va scăpa nevaccinat.
  https://www.incorectpolitic.com/mesaj-din-italia-romanii-au-fost-alesi-drept-cobai-pentru-vaccinul-covid-19/

  Apreciază

 3. minionita said, on noiembrie 14, 2020 at 11:39 am

  Purtatorul sanatos pe termen lung de dupa vaccinare e asimptomaticul pe care inainte de vaccinare il baga in spital? Si daca covidul se muta la meduze, coropisnite sau rame nu trebuie sa le matrasim pe toate ca sa nu ne imbolnavim?

  Apreciază

 4. Corina said, on noiembrie 14, 2020 at 12:05 pm

  Mare dobitoc!
  Imbecilismele debitate dovedesc ca e de rea credinta. Punct.

  Apreciază

 5. Vasile said, on noiembrie 14, 2020 at 12:50 pm

  Ce baieti desteti sunteti voi. Atunci la ce sa ne mai vaccinam daca dupa spusele voastre ne vaccinam degeaba si nu ne apara.vanzatori de neam si tara

  Apreciază

  • Grigore said, on noiembrie 15, 2020 at 9:18 am

   Pai cam degeaba e vaccinarea sa stii. O spune si Streinu, ca nu se stie „durata în timp a acestor anticorpi” si „când se ia decizia unei vaccinări, este o decizie politică”.
   Daca tu vrei sa iti bagi in corp toate rahaturile ca asa zice un politician, si ii numesti pe cei care nu vor sa faca ca tine „baieti destepti”, pai sa stii ca ai vrut s-o dai la misto dar a iesit un adevar. Cel care nu vrea e cu adevarat destept si cel care vrea e cu adevarat un slugoi prost.

   Apreciază

 6. Cosmin said, on noiembrie 14, 2020 at 12:52 pm

  Sugereaza prin sofisme ca intreaga populatie trebuie vaccinata, ceea ce contravine unor legi si tratate internationale, inclusiv sub auspiciile acuzarii si condamnarii pentru fapte specifice nazismului.

  Un vaccin care se poate inocula in masa trebuie sa aiba un istoric de 50 de ani. Nu poti sa inoculezi populatia cu ceva despe care exista prea putina informatie.

  Baietasii se pregatesc temeinic sa darame exact acele intrebari care se pun: Daca vaccinul e bun, cum poate unul nevaccinat sa imbolnaveasca pe unul vaccinat?

  Iar el vine cu explicatia de noaptea mintii: „pentru că datele referitoare la anticorpi şi la durata în timp a acestor anticorpi nu sunt foarte bine precizate. În decurs de şase luni nu poţi să-ţi faci o idee pe termen lung.”

  In incercarea de a darama o intrebare logica si legiyima, se da de gol si ne spune pe fata ca suntem inoculati cu ceva despre care nu se stie foarte mult.

  Apreciază

 7. R said, on noiembrie 14, 2020 at 1:44 pm

  Reiese din ce spune dl Cercel că vaccinarea e inutilă din moment ce vaccinații rămân în continuare vulnerabili. Atunci nu e mai bine să nu se facă vaccinarea decât la cerere, pentru cei mai ipohondri?
  Și dacă testul prin care un om sănătos e declarat purtător de virus e un test fals pozitiv, cum au fost multe teste PCR până acum, ce facem? Vaccinăm oameni sănătoși, pentru că, nu-i așa, conform spuselor invenatatorului însuși al testului, acesta nu este destinat diagnosticării de boli virale infecțioase. Și atunci nu-i mai bine să lăsăm baltă toată isteria asta, și stresul la care este supusă populația de luni de zile, bșca ruinarea economiei naționale, și să aplicăm modelul suedez, că tot tânjim după modelele străine atât de minunate.

  Apreciat de 1 persoană

 8. M. Uriel said, on noiembrie 14, 2020 at 2:03 pm

  Putem sa uram pe cei care fac legile cat vrem ca tot nu facem nimic. Ei fac asta conform planului lor.
  Mai bine e sa se faca planuri cum vom trai atunci cand nu mai avem unde sa ne ascundem.

  Un inceput ar fi sa stim in ce stadiu suntem. Am incercat sa fac o descriere a evenimentelor actuale corelate cu ce este in biblie. Daca aveti idei, adaugati si o sa fie mai corect.

  Apocalipsa 12
  În cer s-a arătat un semn mare – o femeie învăluită în soare (adica Biserica continand pe cei alesi.), cu luna sub picioare şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap.
  2 Ea era însărcinată, ţipa în durerile naşterii şi avea un mare chin ca să nască.
  3 În cer s-a mai arătat un alt semn: iată, s-a văzut un mare balaur roşu, cu şapte capete, zece coarne şi şapte cununi împărăteşti pe capete.
  4 Cu coada trăgea după el a treia parte din stelele cerului şi le arunca pe pământ.Balaurul a stat înaintea femeii care stătea să nască, pentru ca să-i mănânce copilul, când îl va naşte.
  5 Ea a născut un fiu, un copil de parte bărbătească. El are să cârmuiască toate neamurile cu un toiag de fier. Copilul a fost răpit la Dumnezeu şi la scaunul Lui de domnie.
  6 Şi femeia a fugit în pustie, într-un loc pregătit de Dumnezeu, ca să fie hrănită acolo o mie două sute şaizeci de zile (adica cei alesi se vor refugia in pustiu, in munti si in pesteri si in crapaturile pamantului, dupa cum spun Sf. Parinti.).

  Apocalipsa 13:
  14 Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia.
  15 I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
  Comentariu: Dirijata din umbra si parte a sistemului satanic, media (media sociala, TV, radio, orice internet resurse) din ziua de astazi prezinta telespectatorului 100% stiri care urmeaza planul ocultei si suprima orice informatie care ar prezenta faptele asa cum s-au desfasurat. Deasemenea cu ajutorul fortelor din umbra media dicteaza viata politica, cum politicieni trebuie sa faca (bineinteles tot dirijat din spate de oculta). De exemplu, alege ca presedinte pe Biden in cea mai puternica tara din lume (multii americanii au vazut deja falsul). Probabil razboi civil va veni in curand aproape peste tot (se poate vedea cum sistemul satanic atata si hartuieste populatia peste tot) iar cei ce se opun lor vor fi omorati (cum a fost in timpul miscarii legionare). Deci resulta ca icoana fiarei este media. La fel ca si in Europa cu Coronavirus, unde guvernele Europei urmeaza planul elitelor, supresa orice informatie, chiar si acele care vin de la persone foarte calificate in domeniul microbiologiei. Aici referinta este facuta la “Barringthon Declaration”.

  Apocalipsa 13:
  16 Şi a făcut ca toţi – mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte
  17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
  Comentariu: Acest eveniment probabil va veni odata cu odata cu implementarea „Marelui Reset”, a vaccinului, a societatii digitale fara bani lichizi (cashless society), etc..
  Ca urmare, din cauza revoltelor, a razboielor, a crimelor si a altor atrocitati care se vor petrece in societate, in toata lumea pe decursul marelui reset, oamenii se vor revolta impotriva sistemului satanic. Din acest chaos total si aproape de incheierea razboaelor si revoltelor din intreaga lume, un salvator va aparea. Acesta va fi anti-christul, descries ca prima fiara – Apocalipsa 13).

  Apreciază

 9. ion said, on noiembrie 14, 2020 at 2:14 pm

  si tot Strainul Cercel adauga delicat ca nu va scapa nimeni.

  „Niciun guvernn nu îşi permite să facă vaccinare dacă problema de sănătate publică nu este o problemă majoră de sănătate publică. În cazul de faţă vorbim de o problemă de sănătate publică majoră, care a cuprins această planetă de la nord la sud şi de la est la vest. Cred că va fi o dezbatere publică cu privire la alocarea vaccinului, în primul rand. A 2-a problemă se referă la cine va fi în primul rând la vaccinare. Nu trebuie să uităm că, dacă lucrurile o vor lua pe o pantă aiurea, va trebui să ne gândim la apă potabilă, la cine strânge gunoiul şi unde-l duce şi la electricitate (…) Dacă nu rezolvăm aceste lucruri, degeaba avem vaccin şi ne vaccinăm noi, cei care dorim dacă, cei care trebuie să ne asigure viaţa de zi cu zi nu mai sunt (…) Pe vremea mea, se făceau planuri de intervenţie în pandemie şi luptă în focar Şi lupta în focar se planifica cu creionul pe hârtie şi se stabileau obiectivele, unde te duci, cum te duci etc.”

  Apreciază

 10. M. Uriel said, on noiembrie 14, 2020 at 3:20 pm

  LIVE: Anti Lockdown protest – Bristol

  Apreciază

 11. M. Uriel said, on noiembrie 14, 2020 at 3:35 pm

  LIVE: Coronavirus-sceptics rally in Frankfurt, counter-protest takes place

  Apreciază

 12. Un om said, on noiembrie 14, 2020 at 3:36 pm

  Noaptea minții! Deci vaccinul nu este vaccin, ci cu totul altceva!

  Apreciază

 13. "decizia unei vaccinări, este o decizie politica..." said, on noiembrie 14, 2020 at 4:23 pm

  Bine ca recunoaste. Medicii inteligenti au inteles deja ca despre asta vorbim.

  „…în aceeaşi măsură în care este şi socială”. Si individuala nu e? Evident, nu e loc pentru omul liber in ecuatia lor. Iar loc pentru Dumnezeu, nici atat.

  Vai de capul si de sufletul lor.

  Apreciază

 14. staicu mitea said, on noiembrie 14, 2020 at 4:40 pm

  ori vaccinul e apa de ploaie ori ne abureste asta ca Ploiesti. pai de ce sa mai faci vaccin inseamna ca e slab . sau aia disperati dupa vaccin sa se intepe unde vor ei saptamanal.

  Apreciază

 15. ionutignat111 said, on noiembrie 14, 2020 at 4:43 pm

  Scretinule, ia tu și familia ta mizerabilul vaccin!

  Apreciază

 16. spitfire said, on noiembrie 14, 2020 at 4:58 pm

  Ăsta minte de ingheata apele. Uitati-va la CV-ul de cocalar pe care si l-a pus pe net! Cercel este un fel de Ponta Victor Viorel „dottore” al „medicinei”. Bașca, mai e si pesedist.

  Apreciază

 17. stefan said, on noiembrie 14, 2020 at 7:56 pm

  „Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

  Noaptea mintii. Minciuna. Ticalosie.
  Pai vaccinul de ce se face ? Pentru imunitate in fata bolii. Cel vaccinat se presupune ca e deja imun. Cum poate fi pus in pericol de cineva care nu are simptome de boala? Ce eficienta mai are vaccinul? De ce sa te mai vaccinezi? Daca esti pus in pericol de oricine? Intreb pentru un prieten!

  Pe acelasi principiul s-a indus ideea ca cei care nu poarta masca sunt un pericol pentru cei care o poarta non stop. Atunci se pune intrebarea – daca masca nu protejeaza , de ce mai suntem indemnatisa o purtam?

  Mai este cineva pe aici care gandeste cu neuronii lui?

  nu exista boala fara simptome.

  Si apropo de pandemie …. dupa aproape un an de la declansare cati dintre cititori stie ce este un virus?

  Apreciază

  • marcus said, on noiembrie 15, 2020 at 1:10 pm

   Nu virusirile produc boala. Virusurile sunt simptome ale bolii alaturi de celelalte simptome ale acesteia. Asa-zisele boli infectioase virale (dar si cele bacteriene sau fungice) sunt produse de otravirile cu otravuri chimice produse in laboratoare.

   Acestor microorganisme (moarte – doar bacteriile si fungii sunt vii) li s-a dat numele de „virus” (in latineste insemnand venin sau otrava) pentru a muta vina de pe cauza pe efect (cauza fiind otrava chimica, cum spuneam) asa incat sa poata fi mascata, ascunsa crima.

   Iar in ce priveste asa-numita contagiune, aceasta este MIMATA prin otravirea in masa a comunitatilor, fie umane, fie de animale (in cazul epidemiilor in randul acestora), pe areale mai mici sau mai mari, prin imprastierea otravurilor in atmosfera ca aerosoli sau gaze, sau prin otravirea apei potabile, a alimentelor, ori prin contaminarea suprafetelor cu care se vine in contact in mod frecvent.
   Ce „stim” noi despre bolile infectioase este pur si simplu SCAMATORIE DE COMUNICARE, scamatorie ce, iata, sta bine mersi in toate manualele scolare, de la clasa a cincea de gimnaziu pana la doctoratul in medicina.

   Apreciază

 18. Mocanu Ana said, on noiembrie 15, 2020 at 3:31 am

  Sunt niște satanei împotriva cărora trebuie sa luptam altfel nu vom putea opri genocidul început la nivel mondial. Aceasta lupta trebuie începută prin căutarea unui duhovnic antiecumenist, aceștia fiind prigoniți de către biserica trădătoare care face politica oculte mondiale. Acesta este primul pas primordial!

  Apreciază

 19. Grigore said, on noiembrie 15, 2020 at 9:29 am

  Va propun un titlu nou:

  Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu are semnul fiarei devine sănătos pe termen lung, atunci îi pune în pericol pe cei ce poarta semnul fiarei„

  Asemanarile dintre vaccinarea fortata si semnul fiarei devin din ce in ce mai elocvente.
  Tot la ac se va ajunge.

  Apreciază

  • Sorin said, on noiembrie 15, 2020 at 1:51 pm

   Daca este un ac si nu e vorba de altceva!
   Gen plasture cu pecete cu tot!

   Apreciază

 20. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 21. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 22. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 23. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 24. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 25. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 26. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 27. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 28. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 29. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 30. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 31. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 32. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază

 33. […] Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: