SACCSIV – blog ortodox

Emmanuel Macron (marioneta Rothschild si elevul lui Klaus Schwab): „Pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i scot din sărite. Aceasta este strategia” / Si astfel, idiotul util pune gaz pe focul REVOLUTIEI care va veni

Posted in Coronavirus, Franta, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 6, 2022

Sursa https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/emmanuel-macron-pe-cei-nevaccinati-chiar-vreau-sa-i-enervez-aceasta-este-strategia-1791581

Emmanuel Macron. Foto: Profimedia Images

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat marţi seara că vrea să-i „enerveze” pe cei care nu sunt vaccinaţi, într-o remarcă tăioasă, care a stârnit reacţii dure din partea rivalilor din opoziţie, cu mai puţin de 4 luni înainte de următoarele alegeri prezidenţiale.

„Pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i enervez. Şi astfel, vom continua să o facem, până la sfârşit. Aceasta este strategia”, a declarat Macron pentru ziarul Le Parisien într-un interviu publicat marţi seara.

Franţa a instituit anul trecut un certificat verde care împiedică persoanele care nu au un test PCR sau o dovadă s vaccinării să intre în restaurante, cafenele şi alte locuri. Guvernul vrea să îl transforme într-un certificat de vaccinare, ceea ce înseamnă că doar cei vaccinaţi îl pot obţine, relatează Reuters.

„Nu îi voi trimite la închisoare, nu îi voi vaccina cu forţa. Aşa că trebuie să le spunem: de la 15 ianuarie, nu veţi mai putea merge la restaurant, nu veţi putea bea o cafea, nu veţi putea merge la teatru, la cinema…”, a declarat președintele francez.

Expresia folosită de Macron „emmerder”, ce poate fi tradusă şi prin „a scoate din sărite”, este considerată „foarte informală” de dicţionarul francez Larousse şi a provocat critici imediate din partea rivalilor pe reţelele de socializare, scrie Mediafax.

„Un preşedinte nu ar trebui să spună aşa ceva”, a declarat pe Twitter liderul extremei drepte Marine Le Pen. „Emmanuel Macron nu este demn de funcţia sa”.

În interviul detaliat, primul interviu al lui Macron în noul an, preşedintele francez a mai spus că se gândeşte să candideze pentru un nou mandat în aprilie, dar nu şi-a anunţat explicit intenţia.

Editor : A.P.

 

Comentariu saccsiv:

Emmanuel Macron este o marioneta. Cu trei ani inaintea alegerilor se plimba cu bicicleta pe plajă, apoi a ajuns presedintele Frantei. Iata ce putem citi la Ascensiune fulminantă a lui Emmanuel Macron, împins de legendara familie de bancheri Rothschild. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée, din 24 aprilie 2017, de pe ZIARUL FINANCIAR:

[…]

Cariera la Rothschild, unul dintre cele mai mari grupuri de consiliere financiară din lume, i-a adus avere şi supranumele de „Mozart al finanţelor“ pentru rolul jucat în consilierea Nestle în privinţa achiziţiei unei subsidiare a Pfizer în 2012, o tranzacţie de 12 miliarde de dolari. Prin Rothschild, Macron a intrat în mijlocul intrigilor din business-ul francez.

[…]

Macron s-a apropiat de politică când a intrat în echipa Rothschild care l-a consiliat pe Thierry Breton, fost ministru al economiei şi apoi director executiv pentru tehnologie la Firma Atos, în achiziţia unei unităţi IT a Siemens în 2010. Patru ani mai târziu, Macron era cel care conducea ministerul Economiei. Despre Rothschild se spune că este cea mai bogată familie din lume.

[…]

Emmanuel Macron se afla, de asemenea, pe lista cursantilor:

Cum se face că mai mult de 190 de guverne din toată lumea au ajuns să lupte deodata cu pandemia în exact aceeași manieră? Pentru ca multi dintre actualii lideri politici si ai unor instituții de sănătate, dar si personaje precum Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, etc. au trecut prin Școala de Dictatori a lui Klaus Schwab

De fapt, este o marioneta de tip idiot util, care probabil nici nu intelege ca motivul real al acestei strategii este declansarea revolutiei:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Si nu-i va scoate din sarite doar pe nevaccinati, ci si pe multi dintre vaccinatii care vor trebui sa se tot injecteze:

Franța are în vedere administrarea dozei 4 a vaccinului anti-Covid, spune președintele Consiliului Științific

Deja in Europa acest vaccinati au inceput sa iasa si ei in strada:

Politia olandeza a pus cainii pe protestatarii anti-certificat COVID. Multi protestatari erau vaccinati dar nu mai doreau si alte doze

Ceea ce era de asteptat:

Ce contin A TREIA si A PATRA DOZA? Germenii REVOLUTIEI!

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Max said, on ianuarie 6, 2022 at 1:13 pm

    *S-a demascat*….A fost forțat de Dumnezeu să spună adevărul, așa cum a făcut-o Bunul cu mulți cornorați.
    Dar de la unul din neamul *Cel ce se luptă cu Dumnezeu*, ne așteptăm numai de *bine* !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felix said, on ianuarie 6, 2022 at 1:45 pm

    Teroarea, desigur, nu se confunda cu tirania ori nedreptatea ori silnicia ori persecutia ori asuprirea. Acelea sunt racile stravechi. Teroarea e o varianta (o explozie) cu totul noua si net deosebita a unor bine si de multa vreme stiute urgii.
    E originala prin aceea ca e negresit legata de mister, conditie necesara oricarui terorism. Teroarea e de asemenea si intotdeauna inevitabila si ineluctabila in lucrarile ei: nu numai ca nu i te poti impotrivi, dar nu exista posibilitate de a te pune de acord cu ea – de a realiza o impacare sau macar un modus vivendi intre cei doi factori: terorist (covidist) si terorizat (covidopat). Terorizatul (covidopatul) nu are la ce adera. Nici chiar supunerea oarba si totala nu-i o garantie, o solutie; sentinta a fost pronuntata: zadarnicirea combaterii bolilor. E desavarsit ingraditoare: suprima orice iesire; nu-i neaparat nevoie sa fii prins in lanturi si catuse (procedee desuete, puerile); inchisoarea devine un caz limita, o situatie exceptionala. Cum oare? Explicatia e simpla: rezultatul se obtine prin scurtcircuitarea perspectivelor: intreaga societate a devenit o temnita planetara si se traieste in regim de stare de asediu. Teama, spaima e molipsitoare nu mai putin decat ciuma.
    Apoi teroarea, spre deosebire de vechile despotisme, nu-i interesata in a pune stapanire pe trupuri cat mai ales pe suflete, pe minti, pe launtrul insilor, pe facultatea plasmuitoare si fantasmagorica a cugetului intrat in panica (iar trecerile in zona psiho-somatica si in domeniul behavoristic se vor produce de la sine). Si nu recurge, in consecinta (in prima faza), la metode punitive si unelte directe (catuse, lanturi, beciuri…), ci cu precadere la frica, la spaima ca entitate generalizata si autonoma, nenumita (dar care se va desconspira prin aratarea la un moment dat a jupanului din umbra, a fiului pierzarii, a antihristului). Cei avuti in vedere sa fie speriati nu de ceva anume, ci de toate si de orice; omul e sortit a deveni fiu al Spaimei, care este interfata sau avatarul antihristului caruia i te poti inchina indirect numai prostrat si angoasat. Teroarea, asadar, e indeosebi umilitoare: nu-i ajunge supunerea, vrea o decizie implicand desfiintarea celor mai marunte ramasite ale respectului de sine, demnitatii si altor insolente de acelasi soi. Plosnitele n-au ce pretinde si invoca. Se cer strivite.
    Pana la urma, altfel, si e drept sa o recunoastem, multi din terorizati (de la vladica pana la opinca) vor fi ajuns a se asemana cu uneltele opresive: aceasta este faza preliminara a externalizarii ierarhiei, a aparitiei in public a antihristului. In aceasta faza persecutatii sunt la fel de netrebnici, rai si lasi ca si dresorii (uneltele opresarii). Li s-au conditionat reflexele, au fost adusi la numitor comun. Persecutia corupe si pe victime, e o axiologie a psihologiei colective.
    De la Sfintii Parintii citire: duhul demonilor intra in alcatuirea psihica a posedatilor, a demonizatilor. Duhurile rele se suprapun constiintei individuale, o inlatura, glasuiesc in numele ei – si fireste la plural (Si i-a raspuns: Legiune imi este numele, caci suntem multi).
    O cale de eliberare efectiva de sub „vrajile” teroriste e insa cea simpla si directa a darii taraseniei in vileag. E si inabusirea fricii, dar nu i mereu practicabila. Orice alt subterfugiu e menit esecului.
    Impotriva terorii nu ai cum te apara, ea nu cunoaste nevinovatia, iar actul e acuzare e totuna cu osandirea.
    „Politiei pentru oameni cumsecade” nu ii poti dovedi nevinovatia: prin insasi faptul ca existi ca om vei fi incriminat!
    (Text adaptat dupa originalul lui Nicolae Steinhardt)

    Apreciază

  3. […] Emmanuel Macron (marioneta Rothschild si elevul lui Klaus Schwab): „Pe cei nevaccinaţi, chiar vre… […]

    Apreciază

  4. Felix said, on ianuarie 6, 2022 at 4:06 pm

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10372555/Italy-make-COVID-jab-mandatory-50s-tighten-curbs-draft.html

    Guvernul Italiei a decretat miercuri vaccinarea obligatorie împotriva Covid-19 pentru toate persoanele cu vârsta de peste 50 de ani, în încercarea de a combate numărul tot mai mare de infecții, potrivit Daily Mail.

    Potrivit decretului, măsura ar urma să să se aplice până la 15 iunie.

    Măsura a fost confirmată ulterior de premierul Italiei, Mario Draghi, care a declarat în timpul ședinței de guvern:

    „Dorim să încetinim infectările și să încurajăm italienii care nu s-au vaccinat încă să o facă”.

    Decretul a mai precizat că, de la începutul lunii februarie și până la sfârșitul lunii martie, doar persoanele care au dovada vaccinării sau a unei infecții recente vor putea intra în birourile publice, magazinele neesențiale, băncile, oficiile poștale și coaforii.

    Italia a înregistrat peste 138.000 de decese cauzate de coronavirus de la apariția epidemiei în februarie 2020, al doilea cel mai mare număr de decese din Europa, după Marea Britanie.

    Guvernul Draghi a făcut deja obligatorie vaccinarea pentru profesori și lucrătorii din domeniul sănătății, iar din octombrie anul trecut toți angajații trebuie să fie vaccinați sau să prezinte un test negativ înainte de a intra la locul de muncă.

    Măsura de miercuri înăsprește această măsură pentru persoanele de peste 50 de ani, eliminând opțiunea de a face un test în locul vaccinării.

    Cei care nu respectă regula, în vigoare de la 15 februarie, riscă o amendă de la 600 de euro la 1 500 de euro.

    În altă parte în Europa, Austria a anunțat că intenționează să facă vaccinarea obligatorie pentru cei cu vârsta de peste 14 ani începând de luna viitoare, în timp ce în Grecia va fi obligatorie pentru persoanele de peste 60 de ani începând cu 16 ianuarie.

    Apreciază

  5. […] Emmanuel Macron (marioneta Rothschild si elevul lui Klaus Schwab): „Pe cei nevaccinaţi, chiar vre… […]

    Apreciază

  6. […] Emmanuel Macron (marioneta Rothschild si elevul lui Klaus Schwab): „Pe cei nevaccinaţi, chiar vre… […]

    Apreciază

  7. […] Emmanuel Macron (marioneta Rothschild si elevul lui Klaus Schwab): „Pe cei nevaccinaţi, chiar vre… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.