SACCSIV – blog ortodox

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

Posted in revolutie by saccsiv on noiembrie 13, 2020

Cu peste 11 ani in urma scriam despre pandemia care va veni:

Iata ce scriam in 2009, ca sa intelegeti motivul pentru care va tot avertizez inca din ianuarie 2020 despre un posibil plan cu coronavirusul. Ce scriam in 2009: 1) mass-media va produce panica, 2) se va declara pandemie, 3) starea de urgenta, 4) masuri impotriva Sfintei Impartasanii, 5) interzicerea liberei circulatii, 6) vaccinare obligatorie, 7) aprovizionarea din locuri “sigure”, 8) consecinte grave pentru cei ce se opun
Si tot in acea perioada avertizam despre revolutia care va veni si ea:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Pandemia a sosit, astept si revolutia. Despre aceasta este vorba in acest episod pilot al unui serial ce chiar asa simplu l-as si intitula: REVOLUTIA. Ultima, cea totala, chintesenta, in comparatie cu care, toate celelalte revolutii din ultimii peste 200 de ani vor parea adieri blande de primavara. Pentru ca va fi revolutia (care impreuna cu razboiul) il va inscauna pe ANTIHRIST.

Fiind un episod pilot, voi arunca acum doar niste idei spre starnirea interesului cititorilor mai noi, fara a intra in demonstratii si analize. De acestea din urma veti avea parte in viitoarele episoade ce le-as dori saptamanale.

Asadar:

Va amintiti de Mircea Dinescu, cel de acum 30 de ani? Era un poet (considerat) disident ce-l critica pe Nicolae Ceausescu.

Apoi, in 22 decembrie 1989, orele pranzului, pe cand poporul inca nu stia ce se petrece la Bucuresti, Mircea Dinescu apare la televizor inconjurat de revolutionari si striga “Am invins!”:

Cati s-ar fi asteptat?

Ceausescu parea de neclintit. Marea Adunare Nationala era a lui, PCR era unicul partid si era al lui, presa era cu el, armata era cu el, uriasa majoritate a intelectualilor ii cantau ode, Securitatea era considerata a-i fi scut, Militia veghea, iar poporul parea ca nu are de gand sa se rascoale (cu doua exceptii mai notabile in Valea Jiului in 1977 si in Brasov in 1987).

In numele binelui, se daramau biserici, se sistematizau sate, se oprea curentul, se inchidea caldura, unele alimente erau pe cartela, altele nu se gaseau deloc, benzina cu portia, duminica numerele cu sot-fara sot, iar la primul fulg autoturismele erau bagate la garaj pana primavara.

Toate aceste masuri erau pe cat de stupide, pe atat de ticaloase. Atat de stupide si de ticaloase incat parca erau special gandite de niste regizori malefici pentru ca poporul sa se revolte in cele din urma, in timp ce emisarii acestor regizori ii sopteau dictatorului ca e intelept sa le puna in practica.

Insa, pana la declansarea a ceea ce s-a numit mai apoi Revolutie, propaganda a functionat unsa: cu totii, de la soimii patriei si pana la academicieni, laudau partidul si pe carmaciul ce duce corabia romaneasca la victorie. Chiar acesta era cuvantul cheie, victorie, iar rar ceva era reprezentat normal, ci belicos. Aproape toate emisiunile tv, articolele din ziare si reviste, poeziile si reportajele erau cu lupte, fronturi si eroi.

La 30 de ani distanta, Klaus Iohannis, Raed Arafat, Ludovic Orban, Nelu Tataru si alti cativa par de neclintit. Guvernul e al lui Iohannis, iar dupa alegeri si Parlamentul va fi al lui Iohannis, si Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala. Presa e cu el, armata e cu el, uriasa majoritate a intelectualilor ii canta ode, Serviciile sunt considerate a-i fi scut, Politia vegheaza, iar poporul pare ca nu are de gand sa se rascoale.

In numele binelui se interzice participarea credinciosilor la Sfanta Liturghie (cum a fost in primavara si cum va mai fi) se interzic pelerinajele, se distruge taranimea, Se calca in picioare libertatile, de la cea de exprimare (cum a fost in primavara si cum va mai fi) si pana la cea de circulatie. Cronicii n-au loc in spitale, se distruge economia iar intregul popor trebuie sa poarte masca.

Toate aceste masuri sunt pe cat de stupide, pe atat de ticaloase. Atat de stupide si de ticaloase incat parca sunt special gandite de niste regizori malefici pentru ca poporul sa se revolte in cele din urma, in timp ce emisarii acestor regizori ii soptesc presedintelui, premierului ci comandantului actiunii ca e intelept sa le puna in practica.

Iar propaganda functioneaza unsa: cu totii lauda partidele reformate si pe carmaciul de la Cotroceni ce duce corabia romaneasca la victorie. Chiar acesta este ideea cheie, victorie, iar rar ceva este reprezentat normal, ci belicos. Aproape toate emisiunile tv, articolele din ziare si reviste, poeziile si reportajele sunt cu lupte, fronturi si eroi.

Cine s-ar astepta sa porneasca o revolutie?

Eu, da… Dar nu voi participa la ea, caci stiu ca e de la papusari.

Deocamdata insa se pregateste terenul: masurile sunt din ce in ce mai ticaloase si stupide, in timp ce vechi oameni cheie (nu multi) ies in luminile rampei si spun lucruri.

De curand a fost Patriarhul Daniel:

Video – Patriarhul Daniel: “În toamna anului 1989, autoritățile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaște ale Sfântului Dimitrie cel Nou. Peste câteva luni regimul comunist a căzut”

Si iata-l, din nou si pe … Mircea Dinescu:

Transcripul facut de Stiri pe surse:

„Scrisoarea a III-a către Șahinșahul de la Cotroceni

Domnule Klaus Iohannis,

După ce am afirmat despre dumneata că ești la fel de inteligent ca un dulap săsesc, am revenit cerându-i scuze dulapului pentru nedreapta comparație. În afara frumuseții arhaice, un dulap are încărcătura simbolică a generozității față de cel flămând, sentiment izgonit din magazia dumitale sufletească și din retorica prezidențială producătoare de baloturi de suficiență și câlți.

Obiceiul strămoșilor iohanieni de a da afară micii negustori și târgoveții valahi din cetatea Sibiului înainte de apusul soarelului, să le fie sașilor somnul lin și porțile zăvorâte, văd că le-ați extins în această iarnă dând afară românii din piețele românești chiar în timpul zilei.

Nu e de mirare că un lucru nevolnic atât de bine făcut i-a entuziasmat și pe semi-ungurul Ludovic Orban și pe arabul fugit de acasă Raed Arafat ca să nu-l mai pun la socoteală pe tătarul Nelu răspunzător cu număratul morților la ora micului dejun.

Pe cât sunt de fericit că prin venele copiilor mei curge și puțin sânge înmiresmat de stepele cazace și de pusta maghiară, care le-au mlădiat frumusețea și caracterul, pe atât sunt de trist că alergia mea la naționalismul grobian și scârbavnic nu mă scutește de pedeapsa de a-mi aminti că sunt român când văd disprețul neamțului pentru țăranul valah care nu mai are loc în propria-i țară.

Vechea ură a lui Lenin față de micul producător care ar submina comunismul s-a întors, iacătă, ca un bumerang jalnic în mâna dumitale, speriat nu cumva băbuțele din târguri și piețe să nu arunce în aer supermarketurile cu papornițele lor burdușite cu explozive de arpagic și leuștean.

Mă întreb dacă această tentativă de stârpire a micilor producători români ține de ticăloșie sau de prostie. Dacă ne gândim că, acum un an, Diaspora cu rădăcini în satele românești și-au îndemnat rudele aflate în țară să vă voteze, de data asta părinții umiliți o să-și cheme în ajutor copiii plecați să vă execute, cu tăișul buletinului de vot, slugile și lingăii care vă cântă în strună.

Oi fi dumneata mândru de sparangheliada pe care ai lansat-o nu demult, îngenunchind o parte a poporului român în țărâna germană, dar tare mi-e că, dacă o să te mai joci în continuare de-a șahinșahul cu tabaragii amărâți din bazarele românești, or să iasă mulahii ortodocși din adormire cu rogojinele aprinse în cap să-ți cânte Prohodul de Crăciun sub ferestrele palatului.”

In incheiere, in caz ca totusi nu s-a inteles, revolutia nu va fi doar in Romania, ci si in Romania, caci va fi mondiala.

Saptamana viitoare:

Episodul 1 va fi despre rolul lui Donald Trump in crearea celor doua tabere despre care vorbea Albert Pike (mason, grad 33) inca din secolul 19:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Dupa care, episodul 2 probabil ca il voi intitula chiar asa:

Patriarhul Daniel a profetit sau a transmis un mesaj din partea stapanilor reali ai serviciilor?

Nu m-am decis inca la ordinea celorlalte teme din viitoarele episoade.

Doamne ajuta!

 

Tagged with:

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai T said, on noiembrie 13, 2020 at 9:03 pm

  https://digi24.ro/stiri/actualitate/elon-musk-a-facut-4-teste-covid-in-aceeasi-zi-se-intampla-ceva-extrem-de-dubios-1400998

  Vasile, eu zic că e o idee bună să promovezi această știre. Este un moment URIAȘ când la digi se sparge bula manipulării. Sau mai bine dă de la agerpress.

  Apreciază

  • Mihai T said, on noiembrie 14, 2020 at 10:12 am

   ”Nu trebuie să uităm că, dacă lucrurile o vor lua pe o pantă aiurea, va trebui să ne gândim la apă potabilă, la cine strânge gunoiul şi unde-l duce şi la electricitate (…)”
   Vrea să spună că pandemia asta mediatică va fi atât de umflată (sau chiar vor fi oamenii afectați pe bune) că se va interzice aproape complet ieșitul din casă. Asta să fie ? Sau altceva care nu-mi dau seama ?

   Apreciază

 2. Alexandru TM said, on noiembrie 13, 2020 at 10:13 pm

  Doamne ajuta,

  Acestea toate si mai mari au a se intampla, inceputul necaurilor l-am prins, pocainta sa o avem de-a pururea cu noi caci sfarsitul lor nu stim de-l vom prinde.

  Mantuire

  Apreciază

 3. abc said, on noiembrie 13, 2020 at 10:32 pm

  Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, cap 13
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei

  Pentru cei ce spun ca a doua fiara e o alta imparatie:

  Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei

  Ea o pune in lucrare in fata ei
  In fata cui ?
  Desigur ca in fata primei fiare.
  Ce inseamna asta ?
  Inseamna ca ambele fiare coexista in acelasi timp si in acelasi spatiu, deci nu poate fi un al doilea imperiu sau imparatie.

  A doua fiara e un sistem ce va subjuga lumea in slujba primei fiare

  Apreciază

 4. abc said, on noiembrie 13, 2020 at 10:56 pm

  Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare

  Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare …… ea o pune în lucrare

  Deci, a doua fiara ar putea pune in lucrare lucrarea primei fiare acolo unde prima fiara nu stapaneste ?
  Desigur ca nu.
  Deci AI, ii va cipa pe oameni doar in tarile unde stapaneste prima fiara

  Si,
  De aici sa intelegem ca prima fiara nu va stapani peste tot pamantul

  Apreciază

  • mario said, on noiembrie 14, 2020 at 10:26 am

   Sau se intelege ca SUA ii cedeaza stapanirea peste intreg pamantul Noii Ordinii Mondiale.

   Apreciază

   • abc said, on noiembrie 14, 2020 at 12:04 pm

    Gresit,
    12. 12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

    Poate nu intelegi,
    fiara dintai isi pastreaza stapanirea, ba mai mult devine atotstapanitoare prin prima, a doua ii face pe oameni sa se inchine primei fiarei. A doua fiara nu vrea inchinare, nu vrea decat sa-i supuna pe oameni pentru folosul primei fiare.
    Unde ai mai vazut tu imparatie sa lucreze necomtenit pentru folosul si inchinarea primei imparatii ?
    Logic ca nu-i imparatie.

    Apreciază

   • abc said, on noiembrie 14, 2020 at 12:51 pm

    scuze vasile, dar vroiam sa mai adaug ca si concluzie aici:

    A doua fiara este o UNEALTA a primei fiare, ea nu este o imparatie (tara, asociatie de tari)

    Apreciază

  • Ducilancer said, on noiembrie 14, 2020 at 5:33 pm

   @abc

   „De aici sa intelegem ca prima fiara nu va stapani peste tot pamantul”

   Glumesti, uite ce ne spun chiar ei:

   https://www.un.org/sustainabledevelopment/decade-of-action/

   „Mobilize everyone, everywhere
   We will work to create an unstoppable force linked to the Global Goals.
   We will identify risks to ensure no one is left behind.
   This requires each of us to take action—individually and collectively, locally and globally.”

   Deci, „ne vor mobiliza pe TOTI, ORIUNDE, vom lucra sa creeam o FORTA DE NEOPRIT, legata de OBIECTIVELE GLOBALE…vom identifica riscurile, ca sa ne asiguram ca NIMENI NU ESTE LASAT IN URMA…asta implica ca TOTI sa luam parte, individual si colectiv, local si GLOBAL.”

   Imparatia primei fiare (papalitate ecumenica = toate religiile unite sub conducerea sistemului papal) se va extinde asupra intregului pamant, cu ajutorul celei de-a doua fiare (SUA sau NWO).

   Acum, inteleg ca lumea este programata mental, sa creada in „Skynet” (AI care porneste razboiul mondial impotriva umanitati), care apoi va controla umanitatea (gen Matrix)…..sa nu inghitim pe negandite acest ieftin teatru iezuit (Hollywood).

   Inteleg si ca transumanistii, gen Ray Kurzweil si altii asemenea lui, pregatesc omenirea pentru „singularitate”, sau H+ si altele asemenea, moment in care AI va devenii „constienta de sine” si prin „global brain” va inrobii omenirea, preluand controlul internetului/armamantului/etc. Repet, sa nu inghitim toata latura lor.

   AI este doar o scula si atat.

   Hai sa intelegem doar ce ne spune Dumnezeu in Sfanta Scriptura:

   o fiara = o putere (regionala sau mondiala).

   In cartea lui Daniel, sunt prezentate 4 fiare – fiecare reprezentand 4 puteri: Babilonul, Medo-Persia, Grecia si Roma. Acestea mai apar si in Apocalipsa. Dupa cele patru puteri (fiare) din mijlocul lor apare inca una, este reprezentata de catre „cornul cel mic” = papalitatea/catolicismul (Daniel 7:8).

   Catolicismul a primit o rana mortala in 1798, cand papa a fost facut prizonier si toata puterea bisericii romano-catolice a fost aproape distrusa. In acea perioada, a revolutiei franceze, s-a ridicat a „alta fiara” din pamant (zona nepopulata intens = libera de catolicism/universalism).

   Prima fiara este cea care „sade pe ape multe” = popoare, limbi => adica multe natiuni, pe care papalitatea le controla aproape global, pana in 1978.

   A doua fiara din Apocalipsa, lucreaza cu „autoritatea ei mondiala” (SUA este un imperiu global, domina militar, financiar si politic) in slujba fiarei dintai, a carei „rana de moarte fusese vindecata” (Apoc 13:3).

   SUA da viata „icoanei sa vorbeasca”, pe vremea cand se lucra la inventia televiziunii („icoana vorbitoare”), Mussolini permitea aparitia Statului Vatican (in 1929) si catolicismul isi revenea in urma ranii de moarte, pe care o primise in timpul revolutiei franceze. Reaparea „sfantul scaun” pe care sade papaciunea, care „arunca adevarul la pamant” si-i lua „jertfa necurmata” Domnului Iisus Hristos.

   SUA sau NWO (a doua fiara din Apocalipsa) va da stapanire celei dintai fiare (sistemul ecumenic condus de papalitate = Babilonul cel mare), adica SUA / NWO va utiliza puterea sa mondiala in folosul Babilonului.
   Puterea civila, militara, economica va conlucra cu Puterea Eclesiastica = Babilonul cel Mare (putere „spirituala”). Astfel incat, cele doua fiare vor lucra impreuna, prima fiara solicitand inchinare iar a doua fiara impunand inchinarea catre prima fiara.

   A doua fiara (SUA / NWO), prin puterea ei, impune omenirii supunerea si inchinarea catre prima fiara, astfel incat toata omenirea va fi obligata (via semnul fiarei a 2-a) sa se inchine Balaurului = Satana, via primei fiare si a proorocului ei mincinos.

   Va fi un mix de putere, o combinatie a puterilor celor doua fiare (militara/economica/politica + eclesiastica), ca sa se ajunga la falsa inchinare. Asa a fost in toata perioada de 1260 de ani = 42 luni = 3 ani si jumatate, in care papalitatea a condus Europa crestina si nu numai (catolicismul se impusese aproape peste tot in lume: Africa, America de Sud, America de Nord, Asia).

   Acum, daca in urma celor recent intamplate, a planurilor dracilor de a construi un guvern mondial, SUA va fi inlocuita cu Guvernul Mondial, nu schimba cu nimic cele de mai sus.

   Personal, inclin sa cred ca nu SUA va face jocurile ci Guvernul Mondial. Odata cu inlaturarea lui Donald „Duck” de la putere, Joe „Bidon” va slabii SUA, punand-o in slujba NWO.

   Final:
   prima fiara (ecumenismul religios controlat de papalitate ) va conduce toata omenirea spre Apoc 13:14-17, cu suportul bratului civil al celei dea doua fiare (Guvernul Mondial / SUA).

   Aceasta este intelegerea mea.

   Apreciază

   • abc said, on noiembrie 14, 2020 at 10:15 pm

    bine,
    crezi ce vrei,

    1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
    Spune tu ce imparatie, ce tara, se ridica din mare ?
    Si daca prima fiara nu este tara atunci nici ce-a de a doua nu poate fi.
    Omule te rog sa gandesti putin: ai vazut cum toate tarile ca la o strigare au intrat in primavara in lock down ?
    Tu chiar esti atat de naiv sa mai crezi ca exista tari ?
    Nu te supara, ori esti cu treaba pe aici, ori inca crezi in Mos Craciun ?
    Iarta-ma dar altfel nu pot sa-ti spun cand tu ma iei cu SUA si alte tampenii

    Cred ca ne pierdem timpul degeaba

    Apreciază

  • Grigore said, on noiembrie 15, 2020 at 7:50 pm

   Este foarte interesant punctul tau de vedere. Fiind vorba despre Apocalipsa, talcuirea necesita si aprobarea unor voci in masura sa isi dea cu parerea. Ma refer la parinti in viata care au dovedit marturisire in credinta precum au fost marii duhovnici, marturisire indiferent de consecinte.

   Eu personal, cred ca ai remarcat ceva extraordinar. A 2-a fiara sa fie IA.

   Stiu ca la masini, exista un soft care urmareste camerele si vede ce masini nu au rovigneta, instant depisteaza si completeaza formularul de amenda. Nu sta un politist sa verifice manual numerele. E setata automat intelighenta artificiala sa se ocupe de cei care nu au platit rovigneta.

   Cat despre unde va stapani prima fiara, cu siguranta va fi pe tot pamantul. Caci scrie clar in Biblie ca toti trebuie sa se inchine fiarei.

   Apreciază

 5. Dr. Tom Cowan: "Studiile arată că purtarea măștilor produce rate mai mari de infecții și boli". said, on noiembrie 13, 2020 at 11:27 pm

  Dr. Tom Cowan spune că unele studii comparative făcute înainte de 2019 în legătură cu folosirea sau nefolosirea măștii de către personalul medical în cazul intervențiilor chirurgicale, demonstrează faptul că nu există nici o diferență în ceea ce privește infecțiile postoperatorii la pacienți. ALTE STUDII DEMONSTREAZĂ CĂ INFECȚIILE POSTOPERATORII ALE PACIENȚILOR AU FOST MAI MICI ÎN CAZUL ÎN CARE PERSONALUL MEDICAL NU A PURTAT MASCĂ.

  Dr. Tom Cowan face referire și la un studiu făcut în 2020 în legătură cu eficacitatea purtării măștii în răspândirea virusului covid, studiu care arată că purtarea măștii nu are nici un rol în răspândirea virusului, și arată chiar că rezultatele testelor PCR sunt incorecte în diagnosticarea virusului covid.

  Dr. Tom Cowan a susținut și cu alte ocazii faptul că teoria virusurilor așa cum este ea promovată de către complexul industrial medical, adică de sistemul medical oficial este complet eronată.

  Apreciază

 6. Ines said, on noiembrie 14, 2020 at 12:16 am

  Video subtitrat în romana-Dr Stanley Plotkin recunoaște ca a folosit organe de copii avortati pentru fabricarea vaccinurilor cu care va injecta oameni

  Apreciază

 7. Ioana said, on noiembrie 14, 2020 at 12:19 am

  Mulțumesc, frate Vasile! Ne ajuți foarte mult pe toți cu articolele despre acești păpușari șahiști care s-au împânzit peste tot, inclusiv printre ierarhi…
  Jocul de șah al păpușarilor hipnotizează dar cine nu vrea să moară sufletește, ar fi mai bine să nu facă parte din joc.

  Cât privește fronturile instaurării Noii Ordini Mondiale, să ne gândim puțin la faptul că Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, în Capitolul 13 vorbește despre două fiare, una asemenea leopardului și una asemenea mielului (reprezentând pe „lupii în piele de oaie” în frunte cu profetul mincinos), dar care grăiește ca un balaur:

  1.Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
  2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
  (…)
  11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată

  Apreciază

 8. Decebal said, on noiembrie 14, 2020 at 12:28 am

  Nu mai sunt aceleasi resorturi….si pana la urma intreaga istorie moderna, a fost, in fond, stimulata din diferite centre mai mult sau mai putin oculte…fie ca vrem sau nu, suntem parte a Istoriei, iar ea nu reprezinta doar voia unor interese oculte transumane, ci si voia celui care ne-a creat. Caci nu-i asa , nu suntem fiinte angelice si diafane, lipsite de pacat, care privesc detasat din olimpuri indepartat-ascetice mersul lumii….
  .

  Apreciază

 9. Cosmin said, on noiembrie 14, 2020 at 1:25 am

  Un articol delicatesa.
  Perfect simetric.
  Vizionarismul care te caracterizeaza frate Vasile cred ca se va confirma pentru a nu stiu cata oara.
  Sunt constient ca urmeaza o revolutie, ma voi bucura un minut pentru ceea ce vor patii actualii slugoi, desi nu e crestineste, dar ma voi intrista stiind ce urmeaza, caci ca si in 89, va fi din lac in put.

  Ma consolez cu A Doua Venire, care e tot mai aproape pe zi ce trece, dar pana atunci, suferinta…

  Apreciază

 10. Marian said, on noiembrie 14, 2020 at 4:18 am

  EXCEPTIONALA POSTARE !!! BUNA DE FOLOSIT CA PASTILA PENTRU MEMORIA COLECTIVA CACI…S-A UITAT CE-A FOST , MULTI AU UITAT DE UNDE-AU PORNIT . Toti am uitat si-n special , cei care ar trebui sa conduca destinele tarii !

  Apreciază

 11. Meme said, on noiembrie 14, 2020 at 7:22 am

  https://voceabanilor.ro/ce-se-intampla-daca-o-persoana-nevaccinata-anti-covid-se-intalneste-cu-o-persoana-vaccinata-adrian-streiniu-cercel-explica-totul

  ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat… „

  Apreciază

 12. LN said, on noiembrie 14, 2020 at 8:40 am

  Excelent articol, frate Vasile!

  Apreciază

 13. Oana said, on noiembrie 14, 2020 at 11:08 am

  Pentru astfel de articole blogul saccsiv e unic.

  Apreciază

  • VioletaB said, on noiembrie 15, 2020 at 8:03 pm

   @Oana așa este.

   @saccsiv Aștept cu mare interes episoadele următoare și viziunea ta asupra lucrurilor. Dumnezeu să îți fie de ajutor și să te binecuvânteze.
   Aceasta muncă a ta de atâția ani pe mulți i-a trezit și cred că va mai trezi și pe alții în viitorul apropiat/ îndepărtat.

   Apreciază

 14. 1984 - lumea de mâine said, on noiembrie 14, 2020 at 11:10 am

  Dacă va exploda mămăliga și va fi din nou revoluție, nu va porni spontan de la românii revoltați, ci va izbucni la stimuli externi ca și în 1989, profitându-se de nemulțumirea generalizată. Lumea dorește să se întoarcă la ceea ce se numea normalitate înainte de 2019. Acest lucru nu se va mai întâmpla. Suntem în linia dreaptă către sfârșit. Nu știm cât va mai dura, dar nu foarte mult, pentru că tehnica e foarte avansată, și mentalul colectiv la nivel mondial e anesteziat, ceea ce va permite grăbirea evenimentelor și implementarea agendei. Toată planeta va fi în revoluție, și apoi va fi un război mai neconvențional decât ceea ce înțelegem prin război, pentru că armele cu care se va lupta vor fi diferite. Cine știe câți vor supraviețui? Actualii pioni vor cădea așa cum au căzut și pionii comuniști, pentru ca să facă loc guvernării comuniste mondiale unice, și religiei mondiale satanice unice, și monezii unice mondiale care va fi virtuală, și va fi unealta de supunere sclavagistă cea mai puternică alături de pecete. Totul va fi controlat on line. Nu va mai fi nevoie de telefoane mobile sau de calculatoare pentru că terminalele vor fi oamenii înșiși. Se va trăi pe bază de salariu social garantat, și anumite activități vor fi desființate ca fiind neesențiale. La fel și libera circulație va fi considerabil restrânsă. Oamenilor li se va spune ce să mănânce, iar carnea va deveni un produs de lux, pe cale de dispariție. Lumea nu mai are scăpare în fața schimbării radicale la noua normalitate pentru că nu vrea să mai lupte pentru drepturile primite în mod natural de la Dumnezeu prin naștere, și care acum îi sunt luate fără nici o împotrivire, și pentru că nu mai știe ce e aia credință în Dumnezeu. Lumea nu mai are puterea de a discerne între adevăr și minciună, între realitate și virtual, între bine și rău. Se va trece de la omul creeat de Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa, la omul 2.0, o creație hibridă în care satana prin vaccinuri, pe care oameni le vor primi cu bucurie, va modifica genomul uman, îi va otrăvi, va cipa populația și o va supraveghea 24/7 influențându-i și determinându-i chiar gândurile, emoțiile, trăirile și sentimentele. Omul va fi mai mult un robot, va fi sub control total și va asculte ordinele pe care le va primi de la stăpânii lumii pentru că va trăi pe bază de credite sociale, iar în afara sistemului nu va putea exista, poate cu puține excepții de Dumnezeu știute, pentru că Biserica va continua să existe, deoarece nici porțile iadului nu o vor birui.
  P.S. În acest context nu înțeleg profeția Sf. Paisie Aghoritul care spune că Grecia va primi Constantinopolul înapoi de la turci, cu ajutorul armat al rușilor. Cum va putea funcționa ortodoxia în Constantinopolul eliberat, în condițiile în care chiar de acum autoritățile au închis deja bisericile în Grecia?

  Apreciază

  • C.O. said, on noiembrie 15, 2020 at 1:21 pm

   Foarte bun și la obiect comentariul tău frate!
   Cât despre profeția Sf Paisie Aghiotantul ea se va împlini, in sensul că în cadrul războiului mondial care va veni, in prima sa parte Rusia va ataca Turcia și o va învinge( evident totul este dinainte stabilit) iar atunci, pentru încă câțiva ani, până la sfârșitul războiului și apariția antihristului Constantinopolul va fi din nou grecesc. Dar numai pt câțiva ani…

   Apreciază

 15. adyyon said, on noiembrie 14, 2020 at 11:49 pm


  Mesaj care apare prin București în ultimul timp. Iar, ca leac împotriva „virusului”… Căutați pe google Argentum 30 și vedeți ce poate face.

  Apreciază

 16. dd_2d said, on noiembrie 15, 2020 at 1:30 am

  Planul lui Dumenzeu e/poate fi altul decat cele ce se vorbesc aici.
  Mai toti de pe aici deja se comporta ca niste oameni invinsi. Ca o sa fie asa , ca o sa fie alta. Dar Dumenzeu decide cum va fi.

  Poate nu o sa reuseasca sa se mearga in directia descrisa pe aici, si papusarii vor merge pe varianta razboiului?!

  Problema este ca suntem prea multi pt papusari si stricam planurile mereu. Daca e sa fie razboi nu va mai fi nimeni sa se opuna, multi vor fi morti. Sa nu ajunga papusatii la acesta concluzie. ! Ca e mai usor cu razboiul decat cu pacaleala.

  Apreciază

  • mircea.v said, on noiembrie 15, 2020 at 11:24 am

   Va fi si haos si razboi conf Sfintilor Parinti.

   In privinta oamenilor invinsi, iti raspunde Radu Gyr

   Indemn la lupta

   Nu dor nici luptele pierdute,
   nici ranile din piept nu dor,
   cum dor acele brate slute
   care sa lupte nu mai vor.

   Cat inima in piept iti canta
   ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
   Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
   cand te ridici cu-n steag, mai sus ?

   Infrant nu esti atunci când sangeri,
   nici ochii cand in lacrimi ti-s.
   Adevaratele infrangeri,
   sunt renuntarile la vis.

   Adica, nu e nimeni invins cand zice ce va fi si cum va fi, ca astea se vor intampa oricum. Invins esti cand renunti la idealurile tale ortodoxe. Invins esti cand iti este invinsa constiinta, credinta.
   Si despre Iisus Hristos zic unii ca a fost invins, ca doar L-au omorat, nu? Dar El ar fi fost invins de fapt, daca renunta la Cuvintele Sale, daca isi renega Cuvintele.

   Apreciază

 17. octavpelin said, on noiembrie 15, 2020 at 10:32 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 18. carla said, on noiembrie 15, 2020 at 12:06 pm

  Dragul nostru Mircea Dinescu iubind mult simbolurile românești, să fie oare doar un derapaj? Că acum se poartă mult batjocorirea țării, credinței, părinților…

  Apreciază

 19. […] Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor… […]

  Apreciază

 20. […] Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor… […]

  Apreciază

 21. […] Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor… […]

  Apreciază

 22. […] Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: