SACCSIV – blog ortodox

Cine va deține totul până la urmă, inclusiv pe tine? BlackRock și Vanguard Group

Sursa: https://www.globalresearch.ca/who-will-eventually-own-everything-including-you/5778563

Cine va deține totul până la urmă, inclusiv pe tine?

De Dr. Joseph Mercola, 27 Aprilie 2022, Global Research

Marea majoritate a activelor din lume sunt deținute de doar două firme de investiții – BlackRock și Vanguard Group. Împreună, acestea dețin aproape 90% din toate firmele incluse în S&P 500, iar prin intermediul participațiilor de investiții pe care le au, acestea exercită în secret un control monopolist asupra tuturor industriilor.

Probabil că v-ați familiarizat deja cu sloganul Forumului Economic Mondial: ‘Până în 2030, nu veți deține nimic’. În acest scop, BlackRock și alte firme de investiții cumpără toate casele de o singură familie pe care le pot găsi, făcând oferte în numerar cu 20% până la 50% peste prețul cerut.

A cumpăra o casă face parte din visul american încă de la fondarea acestei țări. A reprezentat o parte importantă a succesului financiar, a siguranței și a libertății. George Washington a declarat că „proprietatea privată și libertatea sunt inseparabile”. Acum, americanii din clasa de jos și de mijloc sunt intenționat plasați în poziția de a deveni chiriași permanenți, iar asta înseamnă că nu își vor putea construi un capital propriu.

Aceasta este o redistribuire a bogăției de la clasa mică și mijlocie la cea superioară, și este în concordanță cu planurile de reorganizare a societății descrise sub sloganuri precum Marea Resetare, Reconstruim Mai Bine, Agenda 21 și Agenda 2030 pentru o Dezvoltare Durabilă.

Toate aceste agende conlucrează în vederea atingerii aceluiași obiectiv, și anume un monopol global asupra proprietății și bunăstării, cu o separare clară între cei care au și cei care nu au; cei care dețin și cei care sunt deținuți; cei care conduc și cei care sunt conduși; elita și sclavii.

*

„Monopolul: o privire de ansamblu asupra Marii Resetări.

Acest videoclip informativ oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în prezent în lume în mai puțin de o oră.”

Videoclipul de 45 de minute de mai sus, ‘Monopoly-Followthe Money’ (Monopolul – Urmărește Banii), oferă o prezentare cuprinzătoare a celor care dețin cu adevărat lumea. După cum se pare, marea majoritate a activelor lumii sunt deținute de doar două firme de investiții – BlackRock și Vanguard Group.

Împreună, acestea dețin aproape 90% din toate firmele incluse în S&P 500 (1), iar prin intermediul participațiilor de investiții pe care le au, acestea exercită în secret un control monopolist asupra tuturor industriilor. Pe scurt, ideea că există concurență pe piață este o iluzie deșteaptă.

BlackRock cumpără locuințe

‘Nu vei deține nimic’ până în 2030

„În acest episod al emisiunii Behind The Deep State, gazda Alex Newman explică faptul că globaliștii care promovează ‘Marea Resetare’ intenționează să ne transforme în sclavi fără proprietate privată și fără intimitate. De fapt, Forumul Economic Mondial a spus acest lucru explicit în videoclipurile și articolele sale.”

Probabil că sunteți deja familiarizați cu sloganul Forumului Economic Mondial: ‘Până în 2030, nu veți mai deține nimic’. În acest scop, BlackRock și alte firme de investiții cumpără în prezent toate casele de o singură familie pe care le pot găsi, făcând oferte în numerar cu 20% până la 50% peste prețul cerut. (2)

În funcție de zona în care locuiți, poate ați observat că locuințele se vând în câteva ore de la listarea lor, ceea ce face aproape imposibilă căutarea unei case. Cumpărătorii de case din statul meu natal, Florida, se confruntă în mod cert cu acest fenomen.

Firmele de investiții cumpără, de asemenea, cartiere întregi. Ca un exemplu, un cartier de 124 de case din Conroe, Texas, a fost cumpărat cu 32 de milioane de dolari – cu 20% peste prețul de listare – de Fundrise LLC, o companie de crowdfunding imobiliar, iar apoi a transformat toate clădirile în locuințe de închiriat pentru o singură familie (SFR). (3)

Potrivit experților în investiții, SFR-urile sunt ‘active de investiții excepțional de atractive’, iar acesta este unul dintre aspectele care determină această tendință. Schimbările demografice, cum ar fi faptul că milenialii își întemeiază o familie sau  constrângerile legate de accesibilitatea financiară, ar fi, de asemenea, factori determinanți. (4) Dar asta nu explică pe deplin ceea ce se întâmplă.

Războiul împotriva proprietății private

Cumpărarea unei case a făcut parte din visul american încă de la fondarea acestei țări. A reprezentat o parte importantă a succesului și a securității financiare. Acum, americanii din clasa de jos până la clasa de mijloc sunt plasați în mod intenționat în poziția de a deveni chiriași permanenți, ceea ce înseamnă că nu vor putea să-și construiască un capital propriu. Capacitatea lor de a cumpăra o locuință, chiar dacă și-o pot permite, le este răpită de către companii care îi pot depăși cu oferte în numerar.

„Lipsa construcțiilor noi și a firmelor de proprietari contribuie la creșterea vertiginoasă a chiriilor

Lesley Stahl relatează cum lipsa de construcții din anii 2010-2019 a creat o criză imobiliară la nivel național, iar firmele oportuniste de pe Wall Street au acționat.”

Într-un episod recent al emisiunii ’60 Minutes’ (mai sus), Lesley Stahl a făcut o treabă bună, explicând de ce prețurile caselor au crescut vertiginos. Nu numai că aceste companii de investiții pot achiziționa locuințe cu un simplu click, dar ele cresc în mod artificial atât prețurile locuințelor, cât și cele ale chiriilor.

De exemplu, chiriile din Jacksonville, Florida, au crescut în medie cu 31% în 2021, iar în Austin, Texas, chiriile au crescut cu 40%. Motivul pare să fie dublu: Nu construim destule locuințe, iar ceea ce se construiește este cumpărat de către proprietarii corporativi la prețuri peste cele ale pieței.

Investitorii imobiliari corporativi nici măcar nu se uită la casele pe care le licitează și, de obicei, renunță la inspecții. Casa poate fi în orice stare și se poate vinde în câteva ore. După cum remarcă Stahl, „acest lucru îi dezavantajează foarte mult pe cei care cumpără pentru prima dată o locuință”, deoarece aceștia trebuie să treacă prin multe hopuri înainte de a obține un împrumut și să încheie afacerea.

Guvernul [american] estimează că în prezent avem un deficit de 4 milioane de locuințe, iar acest deficit continuă să crească. O firmă de investiții imobiliare intervievată de Stahl afirmă că listează, în medie, între 200 și 300 de locuințe de închiriat în fiecare săptămână și primește săptămânal 10.000 de cereri de închiriere.

O nu chiar așa-de-ascunsă redistribuire a bogăției

După cum se menționează într-un tweet de către Cultural Husbandry: (5)

„Aceasta este o redistribuire a bogăției, și nu este bogăția oamenilor bogați care este redistribuită. Este clasa de mijloc americană normală, bogăția sării pământului care se îndreaptă spre mâinile celor mai puternice entități și persoane din lume. Vehiculul financiar tradițional [este] dispărut pentru totdeauna.

Proprietatea asupra locuinței este principalul element financiar pe care familiile din clasa de mijloc îl folosesc pentru a acumula bunăstare, iar BlackRock, o instituție financiară finanțată de Rezerva Federală, cumpără toate casele pentru a se asigura că familiile tinere nu vor mai putea acumula bunăstare… Aceasta este o reorganizare fundamentală a societății.”

Într-adevăr, și este chiar în concordanță cu planurile de reorganizare a societății descrise sub sloganuri precum ‘Marea Resetare’, ‘Build Back Better’, Agenda 21 și Agenda 2030 pentru o Dezvoltare Durabilă (a se vedea videoclipurile de mai jos). (6) (7)

„În acest episod al emisiunii Behindthe Deep State, gazda Alex Newman expune planul ‘prietenos cu mediul’ care este Agenda 2030. La suprafață, pare a fi o încercare de a ajuta la conservarea planetei, dar pentru ca acesta să funcționeze, vor fi necesare schimbări radicale majore. Newman le etalează.”

Toate aceste agende conlucrează în vederea atingerii aceluiași obiectiv, și anume un monopol global asupra proprietății și a bunăstării, cu o separare clară a celor care au și a celor care nu au; a celor care dețin și a celor care sunt deținuți; a celor care conduc și a celor care sunt conduși; a elitelor și a sclavilor.

Agenda ‘Dezvoltării Durabile’ este un plan de înrobire a populației

„Agenda 21: Cum te va afecta?

Un mediu curat este important pentru noi toți. Avem obligația de a ne conserva resursele și de a susține mediul înconjurător pentru generațiile viitoare. Protejarea mediului înconjurător ne-a condus pe drumul către ecologism. Apoi s-a întâmplat un lucru ciudat. Ecologismul a ajuns la o răscruce de drumuri.”

Războiul împotriva proprietății private datează de zeci de ani. În 1976, în timpul primei Conferințe a Organizației Națiunilor Unite privind așezările umane, numită Habitat 1 (8), ONU a declarat, la punctul 10: (9)

„Terenul … nu poate fi tratat ca un bun obișnuit, controlat de indivizi și supus presiunilor și ineficiențelor pieței. Proprietatea privată a terenurilor este, de asemenea, un instrument principal de acumulare și concentrare a bogăției și, prin urmare, contribuie la nedreptatea socială; dacă nu este controlată, poate deveni un obstacol major în planificarea și punerea în aplicare a schemelor de dezvoltare. Controlul public al utilizării terenurilor este, prin urmare, indispensabil.”

Ideea, se pare, este că firmele private de investiții precum Vanguard și BlackRock pot preveni nedreptatea socială prin cumpărarea tuturor proprietăților private și închirierea lor. În acest fel, nimeni (cu excepția investitorilor lor) nu poate acumula bogăție.

Proprietatea privată și libertatea sunt inseparabile. ~ George Washington

Aceasta este ceea ce înseamnă ‘echitate’ și nu are nimic de-a face cu egalitatea. ‘Echitatea socială’ este incredibil de nedreaptă, deoarece îi privează pe cei care au talent și putere de muncă, de capacitatea de a face ceva prin ei înșiși.

Proprietatea privată și libertatea sunt inseparabile

Agenda ONU privind așezările umane, Agenda 21 și Agenda 2030 pentru o Dezvoltare Durabilă se află în conflict direct cu Declarația Drepturilor din SUA și cu principiile fondatoare ale acestei țări. George Washington a declarat: „proprietatea privată și libertatea sunt inseparabile”. În mod similar, John Adams a declarat că „proprietatea trebuie să fie garantată, altfel libertatea nu poate exista”.

În 1992, la Summitul Pământului, subsecretarul general al Convenției privind schimbările climatice și director executiv al Programului de mediu al ONU, Maurice Strong, a declarat că: (10)

„Stilul de viață și modelele de consum actuale ale clasei de mijloc bogate, care implică un aport ridicat de carne, consumul unor cantități mari de alimente congelate și de mâncăruri gata preparate, utilizarea combustibililor fosili, a aparatelor electrocasnice, a aerului condiționat la domiciliu și la locul de muncă și a locuințelor suburbane, nu sunt sustenabile.”

Dacă a consuma carne, alimente congelate, utilizarea combustibililor fosili, a aparatelor electrocasnice, a aerului condiționat și locuințele de o singură familie sunt ‘nesustenabile’, este de la sine înțeles că obiectivul oricărei scheme de dezvoltare sustenabilă este de a elimina toate aceste lucruri. Aceasta este mai ușor de realizat în unele țări decât în altele. După cum a explicat Cook Country News Herald în 2012: (11)

„Deoarece Congresul nu este de acord cu toate aceste scheme ale Națiunilor Unite de a ne fura proprietatea și de a ne distruge economia, ele sunt adoptate prin bani, ordine executive, proclamații, directive și granturi generoase acordate comunităților locale…”

Pe scurt, elita tehnocrată încearcă să ocolească Constituția și Carta Drepturilor din SUA prin diverse mijloace, cum ar fi efortul de a transforma Organizația Națiunilor Unite și Organizația Mondială a Sănătății în centre de putere globală, statele membre fiind obligate să se conformeze oricăror agende stabilite de acestea, subminând astfel suveranitatea națională.

După cum se explică în videoclipul Agenda 21 de mai sus, Agenda 21 nu se oprește la restricționarea proprietății private a locuințelor și terenurilor. Aceasta include și:

 • confiscarea proprietății private
 • interzicerea persoanelor de a deține teren
 • relocarea populației de la sate la orașe
 • taxe suplimentare
 • stabilirea unor cote maxime a consumului de apă
 • stabilirea unei limite maxime a cantității de deșeuri pe care le poate produce o persoană
 • voluntariat comunitar forțat
 • manipularea modelelor de transport și mărirea prețului la carburanți, pentru scurtarea călătoriilor – totul in numele ‘salvării planetei’

Pe scurt, elita globală vrea să vă facă să credeți că singura modalitate de a salva planeta este ca voi să deveniți sclavii lor. Este cu siguranță un rezultat final tragic. Dacă vor avea succes, practic toate drepturile și libertățile noastre constituționale vor fi eliminate.

Cine deține terenurile agricole și dictează politica alimentară?

Proprietatea privată a locuinței nu este singurul lucru amenințat de monopolul tot mai mare al elitiștilor. Bill Gates este în prezent unul dintre cei mai mari proprietari privați de terenuri agricole din SUA (12) și deține, de asemenea, o putere de neegalat în ceea ce privește politica alimentară globală (13), după cum se arată în raportul AGRA Watch (14) , ‘Omul din spatele cortinei: Influența Fundației Gates asupra Summitului ONU privind sistemele alimentare’.

Deși Gates este doar un singur om, influența sa este semnificativ potențată și amplificată de faptul că finanțează un număr atât de mare de companii și organizații care îi execută ordinele pe furiș. Atunci când vedeți liste lungi de grupuri, credeți automat că sunt mulți jucători în joc, când, de fapt, Gates este firul unic care le traversează pe majoritatea sau pe toate.

În raportul său din 2014 (15), intitulat ‘Trei exemple de probleme cu subvențiile acordate de Fundația Gates’, AGRA Watch subliniază de ce investițiile masive ale lui Gates în producția globală de alimente nu au reușit să rezolve niciuna dintre problemele foarte reale cu care ne confruntăm. În primul rând, multe dintre soluțiile pe care le susține sunt ‘soluții de tip pansament’ care, de fapt, agravează problemele de fond.

Printre exemple se numără finanțarea dezvoltării de alimente modificate genetic (GE) concepute pentru a avea un conținut mai mare de anumiți nutrienți. Problema este că aceste culturi sfârșesc prin a înlocui diversitatea locală cu doar câteva soiuri modificate genetic care nici măcar nu țin cont de condițiile locale. Astfel, prin promovarea soiurilor de culturi ‘îmbogățite’, malnutriția se adâncește de fapt, deoarece biodiversitatea este redusă.

În al doilea rând, ‘concentrarea încăpățânată pe randament’ este în contradicție cu cercetările care arată că randamentul scăzut, sau producția insuficientă, nu cauzează foametea în lume. „Există astăzi numeroase dovezi că problema este mai degrabă sărăcia și lipsa accesului, care este adâncită de distrugerea sistemelor alimentare locale și de comercializarea alimentelor”, notează AGRA Watch, adăugând:

„Granturile acordate de Fundația Gates și AGRA continuă să se concentreze pe randament, pregătind Africa pentru un sistem adaptat nevoilor fermierilor comerciali care caută profit și sunt orientați spre randament, mai degrabă decât ale țăranilor sau ale micilor fermieri care produc diverse culturi pentru o comunitate locală.”

Observații suplimentare pot fi găsite în articolul din AGRA Watch (16) ‘Philanthrocapitalism: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity’ (Filantrocapitalismul: Programele africane ale Fundației Gates nu sunt acte de caritate), publicat în decembrie 2017, în care filantrocapitalismul este descris ca fiind „o încercare de a folosi procesele de piață pentru a face bine”, dar care este în mod inerent problematică „deoarece piețele sunt nepotrivite pentru a produce scopuri constructive din punct de vedere social”.

Altfel spus, marca de filantropie a lui Gates creează mai multe probleme noi pentru fiecare problemă pe care o rezolvă. Gates a investit, de asemenea, în industria cărnii de vită sintetică și, deloc surprinzător, a cerut națiunilor occidentale să treacă la o dietă 100% din carne falsă de vită (17) – totul în numele salvării mediului. Este același argument promovat de Agenda 21 și de restul schemelor de dezvoltare durabilă.

Mass-media și medicina se află sub un control total al altora

Mass-media și industria farmaceutică sunt alte două domenii importante care au fost preluate de un ‘stat profund’ centrat pe monopoluri. Ambele industrii sunt deținute în proporție covârșitoare de BlackRock și Vanguard (18), astfel încât să crezi că mass-media va relata adevărul este cel puțin nesăbuit, mai ales în ceea ce privește sănătatea și medicina. (19)

Apropo, medicina alopată a fost controlată de cei aflați în mrejele lăcomiei încă de când John D. Rockefeller a fondat în 1901 Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale, și a făcut campanie pentru a elimina medicina naturistă, care era norma, pentru a o înlocui cu medicamente patentate pe bază de petrol.

Tot ceea ce nu putea fi patentat a fost abolit, iar leacurile cunoscute au fost respinse ca fiind șarlatanii. Rockefeller a realizat acest lucru în același mod în care Gates și alți tehnocrați o fac astăzi – prin controlul pe care îl au asupra mass-mediei.

Tratatul OMS este un lup COVID în blană de oaie

Tratatul OMS privind pandemiile este probabil cea mai mare amenințare cu care ne-am confruntat până acum, și va contribui în mare măsură la punerea în aplicare a Marii Resetări. Așa cum am remarcat într-un articol din martie 2022 (20), tratatul privind pandemia este o amenințare directă la adresa suveranității unei națiuni de a lua decizii pentru ea însăși și pentru cetățenii săi, iar dacă va fi adoptat, acesta va eroda democrația peste tot.

La 24 mai 2021, Consiliul European a anunțat că susține instituirea unui tratat internațional privind pandemia, în temeiul căruia OMS ar avea puterea de a înlocui constituțiile națiunilor individuale cu propria constituție, sub semnul ‘prevenirii, pregătirii și răspunsului la pandemii’ (21).

La 3 martie 2022, Consiliul a autorizat începerea negocierilor pentru un acord internațional. Infograficul de mai jos, preluat de pe pagina de internet a Consiliului European (22), sintetizează procesul.

Pur și simplu nu există nicio îndoială că acest tratat face parte din planul globaliștilor de a monopoliza sistemele de sănătate din întreaga lume (23) și că este o modalitate prin care aceștia pot impune maselor neascultătoare vaccinări obligatorii, pașapoarte de vaccin și identități digitale.

Orice decizie legată de pandemie pe care o ia OMS ar înlocui legile naționale și de stat. În cele din urmă, toate deciziile legate de sănătate ar putea intra sub jurisdicția OMS, deoarece obiectivele declarate ale tratatului includ nu numai un viitor răspuns la pandemii, ci și un cadru mai puternic pentru sănătate, cu OMS ca autoritate de coordonare a problemelor de sănătate la nivel mondial în general. (24)

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, de asemenea, în mod oficial că ‘prioritatea sa centrală’ în calitate de director general al OMS este de a împinge lumea către o acoperire universală a sănătății. (25) După cum a remarcat Dr. Peter Breggin (26), referindu-se la discursul lui Ghebreyesus în fața Comitetului executiv al OMS din 24 ianuarie 2022, în care și-a expus planul său de sănătate globală, ‘spiritul comunismului poate fi simțit în tot documentul’.

WEF: ‘Lumea este cel mai bine gestionată de o coaliție care s-a ales singură’

Raportul ‘Global Redesign’ (Reproiectare la nivel Global) din 2010 al WEF (27) susține că lumea este cel mai bine gestionată de o coaliție de ‘părți interesate’ – corporații multinaționale, guverne, organisme internaționale precum ONU și OMS și anumite organizații ale societății civile – care iau decizii în numele populației globale.

Dacă vă uitați, veți descoperi că toate agendele globaliste, indiferent cum se numesc, au acest scop. Toate lucrează în pas de melc pentru a lua puterea de la popor, făcându-i pe oficialii aleși irelevanți. Toată puterea urmează să fie în mâinile unei elite auto-aleasă și auto-desemnată. Dacă credeți că au vreo intenție de a face ceea ce este mai bine pentru oameni, este timpul să vă treziți, pentru că în mod clar visați.

Timp de mai bine de 100 de ani, au făcut ceea ce este mai bine pentru ei, chiar dacă deciziile lor ne-au otrăvit rezervele de alimente, solurile, aerul și apa. Chiar dacă ne-au distrus mediul înconjurător și au produs medicamente nesigure și alimente toxice; chiar dacă au dus la foamete, boli și moarte.

Au mințit, au trișat și au folosit toate trucurile șmecherești, imorale și lipsite de etică din carte. Au constrâns, au mituit și au manipulat în voie. S-au infiltrat încet, dar sigur, în fiecare domeniu al societății, cu intenția de a o modifica pentru a servi scopurilor lor.

Tehnologia, care este fundația pe care se sprijină tehnocrația, a permis acestui grup de megalomani auto-aleși să prospere și să își construiască o structură de putere în umbră. Abia acum încep să își arate cu adevărat adevărata lor față, dorința lor de putere și de control absolut.

După cum a remarcat C. Mitchell Shaw, colaborator al New American (28) , „Dacă nu plătești pentru produs, atunci TU ești produsul”. TU și datele tale personale sunteți produsul lui Google, Twitter, Facebook și Instagram. Toate aceste platforme vă vând datele personale pentru profit. Aceasta este afacerea în care sunt băgate.

De asemenea, datele utilizatorilor sunt furnizate inteligenței artificiale, iar algoritmii sunt creați pentru a crea un profil utilizatorului și pentru a-l manipula. Tot ceea ce spui și faci pe aceste platforme este folosit împotriva ta. Scopul final al acestor megalomani este întotdeauna același: să facă bani de pe urma ta, chiar dacă îți face rău sau te ucide, și să te manipuleze pentru a accepta propunerea lor de a te conduce. Totul se termină atunci când destui oameni se trezesc din ceea ce fac și refuză să le mai urmeze programul.

Observații:

(1) The Conversation May 10, 2017

(2) Investment Watch June 11, 2021

(3), (4) Financial Samurai January 8, 2022

(5) Twitter Cultural Husbandry June 8, 2021

(6) UN 2030 Agenda

(7) JBS.org Stop Agenda 2030

(8) UN Habitat Conferences

(9) YouTube New American December 21, 2020 at 5:16

(10) International Journal of Environmental Studies June 16, 2016: 339-340

(11) Cook County News Herald December 8, 2012

(12) The Guardian April 5, 2021

(13) LewRockwell August 22, 2020

(14) The Man BehindtheCurtain: The Gates Foundation’sInfluence on the UN FoodSystems Summit (PDF)

(15) CAGI.org ThreeExamples of Problemswith Gates Foundation GrantsJuly 21, 2014

(16) Third World Network, Philanthrocapitalism: The Gates Foundation’s African Programs Are NotCharity

(17) Forbes March 22, 2021

(18) RightsandFreedoms June 15, 2021

(19) The Defender June 18, 2021

(20) Lifesite News March 31, 2022

(21), (23), (24), (26) America Out LoudFebruary 18, 2022

(22) European Council March 3, 2022

(25) National Review June 14, 2017

(27) WEF, Everybody’s Business, Report of the Global RedesignInitiative, 2010

(28) New American September 21, 2020

Sursa originală a acestui articol este Mercola

 

Comentariu saccsiv:

Articolul se termina cu aceste doua fraze:

Scopul final al acestor megalomani este întotdeauna același: să facă bani de pe urma ta, chiar dacă îți face rău sau te ucide, și să te manipuleze pentru a accepta propunerea lor de a te conduce. Totul se termină atunci când destui oameni se trezesc din ceea ce fac și refuză să le mai urmeze programul.

Am amendamente la aceste doua idei.

1) Scopul lor final nu este acela de a face bani, din simplul motiv ca ei deja au demult toti banii de care au nevoie. Si deja demult folosesc acesti bani pe post de unelte pentru a edifica ceva. Ce anume? Este una dintre intrebarile esentiale.

2) Teoretic, totul s-ar termina cand destui oameni s-ar trezi. Practic insa, nu se va intampla asa ceva, deoarece o stiu si papusarii. Asa ca nu lasa trezirea asta la voia intamplarii, ci se implica decisiv. Ca atare, cam toata trezirea este, de fapt, o „trezire”, adica intre ghilimele, caci este falsa. Doar seamana cu o trezire. Iar majoritatea „trezitilor” sunt pioni albi (constienti sau nu de rolul lor). Despre pionii albi si cei negri, cititi va rog mai multe la:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Papusarii avand toti banii de care au nevoie ii folosesc deci pentru a sforari ambele tabere: nebunii cu resetarea si „trezitii” anti resetare. Si din lupta asta negru-alb va iesi ceea ce-si doresc, de fapt, cu ardoare, in realitate: reala Noua Ordine Mondiala cu antihrist in frunte. Treaba despre care tot scriu de vreo 13 ani:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iar cine studiaza fenomenul dar il scoate pe antihrist din ecuatie, nu este decat un „trezit”…

Revenind la articol, in rest, in acesta ni se prezinta si informatii interesante. Dar nu ni se spune si cine sunt cei ce stapanesc cei doi colosi BlackRock și Vanguard Group. Doar ni se aminteste faptul ca BlackRock este o instituție financiară finanțată de Rezerva Federală. Dar cine o stapaneste pe ultima? Cititi va rog:

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

Cititorii mai vechi au probabil deja o banuiala despre stapanii celor doi colosi. Ei bine, Vanguard detine o mare parte din Blackrock. Printre proprietarii și acționarii Vanguard se numără Rothschild Investment Corp, Edmond De Rothschild Holding, familia du Pont, familia Morgan, familia Rockefeller, etc:

RETEAUA

Cititi va rog si:

Cum fundatiile Rockefeller si Bill Gates infometeaza Africa prin Revolutia Verde. Lumea lor e mica. Aceleasi nume le regasim si in afacerea OMS – Coronavirus – vaccin

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. a said, on aprilie 30, 2022 at 12:41 am

  Cum se va comanda o pizza în lumea resetată coꓯid? Se va cere raportul medical care să arate că ultimele teste PCR sunt negative. Se va verifica dacă nu cumva ai vreo taxă neplătită. Se va verifica creditul social pentru a se vedea la ce nivel este. Dacă nu ai făcut ce ți s-a cerut și ai credit social mic, ți se va interzice să comanzi pizza. Iar dacă se poate comanda, se va decide dacă ai dreptul la o pizza cu cașcaval sau nu. Se va verifica și dacă nu cumva ai depășit creditul lunar de cașcaval. Și eventual ca bonus ți se vor da și insecte ecologice, sau ”carne” scoasă la imprimanta 3D, cel mult 100 gr, cu garnitură de varză condimentată cu oxid de grafen.
  Cum se va cumpăra orice produs cu bani electronici de la supermarket? De exemplu unt. Se vor face aceleași verificări ca mai sus. Dacă sunt probleme ți se va interzice să mai cumperi unt pe luna în curs, sau ți se va interzice să mai cumperi unt vreodată. Interdicția se va ridica doar dacă începi să fi un cetățean responsabil și cooperezi.
  Și băuturile vor fi interzise pentru că fac rău la inimă. Pe lângă băuturile spirtoase, se vor interzice berea și vinul, pentru că în ultima vreme s-au înmulțit bolile cardiace cum ar fi miocarditele, pericarditele și cheagurile provocate de coagularea sângelui. Nici o legătură însă cu vaxurile făcute.

  Dormi liniștit! Totul este pentru binele tău.

  Apreciat de 1 persoană

 2. cristian27070 said, on aprilie 30, 2022 at 8:14 am

  Are cineva butonul roșu final? Apasă-l ACUM!

  Apreciază

 3. Cosmin said, on mai 1, 2022 at 12:48 am

  Am aruncat o privire pe worldometers legat de coronavirus: fierul se tine la cald.

  Toate tarile lumii raporteaza in continuare infectii. Si cand spun toate tarile lumii, spun inclusiv Rusia, care, nu-i asa, da de pamant cu ordinea mondiala… Cumva la capitotolul corona se inteleg toti de minune, iar treaba, merge ca unsa.

  Apreciază

 4. […] Cine va deține totul până la urmă, inclusiv pe tine? BlackRock și Vanguard Group […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: