SACCSIV – blog ortodox

Incepe marea prabusire a vaccinului (inclusiv a Big Pharma, OMS, Bill Gates si alti sacrificabili)? Sau care-i ideea? Caci dupa un an de pandemie, au inceput oficial sa gaseasca medicamente

Industriasul evreu Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii.

Aceste personaje chiar exista si ei ii coordoneaza pe stapanii banilor:

STAPANII BANILOR: Datoria statelor este de peste 300 000 de miliarde dolari / In comparatie cu acesti papusari, Bill Gates este un pârț iar Big Pharma un mizilic

In comparatie cu acestia, Big Pharma, Bill Gates si altii asemenea lor, nu sunt decat niste firimituri la masa realilor bogati. Iar OMS nu este decat o simpla unealta. Si cu totii executa ordinele. Ei sunt piesele negre de pe tabla “partidei” de sah pe care o joaca un singur jucator: cei trei sute (impreuna cu stapanii banilor).

Pe tabla de sah exista si piese albe, mutate tot de acelasi unic jucator, iar multe dintre piesele albe sau negre habar nu au ca stapanii lor nu sunt diferiti, ci isi inchipuie ca executand ordinele, vor invinge.

In jur sunt spectatori, adica intreaga omenire, asteptand deznodamantul cu sufletul la gura, ba chiar mare parte dintre ei fiind fanii albelor sau negrelor. Nefericitii nu stiu insa ca scenariul jocului a fost scris demult: albul castiga, pentru ca antihrist trebuie sa vina, iar piesele negre numite mai sus vor fi sacrificate impreuna cu celelalte piese negre (neomarxistii, ateii, etc.).

Nu mai lungesc preambulul, despre toate acestea am scris incepand cu 2009:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Si voi mai scrie. Cititi va rog si:

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

Asadar, eu sunt sigur ca OMS va fi sacrificata. Aproape sigur si Bill Gates. Si nu exclud ca si Big Pharma cu tot cu vaccinurile ei, pentru ca, dupa cum profetea Sfantul Lavrentie de Cernigov: “Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea”

Nu stiu insa daca sfarsitul pieselor negre bate deja la usa. Indraznesc totusi sa emit ipoteza ca nu-i deloc exclus, pornind si de la informatiile ce dau navala in ultimele zile: daca acum un an guvernele, mass-media si “specialistii” postulau ca nu exista tratamente impotriva Covid-19, iata ca acum nu doar ca se descopera medicamente, ba chiar unele state le-au si aprobat pe altele pentru populatie.

Ultima stire in acest sens e de azi: Cercetătorii israelieni anunță că au realizat medicamentul care învinge COVID în doar 5 zile.

Medicament despre care vorbeste chiar si ambasadorul Israelului, deci treaba este serioasa. Intrebarile de nota zece, pe care telespectatorii DIGI 24 ar trebui sa le puna, ar fi: de ce fabrica un medicament o tara care promite ca in curand va avea acoperire vaccinala perfecta? Ce sa mai faca cu el daca vaccinul va rezolva pandemia? Nu cumva vom auzi ca vaccinul n-a rezolvat nimic, ba din contra?

Dar vesti despre medicamente nu vin doar din Israel, ci si din Franta:

Macron schimbă strategia. Nu se mai bazează doar pe vaccinuri, caută un tratament pentru Covid

Iar un alt medicament deja exista: Ivermectina, unele tari deja aprobandu-l, ca de exemplu:

Slovacia aproba utilizarea Ivermectinei

Pe de alta parte, intrebam zilele trecute:

Care o fi motivul real pentru care Big Pharma intarzie livrarea vaccinului?

Ma gandesc acum ca, poate, stapanii le-au transmis pionilor negri ca asa e bine, invocandu-le diverse motive. Dar adevaratul motiv ar putea fi crearea voita de sincope care vor duce inevitabil la o taraganare a acoperirii vaccinale. In plus, ieri a aparut si stirea ca Pfizer nu a reușit să îndeplinească cererea autorităților de reglementare a medicamentelor din India în vederea unui studiu local pe tema siguranței și a imunogenității. Ca atare:

Pfizer a retras cererea de autorizare a vaccinului anti-COVID în India. De ce a luat această decizie

La toate acestea adaugam si stirile aparute chiar in mass-media despre decese si efecte negative dupa vaccinare. Si astfel lumea va cam incepe sa se sature de strada cu vaccinuri, cu atat mai mult cu cat ni se spune din ce in ce mai des cum ca masca si restrictiile vor continua si dupa injectare:

BOTNITA PE VECI: Ministrul adjunct britanic al Sănătății declara ca vom continua să purtăm mască si dupa vaccinare “pentru multi ani”

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Sef producator vaccin Moderna: Trebuie purtate masti si după vaccinarea în masă

Ca atare, ingretosate de nebunul plan de restrictii – vaccin, se vor indrepta cu speranta spre medicamente. Moment in care se va alege praful si cu pulberea de OMS, Bill Gates, etc.

E o ipoteza. Oricum, daca nu acum, atunci mai incolo, dar albul tot va castiga.

Unde trebuie sa se pozitioneze un crestin in toata regia asta? Voi dezvolta intr-un alt articol.

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. VioletaB said, on februarie 7, 2021 at 12:02 am

  Mi-am amintit ceva: acum câteva săptămâni am văzut un clip cu Mitropolitul Neofit Morphou care spunea că din martie va înceta virusul, că așa primise înștiințare de la niste oameni induhovniciti. Voi căuta clipul. Dar acum pare să fie o legătură cu observațiile tale despre „căderea ” vaccinului și promovarea tratamentului.

  Apreciază

 2. VioletaB said, on februarie 7, 2021 at 12:30 am

  Aceasta e bucățică din clip la care mă refer, nu știu de ce am reținut mental ca fiind vorba de luna martie, pt că nu spune așa, ci doar: „In curând și dintr-o dată, acest coronavirus va dispărea. In curând și dintr-o dată, Hristos îl va sfârși! Asta nu înseamnă că nu vom avea altele. Se poate că acelea sa fie și mai grele decât cele prin care trecem acum.”

  Apreciază

 3. cms72 said, on februarie 7, 2021 at 12:50 am

  Ei bine, nu spune ‘hop’ pana nu ai sarit… vorba aia romaneasca. „Miracolul” medicamentului minune va prosti pe multi… Este doar o strategie. In primul rand: Care virus? Este doar o psihoza generala, sindromul Stockholm:

  „Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să își simpatizeze răpitorul. Persoanele captive încep prin a se identifica cu răpitorii, ca un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât într-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute drept o amenințare, întrucât, într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.

  Drept consecință, victima devine hiper-vigilentă în privința nevoilor răpitorului și neștiutoare în privința propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, întrucât ar pierde singura relație pozitivă formată – cea cu răpitorul.

  Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiții de stres emoțional foarte mare. Acest comportament este considerat ca o strategie obișnuită de supraviețuire pentru persoanele care sunt victime ale abuzului inter-personal și a fost observat în cazul divorțurilor cu copii, al copiilor abuzați emoțional, al membrilor sectelor religioase, prizonieri de război și tabere de concentrare.”

  Sau, dupa cum arata chiar Carlos Castaneda:

  „Au preluat controlul pentru că noi reprezentăm hrana lor, ne storc fără milă fiindcă noi îi susţinem. La fel cum noi creştem pui în coteţe – gallineros – animalele de pradă ne cresc pe noi în humaneros. Astfel, mîncarea le este tot timpul la îndemînă.”

  „Sînt mult mai eficienţi şi organizaţi. Ca să ne păstreze ascultători şi slabi, animalele de pradă s-au angajat în strategii extraordinare – extraordinare, evident, din punctul de vedere al unui strateg militar. În schimb, groaznice din punctul de vedere al celor care suferă de pe urma lor. Ne-au dat mintea lor! Înţelegi? Animalele de pradă ne-au dat mintea lor, care a devenit mintea noastră. Mintea lor este barocă, contradictorie, posacă, plină de teama de a fi oricînd descoperiţi. Ştiu că, deşi nu ai fost niciodată înfometat, continuă el, suferi de frica foamei, care nu este nimic altceva decît anxietatea animalului de pradă, neliniştit că în orice moment poate fi descoperit şi nu va mai avea mîncare. Prin intermediul minţii, care este, la urma urmei, mintea lor, animalele de pradă injectează în viaţa fiinţelor umane tot ceea ce au ele nevoie. Şi se asigură astfel că noi vom fi ca un tampon între ele şi frica lor.”

  „Spun că povara noastră nu este un simplu animal de pradă. Este foarte inteligent şi organizat. Urmăreşte metodic să ne facă inutili. Omul, această fiinţa magică, încetează brusc să mai fie aşa. Nu mai există alte vise pentru om decît visele unui animal care este crescut pentru a deveni hrană: convenţional, imbecilizat.”

  Apreciat de 4 persoane

  • Cosmin said, on februarie 7, 2021 at 1:55 pm

   Si eu sunt de parere ca sarscov2 nu exista, iar ingurgitarea a fel si fel de medicamente sau substante „miracol”, multe din ele cu un istoric de peste 50 de ani, nu face altceva decat sa intareasca increderea lumii ca virusul exista cu adevarat. Cam acesta e scopul mediatizarii „medicamentelor minune”.

   Personal consider ca acele substante au rezultate pozitive si asupra racelilor si gripelor obisnuite, doar ca nu au fost utilizate pana acum in acest sens. Tratamentul clasic pentru raceli si gripe, este aducerea sistemului imunitar in parametrii, in paralel cu o curatare a organismului: administrarea de minerale si vitamine, mai exact un regim alimentar corect.

   Familia coronavirusurilor raspunzatoare de raceli si gripe, are rolul ei lasat de Dumnezeu, precum orice creat de Dumnezeu in natura, chiar daca aparent, acea creatie genereaza repulsie. Exemplific: mustele. Chiar daca sunt scarboase si purtatoare de tot felul de mizerii, rolul lor in natura este fundamental, nu dezvolt aici.

   Simptomatica racelilor si gripelor, adica ceea ce vedem ca e o manifestare a unei raceli sau gripe, se manifesta in acele organisme ale oamenilor si animalelor, atunci cand imunitatea este precara sau avem un organism intoxicat peste masura. Acolo unde avem un organism echilibrat, cu o imunitate in parametrii, nu observam efecte, adica avem de aface cu un caz asimptomatic. Adica, organismul respectiv, daca isi face o mica curatenie, o face in liniste, caci mizeria nu e multa.

   Cu riscul de a ma repeta fata de unii cititori, punctez aici ceea ce am patit in februarie anul trecut, cand nu se vorbea de coronavirus in Romania: copilul a adus in casa de la gradinita o gripa. A trecut in doua zile peste ea. Fratiorul de 8 luni a trecut si mai usor peste ea. Mama, a suferit 3 zile. Iar eu 10 zile, in conditiile in care eu trec peste o gripa in 24 de ore. Simptomatica mea s-a manifestat similar cu simptomatica doctorului Mircea Puscasu, adminul blogului Bucovina Profunda, din perioada covid, descrisa in documentarul „Cantarea Plandemiei” realizat de domnul Pompiliu Diplan. Cireasa de pe tort: am fost anuntati de catre personalul gradinitiei pe grupul de whatsapp, ca in gradinitia este epidemie cu tulpina gripala de tip A. Identificarea virala s-a facut cu ocazia ducerii la urgenta a unui coleg al copilului meu. Deci acesta a fost coronavirusul sezonului gripal din iarna-primvara 2020.

   De ce nu a remarcat nimeni acest lucru ?

   Simplu, sa enumeram:

   1. Testul RT-PCR nu este un test de identificare virala. – Cat de convenabil.

   2. Nu s-au efectuat autopsii. – Cat de convenabil.

   3. Protocoalele medicamentoase, nu aveau nici o legatura cu vindecarea racelilor si gripelor. Ele aveau rolul de
   a agrava simptomatica si a ucide acolo unde organismele aveau comorbiditati. – Cat de convenabil.

   4. Personalul medical a fost obligat sa semneze niste protocoale de secretizare a ceea ce se petrece in spitale,
   aici incluzand aplicarea protocoalelor medicale eronate, vezi utilizarea ventilatoarelor. – Cat de convenabil.

   5. Personalul medical, nu numai ca a trebuit sa tina totul la secret, dar a fost si stimulat financiar sa o faca,
   stimulare care i-a pus din start in conflict de interes, pana acolo in a-si insusii erorile si malpraxisul medical,
   ca pe ceva normal si de uzitat cu sfintenie. – Cat de convenabil.

   Paranteza:

   (Din 7 Ianuarie, ANAF-ul poate verifica conturile romanilor. Este primul instrument in baza caruia se va dovedi
   si se va dezvalui atunci cand se va da de pamant cu dictatura medicala, ca personalul medical a fost stimulat
   financiar sa omoare si sa uziteze de malpraxis. Se va dezvalui si cine a luat, cat a luat si vor fi instrumentati si
   pusi sub acuzare. Dar cine sa priceapa ? Piesele negre din articol ?).

   6. Totul asezonat cu o campanie mediatica, de asemenea stimulata financiar si cu uzitarea institutiilor de forta in
   eradicarea drepturilor cetatenesti, sub amenintarea sanctiunilor si a fortei fizice. – Cat de convenabil.

   Apreciază

   • gigimutu said, on februarie 8, 2021 at 6:11 pm

    Cosmin,

    super tare commentul tau! bravo!

    Apreciază

  • Angelica B. said, on februarie 7, 2021 at 9:06 pm

   Subscriu, dar iau exemplul tău cu Carlos Castaneda drept alegorie. Carlos Castaneda, acest şarlatan şi pseudo-antropolog, cum îl numea I.P. Culianu, a fost un promotor deplin al aşa-ziselor „valori” new-age, în ciuda talentului său strict literar (dacă e să mă refer, de pildă, la „Învăţăturile lui Don Juan”).

   Apreciază

 4. Alexandru said, on februarie 7, 2021 at 1:52 am

  off
  Articol important: dupa manualul comunistilor, asa se incepe anularea politiei si impunerea brigadelor comuniste mobile. Primul exemplu din romania deja exista:
  https://ziaristii.com/un-primar-desfiintat-de-tot-politia-locala-dupa-ce-facut-referendum-printre-locuitori-loc-va-instala-camere-de-supraveghere-video/

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 9:45 am

   Alexandru

   In articol scrie asa:

   Problema Poliției Locale a devenit, treptat, una care frământă majoritatea comunităților din România. Mare consumatoare de resurse de la bugetul public, această instituție este socotită de mai toți locuitorii inutilă și coruptă. În schimb, mulți primari o protejează pentru că, foarte adesea, este transformată într-un soi de gardă personală a edililor.

   Deci nu este vorba despre „anularea politiei si impunerea brigadelor comuniste”, cum zici tu, ci din contra.

   Apreciază

 5. astridcezara said, on februarie 7, 2021 at 2:23 am

  Bill Gates va fi sacrificat?? De cine? Demonul asta are miliarde de dolari…cine i le va lua?Cine ii va lua puterea?
  Doar Dumnezeu,cand o sa il ia pe lumea cealalta..
  ACUM LUMEA E A LUI…INCLUSIV OMS-UL

  Apreciază

 6. Aurel said, on februarie 7, 2021 at 3:51 am

  E în felul următor. Zic eu că am descifrat-o în ultimele 2 zile în urma „noutăților” lor și a știrilor cu morții după vaccin (cică infectați cu Covid după vaccinare, unii). Primii pași i-au făcut când au arătat lumii că au produs vaccinul prea repede, apoi ei zicând că există o mică marjă în care inclusiv vaccinatul poate avea probleme de la Covid. De acum înainte, vor să facă lumea să creadă că vaccinul – nu că e rău, ci nu e eficient… mai ales împotriva „mutației”. Se așază pas cu pas și nuanță cu nuanță treaba asta. De-aia anunță tot mai multe țări că găsesc medicamente, ceea ce și asta ascunde de fapt, tot în aceeași construcție, faptul că vor spune că „mutația este un BALAUR” – și în consecință „nici medicamentele nu ajută”.

  Însă de ce cele de mai sus? Pentru că vaccinul va crea boli grave și moarte la toți vaccinații și – se va da vina pe mutația-balaur sau inclusiv pe Covidul normal LA CEI CARE MOR DE LA VACCIN (cu milioanele), pentru că vor spune că vaccinul nu e eficient, adică „oamenii de știință au încercat să facă un vaccin bun, au făcut tot ce au putut, dar vedem acum că vaccinul nu are putere în fața Covidului/mutației”. Adică vor scoate basma curată vaccinul și vor da vina pe „puterea” Covidului – în timp ce va fi o pandemie reală de îmbolnăviri și morți de la vaccin.

  Dacă până aici s-ar putea să fii de acord cu mine, frate Saccsiv, mă tem că partea următoare o excluzi din start, dar, mă rog, asta e.

  De ce să fi gândit ei toată schema de mai sus și neapărat în ochii publicului să iasă vaccinul ca o fecioară când de fapt el va provoca milioane și milioane de bolnavi și morți sub nasul nostru? Ca să aducă noul vaccin, „descoperirea descoperirilor”, „minunea minunilor”, cu însemnare pe piele: semnul fiarei. Ceea ce zicea părintele Elpidie, anume că va fi un nou vaccin (mai târziu) și ăla va fi semnul fiarei. Vă rog să nu uitați de minciuna cu mutația, pe care ei o țes în zilele astea. Vor zice că mutația e un BALAUR. Și de acest balaur cum mai scapi?…

  Am scris într-un comentariu recent de cum ar putea să fie cu acea profeție de dispariție a bolilor la apariția antihristului. Mai repet ideile scurt. Nu are cum să se întâmple deodată. Nu are cum să aibă sensul ăsta profeția. Nu există nici o variantă ca bolile să dispară instantaneu. Dumnezeu n-o va face (nu-l ajută pe antihrist, firește, și nici nu strică sensul creației Sale). Diavolul și antihristul nu pot. Rămâne doar varianta mincinoasă și temporară a „științei”, un vaccin cu nanotehnologie care să oprească aparent și temporar bolile celor ce se vor vaccina cu noul vaccin, semnul fiarei. Iar asta va face „bolile să dispară” pe măsură ce va avansa procesul pentru noua vaccinare. Și mai cred ceva aici, față de comentariul de data trecută. Nu neapărat că vor spune ei și antihristul că vaccinul are nu știu ce tehnologie în el care te vindecă de tot soiul de boli (și distruge și Covidul). Va fi mai perversă. Ei știind că vor avea nanotehnologia din vaccin programată să „rezolve” cumva bolile, antihristul va spune în fața întregii lumi că „se roagă” (sau ceva de genul ăsta) ca bolile să dispară . Și încep bolile „să dispară” de la nanotehnologia din vaccin (până se înscăunează antihristul, că după aia se lasă cu infern inclusiv de la nanotehnologie), iar lumea va crede că antihristul a făcut o nemaipomenită minune – și vor merge după fiară, cum zice Scriptura. Nu mai aprofundez, am sărit peste detalii.

  Seamănă varianta asta cu ce ne spun Sfinții despre marile minuni-mincinoase ale antihristului cu care va fascina pământul?

  Și cine ar putea în vremea aia să își dea seama de o asemenea înșelăciune? Nu cumva prin așa ceva vor cădea și din „cei aleși”, tot cum zice Scriptura?

  Dacă noi credem că această ocultă satanistă despre care știm atâtea va renunța la Operațiunea Covid (pe care o stăpânește în totalitate și sigur a gândit-o în detaliu ani de zile înainte) fără să însemneze lumea cu semnul fiarei, și dacă noi credem că această ocultă va renunța și la Marele lor Instrument de otrăvire și de moarte (iar acum și de cipuire), anume vaccinul, atunci, ce să mai zic, e greu…

  Să creadă fiecare ce vrea. Dar vedeți că EXACT în zilele/săptămânile/lunile astea se construiește CADRUL pentru discursul antihristului, pentru semnul fiarei, indiferent ce crede oricine despre ce va fi și cum va arăta semnul fiarei… Marea înșelăciune aici se pregătește, zilele astea, înainte de războiul mondial. Ca antihristul să aibă totul cum îi trebuie.

  Firește, semnul fiarei va avea cipul, însă nu va fi ce se credea în general ani de zile, un cip să-l vezi cu ochii și lipit de frunte sau mână. Va fi în interior – nanotehnologie -, iar la suprafață va fi însemnarea cu tehnologia aia a tatuajului cu puncte cuantice, cu luciferaza aia. Și tatuajul ăla se scanează și te conectează la contul bancar. Nu trebuie scanat cipul. Cipul stă sau umblă prin om, nanotehnologia.

  Chiar mai credem Astăzi că după cât a lăsat oculta „teoriile conspirației” în era Covid să circule peste tot, vor veni cu un cip „clasic” și oficial? Chiar credem că oculta nu știa că va fi explozie de „teorii ale conspirației” când aveau să aducă Operațiunea Covid, mai toate vorbind despre cip? Ba chiar ei le-au alimentat, deși s-au făcut că mai cenzurează una-alta. Și, dacă știau că va fi așa, nu cumva ei știau că nu vor aduce cipul de care acum a auzit toată planeta, majoritatea râzând de treaba cu cipul?… Cipul vine, dar nu cum a auzit acum toată planeta că ar veni, adică un cip din ăla văzut cu ochiul liber și pe care să ni-l impună oficial autoritățile, de care omul să stie. Nu. Vine prin nanotehnologie. Cu plasturi.

  Credeți ce vreți, iertați-mă. Nu am nevoie și nici nu vreau să mi se dea dreptate, pe mine mă interesează să nu cadă frații. 

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 10:10 am

   Aurel

   Bolile real vor disparea dar nu cred ca prin vreun vaccin.
   Operatiunea Covid a avut un mare rost pentru ei, dupa cum am scris si in articol. Nu cred insa nicicum ca vor renunta la deja vechea operatiune buletin cu cip – card bancar – card de sanatate – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash pentru a implementa un vaccin pe post de semnul fiarei.
   Pana la infrangerea pionilor negri, vor tot putea vatama o parte a populatiei cu vaccinuri, daca asta vor neaparat.

   Apreciat de 1 persoană

 7. Mihai said, on februarie 7, 2021 at 8:03 am

  Daca dam importanta evenimentelor mici riscam sa nu mai vedem padurea din cauza copacilor. Stim sigur ca deranjul este global si de un an toti canta aceeasi partitura planetara. Toti poarta botnita (care in fapt a devenit un fetis prin care ne aratam supunerea fata de nwo – ex. vezi incoronarea lui Biden unde in afara de Sanders care purta o botnita normala toi ceilalti erau pe fashion cu botnite finute si bine asortate la costum), peste tot sunt restrictii din ce in ce mai aberante, toti se vaccineaza, acum toti se relaxeaza samd. Minciuna este generalizata si nici macar nu se straduiesc s-o mascheze. Este clar ca totul este instrumentalizat si parte a unui plan. Nu mai exista urma de indoiala in acest sens. Am fi naivi sa credem ca nu le-a iesit pasenta si ca acum se reorienteaza. Asta ar fi profund gresit.

  In acelasi timp stim sigur ca acum ne aflam in plina revolutie pe doua componente: genetica si it-ul. Pe de o parte lumea vie se reinventeaza (ex. „carnea” artificiala a devenit o realitate in timp ce fructele, legumele sau animale pentru consum sunt de mult „imbunatatite” genetic) iar pe de alta digitalizarea va patrunde in tot ce misca si, atentie, ce nu misca. De voie sau de nevoie oamenii vor fi cuprinsi de valul digitalizarii iar acest lucru va impune si adoptarea unei noi identitati (in lumea virtuala decorporalizata este necesara o identitate digitala). O identitate fara de care nu vom putea fi recunoscuti in Imparatia Omului ce se construieste chiar acum intr-un ritm super-accelerat, evenimentele gen pandemia folosindu-se drept catalizatori ai schimbarii (ex. pasaportul digital de vaccinare ar fi o excelenta solutie pentru o identitate digitala).

  Primirea unei identitati digitale ne afecteaza duhovniceste la cel mai profund nivel pentru ca este o invoiala prin care ne dezicem de identitatea primita la botez cu care suntem recunoscuti in Imparatia lui Dumnezeu atat in viata aceasta cat si in cea viitoare. Nu exista indoiala in acest sens. Stim ca nu putem sluji la doi domni si, ca atare, nu putem avea doua identitati. Ori una ori alta. Simplu.

  Stim asadar care este scopul celor care construiesc acum Imparatia Omului de sorginte antihristica. Intr-o lume in care toate se inverseaza, minciuna devine adevar, razboiul devine pace, intunericul devine lumina samd, nimeni nu are indreptatire ca nu stie ce se-ntampla (ex. un ordin executiv al lui Biden impune steagul lgbtq+ pe ambasadele SUA din toata lumea etc etc etc).

  Nu are rost sa ne batem capul cu amanuntele. Totul este clar in Sf Scriptura. Atatia parinti cu viata sfanta ne-au vorbit despre aceste vremuri. Ce-am putea spune noi mai mult? Ne framantam degeaba cautand solutii omenesti. Nu exista, fratilor! Nu exista!

  De acum in colo lupta noastra este sa nu pactizam sub nici o forma cu vrajmasul. Orice pas inainte reprezinta o cadere duhovniceasca care ne va slabanogi sufleteste (De exemplu, imi spunea deunazi cineva cu conexiuni in lumea medicala ca-si va procura o adeverinta de vaccinare. Nici un moment n-a avut insa in vedere duhul celor care se petrec acum. Pana la urma pe cei de la butoane ii intereseaza mai putin daca te vaccinezi sau nu. Mult mai important este sa te comporti ca si cum te-ai vaccinat. Nu faci pacatul ci doar mimezi ca l-ai facut. Caderea este la fel de mare dupa cum bine stim din Vietile Sfintilor. Inselare clasica a vrajmasului). In situatia de acum este o ispitire a lui Dumnezeu sa mai stai in mijlocul lumii.

  Este clar ca lumea merge intr-o directie gresita si ca in foarte scurt timp (cel mult cativa ani daca Domnul va mai ingadui insa dupa cum se precipita lucrurile ar putea fi chiar luni) crestinii vor fi pusi in fata unei alegeri esentiale pentru manuirea lor: identitatea digitala. Aici nu este vorba de vreo conspiratie ci de simplu determinism tehnologic. Se va da o batalie uriasa pentru sufletele oamenilor. Intoarcerea va fi extrem de grea pentru cei care vor cadea. Iar rezistenta nu va fi cu puteri omenesti. Incercarea va fi atat de mare incat nici un om nu se va putea opune daca nu-l va intari Dumnezeu.

  Acele vremuri sunt atat de aproape incat pregatirea pentru venirea lor ar trebui sa fie singura noastra preocupare. Sa ne impacam cu toata lumea, sa ne asezam duhovniceste si, pe cat posibil, sa devenim cat mai putin legati de un sistem care in foarte scurt timp va avea cerinte de neacceptat de catre cei care vor dori sa se mantuiasca.

  Domnul sa lumineze, intareasca si deschida fiecaruia dintre cei ce-L cauta cu credinta calea care-i este de folos.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 10:29 am

   Mihai

   Nu se reorienteaza acum. Erau orientati de la inceput.
   Pasaportul de vaccinare ii poate ajuta dar obligatoriu legat cumva de deja inceputul sinistru angrenaj buletin cu cip – card bancar – card de sanatate – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash. Dar nici nu-i incurca daca renunta la el.
   Exact, solutii omenesti nu sunt. Tocmai de aceea am si scris articolul de mai sus, deoarece revolutie sigur va fi iar fratii nu trebuie sa cada in capcana ei.

   Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on februarie 7, 2021 at 7:32 pm

    Ceea ce numesti „deja inceputul sinistru angrenaj buletin cu cip – card bancar – card de sanatate – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash” se cheama DIGITALIZARE. Si cuprinde toata lumea cu toate domeniile de activitate. Tot, tot, tot.

    In acest TOT al noii lumi digitalizate trebuie sa intre si oamenii. Altfel n-ar mai avea nici un farmec pentru ca pana la urma ei sunt „beneficiarii”. Pentru ca omul sa interactioneze usor cu un obiect al lumii virtuale (oricare ar fi el – o masina, un animal, un program sa cautare intr-o baza de date etc etc etc) este nevoie ca el sa aiba o identitate unica si sa se identifice cu certitudine in fata sistemului din care face parte lumea virtuala. De aceea vor fi mai multe solutii de la carduri, la aplicatii pe tel mobil, bratari gen festival etc pana se va ajunge la concluzia ca numai ceva atasat corpului uman poate satisface cerintele de securitate si, important, operabilitate pentru ca in fond se doreste o conectare cat mai intima si directa a omului de sistem.

    Asadar presiunile de digitalizare a identitatii omului vin din mai multe directii (banci, angajatori, sistemul fiscal, evidenta populatiei, diversi ofertanti de bunuri si servicii etc) insa dintre toate cea mai puternica si rapida de pana acum asociata cu o capacitate uriasa de coercitie este cea prin pasaportul de vaccinare. Acesta ofera rapid identitate electronica sub masca urgentei medicale si-l introduce urgent pe om in sistem sub pretextul nevoii de monitorizare si control medical. Ca la inceput va fi o aplicatie nevinovata pe telefon este prea putin important pentru ca diferenta dintre aceasta si ceva atasat intim corpului uman nu-i decat un strat de piele.

    Digitalizarea omului este un pas de neevitat in contextul mersului lumii de astazi. Nici nu este nevoie de vreo conspiratie in privinta acestui demers pentru ca el vine oricum prin determinism tehnologic. Ideea este de a intelege intregul fenomen si sub raport duhovnicesc ceea ce am incercat sa prezint in comentariul de mai sus.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 8:14 pm

    Mihai

    Eu zic invers: pasaportul de vaccinare e la coada.
    Mai este o treaba, nu prea spusa in mass-media, dar aplicata: aceeasi libertate ti-o confera si un test pozitiv (dupa ce te-ai vindecat). Caci se presupune ca ai imunitate naturala.
    Vom vedea. Oricum, cu sau fara pasaport de vaccinare, nu trebuie sa ne vaccinam.

    Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on februarie 7, 2021 at 8:34 pm

    Saccsiv

    „Eu zic invers: pasaportul de vaccinare e la coada.” – pana una, alta, intrarea in magazine, deci posibilitatea de a cumpara, este conditionata de furnizarea unei informatii medicale (temperatura) luata de pe mana sau frunte. Nu pare deloc exclus sa schimbe informatia medicala si in loc de temperatura sa fie dovada vaccinarii care, ce sa vezi, va fi o informatie sub forma digitala usor de citit de la distanta, fara contact fizic.

    In acest moment berbecele digitalizarii persoanei este vaccinul prin pasaportul de vaccinare. El este in prima linie si are o mare probabilitate de utilizare, mult mai devreme decat ar reusi s-o faca pas cu pas prin introducerea cardurilor electronice de identitate care, pentru o perioada cel putin, vor avea alternativa (tot cu informatii biometrice dar fara cip).

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 9:01 pm

    Mihai

    Dupa cum spuneam, vom vedea.
    De sacrificarea OMS sunt absolut sigur. Tu consideri ca nu se vor atinge si de vaccin. Eu am emis ipoteza ca nu-i deloc exclus. E insa o ipoteza, deci nu sunt absolut sigur si de aceasta.

    Apreciat de 1 persoană

   • Digitalizare said, on februarie 7, 2021 at 11:21 pm

    Subscriu la ce scrie Mihai.

    Lucrez intr-o multinationala de f. mult timp. Multinationala aceasta este lider mondial in domeniul sau, un colos financiar. De multi ani exista o presiune masiva pentru digitalizarea tuturor proceselor din companie si pentru identitatea/identificarea digitala a tuturor clientilor/angajatilor/colaboratorilor.

    CEO-ul multinationalei este un sclav Rothschild, membru CFR, membru WEF, samd – este trecut in pagina sa de pe wikipedia. A fost si in acest an printre vorbitorii WEF de la Davos – editia on-line.

    Digitalizarea este cuvantul cheie, cu tot ce este conex: moneda digitala, identitate digitala, internetul obiectelor, etc.
    Nu este vorba despre niciun chip, acesta este un concept total depasit.
    Este vorba despre identitate digitala via biometrie, nanotehnologie, etc.
    Intr-o lume complet digitala (numerica), omul nu mai poate face parte din ea daca nu se poate identifica digital (numeric) in sistem/retea.

    Orice individ va fi asimilat sistemului (grupului), altfel inceteaza sa mai existe in aceasta lume = Apoc 13.17.

    Desigur, vom vedea…

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 8, 2021 at 9:14 am

    Digitalizare

    Pai nu subscri, caci Mihai n-a spus ca „Nu este vorba despre niciun chip, acesta este un concept total depasit”.

    Apreciază

   • Digitalizare said, on februarie 8, 2021 at 11:22 am

    Da, ma refeream la digitalizare, sunt de acord cu ce a scris Mihai.
    Despre cip, da, este perimat.

    Citat Mihai:
    […]Se va da o batalie uriasa pentru sufletele oamenilor. Intoarcerea va fi extrem de grea pentru cei care vor cadea. Iar rezistenta nu va fi cu puteri omenesti. Incercarea va fi atat de mare incat nici un om nu se va putea opune daca nu-l va intari Dumnezeu.[…]

    Nu stiu exact ce a vrut sa spuna dar consider ca intoarcerea va fi imposibila, nu extrem de grea, pentru cei care accepta semnul fiarei. Asa scrie in Scriptura. Imposibil.
    Si da, fara Duhul Sfant locuind in ramasita, rezistenta impotriva sistemului nu va fi posibila.

    Acum, toti suntem oameni cu inima impartita, insa in momentul deciziei finale, apele se vor despartii: imensa majoritate lasati complet in voia mintii lor blestemate (adica fara Dumnezeu) si cei drepti (care se vor manifesta exact ca Domnul Hristos, in deplina neprihanire, devenind o locuinta a Duhului).

    Vom vedea…nu mai este mult.

    Apreciază

   • marcus said, on februarie 14, 2021 at 11:16 am

    Apropo de digital, gasim la Daniel termenii: degete (nu intamplator din latina), lut de olar (silicati), parte tare (hardware), parte șubredă (software).
    Lutul de olar are silicati, ca altfel nu merge la olarit, silicatii se topesc si leaga restul de ingrediente – portelanul are o concentratie mai mare de silicati. Evident, cand vorbim de silicati vorbim de siliciu.
    Sa aiba legatura ce spune Daniel cu Ai-ul de astazi?… Mi se pare ca el a scris atunci pentru a intelege doar noi cei de acum, pentru ca doar noi cei de acum le vedem ca semne, limpede.

    41. Iar picioarele pe care le-ai văzut şi degetele, unele de lut de olar şi altele de fier, înseamnă că va fi un regat împărţit şi va fi tare ca fierul, după cum tu ai văzut fier amestecat cu lut.
    42. Şi degetele picioarelor, unele de fier şi altele de lut, înseamnă că regatul va fi parte tare, parte şubred.
    Daniel 2

    Apreciază

  • Tudor said, on februarie 7, 2021 at 12:54 pm

   Omul, cu Știința lui cu tot, nu e nici pe departe atotputernic. Treaba cu genetica, ce nu e știință ci șarlatanie, și ITul, nu este inteligență artificială…sînt sperietori, nimic mai mult.

   Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on februarie 7, 2021 at 3:05 pm

    Asa este. Singur Dumnezeu este atotputernic. Dar. Exista un „dar”. Cu stiinta se vor face atat de multe false minuni incat pana si cei alesi vor fi inselati. N-ai cum sa nu te minunezi vazand ca-ti baga in vena cu seringa niste robotei care fac singuri operatia pe care o poti urmari pe ecran. Chiar si vorbitul video de la un capat la altul al lumii pare o minune. Am ajuns sa traim intr-o lume din ce in ce mai artificiala dar, sa recunoastem, omul pare ca a ajuns un mic demiurg. O apasare de buton si pot sa dispara continente. N-ai cum sa nu fii vrajit de asta. Poti scapa numai daca te intareste Dumnezeu si-ti deschide ochiii mintii ca sa vezi inselarea dar o va face numai daca vei credinta adevarata.

    Imparatia omului este o realitate palpabila si este nevoie de multa trezvie ca sa-i intelegi lucrarea si sa te rogi Domnului sa te tina departe de ea. Doar El te poate ajuta. Spunandu-le „sperietori” minimalizezi impactul si forta lor. Sunt niste „sperietori” care vor speria 99,99999999% dintre oameni.

    Apreciat de 1 persoană

   • Tudor said, on februarie 7, 2021 at 6:54 pm

    Tehnologia de azi e mare minune doar pt că e la început, nici 100 de ani, și, mai ales, în toată școala ce-am făcut-o noi, oamenii de rînd, orice nivel, și-o fac azi copiii și nepoții noștrii, nu am fost învățați, ci mai mult încurcați, zăpăciți și, în același timp, mințiți să n-o pricepem.

    „The quality of education given to the lower class must be of the poorest sort, so that the
    moat of ignorance isolating the inferior class from the superior class is and remains
    incomprehensible to the inferior class. With such an initial handicap, even bright lower
    class individuals have little if any hope of extricating themselves from their assigned lot
    in life. This form of slavery is essential to maintain some measure of social order, peace,
    and tranquility for the ruling upper class.” (Silent Weapons for Quaiet Wars)

    Apreciază

 8. Un crestin said, on februarie 7, 2021 at 9:27 am

  Am o intrebare.Cartela aceea electronica de care spunea Sfantul Paisie ca daca o vom primi va fi lepadare de Dumnezeu va aparea pana in al treilea Razboi Mondial sau dupa?La fel si cipul,va fi impus oamenilor pana in razboi sau dupa?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 7, 2021 at 10:30 am

   Un crestin

   De ce intrebi? Ai de gand s-o iei pana la razboi si s-o refuzi pe urma?

   Apreciază

   • astridcezara said, on februarie 7, 2021 at 11:51 am

    Daca le ia ,degeaba le mai refuza pe urma…

    Apreciază

   • Un crestin said, on februarie 7, 2021 at 1:30 pm

    🙂 Asa dau impresia?
    Sper ca o voi refuza cu ajutorul Lui Dumnezeu.
    Am frati care nu stiu prea multe despre aceste lucruri care se vor intampla si nu stiu cum sa ii invat.
    Moartea omului poate veni oricand si poate nu voi fi langa ei cand se vor intampla acele lucruri si nu stiu ce sa le zic ca se va intampla.
    Va veni razboiul sau pecetea.Asta nu o inteleg ca sa stiu ce sa le spun.
    Am o sora care nu e prea credincioasa,stie doar cateva lucruri de baza despre credinta.Ce ii zic?
    Daca ii zic ca va veni razboiul dar nu va fi asa si va veni intai cartela aia,apoi cipul le va lua.
    Daca ii zic de cartela si cip si vine razboiul intai?
    Ca problema este ca trebuie sa ii zic sigur.Ca daca ii zic de una ma va intreba de unde stiu.
    Eu ii voi zice ca de la Sfintii Parinti,ca ne-au spus ce va fi.Si ce ii zic,ca ne-au spus dar nu ne-au spus prea clar ce va fi?
    Deasta v-am intrebat pe voi ca poate stiti mai multe.
    Sau nu se stie prea clar cum va fi?

    Apreciază

   • Alexandru said, on februarie 7, 2021 at 3:26 pm

    @uncrestin
    In toata ecuatia nu exista singurul lucru cu adevarat salvator de suflete. Iisus Hristos si Sfanta Sa Inviere. Doar Hristos poate inmuia si deschide inimile oamenilor, nu e ceva ce zicem noi, ci Sfantul Duh.

    Apreciază

  • Mihai T said, on februarie 7, 2021 at 12:19 pm

   Deja au apărut de mai demult cartele (carduri), și acte cu cip.

   Apreciază

  • Tudor said, on februarie 7, 2021 at 12:59 pm

   După acest document din care-am citat mai jos, al treilea război mondial a început la 1954, odată cu folosirea ingineriei sociale sau automatizarea societății.

   „Welcome Aboard
   This publication marks the 25th anniversary of the Third World War, called the „Quiet
   War”, being conducted using subjective biological warfare, fought with „silent weapons”.
   This book contains an introductory description of this war, its strategies, and its
   weaponry.
   May 1979”

   Apreciază

 9. john said, on februarie 7, 2021 at 12:02 pm

  Un raport recent a proiectat că, după o serie de blocaje și campanii de vaccinare, Israelul va putea în cele din urmă să revină la „normal” în doar două luni. Raportul, care a fost publicat în Bloomberg , a arătat că vor dura șapte ani pentru restul lumii să se refacă.
  https://34xo36zijozdw35xxxqlb7jt7m-adwhj77lcyoafdy-israel365news-com.translate.goog/186799/bloomberg-israel-can-open-up-in-just-2-months-rest-of-world-i

  Apreciază

 10. Un om said, on februarie 7, 2021 at 12:59 pm

  Probabil că va dispărea virusul, dar vor fi probleme economice și sociale mult mai grave decât covrigul!
  Adică scăpăm de plandemie, dar apare falimentul, apare împărțirea oamenilor în două tabere și revolte!

  Apreciază

 11. Paul said, on februarie 7, 2021 at 1:15 pm

  Foarte interesantă analogia cu jocul de sah .
  Viața e o luptă şi fiecare idee, gând, faptă contează şi generează urmări.
  În cazul acestei ipoteze ca să fie realistă jucator cu albul este fiecare individ de bună credință care acționează prin prisma conștiinței, pe când în cazul echipei negre în momentul de față jucatorul este însuși antihristul iar piesele negre sunt doar niște unelte ( piese de schimb) pentru că nu mai au conștiință. La intrarea lor în joc de partea negrului li s-a desfăcut conștiința de ( trup şi suflet) altfel încât toate mutarile şi deciziile aparțin stapanului lor. (adică făcând rău şi crezând că e bine)
  Scopul jucătorului cu negru este să captureze pentru vesnicie toate piesele albe indiferent de câte piese negre sacrifică. Scopul jucatorului cu albul este să ajungă cu cati mai multi pioni pe ultima linie şi să țină în joc toate celelete piese pentru a se bucura de victorie împreună. Victoria albului asupra negrului este intr-adevăr parusia când regele negru este legat şi nu mai poate face nici o mișcare.
  Dacă ești un pion de alb ai libertatea să înaintezi de capul tău pentru a te trsnsforma în regină însă fără să te apere din spate :
  Nebunii/ Episcopii
  Caii/Poliția
  Turnurile/Justitia
  Regina/Armata
  Regele/Parlamentul
  Ceilalți pipni/ Aproapele tău
  ai mari şanse să fii capturat sau blocat.
  Trist este că in fapt la ora actuală nu se mai apară nici măcar pion pe pion şi nici piesele mari nu mai țin cu echipa proprie.
  De aceea a fost scrisă intrebarea în scriptură : ” oare va mai găsi Hristos credință pe pământ când va veni a doua oară? ”
  De aceea se cuvine să fim ” înțelepți ca serpii si blînzi ca porumbeii”
  Nu zicem noi: ” astept Împărăția Cerurilor şi viața veacului ce va să vie”?
  Ori când zic că astept , practic abia astept!
  Parerea mea este că vaccinul este pecetea şi desfrânata cu care s-au desfrânat împărații lumii din Apocalipsa 17 este om-s. Termoscanarea la intrarea în magazine este preludiul pentru scanarea pajaportului digital de vaccinare. Chiar dacă nu este obligatorie, însă te va linşa cel de lângă tine astfel încât va fi în oraş ca în iad. Nu vă faceți iluzii că trece pecetluirea. E doar o strategie de linistire de moment adică o capcană. Foarte probabil, după toată strategia cu vaccinarea să fie inselaciunea cu plasturele acela cu muscatura de sarpe liber la vanzare în farmacii. (Adică tot pecete)

  Apreciază

 12. Nenea said, on februarie 7, 2021 at 4:35 pm

  Cum cineva spunea mai jos: In primul rand, care virus?
  Deci, lucrurile sunt simple, ai tratament, ai boala. De aceea si toate bâlbele cu hidroxiclorochina, invermicina si alte trasnai care trateaza…NIMIC, dar intretin psihoza.

  Apreciază

 13. Clement said, on februarie 7, 2021 at 5:03 pm

  Imi permit sa revin cu o informatie pe care in mod normal ar trebui sa o primim din partea europarlamentarilor romani si din media.
  Pe 27 ianuarie 2021 in cadrul Comisiei pe probleme Sociale, de Sanatate si de Dezvoltare Durabila, Adunarea Generale a Parlamentului Europei condusa de Dna.Jennifer Temmerman, a dezbatut documentul 15202 si a adoptat textul urmator ,pe care cred ca trebuie sa il inregistram si sa il avem asupra noastra.. in caz de necesitate.
  https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  „Autoritatile tarilor membre sa vegheze ca :
  7.3.1 cetatenii sa fie informati ca vaccinarea NU
  este obligatorie si ca persoanele nu sunt supuse presiunii politice, sociale sau de altte feluri pentru a fi vaccinate, daca nu doresc ele insele.
  7.3.2.nimeni sa nu fie victima a discriminarii pentru ca nu a fost vaccinat din pricina riscurilor sanitare potentiale sau pentru ca nu a vrut sa fie vaccinat
  7.3.4 transmiteti informatii transparente in legatura cu inocularea si efectele secundare posibile ale vaccinarii
  7.3.5 comunicati in maniera transparenta continutul contractelor cu producatorii de vaccinuri si societatile publice pentru examinarea parlamentara si publica”.
  Avand in vedere ca acest document oficial nu este publicat si dezbatut in media complice cu societatile farmaceutice si nici nu este sustinut de parlamentarii AUR, probabil din neglijenta, consider ca ar trebui sa circule prin reprezentantii parohiilor din tara si din Europa.

  Apreciază

 14. Palex said, on februarie 7, 2021 at 5:13 pm

  Si eu am îndoieli că e treabă curata cu acest virus. Un lucru vreau sa va spun, mai ales celor care consideră că nu există. Am o ruda de gradul 1 care este cadru medical la Marius Nasta (pe secție covid). Radiografiile pulmonare sunt se pare specifice pentru covid, au un aspect distinct la cei infectați cu sars-cov2, chiar și pentru cei cu simptome foarte ușoare. Eu cred că există, dar a fost intenționat răspândit etc etc etc

  Apreciat de 1 persoană

  • Nenea said, on februarie 7, 2021 at 9:25 pm

   Chiar nu exista. S.a mai discutat. Majoritatea medicilor nu inteleg radiografiile, CT.urile, confunda pneomoniile cu alte chestii. Daca era ceva, acum eram cu totii impachetati cu lut.

   Apreciază

   • Clement said, on februarie 8, 2021 at 12:25 pm

    Am ajuns sa nu mai suportam cuvintele „oamenii de stiinta cred, au zis, au demonstrat, sunt de parere ca..”
    Fel de fel de impostori in halat alb sau care plimba o eprubeta cand sunt filmati
    sunt invitati sa debiteze ineptiile dictate stapanilor lor, pentru a impresiona consumatorii produselor pe care le comercializeaza drept leacuri.
    Evident ca sunt multi naivi care ii divinizeaza.
    Studentii la medicina se distrau „pe vremuri”intrebandu-se unul pe celalalt :”de ce ai ales sa faci medicina?” si raspunsul era:”ca sa port halat cu buzunare largi si stetoscop”. Problema noastra a fost ca si elevii asistentii medicali purtau acelasi echipament cand faceau stagiile spitalicesti si bolnavii le spuneau „sarut mana”..
    Faptul ca cercetarea medicala a depasit tot ce isi poate imagina un om din afara sistemului, este o realitate care iti poate da frisoane si insomnii.
    Foarte tare m-a impresionat cand am aflat ca exista un soi de banca de date codate in care sunt repertoriate in urma investigatiilor curente de imagistica cerebrala, persoanele cu capacitati neuro-psihice deosebite.
    Daca din motive de stres spui in bucla Rugaciunea Inimii in timp ce iti faci in IRM cerebral, undele inregistrate te dau de gol ca recurgi la metode de protectie neomologate de sistem.

    Apreciază

 15. Marius L. said, on februarie 7, 2021 at 10:24 pm

  Doamne, ce vremuri traim! Ireal!

  Apreciază

 16. P.M. said, on februarie 7, 2021 at 11:57 pm

  Voi încerca să prezint și eu o variantă legată de vaccinare;este strict personală,nu vreau să ia nimeni de bună ipoteza mea.
  Pentru a elucida planul vaccinãrii, trebuie să mergem adânc,să căutăm sursa rãului suprem și anume:
  satan;ajungând aici trebuie să descifrăm cel mai important plan al maleficului și anume:
  răzbunarea pe Creatorul său;cum fizic el nu I poate face nimic Creatorului,scaraoski atacă cea mai profundă creație a Tatălui Ceresc și anume:
  omul
  Cel mai important pentru lucifer este să acapareze sufletul omului;trupul omului nu l interesează decât în măsura în care poate să l ajute să i răpească sufletul;el are multe metode de distrugere a omului,însă cele mai la îndemână sunt cele care aduc moartea sigură și relativ rapidă,în spețã vaccinarea;da,vaccinarea a fost creată pentru MOARTEA fizică și sufletească;cum cei mai mulți oameni la nivel mondial sunt atei,sectari,sataniști,liberi cugetãtori,închinãtori la idoli,este formidabil pentru el cum poate să piardă sufletele la sute de milioane de oameni extrem de repede(eu cred că toți cei ce se vor vaccina vor muri mai devreme sau mai târziu,însă aici este alt subiect de dezbãtut).
  Însă acest plan,care la prima vedere pare infaibil,are o mare hibă:
  sunt extrem de mulți oameni la nivel mondial ce nu vor să se vaccineze;de aceea se duc campaniile astea agresive cum că vaccinul este salvatorul;de aceea se propagă frica printre oameni cu pașaportul de vaccinare,cu noile ramuri,rãdãcini și tulpini ale acestui virus,cu publicitatea constrângerilor care cică le vor avea cei ce nu se vor vaccina,cu ,,ineficiența”medicamentelor,cu interzicerea publicãrii dovezilor legate de eficacitatea unor medicamente existente de zeci de ani,cu discreditarea medicilor, jurnaliștilor de bună credință,cu ascunderea dramelor celor ce s au vaccinat sau ale familiilor lor:
  să mai prindă din cei slabi la minte.Însã,cu toate astea,mulți vor rămâne fermi pe poziții și nu se vor vaccina;de aceea tatăl minciunii va încerca startul celui mai eficient plan și anume:
  ultimul ãzboi;prin război vor pieri mulți dintre cei ce nu se vor vaccina.
  Ne putem întreba de ce nu declanșează direct războiul?simplu:
  servitorii lui de pe Pământ vor să scape de cei mai mulți dintre oameni printr o metodă ce nu i afectează pe ei,o metodă ce nu distruge frumusețile și resursele Pãmåntului,belșugul și tehnologia obținute de a lungul a multor decenii;o metodă curată ca să i zic așa,în spețã vaccinarea;cu alte cuvinte există neînțelegeri între tartor și servitori.
  Este posibil ca până în anul 2030 cât au ei agenda plănuită,să asistăm la ceva nemaintålnit în istoria lumii de la crearea primilor oameni.
  Important este ca cei care chiar cred în existența Sfintei Treimi să nu cedeze oricâte încercări,greutãți,amenințãri vor veni peste ei;totodată să nu se îndoiască de purtarea de grijă a Tatălui Ceresc în vremurile ce vor veni.

  Apreciază

  • roman said, on februarie 8, 2021 at 10:49 am

   P.M
   ATENTIE…tu spui:Cel mai important pentru lucifer este să acapareze sufletul omului;trupul omului nu l interesează…
   asta-i de la DIAVOL,ca uite ce e de la Duhul Sfant…
   19. Sau nu ştiţi că TRUPUL vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că VOI NU SUNTEŢI AI VOŞTRI?
   20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu ÎN TRUPUL VOSTRU ŞI ÎN DUHUL VOSTRU, care SUNT ale lui Dumnezeu.
   Corinteni 1,cap 6
   Sf Ioan Gura de Aur spune in Scrierile 3(Omilii la Matei)…Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului NUMAI ACELEA care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi O VAMĂ dată cezarului, ci DIAVOLULUI.”
   Totodata in paralel si mai ales ptr a DISTRAGE atentia de la DREAPTAcredinta,SINGURUL lucru necesar VIETII omului ,dar al vietii in Imparatia Lui Hristos,ca ptr asta a venit Fiul Lui Dumnezeu in Trup pe pamant ptr a lua pe OM LA CERURI si astfel a SUGE toate sufletele pamantesti si NU DUHOVNICESTI(fiindca astea sunt EXTREM de rare si NU primesc NIMIC de pe pamant,de la LUMEA pamanteasca) si a le timite direct in IAD, ei au facut prin slugile antihristului,RELIGIA mondiala a lui antihrist=ecumenismul.
   Aici e MAREA inselare,adevarata strategema,care ar trebui sa o ANULEZE prin INGRADIRE si marturisire, toti oamenii VESNICI,fiindca din 2016 satanistii vorbesc si au STABILIT IN NUMELE TUTUROR ca Biserica cea UNA si Credinta ei ORTODOXA cu FAPTE si prin VIETUIRE ortodoxa ,e defapt o ramura/ceva neimportant/ceva ca celelalte RAMURI=SECTE,a unei ,,biserici” umanista/lumeasca/pamanteasca cu …
   Planurile dracilor este sa faca oamenii sa stea OCUPATI cu cele lumesti/pamantesti/trupesti…detalii tehnice,cu multe miliarde de teorii si de dracii despre multitudinile de planuri ale dracilor de a INSELA DEFINITIV pe oameni,de a-i face DOCILI,adica MORTI DUHOVNICESTE si sa asimileze,sa lase sa treaca,sa se invecheasca EREZIA EREZIILOR,adica sa devina ceva IDENTIC/supraruna cu ORTODOXIA,cu toate ca este IMPOSIBIL VESNIC…NU exista partasie intre lumina si intuneric….
   Trecand TIMPUL omului si stand OCUPATI cu miliardele de tehnici de inselare a dracilor,oamenii TRUPESTI uita sau pun DREAPTAcredinta ca fiind ceva…LUMESC,ca fiind ceva pe acolo….adica trebuie sa salvam si LUMEA cu tot cu DRACI si pe Credinta DREAPTA,cand ne mai amintim de ea,de parca asta ne-a PORUNCIT Mantuitorul prin Biserica cea UNA SI UNICA sa fcacem….
   De la un Sfant cu Moste intregi (DOVADA DOVEZILOR ca este DEJA in CERURI) si un fost profesor de DOGMATICA la Universitatea de Teologie din Belgrad nu VREA nimeni SA ASCULTE invatatura in ziua de azi,punandu-se,astfel deasupra celor ceresti si fiind OCUPAT/vrajit cu detaliile si planurile dracilor.
   Sf Iustin Popovici-Biserica Ortodoxa si Ecumenismul
   Pag 111
   ECUMENISMUL e numele de obste pentru crestinismele mincinoase, pentru bisericile mincinoase ale Europei Apusene. În el se afla cu inima lor toate UMANISMELE EUROPENE, cu papismul în frunte; iar toate aceste CRESTINISME MINCINOASE, TOATE ACESTE BISERICI MINCINOASE, nu sînt nimic altceva decît erezie peste erezie. Numele lor evanghelic de obste este acela de „a-tot-erezie” (panerezie). De ce? Fiindca de-a lungul istoriei, feluritele erezii tagaduiau sau slujeau anume însusiri ale Dumnezeu-Omului Domnului Hristos, în timp ce ereziile acestea europene îndeparteaza pe Dumnezeu-Omul în întregime si pun în locul Lui pe omul european. În aceasta privinta NU E NICI O DEOSEBIRE ESENTIALA ÎNTRE PAPISM, PROTESTANTISM, ECUMENISM SI CELELALTE SECTE, AL CAROR NUME ESTE „LEGIUNE”.Dogma ortodoxa si, ceva mai mult, a-tot-dogma despre Biserica, a fost respinsa si înlocuita cu a-tot-dogma eretica latina despre întîietatea si
   infailibilitatea papei, a omului.
   P.S …eu mai zac/galcevesc/carcotesc si pe la invataturile sfintilor parinti si inselarile contemporane

   Apreciază

 17. oarecare said, on februarie 10, 2021 at 3:48 pm

  Avand in vedere deviza masoneriei „order out of chaos” (ordine din haos), eu cred ca tot ei pregatesc mai intai HAOSUL, ca apoi sa aduca „ordinea” sau chiar „noua [dez]ordine mondiala”. Asadar, se prea poate ca la venirea lui anticrist sa fie altfel, sa nu mai fie boli, sa fie „bine” (un „bine” fara Dumnezeu, un „bine” ecumenic in care toate religiile (false) se vor inchina la anticrist, crezandu-l dumnezeu) DAR PANA ATUNCI CRED CA SE VA TOT CREA HAOSUL/DEZORDINEA – adica exact ce vedem astazi: un virus creat in laborator, apoi proteste in absolut toata lumea, restrictii aberante etc. Intr-o buna zi, nu departe de acum, va apare „unul” care va face pace peste tot, va implementa moneda mondiala unica (criptomoneda probabil bazata pe un implant cu cip sau un tatuaj invizibil cu „luciferase”) si… nu vor mai fi restrictii, nici revolte, totul va fi aparent BINE! (doar pentru cei ce se vor supune „aceluia”, adica lui anticrist)
  Dupa 3 ani si jumatate Biblia ne spune ca anticrist va rupe legamantul de pace si va incepe RAZBOIUL, cu toata lumea! De abea atunci vor intelege toti… care e problema cu anticrist, in cine au crezut ei…

  Apreciază

 18. […] Incepe marea prabusire a vaccinului (inclusiv a Big Pharma, OMS, Bill Gates si alti sacrificabili)? … […]

  Apreciază

 19. […] ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari […]

  Apreciază

 20. […] ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari […]

  Apreciază

 21. […] ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari […]

  Apreciază

 22. […] ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari […]

  Apreciază

 23. […] ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari […]

  Apreciază

 24. […] urmaresc pionii negri de pe marea tabla de sah a lumii si de aceea acestia nici nu arata lumii vreo luminita la capatul […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: