SACCSIV – blog ortodox

Pionii albi de la AUR au initiat proiectul de lege conform caruia vor fi amendati romanii care nu locuiesc la adresa din buletin

Posted in Alianța pentru Unirea Românilor, Romania by saccsiv on octombrie 23, 2022
Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on octombrie 23, 2022 at 1:09 pm

    Trebuia sa joace cineva rolul asumat ca fiind coada de topor. Si atunci AUR si PSD care mai au un procent de credibilitate vor arunca mingea la fileu prin acest proiect de lege care va obliga fiecare cetatean roman „sa-si activeze geo localizarea” .
    Astfel, aceste parghii coordonate vor constitui instrumentele de monitorizare absoluta a fiecarui cetatean avand ca baza adresa unde locuieste.
    Posta Romana da si ea o mana de ajutor cu acel proiect implentat al codului postal per cap de locuitor. Deci toate converg spre big brother care va atinge apogeul in viitoarele lock down uri!

    👇
    New European Chips Act announced at The Davos Agenda | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/agenda/2022/01/theres-no-digital-without-chips-new-european-chips-act-announced/

    👇
    ID-ul digital nu este doar despre de identificare ci va monitoriza datele noastre, de la finanțe, educație, loc de munca, locația domicilu GPS (identificata deja la recensamant), tot ce am tastat vreodată pe computer, pe rețelele sociale, starea emoțională și biometria fizică si ADN.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-dictatorship-world-economic-forum/

    Identitatea digitala: codul QR înseamnă dupa pronuntie „you are” adică tu ești!

    România va trece direct la tehnologia de recunoaştere facială.
    Până la mijlocul anului viitor românii vor avea o identitate digitală și vor fi identificați prin recunoaștere digitală, a anunțat, marți, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja.

    „Pornim de la primul pas care este esenţial şi anume identitatea digitală. Trebuie să ai o identitate digitală pentru fiecare cetăţean pentru a oferi servicii publice digitale.
    Aşa că până la mijlocul anului viitor, cel mai târziu, vom avea o identitate digitală şi un nou mod prin care să-i identificăm pe cetăţeni prin recunoaştere digitală”.
    De asemenea, până la finalul lui 2023 românii vor putea să-şi înmatriculeze maşina în format digital .

    Sebastian Burduja: Până la mijlocul anului viitor, cel mai târziu, vom avea o identitate digitală – GlobalManager
    https://www.globalmanager.ro/sebastian-burduja-pana-la-mijlocul-anului-viitor-cel-mai-tarziu-vom-avea-o-identitate-digitala/

    ID – cuprinde per ansamblu tot ceea ce este specific fiecărui individ (înregistrări de sănătate, penale, bancare, personale și private etc.), fiind gestionat de o agenție de stat sau in extremis, de sectorul privat”, relatează The Burning Platform despre tehnologie.

    Digital Tyranny and the Rockefeller-Gates WHO “Vaxx-Certificate Passport”: Towards a World War III Scenario – The Burning Platform
    https://www.theburningplatform.com/2021/11/30/digital-tyranny-and-the-rockefeller-gates-who-vaxx-certificate-passport-towards-a-world-war-iii-scenario/

    Imaginați-vă – o companie de asigurări sau o bancă care se ocupă de înregistrările dumneavoastră private, convertite într-un format digial și în cele din urmă in „cipul” ID-ului.

    A existat o perioadă în trecutul nu prea îndepărtat când ideea privatizării înregistrărilor personale și a punerii lor pe un microcip injectabil a fost numită „teoria conspirației”.

    Acum, se împlineste în fața ochilor noștri.

    Poate că ați auzit termenul ID2020. Acesta a fost deja adoptat în liniște de Parlamente sau legiferat în țări precum Germania, Austria și Franța. Și majoritatea oamenilor din aceste țări habar nu au că s-a întâmplat.

    Guvernul elvetian a incercat acelasi lucru, doar pentru ca poporul elvetian sa afle si sa voteze impotriva sa cu o marja de doi la unu la un referendum.

    În cele din urmă, însă, tehnologia va fi impusa forțat asupra întregii lumi.
    Fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, a promis că acest lucru este retorica „Great Reset”, care se materializează in „viteza”,(„warp speed,”)
    datorită plandemiei.

    https://www.bitchute.com/video/Ky9ItfvljJLE/

    Constituțiile natiunilor vor trebui abolite, la fel ca și granițele naționale și suveranitatea. În cele din urmă, toate vor fuziona într-o singură constructie, inclusiv controlul guvernamental și chiar religiile intr-o religie unica.

    „Se întâmplă în tăcere”, avertizează The Burning Platform.
    „Fie prin decrete, fie prin cooptare și/sau constrânse de către Parlamente. Un fel de Lege Marțială a Sănătății este pusă în aplicare practic peste tot în lume, cu accent pe vest.”

    Revenind la microcipurile implantabile, Fundațiile Gates și Rockefeller finanțează deja lansarea lor globală sub masca unui „pașaport de vaccinare”.

    Digital documentation of COVID-19 certificates: vaccination status: technical specifications and implementation guidance, 27 August 2021
    https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1

    “You’re Being Chipped!” — A Swiss Medical Doctor and Former WHO Insider | SOTN: Alternative News, Analysis & Commentary
    https://stateofthenation.co/?p=70635

    Acum, că avem varianta „Omicron” (Moronic) care a picat la timp, punerea în aplicare completă a acestui plan este deja la ușă. Pentru a relua un fel de „nouă normalitate”, oamenilor din lume li se va spune că trebuie să se conformeze – pentru a-i ține pe toți „în siguranță”, desigur.

    Este important de remarcat faptul că niciuna dintre acestea nu este finanțată de țările membre ale OMS.
    Nu, Gates, Rockefeller și alți globaliști sunt cei care pompează bani nesfârșiți pentru a-și vedea copilul care prinde viață – și aproape că au reusit. Regimul Biden este, desigur, și complice. Cu Barack Hussein Obama, probabil, trage sforile in ascuns si transmite mesaje care ajung printr-o cască în urechea lui Joe Biden, legea vaccinarii continuă să se avanseze, în ciuda câtorva eșecuri temporare la cateva procese in instanțe.

    Fiecare piesă este asezata în puzzle-ul planetar atât aici, cât și în străinătate, iar înainte de a vedea clar întreg mecanismul de control, planul global va fi deja aplicat și de neinlaturat. Insa în acel moment, va fi deja prea târziu pentru a mai face cineva ceva: singurele optiuni vor fi să ne conformam sau să ne jertfim, caci ne vor ucide!
    Digital Tyranny and the Rockefeller-Gates WHO “Vaxx-Certificate Passport”: Towards a World War III Scenario – The Burning Platform
    https://www.theburningplatform.com/2021/11/30/digital-tyranny-and-the-rockefeller-gates-who-vaxx-certificate-passport-towards-a-world-war-iii-scenario/

    Be vigilant: The next phase of the plandemic is digital “vaccine” passports and World War III – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-12-14-next-phase-plandemic-digital-vaccine-passports-world-war.html

    https://www.naturalnews.com/2022-04-05-globalists-usher-great-reset-using-blockchain-technology.html#

    Forumul Economic Mondial vrea să folosească blockchain pentru a crea un „sistem centralizat, distribuit, cu ID-uri digitale”.

    Toate activele cetateanului – casele, mașinile, orice altceva tangibil – vor fi transferate efectiv în sistem și apoi fiecare va primi credit digital prin sistem.

    Apreciat de 1 persoană

  2. gheorghe said, on octombrie 23, 2022 at 1:25 pm

    … arest la domiciliul scriptic.
    Asta este dreptul la libera deplasare.

    Apreciază

  3. Oarecare said, on octombrie 23, 2022 at 2:02 pm

    Unica soluție: Vom sta acasă la toate alegerile, fiindcă toți sunt de stânga! Însă vom merge la referendumuri precum cel pentru familie, în cazul în care vor mai exista!

    Apreciat de 3 persoane

  4. scortisoara said, on octombrie 24, 2022 at 9:59 am

    Am reactii intarziate . Dar cei care locuiesc în străinătate cu dubla cetățenie și proprietăți în România pe numele lor ? Ăștia ce fac ? Sunt amendați?

    Apreciază

  5. gigimutu said, on octombrie 24, 2022 at 10:36 pm

    bey cacanarilor,

    iar tre’ sa va faceti bani de salarii ? ? ?

    Apreciază

  6. Ce glume said, on octombrie 26, 2022 at 4:13 am

    Astia par mai pr0sti ca aia de la USR si partidul lui Ciolos

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.