SACCSIV – blog ortodox

Categoria PIONI ALBI: Calin Georgescu va candida la Președinția României

Posted in alegeri, CALIN GEORGESCU, prezidentiale, Romania, VIDEO by saccsiv on noiembrie 20, 2021

Am urmarit in direct o mare parte din emisiunea din care a fost preluat acest fragment. Toti ceilalti invitati din studio i-au ridicat mingi la fileu si niciunul nu i-a pus vreo intrebare deranjanta.

Oricum, omul vorbea articulat, este inteligent si cult. Ideile vehiculate sunt corecte iar solutiile oferite par bune. Dupa ce asculti voma politic corecta a majoritatii politicienilor, discursul sau poate fi comparat cu o oaza de normalitate dintr-un desert nebun.

Intr-un cuvant, fata de mai toata actuala clasa politica, pare un candidat de votat si de dorit a ajunge in fotoliul prezidential.

Dar doar pare…

De fapt, omul este in tabara pionilor albi, grupare despre care am tot scris. Cititorii mai noi pot afla care-i treaba cu acestia studiind:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Iar la toti cei din aceasta tabara, din 100 de idei, 90 sunt bune. Problema e cand afli care-s celelalte 10 idei. In cazul lui Calin Georgescu:

Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 10:36 pm

      Tot zicea cineva ca al 3-lea razboi mondial ar putea sa inceapa din Romania. Tarile mici sunt pretexte ideale pentru pornit razboaie, fiind si prazi bune de impartit; marile puteri rareori joaca pe teren propriu-in special sua, care a dus razboaie peste tot, numai pe home soil nu. Duce acum razboi, inlocuind teroristii cu propriul popor.
      Oricum, arma atomica e marea salvare si scaparea de chin, daca arunca destule.

      Apreciază

  1. Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 4:48 pm

    E bine totuși de știut că Proiectul de Țară „Apă, Hrană, Energie”… se subordonează la rândul lui „BINELUI COMUN” care este gândirea economică a Vaticanului:

    Dl. Călin Georgescu a fost intrebat și a răspuns că „binele comun” va sta la baza proiectului său:

    Deci vorbim aici de o nouă formă de globalizare: sustenabilitate, durabilitate, mediu etc. … toate aceste principii fiind enunțate și în enciclica „Laudato Si” a papei Francisc din 2015…Si nu in ultimul rand:
    👎
    The Dangerous Alliance of Rothschild and the Vatican of Francis | New Eastern Outlook
    https://m.journal-neo.org/2020/12/22/the-dangerous-alliance-of-rothschild-and-the-vatican-of-francis/

    Apreciază

  2. Simion B said, on noiembrie 20, 2021 at 5:23 pm

    LIVE: Anti-‘Green Pass’ demonstrators gather in Rome for new round of protests

    LIVE: Yellow Vests take to streets to mark movement’s 3rd anniversary

    Apreciază

  3. Clement said, on noiembrie 20, 2021 at 6:06 pm

    Dar ce fel de jurnalisti sunt acestia daca nu l-au intrebat spre pilda , ce stie si ce parere are despre Stockholm+50.
    Considera ca este omul providential care va avea capacitatea de a executa planul nucleelor decizionale din care fac parte si Clubul de la Roma si cel de la Budapesta?
    https://www.earth4all.life/

    Apreciază

  4. Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 6:11 pm

    Parintele Athanasie Mytilineos:

    Protocoalele Înțelepților Sionului, dacă le veti citiți, veti sesiza la prima vedere ca arată ca niște mituri conspirationiste. Si ne-ar putea spune cineva: duceti va de aici, ce sunt acestea? Dar vedem, dragii mei, că aceste lucruri se întâmplă deja. Deci Protocoalele Înțelepților Sionului – o broșură care este tiparita si se găsește in librarii – este o agenda de lucru pentru a corupe națiunile. Scopul este să distruga și să corupă națiunile.
    Are un rol determinat televiziunea care influenteaza prin tot ceea ce transmite, prin emisiunile de divertisment, prin politică, prin economie, prin educație. Citește Protcoalele Inteleptilor Sionului și vei fi uimit. Vei spune: dar de ce vor sa distruga natiunile?
    Acesta este scopul de a lovi națiunile ca si cum ai plesni o caracatiță de o stâncă pentru a o înmuia. Se urmareste sa se paralizeze națiunile…
    Și apoi, Antihristul va veni cu solutia și va spune: va voi salva acum, voi avea cheia care rezolva… Pentru că națiunile vor fi prinse ca intr o cusca si nu vor mai putea reacționa la nimic. În schimb, vor accepta un conducător, un salvator care să le conducă in forma unui guvern mondial, deoarece corupția natiunilor lor va fi atins deja punctul culminant, asta și datorita sioniștilor care lucreaza subversiv si intens la realizarea acestui plan.
    Antihristul va avea în mâinile sale absolut toată puterea lumească. Toată puterea planetara. Legislatia și Justitia in mâinile sale vor fi. Justiția, Băncile, OMS, FMI, conducătorii natiunilor, generalii din armata, absolut totul va fi în mâinile sale. Antihristul va deține toată puterea la scara planetara.
    Vedem deja acest lucru întâmplându-se și realizându-se. Ați observat, dacă puteti înțelege acest lucru, că si în istorie, dar si în zilele noastre, se încearcă să se predea totul în mâinile unei superputeri? Puterea economică la început, ca să aiba monopolul banilor, și apoi începe să acapareze celelalte parghii politice si sociale. Și nu mai este un secret ca în aceasta organizatie ONU s-a evidentiat cine monopolizeaza bogatia tuturor popoarelor de pe pământ: sioniști, sionismul. Ei adună toată puterea, încet, cu răbdare, cu planuri pe termen lung, nu se grăbesc. Se mișcă într-un mod uimitor.
    Ideea este că sionismul este cel mai important inaintemergator al Antihristului. Am spune, într-un sens larg, că este falsul profet. Spun in „sens larg”, deoarece Falsul Profet, așa cum vom vedea, este o persoană anume.
    Sionismul îl va introniza pe Antihrist ca lider mondial. Da. Pentru că Antihristul va fi evreu, așa cum se stie….Hiliasmul – erezia Martorilor lui Iehova, a Francmasoneriei si a Ecumenismului – este produsul Sionismului pe cale sa acapareze intreaga lume…
    Ei au reusit sa i convinga pe ortodocsi sa se revolte unii impotriva altora, impotriva credintei lor ortodoxe si chiar impotriva propriei tari. Cand o persoana devine mason sau martor al lui Iehova, ecumenist nu se intoarce impotriva credintei sale ortodoxe?
    De ce il numesc martori lui Y. – Yahweh? Unde vad cuvantul Yahweh in Noul Testament? Yahew sau Iehova, cum spun ei, nu este scris nicaieri in Noul Testament.
    Sionistii sunt intr adevar vrednici de plans, pentru ca ei nu vor conduce nici lumea, nici nu vor obtine multa bucurie din aceasta bogatie, deoarece atunci cand vor realiza acest lucru in cele din urma – si l vor realiza! – il vor aduce pe Antihrist, care ii va duce la pierzare. Descoperirea energiei atomice, de exemplu, face parte din procesul mai larg al scoaterii la iveală a energiilor demonice ale pământului.
    Dar aici se iveste o ispită pentru noi crestinii. Observați acest lucru acum. O ispită teribilă pentru creștini. Este o inselare care ne poate cuprinde si anume sa facem contra-alianta impotriva sionismului sau chiar impotriva lui Anthrist! Ni se va sugera:
    „De ce ar trebui noi creștinii care nu suntem în sfârșit o cantitate neglijabilă, să lăsăm această putere lumească în mâinile adversarilor și să nu ne o insusim in favoarea noastră?”
    Aceasta este ispita teribila!
    În acest moment înțelegeți ce va spun? Mulți dintre voi înțeleg acum ce vreau sa spun. Adică, atunci când Biserica se mobilizeaza si toate forțele creștine sa doresca si sa și insusesca toată puterea seculară. Dar vedeti cum ne derutam? Creștinismul nu poate fi o putere laică absolutista; creștinismul vine să izbaveasca lumea de puterea drăcească, sa ne mantuiasca sufletele pentru a le salva, pentru a le sfinți. Pentru nimic altceva nu vine crestinismul.
    Evanghelia lui Hristos a marcat deja cursul Bisericii de-a lungul istoriei.si anume că Biserica va fi întotdeauna persecutată.
    V-am spus că este o tentație teribila ca să doreasca creștinii să se preia puterea mondială chiar si cu scuza de a neutraliza Antihristul….
    Parcă vrem să ne întoarcem împotriva a două lucruri. În primul rând, împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea, jertfa și [al doilea], împotriva profețiilor care arată că în cele din urmă Antihristul va acapara toată puterea lumească cu care va lupta împotriva credincioșilor ortodocsi si a celor care i vor opune rezistenta…
    Deci ce vom face? Ne vom lipi de deșertăciunea lumeasca? Nu numai ca ne am lipi de deșertăciunea lumeasca, dar cred că am gresi profund dacă ne-am întoarce împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea noastra a fiecaruia, jertfa.
    Duhul Evangheliei este așa cum ne arata Sfantul Apostol Pavel! Să ne reamintim continuu acest verset, dragii mei:

    „Toți cei care doresc cu evlavie să trăiască în Hristos Iisus vor fi persecutați”.

    Fragmente extrase din cuvantarile 45-46 la Apocalipsă.

    ####

    Parintele Athanasie Mitilineos:

    V ati întrebat, care ar fi portretul robot sau mai bine zis descrierea exactă a fiarei care iese din mare sau a Antihristului? Da, este foarte important. Când poliția caută pe cineva, un criminal, le oferă tuturor jandarmilor o fotografie dacă ar fi posibil să aibă fotografia lui, dacă fac portretul robot, il ofera cetățenilor, le arata fotografia criminalului, astfel încât fotografia să poată fi publicată, astfel avand caracteristicile sau trasaturile, oamenii, oriunde ar fi sunt pregatiti pentru a-l detecta. Aceasta înseamnă ca trebuie să cunoaștem exact trasaturile Antihristului, astfel încât atunci când va aparea public pentru ca sa si faca lobby să nu ne înșele, sa știm foarte exact: acesta este Antihristul. Când, de exemplu, apare cineva într-un costum, într-o pozitie de republican, asortat cu cravată, „Doamne” așa cum ar trebui să fie un lider carismatic – pun cuvântul Doamne între ghilimele – și ne va spune că este grozav, îl privim în sus și în jos și daca deosebim duhurile îi spunem: pleacă de aici, scamatorule! Pentru o clipă, cineva s-ar contraria și ar spune: il numiți pe acest domn, așa de onorabil, un escroc? Da, când caracteristicile sale sunt identificate si decodate și puteți vedea care sunt scopurile sale, îl veți putea demasca ca escroc: „ieși de aici escrocule” …
    Și imaginați-vă, dragii mei, că Antihristul va apărea ca un sfânt, bland ca un miel! Va apărea ca un filantrop pana când va prelua puterea mondiala! Va spune: să dam pâine săracilor, ca să nu mai existe săraci în lume! Sa urmarim BINELE COMUN! Va face minuni, va vindeca bolnavii!
    Ei bine, toti se vor repezi si vor spune: acesta este „Messiah”! Iata L pe „Hristos”! Și se vor închina fiarei, antihristului, escrocului, ucigașului sufletelor. De aceea, Sfintii Părinți au avut grijă să ne dea criteriul – mai întâi Sfanta Scriptura, cuvântul lui Dumnezeu – și pe Sfintii Părinți care subliniaza, analizeaza semnele venirii Antihristului, astfel încât să putem identifica fiara care iese din mare. Este un lucru grozav, permiteți-mi să spun, și va doresc celor care auziti talcuirea Scripturii lui Dumnezeu să aveti această posibilitate, căci va fi privilegiul credincioșilor traitori care urmeaza sfinților, ca sa distinga si recunoasca fiara: Antihristul! Numai acestia vor fi privilegiati, ceilalti, rationalistii cu logica lor vor fi înșelati. Deci nu ți-ar prinde bine să discerni atunci si sa eviti pecetea 666? Este foarte important! Și dacă țineți cont de faptul că înainte mergatorii Antihristului vin cu aceleași idei ale BINELUI COMUN vom vedea mai jos că există și un Profet Fals, fiara de pe pamant, care nu va fi altcineva decat inaintemergătorul care pregateste venirea lui „Messiah” adica a Antihristului. Dar pentru deosebirea chipului Falsului Profet există deja indicii care il vor demasca, „situații”, nu neaparat trasaturi personale, cat agenda de lucru care il va demasca pe prorocul mincinos caci se va evidentia prin actiuni de justiție socială universală, caritate, „dragoste” și toate celelalte care vor pregati BINELE COMUN si vor converge la pregatirea venirii Antihristului. Să luăm cazul ecumenismului. Cel care trag sforile în Consiliul Mondial al Bisericilor, ce credeti că sunt dragii mei? Artizanii acestui cal troian, ecumenismul! Deci, ce este ecumenismul? Ecumenismul este un cal troian care ne conduce la picioarele Antihristului. Da! Deci extazul ecumenismului este: „dragostea”! Și acum slujesc această formă de ecumenism, au exhibat o și o slujesc în acest moment, și preotii ortodocși, chiar cu înalte binecuvantari! Sfantul Justin Popovici spunea că ecumenismul nu este o erezie, ci este o atot-erezie, adică are toate ereziile cuprinse în ea! Este, de fapt, abolirea creștinismului. Chiar așa apare ecumenismul în numele iubirii! Și când cineva se întoarce împotriva ecumenismului, i se pune stigmatul că „se întoarce împotriva iubirii, a egalității”. Este stigmatizat ca predicator al urii, nu? Ei bine, de aceea trebuie să deosebim duhurile cu acest cal troian, pentru a putea dezvalui pe Antihrist. Este nevoie sa fim atenti pentru că este posibil să nu trăim intens si cu trezvie în zilele pregatirii venirii Antihristului. Nimeni nu știe exact timpul. Semnele abia încep să apara. Nu contează dacă suntem învinși de Antihrist sau de înaintemergatori Săi. Dacă astăzi suntem biruiti de inaintemergatorii Antihristului, este ca și cum am fi pierduți in fata lui Antihrist, este la fel. Adică nu mai avem nadejde mântuire!

    Extras din cea de-a 45-a cuvantare la cartea Noului Testament

    ###

    Papa Francisc stabileste diverse detalii ale agendei dimpreuna cu Biden :

    Întrevedere neobişnuit de lungă a Papei Francisc cu Joe Biden, care încearcă să revină în prim-planul scenei internaţionale – Black News
    https://blacknews.ro/intrevedere-neobisnuit-de-lunga-a-papei-francisc-cu-joe-biden-care-incearca-sa-revina-in-prim-planul-scenei-internationale/

    Council for Inclusive Capitalism with the Vatican
    https://www.inclusivecapitalism.com/

    Gardienii Capitalismului Inclusiv, un grup care administrează 10 trilioane USD, semnează un parteneriat cu Vaticanul | Epoch Times România
    https://epochtimes-romania.com/news/gardienii-capitalismului-inclusiv-un-grup-care-administreaza-10-trilioane-usd-semneaza-un-parteneriat-cu-vaticanul–308896

    El Papa Francisco se junta con los Rockefeller y Rothschild para crear un “capitalismo inclusivo” | Trikooba.com
    https://trikooba.com/el-papa-francisco-se-junta-con-los-rockefeller-y-rothschild-para-crear-un-capitalismo-inclusivo/

    Apreciază

  5. Kunta Kinte said, on noiembrie 20, 2021 at 7:52 pm

    Are recent o emisiune pe A7 cu mae$tru Danutz Purik.Ambii sunt membrii Clubului de la Roma.
    PS: este sau nu C. Georgescu fiul lui Baruh Teskowitz ?

    Apreciază

  6. Iezechiel 28 said, on noiembrie 20, 2021 at 9:00 pm

    Pedeapsa Tiranilor si a dusmanilor lui Dumnezeu si motivul pentru care a cazut Satana din cer http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=33&cap=28

    Apreciază

  7. stef said, on noiembrie 20, 2021 at 9:11 pm

    https://www.alertadigital.com/2021/11/18/uno-de-los-jefes-mundiales-de-la-masoneria-cuantas-mas-inyecciones-reciban-los-imbeciles-mas-rapido-se-convertiran-en-abono/

    Cei „vaccinati” vor mai trăi, cel mult, încă zece ani
    (…)
    Steven îl întreabă pe Mylo, despre otrava transgenică techno: „Cum pot cei „vaccinați” să știe cu certitudine cât timp le mai rămâne de trăit după ce au fost perforați?” Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”. Mi-a explicat cât de ușor este să-l calculezi. Puterea simplității. Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului. Și este extrem de ușor de determinat.”

    Și fapt cheie: senilul și octogenarul Canderian a dezvoltat brevetul pentru oxidul de grafen pentru a fi folosit ca armă biologică de control al minții.

    „Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții, cu atât mai devreme vor fi compost”.

    „Orice hematolog o poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. Procentul de sânge contaminat cu oxid de grafen este „reciprocitatea” calculului de sfârșit de ciclu. Cu alte cuvinte, un „inoculat” (cum numește Canderian orice persoană injectată cu arma biologică de utilizare experimentală pentru depopularea lumii) care are o deteriorare de 20% a oxidului de grafen în sânge va trăi, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, 8 ani. (10 ani minus 20%). Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani (10 ani minus 70%) „.

    Steven îl întreabă din nou. „Ce efect au a doua și a treia injecție și întăririle și cum schimbă asta situația de Sfârșit de Ciclu”. Mylo a răspuns, fară să clipească: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât nemernicii primesc mai multe injecții și stimulente, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât vor deveni compost mai repede.”

    Apreciază

  8. Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 9:36 pm

    Diabolic –
    Cum iti va controla viața ID-ul digital

    O soartă crudă i a fost dat sa traiasca lui Santoshi Kumari, o fată de 11 ani, tot din Jharkhand, care se pare că a murit cerșind orez după ce cardul de rație al familiei sale a fost anulat pentru că a fost decuplat de ID-ul digital Aadhaar in India.

    Pentru cei care tânjesc după încetarea restricțiilor legate de pandemie, programele de acreditare care certifică vaccinarea lor împotriva COVID-19 au fost comercializate ca fiind cheia redeschiderii economiei și a restabilirii libertății lor personale. Dar punerea în aplicare a pașapoartelor de vaccinare accelerează, de asemenea, crearea unei infrastructuri globale de identitate digitală.

    Planul este pe cât de diabolic, pe atât de genial. În timp ce ascensiunea dictaturilor a implicat istoric utilizarea forțelor armate pentru a supune un public indisciplinat, dictatura în devenire de astăzi se bazează foarte mult pe medicina și pe controlul informațiilor.
    După cum a explicat Blumenthal în videoclip, aceste sisteme biometrice de identificare se referă la a permite companiilor private să profite de datele dumneavoastră cu caracter personal. Ei fac asta de ani de zile deja, desigur, spionarea datelor personale online și apoi vânzarea acestora oricui dorește să plătească, fie ei escroci sau companii de renume.
    Dar un sistem biometric de identificare le va permite să vândă și să profite de amprentele digitale, irisul și fața ta, împreună cu toate datele care sunt legate de tine, de la date medicale și de ocupare a forței de muncă la servicii sociale și financiare.
    Deci, pentru a rezuma, pașaportul de vaccinare / sistemul de identificare digitală va permite celor care controlează sistemul să profite de identitatea ta în timp ce te înrobesc simultan în sistem. Este un sistem de sclavagism modernizat, pur și simplu.
    Pentru a afla în ce tip de „pașapoarte vaccinale” se vor transforma, consultați videoclipul de mai sus al firmei militare de supraveghere Thales, care a recunoscut că pașapoartele de vaccinare sunt, de fapt, precursorul portofelelor digitale ID 7. După cum puteți vedea, ID-ul digital este prezentat ca o comoditate fenomenală, ca ceva care vă va proteja, identitatea și banii.

    Având în vedere puterea devastatoare pe care un regim totalitar o poate avea asupra vieții voastre prin controlul lor asupra acestui sistem – în cazul în care te penalizeaza pentru ceea ce spui, ceea ce alegi, ceea ce cumperi, unde te duci, cum te comporți sau cu cine stai – piratarea portofelului digital de catre un escroc comun ar fi un inconvenient minor…
    Apoi de fiecare dată când o doza de rapel a vaxxinului va fi neinoculata, pașaportul dumneavoastră va înceta să fie valabil până va conformati, cu excepția cazului în care veți obține un rapel, fie că este vorba de a treia sau treizeci și treia doza. Având în vedere cât de periculoase se dovedesc a fi aceste vaxxinuri COVID, în esență, va veti risca viața de fiecare dată când primiti injecția. Și pentru ce?

    „Fără Green Pass, eu și soția mea suntem alungați din societate. Nu avem venituri. Avem interzis de la cele mai multe cumpărături. Abia putem exista, ne spune Gluboco Lietuva”, din Lituania nevaccinată…

    Vei face vaxxinul pentru a ți se „permite” libertăți de bază despre care nici nu credeai că ar putea fi încălcate în urmă cu doar doi ani, cum ar fi dreptul la muncă, dreptul de a merge la școală, dreptul de a călători și de a te misca în societate după bunul plac, de a face cumpărături, de a intra într-o sală de sport sau restaurant sau într-o bancă.
    Iar dacă spunem nu sclaviei, trebuie să fim pregătiți să nu capitulăm, pentru că deja vedem că protestele în masă nu fac mare branza pentru a descuraja Forumul Economic Mondial și pe partenerii sai. Se vor face presiuni pentru un ID global de vaccin digital, împreună cu o monedă digitală centralizată mondiala. Împreună, aceste două lucruri le vor oferi control complet asupra vieții noastre. Copiii și nepoții noștri nu vor experimenta niciodată cum este să fii liber dacă asa se va întâmpla…

    👎
    Diabolic – Cum iti va controla viața ID-ul digital

    Diabolical — How digital ID will control your life – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-19-how-digital-id-will-control-your-life.html#

    Apreciază

  9. vaivoua said, on noiembrie 20, 2021 at 9:46 pm

    Alegeti varianta corecta:
    >1 este infiltrat in masonerie si joaca cartea lor
    >2 este devotat masoneriei si joaca cartea populara.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Clement said, on noiembrie 21, 2021 at 1:40 am

    https://www.gorjonline.ro/mesaj-pentru-ministrul-energiei-inventatorul-hornet-nu-mai-tradati-romania/
    Domnul Hornet a inteles ca AUR, consiliat de Georgescu nu va sustine interesele Romaniei si s-a detasat de echipa lui Tarziu.
    Acelasi lucru l-a facut si Razvan Codrescu, Dumnezeu sa il odihneasca.
    E bine sa ne luminam cat mai este timp.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ioan said, on noiembrie 21, 2021 at 1:41 am

    Mai zice niste lucruri adevarate dar pare sarit de pe fix. Cand aud ca va face mega dezvaluiri sau ca „vor urma arestarI” parca ma duce cu gandul la Q-Anon, adica opozitie controlata, stati linistiti si incredeti-va in plan ca agenda merge inainte.

    Apreciază

  12. John said, on noiembrie 21, 2021 at 9:16 am

    Scrsoare către # rezistenții utili
    https://trenduri.blogspot.com/2021/11/scrisoare-deschisa.html?m=1

    Apreciază

  13. Max said, on noiembrie 21, 2021 at 10:08 am

    Am vazut emisiunea DEDICATĂ-I de la Realitatea,vineri 19 Noe–Culisele statului paralel. N-am auzit decat platitudini de tip *securisti buni*: atuul lui in eventuala candidatură la funcția supremă în statul român este că își iubește țara, apoi expresii de tipul *eu v-am spus asta…..Asta este foarte important…..Eu am arătat asta*.
    Omul nu e capabil să articuleze un discurs coerent și argumentat mai lung de treizeci de cuvinte–pare a fi la nivelul lui Marcel Ciolacu.
    N-a discutat nimic de valorile pe care le-ar propune viziunea despre România care ar trebui să fie; intr-un cuvânt, s-a ferit ca ăla de aghiasmă să vorbească despre subiectele fundamentale Dumnezeu, Neam și Țară.
    Moderatoarea și invitata cealaltă încercau să-l provoace să abordeze subiecte spinoase, cum ar fi sprijinul de care dispune CG; posibila apartenență la serviciile secrete sau situația dezastruoasă a traiului actual al românilor; fără să abordeze găluștile firebinți.
    Mi s-a parut rigid, sec, fals, lipsit de viziune, ateu, ascuns,conform ideologiei globaliste.
    Nu-l voi vota niciodată.

    Apreciază

  14. ovidiu said, on noiembrie 21, 2021 at 12:17 pm

    PLAVANUL ESTE VARFUL AISBERGULUI ,DECI MIC COPIL ,PE LANGA ACEST INDIVID CARE VA REPREZENTA FATA INTUNECATA A AISBERGULUI!!!!!!!

    Apreciază

  15. ledpanell said, on noiembrie 21, 2021 at 1:57 pm

    Cateva remarci…
    N-ati observat, cel putin unii dintre voi, ca din 90 incoace fiecare presedinte, fiecare premier, fiecare guvern a fost tot mai ticalos si mai prost pregatit? A observat cineva „firul rosu” cum se zicea in limba de lemn pe vremuri? Ce evolutii au fost din ’90 incoace? Ce-a fost static, stagnant, si ce-a fost dinamic?
    Static au fost securistii, serviciile care imediat dupa 90 s-au infiletat in parteneriate speciale cu alte servicii ale altor tari cu interese foarte deosebite la noi. Deja lumina incepea sa vina din mai multe directii!
    Ce-a fost dinamic? Declinul economiei , declinul pregatirii profesionale ale politicienilor. In domeniu, pe felie n-au fost decat arareori; de obicei cu profesii opuse functiei ministeriale. Dar aveau ceva pregatire, care a scazut. Similar si cu nivelul diplomatic al unora, care prin epurari, razbunari politice au fost eliminati din joc, schimbati de altii, tot mai inculti, chiar agramati. A scazut deci calitatea umana in general, si a clasei politice in particular, cu precizarea ca nu e o corelatie cauzala directa. In timp, au disparut romanii din politica si au venit alte natii, cu nume neaos romanesti in majoritatea lor (cameleonism specific), iar altii cu nume ciudate, unul mai „romanesc” ca altul.
    E frumos sa fii multiculturalist, deschis la nou, tolerant (fiecare din termenii anteriori cu conotatii stiintific corecte, nu politic corecte, ale discursului oficial), si sa primesti strainezi…Daca veneau sa munceasca fizic, era jos palaria. Dar au venit fie ca sefi in guverne, fie ca patroni cu bani adusi din afara sa faca afaceri. Adica jupani peste romani. Sa te deranjeze asta nu se numeste xenofobie, rasism, ci tocmai identificarea rasismului pur, la cote paroxistice.
    Statica e si atitudinea fata de proprietati, terenuri, retrocedari; nici un presedinte n-a pus problema, din contra fiecare guvern a adaugat legi, ordonante noi, tot mai in favoarea strainilor, tot mai in dezavanajul romanilor. Sub umbrela tolerantei, globalismului etc. Dar macar in alte tari venirea migrantilor e pe fata, masurabila, mai ales ca-i recunosti dupa culoarea pielii. Nu-i invazie pe sest. Atat problema asta cat si multe altele, nedezbatute de guvern, in parlament, arata ca agenda a continuat, si n-a fost nimeni „de incredere”. Din contra, institutiile de control au vegheat si asigurat protectia tuturor celor care s-au instalat aici. Cu alte cuvinte, de la alogeni la camatari, mafioti si orice altceva, oricine/orice are mai multe drepturi decat poporul, fie ca aceia sunt o minoritate, o majoritate samd.
    Numai sperantele n-au crapat, ci multe milioane de romani, din ’90 incoace, predand stafeta/speranta de tip autist, adica o patologie mintala in progres. Fireste ca speranta n-ar intra in nomenclatorul psihiatric ca boala…stiintele sunt controlate de elite, si cum ar putea sustine asa ceva??? In conditiile in care fix pe sperante se bazeaza toate guvernele. Cu precizarea ca, la noi multa lume crede intr-un fat frumos pe cal alb, erou salvator, care sa dea cu coruptii de pamant. Probabil lumea spargand seminte pe margine.
    Georgescu nici nu m-a interesat si nu ma intereseaza dintr-un singur motiv. Un popa ticalos, securist turnator pana in maduva oaselor, a insistat sa iau legatura cu un tataie ce parea distrus (isi juca bine rolul), si care ajuns rapid in sua, m-a abordat pe watsap cu un link si 2 poze. Link-ul era despre emisiunea lui tuca cu georgescu, si sub link, 2 poze dintr-o carte de rugaciuni, facute de-am boulea cu telefonul! Daca ai respect pentru interlocutor faci poza cat de cat clara, nu la sto, oblic, adica un fel de na, ia de aici! Mai ales ca ipocritul se dadea mare ortodox, dar din ala trimufard, declarativ. Ori credinta nu inseamna sa spui eu tin post, altii is ticalosi si nu se ridica la nivelul modestiei mele; simpla judecata arata ca insul n-are de-a face cu crestinismul. Deci asa l-am ginit pe ticalos. Link-ul cu emisiunea si cele 2 poze cu texte de rugaciuni aveau rol ca, prin asocieri inconstiente, lumea sa fie atrasa de georgescu, crezand ca e un salvator. Banui ca fix pe mitul salvatorului va miza. Adica magie, mistica schizofrenica, si nu profesionalism, stiinta (fie si simulate, de dragul discursului politic), cum facuse constantinescu cu cei 15000 specialisti. Adica migram de la „specialisti” la un erou s.f., un mesia de carton. Cata vreme cele 2 poze primite, asociate cu link-ul youtube au venit din sua, am presupus ca insul asta viitor candidat e sustinut de sua. N-avea nici un rost sa mai apara si discutii telefonice pe watsap.
    Ce nu stie multa lume ? Oamenii cu adevarat seriosi/buni/profesionisti/corecti chiar nu au nevoie de reclama, propaganda!!! Merge reclama din gura in gura, nu trebuie emisiuni elogioase, tip oda partidului comunist! Cum nu se intelege asta, votati-l, nu-l votati, tot aia e. Problema mitului eroului salvator e prea veche…functiona inca de pe vremea lui vadim tudor. Asa ca…n-am sperante ca lumea va renunta la sperante. Isi merita pe deplin soarta; pacat ca si-o iau in freza si altii care au alte pareri dar degeaba.
    Cat despre fizionomia lui georgescu, e o soparla tip varan balcanic cam ca obama americanilor. Un reptilian, cum zice Icke.
    In plus, daca incercam cat de cat observatii nepartinitoare, observam ca (mai) peste tot in lume fiecare nou presedinte a fost mult mai rau decat predecesorii. Nu sustin ca aia erau cinstiti si onesti, ca petrica in ’90, dar macar era ceva de capul lor. De la Mitterand la macrou, pizdificatul europei? De la Thatcher la coa** aia de johnson cu freza valvoi, proaspat scos din masina de spalat? Exemplele pot continua; am spus “mai” peste tot pentru ca media e cenzurata, si din 200 de tari, avem stiri despre cateva. Restul nu starnesc curiozitati, macar la nivel rustic-pitoresc pentru nici un jurnalist/sau nu se publica! Cum e in prezent covitul in Coreea de Nord. Coree care, nefiind de Sud, adica sub tutela sua ca si restul satelitilor gen europa, n-au cazuri. Chiar daca ar avea dar nu se stie, important e ca nu transmit (si ei) panica. Deci se poate.
    In ansamblu, fiecare presedinte a fost mai rau ca predecesorii…daca obama era un minoritar marginalizat (nu, marginalizati exista la noi, cu adevarat!)-chit ca nu era deloc asa, bideu a bagat transgenderu la putere. De la simpli minoritari la deviatii sexuale.
    P.S. Tot vorbeam de servicii…mai degraba serviciile au rabdare sa citeasca ceva postat mai lung de 4-5 randuri. Omul de azi n-are rabdare si, pervers, sustine ca „prea multa vorba strica”.
    P.S.2. Despre catzu n-a zis nimeni ca are delir grandomanic, prin urmare, pot sa ma spanzur fara sapun: asta-i lumea lasa in draci in care traim. Ce curaj maret au aia care se iau de aparent-vulnerabili si niciodata de sistem, ca nu le pute! Din contra, cand critica in stil las sistemul, iau citate din Biblie ca sa nu foloseasca vreun epitet personal. Frumos!
    Prin urmare, se anuleaza mai tot ce am zis mai sus, deci sa-l votam pe georgescu, e fix ce trebuie.
    P.S.3 Istoria poporului roman e o lista enorma de tradari, in care mari personalitati, conducatori au fost tradati, vanduti miseleste, ucisi. Nici un idiot nu s-ar pune in fruntea tarii. Chiar fara servicii, influenta altor tari, tot tradare ar fi. Sa iasa pe ochi tradarea tuturor, ca e pacat de neam, chit ca unii se hlizesc la ce aberatii scriu.
    P.S.4 In stil pur romanesc, fix ultimele paragrafe de mai sus vor fi luate in seama: unde dai si unde crapa!

    Apreciază

  16. […] Categoria PIONI ALBI: Calin Georgescu va candida la Președinția României […]

    Apreciază

  17. […] Categoria PIONI ALBI: Calin Georgescu va candida la Președinția României […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.