SACCSIV – blog ortodox

VOT sau REVOLUTIE?

Posted in alegeri, revolutie, VOT by saccsiv on martie 17, 2023

De la o vreme, la televiziunile unde seara se mai critica una alta (ba chiar si „lupta anti Covid” si „vaccinul salvator”) suntem din ce in ce mai des indemnati la o schimbare prin vot in 2024. Nu ni se spune clar pe cine sa alegem, dar ni se sugereaza cumva prin simpla invitare in platou a unor membrii ai unor partide din opozitie (parlamentare sau nu). Sau pur si simplu ni se sugereaza ca va urma ceva, poate un soi de miscare sau uniune, ce trebuie sa castige totul la anul (alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare, alegeri locale si alegeri prezidentiale).

La panda stau cerberii asa zisei democratii, ce incepand din 2020 s-a dovedit de fata a fi incadrabila in categoria celor mai sinistre dictaturi bolsevice. Astfel, de exemplu, aseara, la Romania tv, in cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, se discuta despre castigarea alegerilor provinciale din Olanda de catre un partid nou infiintat, cel al fermierilor, format in semn de protest la adresa politicilor de mediu ale guvernului. La care cerberul Bogdan Chireac a intervenit prompt atentionand ca respectivul partid trebuie monitorizat pentru a nu se repeta situatia din Austria, cand la putere a ajuns Jörg Haider, despre care Dan Dugaciu declara in 2015:

„In Austria extremistul nationalist Jorg Haider a ajuns la putere printr-o coalitie bizara si daca nu avea accidentul de masina, ar fi ajuns din nou la putere intr-o alta coalitie”

Accident de masina despre care puteti citi mai multe la:

Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE

Privind tabloul creionat mai sus, ce putem intelege?

Pe de o parte suntem indemnati sa iesim masiv la vot anti PSD-PNL-UDMR-USR, ca sa schimbam din temelii.

Pe de alta parte suntem atentionati ca orice alt partid ajuns la guvernare nu trebuie totusi sa fie nici prea-prea, nici foarte-foarte. Iar daca totusi va fi, se vor petrece lucruri…

Si ajungem astfel la intrebarea din titlu. Cum va raspunde la ea romanul cu drept de vot?

Ce va face acest cetatean daca va vota un partid despre care crede ca e „anti”, dar se va dovedi ca-i teapa?

Sau ce va face daca va vota un partid-anti, dar sistemul va face cum stie el mai bine sa nu castige alegerile sau chiar mai rau?

Adica, ce va face romanul cand va constata ca degeaba vot?

Iar la final o intrebare de nota 10: nu cumva tocmai papusarii cei mari din varful piramidei vor ca cetateanul (si nu doar roman si nu doar in Romania) sa ajunga la o singura concluzie? De ce ar vrea aceasta? Cititi va rog articolul din 16 martie 2021:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Dar si postarea din septembrie 2022:

Andi-Mihai Anton pare ca intelege ce se intampla

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Copaci said, on martie 17, 2023 at 4:18 pm

    REVOLUȚIE SI APOI VOT !!!
    CU DUMNEZEU ÎNAINTE !

    Apreciază

  2. Felix said, on martie 17, 2023 at 5:54 pm

    Călugării din Lavra Kiev trebuie să aleagă între schismatici si sloganul: „valiza, la gară, si direct in Rusia”.

    Doamna Filippovici a declarat că călugărilor din Lavră li s-a oferit să aleagă:
    să se alăture lui Epifanie [schismaticilor] care apartin de Fanar sau să meargă în Rusia.
    Liudmila Filippovich, membră a Comitetului național de politică de stat pentru Ucraina, a declarat pentru emisiunea TV „1+1” că „frăția Lavrei Peșterii Kievului poate rămâne în mănăstire dacă se alătură „Bisericii” Ortodoxe Ucrainene [schismatice] dacă se supune Fanarului.
    În caz contrar, ar trebui să urmeze sloganul: „valiză, la gara, si direct in Rusia”
    Ea a precizat că nu va apărea nicio problemă juridică dacă călugării Bisericii Ortodoxe [canonice] care apartin de Kiril s-ar alătura lui Epifanie [schismaticul].
    „Propunerile au fost deja făcute; dacă nu doresc să se alăture lui Epifanie, pentru ca nu le place opțiunea, le spunem acest slogan frumos:
    „valiza, la gara, si direct in Rusia”, – a subliniat ea.
    Adresându-se, la rândul său, celor care au rămas credincioși Bisericii Ortodoxe Ucrainene, ea a clarificat: „Nimeni nu vă reține în Ucraina”.
    În același timp, ea și-a exprimat speranța că vietuitorii din Lavră
    „vor lua o decizia corectă, nu una indusa de soborul lor , ci una importantă, adica creștină”.

    https://gr.pravoslavie.ru/123988.html

    https://gr.pravoslavie.ru/152524.html

    https://spzh.news/ru/news/72397-u-monakhov-lavry-vybor-ptsu-fanar-ili-chemodan-vokzal-rossija-relihioved

    Apreciază

  3. mircea.v said, on martie 17, 2023 at 7:18 pm

    off

    Off

    Extrem de important: boicot total Auchan. Intra in categoria marturisire.

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Am vazut ca sant cam 4 categorii de sustinatori ai actelor cu cip si biometrice. Fac precizarea foarte importanta ca nu exista act electronic care sa nu fie si biometric. Cipul si biometria merg impreuna.

    O categorie spune: “nu vad 666 in actul cu cip, deci e ok”. Altii spun :” unde scrie in Biblie de cipuri, de acte cu cipuri…?”. Altii: “avem cipuri si in telefon, in calculator, in frigider, masina de spalat…, asa ca nu vad o problema sa am si in actele de identitate”.
    Si categoria „ips Teodosie, Calistrat ” – „cipurile sant niste simboluri, cifre, ce nu au putere; iar 666 este si in Biblie” (te doare capu’ cand auzi asa ceva de la un ips)

    Lasam la o parte Sfintii si Parintii care ne invata cum sta treaba cu aceste acte cu cip, si care vorbesc de la Dumnezeu, ca cei de mai sus nu sant interesati de aceste invataturi, si mergem la sursa primara – Biblia.

    Si atunci rezulta:
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/15/comentariul-zilei-temeiul-biblic-al-neacceptarii-prelevarii-elementelor-de-identificare-biometrica-pentru-documentele-de-identitate-cu-cip/

    https://saccsiv.wordpress.com/2023/02/07/pentru-cei-ce-spun-dati-cezarului-cele-ce-sunt-ale-cezarului-si-ne-indeamna-sa-luam-documentele-cu-cip/

    Asa ca, omule care te incadrezi in cele 4 categorii de mai sus, daca nu refuzi actele cu cip si biometrice din considerente de cip, de 666, de control electronic…, macar refuza-le din considerente biometrice. Care considerente sant din Biblie, si aici nu mai ai cum sa o dai cotita.

    ––––––––––––––––––––––––––––––

    Parintele Nicolae Steinhardt:
    „Soluţia în faţa injustiţiilor e una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbeşti, să lupţi, să te afli în treabă. (Să nu-ţi vezi de treburile tale, ci de treaba dreptăţii, care-i adevărata treabă a fiecăruia.)
    Restul e verbalism, spaimă, nimicnicie. Nu ţine nici o scuza, nici o explicaţie. Sînt toate ridicole ca şi attends que je t’explique.”

    Apreciază

    • Florin said, on martie 18, 2023 at 12:59 pm

      mircea.v eu am vazut doar doua categori de oameni:

      Prima categorie, cei care accepta ecumenismul accepta cu lejeritate si cardurile de ori ce fel si documente biometrice, poti discuta lejer cu ei si despre monedele digitale si nu au suspiciuni asupra numarului 666, iar tot din aceasta categorie fac parte si vaccinatii care au avut mare incredere in patriarh, episcopi, preoti si autoritati. Dar find faptul ca vaccinul afecteaza si trupul nu numai sufletul (ecumenism si documente digitale) uni dintre ei au avut retineri (uni dintre ei find si cei care si-au luat QR fals adica noua catrgorie de libelus) dar nu vad pericolul digitalizari crezanduse destepti ca au fentat sistemul primind lejer 666 din QR si semnand acel contract de lepadare chiar si daca nu au primit zeama magica.

      Adoua categorie sunt suspiciosi adica conspirationisti care vad pericolul ecumenismului a actelor biometrice ,a digitalizari si a vaccinului care aduce moartea sufletului si nu numai a trupului.
      Multi asteapta sa fie pusi sa se lepede inainte de a primi numarul 666, dar acest numar va fi pus oamenilor cu viclenie nu pe fata asa cum ne-a avertizat apocalipsa prin cuvintele, CA SA INSELE PANA SI PE CEI ALESI.

      Nu trebuie sa fi ales si sa vezi, daca te-ar fi pus sa te lepezi agentul de la eliberare a documentelor biometrice si s a accepti pe mana sau pe frunte CNP-ul care are numarul de siguranta 666, sau a asistentei care ti-a conpletat formularul de acceptare a vaccinului in urma caruiai primeai un QR cu numarul 666 danduti posibilitatea de a ,,vinde si cumpara,,

      Apreciază

  4. Zatoichi said, on martie 17, 2023 at 10:43 pm

    In acest stat esuat, sistemul de vot este profund viciat:
    1. Voturile se numara de catre STS – organ al puterii corupte;
    2. Candidatii sunt alesi/propusi in faza initiala de catre partide, nu de catre societate.
    Partidele promoveaza hotia, incompetenta, minciuna, tradarea de tara…
    Astfel ca rezultatul votului este majoritar impotriva polulatiei.

    Apreciază

  5. timisorean1 said, on martie 18, 2023 at 9:13 pm

    Nu cred ca vor mai fi alegeri libere in occidentul colectiv. Ori furate, biden vs trump(exemplul maxim), ori genul meloni, care tot un fel de furt este…. Sper ca la noi s a prins lumea care e treaba cu aur…
    Revolutie nu, ca e clar cine o face si de ce, ma refer la cei din spatele „revolutiei”…
    Singura solutie care are ceva sanse e ceva cam cum a venit Putin in locul lui Eltsin. Nu se poate schimba nimic fara un sprijin puiternic din interiorul sistemului. Degeaba se revolta lumea daca in interior acolo sunt toti pe aceeasi mana. La noi nu cred ca se mai poate face nimic. Suntem ocupati de facto, avem armate straine in tara.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.