SACCSIV – blog ortodox

Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano (fost Nunțiu Papal la Washington, din 2011 până în 2016 și critic sever al Papei Francisc) i-a trimis lui Donald Trump o scrisoare deschisă de sprijin în criza actuală, pe care o consideră hotărâtoare pentru soarta lumii:

Domnule Președinte,

În ultimele luni am asistat la formarea a două tabere, pe care le-aș numi biblic: copiii luminii și copiii întunericului.

Copiii luminii constituie partea cea mai mare a umanității, în timp ce copiii întunericului reprezintă o minoritate absolută.

Cu toate acestea, cei dintâi fac obiectul unui fel de discriminare care îi plasează într-o situație de inferioritate morală față de adversarii lor, care ocupă adesea poziții strategice în guvern, în politică, în economie, în presă. Într-o manieră aparent inexplicabilă, cei buni sunt luați ostatici de cei răi și de cei care îi ajută, fie din interes personal, fie din frică. Aceste două tabere, care au un caracter biblic, urmează separarea clară dintre progenitura femeii și progenitura șarpelui.

De o parte sunt cei care, deși au o mie de defecte și de slăbiciuni, sunt animați de dorința de a face bine, de a fi cinstiți, de a forma o familie, de a munci, de a aduce prosperitate patriei lor, de a-i ajuta pe nevoiași și, ascultând de Legea Domnului, să merite a cuceri Împărăția Cerurilor.

De cealaltă parte, sunt cei care se află în slujba propriilor interese, care nu au nici un fel de principiu moral, care doresc să distrugă familia și națiunea, care îi exploatează pe lucrători pentru ca ei să devină nemeritat de bogați, care provoacă dezbinare și războaie interne pentru a acumula bani și putere: în cazul lor, iluzia înșelătoare a bunăstării temporare se va spulbera într-o zi – dacă nu se pocăiesc – lăsând loc îngrozitoarei soarte care îi așteaptă, departe de Dumnezeu, în blestemul veșnic.

În societate, Domnule Președinte, aceste două realități opuse coexistă ca dușmani eterni, la fel cum Dumnezeu și Satana sunt dușmani eterni. Și se pare că acești copii ai întunericului – și pe care îi putem ideintifica cu Statul Paralel, căruia vă opuneți cu înțelepciune, și care poartă un război acerb împotriva dumneavoastră, în aceste zile – au decis să dea cărțile pe față, ca să spunem așa, dezvăluindu-și planurile. Par atât de siguri că au deja totul sub control, încât au lăsat deoparte acea prudență care, până acum, le-a ascuns măcar parțial intențiile.

Anchetele aflate în curs vor dezvălui adevărata responssabilitate a celor care au gestionat urgența COVID, nu doar în domeniul sanitar, ci și politic, economic sau al presei. Vom descoperi probabil că în această colosală inginerie socială, există oameni care au decis soarta umanității, arogându-și dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților lor din guvernele țărilor.

Vom descoperi de asemenea, probabil, că revoltele din aceste zile au fost provocate de cei care, văzând că virusul se estompează inevitabil și alerta socială a pandemiei se estompează și ea, au fost obligați să provoace tulburări civile, deoarece acestea trebuiau să fie urmate de acțiuni de represiune care, deși legitime, puteau fi condamnate ca o agresiune nejustificată împotriva populației.

Același lucru se întâmplă și în Europa, în mod perfect sincronic. Este destul de limpede că folosirea protestelor de stradă reprezintă instrumentul pentru atingerea scopurilor celor care doresc să vadă ales pe cineva anume la viitoarele alegeri prezidențiale, cineva care întrupează țelurile Statului Paralel și care exprimă aceste țeluri cu convingere. Nu va fi surprinzător dacă, în următoarele luni, vom afla încă o dată că ascunși în spatele acestor acte de vandalism și de violență sunt cei care speră să profite de pe urma disoluției ordinii sociale astfel încât să construiască o lume nouă, fără libertate: Solve et Coagula, așa cum învață adagiul masonic.

Deși poate părea deconcertant, taberele opuse pe care le-am descris se găsesc și în mediile religioase. Există păstori credincioși care se ocupă de turma lui Hristos, dar există și necredincioși mercenari care caută să împrăștie turma și să predea mieii pentru a fi devorați de lupii lacomi.

Nu este de mirare că acești mercenari sunt aliații copiilor întunericului și îi urăsc pe copiii luminii: așa cum există un Stat Paralel, există și o Biserică Paralelă, care se leapădă de jurămintele făcute în fața lui Dumnezeu. Astfel, dușmanul invizibil, împotriva căruia bunii conducători luptă în treburile publice, este combătut și de bunii păstori în sfera eclezială. Este o bătălie spirituală, despre care am vorbit în recentul meu Apel, care a fost dat publicității pe 8 mai.

Pentru prima dată, Statele Unite au în dumneavoastră un președinte care apără în mod curajos dreptul la viață, care nu se rușinează să denunțe persecutarea creștinilor din lumea întreagă, care vorbește despre Iisus Hristos și despre dreptul cetățenilor la libertatea religioasă. Participarea dumneavoastră la Marșul pentru Viață și, mai recent, proclamarea de către dumneavoastră a lunii aprilie ca Lună Națională a Prevenirii Maltratării Copiilor, sunt acțiuni care confirmă de care parte doriți să luptați. Și, îndrăznesc să cred că suntem amândoi de aceeași parte în această bătălie, deși cu arme diferite.

Din acest motiv, cred că atacul la care sunteți supus, după vizita la Sanctuarul național al Sfântului Ioan-Paul al II-lea, face parte din scenariul mediatic regizat, care nu încearcă să combată rasismul și să readucă ordinea socială, ci să agraveze dezbinările; nu să aducă dreptatea, ci să legitimeze violența și crima; nu să slujească adevărul, ci să favorizeze un grup politic.

Și este tulburător că există Episcopi – precum aceia pe care i-am denunțat recent – care, prin cuvintele lor, dovedesc că sunt aliniați cu tabăra opusă. Sunt supuși Statului Paralel, globalismului, gândirii aliniate, Noii Ordini Mondiale, pe care o invocă din ce în ce mai des în numele unei fraternități universale care nu are nimic creștinesc, dar care evocă idealurile masonice ale celor care doresc să domine lumea, gonindu-L pe Dumnezeu  din tribunale, din școli, din familii și poate chiar din biserici.

Poporul american este matur și a înțeles acum în ce măsură marea presă nu dorește să răspândească adevărul, ci dorește să îl ascundă și să îl deformeze, răspândind minciuna care este folositoare scopurilor stăpânilor lor.

Cu toate acestea, este important ca cei buni – care reprezintă majoritatea – să se trezească din letargie și să nu accepte să fie înșelați de o minoritate necinstită, cu scopuri abjecte.

Este nevoie ca cei buni, copiii luminii, să se unească și să-și facă auzite vocile. Ce alt mijloc mai eficient este de a face asta, Domnule Președinte, decât prin rugăciune, cerând Domnului să vă apere pe dumneavoastră, Statele Unite și întreaga umanitate de acest colosal atac al Vrăjmașului.

În fața puterii rugăciunii, înșelăciunile copiilor întunericului se vor nărui, comploturile lor vor fi dezvăluite, trădarea lor va fi vădită, înfricoșătoarea lor putere se va spulbera, adusă în lumină și expusă drept ceea ce este cu adevărat: o înșelăciune infernală.

Domnule Președinte, rugăciunea mea se îndreaptă cu statornicie către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi trimis de către Papa Benedict al XVI-lea ca Nunțiu Apostolic.

În acest ceas dramatic și decisiv pentru întreaga umanitate, mă rog pentru dumneavoastră și pentru toți cei care sunt de partea dumneavoastră în guvernul Statelor Unite.

Am încredere că poporul american este unit cu mine și cu dumneavoastră în rugăciune către Dumnezeu Atotțiitorul.

Uniți împotriva Vrăjmașului Invizibil al întregii umanități, vă binecuvântez pe dumneavoastră și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană, pe toți bărbații și femeile de bună credință.

Traducerea:

https://evz.ro/d-le-trump-asistam-la-batalia-dintre-copiii-luminii-si-copiii-intunericului-pentru-noua-ordine-mondiala-exista-un-stat-paralel-si-o-biserica-paralelamonseniorul-vigano-asistam-la.html

 

Comentariu saccsiv:

Descrierea fiilor intunericului este aproape perfecta in textul de mai sus. Problema e cu cealalta tabara: nu cumva acea “lumina” trebuie pusa, de fapt, intre ghilimele, adica, nu cumva vorbim despre o falsa lumina?

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano se considera a fi un fiu al luminii si aidoma il considera a fi si pe Donald Trump si pe multi altii, ce, cu totii, ar duce o mare batalie impotriva fiilor intunericului, pe care-i vor si infrange:

înșelăciunile copiilor întunericului se vor nărui, comploturile lor vor fi dezvăluite, trădarea lor va fi vădită, înfricoșătoarea lor putere se va spulbera, adusă în lumină și expusă drept ceea ce este cu adevărat: o înșelăciune infernală.”

Asa simplu sa fie? Si vom trai mai apoi fericiti pe acest Pamant? Pana cand? Mai vine antihristul? De fapt, la ce sa mai vina din moment ce armata ce-i pregatea venirea a fost spulberata…

Ei bine, nu-i deloc atat de simplu. Din ecuatia Arhiepiscopului Carlo Maria Vigano lipsesc ereziile. Cele adevarate, nu doar stangismul papei Francisc. Iar eretici sunt chiar acest monsenior si Donald Trump. Sa nu ne inchipuim ca cele hotarate la Sfintele Sinoade Ecumenice nu vor ramane valabile pana la sfarsitul vremurilor sau ca brusc ecumenismul va deveni adevarata credinta, de dragul “luptei dintre bine si rau”.

Care sunt faptele de pana acum ale presedintelui american? Care-i lucrarea sa de baza?

El figureaza a se afla in lupta cu deep state sau statul paralel. Imagine intarita si de faptul armata stangii negre il ataca neincetat. Dar lucrarea sa de baza este mutarea ambasadei SUA la Ierusalim:

A INCEPUT SFARSITUL: Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat inceperea pregatirilor pentru transferarea ambasadei americane

De aceea rabinii il si considera un soi de Cyrus:

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

De fapt, de aceea a si ajuns presedinte:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Pentru ca un Ierusalim capitala a Israelului reprezinta un pas decisiv pentru construirea celui de al treilea templu:

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

Locul in care va fi inscaunat antihristul:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Care antihrist va fi initial chiar simpatic si, ATENTIE MARE, luptator impotriva doctrinei stangii de tip grosier (ateism, homosexualitate, avort, etc.):

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

Cititorii mai noi poate ca vor fi sceptici, considerand ca este imposibil ca tocmai antihristul sa duca o batalie impotriva acestor “valori”. Dar fratilor, ne-au avertizat limpede chiar Sfintii Parinti:

La inceput, va fi extrem de greu sa nu-l indragesti pe ANTIHRIST. Profetia Sfantului Mucenic Ipolit, papa al Romei

Asadar este indubitabil ca antihristul va lupta initial impotriva stangii grosiere, adica tocmai impotriva celor ce se manifesta acum pe strazile din lumea intreaga, fii intunericului descrisi de Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano.

De ce acest monsenior si acest Donald Trump s-au inhamat la caruta antihristului? Poate pentru ca au un rol de care sunt constienti. Sau poate ca habar n-au ce fac, caci fiind eretici n-au cum sa vada limpede lucrurile.

Intelegeti ce ma stradui sa va spun?

Cred ca veti pricepe si mai bine cititind cele scrise de Albert Pike:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Pasajul este extras dintr-o scrisoare din anul 1871, pe care marele maestru mason de grad 33 Albert Pike (1809 – 1891) i-a adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru illuminati.

Iar pe vremea aceea un mason de grad 33 chiar era o piesa importanta a angrenajului, stiind clar cine ii sunt stapanii, caci, masoneria avea inca de atunci stapani, acestia fiind:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

Cititorii mai incepatori poate ca vor fi nedumeriti si vor intreba cum de monseniorul critica masoneria in scrisoarea sa. Simplu, pentru ca:

Masoneria va fi sacrificata

Revenind la Albert Pike, in acelasi material mai facea referire si la viitoare trei razboaie mondiale, pe care papusarii le vor declansa pentru a urni omenirea pe traseul dorit de ei. Doua deja au fost, urmeaza al treilea…

Iubitii mei frati, nu va lasati lesne pacaliti. Antihristul nu va stapani peste o omenire atee, caci iata ce ne invata Cuviosul Serafim Rose:

„De ce vor dori toţi cei din lumea întreaga să se închine lui? Evident, fiindcă este ceva în el ce corespunde cu ceva din noi. Iar acest ceva este lipsa lui Hristos din noi înşine. Dacă ne vom închina lui (ferească Dumnezeu!), va fi pentru că vom simţi o atracţie către un lucru exterior, care s-ar putea să semene a creştinism, de vreme ce antihrist înseamnă cel ce este în loc de Hristos, sau seamănă cu Hristos.”

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. P.M. said, on iunie 12, 2020 at 5:47 am

    Dacă evreii,masonii și alți tåmpiți au de gånd să l prezinte oamenirii pe ,,salvator”înțeleg că:
    1:Trump va cåștiga un nou mandat.
    2:Va începe cipuirea pentru a mai putea avea o viață ,,liberã”.
    3:,,salvatorul”este deja nãscut,crescut și în așteptarea momentului prielnic pentru ,,salvarea”oamenilor.

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on iunie 12, 2020 at 9:49 am

      P.M.

      Nu trebuie neaparat ca Trump sa mai castige un nou mandat.
      Iar la final masoneria va fi sacrificata.

      Apreciază

    • acelas said, on iunie 12, 2020 at 11:58 am

      da, si eu m-am gandit ce poate sa insemne acel bebelus gigant din ceremonia jocurilor de la Londra, poate ca „salvatorul” s-a nascut deja, in acel an 2012 si atunci ii aduceau osanale.., sau poate urma sa se nasca in anul pandemiei, si voiau sa arate asta. Nu stiu

      Apreciat de 1 persoană

  2. P.M. said, on iunie 12, 2020 at 11:11 am

    @@@Saccsiv,în articol scrie că Trump va fi cel care l va anunța pe antihrist;ca să se întâmple asta sub mandatul lui,este imperios necesar ca Trump să mai câștige un mandat fiindcă,pånã în toamnă cåt mai este președinte,sunt convins că nu se va întâmpla acest lucru;în urmãtorii ani este posibil,cu toate că eu sunt sceptic;nu cred că până în 2030 să apară ,,salvatorul”pentru că mai sunt multe de implementat,lucruri ce necesită timp;în plus,agenda masonilor se întinde până cel puțin în 2030.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2020 at 1:17 pm

      P.M.

      Care sunt alea multe care necesita mult timp?
      Tu ai vazut la un simplu ordin, in cate saptamani au pus aproape intreaga omenire in cap cu coronavirusul? Ce demonstreaza asta? Ca treaba e coapta frate, orice vor sa faca pot face aproape peste noapte. Nu spun ca o vor si face, ci ca o pot face.

      Apreciat de 3 persoane

      • astridcezara said, on iunie 12, 2020 at 1:29 pm

        da,nu au vreo problema cu timpul…si cu inchiderea si atacarea bisericilor..e pe-aproape baiatul
        eu am convingerea ca anul asta s-a intimplat ceva la Ierusalim,un ritual pentru antihrist …daca vedeti declaratiile rabinilor,2020 e foarte important pentru ei..si blocarea Pastelui pentru cresterea energiei duhului antihristic…am intrat oricum in linie dreapta
        si dupa treaba cu izolarea..e o rautate fara margini intre noi… la serviciu ,pe strazi,prin magazine..ce vreti sa mai urmeze..deja traim in epoca post crestina,hai sa fim cinstiti…

        Apreciat de 2 persoane

      • tataia said, on iunie 12, 2020 at 5:36 pm

        @astridcezara „Am intrat in linie dreapta”. Aceasta fraza se foloseste de obicei cu sensul de „Greutatile au trecut, urmeaza o perioada relativ lipsita de dificultati”. Or in cazul de fata, din cite vad eu, tu o foloseti cu un sens exact invers…Greutatile abia au inceput….nu prea vad la ce linie dreapta te referi…

        Apreciază

  3. moonty_man said, on iunie 12, 2020 at 11:29 am

    🔴În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun ” de la unul dintre cei mai „buni ” fii ai săi , în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului .
    🔴Sicriu de aur , sute de mii de americani în lacrimi , mii de idioți căzuți în genunchi , cerându – și iertare de la populația de culoare , pupându -le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi 😳
    🔴Imaginea cu primarul Mineapolisului , agățat de sicriu , ca să nu se prăbușească de durere , vărsând lacrimi de crocodil , este cireașa de pe tort . Așa ceva ????
    🔴Soția eroului național , cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani , după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul , că a rămas fără pâine , deși timp de 6 ani nu a primit nici fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare . Și uite cum americanii , rușinați si complexați de sindromul „omului alb „s -au mobilizat și au făcut donații de 20 000 000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național . Ce , nu este tare ???😂
    🔴Și mai este :
    Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd 😳. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare , nu ?
    🔴Urmează premiul Nobel pentru pace , acordat post mortem . Ce tare ar fi , nu credeți ?
    🔴Marele Floyd , marele erou , arestat pentru jaf armat , trafic și consum de droguri ( ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate , cerandu -i bani ), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă .
    Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi …😒🎉
    Și în numele lui , jafurile , violențele cresc în orașe ca New York , Los Angeles : unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți , o fată de 17 ar fi fost violată , sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări , magazine distruse , parcuri … până și lebede omorâte , sărăcele victime colaterale ale unui război al oamenilor .
    Jon Biden , candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale , USA , cu o formă gravă de demență senilă a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit , cerându – și ,în lacrimi , iertare de la eroul de culoare .
    SUPERB ! Mai este ceva de comentat ? Nu .
    Aaaaa , ba da :
    Pe aripile vântului , interzis . Minunat ! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață , cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri ???
    ✅WTF ? cum zice americanul ✌
    – 💂‍♀️👻💂‍♂️😉-

    Apreciat de 6 persoane

  4. M. Uriel said, on iunie 12, 2020 at 12:03 pm

    Ghici cine monitorizeaza plandemica? Intra pe http://www.rotary.org si vizi banner-ul. Cati demnitari sustin planul, ei s-ar putea cu siguranta sa fie rotary.

    Rotary monitors the global coronavirus crisis
    Read how Rotary is responding to the impact of the global COVID-19 crisis. We are closely monitoring updates and recommendations from the World Health Organization (WHO) and the U.S. Center for Disease Control and Prevention (CDC) to ensure the safest and most appropriate actions are taken by and for our members and the communities they serve.

    Apreciază

  5. Zina said, on iunie 12, 2020 at 12:59 pm

    Saccsiv, azi am recitit (nu stiu de ce, asa mi-a venit) interviul tau luat de Danion.Tin minte cand l-am citit prima data, sa fie vreo 10 ani cred, m-a marcat si de atunci iti citesc blogul. Acum recitindu-l, unele lucruri pe care le-ai spus atunci, sunt atat de actuale, si in general ce avertizezi din timp se intampla desi uneori ni se pare ca exagerezi. Legat de viata din tinerete si eu am avut multe caderi, desi sunt ortodoxa, cu parinti credinciosi, mama mai ales si mergeam destul de des la biserica. Dar mereu imi puneam niste intrebari. In momentul de fata ma lupt cu multe patimi desi sotul nu ma ajuta deloc, el fiind un ateu, desi ortodox botezat. Ce vreau sa spun e ca imi dau seama de vremurile ce traim si ca se strange latul din ce in ce mai mult, la tot pasul deja esti constrans. Va fi foarte greu unde se intampina piedici chiar de la cei din familie. Va fi cumplit. Uneori mai am si eu momente cand imi spun ca poate n-o fi asa, dar imi trece repede, desi cei din jur incep sa ma priveasca ciudat. Da, lumea a innebunit. Dar nu isi da seama. Vreau sa te intreb, ti-a fost frica vreodata de moarte?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2020 at 2:54 pm

      Zina

      Multumesc pentru gandurile frumoase.
      Da, mi-a fost.

      Apreciat de 1 persoană

    • Alexandru said, on iunie 12, 2020 at 10:09 pm

      Gandul la moarte … intelepteste. Sf Parinti ne indeamna s-o facem zilnic.

      Frica de moarte … e o reactie animalica. Este fireasca in situatii firesti (ex. ai un accident). Ceea ce se intampla acum cu infricosarea maselor este lucrare demonica 100%.

      Apreciat de 4 persoane

  6. Prahovean said, on iunie 12, 2020 at 9:17 pm

    Nu avem prorocii despre întoarcerea la Orthodoxie a papistașilor? O parte din ei nu sunt distruși de tot, iar Prorocul Mincinos de pe scaunul papal va înainte în a trage masa în cădere. Pe măsură ce se va înainta, o parte din credincioșii papistași sau chiar din cler care nu sunt terminați de tot cred că se vor opune și vor realiza că nu au unde să se ducă decât în Orthodoxie.

    Apreciază

  7. astridcezara said, on iunie 13, 2020 at 8:34 am

    tataia

    am intrat in linie dreapta ..pana la reglarea conturilor,adica e clar mai mult ca niciodata ca e ultima etapa a
    finalului luptei intre intuneric si lumina
    in linie dreapta,adica nu mai sunt ocolisuri,serpentine,e un traseu clar ..mai clar ca niciodata
    cum spun preotii ce au ramas pe pozitie..profetiile se vad la tv acum

    Apreciază

  8. Mihaila said, on iunie 14, 2020 at 11:28 am

    PM
    După cum se derulează evenimentele,antihristul se apropie de vârsta apariției în lume !
    Agenda 2030 s-ar putea să coincidă cu domnia lui!

    Apreciază

  9. boriscalexandru said, on iunie 14, 2020 at 5:19 pm

    Motto: “Vom descoperi probabil că în această colosală inginerie socială, există oameni care au decis soarta umanității, arogându-și dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanţilor lor din guvernele țărilor.” (din articol)

    “Această colosală inginerie” este deja descoperită cu mândrie de cei care au realizat-o:
    „Mă simt ca o păpușă electrică.” (Frederic Gilbert, despre un pacient)… “V-ați putea imagina că, în viitor, nu vom fi supuși ADN-ului pe care îl moștenim de la părinții noștri, dar putem schimba efectiv genele noastre într-un mod țintit… ingineria de linii germinale, ar permite transmiterea modificărilor genetice, terapeutice, etc. generațiilor viitoare… Simt o responsabilitate să explorez cel puțin ce ar fi nevoie ca știința și etica să fie într-un loc în care acest tip de editare este sigur și responsabil… Ar trebui să încurajăm o discuție deschisă: Cine este pro și cine este contra? Ce tipuri de aplicații ar fi considerate responsabile? Cum le reglementăm? Cum vom plăti pentru ei? Cine decide persoanele care să le folosească și când?” (Jennifer Doudna) “Cetățenii de mâine se vor simți obligați să obțină implanturi de stimulare a cogniției și să editeze genele copiilor lor pentru a-i proteja împotriva astmului, cancerului sau a deficitelor de învățare.” (https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes)

    În Biblie este scris clar, negru pe alb, că nici-un om nu poate deschide cartea, ci numai Mielul o va deschide (Apocalipsa cap. 5) pentru a ne deschide ochii, motiv pentru care, vrem nu vrem, noi cei care credem în puterea Lui trebuie să aşteptăm cu răbdare RE-venirea Lui.
    Pentru mai multe detalii vedeţi articolul meu expus recent pe site-ul:
    http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/teoria-mitocondrial-a-creatiei-evolutiei-si-involutiei?xg_source=activity

    Apreciază

  10. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  11. […] schema. Poate vor implementa un program super dur de tip Vacanta Mare? Sau poate vor declansa un razboi al revolutionarilor luminii impotriva copiilor intunericului? Sau o combinatie dintre cele […]

    Apreciază

  12. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  13. Rodion said, on iunie 27, 2020 at 10:12 pm

    Părerea mea e că după căt de repede au pus lumea în genunchi cu pandemia. Tot așa ne trezim peste noapte și cu spurcatul și prigoana. Ertare la toți, și HRISTOS A ÎNVIAT

    Apreciat de 1 persoană

  14. […] soi de razboi pe care-l va castiga cine trebuie, a scris si Albert Pike in secolului 19. Iar despre razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului a scris recent si Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano (fost Nunțiu Papal la Washington, din 2011 […]

    Apreciază

  15. […] soi de razboi pe care-l va castiga cine trebuie, a scris si Albert Pike in secolului 19. Iar despre razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului a scris recent si Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano (fost Nunțiu Papal la Washington, din 2011 […]

    Apreciază

  16. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  17. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului A reinceput. Va fi mai rau si se va termina cu sange PS […]

    Apreciază

  18. […] Fiii intunericului n-au renuntat la programul Vacanta Mare. Doar ne-au dat un scurt ragaz, precum procedau tortionarii ce-si torturau victimele. Pentru cei ce au uitat despre ce este vorba: […]

    Apreciază

  19. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  20. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  21. Adina M said, on noiembrie 24, 2021 at 4:19 am

    Doamne ajuta!
    Articolul este mai vechi, se pare insa ca intre timp, acest monsenior Vigano a castigat mult teren. Este apreciat de ortodocsi. Zilele acestea am aglat de el, citind articole recente pe site-uri de stiri ortodoxe, incepe sa fie o abundenta de ele, si doar 2 comentarii erau impotriva acestui arhiepiscop catolic care pregateste Alianta Globala „minunata” si salvatoare = adevarata ordine mondiala.
    A castigat teren si apreciere si vad ca prea putin se realizeaza ce e cu el de fapt, al cui teren pregateste. Are sanse mari sa fie precursorul Antihristului, este foarte bine ptegatit, foarte bun. Mult mai bun decat Papa Francisc – pe care il da la lei.
    SACCSIV, poate veti reveni cu articole pe aceasta tema, care este mult mai ingrijoratoare decat ce se intampla acum. De fapt revoltele declansate si sustinute de ortodocsi sunt si ele ingrijoratoare pt ca arunca mingea la fileu acestui Vigano si echipei din spate, care este aceeasi si din spatele COVID-ului, a masurilor absurde si abuzurilor, doar acum incep sa vina si sa introduca pe piata „solutia cea dreapta si buna la tot acest haos legat de COVID” pe care oamenii o cer prin manifestatii si disperarea la care au ajuns si vor mai ajunge.
    Foarte periculoasa pentru mantuirea ortodocsilor pare sa fie aceasta formare a aliantei globale de combatere a raului instaurat, iar acest arhiepiscop catolic este foarte viclean.

    Apreciază

  22. Bianca said, on noiembrie 29, 2021 at 3:12 pm

    Buna ziua, saccsiv. Aveți o adresa de mail, cont telegram ? Caut sa vorbesc cu cineva care vedem dincolo de tot teatrul desfășurat.. multumesc anticipat!

    Apreciază

  23. […] Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului […]

    Apreciază

  24. […] foarte departe de a fi si suficient. Asa ca mare atentie la liderii revolutiei anti masca. De la Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano si pana la Calin Georgescu, de la noi, majoritatea, constienti sau nu, pregatesc terenul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.