SACCSIV – blog ortodox

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 14, 2018

Traducerea Ortodoxinfo:

Pâini ceremoniale speciale sunt aduse drept jertfă de către Kohanim (preoţi). (mulţumire Sanhedrinului pentru foto)

Sanhedrinul invită 70 de naţiuni la jertfa Hanukkah pentru altarul celui de-al Treilea Templu

“Poporul care locuia întru întuneric va vedea lumină mare şi voi cei ce locuiaţi în latura umbrei morţii lumină va străluci peste voi.Isaia 9:1 (Biblia israelită)

Sanhedrinul în formare a emis o declaraţie către cele 70 de naţiuni pentru Hanukkah, care va urma să fie citită la o ceremonie în Israel în ultima zi din vacanţă. Slujba va include sfinţirea unui altar de piatră pregătit pentru folosire în al Treilea Templu. Declaraţia este gândită ca o invitaţie către naţiuni pentru a participa la Templu şi pentru a primi binecuvântările acestuia.

În acest moment altarul este sub formă de blocuri de piatră dezlegate care sunt pregătite pentru a fi transportate la Muntele Templului şi depozitate de aşa manieră încât să le permită să fie mutate şi asamblate la un semnal. Când va fi finalizat, altarul va fi un pătrat cu latura de 9 picioare (~2,75 metri) şi înălţimea de 5 picioare (~1, 52 metri), şi va include o rampă pe care să poată urca preoţii. Decizia de a pregăti blocurile şi toate detaliile compoziţiei lor este rezultatul unui lung studiu efectuat de către membrii Sanhedrinului în colaborare cu Institutul Templului. Pietrele sunt făcute din beton aerat şi sunt potrivite pentru uz la Templu. Există planuri în curs de desfăşurare pentru a pregăti un set nou compus din pietre propriu-zise care sunt considerate materialul ideal din care să fie construit altarul.

Va avea loc o reconstituire oficială şi amănunţit pregătită a Korban Olah Tamid (jertfa zilnică). Kohanim (bărbaţii evrei din casta preoţească descendenţi ai lui Aaron) purtând veşmintele cerute de Biblie vor conduce ceremonia. Locul este încă neclar întrucât municipalitatea Ierusalimului cântăreşte riscurile de securitate, căci o slujbă evreiască de asemenea tip ar genera violenţă musulmană dacă ar fi dusă la îndeplinire având în fundal Muntele Templului. Totodată este adus în discuţie dacă Kohanim vor ucide ritualic un miel sau vor aduce carne preparată. Deşi Sanhedrinul a obţinut toate acordurile necesare de la organizaţiile guvernamentale pentru a sacrifica animale, încă aşteaptă de la primărie să le aprobe acea secţiune din ceremonie. În orice caz, carnea va fi friptă pe noul altar consacrat.

Preoţii vor oficia de asemenea korban mincha, în cadrul căreia jertfa seminţelor care acompaniază korban tamid este adusă împreună cu nesachim, o băutură alcoolică din vin.

O menoră mare va fi aprinsă ca parte din ritual. Rabinul Hille WEISS a explicat semnificaţia ceremoniei care se oficiază în ultima zi din Hanukkah.

“Potrivit tradiţiei iudaice, locaşul de închinăciune şi preotul Aaron au fost consacraţi pentru slujbă în ultima zi de Hannukah”, a explicat rabinul WEISS pentru Breaking Israel News. “Este potrivit să invităm naţiunile la ceremonie întrucât Hannukah are legătură cu aducerea luminii în întuneric. Evreii sunt meniţi să facă acest lucru pentru lumea întreagă”, a adăugat acesta citând din profetul Isaia.

Mi-a zis: „Puţin lucru este să fii sluga Mea ca să aduci la loc seminţiile lui Iacov şi să întorci pe cei ce-au scăpat dintre ai lui Israel. Te voi face Lumina popoarelor ca să duci mântuirea Mea până la marginile pământului!Isaia 49:6

“Evreii au fost aduşi înapoi în Israel cu scopul de a împărţi lumina popoarelor” a spus preotul WEISS. “Aşa cum înţelepţii îi învăţau pe evrei să se roage zilnic, ‘O nouă lumină va străluci asupra Sionului, şi cu toţii ar trebui să ne învrednicim de această lumină foarte curând.’ Această lumină este Tora, lumina ei care provine din Sion, care revelează aspectele ascunse ale Domnului  Dumnezeu.”

Ceremonia va fi de asemenea parte a efortului în curs al Sanhedrinului pentru a fonda o organizaţie internaţională bazată pe Biblie, care să înlocuiască Naţiunile Unite. În acest scop, l-au însărcinat pe rabinul Yoel SCHWARTZ, preşedinte al Curţii Sanhedrinului pentru Noahide, cu pregătirea unei declaraţii care să descrie temelia spirituală a organizaţiei. Rabinul SCHARTZ este unul dintre cei mai respectaţi cărturari ai Torei din această generaţie, scriitor prolific şi câştigător al Premiului Moskowitz pentru Sionism.

Textul declaraţiei este imprimat mai jos:

“Numele Yisrael, cu care a fost numit Iacob şi toţi descendenţii săi, indică legătura poporului lui Israel cu Dumnezeu, iar această conexiune este întărită prin cântarea Cântecului Domnului, lucru îndeplinit prin Cartea Psalmilor. Cel mai înalt scop al cântecului este preamărirea Creatorului.

În acest scop pe 25 ale lui Elul (3 Septembrie), Sanhedrinul şi Centrul Educaţional Mikdash au găzduit Concertul Creării Lumii ca o întrunire muzicală a tuturor naţiunilor pentru a da mulţumire Creatorului, pentru a împărtăşi cu toată umanitatea recunoştinţa pentru binecuvântările Sale care cuprind creaţia. Întreaga omenire trebuie să se pregătească pentru ziua în care Stăpânul va domni în Sion, când şi ei vor face pelerinaje la Ierusalim pentru a-şi lua rolul care le revine în serviciul Templului.

Înţelepţii ne învaţă că lumea stă pe trei lucruri: pe Tora, pe Serviciul la Templu, şi pe acte de dragoste bună-voitoare. Vitregind (lipsind) lumea de serviciul la Templu e ca şi cum ar fi un tron care se reazemă în doar două picioare.

Suntem foarte aproape de vremea despre care profeţii lui Israel au prezis că Dumnezeul lumii care a creat totul va fi chemat de către popoare în numele Dumnezeului lui Israel, căci numai poporul lui Israel a rămas lipit de El.

Umanitatea a creat religii precum Creştinismul şi Islamul care au servit drept instrumente de-a lungul istoriei pentru a aduce omenirea mai aproape de această zi, când toţi vor recunoaşte pe Dumnezeul lumii ce s-a arătat în muntele Sinai într-un deşert ce nu aparţine nimănui. Trebuie scos în evidenţă faptul că Cele Zece Porunci care au fost date la vremea respectivă aparţin tuturor naţiunilor. Au fost vorbite pe întregul mapamond în 70 de limbi astfel încât fiecare naţiune să audă aceste lucruri în propriul limbaj, ecoul lucrurilor. Aceasta este, aşa cum realitatea mărturiseşte, singura carte din lume tipărită în toate limbile lumii care au vreo carte tipărită şi a fost insinuată de către profetul Sofonie:

Atunci voi da popoarelor buze curate, ca toate sa se roage Domnului si cu ravna sa-I slujeasca Lui. Sofonie 3:9

În vremea aceea, cu toţii Îi vom sluji unuia Creatorului şi vom împlini datoriile morale obligatorii pentru întreaga omenire. Aceasta este situaţia încă de la debutul creaţiei, când l-a însărcinat pe Adam cu aceste îndatoriri, şi din nou le-a impus celor care au coborât din arcă după Potop şi lui Noe şi fiilor săi, şi din nou pe muntele Sinai, dând omenirii şapte legi imuabile.

Iată cele şapte mesaje ale Creatorului lumii către oameni, cunoscute drept cele Şapte Legi Noahide (talmudice):

Credinţa în Dumnezeu: El care a creat totul. Altul în afara Lui nu mai există şi nimeni nu trebuie să-şi întoarcă spatele către El.

Binecuvântarea lui Hashem (Dumnezeu, literal “numele”): Respectarea Creatorului şi a înţelepţilor care cunosc Tora Sa, şi cinstirea locurilor de închinare unde Tora este învăţată iar rugăciunile Îi sunt aduse. Este interzis, Doamne fereşte, să vorbeşti aspru împotriva lor sau să le blestemi.

Furtul: Prezervarea drepturilor celorlalţi la proprietate, onoare şi trup şi să nu doreşti să iei nimic din ce este al altuia, dacă nu este de vânzare.

Legile: Constituirea de curţi pentru a judeca dreptatea şi pentru a îndruma societatea şi a respecta ordinele şi deciziile instanţelor.

Uciderea: Să nu scurtezi viaţa oamenilor, inclusiv vieţile celor în faza finală a bolii. Contrariul este de asemenea adevărat; să depui eforturi pentru vindecarea bolilor şi menţinerea sănătăţii.

Mila faţă de animale: A nu fi crud cu făpturile. Unul dintre cele mai interzise acte este de a mânca un organ sau un mădular dintr-un animal viu. Animalul trebuie întâi omorât într-un mod mai puţin dureros, precum ar fi tăierea gâtului.

Interzicerea prostituării: Mitzvah-ul (porunca biblică) de a construi o viaţă de familie adecvată. Este o interdicţie severă de a comite adulter cu o femeie măritată. Este de asemenea interzis a oficia căsătorie între persoane de acelaşi sex. Interzis este iarăşi actul sexual cu animale sau homosexualitatea.

Iată de ce, oricine primeşte asupra sa toate aceste şapte reguli în faţa unui complet rabinic are un statut special în Iudaism. Deşi nu sunt evrei, au păşit într-un parteneriat în slujba Domnului.

Chemarea lui Dumnezeu către poporul său de a reveni pe pământul lui va demonstra cum credinţa unor naţii că Israelul a fost în exil drept o pedeapsă, este o părere greşită. Exilul a reprezentat numai o cale ca Israel să servească drept exemplu popoarelor pentru slujirea lui Dumnezeu. Dacă n-ar fi fost exilul, Mohammed nu l-ar fi cunoscut pe Dumnezeu şi ar fi fost idolatru precum ceilalţi fraţi ai săi. Dacă evreii n-ar fi fost la Roma, idolatrii ar fi rămas până în zilele noastre. Tora a fost tradusă în greacă, iar popoarele au copiat cuvântul Lui Dumnezeu datorită faptului că au fost evrei în exilul egiptean.

Acum, a sosit momentul ca poporul Creatorului să revină la pământul său, iar de aici lumina se va înfăţişa lumii. Şi când vom fi vrednici, iar Templul va fi restaurat şi construit pe locul său, atunci şi mai mult vor conştientiza naţiunile că a venit vremea venerării lui Dumnezeu. Criza religiei din zilele noastre este o pregătire pentru adevărata închinare la Dumnezeu.

În concluzie: oricine vrea să ne însoţească, să ne fie partener în slujirea Domnului, şi să creeze o legătură cu oamenii săi, trebuie să aibă credinţă în Dumnezeul care s-a arătat în Sinai, şi să fie precum poporul lui Israel care a fost prezent acolo şi care şi-a conservat statutul până în zilele noastre.

Vedem mâna Lui Dumnezeu clar în miracolul statului Israel care s-a ridicat din nou după două mii de ani de la distrugerea sa. Este de datoria tuturor celor care ne însoţesc să încerce pe cât mai mult posibil să răspândească credinţa în conformitate cu profeţii, exact la fel cum evreii au păzit şi şi-au ţinut cuvântul şi să prevină, Doamne fereşte, înmulţirea religiilor create de om. Cei care procedează în acest fel trebuie de asemenea să-i ajute pe evrei în respectarea a ceea ce Domnul le-a poruncit. Dumnezeu solicită de la evrei mai mult(ă) (râvnă), mai mult decât a cerut de la alte popoare, întrucât evreii vor sluji ca preoţi ai omenirii. Iar restul naţiunilor nu trebuie, Doamne fereşte, să influenţeze poporul Său în a se converti la religiile lor.”

Rabinul Dovvi STEIN, secretar al Sanhedrinului, a descris disperata nevoie de a înlocui Naţiunile Unite.

“Trăim acum într-o eră în care ameninţările sunt globale şi nu se limitează la doar o ţară”, a declarat rabinul STEIN pentru Breaking Israel News. “Acest fapt este adevărat în cazul armelor, aspectelor de mediu, şi chiar în chestiuni sociale. Soluţiile trebuie să provină printr-un efort universal. Naţiunile Unite au eşuat în mandatul lor prin respingerea lui Dumnezeu drept Creator şi prin respingerea Legilor talmudice comune întregii omeniri.”

Drept exemplu, rabinul STEIN a descris rezoluţia care se conturează pentru a face avorturile şi suicidul asistat “un drept universal al omului”, despre care învăţătorul spune că încalcă porunca noahidă care interzice uciderea.

“Aceştia au respins chestiunile fundamentale ale omenirii care au fost date la Sinai. Trebuie să re-educăm lumea cu scopul de a aborda aceste subiecte. Avem nevoie de o organizaţie universală care să se întoarcă la Biblie, care să re-educe oamenii. Aceasta nu este o iniţiativă religioasă. Ea reprezintă un demers naţional, cu fiecare popor aducându-şi specificul propriu, toate naţiunile unindu-se la Ierusalim, acolo unde lumea a fost creată.”

Tradus & adaptat de Cristian

 

Comentariu saccsiv:

Ii pregatesc si coroana, doar ca mesia asteptat de rabini este antihristul:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului / Reamintim: MESIA așteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Iar preotii sunt speciali:

CE STIU EI SI NU STIM NOI? De ce PREOTII EVREI care vor sluji la AL TREILEA TEMPLU nu trebuie sa se fi nascut in spitale?

Foarte interesante chestiuni sunt abordate in articolul de mai sus. De unele vorbesc si eu de ani de zile.

Asadar:

„Criza religiei din zilele noastre este o pregătire pentru adevărata închinare la Dumnezeu.”

Altfel spus, antihristul nu va veni peste o lume atee, pentru ca nu va fi doar un soi de conducator al unui GUVERN MONDIAL, ci, in primul rand, va fi ceea ce ne-a explicat Cuviosul Serafim Rose: ANTIHRIST înseamnă CEL CE ESTE ÎN LOC DE HRISTOS

Iar despre distrugerea ateismului a recunoscut si:

Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” …

Rabinul Dovvi STEIN, secretar al Sanhedrinului, a descris si “disperata nevoie de a înlocui Naţiunile Unite”:

“Trăim acum într-o eră în care ameninţările sunt globale şi nu se limitează la doar o ţară. Acest fapt este adevărat în cazul armelor, aspectelor de mediu, şi chiar în chestiuni sociale. Soluţiile trebuie să provină printr-un efort universal. Naţiunile Unite au eşuat în mandatul lor prin respingerea lui Dumnezeu drept Creator şi prin respingerea Legilor talmudice comune întregii omeniri.

„Avem nevoie de o organizaţie universală care să se întoarcă la Biblie, care să re-educe oamenii. Aceasta nu este o iniţiativă religioasă. Ea reprezintă un demers naţional, cu fiecare popor aducându-şi specificul propriu, toate naţiunile unindu-se la Ierusalim, acolo unde lumea a fost creată.

In traducere, ONU a fost creat dupa al doilea razboi mondial:

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

Dar a fost doar o etapa pregatitoare. De abia dupa al treilea razboi mondial va fi faza finala:

Angela Merkel la Marrakech: „Răspunsul la naţionalismul pur a fost crearea Națiunilor Unite” / Și așa va fi și după Al Treilea Război Mondial, completăm noi

Asadar, despre acestea am scris mult, de ani de zile. Ce nu stiam insa, e ca s-ar parea ca ANTIHRISTUL va fi impotriva homosexualitatii, zoofiliei, avortului si sinuciderii asistate:

„Este de asemenea interzis a oficia căsătorie între persoane de acelaşi sex. Interzis este iarăşi actul sexual cu animale sau homosexualitatea.”

“Drept exemplu, rabinul STEIN a descris rezoluţia care se conturează pentru a face avorturile şi suicidul asistat “un drept universal al omului”, despre care învăţătorul spune că încalcă porunca noahidă care interzice uciderea.

“Aceştia au respins chestiunile fundamentale ale omenirii care au fost date la Sinai. Trebuie să re-educăm lumea cu scopul de a aborda aceste subiecte.””

Acceptand ca asa va fi, se lamureste si motivul pentru care se promoveaza ecumenismul in numele luptei comune anti homosexualitate si anti avort.

Vizionati va rog cu discernamant si:

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. George said, on decembrie 14, 2018 at 2:38 pm

  Off topic
  Comparație între revendicările #REZIST și VESTELE GALBENE

  Apreciază

 2. Aristide said, on decembrie 14, 2018 at 8:20 pm

  Apreciază

 3. ioanide said, on decembrie 15, 2018 at 8:10 am

  Pai ….pentru ai pacalii pe oameni ca sa le puna cip-ul [pecetea] pe mana,va putea face si aceste interziceri de avort, homosexualitate ….
  Scopul este sa fie cat mai multi pecetluiti.

  Apreciază

 4. Slava lui Hristos said, on decembrie 15, 2018 at 3:57 pm

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on decembrie 16, 2018 at 8:15 pm

   Frumoase si simple rugaciuni.Ca si monahul.

   Apreciază

 5. luigilucretiu said, on decembrie 15, 2018 at 5:20 pm

  Vesti proaste. Argentina introduce un card de vaccinare si vaccinarea obligatorie inclusiv pentru adulti. Fara vaccinurile la zi nu ti se mai elibereaza cartea de identitate, pasaportul, permisul de conducere, nu mai ai acces la scoala si facultate etc. Deci fascismul medical incepe in Argentina. Si se va extinde. Intrebarea e cat de repede si care tara va urma. Am vazut si chiar distribuit mai devreme o postare a cuiva care zicea ca Italia….Cum va place minunata lume noua? Nu prin Argentina se ascundea Mengele? Dar Mengele e peste tot. Fiecare ticalos care vrea vaccinare obligatorie e un Mengele.
  #VaccinazismulIncepeInArgentina

  http://www.stopmandatoryvaccination.com/mandatory-vaccination/argentina-creates-mandatory-vaccination-law-for-passport-id-drivers-license-school-more/?fbclid=IwAR11S5kXNHSxeFP0AU885Y9UGYfaA1TxjR6yM1ahGCPBbAxVtGTPuaj6gio

  Apreciază

 6. NIMENI said, on decembrie 15, 2018 at 6:52 pm

  Apreciază

 7. Efrosim said, on decembrie 16, 2018 at 12:32 pm

  Cineva a observat ca numele religiei orientale mistice Kabbalah
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Cabal%C4%83 ,

  are multe in comun cu islamul, astfel cuvantul Kaba (cubul) de la Mekka
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Kaaba

  pare alaturat cuvantului Allah, care inseamna Dumnezeu în limba arabă.

  Apreciază

  • Efrosim said, on decembrie 16, 2018 at 1:55 pm

   Ieremia 14:14. Iar Domnul mi-a răspuns: „Proorocii proorocesc lucruri mincinoase în numele Meu; Eu nu i-am trimis, nici nu ie-am dat poruncă şi nici nu le-am grăit; ci ei vă vestesc vedenii mincinoase, proorociri deşarte şi închipuiri ale inimii lor”.

   1 Ioan 4:1. Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.

   http://www.bibliaortodoxa.ro/

   Apreciază

  • Efrosim said, on decembrie 16, 2018 at 4:06 pm

   Singura usa de acces in interiorul Kaba se afla la o inaltime de 2,13 m, este nevoie de o scara pe rotile pentru a putea intra in interior, aceasta posibilitate insa nu e disponibila oricui.

   Apreciază

 8. luigilucretiu said, on decembrie 16, 2018 at 5:14 pm

  Apreciază

 9. luigilucretiu said, on decembrie 16, 2018 at 5:15 pm

  Apreciază

 10. sherlock_holmes said, on decembrie 16, 2018 at 8:33 pm

  ” ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? ”

  Pai acestea, impreuna cu alte pacate grele,generalizate il aduc la putere ( inclusiv nebunia mintii si necredinta sau falsele credinte ). Cum o sa fie cel mai stricat om care a trait cindva pe pamint ( deci si homosexual ),ma indoiesc ca va face aceasta pe tot parcursul puterii sale. Poate doar ca amagire,pe la inceput,desi ma indoiesc si de aceasta. Cine il va mai urma daca interzice acestea ?
  In cel mai bun caz sa promita ca nu vor mai fi persecutii impotriva crestinilor si a altor credinciosi,de alte religii,pace,buna intelegere,ecumenism,….pina preia puterea deplina si este recunoscut ca imparat si dumnezeu de toate religiile si de toti credinciosii,ateii…cu exceptia fiilor lui Dumnezeu.

  Apreciază

 11. geo said, on decembrie 17, 2018 at 9:39 am

  https://www.reuters.com/investigates/special-report/johnsonandjohnson-cancer/

  https://thefreethoughtproject.com/keanu-reeves-children-hospitals/

  https://www.nextgov.com/cybersecurity/2018/12/governments-bioterror-response-website-may-be-leaking-sensitive-data/153542/

  http://www.shtfplan.com/headline-news/scientists-will-begin-geoengineering-experiment-and-try-to-block-the-sun_12052018

  http://www.atimes.com/article/how-the-new-silk-roads-are-merging-into-greater-eurasia/

  https://www.moonofalabama.org/2018/12/the-strange-mind-of-christopher-nigel-donnelly.html

  https://www.independent.co.uk/news/education/education-news/prevent-programme-counterterrorism-extremism-radicalism-muslim-students-uk-universities-a8650111.html

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/14/us-demands-europe-to-join-its-war-against-russia.html

  http://www.shtfplan.com/headline-news/signs-of-coming-collapse-citizens-worldwide-revolt-against-taxation-illegal-aliens_12102018

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-16/ukraines-president-says-high-threat-russian-invasion-urges-nato-entry-next-5-years

  https://mises.org/wire/soviet-dissidents-and-weaponization-psychiatry

  https://fee.org/articles/how-school-districts-weaponize-child-protection-services-against-uncooperative-parents/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-16/belgium-police-fire-tear-gas-water-cannon-anti-migration-protests-turn-violent

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/15/psychoanalysing-nato-schizophrenia.html

  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/12/the-supreme-court-judgement-and-scotlands-colonial-status/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-15/navy-wants-swarm-weapons-can-steal-electricity

  https://www.sovereignman.com/trends/the-boogeyman-is-coming-for-you-no-matter-where-in-the-world-you-are-24365/?utm_medium=email&utm_source=sm_notes&utm_campaign=notes&utm_content=20181128_socsec

  https://ejmagnier.com/2018/12/14/new-rules-of-engagement-between-syria-and-israel-as-russia-changes-its-position/

  https://acting-man.com/?p=53920

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/13/war-against-globalism.html

  http://charleshughsmith.blogspot.com/2018/12/neofeudalism-isnt-flaw-of-system-its.html

  https://www.theorganicprepper.com/personal-bank-accounts-venezuela-frozen/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-14/top-secret-intel-report-claims-russia-and-china-continue-help-north-korea-evade

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-14/inclusive-hillary-tells-americans-if-you-dont-support-democrats-go-somewhere-else

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-11/incarceration-crisis-50-americans-have-had-family-member-jailed

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-14/daily-visits-over-100-million-porn-site-reveals-hottest-2018-searched-term

  https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/exhibits-index-grand-jury-petition/

  http://patriotrising.com/gun-control-do-facts-matter-to-politicians-judges/

  http://www.investmentwatchblog.com/leaked-memo-exposes-global-plan-to-create-untraceable-war-machine/

  http://12160.info/video/jews-must-breed-with-jews-only

  http://www.investmentwatchblog.com/blaming-humans-for-everything/

  http://www.investmentwatchblog.com/facebook-loses-the-publics-trust/

  http://www.investmentwatchblog.com/trump-united-states-will-not-participate-in-global-compact-on-migration/

  http://www.investmentwatchblog.com/rip-it-out-of-their-hands-new-study-reveals-nightmare-effect-of-heavy-screen-time-on-young-brains/

  http://www.investmentwatchblog.com/misleading-misinformation-ideological-traps-beware-of-false-truths-broken-promises/

  http://www.investmentwatchblog.com/would-you-register-your-home-surveillance-cameras-with-the-local-police-department/

  https://www.blacklistednews.com/article/69777/messianic-jewish-lobbying-group-builds-support-for-usfunded-ethnic-cleansing-plan-in.html

  http://www.investmentwatchblog.com/trump-never-in-the-history-of-our-country-has-the-press-been-more-dishonest-than-it-is-today/

  https://govtslaves.info/2018/12/16/ex-fox-exec-claims-mh370-got-hijacked-by-organ-harvesters/

  http://www.investmentwatchblog.com/new-evidence-proves-that-air-pollution-affects-the-placenta-of-developing-babies/

  https://www.express.co.uk/news/world/1059446/Volcano-eruption-warning-Italy-Naples-Campi-Flegrei-supervolcano-Mount-Vesuvius

  https://sputniknews.com/latam/201812151070720227-venezuela-new-cuba-russia/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-06/attention-us-millennials-japan-now-giving-away-free-houses

  https://sputniknews.com/analysis/201812151070700586-us-china-russia-influence/

  http://www.fox5ny.com/news/over-40-percent-of-americans-say-no-to-flu-vaccinations

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-15/us-medicare-all-big-tech-future-mass-patient-surveillance

  https://voiceofeurope.com/2018/12/sweden-father-arrested-for-beating-burglar-who-took-his-7-year-old-son-hostage-with-a-gun/

  http://www.madnesshub.com/2018/12/did-slave-labor-make-your-designer-bag.html

  https://alethonews.com/2014/12/27/molten-metal-under-trade-center-rubble-could-not-have-come-from-jet-fuel/

  https://www.rt.com/newsline/446472-eu-leaders-disinformation-elections/

  http://www.yourdestinationnow.com/2018/12/energy-drinks-may-make-you-five-times.html

  http://www.investmentwatchblog.com/trumps-new-hhs-department-may-ban-mandatory-vaccinations-nationwide/

  http://www.madnesshub.com/2018/12/eight-year-old-pupils-to-be-told-boys.html

  https://mycitybeat.com/revealed-why-macron-is-scared-of-this-brexit-clause-frances-worst-nightmare/

  https://www.conservativewoman.co.uk/the-bbc-doesnt-fight-fake-news-it-commissions-it/

  http://www.madnesshub.com/2018/12/college-places-menstrual-products-in.html

  https://govtslaves.info/2018/12/15/spy-virus-eavesdrops-on-bacteria-then-obliterates-them/

  https://govtslaves.info/2018/12/15/stethoscopes-loaded-with-bacteria-including-staph-study-finds/

  http://www.investmentwatchblog.com/president-eisenhower-a-five-star-general-warned-americans-57-years-ago-to-no-effect-that-the-military-security-complex-was-already-a-threat-to-the-american-peoples-ability-to-control-their/

  http://12160.info/photo/climate-bs

  https://www.wakingtimes.com/2018/12/14/the-demands-of-the-yellow-vest-movement-are-growing-into-real-systemic-change/

  http://12160.info/photo/sweden-vs-poland-immigration

  https://sputniknews.com/analysis/201812141070673155-experts-turkey-build-naval-base-black-sea/

  http://www.investmentwatchblog.com/global-warming-has-nothing-to-do-with-the-sun/

  http://12160.info/video/voices-of-the-yellow-vests-we-are-just-here-peacefully-getting

  https://www.healthexec.com/topics/quality/nc-hospital-reviewing-9200-cases-after-lab-mistakes-wrongly-diagnosed-cancer?fbclid=IwAR3cRA0X7kpRse-oESWxiaPTx_9BoSo23kmiQbVNsGy4eNHWBA4PsoiudqE

  https://www.globalresearch.ca/the-entire-nation-mobilized-syria-has-won-the-war-against-us-sponsored-terrorism/5662902

  https://www.counterpunch.org/2018/12/14/the-yemeni-dead-six-times-higher-than-previously-reported/

  https://www.blacklistednews.com/article/69770/serbia-threatens-military-action-after-kosovo-votes-to-create.html

  https://triangulum-intel.com/2018/12/07/cia-sending-ship-full-of-arms-to-kosovo-army/

  https://voiceofeurope.com/2018/12/they-lied-the-un-migration-pact-is-legally-binding-and-could-be-valid-for-all-countries/

  https://russia-insider.com/en/still-waiting-vain-victoria-nuland-join-french-protests-cookies/ri25671

  https://russia-insider.com/en/poroshenko-has-nothing-left-lose-worse-it-him-more-dangerous-he-others/ri25676

  https://voiceofeurope.com/2018/12/danish-doctor-warns-vegan-food-may-lead-to-mental-retardation/

  https://voiceofeurope.com/2018/12/macron-accused-of-treason-by-french-generals-for-signing-un-migration-pact/

  https://voiceofeurope.com/2018/12/hungary-wants-that-christmas-remains-christmas-with-a-nativity-scene-and-a-christmas-tree-foreign-minister/

  http://12160.info/page/2649739:Page:1857364

  https://voiceofeurope.com/2018/12/sweden-is-generous-to-migrants-while-its-pensioners-turn-to-soup-kitchens/

  https://foreignpolicy.com/2016/03/22/libya-and-the-myth-of-humanitarian-intervention/

  http://12160.info/page/2649739:Page:1857213

  http://12160.info/video/spanish-nationalists-vox-gain-in-elections-establishment-scared

  https://therealnews.com/stories/are-the-un-climate-talks-enough

  http://www.investmentwatchblog.com/how-to-survive-the-wave-of-antibiotic-resistant-superbugs-unleashed-by-modern-medicine/

  https://alethonews.com/2015/04/08/smithsonian-supports-911-official-story-but-calls-nist-fatally-flawed/

  http://www.investmentwatchblog.com/history-is-written-by-the-winners-who-gets-to-write-the-textbooks-where-do-the-teachers-learn-about-history-what-documents-are-allowed-into-the-historical-record-and-what-documents-are-excluded/

  https://cointrader21.wordpress.com/2018/12/15/the-yellow-vest-protests-where-will-they-end-up/

  http://12160.info/page/2649739:Page:1857210

  http://www.investmentwatchblog.com/hide-the-decline-as-french-protests-grow-medias-climate-focus-shrinks/

  http://www.spiritualvigor.com/2018/12/male-doctoral-student-files-title-ix.html

  http://www.stationgossip.com/2018/12/teacher-refuses-to-allow-second-graders.html

  http://www.yourdestinationnow.com/2018/12/west-virginia-university-student.html

  http://www.orrazz.com/2018/12/venezuela-took-citizens-guns-by.html

  http://www.orrazz.com/2018/12/survey-shows-nearly-one-third-of.html

  https://www.rt.com/news/446521-russia-unga-resolution-inf-treaty/

  https://www.rt.com/news/446511-stepan-bandera-year-ukraine/

  http://12160.info/page/2649739:Page:1857175

  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facebook-container/?utm_content=discopane-entry-link&utm_medium=firefox-browser&utm_source=discovery.addons.mozilla.org&src=api

  http://www.investmentwatchblog.com/political-correctness-leads-to-1984/

  https://govtslaves.info/2018/12/14/this-is-why-france-is-protesting-and-why-the-rest-of-the-world-must-join/

  http://www.investmentwatchblog.com/its-official-the-federal-reserve-is-insolvent/

  http://12160.info/page/jordanbpeterson-great

  https://www.globalresearch.ca/a-world-of-multiple-detonators-of-global-wars-wars-by-proxy/5662763

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6491151/Black-South-African-politician-says-kill-whites-kill-children-women.html

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/12/10-years-ago-today-al-gore-predicted-north-pole-would-be-completely-ice-free-in-five-years/

  https://sputniknews.com/analysis/201812111070566448-yellow-vests-austerity-eu/

  https://www.theamericanconservative.com/articles/the-yellow-jackets-versus-the-european-empire/

  Apreciază

 12. Marin Ienasoaie said, on decembrie 17, 2018 at 5:26 pm

  Buna ziua , saptamana asta trebuie sa imi reinnoiesc buletinul dar nu vreau sa i-au doamne fereste un card cu cip sau electronic. Am auzit despre noul proiect dar si despre faptul ca nu a intrat in vigoare. Daca i-au buletinul e vreun pericol la ora aceasta?

  Apreciază

 13. Catalin said, on decembrie 18, 2018 at 1:04 am

  https://www.google.com/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3804522

  Sunt mai multe videouri cu el pe canalul de youtube ApexTV despre viitor. Daca consideri ca este necesar poti face un articol pe tema asta.

  Domane ajuta.

  Apreciază

 14. geo said, on decembrie 18, 2018 at 9:57 am

  https://theintercept.com/2018/12/17/israel-texas-anti-bds-law/

  https://420intel.com/articles/2018/12/17/how-nasa-scientist-could-trigger-next-cannabis-boom

  https://www.collective-evolution.com/2018/12/17/french-news-channel-caught-doctoring-changing-yellow-vest-protest/

  http://www.investmentwatchblog.com/lawyers-in-france-throw-their-law-books-on-the-ground-lawyers-dont-acknowledge-the-corrupt-pro-eu-system-anymore/

  https://www.rt.com/news/446621-france-protests-mistakes-pm/

  http://www.investmentwatchblog.com/corruption-french-citizens-video-recording-protests-get-their-phones-destroyed-by-police-in-paris/

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/14/france-in-turmoil-blame-russia.html

  https://www.activistpost.com/2018/12/venezuela-joins-the-social-credit-club.html

  https://www.activistpost.com/2018/12/are-we-microchipping-our-way-into-madness-menstrual-problems-miscarriages-and-other-maladies.html

  https://truepublica.org.uk/global/largest-number-of-bomb-threats-ever-against-western-targets-in-4-countries/

  https://www.middleeastmonitor.com/20181217-israeli-politician-calls-for-pa-president-to-be-killed/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-15/amazon-denies-warehouse-workers-request-air-conditioning-robots-cant-work-cold

  https://www.rt.com/news/446670-3d-printed-head-facial-recognition/

  https://www.abc.net.au/news/2018-12-17/youtube-removes-58-million-problematic-videos/10621452

  https://uk.reuters.com/article/us-china-social-credit-breakingviews/chinas-social-credit-poses-rising-risk-to-ceos-idUKKBN1OD0A2

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-17/we-made-mistakes-france-changes-tone-yellow-vests-movement-hits-canada

  http://charleshughsmith.blogspot.com/2018/12/yellow-vests-and-downward-mobility-of.html

  https://www.paulcraigroberts.org/2018/12/16/the-myth-of-western-democracy/

  https://www.counterpunch.org/2018/12/17/the-world-google-controls-and-surveillance-capitalism/

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/were-the-bombs-sent-to-democrats-a-false-flag-as-the-reichstag-fire-of-1933/

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2018/december/17/why-the-senate-vote-to-end-yemen-war-is-so-important/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-12/roughly-half-millennials-have-no-money-saved-down-payment

  https://mises.org/wire/venezuelas-crisis-whats-oil-got-do-it-1

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/17/japan-returns-to-militarism.html

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-17/russia-continues-military-build-disputed-islands-claimed-japan

  https://consortiumnews.com/2018/12/13/latest-odds-of-a-shooting-war-between-nato-and-russia/

  https://caitlinjohnstone.com/2018/12/16/dont-laugh%E2%80%8A-its-giving-putin-what-he-wants/

  https://voiceofeurope.com/2018/12/pope-the-western-world-has-moral-responsibility-to-let-in-more-migrants/#.XBZWsdkMHNE.twitter

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-15/visualizing-wests-domination-global-arms-market

  https://govtslaves.info/2018/12/17/pinterest-bans-health-nut-news-for-posting-natural-health-information-vaccine-safety-info/

  http://www.informationliberation.com/?id=59570

  https://govtslaves.info/2018/12/17/americas-universities-little-more-than-training-grounds-for-the-next-generation-of-thought-police/

  http://www.investmentwatchblog.com/democrats-introduce-house-bill-calling-abortion-a-human-right/

  https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate-initial-results-on-infanrix-hexa-chemical-composition.html

  http://12160.info/video/dept-of-justice-statistics-reveal-that-the-flu-vaccine-is-the

  https://www.activistpost.com/2018/12/london-testing-facial-recognition-inaccurate.html

  http://12160.info/profiles/blogs/never-forget-4-tons-of-cocaine-found-at-cia-plane-crash

  http://tass.com/pressreview/1036348

  http://tass.com/politics/1036199

  http://www.investmentwatchblog.com/google-ceo-lies-to-congress-says-no-bias-but-check-out-google-vs-duckduckgo-results/

  http://www.investmentwatchblog.com/why-is-china-investing-billions-in-africa/

  https://www.digitaltrends.com/computing/windows10-check-for-updates/

  http://www.digitaljournal.com/tech-and-science/technology/new-computer-chip-vulnerabilities-discovered/article/539024

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6500231/Eight-year-old-pupils-told-boys-periods-new-sex-education-guidelines.html

  https://rightoftheright.com/israel-offers-to-take-200000-french-jews-who-are-afraid-rioters-may-be-coming-for-them/

  http://www.investmentwatchblog.com/medical-malpractice-caused-the-1918-spanish-flu-deaths/

  https://sputniknews.com/science/201711291059519243-first-images-of-smart-condom-unveiled/

  https://stephenlendman.org/2018/12/israeli-apartheid-viciousness-the-root-cause-of-violence/

  Apreciază

 15. geo said, on decembrie 18, 2018 at 11:35 am

  https://playtech.ro/2018/robot-talos-romania/

  Apreciază

 16. geo said, on decembrie 18, 2018 at 11:48 am

  Trista noastră istorie din ultimul secol şi jumătate
  Dan Diaconu – Justitiarul – 30 august 2018

  Noi cu ce ne-am ales?

  În 1877, ruşii încearcă să le dea otomanilor o lovitură rapidă şi decisivă în Balcani. Socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. În defileul Şipka ruşii se împotmolesc, iar ca treaba să fie treabă se mai şi trezesc la Plevna că le apare în spate genialul general turc Osman Paşa. Întreaga situaţie riscă să se transforme într-un nou dezastru de proporţii pentru ruşi. Nu prea au nici la cine apela. Pe sârbi şi pe muntenegreni îi trimiseseră – anterior acestui război – la sacrificiu împotriva Otomanilor. Cele două ţări erau sleite şi incapabile să mai ajute cu ceva armata ţaristă. Voluntarii bulgari luptau deja de partea lor, astfel încât singura soluţie viabilă o găsesc la proaspătul principat, România. Noi eram singurii care aveam resursa umană necesară, arme de-ajuns şi, mai mult decât orice, devotamentul necesar pentru a putea înclina decisiv balanţa. Şi-am înclinat-o!
  La terminarea războiului, bravii politicieni autohtoni au constatat că în loc să negocieze la sânge termenii independenţei atunci când ruşii erau la ananghie s-au bazat pe „recunoaşterea ulterioară a meritelor” şi pe tot felul de jurăminte şi asigurări masonice pe care le primiseră pe canale oculte. După terminarea războiului, lucrurile s-au complicat teribil. Marile puteri s-au trezit cu scenariul de coşmar în care Rusia ajunge să aibă ieşire la Mediterană – ori prin Constantinopol (scenariul de coşmar), ori prin unul dintre statele slave satelit cu ieşire la Mediterana – astfel încât, în tratatele de pace, le-au făcut pe plac ruşilor în toate punctele, mai puţin în cel referitor la ieşirea la Mediterana. Cu toate jurămintele şi impresiile prosteşti pe care le aveau, românii n-au reuşit decât să obţină un umilitor statut de observatori, cu toate că erau a doua armată ca mărime după ruşi. Şi astfel am fost făcuţi praf: ni s-a aruncat în ochi Dobrogea fără Cadrilater, adică o zonă subdezvoltată şi depopulată în care trebuia investit imens pentru a fi adusă la liman. Ni s-a luat Bugeacul şi-am fost faultaţi pe faţă. Când bravii noştri politicieni i-au bătut obrazul ţarului spunându-i că le-a fost promisă protecţia Rusiei, acesta le-a replicat că Rusia se ţine de cuvânt şi protejează Principatul împotriva celorlalţi, dar nu împotriva intereselor Rusiei. De altfel, în acel război cei mai câştigaţi au fost cei care n-au participat: Austria care a luat Bosnia şi Herţegovina în defavoarea Serbiei şi Muntenegrului (împinse la sacrificiu de către ruşi anterior războiului ruso-turc) sau Bulgaria care s-a trezit brusc ţară fără să fi existat vreodată până atunci. Iar în ceea ce priveşte Bulgaria, nu pot să nu trec peste nesimţirea autorităţilor actuale care, în ciuda sacrificiului armatei române din războiul Ruso-Turc, au găsit de cuviinţă să ne treacă în lista de mulţumiri de la intrarea în Catedrala Alexander Nevski pe ultimul loc, după Finlanda. Nu-mi rămâne decât să le urez să aibă parte de-acum înainte fix de ajutoare similare ca intensitate cu cel finlandez din acel război!
  Începutul secolului XX ne găseşte într-o perioadă în care încercam – ca-n toată istoria noastră de altfel – să acoperim golul de dezvoltare dintre noi şi ceilalţi. Pentru garantarea „păcii”, aveam un guvernorat al Gurilor Dunării, compus din marile puteri: ruşi, francezi, austrieci, nemţi, etc. Asta ca nu cumva să ne-o luăm în cap cu Dobrogea! În corul marilor puteri intră şi SUA care, în stilul caracteristic, au început presiuni fabuloase pentru definitivarea legii minelor astfel încât să-i avantajeze, adică astfel încât companiile lor să poată cumpăra peste 50% din orice exploataţie. Aşa ne-am trezit în scurt timp cu Rockefeller stăpân peste petrolul Românesc.

  În Primul Război Mondial am mers la război, din nou, alături de ruşi, chiar dacă ne-o trăseseră în 1877-1878. Am făcut-o pentru că jurămintele masonice ale politicienilor lu’ Peşte spuneau că e în interesul nostru să nu rămânem neutri. În fapt interesul era strict al Franţei pentru că dacă nu apărea contraponderea din Est, nemţii îi făceau varză (cum, de altfel, i-au şi făcut!). În timp ce participarea ruşilor la război era plătită cu vârf şi îndesat de către francezi, pe motiv că e scumpă carnea de mujic, noi, din nou ca proştii, am intrat voluntar. Şi ne-am luat-o pe măsură! Întrucât dotarea armatei era strict o afacere de corupţie, am fost făcuţi praf în doi timpi şi trei mişcări. Am avut timp doar să trimitem tezaurul la ruşi pentru depozitare. Între timp nemţii ne-au făcut franjuri şi ne-au împins în Moldova. Ca să fie treaba treabă, fraţii masoni l-au fript pe ţar în Rusia (într-un complot germano-american), au scos ţara din Război şi noi ne-am trezit cu fundu-n baltă: într-o parte cu nemţii care înaintau, în cealaltă cu cozile lor de topor, tovarăşii bolşevici. Începea comunismul la ei, sub lumina marelui pederast şi coadă nemţească de topor, Lenin! În sudul României, după ce nemţii s-au înstăpânit peste Banca Naţională, au inventat o datorie de război a României cam cât valoarea tezaurului depozitat la ruşi. Şi astfel, tezaurul nostru şi-a găsit o nouă casă pentru totdeauna, în una dintre cele mai ascunse şi ticăloase pagini ale istoriei locale. La Mărăşeşti românii au luptat în chiloţi şi izmene. La fel lupta şi Regina Maria: ba în chiloţi, ba fără, în funcţie de preferinţele gradatului pe care-l înghesuia. Dac-ar fi nimerit cel puţin într-un batalion advers, cu siguranţă că ar fi redus numărul victimelor alor noştri. Dar tot la ai noştri avea bucurii, deh, muiere cu prinţipuri! Din fericire, poporul român a avut tăria să rămână pe picioare şi un noroc al incredibil istoriei ne-a făcut să transformăm dezastrul participării noastre la Război într-un succes pe final. Iar pe hazliul cuplu regal compus din momâia Ferdinand şi curviştina Maria în „sfinţii întregitori ai naţiunii”.

  Din păcate fericirea n-a ţinut prea mult! Odrasla Mariei – făcută naiba ştie cu cine – a urcat pe tron şi a transformat ţara într-o entitate atât de coruptă încât nici musca nu mai zbura fără să dea şpagă. Moştenind curvăsăraia de la mă-sa, pentru Carol al II-lea n-au contat decât „găurile” disponibile şi „circuitul financiar” care-i asigura aventurile de toate tipurile care-i treceau prin deviantul creieraş. Apetitul său sexual era atât de mare încât membrii Siguranţei Statului trebuiau să-i planteze până la şapte-opt curve verificate pe traseul pe care-l urma când ieşea din Palat. Se ştia că nici nu termina bine să rupă o curvă, că o şi dorea pe-a doua şi-apoi tot aşa până-şi stingea amarul. Şi, ca să fie treaba treabă, avea o preferinţă pentru specia cea mai de jos a trotuaristelor nespălate pe care le încărca în maşină şi le băga la Palat. Pentru ca nu cumva prinţişorul să se trezească cu vreo blenoragie sau vreun sifilis luat de la vreo curvă necunoscută, agenţii de poliţie asigurau zona Palatului cu curve verificate. Norocul „securiştilor” vremii a constat în cuplarea lui Carol cu o nimfomană – Elena Lupescu – singura care făcea faţă apetitului sexual neobişnuit al monarhului. Această caracteristică a împins-o pe Lupeasca în centrul politicii şi economiei autohtone. Practic, nu se mai putea face nimic în ţară fără binecuvântarea reginei neoficiale. Aveai nevoie să faci vreo afacere mai la scară, trebuia să te bagi în cercul „jucătorilor” de Poker de la casa Lupeascăi şi să pierzi sume considerabile în meciurile cu regele sau cu metresa. După, aveai aprobarea şi puteai să-i dai drumul înainte afacerii, beneficiind de protecţie absolută, dar erai obligat să-ţi menţii cotizaţia deoarece, altfel, vreunul mai isteţ îţi putea lua locul.

  În această atmosferă viciată ne-a găsit Al Doilea Război Mondial. De data asta deviantul rege care, între timp, o pusese şi de-o dictatură regală, ne-a băgat în război de partea nemţilor. Astfel am tras potul cel mare, punând la bătaie petrolul nostru pentru interesele lui Hitler şi-ale naţiei nemţeşti. Desigur, cum bine ştie toată lumea, Hitler s-a împiedicat în Rusia, anglo-americanii s-au regrupat şi, uşor, uşor, panzeru’ invincibil s-a dus în rahat. Ca să salvăm ce mai putea fi salvat, am întors armele în urma unei lovituri de Palat în care, în locul curvarului a fost pus fiu-său, mult mai papleacă chiar şi decât tac’su mare, Ferdinand. Numai pentru dezvirginarea lui Mihai, Carol al II-lea a cheltuit o avere. După care, ca să-l scape pe prost de „iubita” care-i fusese împinsă în brebenel, s-a mai cheltuit altă avere. Ăsta a fost „salvatorul” nostru.
  Întoarcerea armelor s-a făcut prin capitulare necondiţionată în faţa ruşilor. Asta în ciuda faptului că trimişii lui Antonescu iniţiaseră discuţii preliminare referitoare la termenii unei eventuale capitulări cu Alexandra Kollontai. Sforarii din spate au decis să respecte înţelegerile oculte pe care le făcuseră şi să mai vândă încă odată ţara, aruncând-o pe nimic în mâna ruşilor. Asta după ce, tot din cauza politicii lor tembele, pierduseră Ardealul de Nord în favoarea Ungariei. Astfel, ruşii au intrat în noi ca-n rahat, iar în femeile noastre câte-un batalion odată, după regula civilizaţiei mujiceşti: „ia-i ceasu de pe masă şi frige-i femeile din casă”. Petrolul autohton a început să alimenteze „partea bună” a istoriei. Din nou eram parteneri cu ruşii, din nou ne-am luat-o.

  În urma Războiului am pierdut Basarabia, dar ne-am recuperat Ardealul de nord. Recuperarea a fost, în fapt, un noroc deoarece, iniţial, Stalin semnase o înţelegere cu Horthy. Laşitatea lui Horthy, care aproape s-a scăpat pe el de frică în momentul în care a văzut că nemţii sunt gata să atace Budapesta, a dus la ruperea tratatului cu Stalin. Atunci, nervos, Stalin a spus: „Ardealul va rămâne pe veci al românilor”.
  S-a terminat Războiul şi-am fost daţi ruşilor. De primit iar n-am fost primiţi la negocieri pentru că eram naţiune înfrântă. Şi nu doar că măreţul Occident ne-au cedat cu fulgi cu tot, dar i-a mai şi lăsat pe ruşi să ne impună datorii de război. Ne-au căsăpit! Istoricii acuză distrugerea elitelor de către ruşi. Aiurea. E ca şi cum s-ar plânge cineva acum dacă, în urma vreunei înţelegeri, ar fi decapitaţi alde Liiceanu, Pleşu, Patapievici, alături de restul greblelor care activează prin politică. Şi elita aia de-atunci, cu mici excepţii, era formată tot din nişte şobolani corupţi până-n măduva oaselor. Doar istoricii infantili şi-o tradiţie pe care n-o înţeleg îi ridică-n slăvi. Să recunoaştem: în afara unei minorităţi, clasa aristocratică autohtonă era compusă doar boiernaşi de ţară(vorba poeziei lui Brumaru) cu aere de mari nobili. Nulităţi provinciale, pline de frustrări şi buni doar să cheltuiască rodul pământului şi sângele ţăranului iobagizat, în luminile iluzorii ale Parisului. Ceea ce-a fost însă dezastruos n-a fost decapitarea iniţiată de către ruşi, ci elita impusă şi formată din „băieţii buni” veniţi pe tancuri. Numai unu şi-unu: Bruckner, Pauker, Nikolski, Răutu, Ghizela Vass, Tismăneanu, etc. Vă sunt cunoscute aceste nume? Unele dintre ele da, doar odraslele lor înfăptuiesc acum „revoluţia globalistă”, aşa cum părinţii sau bunicii lor puneau umărul la internaţionalismul comunist de rit bolşevic. Ceea ce-au făcut bolşevicii a fost dezastruos în plan naţional. Au eliminat chiar şi bruma de bun simţ care exista aici şi au scos la suprafaţă tot mâlul, toată mocirla, urâţenia şi frustrarea care erau acumulate în adâncurile straturilor inferioare ale societăţii. Aşa am avut obsedanţii ani ai debutului comunismului la noi: pe de-o parte „plata datoriilor” către ruşi ne lăsa în fundul gol, de cealaltă parte stăteam cu ei în coaste, cu cozile lor de topor impuse „de la centru” care-au rămas active – aproape dinastic – până-n ziua de azi. Făcând totuşi o paralelă, ar trebui să remarcăm că acea elită ticăloasă a reuşit totuşi să rezolve probleme jenante ale României precum analfabetismul. De asemenea, sovrom-urile – vehicule care ne storceau groaznic – s-au constituit în elemente care au integrat economia ţării, iar agricultura, după dezastrul colectivist, a început să funcţioneze ca un sistem articulat. Cel care-a tăiat-o cu plata către ruşi a fost tot comunistul impus de Moscova, Gheorghiu Dej. A făcut-o atunci când care a constatat că le plăteam de ceva vreme în plus şi n-avea nimeni curaj să sesizeze asta. Se baza şi pe faptul că începuse epurarea cadrelor sovietice, profitând de politica de purificare iniţiată de Stalin. S-a autosesizat el şi, la ceva vreme, a fost chemat la Moscova unde l-au pus să aştepte întrevederea cu „împăratul”. Se pare că fotoliul pe care a tot aşteptat Gheorghiu Dej era unul „preparat” cu material radioactiv, astfel încât, după întoarcerea în ţară, a fost „aranjat” de un cancer galopant. Se termina astfel una dintre cele mai negre pagini ale istoriei naţionale.

  Printr-un concurs de factori, puterea politică şi administrativă a ţării a fost preluată de Ceauşescu, un ţăran semianalfabet, cizmar la bază, dar dotat cu suficientă inteligenţă nativă pentru a putea face să se învârtă lucrurile în favoarea sa. În scurt timp şi-a instalat propriul aparat, a câştigat simpatia şi prietenia lui Mao, începându-şi astfel şi o prodigioasă aventură politică internaţională. Cu sprijinul lui Mao îşi joacă genial cartea în timpul evenimentelor generate de „Primăvara de la Praga”, câştigându-şi o oarecare autonomie faţă de „Înalta Poartă” de la Moscova. Cu toate că nimeni n-ar fi crezut la începutul carierei sale, Ceauşescu a ajuns să joace un rol important pe scena internaţională. Instinctele l-au ajutat să miroasă care-s factorii mondiali de putere, cum se mişcă lucrurile şi cum poate juca în favoarea sa. A avut o perioadă de avânt, în care a industrializat forţat ţara. Strategia sa a fost similară celei a ţăranului înstărit care-şi umple bătătura atât cu lucruri utile, dar şi cu multe inutilităţi. România a fost bătătura lui Ceauşescu. A tratat-o părinteşte, având grijă de ţară ca de propria-i ogradă. Însă reversul acestei strategii părinteşti a fost că greşelile făcute s-au repercutat cu asprime asupra întregii ţări. Neavând nici experienţă, nici capacitatea intelectuală de a evalua cu claritate efectul devastator al dobânzilor practicate de instituţiile financiare internaţionale şi nici suportul unui know-how corespunzător în ţară, Ceauşescu s-a trezit cu o datorie copleşitoare pe care economia de hei rup pe care-o concepuse aproape că nu era capabilă să o susţină. În plus, a luat în plin criza economică a anilor 80. Speriat că ar putea să se trezească în insolvenţă, concepe un plan de lichidare a tuturor datoriilor prin rambursarea accelerată a creditelor. Strânge cureaua la modul aberant dar face faţă şi, nouă ani mai târziu, anunţă victorios finalizarea acţiunii pe care-o începuse. Are însă în faţă un popor înfometat, abrutizat şi aflat sub teroare. Economia e şi ea slăbită, incapabilă să se autosusţină. Asemeni ţăranului care „a prins cum merge titirezul”, pune în plan, alături de chinezi, dezvoltarea unei bănci a statelor în curs de dezvoltare. Un fel de FMI al lumii socialiste. În plus, intrat prin cercuri oculte doar din curiozitate – ca să înţeleagă cum se mişcă treburile planetei – face nerozia de a-i păcăli pe-ăia în modul şmecheresc-ţărănesc pe care-l transformase deja în practică diplomatică internaţională. Atrage astfel asupra sa – fără să realizeze nicio clipă – furia mafiei ocult-financiare mondiale. De-aceea, în timpul evenimentelor din 1989 e singurul lider comunist sacrificat ritualic, în noaptea de Crăciun.
  Dar ce mai contează asta? Poporul îşi trăieşte exuberanţa eliberării de sub „teroarea ceauşistă”, atent vegheat de gloabele internaţionaliste sosite în anii 50 pe tancuri. Aşa se face că îndrumătorii către „eliberare” devin tot cei care ne cotropiseră cu jumătate de secol în urmă. Ce să ştie bietul cetăţean ce lepră a fost Bruckner? Sau Maurer? De unde să ştie bietul om gândindu-se la un salam mai bun că haita întronizată peste armată şi securitate era formată din agenţi GRU, că elita culturală care se închega şi care era scoasă cu obstinaţie în faţă era compusă din disidenţii de faţadă ai „tovarăşului Gogu”? Cum să ştie bietul român, aproape abrutizat şi total lipsit de informaţii, că bunăstarea care i se promitea era de fapt jugul care i se punea pe grumaz? Aşa, legaţi la ochi, am trecut prin toate etapele distrugerii noastre. Prin intermediul cozilor de topor recrutate pe o nimica toată, mafioţii internaţionali au continuat opera de pedepsire post-mortem a lui Ceauşescu. Nu s-au lăsat până când întreaga economie a lui Ceauşescu n-a fost lichidată la fier vechi. Apoi au distrus Bancorex. Tot din răzbunare, întrucât aceea era banca pe care Ceauşescu o gândise ca pilon principal al expansiunii sale de pe piaţa financiară internaţională. Totul condimentat cu o luptă surdă declanşată între securişti şi foşti oficiali grei ai aparatului de partid şi de stat pentru acaparare a bunurilor ţării. Lupta la vedere era politică, dar în subteran economică. Şi, în timp ce românaşii se delectau în bălăcăreala politică de la televizoare, mafioţii îşi adjudecau hălci din averea care, până atunci, fusese comună. Aşa am tot frecat-o până la începutul altei aventuri pe care ne-am dorit-o: integrarea în NATO şi UE. În fapt, analizând la rece, putem constata că am avut impresia că noi o dorim. Propaganda a lucrat de minune, insuflându-i bizonului mioritic „idealuri” despre care habar n-avea. Sătul de jumătate de secol de dominaţie rusească, românul a ales NATO. Sătul de comunism, a ales capitalismul Occidentului, acele captivante lumini sclipitoare de la suprafaţă care se grupau sub umbrela Uniunii Europene. Mai ţineţi minte ce-aţi tremurat „să ne bage în NATO” sau cu câtă speranţă v-aţi dus la referendum „ca să intrăm şi noi în UE”? De unde să ştie bietul român că schimbarea taberei geopolitice înseamnă să înlocuieşti un câine care te muşcă cu o haită de şacali care te devorează?
  Însă necunoaşterea regulilor nu te scuteşte de rigoarea lor. Şi iată-ne acum perfect integraţi: nimic nu mai e al nostru, capul nu prea-l mai putem ridica de frică să nu deranjăm pe cineva. Regulile de la vedere diferă de cele reale, corupţia e pretutindeni, iar dacă nu eşti „în linie doctrinară” rişti să fii devorat de aşa-zisele mecanisme anti-corupţie, în fapt o cacialma juridico-securistică menită a instaura teroarea asupra oricui ar manifesta un dram, o minimă independenţă. Aş putea continua mult de-acum înainte, dar bănuiesc că cei care ajung să citească acest text ştiu bine ce anume trăiesc. Motiv pentru care nu-mi rămâne decât să recapitulez un secol şi jumătate de istorie care-a trecut peste noi: am fugit de turci şi-am fost beliţi de ruşi; am încercat să acoperim golurile istorice şi-am fost jefuiţi de diverşi binefăcători care-au acaparat hălci din economie; am tras în Primul Război mână-n mână cu ruşii, francezii şi englezii, ne-am trezit că ne-au trădat, doar pe final am fost avantajaţi, dar şi asta cu preţuri piperate. Apoi am fost victimele experimentelor unui deviant – Carol al II-lea – am trecut printr-un nou Război şi-am devenit din nou victime. Singurul moment de respiro a fost cel în care Ceauşescu a preluat puterea. Dar, precum un catâr, n-a lăsat pe nimeni să-l secondeze şi nici nu şi-a pregătit o succesiune viabilă. Ar fi putut să pună la punct o strategie articulată de dezvoltare a ţării, poate chiar ar fi putut să fie un Yusof Ishak local. Dar inteligenţa nativă ţărănească, necioplită, a jucat împotriva sa. Se dorea un Mao, un Kim Ir Sen neînţelegând că fiecare popor are o anumită fibră care-l face să adere sau nu la conducătorii săi. Din anii ’80, asemeni ţăranului care se trezeşte deştept doar pentru că i-a mers o combinaţie, Ceauşescu a mers strict după programul şi dorinţele proprii, îndepărtându-se de popor şi înlocuind adeziunea cu teroarea. Iar după înlocuirea sa, poporul abrutizat şi neinformat a mers orbeşte din capcană în capcană.
  Iată, pe scurt, istoria noastră din ultimul secol şi jumătate. O înlănţuire de trădări, jafuri, nemernicii şi iluzii. Toate strict din cauză că am vrut să avem propriul destin, pentru că ne-am iluzionat că „în cealaltă tabără” ne-ar fi mai bine. Şi singura întrebare viabilă e: „noi cu ce-am ales?”. Din păcate doar cu iluzia urmată imediat de dezamăgire şi teroare. Istoria ne-a dat atâtea lecţii aspre în urma cărora trebuia să înţelegem că nu ne e bine ca remorcă a nimănui. Destinul nostru nu-i nici în Orient nici în Occident. Nici la Est, nici la Vest, nici la Nord, nici la Sud. Destinul nostru e-aici şi singurii care-l pot face mai bun suntem noi. Ceilalţi ne-au demonstrat cu vârf şi îndesat că nu-l pot face decât mai rău, mai ticălos, mai brutal. Dar pentru asta e nevoie să ne opunem cu brutalitate iluziilor şi capcanelor, amăgirii că „se poate face treabă şi urmând calea scurtă”. De-a lungul istoriei am căutat mereu scurtătura şi, de fiecare dată, am sfârşit-o în mizerie. Întrebaţi-vă „cu ce ne-am ales?” din toţi aceşti o sută cincizeci de ani şi încercaţi să vedeţi „realizările” prin ochii celor care s-au sacrificat eroic. Fiecare centimetru pătrat din pământul ăsta e îmbibat de sânge. Şi pare că n-a fost îndeajuns pentru a ne plăti dorinţa legitimă de a fi lăsaţi în pace. Ne va veni vreodată vremea?

  Apreciază

 17. john said, on decembrie 29, 2018 at 7:18 pm

  Video cu subtitrare cel de la sfarsitul articolului

  Apreciază

 18. […] Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusali… […]

  Apreciază

 19. […] ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea re… […]

  Apreciază

 20. […] ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea re… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: