SACCSIV – blog ortodox

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

Posted in antihrist by saccsiv on august 7, 2019

Președintele SUA, Donald Trump, se roagă la Zidul de Vest, cel mai sfânt locaș de rugăciune al iudaismului din Orașul Vechi al Ierusalimului, pe 22 mai 2017 (Nati Shohat / Flash90)

BREAKING ISRAEL NEWS: Trump could Initiate Building of Third Temple as Head of Edom

Trump ar putea iniția construirea celui de-al treilea templu în funcția de șef al Edomului

Așa a spus regele Cyrus al Persiei: Dumnezeul Cerurilor mi-a dat toate regatele pământului și m-a însărcinat să-i construiesc o casă în Ierusalem, care se află în Yehuda.  Ezra 1: 2 (Biblia Israelului ™)

Surse evreiești indică faptul că alianța dintre SUA și Israel este sfârșitul zilelor profetice care se reunesc între Esav și Iacob ca preludiu la construirea celui de-al Treilea Templu. Unii experți consideră că președintele Trump îndeplinește multe dintre cerințele pentru a deveni liderul Edom care va infaptui acest lucru.

Emisarii de la Trump

În urmă cu două săptămâni, doi evrei religioși au apărut în fața rabinului Cham Kanievsky, unul dintre cei mai influenți rabini ai acestei generații. Se pare că emisarii au cerut o anchetă a președintelui Trump, întrebând când va ajunge Moshiach (Mesia).  Rabinul a evitat să răspundă la întrebare, întrebând în schimb când vor veni evreii americani să locuiască în Israel.

Mulți au fost sceptici în legătură cu povestea, respingând ideea că Trump, creștin, va întreba pe un rabin evreu despre venirea lui Mesia. Însă Trump, în calitate de lider ne-evreiesc al SUA, are un rol profetizat de jucat în clădirea Templului și din acest motiv a întrebat. Trump a vrut să știe când va fi chemat să îndeplinească acest rol.

Trump ca Cyrus din zilele noastre

Această așteptare cu privire la Trump a fost exprimată pentru prima dată de Sanhedrin după alegerea sa, când l-au comparat cu regele persan Cyrus, care a primit porunca de la Dumnezeu să faciliteze construirea celui de-al doilea templu, special pentru că a fost influențat în politica globală.

“Asa spune Koresh (Cyrus) regele lui Paras (Persia): Toate împărățiile pământului mi-au dat Hashem (binecuvantare) Dumnezeul cerurilor;  și El m-a însărcinat să-i construiesc o casă în Jerusalem, care este în Yehuda”. Ezra 1: 2

Comparația a fost atât de potrivită încât a fost adoptată de premierul israelian Netanyahu, care l-a asemuit pe președintele SUA cu regele persan.

Construirea celui de-al treilea templu va fi inițiată de cele 70 de națiuni

Rabinul Hillel Weiss, purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului, a menționat că rolul lui Trump în construirea celui de-al treilea templu a fost esențial pentru multe dintre problemele care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume.

“Trump poate conduce națiunile lumii către pacea globală prin construirea Templului, sursa păcii ”, a explicat Rabin Weiss. „Acest lucru va compensa rezoluțiile dizgrațioase ale Națiunilor Unite care sunt cauza principală a creșterii răului în lume.”

Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite.

„Evreii vor face construcția propriu-zisă a celui de-al treilea templu, dar pentru ca cel de-al treilea templu să fie o casă de rugăciune pentru toate națiunile, națiunile trebuie să aibă o parte în creația sa”, a explicat Rabinul Weiss. „Problemele cu care se confruntă lumea astăzi sunt probleme care pot fi abordate doar printr-un nivel mai înalt de discurs și cooperare internațională. Efortul de a șterge identitățile naționale și granițele naționale este diametral opus față de aceasta și tocmai impotriva acestei „noi ordin mondiale” Trump luptă cu adevărat. Soluția este Templul al treilea ca si Casă de rugăciune pentru toate națiunile și Organizația a 70 de națiuni, ambele necesitând națiunilor să-și exprime identitățile unice. „

Rabinul Weiss a subliniat că conceptul de cooperare internațională se bazează în legământul universal pe care Dumnezeu l-a făcut cu Noe, care a stabilit cele 70 de națiuni și necesită participarea tuturor națiunilor.

“La fel ca legământul făcut de Dumnezeu cu evreii, acest legământ este etern”, a spus Rabin Weiss. „La fel cum legământul cu Avraam a avut ramificații pentru bunăstarea evreilor datorită aderării lor la legământ, legământul cu națiunile are și ramificări reale.  Dumnezeu a promis lui Noe că nu va aduce un alt potop de apă, dar Midrash ne învață că, așa cum a făcut cu Sodoma și Gomora, națiunile sunt responsabile pentru partea lor în legământul lui Noahide.”

„Trump trebuie să-și asume rolul de lider în revenirea universală a acestui legământ”, a spus Rabin Weiss. „El a început acest lucru prin respingerea Organizației Națiunilor Unite anti-Biblie, dar la fel cum a făcut Cyrus, el trebuie să întoarcă lumea către Templu. Așa cum Abraham a pledat cu Hashem (Dumnezeu, literalmente „numele”) pentru a salva non-evreii din Sodoma și Gomora, ne rugăm și ne rugăm ca Trump să îndrepte națiunile spre Ierusalim; de dragul lor.”

Cântec de cântece: Jurământul celor 70 de națiuni de a lua parte la construirea celui de-al treilea templu

Rabinul Yoel Schwartz, șeful Curții Noahide a Sanhedrinului și o autoritate foarte respectată a Torei, a subliniat că națiunile lumii au un rol profetizat în construirea Templului. El a bazat această opinie pe o tradiție midrasică (învățături omiletice) a unui vers din Cântecul cântecelor.

Vă aduc, domnisoare ale lui Yerushalayim, Prin gazele sau prin spatele câmpului: Nu vă treziți și nu trezești Iubirea până nu vă rog!  Cântarea cântecelor 2: 7

Termenul „Vă aduc domnișoarele din Ierusalim” este repetat de patru ori în Cântarea cântărilor, iar termenul „domnișoară” (banot) poate fi tradus și prin „construi”.

„Midrash învață că non-evreii sunt „domnișoarele din Ierusalim”au depus un jurământ pentru a iniția construirea celui de-al treilea templu și după ce vor începe, ne vom alătura în efortul lor”, a explicat Rabinul Schwartz. „Trump se mișcă cu siguranță în această direcție.”

Creștinii care se pocăiesc pentru Roma distrugând cel de-al doilea templu

Un alt rabin care crede că președintele SUA va juca un rol major în construcția celui de-al treilea templu este Rabinul Yosef Berger, rabinul Mormântului Regelui David de pe Muntele Sionului. Rabinul Berger a subliniat că este esențial ca președintele Trump, ca creștin, să joace un rol în construirea celui de-al treilea templu.

Rabinul Berger l-a citat pe Rabinul Bahya ben Asher ibn Halawa, un comentator biblic spaniol din secolul al XIII-lea cunoscut și sub numele de „Rabbeinu Behaye”. Savantul medieval a scris că „primul și al doilea templu au fost construite de urmașii regelui David, dar în viitor, al treilea templu va fi construit de urmași ai lui Edom. ”Rabinul Berger a subliniat că aceste surse afirmă explicit că al treilea templu va fi construit de urmașii Romei, adică creștinismul.

Rabbeinu Behaye a explicat că este vorba despre un tikkun (reparatie)”, a spus Rabin Berger. „Roma a distrus cel de-al doilea templu, astfel încât urmașii Romei, creștinii, vor modifica acest lucru prin participarea la aducerea celui de-al treilea templu.”

Ca și Cyrus, conexiunea lui Trump cu Mesia este că el va juca un rol în una dintre funcțiile majore ale lui Mesia. El va deschide calea pentru construirea celui de-al treilea templu. Trump nu va merita personal construirea Templului”, a continuat el. „Ca și Cyrus, el va deschide calea oamenilor care vor începe construcția, iar când va fi timpul potrivit, al treilea templu va coborî din cer”.

„Niciun lider din istorie nu a recunoscut Ierusalimul drept capitala evreilor și a Israelului”, a subliniat el. „El a creat deja un mare tikkun (compromis) pentru creștini prin relația sa fără precedent cu Ierusalimul. Trump este reprezentantul Edom care va efectua acea reparație istorică finală pentru întreaga sa națiune, construind Templul.”

 

Comentariu saccsiv:

Intr-adevar, DONALD TRUMP l-a intreabat pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL.

Despre rolul presedintelui american cititi va rog si:

A INCEPUT SFARSITUL: Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat inceperea pregatirilor pentru transferarea ambasadei americane

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

Ca de aceea a si ajuns presedinte:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Referitor la ONU, aceasta n-a fost nici pana acum vreun organism independent de ecuatia instaurarii antihristului. Sa ne amintim ca in 1946 Nelson Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind amplasamentul complexului:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Si ani de zile a jucat un rol extrem de important in crearea religiei antihristice:

Radio LUCIFER Publishing Company…

Acum insa papusarii considera ca-i depasita si vor s-o inlocuiasca cu o alta, acea Organizație de 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim despre care puteti citi mai multe la:

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

In acest context, extrem de importanta e zicerea rabinului Weiss:

„Evreii vor face construcția propriu-zisă a celui de-al treilea templu, dar pentru ca cel de-al treilea templu să fie o casă de rugăciune pentru toate națiunile, națiunile trebuie să aibă o parte în creația sa”. „Problemele cu care se confruntă lumea astăzi sunt probleme care pot fi abordate doar printr-un nivel mai înalt de discurs și cooperare internațională. Efortul de a șterge identitățile naționale și granițele naționale este diametral opus față de aceasta și tocmai impotriva acestei „noi ordin mondiale” Trump luptă cu adevărat. Soluția este Templul al treilea ca si Casă de rugăciune pentru toate națiunile și Organizația a 70 de națiuni, ambele necesitând națiunilor să-și exprime identitățile unice.”

Recititi, va rog, fraza pe care am ingrosat-o. Este esentiala pentru a intelege cum se impaca doua idei ce par diametral opuse: Donald Trump nationalistul luptator anti sistem si Donald Trump cel ce a mutat ambasada SUA la Ierusalim. Voi aborda foarte pe larg tema intr-un viitor articol. Cu acea ocazie vom intelege si mai bine, inclusiv, care-i treaba cu majoritatea miscarilor “nationaliste si anti sistem” dar extrem de eumeniste si non apocaliptice de pe la noi.

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan C. said, on august 7, 2019 at 6:34 pm

  Petru a se ridica templul evreii trebuie să înlăture Domul Stâncii și moscheea Al-Aqsa.
  Or, Trump e prea deștept ca să fie de acord cu asta și să riște astfel un război cu toți musulmanii din lume.
  În plus, Arabia Saudită e un aliat de nădejde în zona Golfului Persic, care aliat cumpără de miliarde arme (și liniște) de la americani.

  Apreciază

 2. Lastun said, on august 7, 2019 at 7:16 pm

  off topic

  Despre prezentul si viitorul nanobotilor.

  CAN NANOBOTS ACTUALLY EXIST?

  POT NANOBOTI SA EXISTE ?

  Nu acceptati asa ceva in corpul vostru.

  Apreciază

 3. Duhul Capitanului said, on august 7, 2019 at 8:42 pm

  Păi dacă Donald Trump îl va vesti pe antihrist, și mandatul îi expiră anul viitor…

  Apreciază

 4. mircea.v said, on august 7, 2019 at 10:12 pm

  off

  alt text lipsa din viziunea a 2-a a Staretului Antonie care se gaseste pe net.
  (…) = text lipsa


  Nu, “libertatea” lui sunt cele mai grele lanturi, al caror scop e ca, lipsindu-l pe om de orice posibilitate de a alege intre bine si rau, sa-i lase liber doar drumul spre iad.(…)
  ––––––––-

  (…) = Iata la ce libertate se va ajunge. Si, daca ar fi la protestanti, mai treaca-mearga. La timpul lor s-au luptat si ei pentru libertate, impotriva dictaturii catolicilor si, ajungand la putere, aceiasi baptisti au produs o asemenea teroare si asemenea destrabalari, incat si Europa s-a cutremurat! Dar ai nostril incotro o iau?! De fapt, se poate, oare, spune ca noi, ortodocsii, suntem un Imperiu Ortodox?
  Prima libertate de care are nevoie diavolul, fara de care toate celelalte s-ar risipi, este libertatea confesionala, asa numita toleranta religioasa.

  ––––––––––––––––––-

  Esenta acestei miscari e sa faca drum, intai de toate pentru tineri, catre satan. Observati, parinte, un drum intr-un singur sens. Incearca sa te opui: imediat vei fi stopat. Biserica Ortodoxa – ea nu-i lasa pe toti sa doarma linistit. Toti catolicii sunt gata pentru orice, ei primesc civilizatia draceasca, “progresul”.

  Se observa ca textul lipsa are legatura cu ecumenismul – „libertatea confesionala asa numita toleranta religioasa”, si, spune Staretul, ca aspectul asta e cam cel mai important pt diavol.

  Referitor la celalalt aspect vital, insemnarea, ceea ce spune Staretul Antonie, si se gaseste in textul de pe net, este ca diavolul face totul ca sa il faca pe om sa nu mai poata sa aleaga intre bine si rau, si sa aleaga tot timpul raul.
  Asta se va realiza prin cipuire, omul renunta la liberul arbitru, va mai putea sa aleaga doar raul si asta e sfarsitul = iad.

  In 5-6 randuri, Staretul Antonie arata esenta lucrurilor de acum si din viitorul apropiat.. Aceste vorbe sant spuse pe la 1990.

  A se vedea si
  https://ortodoxinfo.ro/2017/08/07/cenzurarea-viziunii-doua-staretului-antonie-sau-cum-ne-luat-o-teapa-timp-de-vreo-9-ani-de-la-site-ul-razboi-intru-cuvant-actualmente-cuvantul-ort/

  Apreciază

 5. Duhul Capitanului said, on august 9, 2019 at 8:34 pm

  Ecumenism, ecumenism, tu ne duci spre antihrist!

  Apreciază

 6. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 7. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 8. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 9. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 10. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 11. […] Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ier… […]

  Apreciază

 12. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 13. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 14. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază

 15. […] Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția d… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: