SACCSIV – blog ortodox

Video: Mel Gibson continua lupta tatalui sau impotriva Vatican II

Posted in VATICAN by saccsiv on septembrie 15, 2021

Daca dispare de pe youtube, il puteti viziona la:

LIFE SITE: Mel Gibson expresses support for Coalition for Canceled Priests

Mel Gibson își exprimă sprijinul pentru Coaliția Preoților (catolici) Caterisiți

Gibson a comentat prin intermediul unui mesaj video difuzat în timpul mitingului de rugăciune din Chicago al Coaliției Preoților Caterisiți.

De Stephen Kokx, 10 Septembrie 2021, LifeSiteNews

CHICAGO, Illinois (LifeSiteNews) – Celebrul regizor catolic de film Mel Gibson a venit în sprijinul opiniilor exprimate de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò cu privire la criza din Biserica Catolică.

Gibson, care a regizat ‘Patimile lui Hristos’ – și care lucrează în prezent la continuarea acestuia, ‘Patimile lui Hristos: Învierea’ – a făcut remarcile sale în cadrul unui mesaj video preînregistrat care a fost difuzat în timpul evenimentului organizat în acea zi de Coaliția Preoților Caterisiți, cu titlul ‘Rally and Rosary of Reparation‘ (Miting și Rugăciuni de Împăcare, n.tr.) în Lincoln Park, Chicago.

Mitingul a fost organizat ca răspuns la ce a făcut cardinalul pro-LGBT Blase Cupich, care i-a permis primarului pro-avort din Chicago, Lori Lightfoot, o lesbiană necatolică aflată într-o ‘căsătorie’ între persoane de același sex, să primească Sfânta Împărtășanie la o slujbă funerară ținută luna trecută.

În mesajul său video, Gibson a vorbit despre ‘salariații’ din Biserică care nu apără învățătura autentică a Bisericii. El a spus că este de acord cu părerea arhiepiscopului Viganò, acea că Vatican II ar trebui să fie desființat cu totul, și că o ‘Biserică paralelă, contrafăcută’ a fost pusă la cale pentru a ‘eclipsa‘ adevărata Biserică Catolică.

Gibson, care a menționat numele lui Viganò de două ori, a povestit cum a mers la conferința episcopală din SUA pentru a obține sprijin pentru ‘The Passion’, dar că „toți [episcopii], cu excepția câtorva, mi-au întors spatele”. El a mai spus că „o boală profundă afectează” Biserica în prezent.

La miting, părintele James Altman i-a caracterizat pe episcopii catolici care îi atacă pe preoții credincioși ca fiind ‘monștri în mitre’.

„Ascultarea nu înseamnă supunere oarbă”, a remarcat el.

De asemenea, el l-a îndemnat pe Papa Francisc să se pocăiască și să ia în serios cele 10 porunci ca fiind absolute. „Cele 10 porunci au fost scrise în piatră cu un motiv”, a spus el.

După miting, un marș pașnic de rugăciune a avut loc în fața reședinței lui Cupich din Chicago.

 

Comentariu saccsiv:

Continua lupta tatalui sau impotriva Vatican II:

PAPA este HOMOSEXUAL, sustine tatăl actorului Mel Gibson. Detalii despre Hutton Peter Gibson si cateva dintre teoriile sale

Intr-adevar, dupa Vatican II, papalitatea s-a bagat cu totul in mlastina. Din pacate pentru ei insa, nici inainte catolicii nu erau bine, doar ca acum sunt cu mult mai rau.

E bine ca Mel Gibson critica, insa si mai bine pentru el ar fi sa studieze mult in urma, pentru a descoperi ca nu e acasa, in Ortodoxie, ci tot in erezie.

Cititi va rog si:

Mel Gibson va fi inlocuit in “Chicken Run 2” deoarece actrita evreica Winona Ryder si-a amintit ca acesta ar fi facut in 1995 declaratii anti-semite

Referitor la Carlo Maria Viganò, cititi va rog mai multe la:

Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. club said, on septembrie 15, 2021 at 9:24 pm

    N-am deloc încredere în vedetele de la hollywood. Toate fac parte din același club și execută ceea ce li se cere. Altfel nu se poate, nu există.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cristian Daniel said, on septembrie 15, 2021 at 11:42 pm

    „Iubiţi fraţi creştini,

    Nu ştiu dacă se precipită lucrurile, dar se întâmplă cum s-a putut prevedea. Pe de-o parte, bineînţeles că se atinge coarda sensibilă a copiilor care se îmbolnăvesc şi, vezi Doamne, din cauza celor care nu se vaccinează ei ajung să sufere foarte mult şi trebuie să fie vaccinaţi şi ei, iar cei care nu se vaccinează să fie culpabilizaţi mai departe. Iarăşi, nedemonstrat; iarăşi, manipulări evidente, după părerea mea. Exact ce am spus şi acum câteva săptămâni, în timpul Campionatului European de fotbal, vă rugam să fiţi atenţi că va începe în toamnă, aşa cum a fost şi anul trecut, numai să nu uităm: aduceţi-vă aminte câţi oameni erau la Campionatul European, câţi oameni erau la Wimbledon, dacă ne uităm şi diseară pe stadion, sau ieri seară, alaltăieri seară, câţi oameni erau pe stadion la fotbal şi atunci o să vedeţi care este realitatea. Nu realitatea pe care vor mai-marii lumii acesteia s-o percepem.

    Dar bineînţeles că se scot copiii în faţă pentru că lumea la copii e foarte sensibilă şi ei se scot ca armă de şantaj sentimental – şi nu numai sentimental – şi de propovăduire a vaccinării. Ceea ce mie mi se pare, din punct de vedere al moralităţii, teribil de imoral. Să te foloseşti de suferinţa unor copii sau să imaginezi suferinţa unor copii şi s-o pui în faţă ca şi cum noi suntem responsabili de această suferinţă. Din păcate, eu am văzut în spitale, de-a lungul timpului şi acum, extrem de multă suferinţă; asta nu m-a făcut rece faţă de suferinţă, ci pur şi simplu îmi dau seama că există grade diferite de suferinţă, de la copii foarte mici până la adulţi, până la bătrâni, şi că suferinţa aceasta are un sfârşit pentru oricare dintre noi. Dar să foloseşti suferinţa copiilor, să o pui în slujba unei idei politice e imoral, profund imoral. Nu mă surprinde, de altfel, pentru că n-au dat dovadă mai-marii lumii acesteia de moralitate. Din contră, continuu să spun că şi mai-marii lumii acesteia şi mai-micii aceştia, ai noştri, sunt corupţi, imorali şi incompetenţi şi de rea-credinţă

    Deci copiii îi bifasem, nu ştiu dacă am apucat să spun aici sau în altă parte, spuneam că or să scoată copiii la înaintare, iarăşi or să scoată numere [mari] la terapie intensivă, cum că nu se mai face faţă… şi testele… şi, bineînţeles, această variantă [Delta], care este mai contagioasă, dar nu este mai omorâtoare, nu este mai ucigaşă, şi se lasă să se înţeleagă că, fiind mai contagioasă, se vor îmbolnăvi mai mulţi, deci mai mulţi vor intra în terapie intensivă, deci o să colapsăm dacă nu ne vaccinăm cu toţii.

    Este evident că este o implicare a politicului într-un act medical. O implicare nejustificată a politicului într-un act medical. Nejustificată pentru că de la început s-a exagerat peste măsură această boală, pentru că de la început au fost reduse la tăcere orice alte voci decât cele care susţineau altceva decât voia politicul să audă, orice alte voci, orice alte păreri au fost reduse la tăcere prin linşaj mediatic şi prin ignorare mediatică sistematică. Este evident că mass-media a fost folosită ca mijloc de intoxicare a noastră, deci nu de informare, ci de intoxicare, mijloc de propagandă a Fiarei globaliste – naziste şi dictatoriale. Şi cei care acum continuă să susţină că lucrurile trebuie să meargă pe calea vaccinurilor obligatorii sunt, de fapt, nişte înainte-mergători ai dictaturii naziste. Chiar dacă sunt medici, chiar dacă au responsabilitate în acest domeniu. Că ei ar considera aşa că cea mai sigură societate e o puşcărie – asta am spus-o mai demult, în puşcărie nimeni nu mişcă nimic decât cu aprobarea Direcţiei. Bineînţeles că şi acolo se întâmplă contrabande, se întâmplă mişmaşuri, dar, în principiu, e cea mai sigură societate. Asta îşi doresc, de fapt, cei care vor vaccinarea obligatorie.

    Pentru că… şi aici o să vin la un cuvânt al unui părinte, singurul părinte pe care îl cunosc eu cu adevărat cu înainte-vedere şi pe care nu-l ştie nimeni, pentru că părintele respectiv trăieşte încă, dar nu vrea în niciun fel, dar în niciun fel să iasă în zona asta mediatică. Vorbeam cu părintele respectiv acum circa 10 ani – are 88 de ani – şi voiam la un moment dat să ajung la discuţia despre cipuri, care ştiţi că pe mine nu mă prea preocupă, dar era [subiectul] în momentul respectiv în mediul monahal şi îmi zice: – Părinte Teodor, părinte Teodor, n-ai sfinţia ta ceva cu cip la tine? Zic: – Da! Şi scot cardul bancar şi telefonul… Zice: – Pot să-l pun pe foc? – Da. Puneţi-l, părinte, că mâine mă duc şi-mi fac altul. Telefonul se strică, mâine mă duc şi cumpăr altul, nu-i o problemă. – A! Bine, înseamnă că nu are nicio problemă cipul ăsta. Dar să zicem că, cumva, ar fi fixat în trupul tău. Ai mai putea să-l pui pe foc? – Nu, că m-ar durea. – Asta e limita şi înseamnă că de acolo nu mai trebuie să mai accepţi.

    Bine, vaccinul nu doare, evident, dar este în trupul meu. Eu sunt stăpân pe trupul meu. Asta spun “democraţii” [liberalii americani, stângiștii] şi mişcările pro-avort, că femeia – sau, mă rog, acum nici nu-i mai spune femeie, că nu e corect politic, omul care naşte – este stăpână pe trupul său şi, ca atare, are dreptul la avort. În timp ce acum societatea, dar nu societatea, ci unii care se consideră responsabili ai societăţii, spun că ei sunt stăpâni pe trupul meu şi mă obligă să mă vaccinez. Am auzit răspunsuri cum că nu te obligă, eşti liber să te vaccinezi sau nu. Da, dar cei care în momentul acesta conduc societatea au pus mâna pe spaţiile publice, pe pârghiile publice şi spun: “N-ai dreptul să te foloseşti de spaţiile publice!”, ca şi cum ar fi ale lor, în casa lor, ca şi cum strada ar fi casa lor, ca şi cum magazinul ar fi casa lor, ca şi cum cinematograful ar fi la ei acasă, n-ai dreptul să te foloseşti de ele decât dacă îndeplineşti condiţiile astea, pentru că eu spun că, altfel, eşti un pericol public. Deci ceea ce au făcut ei în momentul ăsta este să monopolizeze spaţiile publice, să şantajeze populaţia încât să facă ceea ce vor ei, anume să se vaccineze cu toţii.

    Că e vaccinul bun, că nu e bun, nici măcar nu discut lucrul ăsta. Că acum s-a aprobat Pfizerul integral, nu mai este experimental… Dar cum de nu mai este experimental? Au trecut zece ani ca să vedem efectele secundare? Că acum, de fapt şi de drept, trebuie să vaccinăm toţi copiii… În niciun caz! Am vorbit cu mai mulţi doctori susţinători ai vaccinului, care s-au vaccinat ei înşişi, care sunt total împotriva vaccinării copiilor. Nu unul, ci mai mulţi, care s-au vaccinat şi sunt pro-vaccinul ăsta! Deşi am dispute [cu ei] privitoare la libertate şi la consecinţele pe care, de fapt, nimeni nu le ştie. Ce înseamnă că nimeni nu ştie aceste consecinţe? Înseamnă că peste 10 ani, 8 ani, să zicem, cine ştie dacă pe 25 august 2030 la ora 20 în Bucureşti o să plouă sau n-o să plouă? Putem face o predicţie, putem spune că o să plouă sau că n-o să plouă. O să vedem atunci! La fel sunt şi consecinţele. Or să fie pozitive sau or să fie negative sau n-o să aibă consecinţe? – nimeni nu ştie! Nici cei care profeţesc apocaliptic că vor fi, într-adevăr, mortale, nici cei care spun că e foarte bine, că e singura cale de scăpare. Nimeni nu ştie ce va fi peste zece ani pentru că, v-am spus, organismul uman este o mare taină şi acţionează în foarte variate chipuri şi, ca atare, nu poţi să urmăreşti decât statistic şi pe termen lung ce se întâmplă, dar nu la nivelul întregii populaţii. ci pe nişte grupe pe care poţi să le monitorizezi, eventual să intervii eficient în cazul în care efectele secundare sunt foarte rele. Dar nu aşa, să lansezi la nivelul întregii populaţii, ca să câştigi foarte bine – pentru că este o afacere extrem de mare şi de bănoasă sănătatea globală!

    Deocamdată v-am ţinut un discurs social privitor la libertate. Libertatea asta a noastră va mai fi încă o dată şocată şi redusă prin altceva. Am vorbit şi încă sunt divergenţe între cel cu care am vorbit şi cel care se pricepe bine la prognoze economice şi ceea ce am eu impresia că se întâmplă, dar vă spun totuşi. O să fie o inflaţie. Se aude deja că o să fie o inflaţie şi se vede deja chiar şi în ţările occidentale că o să fie o inflaţie mare. Ce înseamnă inflaţie? Înseamnă, vrând-nevrând, o să avem aceiaşi bani, sau reducerea banilor, dar vor creşte preţurile. Asta automat va duce la sărăcie. Ce înseamnă sărăcie în masă? Înseamnă că sunt mulţi oameni, foarte mulţi care au credite şi care n-or să mai aibă cu ce să plătească. Asta va împinge la delincvenţă. Nu foarte mult, dar îndeajuns de mult va amplifica hoţia şi jaful. Individual şi comun. Delincvenţa aceasta generalizată în societate ne va ispiti pe toţi şi ne va încerca pe toţi… Cui îi convine să iasă pe stradă şi să nu ştie dacă nu-i dă în cap unul cu ceva să-i ia amărâţii ăia de 10 lei pe care-i are la el ca să poată să-şi cumpere pâine pentru el şi pentru copiii lui sau 100 de lei? Şi atunci o să dorim să fie siguranţa întărită pe străzi. Asta înseamnă că o să vrem să avem un stat mai puternic în care libertăţile individuale să fie diminuate, acceptăm asta ca să fim mai siguri. Iarăşi ne întoarcem la puşcărie. Unde e cel mai sigur loc de trăit? La puşcărie! Bine, şi acolo se întâmplă manevre, dar mult mai puţine, mult mai controlate.

    Vedeţi? Vaccinul pe de o parte, inflaţia pe de altă parte ne duc clar spre acelaşi ţel al unui stat global – inclusiv la noi aici, în provincia noastră, – al unui stat global mult mai puternic, în detrimentul libertăţii noastre. Iarăşi, un discurs social deocamdată. Acum problema este că acest stat puternic în detrimentul libertăţii va începe să acţioneze, este evident, şi asupra sufletelor noastre, încercând să ne scoată din credinţa noastră. Şi aceasta cu mijloacele unui stat global, făcându-ne pe noi responsabili de boală – asta s-a întâmplat şi în antichitate; cine era responsabil de molimele, adevărate atunci? Creştinii, pentru că nu aduceau jertfă împăratului. Făcându-ne pe noi responsabili de hoţiile şi de indisciplina şi de greutăţile din social care vor apărea pentru că noi cerem libertate şi nu înţelegem că un stat trebuie să fie puternic, pentru că pentru noi libertatea sufletească este mai presus de orice. Şi, dacă ne va fi redusă libertatea socială, imediat ne va fi redusă libertatea sufletească. Şi nu mai spun, clar, este evident, când mi se reduce libertatea de mişcare nu mă mai duc, nu mai pot să trec graniţa, nu mai pot să ies din oraş, pot să mă mişc doar 2 km, dar să intri în trupul meu şi în trupul copilului meu – asta nu mai este acceptabil. Aşa încât trebuie să fim cu mare luare-aminte.

    Sunt şi printre noi mulţi care s-au vaccinat. Opţiunea lor. Nu-i condamn, îi înţeleg. Nu cred că e o opţiune bună, dar e treaba lor. Nu cred că e o opţiune bună din perspectivă creştină, în primul rând, pentru că au făcut-o, de obicei, fie pentru că s-au lăsat manipulaţi de informaţia mediatică şi aceştia vor fi mai departe manipulabili de către informaţia medicatică. Când va apărea izbăvitorul din marile tensiuni sociale, izbăvitorul din marile probleme ale societăţii globale şi va fi prezentat ca singurul eliberator, aceia care acum au ascultat şi s-au încrezut, până la urmă, poate nu de la început, dar încetul cu încetul, s-au încrezut în media, în ştirile din media şi în specialiştii promovaţi de media şi în politicienii promovaţi de media, aceia vor fi de acord că aceasta este singura soluţie rezonabilă şi pe Dumnezeu să-L lăsăm deoparte. Ne ocupăm şi de El, credinta e în sufletul nostru, nu suntem nerezonabili, dar să se ocupe cineva de problema asta cu hoţiile, cu bolile, cu [toate problemele sociale paroxistice], să vine cineva să le rezolve! Uite, acela! [Antihrist]. Deci aceştia vor fi predispuşi să fie manipulabili. De-asta mi-este teamă în primul rând…

    […]

    În momentul în care am cedat trupul meu statului, vă spun drept că statul nu mai are nicio limită. Pentru că acum vaccinarea este ca să scăpăm de problemele umanităţii, şi peste zece ani o să spunem că suntem prea mulţi. Şi atunci or să fie oamenii peste 70 de ani despre care or să spună că trebuie să îi eutanasiem, că sunt o problemă, trebuie hrăniţi zi de zi. Nu-i aşa că vrei să fii eutanasiat? Uite ce frumos este, este bine! N-au avut ideea asta să-i închidă pe bătrâni în spaţii speciale ca să-i „ferească”, ca populaţia aşa-zis vulnerabilă să fie ferită? Adică în lagăre de concentrare! Că ăstia sunt nazişti! Chiar dacă se numesc progresişti, de fapt sunt dictatori. Şi or să spună aşa ceva.

    Dar or să spună şi altceva, ce s-a întâmplat în China: Păi nu mai faceţi doi copii fiecare, că n-o să avem cu ce-i hrăni. Faceţi câte un copil! Ba pot să spună chiar mai mult: Stai puţin, că sunt cam multe femei! Nu vrei tu să ai băiat, ca să-ţi păstrezi numele? Şi începem să selectăm natural. Dacă ai rămas însărcinată cu fată, avort! Fata e avortată, băiatul se naşte. Şi cineva hotărăşte să fie 30% fete în următoarea generaţie şi 70% băieţi. Şi pe urmă, în felul ăsta, e diminuată populaţia globului în două generaţii.

    Încă o dată: a atenta la libertatea de decizie asupra trupului meu este una dintre cele mai grave acţiuni care se pot întâmpla în istoria umanităţii.

    Ce avem noi de făcut? Evident, să cădem către Hristos cu pocăinţă multă şi văzându-ne de păcatele noastre, nu rămânând blocaţi în îngrijorare şi în frică şi în spaimă, Nu aşa. Ci stând cu gândul la Hristos, cum spune El Însuşi: Căutaţi mai întâi Împărăţia Cerurilor şi toate celelalte vi se vor plini vouă. Ăsta e un cuvânt valabil inclusiv în epoca antihristică! Ce înseamnă să caut mai întâi Împărăţia Cerurilor? O chestie foarte concretă: gândul la Dumnezeu în primul şi în primul rând, cât mai mult cu putinţă: Doamne, ajută-mi!, Doamne, iartă-mă!, Doamne, miluieşte-mă!, Doamne, ai grijă de cei din jurul meu! – atât cât pot, că nu sunt Sfântul Siluan Athonitul să mă rog pentru toată lumea, mă rog şi eu pentru copii, pentru prieteni, pentru cei apropiaţi mie – ai grijă de ei! Şi, în al doilea rând, să începem să trăim cu adevărat creştineşte. Adică să citim Evanghelia de la Matei, cap. 5, 6, 7 şi să le aplicăm. Lăsaţi Apocalipsa deoparte. Nu că n-ar fi şi ea carte sfântă, dar ne blocăm pe lupta cu antihristul şi pe îngrijorarea respectivă în loc să stăm cu gândul la Hristos. Or, dacă gândul meu nu este la Hristos, atunci sigur voi pierde lupta. Pentru că lupta pe care o avem noi de dus acum nu este cu amărâţii ăştia care ne conduc, ci este cu diavolul care este în spatele lor. Şi, dacă vreau să fac faţă unei lupte cu diavolul de unul singur, n-am nicio şansă. În schimb, dacă reuşesc să fiu cu Hristos atât cât pot, cu neputinţele mele, cu slăbiciunile mele, dar să fiu cu Hristos, atunci am, într-adevăr, porţile biruinţei, arcul de triumf al biruinţei deschis în faţă. Dar să mă gândesc de fiecare dată să fiu cu Hristos.

    Iubirea de vrăjmaşi, smerenia autentică, grija pentru lucrurile cele duhovniceşti, inteligenţa în a nu mă lăsa manipulat de lumea aceasta care încearcă să mă strângă în chingile ei… Până acum buruienile sunt, într-adevăr, cultivate de mass-media şi de politicieni şi de aşa-zişi specialişti, sunt cultivate aceste buruieni, încât, după cum ştim din pilda semănătorului, buruienile acestea sufocă sămânţa cea bună. Dar eu am posibilitatea să dau deoparte aceste buruieni din sufletul meu, înţelegând că mesajul aşa-zişilor specialişti este un mesaj nu obiectiv, că politicienii nu îndrumă, ci conduc dictatorial şi că presa nu informează, ci manipulează. Şi atunci lucrurile se vor aşeza.

    Eu sunt convins că, atâta vreme cât în Ţara noastră vom continua să trăim creştineşte cât vom putea noi, fiecare dintre noi la casele noastre şi împreună în Sfânta Biserică, sunt convins că Domnul şi Maica Domnului ne vor ocroti şi cumva vom trece şi de valul patru şi de valul cinci şi de valul şase. Până acolo, că pe urmă se vor plictisi cu valurile astea, o să vină altceva, că dracul are mereu idei, şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom vedea cu bine de viaţa asta, mai restrânsă, mai puţin comodă, dar liberă şi demnă. Amin.”

    Pr. Tudor Ciocan

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/parintele-tudor-ciocan-noi-predici-puternice-vremurile-noastre-modelul-chinezesc-obligatia-vaccinarii-exploatarea-emotionala-copiilor-statul-global-totalitar-nazist-pregatitor-pentru-antihrist-audio/#more-151518

    Apreciază

    • gheorghe said, on septembrie 16, 2021 at 2:51 pm

      Nu imi este clar ce reprezinta, … cum sa „vad” asta:
      „atâta vreme cât în Ţara noastră vom continua să trăim creştineşte cât vom putea noi”

      Pai, promovarea anti-crestinului „uraste-ti aproapele”, aurii prin distantare fizica si a noii lupte de clasa (injectatii cu forta militarizata de partea lor dar contra sanatosilor) …. agresiunea marxistior de la „putere” … tocmai asta fac: ne impiedica sa traim crestineste.
      Deja, ne este intrerupta continuarea – ca trebuie sa iesim din casa si sa facem „bani” ca asta e lumea in care am, ajuns, altfel … ca sa traim crestineste, mai intai trenuie sa ne asiguram ca traim, nu-i asa?
      Apoi aplicam „optiunea” … cum; desigur, crestineste.
      Sigur ca sin celula temnitei, chiar la izolare… putem sa avem traire crestina… da’ ce fel de viata e aia?
      Aduce unora binecuvantare si folos duhovnicesc dar cei mai multi au viata lasata de Dumnezeu…. distrusa.

      Asa, sa iesim din casa imbotnitati, adica fatarnici si sa slujim satanistilor (prin ascultare si executarea ordinelor lor!) ca apoi, … care mai ajunge acasa sa treaca la… mai degraba, psiho-terapie… intre o sesiune de fese-buci si un curvo-talk-show… nu cred ca ne facem „bine”.

      Apreciază

  3. Gregory Armani said, on septembrie 16, 2021 at 8:41 am

    Sunt disperati, lumea nu mai da doi bani pe uzina lor de propaganda de la Hollywood, Festivitatile Oscar sau Premiile MTV, au an de an tot mai putini spectatori. poate ar trebui sa isi pastreze idolatria si ritualurile pagane in intimitatea personala si sa nu isi molesteze vizual audienta cu ele, in mod repetat si furibund.

    Apreciază

  4. Apa trece, pietrele rămân said, on septembrie 16, 2021 at 10:35 am

    Parlamentului European luptă împotriva lui Dumnezeu!

    Parlamentul European s-a reunit de curând la Strasbourg nu pentru probleme importante ce preocupă întreaga Europă, ci pentru a lupta împotriva lui Dumnezeu! Și asta nu pentru că persoanele LGBTIQ n-ar putea păcătui în voie, ci pentru ca acest păcat să se poată extinde fără vreo opreliște și să se poată impune o cultură opusă culturii creștine!

    Au adoptat și o rezoluție potrivit căreia căsătoriile sau parteneriatele înregistrate constituite într-un stat membru ar trebui să fie recunoscute în toate statele membre în mod uniform, iar soţii şi partenerii de acelaşi sex ar trebui trataţi în acelaşi mod ca şi cei de sex opus!!!

    Cum adică în același mod uniform? Cu ceremonie religioasă? Ca și când relațiile intime între persoane de același sex nu ar mai constitui un păcat? Cine i-a dat drepturi acestui parlament să lupte împotriva lui Dumnezeu? Chiar nu mai are nimic sfânt? Ce este mai greu de înțeles este că ei ne cer, de fapt, să ne lepădăm de Dumnezeu, Cel Care a pedepsit cu foc cetățile Sodoma și Gomora! Iar dacă ne despart de Dumnezeu, ne pot manipula cum vor! Deja nu mai este o glumă, așa că trebuie să vedem clar de ce se deschide calea din ce în ce mai largă pentru desfrânare în toate chipurile!

    Înapoi la Decalogul lăsat de Dumnezeu! Altminteri, ne vor supune ca pe niște vite! Să ne amintim Cele 10 porunci, adică Decalogul:
    1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Nici Uniunea Europeană, nici funcția obținută, nici avantajele materiale, nici nimeni din lumea aceasta nu poate fi mai important decât Dumnezeu, pe Care trebuie să-L iubim din toată inima.
    2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici sa te închini lor. Îndepărtarea de Dumnezeu aduce mândrie diavolească. Dacă nu ne închinăm lui Dumnezeu, ne închinăm păcatului și necuratului!
    3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert.Orice păcat și orice lege dată împotriva virtuților creștine reprezintă o încălcare a acestei porunci!
    4. Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește. Ziua Domnului este o zi a biruinței vieții asupra morții și trebuie cinstită de către toți cei care aspiră spre mântuire. Numai că în această cultură care ni se propune nu există nici rai, nici iad, deci tot păcatul este permis! Însă noi vom fi judecați după poruncile lui Dumnezeu, nu după rezoluțiile Uniunii Europene!
    5. Cinstește pa tatăl tău și pe mama ta, ca bine să-ți fie și multi ani să trăiești pe pământ. Aici Uniunea Europeană se ia la trântă cu Dumnezeu, deoarece, ca să nu-i jignească pe cei ce vor ,,drepturi depline”, vor să scoată din dicționar cuvintele ,,tată” și ,,mamă” și să le înlocuiască cu ,,părinte 1” și ,,părinte 2”!
    6. Să nu ucizi. Prin astfel de rezoluții, se atentează la sufletele europenilor. Și pentru uciderea sufletească există pedepse grele în iad!
    7. Să nu fii desfrânat. Uniunea Europeană se autoidolatrizează, contrazicându-L pe Dumnezeu! Să ne amintim cuvintele Sfantului Apostol Iuda Tadeu: ,,Căci s-au strecurat printre voi unii oameni nelegiuiţi, care de mai înainte au fost rânduiţi spre această osândă, schimbând ei harul Dumnezeului nostru în desfrânare, şi care tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, pe Iisus Hristos. ( Iuda, 1, 4)

    8. Să nu furi. Uniunea Europeană fură drepturile națiunilor de a-și promova valorile creștine. Ea dorește să impună și o cultură care să promoveze valorile anticreștine cerute de persoanele LGBTIQ, fapt care se observă deja chiar și în unele manuale școlare!
    9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. Aflăm cu stupoare că s-au găsit și șase europarlamentari români care au votat proiectul de rezoluție privind sancționarea statelor care nu respectă drepturile LGBTIQ! Oare pentru asta au fost învestiți cu putere? Ca să slujească minciunii și păcatului? Ca să propună sancțiuni statelor care nu acceptă promovarea culturii antihristice a LGBTIQ?
    10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău. Uniunea Europeană poftește cinstea de care se bucură Biserica lui Hristos, de aceea vrea să o surpe!

    Un om plin de DUH SFÂNT este un om puternic, un om care nu poate fi influențat. Un om plin de duh satanic, agonisit prin păcat, este un om slab, fără coloană verticală, ușor de manipulat… ,,Scopul viețuirii creștine este dobândirea Duhului Sfânt” (Sfântul Serafim de Sarov), nu satanizarea omului prin păcate!

    Cine reprezintă o țară creștină în Parlamentul European trebuie să dorească din tot sufletul să-i apere valorile chiar cu prețul vieții!

    Apreciază

  5. Elena said, on septembrie 16, 2021 at 11:17 am

    Din cauza pandemiei s-a ajuns să se organizeze nunţi şi miercurea şi vinerea mai rău ca necreştinii. Am mulţi colegi care au spus că sunt invitaţi vinerea la nunţi. Am văzut de mai multe ori vinerea mirese etc.

    Apreciază

    • roman said, on septembrie 16, 2021 at 8:07 pm

      37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, AŞA VA FI VENIREA FIULUI OMULUI.
      38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, OAMENII MÂNCAU ŞI BEAU, SE ÎNSURAU ŞI SE MĂRITAU, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
      39. Şi N-AU ŞTIUT până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, LA FEL VA FI ŞI VENIREA FIULUI OMULUI.
      Matei cap 24

      P.S Uitati-va ce, PERFECT se adeveresc Cuvintele Mantuitorului cu …ziua de azi…ale noastre.

      Apreciază

  6. Ion Clujean said, on septembrie 16, 2021 at 12:49 pm

    Ia d’aici baiatu’…

    https://www.mediafax.ro/sanatate/alerta-romania-adopta-certificatul-verde-20264052

    Credeai ca se lasa, gata?

    Apreciază

  7. Ion Clujean said, on septembrie 16, 2021 at 12:50 pm

    Si inca una baiatu’, pentru IDIOTII CARE N-AU INTELES CA E VORBA IN PRIMUL RAND, DE DEPOPULAREA MASIVA:

    https://www.mediafax.ro/social/referendum-pentru-legalizarea-eutanasierii-in-italia-s-au-strans-semnaturile-necesare-20264009

    Apreciază

  8. Alex Mihai 212 said, on septembrie 16, 2021 at 1:06 pm

    CRETINISM IN MASA, ca sa vada CIREADA cum e PROSTITA si de catre cine „E CONDUSA”:

    „CNSU a adoptat noi măsuri în contextul pandemiei. Dacă incidenţa este între 3 şi 6 la mia de locuitori, nunţile şi botezurile pot fi organizate în spaţii închise doar cu invitaţi vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală, folosindu-se certificatul verde.”

    CONCLUZIA: Deci daca incidenta este peste 6 la mia de locuitor nu ai restricii. La fel daca este sub 3 la mia de locuitori.

    Apreciază

    • gheorghe said, on septembrie 16, 2021 at 2:56 pm

      La peste 6 la mie (fals oricum!) e oprita intrarea in Biserica.
      Iesirea din casa – unul de familie la „potol”, … timp limitat … interzise vizitele…
      Deci, nu vine Preotul sa boteze acasa, mai ales daca e unu’ marxistoid = credincios cohen-vidian, poate chiar injectat.

      Apreciază

  9. sky said, on septembrie 16, 2021 at 1:38 pm

    Mel Gibson nu e doar catolic traditionalist, este si sedevacantist; Sedevacantistii sunt un grup ce considera Conciliul Vatican II ca fiind eretic si in consecinta nu recunosc nici un Papa dupa acesta, pentru ei scaunul de la Roma este vacant.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.