Saccsiv – Weblog

Sacrificarea masoneriei

Posted in Uncategorized by saccsiv on Noiembrie 30, 2015

Când vom începe în sfârşit să luăm puterea în mână, cu ajutorul loviturilor de stat pregătite în aceeaşi zi şi după ce vom fi hotărât desfiinţarea tuturor guvernelor în fiinţă (iar până atunci va mai trece multă vreme, poate un veac întreg), vom căuta să împiedecăm uneltirile şi comploturile împotriva noastră. În acest scop, vom osândi la moarte pe toţi aceia care vor întâmpina venirea noastră la putere cu armele în mâini. De asemenea orice înfiinţare de noi societăţi secrete, va fi pedepsită cu moartea. Acelea care există în zilele noastre, care ne sunt cunoscute, care ne-au servit şi ne servesc încă, vor fi desfiinţate, iar rămăşiţele trimise în continentele depărtate de Europa. Astfel ne vom purta cu francmasonii creştini, care au ajuns săştie prea multe lucruri; aceia pe care îi vom cruţa pentru un motiv oarecare, vor trăi sub o veşnică ameninţare a surghiunului.

Vom publica o lege care va sili pe toţi foştii membri ai societăţilor secrete să părăsească Europa, centrul stăpânirii noastre.

[…]

Aşteptând însă venirea noastră la putere, vom înfiinţa şi vom înmulţi societăţile francmasonice în toate ţările din lume; vom atrage în ele pe toţi aceia care sunt sau pot fi nişte buni agenţi. Aceste societăţi, aceste „loji”, vor fi biroul nostru principal de informaţii şi îndrumări, şi mijlocul cel mai influent (al activităţii noastre). Vom centra­liza toate aceste societăţi într-o administraţie cunoscută numai de noi şi compusă din înţelepţii noştri. „Lojile” vor avea câte un reprezentant, în dosul căruia se va ascunde administraţia despre care am vorbit, iar acest reprezentant va fi acela care va da cuvântul de ordine şi va alcătui pro­gramul de muncă. Vom face din aceste societăţi furnicarul tuturor elementelor revoluţionare şi liberale. Ele vor fi alcătuite din oameni luaţi din toate straturile societăţii. Planurile politice cele mai tăinuite ne vor fi aduse astfel la cunoştinţă şi vor cădea în mâna şi sub conducerea noastră din prima zi a apariţiei lor. Printre membrii acestor „loji” vor fi aproape toţi agenţii poliţiei naţionale şi interna­ţionale (ca în afacerea Azeff), deoarece foloasele ce ni le aduc ei, nu pot fi înlocuite de către noi, având în vedere faptul că poliţia poate nu numai să ia măsuri împotriva nesupuşilor, dar săşi acopere faptele noastre, să găsească pretexte de nemulţumiri, etc… Aceia care intră în societă­ţile secrete sunt de obicei nişte ambiţioşi, aventurieri şi în general oameni uşurei, cu care nu ne va fi greu să ne înţelegem pentru înfăptuirea planurilor noastre.

Dacă se nasc dezordini într-un Stat, aceasta însemnă că am avut noi trebuinţă să-l tulburăm, pentru a nimici o solidaritate prea mare. Dacă se înjghebează un complot în sânul său, conducătorul acestei uneltiri va fi unul dintre cei mai credincioşi servitori ai noştri. E natural că noi singuri, fără amestecul altora, suntem aceia care conducem francma­soneria, deoarece noi ştim unde mergem şi cunoaştem scopul final al fiecărei fapte, în vreme ce creştinii nu ştiu nimic, nici chiar rezultatul imediat: ei se mulţumesc de obicei cu un succes momentan, de amor propriu, în înfăp­tuirea planului lor, fără a observa măcar că acest plan nu porneşte din iniţiativa lor, ci le-a fost sugerat de către noi.

Creştinii se înscriu în „loji” din curiozitate sau cu nă­dejdea de a gusta din praznicul public cu ajutorul lor, iar unii chiar numai pentru a-şi putea expune înaintea unui public visurile lor irealizabile, care nu se sprijină pe nimic: sunt însetaţi de emoţia succesului şi a aplauzelor, la care noi nu suntem niciodată zgârciţi. Noi le dăm acest succes, pentru a ne folosi de mulţumirea de sine care e legată de el, graţie căreia oamenii primesc sugestiile noastre fără a băga de seamă, fiind în acelaşi timp cu totul convinşi că exprimă fără greş ideile lor proprii, şi că nu ar putea fi în stare săşi le însuşească pe ale altora… Nu vă puteţi închipui cât de uşor pot fi aduşi la o naivitate inconştientă cei mai inteli­genţi creştini, cu condiţia de a-i face mulţumiţi de ei înşişi, iar în acelaşi timp cât e de uşor să-i descurajezi prin cel mai mic insucces, fie chiar numai prin încetarea aplauze­lor, şi astfel să-i robeşti unei supuneri slugarnice numai pentru a putea obţine noi succese…

[…]

Moartea e sfârşitul de neînlăturat al fiecăruia. Mai bine să grăbim moartea acelora care pun piedici operei noastre, decât să murim noi, cei care am dat naştere acestei opere. Noi osândim la moarte şi executăm pe francmasoni aşa, încât nimeni, afară de fraţii lor, nu poate să bănuiască ceva, nici chiar victimele condamnării noastre; ei mor toţi, când trebuie, ca de o moarte naturală… Ştiind aceasta, ceilalţi tovarăşi nu îndrăznesc să protesteze. Aceste măsuri au înlăturat din sânul francmasoneriei orice urmă de împotrivire şi protestare. Tot predicând creştinilor liberalismul, noi ţinem poporul evreiesc şi pe agenţii noştri într-o supunere desăvârşită.

   Comentariu saccsiv:

Cele de mai sus au fost scrise acum peste 100 de ani:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

 

Anunțuri

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Yogy TheBear said, on Noiembrie 30, 2015 at 9:36 pm

  O carte foarte buna , pe care o citesc acuma este FIre in the minds of men Origins of revolutionary fait de James H. Billington
  Partea din carte despre revolutia franceza este deadreptul fascinanta . Plin de societati secrete care promovau utopii si misticism , paganism (pytagorieni , philadelphi) . Chestie ce ma socheaza este faptul ca mai putin si au schimbat religia frantei in paganism atuncea !! Din aceste societati secrete s-a nascut socialismul si comunismul si multe alte extreme seculate si atee , care s-au raspandit in toata europa .
  Tot interesant incarte este despre masonerie . Autorul sustine ca masoneria a fost acaparata de iezuiti . Iluminati bavarezi (anti iezuiti dar organizati ca ei ) au vrut sa acapareze ei masoneria ca sa scape de iezuiti . Pe scurt masoneria era un loc de recrutare pt societatile secrete .

  Apreciază

 2. Iustin said, on Noiembrie 30, 2015 at 10:24 pm

  Off topic

  Se promovează internet of things după cum bine știți…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Spaceman said, on Noiembrie 30, 2015 at 11:53 pm

  Iar pe cocotele astea două…le bine pătrunde!

  Apreciat de 1 persoană

 4. energein7 said, on Decembrie 1, 2015 at 1:24 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 5. Iustin said, on Decembrie 1, 2015 at 1:34 am

  luni, 30 noiembrie 2015
  DEZMEMBRAREA ROMANIEI

  PROHODUL ROMANIEI
  – Lasati agentii lui Soros sa iasa in strada! –

  Stimati manipulati,
  Am fost loviti, sistematic, in stomac, in anii ’80, pentru a iesi in strada impotriva unui comunism care abia acum se instaleaza, urland „Libertate!” si am primit o „Democratie” de n-o putem duce! Cu complicitate interna ne-au distrus toate capacitatile de productie si ne-au furat tot, lasandu-ne fara locuri de munca si fara viitor. Lipsa de carte, de asistenta medicala, de mijloacele minim necesare supravietuirii, au venit ulterior. Cine ne-a invins? Marii asasini economici si financiar-bancari transnationali! Au incercat sa ne lase si fara tara in 22 Decembrie 1989, in 15 martie si 13 iunie 1990, in 1991, 1992, 1999 etc. ….. dar n-au reusit! Pentru ca infruntau niste generatii de romani cu stiinta de carte, care inca mai puteau gandi si care, inca, mai puteau compara: „Olanda, Israelul etc. sunt cat un judet de-al nostru, dar infinit mai puternice economic. De ce? Sunt ei genii si noi tampiti? Au ei sapte perechi de si noi niciuna?”. Vazand ca nu ne pot distruge dintr-o singura lovitura, au adaptat Planul Prozorowski (1810) la noile realitati. Din 16 noiembrie 2014, ne confruntam cu o „lovitura de stat in cascada”, adica ne lovesc, programat, pe etape. Manipulandu-ne pe Facebook si agitatnd tinerii postdecembristi, formati fara istoria, geografia economica, limba si literatura neamului, ne-au facut sa uitam sfatul testamentar al sfantului martir Constantin Brancoveanu: „In nemti nu avem nici o nadejde, precum nu am avut niciodata pana acum si ne rugam lui Dumnezeu sa nu avem niciodata de-a face cu dansii!”. Si ne-au ales, pe post de presedinte, un neamt cu destule bube legislative in cap, dovedite intre timp, pentru a ne starpi „coruptia”. Pentru ca problemele sociale si financiare, datorita tenacitatii SCMD si CNSC, dupa trei ani de tradare a USL, gratie coabitarii, extern impusa, cu tiranul asasin Basescu, au inceput sa fie rezolvate.
  In ce scop au iesit, atunci, in strada, minunatii tineri romani, in preajma Zilei Nationale 2015? Pentru ca au fost manipulati sa sprijine Neamtul in tentativa, zilnic programata, de a da, anticonstitutional, jos, Guvernul national si a starpi democratia parlamentara. Lovit cu tigaia in cap de amanta, simtind ca e pe duca, decrepitul miliardar, George SOROS, care investeste, de 26 de ani, milioane de Euro, in zeci de mii tineri romani spalati pe creier, grupati in ONG-uri transnationale, a hotarat ca, inainte de a da socoteala Satanei, trebuie sa-si vada visul implinit – desfiintarea Romaniei ca stat!
  Hecatomba de la „Colectiv”, provocata, ca si decesul ministrului Milea in 1989, a constituit pretextul. Pe un fond de solidaritate nationala fara precedent, cand toata tara plangea sacrificarea, inexplicabila, a zeci de tineri nevinovati, presedintele Romaniei anunta, cu cinism, ca era nevoie ca acestia sa moara pentru ca guvernul sa cada si a incitat la iesirea in strada. O iesire fara un obiect concret, fara perspective, pe ideea ca cineva trebuie sa ia nota ca vrem doar sa fie bine si tot romanul sa prospere. Tot presedintele a dat si lozinca, la fel de siderala, „Jos coruptia care ucide!”. A fost secondat de Traian Basescu si de oameni de afaceri deghizati in ziaristi, care au manipulat in directia obiectivului vizat: „Demisia!”. Pe fond, agenti externi si tradatori interni au pregatit mimarea razboiului civil. Pentru a doua oara (ca si-n 16 decembrie 2014) criza a fost dezamorsata de catre cei care i-au sugerat lui Victor Ponta sa-si dea demisia. Guvernul ales si democratia au cazut si ne-am trezit, in locul lor, cu un guvernator si cu viceguvernatori impusi de Banca Mondiala, FMI si George Soros. Dar nu le este destul! Vor distrugerea Romaniei si o fac, pas cu pas, prin readucerea in strada a tinerilor care nu au inteles nimic.
  Ceausescu a fost asasinat in ziua de Craciun. Se vrea asasinarea Romaniei de Ziua ei, 1 Decembrie 2015. Semnalul l-a dat tot presedintele, care a refuzat sa marcheze Ziua Nationala in fata reprezentantilor marilor puteri, sub pretextul ca niste tineri au fost asasinati in cluburi din Bucuresti si Paris. A uitat ca aceasta zi nu este una „de chermeza”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morti cu arma in mana, in anii 1916 – 1919, pentru ca noi sa avem o Tara numita Romania. A uitat si zecile de mii de patrioti romani dezertori din armatele de ocupatie austro-ungara si tarista sau voluntari din SUA si Canada care au murit, tot atunci, pentru acelasi ideal. Si, ceea ce este si mai jignitor, a uitat ca tocmai a serbat cu sampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Sefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei. A nu se intelege ca Franta are vre-un amestec. In spate se afla, nu numai transnationalele, ci si traditionala prostie germana care, dupa inmormantarea Uniunii Europene (2003) a transformat Europa Occidentala intr-o anexa a Rusiei Imperiale a Tarului Putin.
  Agentii lui Soros, agentii monstruoasei coalitii ruso-germane, care vizeaza distrugerea Europei, vor sa pecetluiasca, simbolic, de Ziua Nationala, si desfiintarea Romaniei. Tradatorii se pregatesc intens la Cluj, Timisoara, Odorhei, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Bucuresti. Spalatii pe creier ai lui SOROS indeamna, de luni de zile, pe Facebook, sa se iasa in strada pe 1 Decembrie. Impotriva Parlamentului, impotriva Democratiei, impotriva Romaniei. De ce si in numele a ce? Daca sobolanii iti invadeaza casa, ii starpesti, nu dai foc acesteia la vreme de iarna! Drept urmare, in numele Societatii Civile Organizate, adresez, tuturor romanilor care mai gandesc, rugamintea de a-si lamuri copiii si nepotii ca fac jocul asasinilor Romaniei si ai propriului lor viitor.
  Pe cale de consecinta, dragi romani, in noaptea de 1 spre 2 Decembrie 2015, STATI IN CASE! Lasati doar asasinii (straini si romani) si tradatorii (constienti sau nu) de neam si Tara, sa iasa in strada! Pentru ca rudimentele Armatei, Jandarmeriei si Politiei Romane sa-si poata face datoria. Cu sau fara voia pseudogeneralilor, pseudochestorilor si ministrilor impusi de cloaca politica internationala!
  De 167 de ani clamam, fara folos „DESTEAPTA-TE ROMANE!”. Daca maine, 1 Decembrie 2015, in ceasul al 14-lea nu ne desteptam, ne vom merita soarta si nu vom mai avea nimic de facut decat sa reinviem indemnul luptelor impotriva dictaturii basiste: „Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.
  Asa sa ne ajute, pe cat meritam, Dumnezeu!

  30 noiembrie 2015
  HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!
  P / Consiliul National al Societatii Civile,
  Presedintele SCMD,

  Col.(r) dr. Mircea DOGARU

  http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2015/11/dezmembrarea-romaniei.html

  Apreciază

  • el said, on Decembrie 1, 2015 at 10:23 am

   la tembelii care sunt azi generatia de tineri spalati pe creieri, FARA Hristos, fara repere, manati ca vitele de patimi si instincte si manipulati de ORICINE VREA caci crescuti INAPTI sa gandeasca cu propriul creier , vor obtine ocultii TOT CE VOR ! Cat de multe vor reusi depinde DOAR de timpul care le mai ramane lor de la Hristos si NU de meritul neamului.

   Pentru CINE sa apere Dumnezeu Ro? Pentru o GLOATA de inselati, ducatori degeaba la Biserica, chematori si inchinatori ai diavolului in masa prin orgiile rock si nu numai, falsificatori ai Ortodoxiei, apostati, popi ecumenisti sau smintiti ai „noului val”, betivi, tradatori de neam, informatori, curve avortatoare de trei generatii si urmasii lor PLOZII zamsliti in curvie si crescuti in pacate ?

   sa se roage fiecare cu umilnta si luarea aminte la sine pentru mantuirea propriului suflet si asta va atarna la destinul neamului. restul sunt nimicuri.

   generatiile de CACAT ale lui anticrist, SCURSORILE iesite din pantece CURVESC de UCIGASE isi exercita libertatea de indobitociti…numai bune de manat cu turma la haos si apoi la IAD !
   MAINE acesti tembeli vor ARDE, ei sunt CARNEA de TUN . Si sa nu va aud atunci ca ii cainati la gramada ….si sa-i numiti „floarea neamului” doar pentru ca sunt tineri !

   Apreciază

   • Yogy TheBear said, on Decembrie 1, 2015 at 10:47 am

    Esti foarte dur la adresa generatiei mele… Desi pt multi iti dau dreptate . Dar sa stii ca nu toti suntem la fel !!

    Apreciază

   • Mario said, on Decembrie 1, 2015 at 1:44 pm

    @el
    Frate nu iti faci bine, tu esti o musca si nu vezi numai mizerie, de ce nu vrei sa fii o albina si sa vezi decat miere si lucruri frumoase?
    Si ca sa iti reamintesc, noi ne batem cu pacatele, nu cu oamenii, ca oameni suntem toti si plini de pacate, si intr-o clipa de putem mantui, si nici judecatori nu suntem ci decat Hristos.
    Asadara te implor frate, schimba-ti atitudinea, este important pentru sufletul tau.

    Apreciază

 6. Radu Humor said, on Decembrie 1, 2015 at 1:41 pm

  Pentru ce trebuiesc mărite înarmă­rile? Fierberi, neînţelegeri şi ură în toată lumea. Înfrânarea opoziţiei creştinilor, prin războiul univer­sal. Secretul e cheia izbânzii în politică. Presa şi opinia publică. Tunurile americane, japoneze şi chinezeşti.

  Înmulţirea înarmărilor şi a personalului poliţienesc e o întregire necesară a planului ce l-am expus. În toate statele trebuie ca, în afară de noi, să nu se găsească decât mase de proletari, câţiva milionari devotaţi nouă, poliţişti şi soldaţi.

  În Europa întreagă, ca şi în celelalte continente, trebuie să întreţinem fierberea, neînţelegerea şi ura. Câştigul ne e îndoit. Pe de o parte, prin aceasta ţinem în respect toate ţările, care vor şti că noi putem, după bunul nostru plac, să provocăm dezordinea sau să restabilim ordinea: toate aceste ţări se vor obişnui astfel să ne considere ca o sarcină trebuincioasă. Pe de altă parte, uneltirile noastre ascunse vor încurca toate corzile pe care le vom fi întins în cabine­tele de stat, şi aceasta cu ajutorul politicii, a contractelor economice şi a îndatoririlor financiare. Pentru a ne atinge scopul, va trebui să dăm dovadă de o mare viclenie în cursul tratativelor şi a negocierilor; dar în ceea ce se cheamă „limba (atitudinea) oficială” – noi vom urmări o tactică opusăşi vom părea a fi cinstiţi şi împăciuitori. În acest fel, popoarele şi guvernele creştinilor, pe care le-am obişnuit să nu privească decât acea faţă a lucrurilor pe care li-o arătăm noi, ne vor lua încă odată drept binefăcătorii şi mântuitorii neamului omenesc. La orice împotrivire, va trebui să fim în stare să facem pe vecini să declare război ţării care ar îndrăzni să ne stea în cale; iar dacăşi aceşti vecini s-ar gândi să se întovărăşească împotriva noastră, va trebui să-i înfrângem pe toţi printr-un război universal, al lumii întregi.

  Cea mai sigură cale spre izbândă în politică, e secretul, tăinuirea întreprinderilor: cuvântul diplomatului nu trebuie să se potrivească cu fapta lui.

  Va trebui să silim guvernele creştine să lucreze după planul nostru larg alcătuit, şi care e deja aproape de ţel. La aceasta ne va ajuta opinia publică, această opinie publică pe care „marea putere”, presa, a pus-o deja pe ascuns în mâinile noastre, într-adevăr, afară de puţine excepţii de care e inutil săţinem seamă, presa e astăzi întreagă în stăpânirea noastră. Într-un cuvânt, pentru a rezuma siste­mul nostru de constrângere a guvernelor creştine ale Europei, îi vom dovedi unuia dintre ele puterea noastră prin atentate, adică prin teroare; iar tuturora, dacă toate s-ar revolta împotriva noastră, le vom răspunde prin glasul tunurilor americane, chinezeşti ori japoneze.

  Apreciază

  • geo said, on Decembrie 1, 2015 at 6:53 pm

   Pentru ce trebuiesc mărite înarmă­rile?

   Uite d’aia:

   Acum o luna, planurile oficialilor europeni in ceea ce priveste sectorul Apararii erau destul de rezervate, in afara angajamentului de a dedica bugetelor de Aparare aproximativ 2% din PIB, neexistand decat putine proiectii de a creste investitiile in securitate.

   Dupa atacurile sangeroase petrecute pe 13 noiembrie in Paris, producatorii de armament din Europa respira usurati. Guvernele au dezlegat baierele pungii pentru a contracara pericolul reprezentat de Statrul Islamic, iar investitiile se anunta consistente, remarca Bloomberg.

   Infuzie de 50 de miliarde

   Nivelul total al investitiilor ce urmeaza a fi realizate de guvernele europene in sistemele de securitate cibernetica, achizitii de avioane de lupta si vehicule blindate se cifreaza la 50 de miliarde de euro.

   Vestea este excelenta pentru militarii francezi, guvernul de la Paris fiind pe punctul de a anunta o restructurare a 10.000 de angajati din armata.

   La Berlin s-a decis ca bugetul de cheltuieli pentru Aparare sa fie majorat cu 8 miliarde de euro, in vreme ce Marea Britanie a anuntat ca va suplimenta bugetul aceluiasi minister cu 12 miliarde de lire sterline.

   Italia are in plan o crestere a cheltuielilor de securitate cu 1 miliard de euro, chiar daca proiectul initial de buget pentru 2016 prevedea o reducere de 2 miliarde de euro la Aparare.

   Mai toate guvernele europene si-au revizuit politica din domeniul Apararii, dupa ani in sir in care acest sector a fost dezavantajat de retragerea trupelor din Irak si Afganistan sau de politica de austeritate adoptata dupa izbucnirea crizei economice globale.

   Un oarecare interes acordat bugetelor de Aparare a fost manifestat si in cursul acestui an, dupa ce tensiunile inregistrate intre NATO si Rusia pe tema crizei din Ucraina au impus o noua cortina de fier intre cele doua tabere militare.

   „In perioada 2015-2019 vom observa o suplimentare a cheltuielilor de securitate din Europa cu 50 de miliarde de euro, ca urmare a masurilor implementate in acest an”, considera Fenella McGerty, analist in cadrul institutului HIS Jane.

   http://www.business24.ro/companii/investitii/razboiul-contra-isis-alimenteaza-cu-bani-grei-industria-de-aparare-din-ue-1566183

   https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjHtbe4j7vJAhXDkCwKHbBwBQAQFgheMAs&url=http%3A%2F%2Fwashpost.bloomberg.com%2FStory%3FdocId%3D1376-NYBGRA6S972G01-7T4VAK8Q9BIGO6U4V6KKO4E54L&usg=AFQjCNEZzQ3Y2KjM_9BiYyukMH8O_EhyAA

   Cu banii astia se puteau face multe alte lucruri folositoare…nu mai zic de americani care cu 700 miliarde dolari anual!!! conduc detasat in clasament cheltuielilor militare…(e si normal au aproape 800 de baze in toata lumea!!! si ii acuza pe rusi ca sint agresivi…)

   Apreciază

 7. Radu said, on Decembrie 1, 2015 at 8:57 pm

  Azi masoneria nu mai e ce a fost epoca de glorie a apus de mult.
  Bilderberg, Clubul de la Roma, Consiliul pentru relatii Externe si altele inca necunoscute sunt de o mie de ori mai puternice si importante decat francmasoneria.
  E o forma fara fond.

  Sacrificarea ei sa va intampla destul de curand ca sa pacaleasca multimile de oameni sa arate tapii ispasitori pentru problemele lumii pentru recesiunile economice etc.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: