SACCSIV – blog ortodox

Sacrificarea masoneriei

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 30, 2015

Când vom începe în sfârşit să luăm puterea în mână, cu ajutorul loviturilor de stat pregătite în aceeaşi zi şi după ce vom fi hotărât desfiinţarea tuturor guvernelor în fiinţă (iar până atunci va mai trece multă vreme, poate un veac întreg), vom căuta să împiedecăm uneltirile şi comploturile împotriva noastră. În acest scop, vom osândi la moarte pe toţi aceia care vor întâmpina venirea noastră la putere cu armele în mâini. De asemenea orice înfiinţare de noi societăţi secrete, va fi pedepsită cu moartea. Acelea care există în zilele noastre, care ne sunt cunoscute, care ne-au servit şi ne servesc încă, vor fi desfiinţate, iar rămăşiţele trimise în continentele depărtate de Europa. Astfel ne vom purta cu francmasonii creştini, care au ajuns săştie prea multe lucruri; aceia pe care îi vom cruţa pentru un motiv oarecare, vor trăi sub o veşnică ameninţare a surghiunului.

Vom publica o lege care va sili pe toţi foştii membri ai societăţilor secrete să părăsească Europa, centrul stăpânirii noastre.

[…]

Aşteptând însă venirea noastră la putere, vom înfiinţa şi vom înmulţi societăţile francmasonice în toate ţările din lume; vom atrage în ele pe toţi aceia care sunt sau pot fi nişte buni agenţi. Aceste societăţi, aceste „loji”, vor fi biroul nostru principal de informaţii şi îndrumări, şi mijlocul cel mai influent (al activităţii noastre). Vom centra­liza toate aceste societăţi într-o administraţie cunoscută numai de noi şi compusă din înţelepţii noştri. „Lojile” vor avea câte un reprezentant, în dosul căruia se va ascunde administraţia despre care am vorbit, iar acest reprezentant va fi acela care va da cuvântul de ordine şi va alcătui pro­gramul de muncă. Vom face din aceste societăţi furnicarul tuturor elementelor revoluţionare şi liberale. Ele vor fi alcătuite din oameni luaţi din toate straturile societăţii. Planurile politice cele mai tăinuite ne vor fi aduse astfel la cunoştinţă şi vor cădea în mâna şi sub conducerea noastră din prima zi a apariţiei lor. Printre membrii acestor „loji” vor fi aproape toţi agenţii poliţiei naţionale şi interna­ţionale (ca în afacerea Azeff), deoarece foloasele ce ni le aduc ei, nu pot fi înlocuite de către noi, având în vedere faptul că poliţia poate nu numai să ia măsuri împotriva nesupuşilor, dar săşi acopere faptele noastre, să găsească pretexte de nemulţumiri, etc… Aceia care intră în societă­ţile secrete sunt de obicei nişte ambiţioşi, aventurieri şi în general oameni uşurei, cu care nu ne va fi greu să ne înţelegem pentru înfăptuirea planurilor noastre.

Dacă se nasc dezordini într-un Stat, aceasta însemnă că am avut noi trebuinţă să-l tulburăm, pentru a nimici o solidaritate prea mare. Dacă se înjghebează un complot în sânul său, conducătorul acestei uneltiri va fi unul dintre cei mai credincioşi servitori ai noştri. E natural că noi singuri, fără amestecul altora, suntem aceia care conducem francma­soneria, deoarece noi ştim unde mergem şi cunoaştem scopul final al fiecărei fapte, în vreme ce creştinii nu ştiu nimic, nici chiar rezultatul imediat: ei se mulţumesc de obicei cu un succes momentan, de amor propriu, în înfăp­tuirea planului lor, fără a observa măcar că acest plan nu porneşte din iniţiativa lor, ci le-a fost sugerat de către noi.

Creştinii se înscriu în „loji” din curiozitate sau cu nă­dejdea de a gusta din praznicul public cu ajutorul lor, iar unii chiar numai pentru a-şi putea expune înaintea unui public visurile lor irealizabile, care nu se sprijină pe nimic: sunt însetaţi de emoţia succesului şi a aplauzelor, la care noi nu suntem niciodată zgârciţi. Noi le dăm acest succes, pentru a ne folosi de mulţumirea de sine care e legată de el, graţie căreia oamenii primesc sugestiile noastre fără a băga de seamă, fiind în acelaşi timp cu totul convinşi că exprimă fără greş ideile lor proprii, şi că nu ar putea fi în stare săşi le însuşească pe ale altora… Nu vă puteţi închipui cât de uşor pot fi aduşi la o naivitate inconştientă cei mai inteli­genţi creştini, cu condiţia de a-i face mulţumiţi de ei înşişi, iar în acelaşi timp cât e de uşor să-i descurajezi prin cel mai mic insucces, fie chiar numai prin încetarea aplauze­lor, şi astfel să-i robeşti unei supuneri slugarnice numai pentru a putea obţine noi succese…

[…]

Moartea e sfârşitul de neînlăturat al fiecăruia. Mai bine să grăbim moartea acelora care pun piedici operei noastre, decât să murim noi, cei care am dat naştere acestei opere. Noi osândim la moarte şi executăm pe francmasoni aşa, încât nimeni, afară de fraţii lor, nu poate să bănuiască ceva, nici chiar victimele condamnării noastre; ei mor toţi, când trebuie, ca de o moarte naturală… Ştiind aceasta, ceilalţi tovarăşi nu îndrăznesc să protesteze. Aceste măsuri au înlăturat din sânul francmasoneriei orice urmă de împotrivire şi protestare. Tot predicând creştinilor liberalismul, noi ţinem poporul evreiesc şi pe agenţii noştri într-o supunere desăvârşită.

   Comentariu saccsiv:

Cele de mai sus au fost scrise acum peste 100 de ani:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Yogy TheBear said, on noiembrie 30, 2015 at 9:36 pm

  O carte foarte buna , pe care o citesc acuma este FIre in the minds of men Origins of revolutionary fait de James H. Billington
  Partea din carte despre revolutia franceza este deadreptul fascinanta . Plin de societati secrete care promovau utopii si misticism , paganism (pytagorieni , philadelphi) . Chestie ce ma socheaza este faptul ca mai putin si au schimbat religia frantei in paganism atuncea !! Din aceste societati secrete s-a nascut socialismul si comunismul si multe alte extreme seculate si atee , care s-au raspandit in toata europa .
  Tot interesant incarte este despre masonerie . Autorul sustine ca masoneria a fost acaparata de iezuiti . Iluminati bavarezi (anti iezuiti dar organizati ca ei ) au vrut sa acapareze ei masoneria ca sa scape de iezuiti . Pe scurt masoneria era un loc de recrutare pt societatile secrete .

  Apreciază

 2. Spaceman said, on noiembrie 30, 2015 at 11:53 pm

  Iar pe cocotele astea două…le bine pătrunde!

  Apreciat de 1 persoană

 3. energein7 said, on decembrie 1, 2015 at 1:24 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on decembrie 1, 2015 at 1:41 pm

  Pentru ce trebuiesc mărite înarmă­rile? Fierberi, neînţelegeri şi ură în toată lumea. Înfrânarea opoziţiei creştinilor, prin războiul univer­sal. Secretul e cheia izbânzii în politică. Presa şi opinia publică. Tunurile americane, japoneze şi chinezeşti.

  Înmulţirea înarmărilor şi a personalului poliţienesc e o întregire necesară a planului ce l-am expus. În toate statele trebuie ca, în afară de noi, să nu se găsească decât mase de proletari, câţiva milionari devotaţi nouă, poliţişti şi soldaţi.

  În Europa întreagă, ca şi în celelalte continente, trebuie să întreţinem fierberea, neînţelegerea şi ura. Câştigul ne e îndoit. Pe de o parte, prin aceasta ţinem în respect toate ţările, care vor şti că noi putem, după bunul nostru plac, să provocăm dezordinea sau să restabilim ordinea: toate aceste ţări se vor obişnui astfel să ne considere ca o sarcină trebuincioasă. Pe de altă parte, uneltirile noastre ascunse vor încurca toate corzile pe care le vom fi întins în cabine­tele de stat, şi aceasta cu ajutorul politicii, a contractelor economice şi a îndatoririlor financiare. Pentru a ne atinge scopul, va trebui să dăm dovadă de o mare viclenie în cursul tratativelor şi a negocierilor; dar în ceea ce se cheamă „limba (atitudinea) oficială” – noi vom urmări o tactică opusăşi vom părea a fi cinstiţi şi împăciuitori. În acest fel, popoarele şi guvernele creştinilor, pe care le-am obişnuit să nu privească decât acea faţă a lucrurilor pe care li-o arătăm noi, ne vor lua încă odată drept binefăcătorii şi mântuitorii neamului omenesc. La orice împotrivire, va trebui să fim în stare să facem pe vecini să declare război ţării care ar îndrăzni să ne stea în cale; iar dacăşi aceşti vecini s-ar gândi să se întovărăşească împotriva noastră, va trebui să-i înfrângem pe toţi printr-un război universal, al lumii întregi.

  Cea mai sigură cale spre izbândă în politică, e secretul, tăinuirea întreprinderilor: cuvântul diplomatului nu trebuie să se potrivească cu fapta lui.

  Va trebui să silim guvernele creştine să lucreze după planul nostru larg alcătuit, şi care e deja aproape de ţel. La aceasta ne va ajuta opinia publică, această opinie publică pe care „marea putere”, presa, a pus-o deja pe ascuns în mâinile noastre, într-adevăr, afară de puţine excepţii de care e inutil săţinem seamă, presa e astăzi întreagă în stăpânirea noastră. Într-un cuvânt, pentru a rezuma siste­mul nostru de constrângere a guvernelor creştine ale Europei, îi vom dovedi unuia dintre ele puterea noastră prin atentate, adică prin teroare; iar tuturora, dacă toate s-ar revolta împotriva noastră, le vom răspunde prin glasul tunurilor americane, chinezeşti ori japoneze.

  Apreciază

  • geo said, on decembrie 1, 2015 at 6:53 pm

   Pentru ce trebuiesc mărite înarmă­rile?

   Uite d’aia:

   Acum o luna, planurile oficialilor europeni in ceea ce priveste sectorul Apararii erau destul de rezervate, in afara angajamentului de a dedica bugetelor de Aparare aproximativ 2% din PIB, neexistand decat putine proiectii de a creste investitiile in securitate.

   Dupa atacurile sangeroase petrecute pe 13 noiembrie in Paris, producatorii de armament din Europa respira usurati. Guvernele au dezlegat baierele pungii pentru a contracara pericolul reprezentat de Statrul Islamic, iar investitiile se anunta consistente, remarca Bloomberg.

   Infuzie de 50 de miliarde

   Nivelul total al investitiilor ce urmeaza a fi realizate de guvernele europene in sistemele de securitate cibernetica, achizitii de avioane de lupta si vehicule blindate se cifreaza la 50 de miliarde de euro.

   Vestea este excelenta pentru militarii francezi, guvernul de la Paris fiind pe punctul de a anunta o restructurare a 10.000 de angajati din armata.

   La Berlin s-a decis ca bugetul de cheltuieli pentru Aparare sa fie majorat cu 8 miliarde de euro, in vreme ce Marea Britanie a anuntat ca va suplimenta bugetul aceluiasi minister cu 12 miliarde de lire sterline.

   Italia are in plan o crestere a cheltuielilor de securitate cu 1 miliard de euro, chiar daca proiectul initial de buget pentru 2016 prevedea o reducere de 2 miliarde de euro la Aparare.

   Mai toate guvernele europene si-au revizuit politica din domeniul Apararii, dupa ani in sir in care acest sector a fost dezavantajat de retragerea trupelor din Irak si Afganistan sau de politica de austeritate adoptata dupa izbucnirea crizei economice globale.

   Un oarecare interes acordat bugetelor de Aparare a fost manifestat si in cursul acestui an, dupa ce tensiunile inregistrate intre NATO si Rusia pe tema crizei din Ucraina au impus o noua cortina de fier intre cele doua tabere militare.

   „In perioada 2015-2019 vom observa o suplimentare a cheltuielilor de securitate din Europa cu 50 de miliarde de euro, ca urmare a masurilor implementate in acest an”, considera Fenella McGerty, analist in cadrul institutului HIS Jane.

   http://www.business24.ro/companii/investitii/razboiul-contra-isis-alimenteaza-cu-bani-grei-industria-de-aparare-din-ue-1566183

   https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjHtbe4j7vJAhXDkCwKHbBwBQAQFgheMAs&url=http%3A%2F%2Fwashpost.bloomberg.com%2FStory%3FdocId%3D1376-NYBGRA6S972G01-7T4VAK8Q9BIGO6U4V6KKO4E54L&usg=AFQjCNEZzQ3Y2KjM_9BiYyukMH8O_EhyAA

   Cu banii astia se puteau face multe alte lucruri folositoare…nu mai zic de americani care cu 700 miliarde dolari anual!!! conduc detasat in clasament cheltuielilor militare…(e si normal au aproape 800 de baze in toata lumea!!! si ii acuza pe rusi ca sint agresivi…)

   Apreciază

 5. Radu said, on decembrie 1, 2015 at 8:57 pm

  Azi masoneria nu mai e ce a fost epoca de glorie a apus de mult.
  Bilderberg, Clubul de la Roma, Consiliul pentru relatii Externe si altele inca necunoscute sunt de o mie de ori mai puternice si importante decat francmasoneria.
  E o forma fara fond.

  Sacrificarea ei sa va intampla destul de curand ca sa pacaleasca multimile de oameni sa arate tapii ispasitori pentru problemele lumii pentru recesiunile economice etc.

  Apreciază

 6. […] Masoneria va fi sacrificata […]

  Apreciază

 7. […] Ba mai mult, din PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI mai aflam ca masoneria va fi sacrificata. […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: