SACCSIV – blog ortodox

Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre LUCIFER

Posted in ALBERT PIKE by saccsiv on iunie 2, 2015

Albert_Pike_-_Brady-Handy

Foto: http://en.wikiquote.org/wiki/Albert_Pike

Lama,_Domenico_(1823-1890)_-_Giuseppe_Mazzini

Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Mazzini

Circula pe internet de cativa ani un soi de profetie sau previziune sau plan despre cele trei razboaie mondiale. Am ales articolul Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike de pe blogul lui Dan Tănăsescu, un vechi cititor al blogului saccsiv:

Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.

Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.

Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:

Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Sursa

Dacă analizăm istoria, primele două războaie mondiale s-au desfăşurat conform profeţiei şi s-au realizat şi scopurile expuse în textul ei, iar al treilea război mondial, dacă va începe, se va purta între lumea musulmană (Califatul arab) şi Israel (sionism), semnele începutului fiind deja vizibile.

   Comentariu saccsiv:

Masoneria neaga autenticitatea scrisorii:

http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html

William Guy Carr a promovat-o in anii 50, citandu-l pe Cardinalul Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, dar cica nu-i adevarata, autorul bazandu-se pe scrierile mult mai vechi ale altora tot cu teoria conspiratiei in cap.

Reala sau nu, de analizat cele spuse despre al treilea razboi mondial, tot merita.

Era greu de prevazut un razboi arabo-israelian in anii 50? Desigur ca nu, caci el de fapt deja incepuse:

http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_Arabo-Israelian_din_1948-1949

Era de presupus ca s-ar putea extinde inca de atunci la nivel mondial? Desigur. Deci pana aici nimic spectaculos, in caz ca nu e decat o facatura scrisoarea aia.

In plus al treilea razboi mondial nu poate duce la distrugea sionismului din simplul motiv ca sionismul e motorul pregatirii terenului pentru instaurarea ANTIHRISTULUI. Eventual cel mult ar putea duce la destramarea Israelului ca forma de organizare statala pe care o stim azi. Asta ar avea o noima, caci uraciunea va fi intronata la Ierusalim si va conduce un imperiu mondial format din ramasitele popoarelor ramase dupa cumplita conflagratie.

Cititi va rog profetiile ortodoxe pe care chiar ne putem baza:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST:

LISTA PROFETII

Razboiul arabo-israelian nu s-a extins planetar atunci, insa factorul islamic din ecuatie se prea poate sa conteze acum, caci nu putem sa nu ne gandim la papusareasca afacere a primaverii arabe cu consecinta directa ISIS. Ca e evident ca degeaba n-au creat ei monstruozitatea aia de califat:

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Interesanta este partea a doua despre al treilea razboi mondial din eventuala scrisoare.

Observam ca se vorbeste acolo despre un soi de revolutie. Iar asa ceva chiar se pregateste de zor sub ochii nostri:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O revolutie care sa distruga atat ateismul, caci ANTIHRISTUL nu e ateu, dar si realii crestini, caci acestia din urma vor sesiza cine este de fapt acest “salvator”.

   In concluzie:

Nu stim daca acea scrisoare e reala sau nu. Dar nici nu conteaza. Absolut nimic nu dovedeste daca se va descoperi vreodata ca n-a fost scrisa de Albert Pike. Oricum papusarii s-au ocupat de cele doua razboaie mondiale de pana acum si se vor ocupa si de al treilea.

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALBERT PIKE

Giuseppe Mazzini a fost unul dintre sustinatorii crearii:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

 

Reclame

124 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 12:20 am

  ÎNTR-ADEVĂR PARTEA FINALĂ MERITĂ ANALIZATĂ MAI MULT…

  ,,Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

  Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

  Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

  Apreciază

  • terente said, on iunie 3, 2015 at 4:38 am

   http://www.evz.ro/incident-socant-doi-cersetori-s-au-luat-la-bataie-la-mormantul-lui-arsenie-boca.html

   ps;Radule,tu cu cine te-ai batut la mormintul pr. Arsenie?Cu „Maria”?

   Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 6:31 pm

    Am spus de cel puțin de două ori că n-am ajuns încă la mănăstirea Prislop… Faci glumițe?…

    Apreciază

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 6:30 pm

   Va fi prezentată publicului larg în mod treptat O DOCTRINĂ PURĂ A LUI LUCIFER?… Care până acum a fost ,,ascunsă”, adică ocultă sau accesibilă doar esoteriștilor?… Păi vedem în librării mereu noi volume scrise de masoni și francmasoni…

   SE VORBEȘTE LA FINAL DE O ,,mișcare generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp”…

   AȘADAR ÎN TIMPUL ANTIHRISTULUI, DOCTRINA SATANISTĂ VA SCOATE ÎN AFARA LEGII CREȘTINISMUL ȘI ATEISMUL!… VA FI MARE PRIGOANĂ… PROFEȚITĂ DE ALTFEL ȘI CARE VA ȚINE 3 ANI (CARE ÎNSĂ VOR TRECE REPEDE)…

   Apreciază

 2. Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 12:28 am

  De la început ni se sugerează o reeditare a unei revoluții sângeroase, precum a fost cea dezlănțuită în Franța în anul 1789… Este interesant să aflăm de ce ziua națională a Franței este 14 iulie, ziua căderii Bastiliei, fortăreața regelui…

  ,,După cum arată un istoric francez, anul acesta ziua de 14 iulie a fost concepută ca o „sinteză comemorativă”. Şeful statului francez a dat el însuşi precizări în acest sens: „14 iulie este sărbătoarea naţională a Franţei. Dar 14 iulie este şi sărbătoarea tuturor ţărilor care aspiră la libertate. Este sărbătoarea drepturilor omului, este sărbătoarea emancipării, este sărbătoarea demnităţii umane.”

  http://www.rfi.ro/special-paris-69138-14-iulie-ziua-na-ional-fran-ei-sub-semnul-comemor-rii-primului-r-zboi-mondial

  Apreciază

 3. Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 12:39 am

  SĂ VEDEM CUM ELOGIAZĂ CEI DE LA PRO TV ACEASTĂ REVOLUȚIE FRANCEZĂ, ELOGIATĂ ȘI DE FOSTUL REGIM COMUNIST DIN ROMÂNIA. POATE VĂ MAI AMINTIȚI FILMELE DIFUZATE ȘI LA NOI… SAU FAPTUL CĂ AVEM LEGĂTURI VECHI DE PRIETENIE CU FRANȚA: tricolorul României și Constituția României după model francez, Bucureștiul de altădată era supranumit și ,,micul Paris” (boierii imitau cu râvnă și plăcere moda de la Paris, își trimiteau odraslele la studii în Franța, lojile românești au apărut cu aportul substanțial al ,,fraților” masoni din Franța și îndeosebi cu cel al Marelui Orient al Franței etc…

  ,,Revolutia franceza, caderea Bastiliei

  Ziua nationala a Frantei de pe 14 iulie aniverseaza caderea, in 1789, a inchisorii Bastilia, care devenise un simbol a tot ceea ce fusese detestabil in vechiul regim. In dimineata de 15 iulie, regele a realizat infrangerea in fata insurectiei cetatenilor parizieni si a dat ordin de retragere a trupelor fidele lui si a revenit asupra schimbarilor guvernamentale facute in urma cu cateva zile. In Paris, a fost stabilit un nou primar, intr-o noua structura, numita „comuna” si s-a infiintat o armata populara, „Garda Nationala”. Revolutia s-a raspandit in tara dupa modelul parizian, iar populatia a organizat municipalitati cu scop de autoguvernare si a infiintat corpuri ale Garzii Nationale, ignorand autoritatea regala. La 27 iulie, intr-un gest de aparenta reconciliere, regele a acceptat o cocarda tricolora, intrand in Primaria Parisului.
  Revolutia franceza (1789-1799) a fost un eveniment major al epocii moderne, care a dus la rasturnarea vechiului regim si la instaurarea unei noi ordini politice si sociale in Franta.
  Ziua Frantei
  Revolutia franceza este evenimentul care a marcat totodata (in istoria Frantei) trecerea la epoca moderna. Perioada revolutionara incepe in 1789, cu reunirea Adunarii Starilor Generale si caderea Bastiliei, si se termina in 1799, cu lovitura de stat a lui Napoleon Bonaparte. Ideile liberale si nationale promovate de Revolutia franceza s-au raspandit in toata Europa, avand ca efect intensificarea luptei natiunilor asuprite impotriva dominatiei straine. Revolutia franceza completeaza sirul marilor revolutii ale epocii moderne, fiind precedata de Revolutia engleza si Revolutia americana. Totodata, ea a ramas cel mai popular model de insurectie pana la Revolutia Rusa din 1917.”

  sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/international/vive-la-france-sarbatoare-in-franta-de-ziua-nationala-cu-parade-militare-si-festivitati.html

  Apreciază

 4. Mălin said, on iunie 3, 2015 at 12:39 am

  Sturionii, urmăriţi prin microcipuri. 180.000 de peşti vor fi monitorizaţi, în total, de oamenii de ştiinţă
  http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Constanta/Stiri/Sturionii+urmariti+prin+microcipuri+180+000+de+pesti+vor+fi+moni

  Apreciază

 5. Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 12:42 am

  Chiar comunismul își are originea în Comuna din Paris din timpul Revoluției Franceze… Știe cineva oare câte capete au fost retezate prin folosirea ghilotinei prin execuții publice și cui aparțineau, respectiv aristocrației franceze, văzute ca DUȘMAN AL POPORULUI?…

  Apreciază

  • Aurora said, on iunie 3, 2015 at 9:50 am

   Corect !

   Apreciat de 1 persoană

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 6:35 pm

    După ce antihristul va fi uns ca împărat și numit politic ca șef al guvernului mondial, se va dezlănțui cu îngăduința lui Dumnezeu cei trei ani de mare prigoană, de dezlănțuire a iadului pe pământ, ca în timpul funestei Revoluții Franceze… Și evreii sărbătoresc Purim, când în Persia au fost victorioși în fața regelui care și-a ucis dintre supușii persani circa 100 000!…

    Apreciază

 6. Alin said, on iunie 3, 2015 at 12:43 am

  Dario Fo, scriitor italian laureat cu premiul Nobel: Romanii, un popor exploatat cu brutalitate. In asa fel au ajuns la disperare

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu said, on iunie 3, 2015 at 11:52 pm

   Aia din Africa sau din China India ce sa mai zica frate daca noi suntem exploatati asa la maxim…hai sa fim seriosi sa nu maniem pe Dumnezeu aici e inca bine documentati-va sa vedeti cum e in China India si tarile africane daca nu ma crezi….

   Sa multumim in fiecare zi ca avem pace in tara, un guvern stabil ( asa cum e el daca nu mai bun ) si mai gasesti inca ceva de lucru daca esti destept si curajos.
   Avem curent electric,apa calda,transport public si asa mai departe, aici e bine fata de alte tari REPET daca mai trebuie de o mie de ori.

   Trebuie sa iesim din gandirea asta negativista ca nu ne face bine iar despre deznadejde ea vine de la cel rau asa cum bine stim cu totii sau ar trebui sa stim !

   Sa avem incredere si ne punem speranta in Dumnezeu, noi sa fim cat putem de buni crestini si eficienti in ceea ce facem zilnic si tot ce tine de noi sa facem ireprosabil dupa aia ce e in afara puterii noastre de control rugaciune si ajutor de la Domnul dar noi sa facem tot ce ne sta in puterea noastra nu sa fim negativisti si lenesi !

   Apreciat de 1 persoană

   • Radu said, on iunie 3, 2015 at 11:56 pm

    http://www.pateric.ro/capitolul-viii-despre-deznadejde/

    Un pustnic a spus:
    – Calea sigură către veşnicie este asigurată prin nevoinţă, purtarea corectă, simţământul de a fi nevrednic înaintea lui Dumnezeu, nădejde (oxigenul duhovnicesc), mângâiere şi siguranţă. Nu supărarea şi ascultarea silită şi rugăciunea forţată; nu lacrimile şi tristeţea. Toate acestea vin de la diavol. Da, într-adevăr, trebuie să plâng pentru păcatele mele, dar în acelaşi timp să şi nădăjduiesc în dragostea lui Dumnezeu. Dar nu pot rezista dacă plâng, pentru că diavolul vrea ca eu să deznădăjduiesc. De multe ori, diavolul zdrobeşte un om cu deznădejdea şi diavolul devine victorios. Dar aceasta nu se întâmplă când cineva este încrezător ca un copil ce se ţine de mâna tatălui său. Încrederea noastră în Dumnezeu este o rugăciune neîncetată, care aduce roade bune. Deznădejdea vine de la diavol. Nu spune: «O, ce s-a întâmplat cu mine?», ci încredinţează-te lui Dumnezeu şi nădăjduieşte în El.
    – Ascultarea noastră nu trebuie făcută cu tristeţe sau pentru că s-a întâmplat să fim monahi. Părinţii de care ascultăm nu sunt ca împăratul Diocleţian, care ne dau ordine. Din contră, ascultarea noastră faţă de ei ne apără şi de aceea trebuie să le fim recunoscători. Nu trebuie să ne împotrivim celor spuse de ei şi să nu-i ascultăm.

    FOARTE BUNA LECTURA recomand tuturor asa ca atunci cand ne vine deznadejdea stim ce sa facem !

    Doamne ajuta ! Multa sanatate !

    Apreciat de 1 persoană

 7. salutari said, on iunie 3, 2015 at 12:51 am

  Apreciat de 1 persoană

  • salutari said, on iunie 3, 2015 at 1:07 pm

   Scuze, aseara in graba am uitat sa precizez ca textul de mai jos nu imi apartine, l-am luat cu copy paste de pe pagina cu video neavand timp sa fac un rezumat. Acum vad ca suna cam aurea

   Apreciază

 8. salutari said, on iunie 3, 2015 at 12:53 am

  Acest musulman FACE URMATORUL SIR LOGIC: afirma din start ca pentru el Iisus nu este Dumnezeu ci Allah. Ca musulman, el citeste Koranul. Constata ca in Koran, numele profetului Mahamed este pomenit de 4 ori iar numele lui Iisus de 25 de ori. Referitor la Mahomed, Koranul nu pomeneste nici un nume de femeie (mama, sotie, fiica) in schimb o pomeneste pe mama lui Iisus, Maria si faptul ca ea a ramas virgina dupa nastere. Asadar, in ordine succesiva, Koranul pomeneste despre Cuvantul lui Dumnezeu, Spiritul Sfant si Iisus Hristos. Referitor la Iisus, Koranul relateaza episodul cand Acesta, din noroi a facut o pasare careia I-a dat viata. Mahomed nu a dat viata la nimeni. Koranul pomeneste ca Iisus vindeca leprosi si oameni bolnavi. El nu moare si merge in Cer. Despre Mahomed nu spune asta, Mahomed va merge in pamant ca toti oamenii. Concluzia lui ca musulman este ca Iisus Hristos care da viata, vindeca oameni si merge in Cer este un Profet mai mare decat Mahomed. De asemenea, citeste ca universul a fost creat cu Cuvantul lui Dumnezeu- deci Cuvantul este CREATOR sau CREATIE? Este CREATOR. Koranul spune ca Iisus este Cuvantul lui Dumnezeu deci este CREATOR. Concluzia lui logica este: MUSULMANII TREBUIE SA DEVINA CRESTINI !!! .

  Apreciat de 2 persoane

  • Aurora said, on iunie 3, 2015 at 9:53 am

   Frumos ! O parte din turci se vor crestina…

   Apreciat de 1 persoană

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 9:53 pm

    UN COMENTARIU PRIMIT DE MINE PE BLOG

    Frate Radu, cel ce Îl contestă pe părintele Arsenie Boca, ca sfânt și slujitor al Bisericii contestă și puterea sfințitoare a Preoției (cu care a fost îndumnezeit în duh) și a Sfintei Cruci – de care părintele a fost nedespărțit și pe care a purtat-o întotdeauna cu cinste și evlavie în suflet, trup și mâini; Cruce cu care a propovăduit Învierea și Biruința Lui Hristos, a săvârșit Sfintele Taine și slujbele bisericești, Cruce cu care a curățit, binecuvântat și sfințit omul și lucrul și cu ajutorul căreia a alungat lucrarea diavolească și păzit de tot răul. Cu ajutorul acestei Cruci i-a condus la mântuire pe mulți… Atunci cine îl acuză „că a fost vrăjitor și s-a lăsat folosit de cel viclean” – purtând asupra sa Sfânta Cruce – înseamnă ca acesta contestă și Taina Sfintei Cruci ca putere Sfințitoare, Biruitoare și Apăratoare a creștinului împotriva celui potrivnic. Părintele Arsenie Boca este sfânt nu pentru ca aceasta este vrerea noastră ci pentru că este darul și iubirea Lui Dumnezeu.

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/05/31/amanare-cardul-de-sanatate-va-fi-obligatoriu-de-la-1-august-au-descoperit-ca-a-crescut-numarul-de-romani-ce-nu-l-au-primit/

    Apreciază

   • el said, on iunie 3, 2015 at 11:20 pm

    inca unul care a „fumat mocheta” pe blogul lui iacoboaie cel fara minte !
    nu meriti raspuns dobiotocule nici tu nici smintitul „evlavios” care iti scrie, daca ar fi de ajuns Crucea purtata in mana sa alunge EREZIA/inselarea din preot/cleric NU mai era nevoie de Sinodul Ecumenic I sa anatematizeze pe preotul Arie…si sunt INDRACIIi care urla cand pui Cucea pe ei si altii CU ATAT MAI GRAV pentru ei care sunt arhierei si ating Sfintele…

    rad dracii de voi nefericitilor, troznesc din cozi si rad de „logica” voastra „duhovniceasca”…ati ajuns de poveste

    no comment!

    Apreciază

   • Stefan said, on iunie 4, 2015 at 5:14 pm

    @el
    Crestinesc si plin de dragoste frateasca apelativul „dobitoc” pe care il adresesezi lui Radu. Te folosesti de citate din mari duhovnici romani ca sa combati, dar sunt sigur ca acesti duhovnici s-ar dezice de tine pentru o astfel de atitudine. Nu sunt nici pro nici contra Pr Arsenie Boca, dar unul ca tine, prin aceasta atitudine denigratoare fata de alti frati in credinta ar trebui indepartati. Este o vorba „cand prostul nu mai are argumente incepe sa injure”. Sper sa ai in continuare argumente sa-ti sustii cauza, dar fara sa lovesti in nimeni, ca nu te-ai pus tu judecator in locul lui Hristos. Cine este fara de pacat sa ia piatra si sa arunce primul.

    Apreciat de 1 persoană

   • el said, on iunie 4, 2015 at 8:41 pm

    Stefan

    mea culpa..

    dar sa stii ca nu e usor sa discuti calm mereu cu unul de teapa lui iacoboaie… intr-o zi poate pe alta tema ai sa pricepi si tu cand vei avea un intrelocutor similar…si atunci o sa lasi si tu „piatra” cu reprosul formei ( ai dreptate!) pe care mi-ai aruncat-o 🙂

    Apreciază

   • Stefan said, on iunie 5, 2015 at 10:39 pm

    @el
    Cu siguranță nu ți-am aruncat nicio piatră. Nici măcar imaginară. Doar că urmărind de ceva vreme conflictul deschis pe care-l ai cu Radu Iacoboaie nu pot să nu remarc limbajul uneori trivial pe care-l folosești. Ce am vrut să subliniez este faptul că nu vei îndrepta niciodată un rău folosind răul, în cazul de față un limbaj care n-ar trebui să caracterizeze un practicant al credinței dreptmăritoare. Dacă tot îi ai ca repere pe marii duhovnici: Pr Iustin, Pr Arsenie Papacioc, Pr Cleopa ș.a, ar trebui să încerci aceleași metotde pe care ei le-au folosit când au avut de a face cu cazuri asemănătoare. Crezi că Pr Cleopa l-ar fi făcut ”dobitoc” pe un adventist care o hulește pe Maica Domnului, pe Sfinți, icoanele (lucru pe care Radu nu l-a făcut și care este de o credință cu noi)??? Cu siguranță nu. Dacă, din punctul tău de vedere Radu greșește și tu, din dragoste frățească, vrei întoarcerea lui, nu vei reuși să-l ajuți dacă-l înjuri continuu. De câte ori l-ai pomenit pe Radu la rugăciune să-i lumineze Dumnezeu mintea și să se ridice din ”rătăcirea” lui? Nu țin partea nici lui Radu, nici ție, dar cu siguranță nu pot fi de acord cu o atitudine ca a ta. Dumnezeu să te lumineze și să-ți dea putere să mustri cu duhul blândeții când va fi nevoie să o faci.

    Apreciază

  • Cristian said, on iunie 3, 2015 at 10:24 am

   Musulman isteț.

   Apreciază

  • mircea.v said, on iunie 3, 2015 at 7:42 pm

   Dpdv crestin, este o logica corecta. Dpdv al Coranului si islamului, nici o sansa ca cineva ce crede in Coran sa se faca crestin prin logica, deoarece, in coran se spune ca noi, crestinii, santem idolatri, politeisti, avem mai multi dumnezei la care ne inchinam (allah este doar unul; cum adica sa fie trei? cum sa aiba Allah copil?), adica la „Tatal, Fiul si Sfantul Duh”, si ca politeistii sant cei mai nemernici oameni, si daca nu se convertesc la islam, trebuie omorati. Iar ca sa fie si mai clar, exista o „dedicatie” speciala in coran pt „politeistii” crestini. Se spune: „Nu spuneti trei”. Ca sa nu existe dubii.

   Iar despre Iisus se spune ca este trimisul lui Allah, cuvantul Sau… Nu „Cuvantul”, in sens crestin, ci cuvant in sens de om care transmite cuvinte ale lui Dumnezeu, catre oameni. Proroc.

   Logica nu rezolva pr. Credinta nu e o pr de logica. Doar Dumnezeu il poate face pe om sa treaca de la islamism la crestinism.

   Apreciat de 1 persoană

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 9:37 pm

    Pentru Danion Vasile credința în Dumnezeu a fost mai mult o problemă de logică… Și vedem unde a ajuns, în brațele generoase ale stiliștilor, care cu calendarul lor neschimbat sunt convinși că noi suntem rătăciți și în afara Bisericii lui Hristos… AȘA ARATĂ RIGORISMUL ȘI APLICAREA LA MODUL PROPRIU A LEGILOR DIVINE, PRECUM FĂCEAU ȘI FARISEII CU LEGILE LUI MOISE, APLICATE CU MULTĂ STRICTEȚE ȘI FĂRĂ IUBIRE CREȘTINĂ…

    Apreciază

 9. Radu Humor said, on iunie 3, 2015 at 12:53 am

  Umor ( şi nu prea 😉 ) englezesc :

  Iata cum a fost completat un formular de declaratii de taxe, în
  Anglia.

  La întrebarea:
  “Cîte persoane întretineti?”, englezul a raspuns:
  – 2,1 milioane de emigranti ilegali,
  – 4,4 milioane de someri,
  – 900 de mii de puscariasi în 85 deînchisori,
  – 650 de parlamentari europeni, buni la nimic,
  – plus întregul comitet european.
  Formularul i-a fost respins ca fiind incorect.
  El a comentat cu o întrebare:
  – De ce? Am uitat pe cineva? 😉

  Apreciat de 2 persoane

  • ozana said, on iunie 3, 2015 at 1:40 pm

   @ Radu Humor Foaaarte tare… Si conform cu realitatea.

   Apreciază

  • Radu said, on iunie 3, 2015 at 11:37 pm

   Bravo Radu Humor ! Tare umorul englezesc britanic ! Ei sunt prin natura lor ironici si haiosi !

   Meriti nota 10 domnule ! Intr-o lume plina de absurd,pacate si paradoxuri uitam sa mai fim veseli, viata e scurta si asa cum e, nu avem cum sa schimbam deodata totul sa fie bine cel mult treptat si in timp cu conditia ca mai multi sa fie de aceeasi parere si sa treaca la fapte.

   Te salut cu respect !

   Apreciază

  • danielvla said, on iunie 4, 2015 at 9:54 pm

   La emigrantii ilegali i-o fi inclus si pe romani? Ca s-ar putea sa fie invers, romanii si altii sa-i sustina lui nivelul de trai urias fata de restul lumii…
   Din cate stiu, in Anglia nu prea exista mai nimic ilegal. Piata muncii e controlata foarte strict.
   Din punctul meu de vedere, e un umor arogant.

   Apreciază

 10. Apologetica said, on iunie 3, 2015 at 1:47 am

  1. Ar fi interesant de stiut daca mai exista si alte documente care sa ateste existenta unui plan de cucerire a lumii de catre iluminati/francmasoni prin trei razboaie mondiale.
  2. Primul razboi mondial. Nu inteleg care este legatura dintre confruntarea Angliei cu Germania si instaurarea comunismului in Rusia.
  3. Al doilea razboi. Nu prea vad confruntarea dintre fascism si sionism. Eu stiu ca intre nazism si sionism a existat o fructuasa colaborare. Tinta atacurilor nazismului a fost evreimea de jos, nu elitele sioniste. Daca insa se refera la razboiul dintre germanii nazisti si sovieticii care erau condusi in mare masura de evreii sionisti poate ca se explica cumva… Oricum elitele sioniste au fost deasupra razboiului. N-au participat in mod direct, dar au sprijinit ambele tabere si au cules foloase financiare si politice.
  4. Al treilea razboi. Cum zicea si Saccsiv, povestea cu distrugerea sionismului este cu totul neverosimila. Chiar daca statul Israel ar fi distrus, sionismul va supravietui fara probleme. Iar antagonismul illuminati/sionism nu exista, este fals.
  Asadar ceva adevar exista amestecat cu ceva minciuna in scrisoarea asta…

  Concluzia este ca illuminatii au planurile lor de care nu sunt straini nicidecum nici sionistii. Numai Dumnezeu poate sa le incurce sau sa le amane planurile, iar aceasta depinde intr-o oarecare masura si de pocainta si rugaciunile noastre…

  Apreciat de 1 persoană

 11. Ion said, on iunie 3, 2015 at 2:20 am

  Zice: „Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici.”
  Dar fascismul nu a aparut abia dupa primul razboi mondial, deci cum putea Pike sa stie in sec XIX de fascism cand acesta nu exista nici macar in teorie?

  Apreciat de 1 persoană

  • Apologetica said, on iunie 3, 2015 at 3:18 am

   Just!

   Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 9:29 am

   Ion

   Comunismul, national socialismul, fascismul sunt creatia lor. Deci puteau avea in capatani doctrinele astea inca dinaintea aparitiei lor oficiale, daca doreau ca mai apoi sa le foloseasca ca pioni ce se razboiesc intre ei.

   Ar trebui vazut si ce a mai scris William Guy Carr in cartile sale in care a promovat scrisoarea asta, spre a ne dumiri mai bine. Nu cred ca aici sta demonstratia faptului ca scrisoarea e falsa, caci nici William asta n-o fi fost chiar atat de prostanac incat sa vorbeasca intr-un fals despre doctrine despre care stiau deja toti ca aparusera mult dupa Albert Pike.

   Apreciază

   • Ion said, on iunie 3, 2015 at 9:46 am

    Nu zic ca e falsa…

    Apreciază

   • Arhanghelul said, on iunie 3, 2015 at 11:30 am

    Ideea de comunism este dinainte de WW 1 … Capisci … nu ma mira ca si fascismul (national-socialist) sa fie din acelasi laborator …

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Sovietic%C4%83_Ungaria

    Apreciat de 1 persoană

   • Apologetica said, on iunie 3, 2015 at 11:35 am

    Totusi…

    Desi fascismul exista probabil in „capatana” lui Albert Pike ca si idee, termenul/cuvantul fascism/fascisti exista in momentul redactarii acestei scrisori? Daca nu exista inseamna ca scrisoarea-i falsa? Probabil.

    Apreciat de 1 persoană

   • Apologetica said, on iunie 3, 2015 at 11:59 am

    Dar iar ma intorc…
    Este posibil ca nici in scrisoare sa nu fi existat termenul de fascism decat ca idee. Iar aceasta schimba lucrurile. E dificil a analiza autenticitatea unei scrisori fara a avea in fata originalul, sau, ma rog, piesa cu pricina…

    Oricum ar fi lucrurile cu aceasta scrisoare, cred ca totusi a existat in capatana lor si al treilea razboi mondial…

    Apreciat de 1 persoană

   • geo said, on iunie 3, 2015 at 3:11 pm

    @Apologetica:

    Mussolini se mandrea cu ascendenta sa romana facandu-si un scop in sine din reinvierea Imperiului Roman, incercand sa cucereasca colonii in Africa si Europa. De fapt, spun istoricii, nu in fasciile romane trebuie cautata originea fascismului, ci mult mai jos, pe scara istoriei. S-a remarcat de pilda ca descrierea facuta de Platon Atlantidei, in ultimele ei stadii, seamana izbitor cu cea a unui imperiu fascist. Dar Sparta a cunoscut inca si mai multe elemente fasciste. De pe la 650 i.Hr., ea a devenit puterea militara dominanta in Pelopones. Era, practic, o dictatura regala care nici macar nu incerca sa ascunda aparentele.

    Doar 20% din populatie era formata din cetateni, restul fiind sclavi (hiloti) si mestesugari. Daca acestia din urma erau mai bine tratati, sclavii erau cu nimic mai prejos decat acei untermensch – rasa inferioara, desconsiderata de Hitler. Ei erau umiliti, batuti si chiar ucisi de spartani, fara ca acestia sa fie trasi la raspundere pentru crime. Copiii considerati „inapti” erau ucisi imediat dupa nastere – iata un prim exemplu de eugenism si de control al populatiei. Ca mai tarziu in Hitlerjugend, toti baietii mai mari de 7 ani erau incredintati statului, care, printr-o educatie extrem de dura, trebuia sa faca din ei razboinici de temut. La absolvirea „cursului”, fiecare tanar spartan isi dovedea competenta ucigand un hilot. Nu-i de mirare ca societatea spartana va fi, ulterior, mult admirata de nazisti si fascisti.

    http://www.revistamagazin.ro/content/view/7643/8/

    Apreciat de 2 persoane

   • geo said, on iunie 3, 2015 at 8:31 pm

    Apreciază

 12. Ioan C. said, on iunie 3, 2015 at 7:37 am

  Această scrisoare, referitoare şi la fascişti, a apărut cică în 1871, dar
  „Fascismul a a apărut în anii 1920-1930”
  (Enciclopedia Universală Britannica, vol. 6, Ed. Litera, Bucureşti, 2010, articolul „fascism”, pag. 34).
  La fel zice şi aici:
  „Din punctul de vedere social-istoric fascismul a parcurs mai multe faze.
  A apărut în Italia în secolul XX în anii 1919-1920 sub forma fasciilor.”
  Sursa: http://ro.metapedia.org/wiki/Istoria_fascismului

  Deci, aşa-zisa scrisoare e un fals, întrucât se referă la fascişti când aceştia nici măcar nu apăruseră.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 9:32 am

   Ioan C.

   Vezi ce i-am scris lui Ion.

   Apreciază

  • John said, on iunie 3, 2015 at 11:32 am

   Cred ca Ioan se refera strict la „nume”.
   Desi nu ar fi exclus sa fi stiut ca asa se va numi miscarea.

   Apreciază

  • remy71 said, on iunie 3, 2015 at 4:47 pm

   Tu vrei sa confectionezi o papusa.
   Pe data de 1 ale lunii te gandesti cum va arata ( rosie , cu parul blond si se numeste alinuta).
   Pe data de 30 ale lunii o termini de confectionat.
   Cand era rosie,cu parul blond si se numea alinuta pe 1 sau pe 30 ?

   Apreciază

 13. RomeoB said, on iunie 3, 2015 at 7:43 am

  16. Dar odată, pe când ne duceam la rugăciune, ne-a întâmpinat o slujnică, care avea duh pitonicesc şi care aducea mult câştig stăpânilor ei, ghicind.
  17. Aceasta, ţinându-se după Pavel şi după noi, striga, zicând: Aceşti oameni sunt robi ai Dumnezeului celui Preaînalt, care vă vestesc vouă calea mântuirii.
  18. Şi aceasta o făcea timp de multe zile. Iar Pavel mâniindu-se şi întorcându-se, a zis duhului: În numele lui Iisus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea. Şi în acel ceas a ieşit.

  Faptele Apostloilor 16, 16-18

  Dracii nu trebuie luati in seama nici macar atunci cand intamplator spun lucruri adevarate.

  Apreciază

 14. geo said, on iunie 3, 2015 at 9:11 am

  Prezent la şedinţa de Colegiu Prefectural, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a avut o mare nemulţumire pe care a ţinut să o manifeste public şi o transmită mai-marilor judeţului, şi anume, lipsa de medici veterinari din Argeş şi implicit din localitatea pe care o conduce.

  Acesta a declarat că tocmai a vândut 100 de oi la jumătate de preţ, deoarece nu are medic veterinar în localitate şi nu avea cine să mai trateze animalele.
  „Aveţi specialişti în găini şi gândaci. Preoţi avem câte patru într-o biserică, de nici nu ştii cui să îi mai dai bani. Dar medici veterinari… lipsă. Dacă eram tânăr, serios, medic veterinar mă făceam”, a declarat Ducele de Albota.

  http://www.universulargesean.ro/eveniment/6156-primarul-din-albota-si-a-vandut-100-de-oi-la-jumatate-de-pret-pentru-ca-nu-are-veterinar-in-comuna-preoti-avem-cate-patru-intr-o-biserica-de-nici-nu-stii-cui-sa-ii-mai-dai-bani-dar-medici-veterinari-lipsa

  Apreciază

 15. geo said, on iunie 3, 2015 at 9:11 am

  Vremurile actuale în care nici o operațiune cu cardul nu e posibilă înainte de tastarea celor patru cifre ”magice” sunt pe cale să apună! Cercetătorii chinezi de la Universitatea Tsinghua şi Tzekwan Technology au creat primul bancomat care include funcţii de recunoaştere facială.

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bancomat-recunoastere-faciala-538448.html

  Apreciază

 16. saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 10:35 am

  Partizanu

  Nu zic sa nu pui comentarii lungi, dar nici chiar cearceafuri, ca apoi de abia mai pot intra si altii la rubrica de comentarii. Pune un link.

  Incepi asa in comentariul ce nu l-am aprobat:

  FRATE SACCSIV hai sa nu alergam pe coclauri. Eu am studiat mult fenomenul si sunt date certe c-am cu ce se manca acest rahat numit SATANISM OCULT(sau pe scurt CRIMINALU PLANETAR „PERFECT”). Pe linga ce scrie aici pe scurt http://www.almeea.ro/iezuitii-conduc-cu-adevarat-lumea/ as mai remarca acest material
  stufos dar demn de luat in seama

  Iar eu iti raspund:

  In cearceaful tau e o “demonstratie” a teoriei cu iezuitii, care alaturi de cea cu khazarii are menirea de a-i scoate din ecuatie pe adevaratii papusari.
  Asa ca lasa-ne, ca atat ai studiat-o pana ai umplut-o de sange. Zici sa nu alergam pe coclauri, dar tu te-ai blocat demult in maracini.

  Apreciat de 2 persoane

  • Partizanu said, on iunie 3, 2015 at 12:00 pm

   imi pare nespus de rau ca s-a ajuns aici. Prima data am tras de funie sa bat clopotul in privinta NOII DREPTE (LABE) si a cazut o cioara in capul meu. Acum am tras de alta funie si a cazut o BUFNITA. Asa ca sunt hotarit sa-l las pe IOACUBOAIE sa joace pe forumul tau ALBA NEAGRA. AMIN. DOMNUL SA NE LUMINEZE.

   Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 12:12 pm

    Partizanu

    Cu teoria de pe cearceaf n-ai dreptate iar despre Noua Dreapta nu stiu ce ai zis.

    Apreciază

   • Partizanu said, on iunie 3, 2015 at 2:32 pm

    Sincer imi pare rau ca ma judeca alti si ca fac voia satanei judecand in sfinta MIERCURI. Asa e cerceafurile aduc concurenta dar filmele pot fi CENZURATE puse in asteptare?

    BUCURIA VRAJMASULUI POFTA SATANEI.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 3:28 pm

    Partizanu

    Prietene, te-ai suit pe un deal si te invarti de-un spam.

    Ce concurenta visezi? Nazbatiile cu iezuiti ce conduc khazari sunt pentru habauci si vin din laboratoarele evreilor sionisti ce pregatesc terenul venirii ANTIHRISTULUI. Si sunt scoase pe piata tocmai ca sa-i puna in umbra pe evreii sionisti.

    Tu cui ii faci “concurenta”, aiuritule? Profetiilor Sfintilor Parinti ce vorbesc de evrei? Mitropolitului Serafim de Pireu?

    MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

    https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/20/marele-arhitect-al-universului-lucifer-demonstratia-mitropolitului-serafim-de-pireu-fratilor-masonerie-satanism/

    Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

    https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/08/mitropolitul-serafim-de-pireu-mesia-asteptat-de-rabini-este-antihrist/

    Referitor la filmulet, e o baltoaca. Incepe asa: VATICANUL CONDUCE EVREII. Dupa care timp de 6 minute nu demonstreaza absolut nimic in acest sens. Si evident, nu vorbeste nimic nici despre ANTIHRIST, ci doar despre constructia a ceva ce autorii filmuletului denumesc a fi NOUA ORDINE MONDIALA. Iar la final un pumn ridicat in aer si o chemare la lupta. Adica vorbim despre ceva despre care am explicat deja demult ca trebuie sa ne ferim:

    Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/

    Apreciat de 2 persoane

   • el said, on iunie 3, 2015 at 2:59 pm

    Partizanu

    lasa nu te supara, nici eu nu ma pricep cum merg itele astea incalcite, cert e ca dracii au multe scule si unelte si le folosesc abil apoi le arunca una dupa alta si apoi bruiaza pistele. Noi avem pe Hristos, ei umbla cu retele incalcite, tesute vreme de sute de ani si generatii de indraciti, in care insa NU se prind crestinii ortodocsi treji.
    Eu te simpatizez asa „criptic” cum esti tu, desi recunosc ca nu-mi dau silinta sa pricep ce spui asa cum nici tu nu vrei sa te ostenesti sa fii mai pe intelesul nostru astia ” normali”. Mai ramai pe aici ca mi se pare ca esti sincer in felul tau si incerci si tu cum poti sa faci binele. Hai sa traiesti ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on iunie 3, 2015 at 3:30 pm

    el

    N-are ordine in gandire, frate. Dar e fudul la maxim.

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 3, 2015 at 3:48 pm

    Partizanu
    sfanta Miercuri ..sfanta Vineri ..sfanta Joi … e ………IDOLATRIE.!

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 3, 2015 at 3:50 pm

    bine normal de altfel pt tine ..ca intra la categoria zamolxisme ..
    http://traditiidinromania.ro/legende/sfanta-miercuri.html

    Apreciază

   • el said, on iunie 3, 2015 at 4:18 pm

    Partizanu

    mi se pare ca Saccsiv are dreptate in ce spune si teoria asta a ta cam eludeaza ADEVARATII „stapani” ai lumii care o imping silit si in ritm alert in prapastie si vor aduce pe anticrist, iezuiitii sunt si ei niste scule, dar NU „stapanii” asa cum papa NU e anticrist ci unealta lui. Ce iezuitii au rastignit pe Hristos din pizma? Au si relele astea o „ordine” a lor si se trag unulele din altele ORDONAT nu asa la intamplare ca e logica si in dezoltarea raului cum ne invata si Sf Ioan Scararul ca o anume patilma se nsate din alta si nu oRICE patima asa la intamplare; asa si din iudei se va trage anticrist si din cei mai ahtiati oameni dupa putere se trag cei care „stapanesc” sau mia degraba li se pare ca stapanesc lumea. Si CARE era vina lui Hristos? Dupa mintea lor au pus-o deasupra Curcii pe tablita ” Iata REGELE iudeilor”; il URAU nu numai ca era Dumnezeu Mesia si Fiul Lui Dumnezeu( ii interesa mai putin chetia duhovniceasca pe cei care se facusera NUMAI TUPURI de materialism) , asta NU i-a deranjat atat de mult cat ca El era REGELE, Stapanul lumii peste care jinduiau ei sa stapaneasca! De aia si VINA Lui Hristos cea de pe tablita era mai GRAVA in ochii lor intunecati ca aceea ca era Mesia si Fiul Lui Dumnezeu, pe ei ii interesa ca in plida Fiului de Imparat din Evanghelie sa il ucida ca sa ia EI Imparatia Lui! Vezi CINE sunt „stapani”?

    Dar noi stim de la Hristos din Evanghelia Sf Luca ca „am vazut pe satana ca un fulger cazand din cer”; adica daca „tatucul” lor a fost aruncat fara mila din cinstea cea mai inalta de langa Tronul Lui Dumnezeu ca un gunoi si un NIMIC, ei ratatii, niste cazaturi nascute din pamant in PACATE, nu ingeri ca acela inainte de caderea lui, CE pot sa astepte? Li se pare ca sunt „stapani” pana in ziua cand vor vedea moartea si vor merge langa „tatucul” lor !

    Lasa nu te nacaji, ca sunt destule chestii bune cu care poti sa-ti umpli viata, nici eu nu pricep multe si invat de la altii, invatam unii de la alti mereu, insa de Hristos sa ne tinem NERATACIT !

    Apreciază

   • andrei-d said, on iunie 3, 2015 at 4:38 pm

    Doamne ajuta!
    Saccsiv, zilele astea lasasem un mesaj pe #deveghepatriei, imi plac uneori postarile lor, dar alteori mi se par zoaie!
    Mesajul era ceva gen ca ei folosesc mai mereu termenul Khazari urmat de clasicul NU SUNT EVREI SEMITI, diferentele de piele etc etc. Deci ei subtil induc o deformare a adevarului, cum khazarii in mentalitatea lor sunt ba mongoli ba turci convertiti la iudaism, asta arata ca defapt cei ce lupta impotriva lui Dumnezeu, culmea, nu sunt evreii semiti, ci „khazarii”, asta ii scoate basma curata pe iudei si evreii semiti din lume, cei ce L-au rastignit pe Hristos-Dumnezeu, poporul idolatru ce trebuia sa piara in cei 40 de ani in egipt, dar la rugamintea lui Moise Dumnezeu i-a rabdata, cei ce omoara pe prooroci cu pietre, IUDEII, ceea ce mi se pare o aberatie! In „Inteleptii Sionului” spune clar ca rabinii, evreii sau semitii cum vrei sa le spui sunt din neamul EVREILOR, si nu convertitii mongoli! Asemeni si in cartea monahului Neofit Cavsocalvitiu – „Infruntarea JIDOVILOR” spune ca rabinii evrei semiti L-au rastignit, si nu alte natii convertite cum se sutine azi cu termenul „khazarilor”.
    Asadar nu mai lungesc vorba, faza cu „khazarii” e sau nu sa-i acopere pe evrei? Un fel de diversiune, sa-i acopere pe evreii luptarori impotriva lui Dumnezeu!

    Apreciază

   • el said, on iunie 3, 2015 at 5:06 pm

    Partizanu

    si de unde vine 666? Nu de la SETEA lor de putere si de stapanire?
    666 era cantitatea aurului care se platea tribut iudeilor in vremea Imparatului Solomon, cand au fost ei cei mai la apogeul „stapanirii” lor. Dumnezeu a dat stapanirea lumeasca lui Solomon pentru INTELEPCIUNEA sa NU pentru setea lui de puetere( vezi rugaciunea regelui Solomon) dar ei INSETEAZA sa stapaneasca LUMEA ! Diavolul din ei ii mana, acela care voia sa-si puna „tronul” deasupra Tronului lui Dumnezeu si sa se faca „asemenea” Celui Preainalt ! Acela ii mana si ei LUI slujesc asa cum ne-a spus noua Hristos cand i-a mustrat pe ei.
    Dovada: 666 ! Nu uita ei numarul asta, si el „vorbeste” despre setea lor VECHE de stapanire.

    Apreciază

   • Partizanu said, on iunie 4, 2015 at 6:11 am

    @EL
    Il intreb si eu pe EL de unde vine pretul cu 9 in coada la fiecare produs comercializat in ROMANIA. De ce TONTA a vrut sa impoziteze acest BAN cu ANAF-URA? Tot eu sunt un PROST ca ma MANI-pul-eaza X si Y cum ii defineste FRATELE VASILE in cartea sa EVADAREA. Pe care altii o cred un roman de fictiune a unui om bolnav. Am incheiat citatul. Eu zic sa ne aprindem candela si sa ne indoim genunchii la rugaciune. Eu m-am lamurit insa astept sa se faca ziua invieri.

    Apreciază

   • el said, on iunie 4, 2015 at 8:59 pm

    Partizanu

    pe mine ma intrebi? eu sunt @el, nu EL.
    Lasa preturile ca sunt nesemnificative, si ele doar o piesa in puzzel-ul urias const
    ruit cu sraguinta de unii, cred ca cel mai important e ce ai zis in ultima fraza, aia cu genunchiul la rugaciune, e SINGURA care ne poate scoate de sub incidenta oricaror legi lumesti si circumstante, sa ne scape de tot raul.. restul ce sa facem, observam si noi „incotro bate vantul”…

    Apreciază

  • andrei-d said, on iunie 3, 2015 at 12:09 pm

   Primul knockdown 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   • ioannis said, on iunie 3, 2015 at 9:24 pm

    Frate Vasile, fiti mai blânzi cu parizianu. Marturisesc ca abia astept sa ajung la cină când am timp sa verific ce a mai scris amicul nostru. Ma delectez savurând capodoperele sale lingvistice… Vă rog să nu-l mai cenzurati 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  • G-man said, on iunie 3, 2015 at 8:31 pm

   saccsiv
   nu stiu de ce te mai superi , ca scandalul sau controversa asta e… reloaded deja … l-ai mai avut acu cativa ani cu manolescuBD … si cu cate argumente ai adus .. s-a schimbat ceva ? crede manolescu altfel .. ma cam indoiesc ..
   manolescu … ne auzi ? poti confirma ? infirma ?

   Apreciază

 17. rr said, on iunie 3, 2015 at 11:19 am

  Profetiile sfintilor despre WW3 vorbesc in mare parte despre un conflict intre Rusia, Occident si China, plus multe razboaie locale. Toate profetiile spun cam acelasi lucru, si cele vechi si cele mai noi.

  Din profetii nu reiese ca musulmanii ar fi pe primele locuri in WW3 cum ar fi spus masonul, dar poate sfintii s-au raportat mai mult la ceea ce priveste tarile lor.

  Apreciat de 1 persoană

 18. John said, on iunie 3, 2015 at 11:36 am

  „Pentru Legionari”

  Capitolul 9:

  „ÎN SLUJBA STRÃINILOR”

  De un timp, nemaistiind ce sã ne punã în sarcinã, presa jidãneascã ne acuzã cã luãm bani de la Mussolini. Cã facem pe nationalistii, dar cã în realitate scopul nostru este de a stoarce de bani pe oricine întâlnim în cale. Acum l-am gãsit pe Mussolini si îl stoarcem pe el.

  Rând pe rând, aflãm uimiti cã:

  „Suntem în slujba ungurilor care se desteaptã”;

  ……………………………..

  „Suntem în slujba Moscovei”;

  ……………………………

  „Primim bani de la jidani”.

  Pânã si aceastã acuzare ridicolã nu ne-a fost crutatã. Iatã din ziarul jidãnesc „Politica”, din 10 august 1934, un pasaj semnificativ dintr-u articol intitulat: „Max Auschnitt si Garda de Fier”:

  „Si la noi deci, fenomenul s-a verificat întocmai si este lucru stiut de toatã lumea, cã cea mai însemnatã miscare a fascismului românesc, Garda de Fier, a fost creatã si sustinutã de marii capitalisti. Si aici vine senzatia de loc senzationalã: jidanul Max Auschnitt a sprijinit si finantat direct Garda de Fier. Lucrul acesta l-au afirmat doi oameni destul de seriosi si cu rãspundere, dl. ministru Victor Iamandi si cunoscutul publicist Scarlat Calimachi.

  Dupã explicatiile de mai sus, faptul apare ca foarte normal.

  Cine nu stie cã si Hitler a fost finantat de marii capitalisti evrei din Germania?

  Apreciază

 19. Vasile al Mic said, on iunie 3, 2015 at 11:37 am

  intrebare: cum de apare termenul de „nazism” intr-o scrisoare din secolul 19, cand acest termen a fost creat de americani? germanii nu au folosit niciodata cuvantul „nazism” sau derivate ale acestuia. Ei se refereau mereu ca „national-socialism”.
  Facatura?

  Apreciat de 1 persoană

 20. Chestionare Auto said, on iunie 3, 2015 at 12:41 pm

  suntem neajutorati de oameni, dar sa nu uitam, ca Dumnezeu nu ne va parasi, daca noi nu vom parasi Dragostea Lui.

  Apreciază

 21. mircea.v said, on iunie 3, 2015 at 2:25 pm

  Nu se potriveste.

  „Războiul ( 3 ) trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.”

  Ar fi bine sa fie asa, ca atunci nu ar mai avea cine sa framante aluatul din care va fi facut antihrist, si nici casa in care sa stea, adica templul din Ierusalim; ca daca se distruge statul israel, cine mai construieste templul?.

  Mai degraba, sionismul politic si islamul se vor alia pt a distruge ortodoxia.

  .”În ajunul venirii antihristului va fi un haos în viaţa tuturor ţărilor. Vor prospera cei care, în virtutea religiei pe care o practică, aşteaptă venirea antihristului [ca Mesia]. Aceştia sunt, întâi de toate, iudeii şi musulmanii. După ei, acei protestanţi care, negând Dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos, propovăduiesc împărăţia lui Dumnezeu pe pământ. Creşterea influenţei lor se vede de pe acum, iar mai departe va fi şi mai mare. ” (Viziunea a 2-a a Staretului Antonie)

  Apreciat de 1 persoană

  • Partizanu said, on iunie 3, 2015 at 4:07 pm

   Oare gresesc daca afirm ca ISLAMUL E O FACATURA JIDANEASCA tocmai atunci cind ORTODOXIA ERA IN FLOARE. Unii ma acuza ca sunt un FUDUL ORTODOX si un aiurit dar uita ca MOHAMED a avut TREI femei evreice. Multi nu inteleg ca aceasta masinarie () unealta a PAPEI slujeste SATANEI iar in curand ANTIHRISTULUI. Mai sus e un comentariu in asteptare care spune multe. DOAMNE AJUTA.

   Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 9:48 pm

    Și tu vrei să pui jar pe foc? Deja statul islamic și islamul prigonesc pe creștini… Dorești să creadă că noi îi urâm așa cum tu îi critici și consideri islamul ca instrument în mâna evreilor? Nu ai precizat nici despre care evrei ar putea fi vorba, adică evreii sioniști… DOREȘTI SĂ NE INCIȚI LA UN RĂZBOI RELIGIOS? DAR JIHADUL SAU RĂZBOIUL SFÂNT AL EXTREMIȘTILOR NU EXISTĂ DEJA ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR?… ACEȘTIA SUNT O MINORITATE EXTREM DE REDUSĂ ÎN RÂNDUL LOR TOTUȘI…

    Apreciază

   • mircea.v said, on iunie 3, 2015 at 11:32 pm

    Partizanu,

    fii atent o simplificare la max a problemei. Frate, nu trebuie sa ne complicam ca ne pierdem. Simplu. Cat mai simplu.
    Satana e capul tuturor rautatilor. George Manu spunea:
    „- Vinovat nu este Stalin pentru comunism. Să nu crezi măi – îmi spune mie – să nu-l acuzi pe Stalin, nu el este vinovatul, ci Satana. Pentru că Satana l-a inspirat pe Marx, Satana l-a inspirat pe Lenin şi Satana şi-a manifestat violența prin Stalin, acolo trebuie căutată originea răului, acolo unde s-a produs o revoltă împotriva iubirii lui Dumnezeu, în cer. ”

    Satana e raspunzator de islamism, de orientalisme, de tot ce nu e ortodoxie e raspunzator satana.

    Eu nici nu vreau sa citesc despre khazarii astia. De unde au mai aparut si astia? Nu vorbesc Sfintii Parinti despre ei, nu am citit la Sfintii Inchisorilor despre ei… Deci, la revedere. Pierdere de vreme. O aiureala.

    Apreciat de 2 persoane

   • Partizanu said, on iunie 4, 2015 at 6:03 am

    SFIINTIA VOASTRA. Stefan cel mare a tinut piept ISLAMULUI asta nu inseamna ca nu trebuie cercetat originea acestor HOARDE INPOTRIVA unui ATLET AL CRESTINATATI.

    Apreciază

   • mircea.v said, on iunie 4, 2015 at 10:31 am

    Partizanu, sant mirean. Sau faci misto.

    Originea este diavolul. Si s-a postat si aici ce spunea un sfant despre cum a fost inselat Mahomed de catre insusi diavolul, cu detalii, amanunte…

    Apreciat de 1 persoană

 22. G-man said, on iunie 3, 2015 at 3:53 pm

  „Dacă te vei renega pe tine însuţi şi vei renunţa constant la propriile tale raţionamente, la voia ta proprie, firea căzută va declanşa în tine un război înverşunat împotriva Evangheliei şi împotriva lui Dumnezeu. Spiritele căzute vor veni în ajutorul naturii căzute.”
  Sfantul Ignatie Brancianinov

  Apreciat de 1 persoană

 23. G-man said, on iunie 3, 2015 at 3:54 pm

  „Păzeşte-te să faci binele firii căzute. Făcându-l, vei lucra la propria ta cădere, vei cultiva în tine părerea de sine şi mândria, şi vei sfârşi prin a te asemăna bine cu demonii. Dimpotrivă, împlinind binele după Evanghelie, ca un adevărat şi credincios ucenic a lui Dumnezeu-Omul, vei deveni asemenea cu El.”
  Sfantul Ignatie Brancianinov

  Apreciază

 24. G-man said, on iunie 3, 2015 at 3:55 pm

  „Din cuvintele Domnului, se vede că trebuiesc studiate poruncile Evangheliei până ce ele devin substanţa sufletului nostru; numai atunci va deveni posibilă împlinirea constantă şi dreaptă a poruncilor Evangheliei, aşa cum cere Domnul. Într-adevăr, duhovniceşte Domnul i se arată omului care-i împlineşte poruncile; cu ochii inimii, cu mintea, acesta îl vede în el însuşi pe Domnul, în gândurile şi în sentimentele pătrunse de Duhul Sfânt. În nici un caz nu trebuie să te aştepţi să-L vezi pe Domnul cu ochii trupului.”
  Sfantul Ignatie Brancianinov

  Apreciază

  • el said, on iunie 3, 2015 at 5:14 pm

   G-man

   uite asa-i „sapunesti” tu pe „talcuitori” cu citatele acestea…

   🙂

   Apreciat de 1 persoană

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 3, 2015 at 9:58 pm

    Seamănă mai degrabă cu tinerii detractori ai sfântului părinte Arsenie Boca și care țipă în van de mama focului… Deși românii își văd liniștiți de treburile și de viața lor… Furtună într-un pahar cu apă… Ei, când ajung la TV sau în filmulețe pe net, atunci se schimbă situația. Produc multă tulburare și sminteală…

    Apreciază

   • el said, on iunie 3, 2015 at 11:28 pm

    mai iacoboaie, comparatia cu motanul acesta frumos si fara pacat e un compliment pentru unii ca voi, eu m-a simti onorat sa fiu comparat cu el 🙂
    daca ati fi ca el ati fi salvati… dar el e un FERICIT pe langa tine smintitule

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 4, 2015 at 11:14 am

    ce bine va intelegeti voi doi ( el si RI ) , postati aproape sincron…
    🙂

    Apreciază

   • el said, on iunie 4, 2015 at 1:54 pm

    G-man

    ce spui tu? eu cu iacoboaie ? ….pfffff… las-o balta

    dar recunoaste ca e simpatic motanul ala, nu? 🙂 exact asa fac si ei cand ii „sapunesti”….
    numai ca motanul ala e o capodopera a lui Dumnezeu, frumos, nevinovat, prfect in firea lui,…. pe langa niste caricaturi ale Chipului Lui Dumnezeu !

    Apreciază

  • G-man said, on iunie 4, 2015 at 2:56 pm

   el
   interesant ca si motanul meu cand era mic era tot albinos …

   Apreciază

   • el said, on iunie 4, 2015 at 3:08 pm

    G-man

    ai motan frate? suuuper! ce mai face „albinosul ” tau acum? 🙂
    sa stii ca albinosi raman toata viata, acesta nu cred ca e albinos ci alb pur si simplu, sunt si exemplare albe

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 4, 2015 at 4:20 pm

    e rasa din aia.. siameza .. era alb cand era pui acu e maro sau brun sau cafeniu .. stii culorile si barbatii nu prea se inteleg..

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 4, 2015 at 4:25 pm

    pardon …birmaneza

    Apreciază

   • el said, on iunie 4, 2015 at 5:08 pm

    G-man

    simpatic siamez, cica sunt „vorbareti”…

    avea si Parintele Justin unul il chema Misu, l-am cunoscut si eu pe Misu prin 2005… siamez, te privea cu un aer aristocratic cu ochii lui albastri putin sasiu, cu strabism convergent, era taare simpatic si avea „trecere” la Parintele Justin… foarte tacticos intra si iesea din chlia Parintelui oricand… spre deosebire de altii ! 🙂

    cum adica barbatii nu prea se inteleg? te referi la tine si motan? la noi 2? …

    Ba se inteleg, si eu am motan, al meu nu e de rasa, e un salbatic gasit pe strada cand era pui , roscat cu dungulite, o capodopera si asta, ca un tigru mic… am invatat MULTE de la el de cand il am, mi-a deschis ochii sa pricep ce minunatii a facut Dumnezeu in natura ca inainte nu „vedeam” asa ceva, e tovarasul meu, nu l-as da pentru toate bogatiile din lume

    Salutari siamezului tau! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   • el said, on iunie 4, 2015 at 8:31 pm

    G-man

    cred ca si eu le incurc, se poate sa fi fost birmanez si motanul Misu al Parintelui Justin…crem-maroniu cu ochi albastri sasiu
    in poza e un siamez gri-maro
    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • el said, on iunie 4, 2015 at 10:36 pm

    G-man

    stai ca am facut un search, era birmanez si Misu… definitiv !

    ce face motanul tau? ti-as recomanda sa il observi cu atentie si ai sa pricepi niste chestii aparent marunte dar care iti vor deschide orizonturi minunate spre Creatia Lui Dumnezeu, asa am patit eu cu salbaticiunea mea… si sa nu crezi ca e vreun „prietenos”, neee… nu pot sa-l mangai decat cand doarme… restul face ce vrea el, e independent, stie ce vrea si ma ignora royal…sunt acolo doar in slujba lui.. si cand e nemultumit seara ca nu-l bag in seama cum ar vrea el…sare pe laptop si nu doar unul a „razuit” pe hard disk 🙂

    asa ca nu te astepta sa te bage in seama, tu trebuie sa-l observi fara sa-l jenezi in treburile lui, crede-ma ca nu vei regreta…e o lume intreaga de fenomene si toate au o perfectiune a lor, matematic perfecte !

    scuze ca delirez, sunt intr-o scurta vacanta asa ca ma indeletnicesc cu …motanul, nu cred sa-L fi laudat pe Dumnezeu atat inainte sa-l fi gasit pe el

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 5, 2015 at 8:12 am

    el
    ca nu se inteleg .. ma refeream la barbati si culorile .. adica eu stiu cred 4 culori mari si late .. daca incepi cu fineturi .. m-ai pierdut..

    Da vazand aceste animalute micute ..in lumea lor.. dai slava lui Dumnezeu , ca minununat a facut toate!

    Apreciază

 25. john said, on iunie 3, 2015 at 6:19 pm

  În ultima vreme nu a mai avut loc niciun eveniment major în lume, care să ne afecteze în mod semnificativ. O fi linistea dinaintea furtunii?
  Ceva major se va întâmpla în lume în perioada următoare?Pe siteurile straine si unele romanesti am gasit aceasta idee.Voi ce spuneti?
  http://lisahavennews.net/2015/05/21/alex-jones-something-big-is-about-to-happen-dont-miss-this-critical-alert/

  http://beforeitsnews.com/chemtrails/2015/06/its-about-mass-extinction-event-coming-2015-jade-helm-update-videos-2449794.html

  100.000 de antilope au murit în Kazahstan! Cine face experimente ascunse cu virusuri mortale pe animale?
  http://www.csmonitor.com/Science/2015/0531/Why-have-121-000-antelopes-in-Kazakhstan-suddenly-dropped-dead-video

  Papa Francisc spune ca va boteza extratereștri: „Cine suntem noi să închidem ușile”?Asta usor usor isi indeplineste rolul..
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-says-he-would-baptise-aliens-9360632.html
  Big Brother Has His Eyes on You: FBI Flying Surveillance Aircraft Over US Cities, Planes Traced to Fake Companies-Big Brother Are ochii pe tine
  http://www.foxnews.com/politics/2015/06/02/fbi-flying-surveillance-aircraft-over-us-cities-planes-traced-to-fake-companies/
  Pilotii militari ai SUA din Irak se planga ca au mainile legate in lupta cu ISIS
  http://www.foxnews.com/politics/2015/05/28/us-military-pilots-complain-hands-tied-in-frustrating-fight-against-isis/?intcmp=obinsite

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on iunie 3, 2015 at 11:49 pm

   nu cauta departe cand poti gasi f aproape : noi avem grija de ce se intampla in lume si la noi dispar padurile, se dau licente pe sest pt exploatarea aurului, cardul de sanatate a venit, patriarhul si conducerea tarii s-au dus sa dea onorul la evrei, platoul Bucegilor a incaput pe mana jidanilor, serviciile secrete pe mana lui soros, ponta anunta ca va recunoaste kosovo, trupele americane ne-au invadat si s-a anulat limita de max 3000 de soldati, suntem tara ocupata, statul roman a incetat sa mai existe…pot continua pana maine cu dezastrul desfiintarii acestei tari care ar trebuie sa ne afecteze, nu crezi ? mai are rost sa cautam la incidente externe ?

   Apreciat de 1 persoană

   • carla said, on iunie 4, 2015 at 3:16 am

    Asta-i doar mania lui Dumnezeu fata de un popor care si-a ucis conducatorul in ziua de Craciun.

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 4, 2015 at 11:28 am

    carla
    mare atentie cand va adresti Lui !
    mania lui Dumnezeu , ca nu mai avem noi paduri ? si ca tara e praf si pustiita si pradata si ce mai zice fratele de sus .. pai cum asa?
    a … ca sunt toate cu ingaduinta Domnului e altceva , dar cum sa pui in sema lui Dumnezeu, oribilitatile facute de oameni .. mai mult sau mai putin romani ?
    poporul l-a ucis pe comunistu ala imputit de ceasca ? sau gasca lui ?
    poporul il linsa daca era ingaduit atunci in seara cand a fugit cu elicopterul ..daca intra in mainile oamenilor da …era linsat ..da era inainte de Craciun ,,
    de Craciun a fost exacutat calculat de ai lui pretini ..uitate la proces filmat sa vezi ca ii cunoaste pe pretini//

    aa si inca ceva pana moare ,conducatorul tarii ( in fata Domnului) e regele Mihai , ca are bune si rele .. e mai putin important .. e UNS si nu se mai ia asta . ce lega Dumnezeu , nimeni nu dezleaga ..puteti sa aduceti si pe papa… degeaba..
    asa ca dupa ce moare regele .. mai vorbim de alt conducator ..
    …..
    in concluzie . Nu huliti pe Dumnezeu.

    Apreciază

   • carla said, on iunie 5, 2015 at 4:08 am

    Nu, sigur! Nu bunul Dumnezeu ne-a adus toate nenorocirile de dupa ’89, doar firea noastra smintita de societatea de consum, ce a navalit peste noi.
    Ca noi am ramas toti in extaz tamp…si materialist si am permis ca toate acestea sa se intample…asta-i iarasi sminteala.
    Cred doar ca El si-a intors de o vreme fata de la noi.
    Ce spui tu cu Ceausescu nu-i chiar exact: da, nu l-am ucis noi, dar ne-am bucurat toti, in Craciunul lui ’89. Si acesta e un pacat pe care il platim, alaturi de multe altele.
    Sunt perfect de acord ca epoca „de aur”- Ceausescu a fost intunecata si meschina, dar nu mai intunecata decat ce a urmat.
    Cel putin tara nu era vanduta mafiei, ocultei financiare, cu Ceausescu n-au prea putut ei negocia, cu „-Neamestecul in treburili interne!!”
    Acum nu mai avem chiar nimic, suntem chiriasi la noi acasa.
    De fapt gresesc, Dumnezeu, in marea lui bunatate, ne-a lasat o mana de oameni frumosi si adevarati, buni romani cu credinta si cu frica de Dumnezeu, care cauta solutii si se roaga Lui sa ne mai amane.

    Apreciat de 1 persoană

 26. geo said, on iunie 3, 2015 at 9:03 pm

  Homelessness charities have warned that using new antisocial behaviour powers to crack down on rough sleeping could force those in need away from vital services, after a London council became the first to introduce them.

  Under a public space protection order (PSPO) introduced by Hackney council at the end of April, rough sleepers in some areas of the east London borough could face a £100 fixed penalty notice or be taken to court and fined up to £1,000.

  The council said it had not set out to criminalise homelessness and but charities working with rough sleepers said they feared the move could lead to counter-productive arrests or fines.

  On Monday, Oxford city council said it would not include rough sleepers in a PSPO in the city centre, saying a consultation had indicated it was not likely to be the most effective way of tackling the problem. It said the proposed PSPO would not have included all rough sleepers, but a small number of people who continued to sleep rough in the city centre despite having accommodation.

  http://www.theguardian.com/money/2015/may/22/homeless-charities-warn-against-using-antisocial-behaviour-powers

  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/the-london-borough-that-has-turned-homeless-people-into-criminals-10265493.html

  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/thousands-sign-petition-calling-on-london-borough-of-hackney-to-stop-criminalising-homeless-people-10295269.html

  Apreciază

 27. geo said, on iunie 3, 2015 at 9:10 pm

  Guvernul a aprobat miercuri memorandumul privind aplicarea noului calendar de liberalizare a preturilor la gazele naturale din productia interna pentru consumatorii casnici. Documentul prevede cresterea pretului acestora de la 53 lei/MWh, cat este acum, la 60 lei/MWh in iulie 2015, 66 lei/MWh – in 2016, la 72 lei/MWh lei in 2017 si 78 lei/MWh in 2018.

  http://www.revista22.ro/s-a-stabilit-calendarul-liberalizarii-pretului-la-gaze-naturale–56404.html

  Apreciază

 28. carla said, on iunie 4, 2015 at 3:09 am

  Off topic: Acceleratorul de particule din Elveția, repornit de astazi.

  Apreciază

 29. hilohi bogdan said, on iunie 4, 2015 at 10:58 pm

  interesant că după instaurarea guvernului unic, mondial şi a antihr. orice predicţie sau plan ocult…încetează. Adică nu mai vor nimic sau recunosc implicit că acela e …sfârşitul?

  Apreciază

 30. Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 10:41 pm

  Vorbim despre un subiect foarte serios – cel de-al treilea război mondial – și ce vedem? Diversiuni gen ,, a la el”, cu motani și vorbe goale… Oare nu asta este și intenția lui ,,el” și a acoliților lui?…

  Apreciază

 31. Arhanghelul said, on iunie 6, 2015 at 4:43 pm

  Poate nu stiati de … Calul troian … aka omul troian … Troia trezeste-te …

  Apreciază

 32. […] Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, desp… […]

  Apreciază

 33. […] Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, desp… […]

  Apreciază

 34. […] Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre L… […]

  Apreciază

 35. […] care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski […]

  Apreciază

 36. […] de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam […]

  Apreciază

 37. […] de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam […]

  Apreciază

 38. liberlandraceblog said, on aprilie 10, 2018 at 8:37 am

  A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
  Interesant.

  Apreciază

 39. […] via Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, desp… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: