SACCSIV – blog ortodox

Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre LUCIFER

Posted in ALBERT PIKE by saccsiv on iunie 2, 2015

Albert_Pike_-_Brady-Handy

Foto: http://en.wikiquote.org/wiki/Albert_Pike

Lama,_Domenico_(1823-1890)_-_Giuseppe_Mazzini

Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Mazzini

Circula pe internet de cativa ani un soi de profetie sau previziune sau plan despre cele trei razboaie mondiale. Am ales articolul Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike de pe blogul lui Dan Tănăsescu, un vechi cititor al blogului saccsiv:

Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.

Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.

Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:

Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Sursa

Dacă analizăm istoria, primele două războaie mondiale s-au desfăşurat conform profeţiei şi s-au realizat şi scopurile expuse în textul ei, iar al treilea război mondial, dacă va începe, se va purta între lumea musulmană (Califatul arab) şi Israel (sionism), semnele începutului fiind deja vizibile.

   Comentariu saccsiv:

Masoneria neaga autenticitatea scrisorii:

http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html

William Guy Carr a promovat-o in anii 50, citandu-l pe Cardinalul Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, dar cica nu-i adevarata, autorul bazandu-se pe scrierile mult mai vechi ale altora tot cu teoria conspiratiei in cap.

Reala sau nu, de analizat cele spuse despre al treilea razboi mondial, tot merita.

Era greu de prevazut un razboi arabo-israelian in anii 50? Desigur ca nu, caci el de fapt deja incepuse:

http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_Arabo-Israelian_din_1948-1949

Era de presupus ca s-ar putea extinde inca de atunci la nivel mondial? Desigur. Deci pana aici nimic spectaculos, in caz ca nu e decat o facatura scrisoarea aia.

In plus al treilea razboi mondial nu poate duce la distrugea sionismului din simplul motiv ca sionismul e motorul pregatirii terenului pentru instaurarea ANTIHRISTULUI. Eventual cel mult ar putea duce la destramarea Israelului ca forma de organizare statala pe care o stim azi. Asta ar avea o noima, caci uraciunea va fi intronata la Ierusalim si va conduce un imperiu mondial format din ramasitele popoarelor ramase dupa cumplita conflagratie.

Cititi va rog profetiile ortodoxe pe care chiar ne putem baza:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST:

LISTA PROFETII

Razboiul arabo-israelian nu s-a extins planetar atunci, insa factorul islamic din ecuatie se prea poate sa conteze acum, caci nu putem sa nu ne gandim la papusareasca afacere a primaverii arabe cu consecinta directa ISIS. Ca e evident ca degeaba n-au creat ei monstruozitatea aia de califat:

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Interesanta este partea a doua despre al treilea razboi mondial din eventuala scrisoare.

Observam ca se vorbeste acolo despre un soi de revolutie. Iar asa ceva chiar se pregateste de zor sub ochii nostri:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O revolutie care sa distruga atat ateismul, caci ANTIHRISTUL nu e ateu, dar si realii crestini, caci acestia din urma vor sesiza cine este de fapt acest “salvator”.

   In concluzie:

Nu stim daca acea scrisoare e reala sau nu. Dar nici nu conteaza. Absolut nimic nu dovedeste daca se va descoperi vreodata ca n-a fost scrisa de Albert Pike. Oricum papusarii s-au ocupat de cele doua razboaie mondiale de pana acum si se vor ocupa si de al treilea.

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALBERT PIKE

Giuseppe Mazzini a fost unul dintre sustinatorii crearii:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

 

131 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] este extras dintr-o scrisoare din anul 1871, pe care marele maestru mason de grad 33 Albert Pike (1809 – 1891) i-a adresat-o lui Giuseppe […]

    Apreciază

  2. […] nici razboiul nu incepea. Dar, cum le trebuia conflagratia mondiala cu numarul 2, vorba lui Albert Pike, s-au […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: