SACCSIV – blog ortodox

Noi predicții făcute de Bill Gates despre Covid: Următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai critice din pandemie

Posted in Bill Gates, CNN, Coronavirus, pandemie, STIRI, vaccin by Vali on decembrie 16, 2020

Sursa: https://alephnews.ro/sanatate/noi-predictii-facute-de-bill-gates-despre-covid-urmatoarele-4-6-luni-ar-putea-fi-cele-mai-critice-din-pandemie/

  • Bill Gates crede că „următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai critice din toată perioada pandemiei“
  • „Dacă am respecta regulile Covid, am putea reduce la minimum decesele“, a spus Bill Gates
  • Cofondatorul Microsoft a afirmat că se va vaccina public
  • Gates spune că Statele Unite vor atinge cel mai grav prag al pandemiei în următoarea perioadă

Cofondatorul Microsoft a vorbit, într-un nou interviu pentru CNN, despre pandemie. Duminică, Bill Gates, a cărui fundație a contribuit la dezvoltarea și livrarea vaccinurilor împotriva coronavirus, a avertizat că următoarele patru-șase luni ar putea reprezenta cea mai gravă perioadă din pandemie.

„Din păcate, următoarele patru luni, chiar șase, ar putea fi cea mai gravă perioadă din pandemie. Previziunea IHME (Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății) arată peste 200.000 de decese în plus. Dacă am respecta regulile, în ceea ce privește purtarea măștilor și evitarea aglomerațiilor, am putea reduce procentul mare de decese“, a spus pentru CNN Gates, co-președintele Fundației Bill și Melinda Gates.

În ultimele săptămâni, SUA s-a confruntat cu un număr record de cazuri, decese și spitalizări. „Am crezut că SUA se vor descurca mai bine“, a mărturisit Gates, care în 2015 a avertizat lumea despre o astfel de pandemie.

Când am făcut predicțiile în 2015, am vorbit de numărul mare de decese care ar putea să apară. Deci, acest virus ar putea fi mai fatal decât este. Impactul economic în SUA și în întreaga lume a fost mult mai mare decât predicțiile pe care le-am făcut acum cinci ani“, a spus el.

Bill Gates spune că trebuie crescută capacitatea de vaccinare: „Vor fi unele aprobate în lunile următoare, a căror producție este mai ușor de extins“.

Gates a fost întrebat dacă se va vaccina în mod public, ținând cont că foștii președinți americani Bill Clinton, George Bush și Barack Obama au anunțat că vor să facă asta pentru a crește încrederea oamenilor în ser. Cofondatorul Microsoft a spus: „Voi face la fel. Când va veni rândul meu, mă voi vaccina public, pentru că cred că este un beneficiu pentru toți oamenii să nu transmitem acest virus“.

de Andreea Neblea

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

Bill Gates: Pentru protectia impotriva coronavirusului, vor fi necesare multiple doze de vaccin pentru fiecare om in parte. Scoala normala dupa 2021

Le Monde: Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele cu finantare Bill Gates

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Cum fundatiile Rockefeller si Bill Gates infometeaza Africa prin Revolutia Verde. Lumea lor e mica. Aceleasi nume le regasim si in afacerea OMS – Coronavirus – vaccin

În Florida vor fi lăsaţi în libertate peste 750 de milioane de TANTARI MODIFICATI GENETIC. Proiectul privind ţânţarii modificaţi genetic a fost finantat de BILL GATES

Cu ce se mai ocupa Bill Gates: sponsorizeaza Impossible Foods – “hrana artificiala” compusa din organisme modificate genetic si glutamat monosodic

Documentar (2020): Who Is Bill Gates? (Cine e Bill Gates?)

CHEMTRAILS finantate de BILL GATES = INFOMETARE pana la MOARTE

Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legături naziste, implicata în eugenie şi depopulare)

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on decembrie 16, 2020 at 1:08 pm

    Daaaa……. sigur se va vaccina ….. cu apa de ploaie!

    Apreciat de 3 persoane

  2. Spaceman said, on decembrie 16, 2020 at 9:25 pm

    Bill Gates face predicții… ce glumă proastă!

    Ăsta are informații și-l mănâncă limba să facă pe clarvăzătorul.

    Ca de exemplu → Bill Gates aruncă bomba! A spus exact când se va termina pandemia de COVID

    În prima jumătate a anului 2022 vom putea spune că ne-am întors la normal

    Autor: Radu Andone, 15 decembrie 2020

    https://www.capital.ro/bill-gates-arunca-bomba-a-spus-exact-cand-se-va-termina-pandemia-de-covid.html

    „Dacă am respecta regulile Covid, am putea reduce la minimum decesele“, a spus Bill Gates

    Uite că Amazon îi dă dreptate și din grija pentru angajații săi – ‘ca să mai salveze niște vieți’ – a lansat aplicația cu inteligență artificială „Distance Assistant” (asistent de distanțare), ca să-și vadă fiecare de cerculețul lui.

    Apreciază

  3. VioletaB said, on decembrie 17, 2020 at 11:55 am

    Pentru vorbitorii de engleza, recomand acest canal ortodox si acest clip:

    Mitropolitul Neofit de Morphou din Cipru spune în acest clip că virusul se va termina in luna mai (cred că se referă la anul viitor) dar că după aceea vor veni lucruri și mai grele pentru creștini, de care nu ne vom putea apăra cu o masca de cârpă… Acest vrednic mitropolit păstrează învățătura ortodoxă și a cunoscut personal mulți din sfinții contemporani greci și ciprioți.

    Doamne Iisuse Hristoase, apara-ne de toți vrăjmașii văzuți și nevăzuți!

    Apreciază

  4. popescu said, on decembrie 17, 2020 at 6:16 pm

    Urmatoarele 4-6 luni sint cele in care vor muri f multi datorita vaccinului. CNN a anuntat deja! Batrinii vaccinati vor ceda primii, in numar mare. Vor spune ca este o noua varianta de covid pe care au anunta-o in prealabil ca fiind in sudul Angliei. Vor inaspri conditiile si vor face vaccinul obligatoriu. Apoi urmeaza nenorocirile din ce in ca mai mari pe banda rulanta. Dupa cum au comunicat planul lor trebuie sa se incheie pe 31.03.2024.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Nono said, on ianuarie 23, 2021 at 6:03 pm

    Conform articolului de mai jos, Bilica-Portarul-Iadului continua neabatut pe drumul sau „de glorii”, realizand- in opinia mea- tehnologia profetita de Parinti ,prin care antihrist va putea face false minuni de inviere a mortilor.
    Astfel, Microsoft „construieste” imagini virtuale in Inteligenta Artificiala ale celor decedati sau a altor persoane reale sau fictive, pe baza unor date existente pe net despre persoanele respective, cu care cei vii sa comunice.
    Vezi https://loudwire.com/microsoft-patent-dead-people-ai-chat-bot/
    Digital tech behemoth Microsoft has been granted a patent that aims to revive the deceased as an artificial intelligence chat bot.
    The concept sounds like it was ripped straight from a science fiction story, largely in part because an episode of Netflix’s original program Black Mirror has an episode —”Be Right Back” ( season 2, episode 1) — and the Amazon Prime Video show Upload are based around this exact premise of uploading digital information about a person in order to continue communicate with them post-mortem.
    Ostensibly, the larger someone’s carbon footprint is, the more accurately their persona will be portrayed by artificial intelligence.
    Images, voice data, social media posts and electronic messages of all sorts are factored into recreating a digital afterlife render of the deceased and Microsoft has even begun to plot multidimensional (2D and 3D) models of those who are no longer among the living. Communication between living people and these new digital variants is expected to be activated through both voice and chat command services.
    The patent states, per The Independent, „The specific person [who the chat bot represents] may correspond to a past or present entity (or a version thereof), such as a friend, a relative, an acquaintance, a celebrity, a fictional character, a historical figure, a random entity etc. The specific person may also correspond to oneself (e.g., the user creating/training the chat bot.”
    Would you ever consider using technology such as this or is this something you would rather remain a construct of science fiction?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.