SACCSIV – blog ortodox

TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 29, 2015

Criza refugiatilor este o consecinta a primaverii arabe si a crearii ISIS. Iar ultimele doua au fost produse de papusari:

Comentariul zilei (26.08.2015): PIESE PUZZLE. Ca sa intelegem TABLOUL. Unde punem CRIZA REFUGIATILOR? Cum se va declansa conflictul major intre lumea ORTODOXA si cea ISLAMICA despre care scria SAMUEL HUNTINGTON in „Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale”?

   Deci cine e de vina pana la urma de criza refugiatilor?

   Iata insa ce putem citi la Generalul Degeratu, despre criza imigranţilor, la Adevărul Live: Rusia este cea care generează criza acestei migraţii excesive:
Criza refugiaţilor se adânceşte pe măsură ce noi valuri de oameni forţează frontierele europene, motiv pentru care unele state anunţă că vor apela chiar la mobilizarea armatei. Generalul (r) Constantin Degeratu a declarat, la Adevărul Live, că Rusia generează ce-a de-a treia criză a acestei migraţii excesive în valuri şi spectaculoasă.
Cele mai importante declaraţii:

Cristian Unteanu:

Criza este datorată unei imposibilităţi de precizări semantice. Avem de-a face cu o criză umanitară? Da, avem o criză umanitară, iar în cazul unei crize umanitare se pun în aplicare mecanismele puse la îndemână de Naţiunile Unite, de Înaltul Comisar pentru Refugiaţi şi, pe de altă parte, cu o contribuţie majoră a Uniunii Europene şi a NATO atunci când a fost o cerere făcută. Pentru ca o criză umanitară să fie în funcţiune, trebuie adoptate nişte măsuri.

Consiliul European trebuie să declare că este criză umanitară şi că această situaţie se petrecere pe teritoriul Europei.

Constantin Degeratu:

Eu nu cred că este o criză fără precedent, pentru că Europa s-a confruntat cu crize umanitare mult mai grave în istoria sa recentă, când s-a deschis graniţa în 1989 cred că au fost cam tot atâţia. Eu mă refer din punctul de vedere al numărului de oameni, al fluxului, pentru că nu este chiar atât de spectaculos.

În ultimii ani, am trimis peste 4 milioane de români în străinătate: un milion în Italia, un milion în Spania, etc.

Ion M. Ioniţă:

Dar aceşti oameni nu au cerut ajutor statal, ei s-au dus să muncească acolo.

Constantin Degeratu:

Da, dar cantitativ, problema nu este chiar atât de gravă. Prin exagerarea acestei acuităţi a problemei, am ajuns în situaţia în care pare că nu mai avem soluţii. Trebuie să vedem tabloul de bord. În tabloul de bord sunt patru crize de fapt majore, asta este una care se vede acuma şi care are ca scop principal să acopere criza principală, adică agresiunea Rusă din estul Europei.

Deci sunt patru probleme: una este agresiunea Rusă din estul Europei, care a mers strălucitor pentru Rusia şi înfiorător pentru Europa, merge acum destul de prost şi pentru Rusia, dar nu s-a terminat şi nu se poate termina aşa.

Cea de-a doua criză majoră este legată de statalizarea terorismului în Orientul Apropiat prin aşa-zisul Stat Islamic care a creat o problemă pe fondul preluării controlului crizei siriene de către Rusia. Deci din nou problema Rusia este cea care a rezolvat această problemă şi care generează ce-a de-a treia criză a acestei migraţii excesive în valuri şi spectaculoasă.

Cea de-a patra problemă este criza economică majoră care a zguduit lumea, a zguduit Europa, şi care este doar băgată sub preş, noi nu vedem delco, din 2008 când a început criza, China era într-un anume nivel al GDP-ului total, iar acum a trecut pe primul loc, a crescut de vreo trei ori.

Ceea ce se întâmplă acum este o componentă a acestei agresiuni a non-democraţiei din zona estică, rusească, şi Orientul Apropiat, împotriva Europei, împotriva Uniunii Europene. Este o parte a acestei crize care a făcut ca nimeni să nu mai vorbească despre agresiunea rusă. Statul Islamic şi criza refugiaţilor a acoperit complet problema agresiunii ruse, este componenta acestui război.

Din punct de vedere cantitativ, faţă de anul trecut este o creştere explozivă doar pe o scurtă perioadă, almiteri este cam ca şi anul trecut, dar pe perioada de vară este o creştere de vreo trei ori. Este limpede că aici este o problemă pe care a generat-o atitudinea noastră faţă de Turcia şi probleme Turciei în zonă, atitudinea Uniunii Europene faţă de Grecia şi faţă de problemele ei în UE, care de asemenea sunt legate de Rusia, şi dacă vedem ruta, criza de acum are un anume specific: Grecia, Macedonia. Serbia, Ungaria.

Am putea să spunem că este surprinzătoare, însă ea a începute la exact o săptămână după ce s-a terminat gardul de construit de către Ungaria. Nu vi se pare interesant că mai întâi s-a terminat de construit gardul şi după aceea a început fenomenul migraţiei în zona aceea?

Pare o operaţiune bine organizată, trei sferturi dintre aceştia sunt mai bine îmbrăcaţi decât 10 – 15% din populaţia României. Aceasta este o invazie planificată. Ştim că vin din Sirian, ştim că vin unii din Afganistan, dar iertaţi-mă, să vină cineva din Afganistan cu un cărucior…..

Alexandru Grumaz:

Nu pot să-l contrazic pe fostul şef al Statului Major General. Eu pot să vin să adaug ceva. Eu cred că acest flux de migraţie este ajutat.

Toţi cei pe care ăi vedeţi că trec au rude care trăiesc în Occident. Totuşi, să vii cu 30 de rude şi să te duci în Suedia la un frate… Problema noastră este nu să punem grăniceri mai mulţi. Să ducem tancuri., problema este să creăm o infrastructură ca să-i primi.

La ce să ne aşteptăm în faţa acestei crize? Ce trebuie să facă România?

Constantin Degeratu:

În primul rând trebuie să constatăm că Uniunea Europeană nu funcţionează. N-a funcţionează pentru criza din Ucraina… Când a început criza economică, Uniunea Europeană nu a mai funcţionează din punct de vedere politic.

Rusia are interes să se păstreze această criză.

Declaraţiile au fost făcute la Adevărul Live, în cadrul unei emisiuni moderate de Ion M. Ioniţă şi la care au participat generalii (r) Constantin Degeratu şi Alexandru Grumaz, dar şi jurnalistul Cristian Unteanu.
Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, sunt multe chestii bizare la refugiatii astia si as mai adauga la cele insirate in articolul de mai sus si multele mii de euro de persoana ce le platesc pentru a ajunge in Europa. De unde atatia bani la niste oameni ce fug din niste zone facute zob? E clar ca cineva orchestreaza toata treaba asta.

Dar cat de mult tupeu sa ai sa zici ca Rusia e la butoane? Asta chiar n-are limite.

1302014023Degeratu Constantin_MR (1)

Foto: http://www.cotidianul.ro/wikileaks-generalul-degeratu-facea-comert-neautorizat-cu-arme-americane-141745/

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Degeratu Constantin Degeratu a lucrat între anii 2001-2004 ca profesor de Studii de Securitate pentru Europa Centrală la Centrul European de Studii de Securitate “George C. Marshall” din Garmisch-Partenkirchen, Germania (Parteneriat Americano-German organizat de Departamentul Apărării și comandamentul Trupelor SUA din Europa).

Asadar Fundatia Marshall din Germania …

Asta este ca si un q.e.d. pentru a ne dumiri cum de iese la rampa cu astfel de intoxicari.

Pe cei ce inca nu stiu care-i treaba cu fundatia asta ii rog sa citeasca:

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

   Conform Venerabilul mason, generalul Săvoiu din partidul rezerviştilor serviciilor secrete: „Voiculescu, Becali, PSD, PNL sunt prăduitori”. Vezi despre cine a spus că e cinstit generalul Constantin Degeratu face parte din ALO, adica Partidul Alianţa pentru Lege şi Ordine, alaturi de generalii în rezervă Nicolae Micador, Marin Burgui, foştii ofiteri SRI Adrian Radu şi Carmen Grama, şi civilii: profesorul universitar Michael Chircor, jurnaliştii Laurenţiu Solomon şi Dan Coste.

Preşedintele ALO este un fost ofiţer de Securitate, Dinu Gheorghe, iar prim vicepreşedinte Constantin Bartolomeu Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române-1880. Despre ultimul puteti citi mai multe la:

MASONUL Constantin Savoiu (general, membru PD-L) decorat de … Patriarhul Bartolomeu

Comunicat de presa MAREA LOJA NATIONALA ROMANA: “Salutăm cu entuziasm victoria Președintelui ales KLAUS JOHANNIS”

Ei bine, cand un astfel de personaj da vina pe Rusia pentru criza refugiatilor, in conditiile in care cu totul altii sunt cei ce au produs haos din nordul Africii si pana in Siria, Irak si Afganistan, n-ai cum sa nu te gandesti daca nu cumva de fapt aceiasi sunt si cei ce orchestreaza navalirea imigrantilor in Europa. Cam cum scrie in articolul Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa:

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații.

”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei  Human Rights Watch.

Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, însă, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului.

Semnatarii articolului lansează un apel către toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al refugiaților”, de care profită  Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea a ”primirii și îngrijirii”  refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

   Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim si de harta:

627x0

Cititi va rog si:

Harta: ROMANIA inclusa in viitorul CALIFAT …

 

91 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on august 29, 2015 at 3:47 pm

    un alt semn de intrebare este acela, dece acesti imigranti nu aleg tarii precum: arabia saudita, emirate, kuveit unde din punct de vedere economic merg bine si aleg totusi europa ?!

    Apreciat de 1 persoană

    • andrei-d said, on august 29, 2015 at 7:01 pm

      Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa? (Psalmul 26, 1-2)

      Descoperire ce s-a făcut Sf. Moise Arapul despre nevăzutul război al Sfinților

      A mers odinioară cuviosul Moise Etiopianul la ava Isidor şi i-a zis lui: „Părinte, nu pot să şed în chilia mea, fiind luptat de patimile trupeşti.” Iară fericitul Isidor luându-l pe el l-a suit în vârful chiliei sale şi i-a zis lui: „Caută spre Apus!”, şi căutând Moise a văzut o mulţime de oameni înfricoşaţi gâlcevind şi gătindu-se spre război. Apoi iarăşi a grăit ava Isidor: „Caută spre Răsărit şi priveşte.” Şi căutând a văzut o mulţime de Sfinţi Îngeri purtători de lumină, aşişderea şi ei gătindu-se de război.
      Şi a zis Sfântul Isidor către Moise: „Cei dinspre Apus ridică război împotriva sfinţilor lui Dumnezeu, iar cei dinspre Răsărit se trimit de la Domnul spre ajutorul nevoitorilor celor buni. Însă vezi că mai mulţi sunt cei ce ne ajută nouă decât acei ce se scoală asupra noastră.”
      Iară Moise cu o vedenie ca aceasta şi cu cuvintele stareţului întărindu-se, s-a întors la chilia sa şi se îndeletnicea întru ostenelile lui cele obişnuite. (Ioan Iacob Hozevitul – Din Ierihon la Sion, pag. 414)

      Alte minuni facute de proorocul Elisei

      “In vremea aceea s-a ridicat regele Siriei cu razboi impotriva Israelitilor si s-a sfatuit cu slujitorii sai zicand: “Am sa asez tabara in cutare sau in cutare loc”. Si a trimis omul lui Dumnezeu la regele lui Israel sa i se spuna: “Pazeste-te de a trece prin locul acela; caci acolo s-au ascuns Sirienii”. Si a trimis regele lui Israel la locul acela de care-i graise omul lui Dumnezeu si-i spusese sa se fereasca si s-a pazit de el mereu. Si s-a nelinistit inima regelui Siriei de intamplarea aceasta si, chemand pe slujitorii sai, a zis: “Spuneti-mi care din ai vostri este in legatura cu regele lui Israel?” Si raspunzand unul din slujitori, a zis: “Nimeni, stapanul meu rege. Dar Elisei proorocul, pe care-l are Israel, spune regelui lui Israel pana si cuvintele ce le graiesti tu in odaia ta de culcare”. A zis regele: “Duceti-va si aflati unde este, caci am sa trimit sa-l iau”. Si i s-a spus: “Iata, este in Dotan”. Si a trimis acolo cai si care si multime de ostire, care au venit noaptea si au impresurat cetatea. Iar dimineata slujitorul omului lui Dumnezeu, sculandu-se si iesind a vazut ostirea imprejurul cetatii, Si caii si carele; si a zis slujitorul sau catre el: “Vai, stapanul meu! Ce sa facem?”
      El insa i-a zis: “Nu te teme, pentru ca cei ce sunt cu noi sunt mai numerosi decat cei ce sunt cu ei”.
      Si s-a rugat Elisei si a zis: “Doamne, deschide-i ochii ca sa vada!” Si a deschis Domnul ochii slujitorului si acesta a vazut ca tot muntele era plin de cai si care de foc imprejurul lui Elisei. Iar cand au venit asupra lui Sirienii, Elisei s-a rugat Domnului si a zis: “Loveste-i cu orbire!” Si Domnul i-a orbit, dupa cuvantul lui Elisei. (IV Regi, 6, 8-18)

      Apreciat de 2 persoane

    • George said, on septembrie 10, 2015 at 3:52 am

      Pentru ca acele tari NU II PRIMESTE.Recent Kuweitul a dat un comunicat de presa unde spune clar ca NU primeste nici un imigrant,si ca nu ii intereseaza problema asta.In schimb,scarbele BOLSEVICE de la noi,ca naumovici (zis ponta),ilici,klaun etc nu numai ca zic da,dar sunt si de accord sa-i bata pe Romanii pe care nu sunt de accord cu aceasta INVAZIE PROGRAMATA.

      Jos cu „republica” INEXISTENTA,ILEGALA SI INFECTA.

      Traiasca M.S. Regele Mihai I
      Traiasca REGATUL ROMANIEI

      Apreciază

  2. ioan said, on august 29, 2015 at 4:02 pm

    eu am o varsta, traiesc intr-o tara UE si inca nu am reusit sa pun 1000 € deoparte, pecand amaratii astia dau si cate 1500-2000€ numai ca sa treaca din Turcia in Grecia, adica cca. 60 km. dar ca sa ajunga la destinatie, sigur mai cheltuie cateva mii. de unde au atatia bani? am auzit ca sunt si din Eritreea unde cu 1000€ cumperi un sat intreg.

    Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on august 29, 2015 at 4:15 pm

    De ce se confruntă Europa cu noua migrație a popoarelor, cu o invazie a barbarilor prin nimic deosebită de cea a hoardelor lui Attila?
    Din același motiv pentru care în Siria sunt aruncate în aer patrimonii ale umanități, sunt ucise călugărițe ortodoxe, sunt supuși oameni ai secolulului XXI unor legi de secolul al II-lea.

    Americanii, mai precis sergenții mesianici de la CIA, cei loviți de paranoia numită instaurarea democrației americane peste tot în lume, au destabilizat Orientul Apropiat cu Operațiunea lor imbecilă: Primăvara arabă.

    În locul democrației s-a instaurat, dacă nu dictatura militară mai ticăloasă decît cea răsturnată prin crearea Piețelor diversioniste, atunci haosul, haosul absolut.
    Și în acest haos, proliferează dușmani infiniți mai periculoși pentru civilizația occidentală decît foștii dictatori îmbătrîniți în ticuri:
    Radicalii din ISIS, baronii imigrărilor ilegale, bandele de răufăcători care terorizează orașe întregi, șefi de trib care-și dispută sîngeros teritorii.

    E mai bună ca înainte viața celor eliberați de dictaturi prin așa zisa Primăvară arabă, Operațiune CIA imbecilă, la fel de imbecilă ca și răsturnarea premierului iranian în 1954, ca și asasinarea lui Patrice Lumumba în 1961 sau cele 625 de tentative de asasinare ale lui Castro?
    Firește că nu.
    Cei din țările așa zis democratizate de Operațiunea CIA o duc infinit mai rău în haosul ivit și amplificat după căderea căderea dictaturilor, pentru că țările respective nu erau pregătite minim pentru democrație.
    ***
    Celor de la CIA nu le-a convenit Assad.
    Au acordat credit, cum s-a întîmplat și în Caraibe, unor șmecheri din Siria, care-și ziceau Opoziție democratică.
    Și au pus la cale Războiul civil din Siria.
    Acum pe o parte a teritoriului sirian nu mai există puterea lui Assad.
    Există puterea numită ISIS.
    Și vedem cu toții de ce-i în stare această nouă creație a sergenților majori mesianici din America.

    La această nouă nebunie a sergenților majori mesianici, Europa n-a reacționat.
    Față de alte vremuri, cînd era condusă de lideri precum De Gaulle, Europa a aplaudat aventura americană, deși realiza, a nu știu cîta oară, că americanii, judecînd lumea prin programele computerelor, nu vor produce decît dezastru.

    Acum, americanii asistă impasibili, dacă nu chiar bucuroși, la luarea cu asalt a Europei de către miile de imigranți produși chiar de americani.

    Și e doar începutul.
    În Orientul Apropiat sunt milioane de barbari care așteaptă să se îmbarce pentru a atinge țărmul visat al Noii Rome.
    ***
    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-26-august-2015/

    Apreciat de 1 persoană

    • geo said, on august 29, 2015 at 4:25 pm

      Majoritatea refugiatilor sint…barbati! In camionul gasit in Austria, din cele 71 de victime, 59 erau barbati!!! si atunci cum ramine cu salvarea femeilor si copiilor?

      In plus imigrantii nu pot fi retrimisi in Serbia, Macedonia sau Grecia datorita unei decizii intelepte a Curții de Justiție a UE din decembrie 2011 din cauza “riscurilor de tratamente inumane sau degradante”

      http://semneletimpului.ro/features/europa-raspunde-abia-soptit-la-criza-imigrantilor.html

      http://www.agerpres.ro/externe/2015/08/25/uniunea-europeana-pregatita-sa-ajute-ungaria-sa-faca-fata-afluxului-de-imigranti-veniti-din-grecia-17-49-43

      Apreciază

      • stef said, on august 29, 2015 at 10:30 pm

        Cazul celor 72 de refugiati morti in camion este o operatiune psihologica ,o crima premeditata executata de agenturi ,cu rol de sensibilizare a populatiei – ATENTIE la propaganda subtila pusa in miscare pe DIGI24 si faptul ca nu se dezbat cauzele reale care au declansat aceasta invazie – Vedeti numai cine este liderul ISIS – Abu Bakr al-Baghdadi – cia/mossad operative

        Apreciat de 1 persoană

    • Paul Mogosanu said, on august 31, 2015 at 5:43 pm

      Absolut corect si incontestabil.Si-au bagat iankeii coditele.Astia sunt maestii biliardului.

      Apreciază

    • Paul Mogosanu said, on august 31, 2015 at 8:59 pm

      SUA s-a erijat in jandarmul international,care face si desface guverne,dupa cum ii dicteaza setea nepotolita pentru profituri fara limite.Ea,America nu a avut si nu are principii.Are numai interese,care sunt de fapt ale bancherilor.De acolo pornesc toate nenorocirile planetei.Aceasta emigratie masiva este cauzata de Primavara araba.Am trecut si noi prin asemenea incercare,prin care ne-am pierdut o anumita stabilittate si ne-am trezit cu binefacerile economiei capitaliste,in care scapa cu viata.cine poate…Si cand te gandesti,ca i-am asteptat aproape o jumatate de secol,in speranta ca ne vor mangaia pe crestet…!

      Apreciază

  4. geo said, on august 29, 2015 at 4:16 pm

    Sebastian Ghiță, încă în libertate, și Dan Voiculescu, în pușcărie, și-au dat mîna pentru a declanșa, prin televiziunile lor, România Tv și Antena 3, o campanie tiribombistă menită a dovedi că aducerea lui Mohammad Munaf în țară, pentru a-și ispăși pedeapsa dată prin sentința Curții de Apel București, îl face pe Traian Băsescu să tremure de frică. Nevolnici, guriste și guriști, fătuce și estropiați atît din personalul celor două televiziuni, cît și din afară se întrec în a trăncăni despre cît de tare s-a zbătut Traian Băsescu pentru ca Muhammad Munaf să nu fie adus în țară.

    Documentele dovedesc însă contrariul.
    Potrivit cablogramelor trimise de Ambasada Americii la București în 2006 și 2007 Departamentului de stat al SUA, interceptate și date publicității de WikiLeaks, Autoritățile române, în frunte cu Traian Băsescu, s-au dat peste cap pentru ca americanii să ni-l dea pe Mohammad Munaf.

    Răspunsul american la solicitările îndreptățite ale aliatului român – răspunsuri ce s-ar putea rezuma în formula No sau Niet – ne arată încă o dată nenorocirea pentru o țară ca România de a fi într-o alianță asimetrică cu o Mare Putere a clipei istorice.

    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-29-august-2015/

    Apreciază

    • SD said, on august 29, 2015 at 10:49 pm

      Tatal meu a fost unul din sefii Securitatii in 1953. La orice misiune intai se planificau evitarea acuzatiilor oficiale si dupa aia se trecea la ,,munca”. Ce vezi tu de la Wiki sunt rezultatul operatiunilor de evitare a acuzatiilor adica legenda de acoperire planificata de ofiteri CIA si hartiile astea nu au nici o valoare. La nivelul asta nici o hartie nu ajunge in public si ce ajunge e dat cu aprobare de CIA .

      Apreciat de 1 persoană

      • geo said, on august 30, 2015 at 2:30 pm

        Concluzia este ca traim intr-o mare minciuna…

        Apreciază

  5. ioan said, on august 29, 2015 at 4:20 pm

    lui Soros asta prea îi merg toate din plin. face bani din nimic (speculatii la bursa de miliarde pe care oricat de documentat ai fi nu poti sa le prevezi), finanteaza revolutii, lovituri de stat si cate altele si cu toate astea nu-i zice nimeni nici dă-te mai incolo. face tot ce vrea muschii lui de parca ar fi la tac-su pe mosie. eu cred ca chear e pe mosia lui tac-su. adica e unul din cei cinci (pentarhia satanica de care vorbea par. Elpidie) care stau de vorba fata in fata cu satan.

    Apreciat de 2 persoane

  6. geo said, on august 29, 2015 at 4:26 pm

    Rationamentul lui degeratu e corect: Rusia e de vina pentru valul de imigranti – daca nu il sustinea pe Assad, criminalii moderati, sprijiniti de sua si nato, ar fi putu sa conduca Siria iar oamenii ar fi ramas la locurile lor…inlocuind un dictator cu altii…

    Apreciază

    • marian said, on august 29, 2015 at 5:44 pm

      Daca Rusia l-ar fi sustinut pe Assad Turcia ar fi rasă de pe hartă Israelul ar fi o amintire si gata. Rusia e tot oculta satanica, deocamdata.

      Apreciat de 1 persoană

    • nikodim said, on august 29, 2015 at 5:49 pm

      Aia care decapiteaza oameni ca si cum ar omora muste, si mai si musca din carnea lor din cand in cand, dupa parerea ta sunt criminali moderati? Si criminalii extremisti care ar fi? Ca aceleasi primate platite din banii „democratiilor” care la inceput pozau in „moderati”, dupa oarecare insuccese militare ca sa nu supere finantatorii, au schimbat steagurile „moderate” tricolore siriene in steaguri negre cu sabie si au deschis si campionatul de fotbal al Siriei si Irakului cu capatani umane. Sau poate „moderatii” sunt cetatenii UE (prin adoptie toleranta) care au decapiteaza in cand in cand oameni „necredincioasi” prin Londra sau Paris? Deci care e diferenta dintre criminalii „moderati” si mascatii cu iatagane „head down”?

      Apreciat de 1 persoană

      • geo said, on august 29, 2015 at 7:00 pm

        Nu s-a sesizat ironia…ma rog…treaba e grava…dupa scria si Cristoiu, e opera si mina americanilor de fapt a neoconilor, si a aliatilor lor…Rusia are problemele ei legate de insurgenta islamista din Caucaz si din republicile din Asia Centrala…

        Apreciază

  7. nikodim said, on august 29, 2015 at 5:39 pm

    Prin presa anului trecut, pe fondul tulburarilor din ucraina, se specula parca la un moment dat ca pentru aparitia bolii EBOLA tot Rusia ar fi de vina. N-am putut sa inteleg cum, dar recunosc ca mentalitatea mea este necorespunzatoare „inaltelor valori civlizate” necesare pentru intelegerea unor astfel de fenomene complexe. Dar, Degeratu sigur stie.

    P.S. Conform logicii lui al’de Degeratu putem vedea in viitor urmatorul scenariu: In Romania focarele urmatoarelor boli contagioase vor fi bisericile ortodoxe si vinovati de raspandirea lor in „lumea civilizata” vor fi ortodocsii care se Impartasesc necivilizat cu aceeasi lingurita si pupa colectiv neigienic aceleasi Icoane si Moaste. Iar in antiteza, comunitatile „emancipatilor sexuali ai lumii civilizate si igienice” care nu transmit decat efluvii pride-democratice si „fericire maxima din pupa”… Iar bolile transmisibile pe care le cara acesti exponenti ai „civilizatiei proctologico-meritocratice” vor fi doar din vina habotnicilor bisericosi care „pupa neigienic picturi si cadavre mumificate”.
    Cine va trai va vedea asta cu siguranta.

    Apreciază

  8. marian said, on august 29, 2015 at 5:40 pm

    As incepe prin a spune aceea ca ignoranta maselor este o arma deosebit de puternica aflata inca in mana ocultei satanice. Ceea ce vedem astazi este in buna masura urmarea constructiei discrepanţei vechi de sute de ani dintre lumea prosperă a apusului si saracia umilita a orientului. Cu toti stim ca europa împreună cu america, la comanda ocultei satanice au jefuit asasinat si distrus vaste teritorii din tarile de origine ale ISIS, sadind astfel o ura ancestrala impotriva vestului demonic. Bizantini din jurul bisericii Sfanta Sofia preferau mai degrabă sa fie jefuiti de catre arabi decat de catre asa-zisii cruciati. Cu ocazia primului război mondial a fost distrus imperiul otoman si a dispărut orice urmă de autoritate asupra unor tari din viitoarea componenta a orientului mijlociu. A inceput o lupta tribala pt putere in aceste noi nascute, tari iar vestul a incuviintat aceasta stare, instaurand monarhii de opereta in tari ca Iordania sau Irak Arabia Saudita etc. Localnicilor arabi li se cerea de catre fratia musulmana a inceputului de secol 20 sa urasca doar israelul vazut ca sursa a nenorocirii lor, dar ulterior aceasta ura a fost deviata spre sua si MAI NOU, SPRE MULT MAI APROPIATA EUROPA. Gloatele care vin de acolo in aceste zile nu vin sa il asasineze pe ROTSCHILD sau pe SOROS KISINGER BREZINSKI PRINTUL CHARLES REGINA ANGLIEI sau pe vreun pui de papagal impanat cu stele de general. Ei nu au treaba nici macar cu vreun sef de companie un ceo cu salariu de peste 10000 €/luna! Ei vin sa se lupte cu cei mai vulnerabili, cu noi. Nu doar pt ca noi nu am avea arme de foc, ci, indeosebi pentru ca, asa mediocri si mici cum suntem, Îl păstrăm şi Îl lăudăm pe Dumnezeul Lui Ştefan Cel Mare, al lui Brâncoveanu şi al tuturor Sfinţilor acestei ţări. De aici si alahakbarul urlat la orice crima a isis. Li se cere sa nu uite ca ei sunt musulmani si nu oricare ci… suniti. Ei nu vor avea treaba cu proprietarul vreunui bar sau alt asemenea loc al pierzarii.
    E un atac grav al ocultei satanice prin interpusii isis si asa-numitii refugiati, împotriva Bisericii şi mai ales, contra Ortodoxiei, asta după ce vestul catolic se va betona in buncarele lor.
    Iertare Doamne pentru vorba-mi lunga si neroada!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Laur B3sT said, on august 29, 2015 at 7:12 pm

    @offtopic: http://worldtruth.tv/white-man-claims-hes-turning-black-after-liver-transplant-from-african-american-donor/
    Schimbare culoare piele dupa donatie organe ?! Miracol sau.. DRACISM ?!?
    Prelevarea si procesele prin care acestia (cei doi implicati) au trecut.. (ATENTIE – doar limba engleza !!)

    Apreciat de 1 persoană

  10. safimvigilenti said, on august 29, 2015 at 10:24 pm

    acest general fie are materia cenusie asa cum ii e si numele, fie e brainwashed, fie reproduce fidel indicatiile primite la etajul 6 al camerei de comert, e o tragedie sa fie lasat sa vorbeasca in public

    Apreciază

  11. cca70 said, on august 29, 2015 at 10:57 pm

    este evident ca absoult toate nivelurile de putere din tara asta au tradat sau au fost infiltrate cu straini si noi suntem sub un regim de ocupatie

    Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on august 30, 2015 at 1:23 am

      Da omule… s-au adeverit vorbele Sfantului Iustin Parvu, a venit urgia. Odata cu instalarea lui Iohannis, am intrat in cea mai neagra etapa, vorba lui Saccsiv…

      Apreciat de 2 persoane

  12. sherlock_holmes said, on august 29, 2015 at 11:31 pm

    Lui Costica Degeratu,i-a degerat mintea complet si a ramas si-n fundul gol.Aceasta se mai numeste training ( reeducare ) a la Orwell din Piteshti.Drumul spre bastonul de maresal este deja in linie dreapta.Si da-i si lupta si da-i si lupta!Pacea e razboi iar adevarul minciuna.Yahoooo….

    Apreciază

  13. cosminmatiu said, on august 29, 2015 at 11:44 pm

    Toate miscarile astea de trupe si strategii din lume sunt de fapt lupta lui aghiuta impotriva oamenilor ce incearca sa se mantuiasca.
    Domnul nostru Iisus Hristos ne-a lasat unica cale de mantuire crucea si nu ne incalca libertatea noastra in timp ce aghiuta are din ce mai multa putere pe care o primeste de la miliardele de oameni de pe pamant prin pacatele lor.
    Stim din apocalipsa cum se vor termina toate: multi chemati, putini alesi.
    Dumnezeu sa ne ajute sa fim intre cei alesi.
    Nu exista mai mare lupta pe care o poti duce contra sistemului decat de a fi un ortodox cu viata cat mai curata chiar sfanta si atunci lovesti in aghiuta iar Dumnezeu lasa Sfinii sa ne ajute. E un razboi nevazut, mult mai crunt decat cel vazut.

    Apreciat de 2 persoane

  14. ines said, on august 30, 2015 at 2:55 am

    Noua ambasadoare a Olandei vine România după ce i-a REEDUCAT pe croați în privința homosexualității. Ne va “EXECUTA” și pe noi?

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Noua-ambasadoare-a-Olandei-vine-Romania-dupa-ce-i-a-REEDUCAT-pe-croati-in-privinta-homosexualitatii.-Ne-va-EXECUTA-si-pe-noi-124220

    Apreciază

  15. alin said, on august 30, 2015 at 2:58 am

    Alta urgie pe capul romanilor-Fratilor, mai sunt doua zile si cardul de sanatate va deveni obligatoriu. Voi ce ati facut in aceasta privinta?

    Apreciază

    • cca70 said, on august 30, 2015 at 11:44 am

      asta nu e nici o urgie romane….e doar o proba de credinta,

      problema se prezinta in felul urmator, simplu si clar:

      cine vrea sa fie cu Domnul Iisus Hristos atunci is va aminti de Sf Maslu care vindeca sau fereste de boli si va scuipa pe documentul satanic si i va da foc

      cine sa va indoi de puterea Sf Maslu …atunci poate sa ia 1000 de cipuri ca nu apartine taberei lui Dumnezeu…si oricum tot ce iti da sistemul satanic sa iei e doar amagire…nu ajuta la nimica . doar te robeste pe veci

      Apreciat de 1 persoană

    • Marius said, on august 31, 2015 at 2:28 am

      Deocamdata n-am avut nevoie dar peste cateva luni cred ca o sa capitulez pentru ca o sa am un examen medical periodic fara de care nu pot fi lasat sa muncesc.Ii invidiez pe cei cu gospodarii agricole care nu primesc salariu!

      Apreciază

  16. Paul222 said, on august 30, 2015 at 3:15 am

    Cititi va Rog cu atentie ultimul comentariu pe aceasta tema facut de Iulian Capsali: „Etalonul ortodox „mândruță“

    De praznicul Tăierii capului Sf. Ioan Botezătorul, am fost la o biserică unde a slujit un preot american, fost pastor convertit la ortodoxie. Misiunea sa se desfășoară în Filipine, unde a botezat pe mulți și unde mai are -din mila Domnului, așa cum a precizat smerit – cam 1000 de catehumeni.
    Părintele mărturisea că, citind din Sfinții Părinți, și-a dat seama că nu este în Biserică, pentru că aceasta nu are o dată anume de la fondare ca în cazul cultelor heterodoxe. Hristos prin Apostoli a pus bazele Bisericii, spunea cu tărie, și așa, căutând la sursă, a ajuns preot al Bisericii Ruse din exil, care în SUA a dat un sfânt de talia lui Ioan Maximovici.
    Ce vreau să spun, și o fac în urma discuțiilor din ultimele zile, este că la noi ortodoxia a devenit o carcasă. O purtăm ilegitim, deși ne-am născut cu acest dar uriaș pe care îl neglijăm, dacă nu-l disprețuim de-a dreptul.
    La biserică se merge ca la magazin, ca să ni se ofere servicii: am blestemat – să ne dezlege popa; să ne boteze copilul, pe care apoi nu-l mai aducem decât de Crăciun la împărtășit, dacă avem timp, printre cumpărături; fac unii scandal că li se cer bani când se cunună, deși nu au avut grijă în viața lor ca să cumpere o tveră sau nu le-a păsat că iarna biserica trebuie încălzită. Nu au șters sticla unei candele, nu au aprins o lumânare pentru familia lor de aici sau cea plecată la cele veșnice, la strămoși. Iar dacă o fac, cumpără din piață lumânări, nu de la pangar. Că e mai ieftin. Piosul scoate pachetul luat de la tarabă sau punga cu pastiluțele albe luate din Metro, le aprinde, dă ochii peste cap, își face o cruce zorită și fuge să vadă știrile sau serialul preferat. Pleacă uneori enervat pe femeia de la pangar care-i atrage atenția, zeloasă, că asta nu se face, că din lumânarea lui biserica își plătește – chiar dacă infim, dar se adună – datoriile mari de la gaze de peste iarnă sau la curent electric.

    Totul ni se cuvine, nimic să nu dăm însă. Zilele astea nici măcar compasiunea minimală pentru disperații care își lasă totul în urmă, de spaima morții și a fărădelegilor. Oameni care nu au îngrijit în viața lor un copil, care nu au mângâiat bătrânețea nimănui, au început să judece, după măsura lor, o dramă teribilă. Ei au văzut poze însă, sunt edificați. Sunt doar bărbați care fug de război și vor banii europenilor. Alții strigă: Sunt teroriști! Ar trebui întorși cu plutele de cauciuc înapoi, sau făcut un mare Guantanamo european în care să încapă toți. Vrem siguranță, nu terorism!

    Bisericoșii văd că amărâții refuză alimentele dacă au pe ele crucea roșie. Degeaba un macedonean povestește de la fața locului că ei vroiau să plece, după ce stătuseră zile în zona „no mans land“ dintre granițe, în ploaie, cu copii printre ei. Bigoții îi văd ca veșnic damnați, nefiind nu creștini (mai aveau o măruntă scăpare), ci… ortodocși. Căci Raiul este o zonă exclusivist-ortodoxă.

    De altfel, chipul ortodoxului român seamănă din ce în ce mai bine cu al lui Mândruță. Cel care acum câțiva ani juca rolul de refugiat în Herăstrău, iar acum își deversează ironia promiscuă, de rânced fanfaron corect-politic, asupra unor nenorociți ai soartei.

    Da, așa arată astăzi o carcasă ortodoxistă, o combinație eshatologică de saccsiv și Mândruță, de iminențe apocaliptice și globalism, totul vopsit ca porcii îngropați deunăzi, în tricolor.

    Iar acum, decât să văd carcasa (m)ortopraxiei naționale, aș fi preferat să fiu un catehumen filipinez ce stă să fie botezat de un preot american cu cruce rusească la gât, toți dăruindu-și unul altuia tot ce au mai de preț: sufletul închinat lui Hristos.”

    Cum vi se pare?

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 30, 2015 at 12:33 pm

      Paul222

      Si ce vrea asta pana la urma?

      Apreciază

      • Paul222 said, on august 30, 2015 at 12:54 pm

        Mi se pare ca ne face pe noi Sa ne simtim prost ca nu suntem buni samariteni – adica ortodocsi – ignorand complet riscurile si dedesubturile acestei invazii. Cu alte cuvinte, mi se pare ca face intr-un mod subtil exact jocul lui Soros.

        Apreciază

      • el said, on august 30, 2015 at 1:01 pm

        Saccsiv

        ce sa vrea frate ? ca si cu candidatura la parlamentul european… SA PROSTEASCA fraierii ducatori DEGEABA la Biserica, sa faca reeducarea dobitocilor, propaganda noii ordini mondiale si a noii „ortodoxii” pentru care este PLATIT si scos ca paduchele in frunte !

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on august 30, 2015 at 12:58 pm

      capsali este VADIT SLUGA VANDUTA, si aici face fara rsuine apologia politic correcta a milei fata de „sarmanii refugiati” incercand sa PROSETASCA pe oricine ar fi priceput sa in spatele acestul „fenomen de migrare in masa” finantat si intretinut de INDRACITII Soros si gasca de capetenii oculte ale lumii , spre DARAMAREA Europei si aducerea haosului TOTAL care va culmina cu punerea capeteniei anticrist uraciunea pustiirii la locul cel sfant;; ei bine LEPADATURA asta scranava de capsali, ahtiatul doritor al statutului de parlamentar european si PRETINS crestin ortodox , capsali … acum prosteste cu imbarligate vorbe din retorica bashita/puturoasa a iadului pe crestinii care ar indrazni sa afirme Adevarul despre manevra mondiala a stramutarii de populatii de cea mai joasa speta programante si aduse ca sa sa omoare si sa darame tot ce le sta in cale, invazia de lacuste a islamului peste batrana CURVA LEPADATA europa…

      ANATEMA capsali !
      scursura si sluga a europoponarilor PLATIT ( DA platit !!!!) sa faca si el reeducarea poporului roman si sustinut DOBITOCESTE de popangii ORBI si alte elemente „binecredincioase” pline de „discernamant” ca popa aldea karatistul sau alti niznai sau smecheri din aceeasi categorie…

      mai aveti dubii despre ce hram poarta neica capsali??? mai ascultati inca la varsatura lui plina de venin ?

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on august 30, 2015 at 1:12 pm

      cum sa ni se para frate?
      asa cum este el : ABJECT ! VANDUT ! PROPAGANDIST marunt ! PADUCHE obraznic ! MINCINOS !

      capsali numai ortodox nu este…in rest ii merge bine, , banutul ajunge in cont fara gres si fara osteneala… prospera porcul si crede ca a nimerit in batatura plina de prosti a poporului roman reeducat … numai ca printre ducatorii DEGEABA la Biserica si fatarnicii ortodocsi ca el, se mai gasesc si RAR, dar inca DESTUI treji care sa-i vada uraciunea curviei cu diavolul pe care o practica el cu perversiune dedemult, …

      capsali este o curva platita baloasa ,pizmasa si ieftina…. segmentul de farieri pe care-l poate convinge si manipuleaza el este ORICUM pierdut pentru Adevar…
      apele s-au separat, cernerea este in curs, b a chiar catre sfarsit…

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on august 30, 2015 at 2:06 pm

        el

        Am sters o anumita propozitie. Sa ne limitam doar la el, te rog mult.

        Apreciază

      • el said, on august 30, 2015 at 2:32 pm

        Saccsiv

        multumesc, ai dreptate. (ma gandeam doar ca ce se aseamana se aduna…)

        Apreciază

    • el said, on august 30, 2015 at 1:44 pm

      Paul222

      ….capsali porcul obraznic din carcasa PUTREDA a „ortodoxiei” lui de circoteca… isi permite sa judece pe altii cu zeflemea si sarcasm !

      de aceea „il salut” si eu respectuos cum i se cuvine : SICTIR spurcaciune, animal NECURAT = capsali !

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 30, 2015 at 1:49 pm

        ..capsali la care „ortodoxia” se rezuma de gloata de puradei (alt element comun cu porcul cu care se inrudeste spiritual) si la palavrele otravite de vodevil ieftin !

        Apreciat de 1 persoană

      • Paul222 said, on august 30, 2015 at 2:42 pm

        Multumesc pentru raspunsuri, mie nu mi-a venit Sa cred cat de pervers este cu acel limbaj politic corect diavolesc. Recunosc ca am fost prostit de el de cateva ori Dar cu textul asta m-am lamurit definitiv. E sluga lui Soros.

        Apreciază

    • AKRITAS said, on august 30, 2015 at 3:24 pm

      In goana strainilor de neam de a ne denigra de a arunca cu noroi, in istoria neamului, in poporul de azi, asuprit, umilit si obidit de atita amar de „binefaceri” occidentale, vedem numai „valorile” occidentului, sectantilor, strainilor….dar nu vedem ca „amaratii” aia sant bine organizati, sant majoritatea tineri, au bani….(de unde au bani daca sant saraci? De ce sant numai tineri, batranii lor unde sant, i-au abandonat ? De ce sant atit de bine organizati, ghidati de indivizii satanisti care au planificat la milimetru toata aceasta actiune diabolica de invadare a spatiului crestin, incat isi permit sa duca la moarte 70 dintre ei, ca steag fals, pentru a abuza a face apel la compasiunea crestinilor pentru ai primi pe toti in orice conditii, cat mai multi si fara nici un control ???)iar pe filmare se vede clar atitudinea ostila la adresa soldatilor cand se apropie cu pachetele de la Crucea Rosie in brate, facand semnul clar de refuz, din deget, iar cand soldatii renunta si se indeparteaza incep sa aplaude, ca semn de victorie.

      Apreciat de 1 persoană

  17. paul said, on august 30, 2015 at 3:23 am

    Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa
    Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”,
    ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

    http://www.expunere.com/serviciile-secrete-austriece-acuza-sua-si-miliardarul-george-soros-finanteaza-fuga-imigrantilor-spre-europa.html

    Apreciat de 1 persoană

  18. paul said, on august 30, 2015 at 3:26 am

    Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, însă, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului.

    Semnatarii articolului lansează un apel către toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

    Apreciază

  19. ines said, on august 30, 2015 at 3:38 am

    O sa ne convingem de asta in urmatoarele luni, cate acte de terorism se vor intampla in Europa.In vremurile noastre, toata informatia e digitalizata, iar ei nici nu i-au verificat, nici nu i-au inregistrat pe acesti musulmani. Te intrebi, pentru ce atata big brother? Ei ne-au argumentat mereu ca ,pentru a nu exista acte de terorism.Dar de acum, vor fi si mai multe. Si care vor fi masurile care se vor lua? Si mai mult big brother pentru populatie, adica de data asta -cipul implantat.

    Apreciat de 3 persoane

  20. petrupetru said, on august 30, 2015 at 5:54 am

    Interesant!!!
    Russian Government Announces Sweeping Policy to Commemorate Repressions of Soviet Era

    The government of Russia has announced a sweeping new policy commemorating the victims of past repressions during the era of the Soviet Union.

    The ‘State Policy on Commemorating the Memory of Victims of Political Repression’ was signed by Prime Minister Dmitry Medvedev on August 15 and published on the government’s website on August 18.

    Apreciază

  21. cca70 said, on august 30, 2015 at 11:39 am

    off topic

    Azi e o zi trista, am fost la Biserica…si dupa ce s-a spus rugaciunea „Tatal Nostru” preotii de acolo au inceput sa o repete si in latina, si mai apoi in engleza

    sincer m-am blocat cand am auzit-o in latina, pentru o clipa m-am vazut intr-o cladire catolica ( nu le pot spune Biserici la constructiile lor)

    …dar cand au inceput sa o zica si in engleza atunci am iesit afara , instinctiv, am simtit ca acolo numai e Biserica Ortodoxa…ca au vandut casa Domnului la ecumenisti

    problema e ca acuma trebuie sa gasesc un locas adevarat Ortodox, daca vor mai fi existand…neatinse de globalizarea satanica…unde sa ma simt si eu bine

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on august 30, 2015 at 2:45 pm

      cca70

      du-te la rusi/greci, intreaba intr-o discutie particulara(eventual la spovedit, rusii spovedesc in fiecare duminica dimineata ca sa se poata impartasi spovediti crestinii ls Sf Liturghie) ce parere are preotul despre papa(este si el „episcop”? sau doar o fatada, mai au „catolicii” „Sf. Taine”?) si despre miscarile astea de aduunatura ecumenica/rugaciuni in comun, ca nu stii ce sa crezi daca e lucru bun sau o deviere de la Sf Parinti care nu acceptau slujbele/rugaciunile cu ereticii, ce crede el despre „crestinii” occidentali(catolici” si evanghelisti) si cauta sa afli cat de „deschis la nou” este parintele. Daca o ia pe aratura si incearca sa te lamureasca in sens de „toleranta” ecumenista NU mai calca pe acolo; daca le zice drept, mergi in parohia aceea.
      Roaga-te Maicii Domnului sa te invete ce sa faci si sa te lumineze incotro sa mergi si ai sa gasesti sigur o parohie mai smerita cu preot neratacit cu ajutorul lui Dumnezeu.
      Doamne ajuta.

      Apreciază

    • el said, on august 31, 2015 at 9:30 pm

      cca70

      scuza-ma daca am fost pe alaturi cu sfatul , poate m-am gandit la alta situatie sunt toata ziua cu mintea in 14 de atata slugarit la lumesc.
      daca esti in Ro NU SE POATE sa nu dai de un preot ADEVARAT, sunt COMORI de preoti in Ro, drepti, fara abateri de la Dogma, viata curata… Domnul ii stie, noi trebuie doar sa deschidem ochii sa-i descoperim si…sa ii pazim ca pe lumina ochilor, Dumnezeu NU a parasit neamul romanesc daca inca are in conditiile de asediu la care este supus atata comoara de preoti ai Lui Hristos, aceia ascunsi sub acoperamantul SMERENIEI NU pot fi gasiti decat de inimile fara viclesug, Domnul ii acopera.
      Roaga-o cu umilinta pe Maica Domnului sa-ti deschida ochii si sa te trimita la unul din ei, SIGUR cu ajutorul Lui Dumnezeu gasesti asa ceva.
      Doamne ajuta frate si CURAJ !
      Cu noi este Dumnezeu si NIMENI nu va izbuti impotriva noastra.

      Apreciază

  22. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor […]

    Apreciază

  23. hilohi bogdan said, on august 30, 2015 at 12:28 pm

    vă recomand să vizionaţi sau să revizionaţi filmul DEŞERTUL TĂTARILOR de Dino Buzzati ,cu răbdare ,că-i turnat în’74 şi e cam lung dar e profetic prin analiza ce o face asupra conciliatorismului de tip european faţă de pragmatismul oriental.

    Apreciază

  24. el said, on august 30, 2015 at 12:36 pm

    minciunile indracitilor acestora obrazniciti peste masura au devenit atat de evidente ca si un copil mic isi da seama ca spun brasoave fara cel mai mic argument sau acoperire logica, pur si sipmlu sfideaza intreaga omenire considerandu-i zevzeci sa creada scurosrile mintiilor lor proaste si indracite.
    Si din acesta putem lesne pricepe ca sfrasitul, deznodamantul este GATA, isi permit sa vomite unui intreg popor in fata si sa creada ca vor ramane nepedepsiti.
    Numai ca socotelile lor sunt gresite si PLATA lor CUMPLITA va cadea DEGRABA asupra lor, inainte sa se dezmeticeasca din batjocura si rasul dobitocesc cu care asupresc un popor intreg.
    Si ei si dintre STAPANII lor de pretutindeni, aceia care acum se cred „dumnezei” VOR CRAPA CUMPLIT, si inca CURAND, chiar daca nimeni dintre ei nu vrea sa creada ca asa ceva, ii va ajunge NEGRESIT; VOR fi RARAITI ei si descendenta lor fara mila, Dumnezeu radba dar este si Drept, RASPLATA lor este cu ei !!!! pot ei sa nadajduiasca increzatori ca pana acum in bani, planurile cu care au subjugat intreaga lume, averi, buncare, afaceri, viclesuguri de orice fel NU VOR SCAPA !!! Dumnezeu Atottiitorul Dumnezeu Puterilor ii va arunca in groapa fara fund a iadului INDATA si nici un drac din legiunile care i-au ajutat pana acum nu va putea sa-i scoata de acolo, nici macar anticrist ! Si asta INAINTE sa-si poata vedea visul de imparatie implinit, inainte sa-lscoata la vedere pe RATATUL VESNICIEI sluga si cazatura cea mai josnica, PACALICIUL si CLOWNUL lor anticrist ! Ei inisi vor cadea jertfe aceluia, ei acre ii pregatesc calea cu osardie crezand ca se vor infrupta din prada! NU vor apuca !

    iar smecherasii, gainarii astia de cartier fara creier, prosti fara staif, increzuti, imbecili si razatori vor dispare in prima lini…. indiferent ce cred sau zic ei acum !

    Apreciat de 1 persoană

  25. hilohi bogdan said, on august 30, 2015 at 12:39 pm

    sau dece nu vrea neamţul să fie deranjat dela „Frühstük”când i se arată că inamicul îl înconjuară după toate regulile tactice tocite în şcolile renumite germane de război.Sau dece se pune batista pe ţambal.un film profetic.

    Apreciază

  26. stef said, on august 30, 2015 at 3:16 pm

    Televiziunile de „mainstream” au inceput sa faca zid ,fiecare pe reteta proprie,in abordarea chestiunii refugiatilor – Ordin pe unitati! Antrepriza DIGI24 -tembeliziune in „topul preferintelor”, se detaseaza prin melanj-ul sforaitor de reportaje,analize scremute si stiri cu rol de flancare – cum ar fi problema imbatranirii populatiei occidentale si chiar a populatiei din Romania – apoi tot felul de trepadusi si postaci dezinformatori comenteaza cum ar lua ei niste sirieni acasa sa le plateasca pensia la batranete…
    Sper ca de data asta exista suficient discernamant si suficienta experienta in ce priveste manipularea din presa
    MARE problema cu aceste televiziuni folosite ca arme de precizie si eficienta !

    Apreciat de 2 persoane

    • adriandirnescu said, on august 30, 2015 at 10:41 pm

      Foarte bine ati sesizat, nici mie nu-mi vine sa cred ca acest DIGI24, mai are putin si ne va prezenta razboiul full hd sau ocuparea Romaniei de catre refugiatii care nu au cum sa ramana in Ungaria daca, nu pot trece in Austria si Germania in varianta 4 k sau full hd … Vom asista probabiul la cel mai desgustator spetacol dar care filmat in hd sau 4k, va fi totusi un spectacol de televiziune. Ma intreb si plang in mine , oare chiar asa de manipulati sa fim incat doar niste imagini de ultima tehnologie sa ne prosteasca in asa fel incat sa nu ne dam seama unde ne aflam ? Nu reactionam nicicum? Doar pe net fiecre de la tastatura lui si atat ?

      Apreciază

  27. STOP RFID said, on august 30, 2015 at 4:59 pm

    Iulian Capsali
    27 august la 19:30 · editat ·
    Ipocrizie și moarte
    Trăim într-un context atât de tulbure, încât începem să ne pierdem energia dumnezeiască, cauţionând orice nebunie de teama ca să nu ne pierdem liniştea micului univers personal: gândim prin psihismul propriu care îndeamnă la confort, inclusiv în relaţie cu Pronia. Nu numai axiologia „Lumii Vechi” este bulversată, dar şi fondul ontologic al omului din acest final de civilizaţie creştină.
    Cum aş putea să citesc în altă cheie toată revărsarea de ură (momentan potenţială) sau de neliniște implicită asupra „valului de emigranţi” care, vezi Doamne, va sufoca România?
    Simptomatic este faptul că se confundă cauzele cu efectele.
    Zeci de mii de oameni trec marea cu bărcile pneumatice, umplute mult peste capacitate, plecând din ţările în care trăiesc de generaţii – vorbim acum de Orientul Mijlociu şi în special de Siria şi Irak -, ţări care au fost distruse pentru a fi „democratizate” de către Occident.
    Oameni disperaţi îşi pun viaţa lor, a femeilor şi a copiilor în pericol, ca să iasă din iad. Ce minte bolnavă îşi poate închipui că îşi pune cineva în pericol soarta propriilor copii, doar ca să emigreze economic? Ba mai mult, aflu de la un rătăcit care media o emisiune pe A3 că printre ei se află militanţi ISIS. Iar această idee aberantă (de ce şi-ar riscă viaţa pe mare când foarte mulţi dintre ei au paşapoarte occidentale şi pot trece absolut legal spre Europa), este preluată pe nemestecate de către românii care îşi acumulează metodic psihozele.
    Dintr-o simplă răsucire propagandistică de idei, victima este transformată în agresor. Iar „agresorul” trebuie stopat cu orice preţ, pentru că reprezintă un „pericol” mai ales pentru confortul mic-burghezului european, speriat de fantasmele necunoscutului.
    Siria, până la începutul războiului, era în primele locuri dintre CELE MAI SIGURE ŢĂRI DIN LUME pentru turişti sau vizitatorii ocazionali. Irakul nu era o democraţie, dar era o ţară viabilă în care românii care au lucrat acolo până în ’89 s-au simţit foarte bine, ca şi Libia, dacă trecem pe pământ african. De asemenea, acestea erau ţări unde nu au existat probleme de securitate pentru creştinii minoritari: „tiranul” Bashar al Assad îşi serba Crăciunul la o mănăstire ortodoxă iar ministrul de externe al Irakului, Tariq Aziz, care a murit în pușcărie după ce a fost condamnat la moarte de „eliberatori”, era creştin.
    Asistăm la o ablaţie sufletească mai ales în mediile creştine, care invocă spaimele de terorism bine hrănite de propaganda ISIS, foarte profesionistă – asta o vede oricine se pricepe la imagine -, mutându-le asupra unor oameni disperaţi.
    Întocmai ca în experimentul Piteşti, victima este transfigurată, momentan doar la nivel imaginar, în călău.
    Propaganda acţionează de ani de zile: ISIS era prezentată iniţial ca o armată de eliberare naţională în Siria, deşi în rândurile ei erau foarte puţini nativi sirieni, masa fiind formată din trupe wahhabite din ţările Golfului, mercenari şi extremişti veniţi din Occident. Au primit sprijin logistic şi financiar imens (nu poţi ţine fără bani o armata de peste 50.000 de oameni) din partea monarhiilor saudite, care nu mişcă absolut nimic fără ştirea serviciilor secrete şi a Departamentului de Stat american.
    Imaginile cu fostul candidat la preşedinţie american John McCain în vizite la centrul de comandă al ISIS sunt notorii.
    Cadavre de oameni care îşi căutau izbăvirea au fost pescuite din mare de paza de coastă a ţărilor europene din bazinul Mediteranei, iar fixaţia din imaginarul european este condusă spre rejectarea victimelor care au reuşit să ajungă la ţărm. Pentru că sunt potenţiali terorişti, filmele hollywoodiene şi presa mainstream inducând permanent acestă imbricare între musulmani şi acţiunile violente, preparând mental mulţimea de „Charlie”.
    Pe de alta parte, secularismul masiv şi agresiv al Occidentului este mefient la orice infuzie de tradiţie pe un fond de secetă spirituală fără precedent în istorie, în care Familia este în implozie completă atacată fiind, ca şi educaţia primară, de ideologiile sexomarxiste, iar societatea dinamitată de multiculturalismul politic al ultimelor decenii, care pune în prim-plan alteritatea în detrimentul propriei tradiţii pe care o desconsideră total si împotriva căreia se luptă. Teologic văzută această confruntare, pare mai degrabă un răspuns divin, biciuitor, la nesimțirea sufletească adusă de hedonismul materialist al Occidentului: islamul este o religie ofensivă iar musulmanii vin cu un ethos specific de care nu se vor debarasa la comanda ideologică a unei puteri seculare cum este UE.
    Deci tot eşafodajul debil al vestului nu are soluţii. Singura pe care a dat-o până acum este cea radicală a lui Breivik, despre care spuneam zilele trecute, cu ironie neagră, că va avea altare, poate şi icoane, inclusiv în spaţiul ortodox. Momentan, de frica „invaziei”, „eroii” românilor de pe facebook îngroapă porci vopsiţi în tricolor. Mâine însă, zelotismul xenofob pseudo-creştin, bine nutrit cu spaime de către mainstram-ul neoliberal, poate să explodeze în direcţii din afara punițiunii simbolice.
    Concluzionând, este de remarcat cum un stat imens ca ISIS este încă protejat de interese obscure care induc în Europa un haos bine dirijat, iar în loc să se rezolve cauza – dacă nu ar mai fi finanţate şi dotate, armatele lor ar sucomba in fata unor atacuri fără mari sacrificii umane -, „comunitatea internaţională” este paralizată. În schimb, în media şi în spaţiul on-line este exaltată în public islamofobia iar refugiaţii care caută să scape cu viaţă sunt desenaţi ca nişte lighioane teroriste care ne sufocă spaţiul vital şi ne ultragiază liniştea sufletească.
    Evident, pe fondul „recrudescenţei terorismului”, exact ca şi după atentatele de la Paris, serviciile secrete vor cere guvernelor legile Big Brother. Iar cetăţenii se vor supune, pentru că sunt preparaţi de mass media ca să ceară linişte socială şi stabilitate politică.
    Cui prodest?
    Merită să ne gândim la finalitatea acestor tulburări mondiale, la cine are de câştigat şi la cine are de pierdut.
    Până la urmă, elitele politice şi financiare ale lumii şi-au arătat dispreţul total faţă de marile mase de oameni, care sunt victimele inocente în laboratorul de creație al Noii Ordini Mondiale.

    Apreciază

    • el said, on august 30, 2015 at 5:40 pm

      IPOCRIT si MORT cu moartea cea vesnica este el capsali, sluga lui Soros care abureste fraierii cu discursul „tolerantei” si minciunii iscusite, javra care se vedea parlamentar european pe banii dobitocilor muritori de foame si inghititori de voma mass-media si a exxcrementelor ca el … PARAZITUL care NU munceste nimic si traieste „vrednic” ca un nabab cu toata gloata de puradei pentru care mai primeste si laude la scena deschisa de la aceiasi nerozi care si-au ucis in pantece descendenta si acum platesc pe a necuratilor ca el!

      cine e bou nu are decat sa asculte la capsali si sa se lase spalat pe creierii INUTILI cu laturile politic corcet ale vomei individului !
      cand dusul la Biserica si „practicarea „ortodoxiei” conduce la nivele de „discernamant” asemanatoare ,inseamna ca pot fi la fel de cu succes inlocuite cu „sportul” privitului la telenovele si minciuni sau cu barbutul, ….NU MANTUIESC !!!!

      Apreciază

      • el said, on august 30, 2015 at 5:48 pm

        desigur ca JUSTIFICA miscarile de trupe ale ocultilor care condusc lumea spre dezarstrul ei PROGRAMAT !
        ce sa astepti de la o iuda… pentru asta primeste o solda grasa !

        nu m-as mira daca „crestinul” acesta insurat cu o palestinianca „crestina” al carei tata ii finateaza chipurile ( de unde? cand palestinineii sunt tinuti muritori de foame) nu este deja ISLAMIZIAT dinainte de insuratoare si PLANTAT aici la fel ca fratii lui pe care-i apara el acum cu atata dor si sete si a caror moschee o sustine indirect cu vorbe mestesugite !

        s-au vazut multe grozavii incredibile si tradatori PREVERSI, de ce m-ar mira ca pzmasul asta negru la suflet si la fata de ura si venin sa fie si el in taina un taiat imprejur de musulmani ?

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 30, 2015 at 6:06 pm

        „Până la urmă, elitele politice şi financiare ale lumii şi-au arătat dispreţul total faţă de marile mase de oameni, care sunt victimele inocente în laboratorul de creație al Noii Ordini Mondiale.”_____zice JAVRA capsali, crezand ca el nu ar face parte din „marile mase”, care se vede un fel de „ales special” si crede ca va scapa pe motiv ca aia , marele val sunt vite care habar n u au incotro si de ce sunt impnise pe cand el „laesul” STIE si o face cu vuna stiinta politica dracilor!
        Dar NU va scapa, va fi aruncat la gunoi,DEGRABA ca un GUNOI IMPUTIT ce este, cu acelasi dispert, alaturi de „maile mase” de fraieri impinse, marele val; el care se crde exemptat pentru ca spre deosebire de aceia STIE ce face si e si platit GRAS sa o faca.

        FALS ! la fel ca toate rationamentele lui…

        Apreciază

      • stef said, on august 30, 2015 at 7:23 pm

        Trepadusul asta ar trebui sa-si puna intrebari de bun simt cum ar fi DE CE MULTI DINTRE ACESTI „REFUGIATI” AU REFUZAT CU SCANDAL SI AMENINTARI LUAREA DE AMPRENTE SI INREGISTAREA INTR_O BAZA DE DATE? – Chiar azi in gara din Budapesta grupul galagios de refugiati a fost infiltrat de agenti ai serviciilor speciale care intelegeau limbile vorbite si ulterior guvernul a luat decizia de a opri plecarea trenului – Oare de ce?

        Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on august 30, 2015 at 7:10 pm

      Tov. Capsali se balaceste in ape tulburi, iar pe burta plina, daca se opinteste nitel, poate reuseste sa ne daruiasca si vre-un tratat de ideologie ecumenista – Ce nu intelege(sau nu vrea sa priceapa) este ca sistemul mult visat isi va extermina prima data adeptii si sustinatorii pentru ca acestia sunt cei mai periculosi atunci cand le apare deziluzia si se vor trezi din aburii satanei direct in LAGAR!

      Apreciază

  28. geo said, on august 30, 2015 at 8:51 pm

    http://www.nicepps.ro/download.php?id=17833

    Apreciază

  29. carmen said, on august 31, 2015 at 7:00 am

    Cu siguranta acest eveniment nefericit..”primavara araba”,are deja repercursiunea valului de imigranti,refugiati,care va schimba structura demografica a UEsi nu numai.
    Cert vor exista ciocniri de incompatibilitate intre conceptii religioase si mentalitati si traditii ,contrare…care vor genera asa zisele acte de terorism,care nu aduc decat moartea si distrugerea.
    Se produce haos intentionat…
    CINE ARE ACEST INTERES DE DESTABILIZARE?
    Cu siguranta PAPUSARII,care intentioneaza sa ne cipeze cat mai curand,pt a ne controla si mai bine.
    Subt pretextul luptei contra terorismului,vom fi obligati sa primim pecetea antihristica…
    Acesta este URGIA de care vorbea parintele Iustin Parvu.
    DUMNEZEU CU NOI

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on august 31, 2015 at 8:09 pm

      carmen, astea sunt profetiile tale sau pe ce te bazezi cand descrii evenimente din viitor ?

      Apreciază

  30. intruder117 said, on septembrie 1, 2015 at 12:30 pm

    Prigoana credintei ortodoxe, nu va fi una fatisa, acum la inceput, ea va debuta prin acest califat orchestrat si regizat pe Bilderbergi.. Apoi va fi prigoana crestinilor fatisa… Doamne dane putere sas nu ne lepadam, si sa murim daca va fi cazul cu incredere si putere…

    Apreciază

  31. Irina said, on septembrie 3, 2015 at 12:55 pm

    Cu siguranta masonii sunt bagati pana in gat in treaba asta cu refugiatii. Djuvara a spus clar ca ne vor invada hoardele asiatice si asta va fi sfarsitul civilizatiei europene. Nu spune si in apocalipsa ceva de genul? Bine ca unii se refera la chinezi, dar cred ca se refera la asiatici in general.

    Apreciază

  32. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază

  33. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază

  34. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază

  35. […] si pro primire de islamisti. Ne semnalase fratele Paul222 la rubrica de comentarii a articolului TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… despre aceasta bazaconie de pe contul sau de facebook care se incheia cam […]

    Apreciază

  36. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  37. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  38. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  39. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  40. CALIN MANTA said, on septembrie 14, 2016 at 4:25 pm

    SA I PRIMEASCA LA MASA ACASA IN ISRAEL SI USA…EI CE CUSUR AU CA NU I PRIMESC ???!! N AU BANI? DOAR EI APARA DEMOCRATIA !

    Apreciază

  41. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  42. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe…. […]

    Apreciază

  43. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază

  44. […] EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia … […]

    Apreciază

  45. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază

  46. […] TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.