SACCSIV – blog ortodox

Harta: ROMANIA inclusa in viitorul CALIFAT …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 28, 2015

627x0

Foto: Un document fabulos: Scenarii pentru lumea anului 2020. Noul Califat: aici şi acum, explodând identitatea secolului al XXI-lea


   Scrie la un moment dat in articol:

„Primăvara arabă” , prost concepută de diletanţi şi pusă în scenă de începători, a permis apariţia momentului detonator care a generat, într-o perioadă foarte scurtă de timp, o incredibilă redistribuire de forţe pe eşichierul politic descris acum pe harta revendicării Statului Islamic.
   Si scrie voit incorect, deoarece autorul e mason. A mai zis el si o alta treaba:

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

Revenind, primavara araba a fost conceputa de profesionisti si a avut drept scop tocmai crearea ISIS.

Va ajunge califatul precum pe harta? Nu, dar asa sunt acei islamisti manipulati sa creada. Si atunci in aceasta directie si lucreaza. Pe zona neagra deja manifestarile lor sangeroase au devenit zilnice. Asa zic ei ca cladesc.

Cu ce-i ajuta pe papusari? Se creaza haos. Caci ei din haos se hranesc. Concomitent se ridica un islam puternic, componenta esentiala pentru ca viitorul razboi sa fie cu adevarat total …

Trist ca Romania e si ea inclusa pe aceasta harta.

Cititi va rog si:

MOSCHEE URIASA in BUCURESTI. Cea mai mare din Europa. Va fi construita pe un teren primit de la Guvernul Romaniei …

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on iunie 28, 2015 at 4:35 pm

  http://www.stiripesurse.ro/rasturnare-de-situa-ie-anun-ul-bce-pentru-grecia_960026.html

  S-a dovedit încă odată, că dacă ai curaj şi mai ales, dacă susţii o cauză dreaptă, izbânda e de partea ta ?
  Şi uite aşa Tzipras şi Varoufakis le-au băgat nu calul, ci mortu-n casă, celor din păduchelniţa de la Bruxelles 😆
  Urmează Spania, Italia şi celelalte, care au norocul să aibă-n frunte patrioţi ca Tzipras şi Varoufakis ( ce terminaţie simpatică are ăsta şi cum le-a mai tras-o el escrocilor cămătari, care de frică să nu piardă totul, au acceptat un compromis care sper că-i va băga în fine în oala cu rahat a Istoriei 😳 )
  Şi nu-i exclus ca şi Ponta să beneficieze de acest eveniment, care odată cu el, ne-ar putea salva şi pe noi din ghearele răpitorilor de suveranitate !

  Apreciat de 1 persoană

  • andrei-d said, on iunie 28, 2015 at 7:10 pm

   Ce sa comentez…frumoase araboaicele…nu le vezi decat …ochii. Cred ca sunt si fidele. 😀

   Apreciază

 2. Crestin Ortodox said, on iunie 28, 2015 at 4:48 pm

  Frati nostri greci trec prin momente foarte grele din cauza FMI-ului in spatele caruia stim foarte bine cine se ascunde. Sa ne rugam pentru poporul grec, ca Domnul Savaot si Maica Domnului cu toti Sfinti sa ii apere de toti vrajmasii Ortodoxiei!!!
  http://www.nasul.tv/grecia-tot-mai-aproape-de-colaps-financiar-parlamentul-de-la-atena-a-aprobat-organizarea-unui-referendum-ministrul-austriac-de-finante-iesirea-din-zona-euro-este-iminenta/

  Apreciat de 1 persoană

 3. Radu Humor said, on iunie 28, 2015 at 4:49 pm

  Nu puneţi şi voi totul la inimă ( trebuia să zic altfel, dar vă respect prea mult !).
  Parşivii ăştia te îndeamnă să te fereşti de ceva, tocmai pentru a te feri şi a le pica lor în braţe !
  Bătrânii spuneau că asta-i treabă jidovească, căci ei altceva nu ştiu să facă, dar la asemenea tehnici de manipulare se pricep. Şi apoi, prefer o dominaţie musulmană, decât una jidovească. 🙄 ( dacă vreţi, vă şi explic de ce 😉 ).
  Noi am mai trăit în Istoria noastră în confruntare cu turcii, dar cei care ne-au distrus cu adevărat au fost evreii : odată în cei 45 de ani de comunism şi a doua oară în cei 25 de ani de capitalism ! Când am pierdut mai mult decât în cele două războaie mondiale şi comunism la un loc ! :mrgreen:
  Toate atacurile astea sunt provocate şi finanţate de ei pentru a justifica invadarea Siriei . Exact cum au fost turnurile gemene înaintea invaziei Irakului.
  Din fericire nu suntem singuri, iar dacă noi nu ne prindem de acest „gheşeft” ordinar, cu siguranţă Rusia şi China îl urmăresc cu atenţie şi am impresia că în curând are loc „Stop joc”!

  Apreciat de 1 persoană

  • Christian said, on iunie 28, 2015 at 11:21 pm

   Parerea mea e ca evreii nu trebuie bagati toti in aceeasi oala. E adevarat ca unii din ei (cabalistii, illuminati etc.) sunt responsabili de multe din relele acestei lumi, dar sa-i disociem pe acestia de evreii merituosi de pe paginile Sfintelor Scripturi (Avraam, Isac, Iacov, Iosif, Neemia, Ezra, Daniel, Ezechiel, Isaia, Ieremia, David etc.), de evreii mesianici din prezent (care cred in Hristos) sau de ramasita (o treime) din timpul lui Antihrist care va fi integral mantuita. Conform cu profetiile biblice, Antihrist ii va persecuta pe evrei. Asta demonstreaza ca nu toti ii vor fi aliati.

   Evreii au fost de-a lungul secolelor atat un blestem cat si o binecuvantare. Ei l-au dat atat pe Mesia, cat si Biblia. Cu exceptia lui Luca, care a fost grec, toti autorii Noului Testament sunt evrei! Asa ca le datoram enorm. Ar trebui sa fim filosemiti, nu antisemiti. Evident, trebuie sa ne delimitam de orice evreu controlat de Satana si sa uram raul, dar sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala!

   „Mântuirea vine de la iudei.” – Ioan 4:22

   „Ei sunt israeliţi, au înfierea, slava, legămintele, darea Legii, slujba dumnezeiască, făgăduinţele, patriarhii şi din ei a ieşit, după trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvântat în veci. Amin!” -Romani 9:5

   „Întreb dar: „A lepădat Dumnezeu pe poporul Său?” Nicidecum! Căci şi eu sunt israelit, din sămânţa lui Avraam, din seminţia lui Beniamin. Dumnezeu n-a lepădat pe poporul Său, pe care l-a cunoscut mai dinainte. Nu ştiţi ce zice Scriptura în locul unde vorbeşte despre Ilie? Cum se plânge el lui Dumnezeu împotriva lui Israel, când zice:
   „Doamne, pe prorocii Tăi i-au omorât, altarele Tale le-au surpat; am rămas eu singur şi caută să-mi ia viaţa?”
   Dar ce-i răspunde Dumnezeu? „Mi-am păstrat şapte mii de bărbaţi, care nu şi-au plecat genunchiul înaintea lui Baal.” Tot aşa, şi în vremea de faţă, este o rămăşiţă datorită unei alegeri prin har.” – Romani 11:1-5

   „Căci, dacă lepădarea lor a adus împăcarea lumii, ce va fi primirea lor din nou, decât viaţă din morţi?” – Romani 11:15

   „Fraţilor, pentru ca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi*, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într-o împietrire care va ţinea până va intra numărul deplin al neamurilor. Şi atunci tot Israelul va fi mântuit, după cum este scris: „Izbăvitorul va veni din Sion şi va îndepărta toate nelegiuirile de la Iacov. Acesta va fi legământul pe care-l voi face cu ei, când le voi şterge păcatele.” – Romani 25:27

   „„Da, va veni un Răscumpărător pentru Sion, pentru cei ai lui Iacov, care se vor întoarce de la păcatele lor”, zice Domnul.” -Isaia 59:20

   „Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare şi de rugăciune şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns. Îl vor plânge cum plânge cineva pe singurul lui fiu şi-L vor plânge amarnic, cum plânge cineva pe un întâi născut.” – Zaharia 12:10

   Apreciat de 3 persoane

  • Cosmin said, on iunie 30, 2015 at 4:00 pm

   @Christian
   Acum începem să tâlcuim Scriptura după ureche ca şi secta evreilor mesianici care într-atât de mult îşi slăvesc originea etnică evreiască, mai mult decât pe Dumnezeu şi credinţa cea adevărată.

   Astfel o trântim în predestinaţie şi filtetism. Nu Dumnezeu i-a împins pe rabinii şi pe evreii de odinioară să ceară răstignirea Mântuitorului, ci satana. Nu Dumnezeu le-a închis porţile raiului, însă Dumnezeu în preştiinţa Sa ştia că aşa vor decurge evenimentele istorice. Da, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu a binevoit să se Întrupeze de la Sf. Duh şi din Fecioara Maria de neam evreiesc, ca astfel să se plinească profeţiile şi Scriptura. Da, majoritatea Sfinţilor Apostoli au fost semiţi ca şi mulţi dintre drepţii Vechiului Testament începând de la Shem fiul lui Noe şi Avraam. însă asta nu înseamnă că trebuie să ajungem acum să împărţim lumea în etnii şi supraetnii. Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu S-a Întrupat pentru lumea întreaga, pentru mântuirea neamului omenesc, nu doar pentru neamul evreiesc. Zecile şi sutele de mii de sfinţi ortodocşi ai harului celui nou, ştiuţi şi neştiuţi, dintre care foarte mulţi şi-au dat viaţa pentru a-L mărturisi pe Mântuitorul Hristos şi credinţa cea adevărată de-a lungul a peste două milenii de creştinism, nu sunt cu nimic mai prejos decât Sfinţii Apostoli, iar mulţi dintre ei se numesc: „întocmai cu apostolii”, “purtători de Dumnezeu”, “nebuni pentru Hristos”, “teologi”, “stâlpnici”, “purtători de chinuri” , “purtători de biruinţă” , “cuvioşi”, “mucenici”, “doctori fără de arginţi”, “drepcredincioşi / binecredincioşi”, “făcători de minuni / traumaturgi”, „fericiţi”, “izvorâtori de mir”, “luminători”, “mărturisitori”, “milostivi”, “patriarhi” , “ierarhi” etc…

   Poporul lui Dumnezeu, Noul Israel nu sunt nici evreii, nici românii, nici grecii sau ruşii, ci doar creştinii ortodocşi, indiferent de etnie. Ortodocşii sunt Poporul lui Dumnezeu, Noul Israel, după cum arată învăţătura Sfinţilor Părinţi. Nu ne mântuieşte apartenenţa etnică, ci doar o viaţă bineplăcută lui Dumnezeu în credinţa cea adevărată.

   Prin urmare: Faptul că cineva este de origine semită, hamită sau iafetică nu este vreun soi de virtute, cum de asemenea nu este vreun soi de meteahnă.

   Nu ne închinăm lui Ana Pauker, Alexandru Nicolschi, Silviu Brucan etc. doar pentru că sunt semiţi, ci pentru faptul că nu li se cuvine o astfel de cinstire.

   Îl Preaslăvim, Îl lăudăm şi ne închinăm Mântuitorului Hristos, nu doar pentru că este semit, ci pentru că este Dumnezeu Întrupat şi Om fără de păcat, Mântuitorul neamului omenesc. O preacinstim pe Preasfânta Fecioară Maria, nu doar pentru că este de origine semită, ci pentru că a aflat har înaintea lui Dumnezeu şi din Ea S-a Întrupat Mântuitorul fiind Născătoarea Dumnezeului-Om Iisus Hristos şi Pururea Fecioară. Îi cinstim şi ne închinăm Sfinţilor Apostoli, nu doar pentru că sunt semiţi, ci pentru faptul că li se cuvine o astfel de cinstire, fiindcă au aflat har de la Dumnezeu şi au devenit pildă de vieţuire creştină pentru toţi.

   Ne închinăm şi îi cinstim pe Sfinţii Kosma Etolianul, Ioan Valahul, Serafim de Sarov etc. nu doar pentru că sunt de origine iafetică, ci pentru faptul că s-au făcut pilde de vieţuire creştină şi au aflat har de la Dumnezeu.

   Nu ne închinăm lui Atanasie Anghel sau Teofil Seremi, doar pentru că au fost români, ci pentru faptul că nu li se cuvine o astfel de cinstire.

   Ne închinăm sfinţilor mucenici Terentie, African, Maxim, Pompie, nu doar pentru că sunt de origine hamită, ci pentru că au aflat har dumnezeiesc de la Dumnezeu şamd.

   Apreciat de 2 persoane

   • Cosmin said, on iunie 30, 2015 at 4:15 pm

    Corectură: Îl adorăm pe Mântuitorul Iisus Hristos!

    Apreciat de 1 persoană

   • Radu Humor said, on iulie 3, 2015 at 2:54 pm

    Faptul că postarea lui Christian primeşte trei aprecieri, iar cea (excepţională) a lui Cosmin doar una, ar trebui să ne dea de gândit ….

    Apreciază

 4. Prahovean said, on iunie 28, 2015 at 5:04 pm

  Harta nu este tocmai corectă. Nord-vestul Ungariei, Slovenia, coasta dalmată nu au fost niciodată sub stăpânire islamică, în schimb sudul Franței, Corsica, Sardinia, Sicilia și sudul Italiei au fost. Dar nu contează, luptătorii cărora le este prezentată probabil sunt destul de ignoranți.

  Apreciază

 5. Radu said, on iunie 28, 2015 at 6:19 pm

  Oricine poate sa faca o harta si sa isi imagineze cum va fi lumea…
  Nu trebuie sa ne ingrijoram nu se va intampla asa ceva ca sunt interese majore pentru pastrare STATUS QUO-ului in regiune deja cu probleme istorice in ceea ce privesc riscurile.

  Cel mai probabil in capetele alea inguste cu o mentalitate tribala si medievala s-au gandit la teritoriile care au fost sub imperiul otoman in mod direct sau indirect sub ocupatie.
  De aceea apare peninsula Balcanica pe harta lor.

  Totul e la voia Domnului indiferent ce s-ar intampla !

  Apreciază

 6. Silviu said, on iunie 28, 2015 at 7:36 pm

  Frate Vasile, eu intru mai rar aici, am vrut sa te intreb cum mai esti cu sanatatea, fireste, daca consideri ca poti raspunde la o intrebare intima..

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 28, 2015 at 10:43 pm

   Silviu

   La fel frate. Multumesc de intrebare.

   Apreciat de 3 persoane

   • Silviu said, on iunie 28, 2015 at 11:14 pm

    Am sa-ti trimit zilele astea un mail, mi-as dori sa te ajut cumva cu ceva naturist, nu te va costa nimic, dar am sa-ti scriu maine sau poimaine. Numai bine! Doamne ajuta!

    Apreciază

 7. Klauss said, on iunie 28, 2015 at 9:11 pm

  Nu ma mira si nu ma surprinde cu nimic. Daca ceva timp in urma era o raritate, astazi prezenta tinerelor romance pe plajele si in hotelurile arabilor a luat o amploare de neimaginat. Si, ca sa revin la lucruri mai serioase, pot aminti ca Romania este Gradina Maicii Domnului. Nu ar ingadui Maica Domnului sa ne- o spurce si paganii. Destul o spurcam noi. Turcii au poftit demult pamant si apa de la noi, romanii. Numai ca noi mergem in lupta cu steagul, iar pe stea este asezata Sfanta Cruce, arma cea nebiruita. Romania, califat? Niciodata!!! Suntem ortodocsi, suntem pacatosi… Dar avem innascuta in noi setea de a ne apara credinta si tara. Chiar cu pretul vietii. Daca glia strabuna , udata prin jerfe cu sangele martirilor, va cere sa fie udata inca o data cu pretul vietii de martiri, Romania ii va da. Suntem un popor darz, uniti intr- un ideal. Sa lasam si copiilor nostri o credinta curata, asa cum am primit- o si noi de la strabuni. Romanul e greu de pornit, dar de- l pornesti…

  Apreciat de 2 persoane

 8. cca70 said, on iunie 28, 2015 at 9:56 pm

  saccsiv
  am o rugaminte in afara subectului:

  Este posibil sa dedici un articol unde sa putem afla ce produse cosmetice de stricta necesitate mai exista pe piata?

  Ma refer la produse fara otravuri in compozitie

  De exemplu pasta de dinti fara fluor …deodorante cat mai aproape de o formula netoxica ( adica fara aluminiu)..detergent de rufe …etc

  Nu ar strica sa aflam unii de la altii ce exista in domeniu asta cat mai putin nociv , cine le produce…si de unde sa le luam…eventual si poze sa le putem recunoaste

  Eu de exemplu am aflat recent ca exista o pasta de dinti produsa in Romania si nu contine fluor : Gennadent

  Apreciază

 9. Mălin said, on iunie 28, 2015 at 9:59 pm

  Acest articol mi-a amintit de o ştire recenta si de alt un articol mai vechi

  Statele membre UE s-au angajat să participe la relocarea a 40.000 de migranţi. Fiecare ţară va urma să decidă pe bază de voluntariat câte persoane poate prelua. În România, MAI se va ocupa de această situație.
  Klaus Iohannis, după summitul de la Bruxelles: Toate statele UE vor reloca 40.000 de migranti aflati in Italia si Grecia

  http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-toate-statele-ue-vor-primi-migran-i_478812.html?
  http://www.agerpres.ro/politica/2015/06/26/iohannis-romania-va-propune-prin-mai-cati-migranti-poate-sa-primeasca-16-49-26
  http://www.evz.ro/presedintele-klaus-iohannis-va-sustine-o-declaratie-de-presa-de-la-ora-1430.html
  http://www.cotidianul.ro/iohannis-toate-statele-ue-vor-primi-migranti-263870/

  Se pare că nu erau doar zvonuri. Într-un fel sau altul vor să o implementeze o astfel de strategie. Trebuie aduşi o serie de indivizi în România pentru a crea probleme, probleme care mai apoi să servească ca pretext pentru impunerea de noi măsuri totalitare de control şi monitorizare a cetăţenilor.

  3.000 de mujahedini iranieni relocaţi in România:

  https://saccsiv.wordpress.com/2014/02/21/cei-3000-de-teroristi-iranieni-chiar-vin-in-romania-surse-diplomatice-guvernul-romaniei-negociaza-relocarea-lor-pe-teritoriul-tarii-noastre/

  Apreciază

 10. valentin said, on iunie 29, 2015 at 9:56 am

  cred că un guvern legionar poate opri acest jihad, cum și Ștefan cel Mare i-a oprit pe turci cu ajutorul Sfântului Gheorghe

  Apreciază

 11. […] Cititi va rog si: Harta: ROMANIA inclusa in viitorul CALIFAT … […]

  Apreciază

 12. octavpelin said, on septembrie 14, 2016 at 4:51 pm

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: