SACCSIV – blog ortodox

REAL? Plan ocult – in ROMANIA trebuie sa ajunga UN MILION de REFUGIATI

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 1, 2017

Iata ce putem citi la Informație șoc – 1 milion de refugiați, reacție incredibilă a românilor! de pe SPUTNIK:

România va fi destinația a aproape 1 milion de refugiați, surse diferită afirmă asta și organizații finanțate din exterior fac planuri – un sondaj incredibil cu reacția românilor

BUCUREȘTI, 1 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. O informație venită din mai multe surse spune că ar exista un plan ocul prin care în România să fie aduși câteva sute de mii de refugiați, din mai multe zone de conflict ale lumii, dar și din zone sărace.

Informația a fost lansată de piață de un fost general SRI, Sorin Gabriel Cozma, fost şef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI, citat aseară în emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei”. Conform înaltului ofițer, România ar trebui să se pregătească pentru 500.000 de refugiați.

„Valurile de emigranţi vor lovi şi România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au pătimit foarte mult în ţările lor. Vom fi sau nu pregătiţi? Va trebui să dăm un răspuns la problema aceasta. Avem o lipsă de forţă muncă acută. Istoric, România nu s-a mai confruntat cu asemenea pregătită.”, a declarat generalul Cozma, citat de News.ro.

Tot aseară, Mihai Gâdea prezentat secvențe dintr-un interviu dat de un controversat lider civic, Codru Vrabie, unul dintre principalii beneficiari ai finanțărilor Soros, care afirmă că România „ar trebui să primească 1 milion de refugiați, dar se mulțumește și cu 350.000”.

„Domnul Codru Vrabie, reprezentant al multor ong-uri finanțate masiv de George Soros, spune că România ar trebui să primească 1 milion de refugiați, dar se mulțumește și cu 350.000”, scrie Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook.

De menționat că și Vrabie, la fel ca și generalul Cozma, s-a referit la „lipsa forței de muncă” în România în contextul valului masiv de refugiați.

De asemenea, Vrabie a făcut o afimație bizară, privind „posibilitatea cazării refugiaților în casele celor plecați în străinătate, la muncă”. Chair dacă afirmația este bizară, fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea, a dezvăluit că în timpul guvernării Cioloș, extrem de apropiată de structurile lui Soros, s-a făcut un studiu (o informare) referitor la casele părăsite.

În contextul acestor discuții și dezvăluiri, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că, din informațiile și cercetările sale, „odată cu venirea primăverii, masse mari de migranți vor ajunge în România”.

În paralel cu dezbatera acestui subiect, Mihai Gâdea a propus telespectatorilor un sondaj cu următoarea întrebare: „Aţi fi de acord ca România să primească între 350,000 și 1,000,000 de refugiați?” Aici este link-ul pentru sondaj.

Sondaj refugiați

Sondaj refugiați

Ei bine, surpriza enormă este rezultatul sondajului: conform datelor obținute, românii spun DA, primirii unui număr atât de mare de refugiați. Iată un printscreen de la ora 7.30 a.m.

Concret, din cei circa 5000 de votanți, 58% sunt PENTRU primirea a aproape 1 milion de azilanți. Sigur, există posibiliatea ca persoane rău intenționate să se fi mobilizat pentru a da peste cap sondajul lui Gâdea. Dar, având în vedere nonșalanța cu care Codru Vrabie propunea primirea refugiaților, există posibilitatea ca acest rezultat să reflecte intenția unor organizații civice. Dacă este să dăm credit lui Mihai Gâdea și invitaților săi, exostă chiar un plan al lui Soros în acest sens.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an

De ce ar fi interesati acesti evrei grei sa vina cat mai multi refugiati in Romania si restul Europei? Deoarece pun in aplicare un vechi plan. Ati auzit de KALERGI?

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

 

Tagged with: , ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. petrecere de Halloween said, on noiembrie 1, 2017 at 12:16 pm

    Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween – IMAGINI ŞOCANTE
    http://observator.tv/eveniment/cine-sunt-tinerii-care-au-ars-de-vii-in-cumplitul-accident-din-suceava-cei-cinci-se-intorceau-de-la-o-petrecere-de-de-halloween-imagini-socante-230018.html

    Nici doi ani nu au trecut de cand 64 de tineri au murit la fel arsi de sarbatoarea aceasta draceasca.
    Dumnezeu sa aiba mila de sufletele lor.

    Apreciat de 1 persoană

  2. rr said, on noiembrie 1, 2017 at 3:25 pm

    Jacques Attali a spus in 2006:

    Fluxurile de imigrare se vor extinde şi vor scufunda statele naţiune. „Marea Britanie va deveni o ţară gazdă majoră, în special pentru cetăţenii din ţările Europei Centrale. In cele din urmă acestia vor spune la rândul lor, bun venit muncitorilor ucraineni, ei insisi înlocuiti de ruşi si de vasta populaţie chineza. „

    Tările durabile [ramase] vor invata ca un aflux de populaţie „este conditia ca ele sa supravieţuiasca. Într-un pasaj sinistru, Attali vorbeşte despre hoardele lumii a treia inghitind Vestul.”

    Mai numeroase ca niciodata masele se vor arunca asupra porţilor Vest-ului. Ele deja numara sute de mii în fiecare lună; această cifră va creşte la milioane, apoi zeci de milioane „.

    In media apar tot mai des stiri despre scaderea populatiei Romaniei, lucru care are impact asupra economiei, etc. Vor oferi ca solutie refugiatii ?

    Apreciază

  3. geo said, on noiembrie 1, 2017 at 3:55 pm

    http://www.homelandsecuritynewswire.com/dr20171030-eu-set-to-define-cyberattacks-as-acts-of-war-allowing-collective-military-response

    https://www.rt.com/news/408240-qatar-minister-nusra-aid-syria/

    http://www.allgov.com/news/top-stories/secret-1984-surveillance-memo-to-remain-secret-171025?news=860345

    http://thefreethoughtproject.com/las-vegas-survivors-mysteriously-died/

    http://www.computerweekly.com/news/450428966/EU-to-collect-biometrics-of-all-visitors-which-could-include-UK-citizens-post-Brexit

    http://massprivatei.blogspot.com/2017/10/police-and-nividia-are-turning-police.html

    http://charleshughsmith.blogspot.com/2017/10/what-kennedy-assassination-records.html

    http://www.zerohedge.com/news/2017-11-01/new-details-about-nyc-attacker-emerge-uzbek-president-offers-assist-investigators

    https://www.bleepingcomputer.com/news/security/mozilla-wants-to-distrust-dutch-https-provider-because-of-local-dystopian-law/

    https://www.hackread.com/usb-stick-with-heathrow-security-queen-data-found-on-london-street/

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/allwarsarebankerwars.php

    http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/CRASH/JFK_JR/jj.php

    http://themillenniumreport.com/2017/10/jfk-jr-told-the-world-who-murdered-his-father-but-nobody-was-paying-attention-5/

    http://investmentwatchblog.com/glyphosate-to-be-banned-across-europe-massive-war-raging-and-poison-pushing-monsanto-is-playing-dirty/

    https://www.rt.com/news/408346-russian-submarine-strike-isis-syria/

    http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

    http://www.newsweek.com/russia-putin-reveal-biggiest-mistake-trusting-west-688998

    http://www.breitbart.com/london/2017/10/25/half-migrants-italy-mentally-ill/

    http://www.pravdareport.com/hotspots/disasters/25-10-2017/139031-netherlands_mh_17-0/

    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/body-tragic-iraq-weapons-inspector-11428763.amp

    http://www.theregister.co.uk/2017/10/31/iphone_x_reviewers_struggle_to_admit_face_id_not_very_good/

    http://www.fort-russ.com/2017/10/dont-mention-it-russia-pardons-1.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+FortRuss+%28Fort+Russ%29

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4994898/Google-Maps-lets-space.html

    http://investmentwatchblog.com/winter-2017-predicted-to-be-catastrophic-how-to-survive-a-winter-storm-and-extreme-cold/

    http://investmentwatchblog.com/big-pharmas-total-corruption-and-control-over-u-s-lawmakers-now-being-exposed-by-the-global-news-media/

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5018141/ISIS-connection-anarchists-revealed-Ed-Klein-book.html

    http://www.shtfplan.com/headline-news/icelands-biggest-volcano-is-ready-to-erupt-as-europe-faces-a-disaster_10312017

    https://www.rt.com/news/408165-raqqa-coalition-occupied-not-liberated/

    https://sputniknews.com/us/201710291058645000-pence-says-weapons-equals-peace/

    http://www.wiproud.com/news/national/us-warns-of-n-korean-provocations-as-it-sends-bombers-carriers-to-region/847382859

    https://www.rt.com/news/408106-soros-influence-brussels-migration/

    http://www.zerohedge.com/news/2017-10-30/could-be-huge-gold-bar-certified-royal-canadian-mint-exposed-fake

    http://yournewswire.com/las-vegas-witness-gunmen-dead/

    https://www.intellihub.com/flight-records-indicate-a-covert-helicopter-rooftop-exfil-may-have-taken-place/

    https://www.gatestoneinstitute.org/11211/facebook-social-media-jihad

    http://www.foxnews.com/tech/2017/10/27/robots-will-be-100-times-smarter-than-humans-in-30-years-tech-exec-says.html

    http://tomatobubble.com/englishman_in_china.html

    http://www.geoengineeringwatch.org/former-er-physician-sounds-the-alarm-on-vaccination-dangers/

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 3, 2017 at 8:07 am

      … prea mult frate…
      Poate organizezi tematici, sectiuni… reusesti sa faci o selectie astfel incat din 7 stiri asemanatoare sa redai link la una, doua….
      Cu toata dorinta, eu nu pot sa le parcurg – nu am atat timp sa consum pe internet si as vrea sa aflu ce vrei sa ajunga – si – la mine.

      Apreciază

  4. Ioana said, on noiembrie 1, 2017 at 5:16 pm

    care mai de care mai planuite …DISCUR DE PARTID … mondial… http://basilica.ro/laborator-de-sociologia-si-geopolitica-religiilor-lansarea-lui-a-avut-loc-in-cadrul-conferintei-dumnezeu-isi-ia-revansa/ astia chiar ii pregatesc calea antihristului…

    Apreciază

  5. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 7:44 pm

    Tot de pe face book
    Via farmacist Madalina Hent-Peicu
    „In 17 ani de farmacie am vazut atatea cazuri incat as putea scrie romane întregi despre fiecare.
    Am ajuns sa cresc animale si sa comunic cu ele si sa imi dau seama ca au un spirit atat de bun si de nobil incat ma intreb ce rasa e omul de gandeste mereu doar pentru el?
    Cel mai trist este cand vezi raul din om si cum indiferenta lui o indreapta asupra propriului copil.
    El spune: eu sunt destept si stiu ca e bine sa il vaccinez pe copilul meu. El nu alege cu sufletul, el alege cu egoul. El stie. Stie de fapt din ce vede in jurul lui. Cand lumea lui este ingusta si manipulata prin frica nu intelege el decat un singur lucru: „frica”. De frica isi vaccineaza copilul si crede cu tarie ca e bine. Atatia copii bolnavi dupa aceste medicamente pentru ca sunt medicamente aceste vaccinuri, incat ajungi sa faci un tablou de boli imprevizibile.
    In 17 ani de munca cu omul nu vreau sa spun la nesfarsit ca meseria mea este una de duzina: vand si cumpăr si dau sfaturi mincinoase.
    Poti sa nu crezi la inceput dar dupa 17 ani ori ai ales sa vinzi si sa minti, ori iti lipseste discernamantul.
    Nu am ales sa mint si sa manipulez dar nici sa ma las manipulata doar pentru confortul meu personal.
    Eu am ales sa traiesc in adevar si nu e usor.
    Cand alegi cu sufletul nimeni si nimic nu te mai convinge ca e altfel.
    Cine a ales sa traiasca in alta stare își asuma intreaga responsabilitate.
    Nu trebuie sa oblig pe nimeni sa gandeasca cum gandesc eu dar nici sa fiu fortata sa gandesc cum vrea turma. Eu am trait cu sufletul dramele multor parinti si copii. Am cunoscut atatea situatii incat nu era nevoie sa ma convinga nimeni cu argumente stiintifice de unde veneau toate traumele lor. Toate dramele copiilor erau un semnal de trezire spirituala pentru parinti.
    Erau lectii dure pentru ei. Unii au inteles, altii nu.
    Cine vrea sa priceapa ca noi nu venim pe pamant fara rost merge cu o altfel de atitudine.
    Atitudinea schimba totul in oameni. Pentru cei care nu sunt convinsi ce sa faca cu ei si copiii lor, statul dupa cum vedem prin legi obligatorii stie mai bine.
    El, statul este si tata si mama. Vitreg evident.
    Asa ca nimeni nu se poate opune acestui stat vitreg decat daca isi schimba atitudinea. E ceva obscur care iti baga pumnul in gura, iti da nimic si iti ia tot ce ai mai pretios: copilul care este creatia lui Dumnezeu.
    Primesti un dar divin si iei la schimb un pumn de la stat.
    Pare o nebunie ce spun dar este o realitate.
    Vom avea de ales sa fim liberi si sa traim in adevar sau sa stam obligati si conditionati de legi facute de stat.
    Darul nostru divin, copilul, il predam statului pentru ca asa vrea el. Statul nu face copii, el ia copii. Nu stiu ce o sa faca cu atatia copii???
    Asa ca mai alegeti cat mai aveti timp cum vreti sa traiti, ca in anul viitor va fi tot mai greu si este nevoie de multa credinta si rugaciune la Dumnezeu sa nu ajungem in prapastie cu aceasta lege obligatorie momentan pentru vaccinuri nu doar pentru copii ci si pentru adulti.
    Am avut o copilarie frumoasa si mai putin zgomotoasa ca atitudine. Am invatat sa tac si sa vorbesc cand trebuie.
    Am vorbit cand trebuia si consider ca fiecare cuvant rostit a fost o vibratie pozitiva pentru constiinta acelor oameni care m-au cunoscut.
    Alegi cu sufletul si mintea cum e mai bine. Inima e mereu prima care iti spune ce trebuie sa faci: ascult-o!”

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 3, 2017 at 8:19 am

      Frumoas preluare, cu exceptia inceputului de tip „zoo”.
      Pentru a respecta Adevarul poate ca cineva -care se uzeaza pe Fese-Buci (scuzati, asta este reteaua lui Tuclaru’) sa- i spuna ca nu e chiar cum crede:
      „Sufletul animal detine numai ceea ce Sfintii Parinti au numit putere pasiva in care intra doar dorinta si pofta, pe langa puterea vitala (in baza careia sufletul isi zamisleste trupul si il intretine viu).

      Dintr-un astfel de suflet lipsesc puterile care il fac pe om ipostas al unei constiinte de sine statatoare, o persoana:
      – puterea duhovniceasca,
      – puterea contemplativa,
      – puterea rationala.

      Orientand dragostea noastra spre oameni, o orientam spre Dumnezeu in mod direct decat canalizand-o spre restul creatiei, caci numai in fiintele umane Il putem gasi salasluit pe Hristos.

      Ingrijirea pe care unii sfinti au aratat-o unor animale in pustie (Cuviosul Gherasim de la Iordan si leul „ascultator”) exemplifica restaurarea firii, depasirea stricaciunii si impacarea omului cu creatia.

      Nu ne-am referit – in cazurile patologice infatisate la inceput – nici la sfintii ocrotitori ai animalelor domestice (Sfantul Modest, Sfantul Trifon si altii), folositori prin rugaciunile lor semenilor crescatori de animale spre a le asigura sanatate si fertilitate necuvantatoarelor de pe urma carora acestia traiesc.

      Ne referim la cei care, traind intre oameni aflati in nevoi, intorc spatele acestora si isi focalizeaza dragostea in mod generos catre animale ce le satisfac placerea egoista.

      Daca ar ajuta constant un copil orfan sau un batran neputincios, nu si-ar satisface o placere si ar implini faptele milei trupesti si sufletesti.
      Dar, ce poate fi mai neplacut pentru omul robit patimii decat sa implineasca poruncile divine?
      Ar fi de apreciat, cel putin apelarea la solutia ajutorului indicat (prin sprijin financiar acordat unei institutii de caritate), din banii care prisosesc sau sunt cheltuiti pentru scopuri zoolatre.
      Ceea ce ii impiedica de fapt pe acesti frati intru zidire este inrobirea vointei.
      Atasati de obiectul patimii lor sufera la pierderea lui mai mult decat pentru oameni (nu neaparat straini), adesea rude sau prieteni. Jalnica stare pentru chipul Logosului divin, omul!”

      Apreciază

      • Maresalul said, on noiembrie 3, 2017 at 9:52 am

        Dar ce ii cu ZOO.Io un dau prietenia unui animal pe cea a unui om.Cu cat cunosc mai mult animalele cu atat vad adevarata fata a omenirii.Planeta e distrusa de om un de animale.Razboaie,distrugeri de paduri, mari,Animalele sant mai umane decat muuuuuuuuuuuulti..oameni,,

        Apreciază

  6. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 7:46 pm

    Ninel PEIA este cu Mircea Chelaru şi Peia Ninel.
    Sponsorizat
    ·

    Se mişcă Ţara, domnilor! Eşti patriot! Nu eşti membru încă! Vino alături de noi. Spune-ne câteva cuvinte despre tine la: iancujianu05@gmail.com
    Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)

    Românii sunt, în general, un popor domol, blând, suferitor, cum ar spune bunica mea, dar nu este deloc lipsit de putere de reacţie. Noi suntem contemplativi, preferăm să facem exerciţii de admiraţie, lăsăm acţiunea pentru mai târziu. Aceasta se explică mai ales prin faptul că ştim, avem experienţa aceasta, ştim că acţiunea aduce după sine fapte ireversibile, şi nu toate sunt bune. De asta îndurăm, noi, mai mult ca alte neamuri, dar asta nu ne face nici mai proşti şi nici mai indolenţi şi mai ales nu suntem lipsiţi niciodată de simţul observaţiei şi luăm foarte corect pulsul realităţii.

    Şi realitatea este că Ţara nu mai suportă nici nesimţirea tehnocrată, nici politicieni de carton, nici nivelul de trai care nu pare a se ridica vreodată, nici hoţii care ne-au lăsat fără industrie şi speranţe, nici Entităţile Asociative Externe SOROSISTE care îşi fac de cap pe pământurile noastre de parcă ar fi moşia lor. În ultimii 20 de ani, plini de promisiuni, românul nu s-a prea bucurat de nimic, în afară de dreptul de a fi slugi în ţara altora, pe jumătate din salariul lor, sau robi în agricultura mediteraneeană. Românii sunt sătui. Ei sunt sătui şi de trădătorii de ţară, şi de amploaiaţii acestora, şi de cei ce ne fac să credem că suntem proşti şi lipsiţi de un destin nobil. Cuţitul a ajuns la os. De aceea vă dau o ştire în premieră absolută.

    Ţara se mişcă, domnilor!

    Am informaţii precise că pe mai tot teritoriul României există şi se nasc în continuare asociaţii şi fundaţii, care au ca principal scop păstrarea conştiinţei naţionale. Grupuri de patrioţi din Regat, Oltenia sau Moldova, din Banat şi Ardeal, de peste Prut sau de peste mări şi ţări, patrioţii se adună, îşi strâng rândurile ca să arunce încă odată apăsarea nevăzută ce sugrumă România şi Românismul, Ţara şi Neamul. Se discută, spirite se aprind, dezbaterile sunt aprige, inamicii sunt peste tot. Dar, Ţara se mişcă, domnilor! Aceste grupuri sunt pe cale să se unească şi vor să ceară dreptul unui viitor corect pentru România. Salvarea Patriei nu o pot realiza decât patrioţii. Mai mici, mai mari, avuţi sau amărâţi de sărăcie, oastea cea mare a Ţării se adună.

    Bulgărele de zăpadă a pornit la vale!

    În curând vom vedea şi avalanşa!

    Esti patriot! Nu ești membru încă. Vino alături de noi. Spune-ne câteva cuvinte despre tine la: iancujianu05@gmail.com

    Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)

    Apreciază

  7. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 7:47 pm

    Cristian Niculescu
    29 octombrie la 08:57 ·

    Iată unde vom ajunge din cauza vaccinării obligatorii. Mi-am amintit o chestie extrem de simplă, cu dedicație pentru ”inteligenții” care susțin că cei nevaccinați îi pun în pericol pe vaccinați.
    Mergi – ca turist sau la muncă – într-o țară asiatică sau africană unde vaccinarea nu e obligatorie, dar unde există tot felul de boli, pentru care tu, străinul, trebuie să te vaccinezi. Și te vaccinezi și pleci acolo. Stai o vreme între oameni nevaccinați, purtători de diverși microbi, pentru că acolo vaccinarea nu e obligatorie. Dar tu cică ești protejat, fiind vaccinat.
    Deci, cum e? De ce un adult vaccinat care muncește într-o țară cu boli tropicale, de exemplu, poate sta acolo între mulți indivizi nevaccinați? De ce un copil nevaccinat nu poate sta într-o clasă de copii vaccinați, deci protejați?
    Ce-mi scapă mie?
    Scenariul 2: înainte să te întorci din țara africană tocmai ai luat un microb rezistent 2 zile. Tu nu știi nimic, că ești vaccinat contra microbului. Dar îi contaminezi pe ceilalți, din avion sau din țara în care te întorci.
    Cum e?
    Una peste alta mă pregătesc și caut un avocat, pentru că n-am de gând să mă las vaccinat obligatoriu. Sper să ne asociem mai mulți și să facem un proces răsunător contra acestei nebunii. Nu uitați să vă faceți analizele pe cât se poate de complete, înainte ca legea să intre în vigoare, ca să vedeți unde sunteți cu parametrii sănătății. Pentru ca apoi, dacă vă vaccinează forțat, să puteți demonstra cum vi s-a deteriorat starea, legat de efectele adverse. Insistați mai ales pe depistarea/testarea alergiilor pe care le puteți avea fără să știți.
    Cu cât mai mulți vor face asta se va putea demonstra că există o legătură de cauzalitate între vaccin și daunele produse de acesta. Avantajul de bază al pro-vacciniștilor este că nimeni nu a monitorizat really, într-un studiu serios, efectele post-vaccin și legăturile de cauzalitate între diverse afecțiuni apărute după. Nimeni nu vrea, de fapt, s-o facă.
    Vă reamintesc ce-a spus doctorița audiată în Parlament, legat de legea vaccinării obligatorii:
    ”Nu avem niciun mijloc de a prevedea ce efecte negative produce un vaccin și cui (…) Una dintre problemele grave este contaminarea biologică a vaccinurilor. Virusurile preiau ADN din țesuturile umane pe care sunt cultivate și îl transmit persoanei vaccinate.” (Dr.Anca Nițulescu).
    Declarația ei o găsiți aici:

    Apreciază

  8. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 7:50 pm

    Leonard Chesca
    Urmăreşte
    30 octombrie la 19:00 ·

    Cum să neutralizezi un vaccin

    Știaţi că dacă vaccinurile nu sunt date, statul Român plăteşte o amendă către nimeni alţii, decât firmele producătoare?! O asemenea clauză nu se putea strecura în contract doar din prostie – e clar că suntem lucraţi metodic, cu concursul autorităţilor. Cineva ne vrea bolnavi pe viaţă şi incapabili de procreere, idealul acestei aşa-zise elite fiind o Românie cu 15-16 milioane de suflete, care să cumpere toată viaţa lor, medicamente scumpe pentru a controla îngrozitoarele simptome induse de aceste vaccinuri.

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 3, 2017 at 8:22 am

      Daca esti prost (nu zic… hot ca furi banii cetatenilor si-i dai, desigur cuavantaje mascate) oprestete-te, nu fi si violator ori – mai rau – criminal!
      Daca ai luat substantele aste, arunca-le – trece-le pe „pierderi planificate” dar LASA OAMENII IN PACE!

      Apreciază

  9. un magar said, on noiembrie 1, 2017 at 7:51 pm

    Apreciază

  10. vlad tepes said, on noiembrie 1, 2017 at 7:52 pm

    Usor, usor din tara crestina de 2000 de ani, vom deveni pe nesimtite(datorita Iudelor care ne conduc), o Colonie cretina cu Semiluna. Iudele si slugoii din fruntea tarii isi vor motiva tradarea prin faptul ca aduc fortza de munca.
    Da, da, vor aduce fortza de munca pt atentate, violuri, batai, haos si boli! Cum hoti autohtoni avem cat cuprinde, Colonia Romania s-ar putea numi in viitorul apropiat, „tara lui Ali Baba si celor 40 de hoti”!

    Apreciat de 1 persoană

  11. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 7:55 pm

    Facebook amenință administratorii de la „Referendum pentru România” cu închiderea paginii, pentru că nu ar respecta „standardele comunității”
    „Referendum pentru România” este o pagină de facebook care susține inițiativa legislativă de revizuire a Constituției și redefinirea căsătoriei ca fiind uniunea „liber consimțită …
    activenews.ro

    Apreciază

  12. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 9:26 pm

    Pilda zilei
    Cerul, Pământul şi Lumea

    Într-o zi, un om simplu, cunoscut pentru viaţa sa curată, a fost întrebat de un vecin: – Cum faci tu de eşti totdeauna atât de mulţumit ? Niciodată nu te-am văzut supărat. – Foarte simplu – a răspuns celălalt. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, privesc întâi cerul. Aşa mi-aduc aminte de Dumnezeu, de milă şi de bunătate. Apoi privesc pământul. Astfel îmi amintesc de moarte şi de Judecata de Apoi. În cele din urmă, privesc în jurul meu, lumea întreagă ce se trezeşte în fiecare dimineaţă la viaţă. Aşa mi-aduc aminte de semenii mei, de cei care suferă de boli sau neputinţe, de cei ce au o viaţă mai grea decât a mea şi pe care i-aş putea ajuta. În felul acesta mă bucur pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce pot face.
    Bunătatea izvorâtă din dragoste aduce totdeauna linişte şi mulţumire, atât în sufletul celui care primeşte cu recunoştinţă, cât şi în sufletul celui care dăruieşte cu drag.

    “Cine este bun mai bun să se facă
    şi cine a biruit ispita să se roage pentru cel care e încă în ispite.”

    Apreciază

  13. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 9:30 pm

    „Ca să ai îndrăzneala să afirmi public în 2017 dintr-o poziție de „oficial” că „dreptul la viață poate fi îngrădit în anumite condiții” – și că „ei, copiii, aparțin statului, nu părinților”, trebuie să fii absolut sigur că te adresezi unei mase de oameni care poate fi ușor distrasă de la conștientizarea puterii pe care i-o dă unitatea în cuget și în simțire!”

    * * * * *

    Auzi, omule, te tot lauzi aici, pe Facebook, ca vrei să te trezești în conștiință, să te eliberezi de tot ce te îngrădește, că vrei să devii ființă spirituală. Îhâm! Cum? Cedându-ți drepturile umane fără crâcnire, fără informare? Bravo, felicitări!

    Să știi că iadul este iluzia raiului construită pentru cei care, în căutarea divinității, înscăunează pe oricine în tronul lui Dumnezeu.

    Trezește-te până nu e prea târziu!
    https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcristelageorgescu.ro%2Fobligativitatea-vaccinarii%2F09%2F2017%2F&h=ATPsJsQr1cOHmLAtOmIbmOVqeRRPakobJxNbOPq3LOuR-B-QSqDubHAqQmINymgZAMnlJPCVjeAtJjOUT0zy1TxkM7W_NcenMuwxd4t8FLl7KOxGk93rKSgG2YYh57beOAxRC01fbWGZqFYUKwbhYp8SzkAD7ITr8d6b7AfnvOohan_NUtpe62_A3nes99vzmE0IzrXKDzFTLOnyCGN3-j0uuEQqQ61cPIUx55NL-YqYjgVM32Y1xNc41iVGMq0fr2b5JoWW_5d8VwiqQ-2yazoaxqdnDuzyAjhSwQ

    Apreciază

  14. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 9:56 pm

    Despre vaccinuri

    Apreciază

  15. sica said, on noiembrie 1, 2017 at 10:12 pm

    Apreciază

  16. HH said, on noiembrie 2, 2017 at 9:55 am

    Salut Saccsiv,

    Mi-a scris un apropiat ca pe 4 nov. sambata e iarasi protest in Bucuresti, impotriva obligativitatii vaccinarii. Dar nu stiu unde si la ce ora?

    Sambata 4 Nov 2017 mergem pentru a-5-a oara la Bucuresti,

    pentru a ne ruga si influenta decizia deputatilor privind ……..
    proiectul Legii Vaccinarii Adultilor si Copiilor României.

    Cu nevasta, cu pancarte, cu copil, cu portavoce, cu căţel, cu purcel,
    cu pliante, cu chifle, cu sloganuri, cu sticle şi borcane,
    cu inima, cu mintea, cu lacrima si cu batista, cu stinţii şi îngerii,
    cu voievozii si martirii.

    Doamne ajuta!

    PS. va atasez doar un Memoriu al Medicilor Constanteni,
    pentru care au semnat deja peste 23 de doctori, lista o vom
    afisa la finele saptamanii. Deasemea va putem informa ca

    s-a discutat cu multi dintre cei ce vor vota, rugam sa continuam

    discutiile la cabinetele lor din teritoriu, mai abitir acum la finele sapt.

    Bucurie!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 2, 2017 at 11:41 am

      HH

      Nici eu nu stiu. Daca afli mai multe, da-mi te rog un semn.

      Apreciază

      • HH said, on noiembrie 2, 2017 at 8:20 pm

        Salut am postat mai devreme. Am aflat locatia. Parc izvor ora 16:00. Daca tu nu stiai riscam sa fim f putini. Eu de aici culeg noutatile… acum cum consideri si tu. Eu zic sa trimiti mai departe sa afle lumea. Initiativa aliantaparintilor.ro seara frumoasa.

        Apreciază

  17. octavpelin said, on noiembrie 2, 2017 at 10:26 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  18. stef said, on noiembrie 2, 2017 at 1:31 pm

    CINE CREDE INTR-UN SONDAJ SECURIST CARE POATE PREZENTA LEJER CIFRE FALSE??
    Tot asa se incerca manipularea perceptiei publice prin niste sondaje „reglate” psihologic chiar in septembrie 2015 cand a inceput invazia islamista catre Europa ! Banii cabalei sataniste curg masiv catre oengeurile si agenturile cu caracter terorist de la Bucuresti! In plus discursul proglobalist al tovarasului Hellvig tinut la universitatea de la Timisoara spune totul despre directia in care este impinsa Romania!

    Apreciază

  19. stef said, on noiembrie 2, 2017 at 2:08 pm

    Imaginea mea asupra actualei guvernari si legilor suspecte ,anticrestine, antiumane ,totalitare care se dau este ca avem la putere un Guvern antihristic!
    Neosecuritatea a dezvoltat la maxim aparatul de supraveghere si spionaj in ultimii doi ani- tocmai luna trecuta au facut noi achizitii de logistica!
    Controlul asupra politrucilor este mentinut prin dosare si santaj – asa se aproba tot ce inseamna diktat globalist! – Au fosta lasati sa-si faca salarii si pensii porcesti NUMAI sa nu-si depaseasca rolul de marionete!
    Problema invaziei islamiste este FUNDAMENTALA pentru viitorul apropiat si daca nu ne opunem MASIV ne vom trezi intr-un LAGAR de concentrare sub o supraveghere draconica pe motiv de amenintari teroriste , otraviti si mutillati de Trupe Militare de Vaccinare Fortata pe motiv de epidemii aduse de migratori!
    ATENTIE la modul parsiv in care este ignorat Referendumul pentru Familie – Vedeti ce se intampla in Spania unde va incepe REEDUCAREA si INDOCTRINAREA HOMOSEXUALA a INTREGII SOCIETATI prin legile sataniste ale Podemos!
    Si mai grava este atitudinea conducerii BOR in toate problemele enumerate mai sus si in special in problema Invaziei Islamiste – Au primit milionul de EUR de la Guvern si acum este LINISTE…Trinitasul suna infricosator de identic cu restul oficioaselor de propaganda .

    Apreciază

  20. HH said, on noiembrie 2, 2017 at 8:11 pm

    Saccsiv, salut din nou, stii ca ti-am scris mai devreme.

    Persoana cu care amluat legatura este vicepresedintele asociatiei alianta parintilor.
    Protestul impotriva vaccinarii obligatorii are loc sambata 04.11.2017 Ora 16:00 Parc izvor
    Redau mai jos exact cuvintele din sms: „gen spectacol cu vedete ce sustin aceasta cauza”. Deci pe langa protest ma gandesc ca vor fi si vedete care sustin normalitatea. Nu mi-a dat nume dar imi vine in cap Vlad Mirita si Olivia Steer, dl. Virgiliu Gheorghe.
    Deci raspandeste te rog, nu e zvon; el e din Constanta si a venit si la lantul uman si la izvor pe caldura aia naucitoare.

    De data asta pentru ca nu s-a auzit nimic, desi eu de la tine imi luam informatiile riscam sa fim putini….

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 2, 2017 at 8:55 pm

      HH

      Nu vreau sa punem oamenii degeaba pe drumuri.

      N-are Asociatia asta un blog, site, cont facebook, ceva unde sa putem vedea anuntul?

      Apreciază

      • Mihai said, on noiembrie 3, 2017 at 10:33 am

        Am înțeles că și la Piatra Neamț dar duminică

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.