SACCSIV – blog ortodox

RAZBOIUL MONDIAL: stabilirea taberelor in functie de raportarea la sexul anal?

Posted in BRICS, HOMOSEXUALITATE, lesbiene, NATO, razboi, RUSIA, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on iulie 11, 2023

In preambul, un articol din Adevarul, Războiul cu Rusia ar putea schimba mentalitatea ucrainenilor față de soldații LGBT: „Sunt o familie”:

Primii soldați homosexuali declarați din Ucraina speră că țara lor va legaliza căsătoriile între persoane de același sex.

Săptămâna aceasta, Estonia a devenit prima țară care a făcut parte din Uniunea Sovietică ce a legalizat căsătoriile între persoane de același sex. Kaja Kallas, prim-ministrul, a declarat că a fost o decizie care „dă ceva important multora”.

Primii soldați homosexuali declarați din Ucraina speră că Ucraina va fi următoarea și recunosc contribuția în timpul războiului a soldaților săi LGBT.

Un proiect de lege privind uniunea civilă care ar legaliza parteneriatele între persoane de același sex a fost adus în parlamentul ucrainean, dar războiul a făcut ca acesta să fie amânat discuțiilor, scrie The Telegraph.

Alina Sarnatska, un soldat în vârstă de 36 de ani care luptă în Donbas, a spus că prietena ei nu ar putea afla ce s-a întâmplat cu ea dacă ar fi ucisă sau rănită în acțiune. „Dacă aș muri în război”, a declarat ea pentru The Sunday Telegraph, partenera ei nu ar putea „obține nicio informație despre mine pentru că nu este soția mea”.

Schimbarea legii ar permite, de asemenea, cuplurilor de același sex să ia decizii medicale, să-i îngroape pe cei dragi în conformitate cu dorințele lor și să primească sprijin din partea statului.

Ea a spus că legile actuale înseamnă că partenera ei „stă singură acasă, așteptând, știind că sunt într-un batalion din Donbas. Este groaznic. Este atât de groaznic.”

Cincizeci de mii de soldați LGBT

Nu există cifre exacte a numărului de soldați LGBT care servesc în forțele armate ucrainene, dar LGBT Military, un cont de Instagram care postează fotografii cu soldați homosexuali și lesbiene, estimează cifra la aproximativ 50.000.

Pentru Alina, războiul a accelerat o schimbare pozitivă a atitudinii ucrainenilor față de soldații homosexuali și lesbiene declarați.

„Când evacuezi pe cineva ca medic și ești homosexual, nu-ți cere să te oprești și să aștepți un alt medic”, a spus ea. „De când a început războiul, nu a fost important cine este homosexual sau cine este lesbiană – vrei să fii în viață”.

Soldații sunt o familie„, adaugă ea. „Nu poți fi într-o familie cu alte persoane și să nu le spui despre partenerul tău sau despre tine.”

 

Comentariu saccsiv:

Este, desigur, un articol propagandistic.

Iar cifrele sunt uluitoare. Chiar sa fie 50 000 de homosexuali si lesbiene in armata ucraineana? E enorm. Proportional ar insemna ca deja membrii LGBT nu mai sunt o minoritate in Ucraina, ci o parte consistenta a populatiei.

Sau poate ca majoritatea homosexualilor si lesbienelor din Ucraina au pus mana pe arme pentru a apara valorile Uniunii Europene din care Ucraina vrea sa faca parte? Iar cum principala valoare a UE e LGBT, evident ca si respectiva tara face deja pasi decisivi:

La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a comunității LGBTQ iar Rusia a hotarat taman pe dos, blocarea site-urile care contin propaganda LGBT

Si nu e doar valoarea fundamentala a Uniunii Europene, ci si a celorlalte tari NATO. Iata doar cateva exemple din bombardamentul de stiri la care suntem supusi in ultima vreme:

Arhiepiscopul de York (Biserica Anglicană): Primele cuvinte ale rugaciunii „Tatal nostru” sunt problematice din cauza cuvantului „tata”

Irlanda: Arhiepiscopia catolica din Dublin găzduiește o „slujbă ecumenică de rugăciune LGBT”

Video: Luna Mândriei LGBT la Catedrala „St. John The Divine” din New York

Concursul MISS Olanda 2023, câștigat de un transsexual

Sorana Cîrstea a fost acuzată de homofobie și transfobie, după ce a promovat valorile tradiționale pe contul ei de Instagram

Estonia devine prima națiune baltică care legalizează căsătoriile între persoane de același sex, permisă în doar 35 de țări din lume

La un eveniment Pride din orașul New York, activiștii LGBTQ au scandat “venim după copiii voștri”

CUM FUNCTIONEAZA: Regizorul serialului „The Last of Us” spune că a vrut să păcălească publicul heterosexual să se uite la „romantismul gay” al episodului 3

BLASFEMIE: O expoziție woke la Parlamentul European stârnește furie

CEDO: România trebuie să recunoască şi să protejeze familiile formate din persoane de acelaşi sex

FOTO: Un magazin IKEA din București a ridicat un uriaș steag LGBT

Propaganda LGBTQ din România recunoaşte că vrea să ‘formeze copiii de mici’: ‘În curând toată populaţia lumii va fi queer’

SCOALA BRITANICA: Copii de șase ani puși să scrie scrisori de dragoste pentru homosexuali

Creșterea și educarea COPIILOR în vederea pregătirii lor pentru acceptarea genului fluid îmbrățișând SATANISMUL, este acum subiectul principal al celor de la Disney în producțiilor lor de ‘divertisment’

Pare ca asta defineste deja una dintre taberele unui potential razboi mondial militar. Caci un razboi economic deja exista.

In cealalta tabara, anume Rusia, chestiunea e taman pe dos:

Schimbarea sexului va fi INTERZISĂ prin lege în Rusia

Rusia: Legislația care interzice „propaganda LGBT” inclusiv în rândul adulților a fost adoptată de Duma de Stat

Vladimir Putin vrea ca noua Constituție să îl menționeze pe Dumnezeu și să prevadă interzicerea căsătoriilor homosexuale

Vladimir Putin a semnat amendamentul la Constitutie ce interzice casatoriile homosexuale

Vladimir Putin: Cât timp voi fi eu președinte, nu vom avea „părinții #1 și #2”, ci aceștia vor fi “mamă” și “tată”

Legea ruseasca obliga Netflix sa elimine din sectiunea pentru copii filmele de desene animate care fac propaganda LGBT

E oare Rusia singura in aceasta tabara? Economic, nu:

Egiptul si Iranul au solicitat aderarea la BRICS

Belt and Road Initiative (BRI – Inițiativa ‘Centura și Drumul’ sau Noul Drum al Mătăsii) vine în forță în 2023 dupa un puternic parteneriat geostrategic China – Rusia

OPINIE. Petroyuanul: Xi Jinping a făcut o ofertă greu de ignorat pentru Peninsula Arabică

OPINIE: În Eurasia, războiul coridoarelor economice este în plină desfășurare

Întâlnire Arabia Saudită – Iran, la Beijing, după ce, ca urmare a intermedierilor asigurate de China, guvernele de la Riad și Teheran au convenit să reia relațiile diplomatice

Analiză: Statele din Golf trec la digital cu China

Sunt tarile cunoscute ca apartinand Sudului Global. Si cam toate au aceeasi parere cu Rusia despre homosexualitate. Ba chiar mai dur:

Uganda a adoptat pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață pentru persoanele din comunitatea LGBTQ

Aceasta tabara, va deveni, fie si partial, si una militara? Nu stiu. Iata insa, de exemplu, ce putem citi in articolul Fiul președintelui ugandez Yoweri Museveni, Muhoozi Kainerugaba, susține că va trimite trupe ugandeze pentru a apăra Moscova în cazul unei amenințări „imperialiste”. de pe Pro tv:

„Spuneți-mi putinist dacă vreți, dar noi, Uganda, ar trebui să trimitem soldați pentru a apăra Moscova dacă aceasta ar fi amenințată vreodată de imperialiști”, a scris el pe Twitter.

În Africa, noi credem doar în președintele Putin atunci când este vorba despre Europa de Est. Occidentul își pierde timpul cu propaganda sa inutilă pro-Ucraina. Rusia, China, Africa, India, America de Sud vor învinge în Ucraina. 75% din umanitate va câștiga împotriva a 15%.”, a adăugat fiul președintelui, un susținător fervent al lui Vladimir Putin.

[…]

Uganda s-a abținut de la voturile ONU privind conflictul ucrainean, inclusiv în februarie, cu ocazia împlinirii unui an de la invazia Rusiei în Ucraina, prin care se cerea Moscovei să-și retragă trupele din țară.

În iulie, în timpul unui turneu în Africa al ministrului rus de externe Serghei Lavrov, Kainerugaba a declarat, referindu-se la Rusia: „Cum putem fi împotriva cuiva care nu ne-a făcut niciodată rău?”

Rusia a avut în mod tradițional legături puternice cu Africa, datorită sprijinului acordat mișcărilor de independență de pe continent, care se luptau la acea vreme cu puterile coloniale.

Muhoozi Kainerugaba este considerat ca fiind un succesor foarte probabil al tatălui său, Yoweri Museveni, în vârstă de 78 de ani.

 

Comentariu saccsiv:

Sunt declaratii belicoase. Se va trece insa si la fapte? Teoretic este posibil, dat fiind ca chiar Occidentul impinge Sudul Global sa nu adopte o atitudine neutra:

Occidentul către Sudul Global: ‘nu puteți rămâne neutri’ față de războiul din Ucraina, sunteți ori cu noi, ori împotriva noastră

Pe de alta parte, in tabara NATO par ar fi unele exceptii. De exemplu, Turcia:

VIDEO | Erdogan, discurs după victorie: LGBT-ul nu ne va infiltra. Familia este sacră, vom renaște

Dar, totusi, Turcia joaca rolul de mediator intre Rusia si NATO pe diverse chestiuni. Ca, de exemplu, in problema granelor:

Rusia oferă o extindere de 60 de zile a acordului de transport al cerealelor prin Marea Neagră

Sau Ungaria:

Comisarul european pe Justiție anunță că va impune LGBT în Ungaria chiar dacă „marea majoritate a populației” nu susține

Dar Ungaria refuza sa participe la frontul anti rus:

Ungaria nu-l va aresta pe Putin dacă va intra pe teritoriul său

Singura exceptie reala, a unui stat NATO a carui conducere nu se grabeste sa adopte valoarea fundamentala a Occidentului (adica doctrina LGBT) dar este si profund rusofoba, ar fi doar Polonia:

Polonia protestează după ce Comisia Europeană a blocat fonduri UE pentru câteva oraşe ce au adoptat rezoluţii anti-LGBT

Dar exceptia intotdeauna confirma regula…

Asadar, stabilirea taberelor viitorului razboi mondial se va face in functie de raportarea la sexul anal?

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. voicusoft said, on iulie 11, 2023 at 1:49 pm

    Articolul e propaganda in toata regula, si avand in vedere faptul ca 140 de firme de PR lucreaza pt guvernul ucrainean (aici sunt banii dumneavoastra) + faptul ca ucrainienii mint cum respira, e foarte probabil sa nu fie aproape deloc LGBT-isti in armata ucrianeana sau foarte putini care au fost dusi cu arcanul la razboi.

    De notat o chestie: sondajele de opinie facute pe timp de razboi intr-o tara aflata in beligeranta nu valoreaza absolut nimic, asta o poate spune orice sociolog.

    Ca urmare, orice sondaj apare din Ucraina cum ca majoritatea ucrainienilor sunt de acord cu lgbt, majoritatea ucrainienilor vor nato, majoritatea ucrainienilor vor razboi in continuare e egal cu zero. Motivele sunt simple: 1. oamenii sunt coplesiti de emotie si isi schimba starile si opiniile de la o zi la alta si 2. e dictatura brutala (lege martiala + stare de asediu + stare de mobilizare + stare de razboi) ca urmare unii daca vor raspunde la intrebari vor spune ce vor autoritatile sa auda de frica.

    In razboiul din Ucraina parerea oamenilor de rand nu conteaza, sunt ferm convins ca majoritatea covarsitoare ar vrea ca razboiul sa se incheie ieri si, mai mult ca sigur, nu sunt pro-LGBT, avand in vedere profilul psihocultural al tarii.

    Doar ca democratia acolo e, in acest moment, total inexistenta si toata lumea e sub bocanc, ca urmare guvernul ucrainean si papusarii lor spun ce vor si fac ce vor, ca nu exista consecinte pentru ei. Lumea nu iese in strada ca e lege martiala. Doar daca populatiei ii ajunge cutitul la os si face o revolutie ce poate duce la un razboi civil sangeros, altfel schimbari nu vad acolo. Odata intrat in razboi, nu mai iesi decat cu picioarele inainte, ca in masonerie. Iar problema e ca popoarele slave din estul europei au o toleranta ridicata la pierderi umane si suferinta, iar stapanii stiu asta si profita de asta. Chiar mizerabilul de George Soros a scris despre asta in 1993 ca justificare pentru extinderea NATO: aia din est au toleranta ridicata la pierderi mari pe timp de razboi.

    Legat de tabere, e din ce in ce mai clar ca, la nivel global, se formeaza 2 tabere din ce in ce mai clara:

    1. Occidentul colectiv (posibil sa fie condus de antihrist deja, doar ca nu s-a aratat) – SUA, UE,NATO, UK, Australia, Noua Zeelanda, Japonia, Coreea de Sud, Turcia (joaca la 2 capete).
    – aici se promoveaza la greu LGBT, imigratia necontrolata, deznationalizarea, secularismul, fascismul corporatist dar si controlul digital

    2. BRICS: Rusia, China, India (inca aparent joaca la 2 capete), Africa de Sud, Brazilia (aparent la 2 capete, dar nu sunt sigur) la care, posibil sa se alature in curand Arabia Saudita, Emiratele Arabe unite si o multime de tari musulmane si africane. Si Turcia si Asia Centrala in viitor
    – aici se pozitioneaza anti-LGBT, toleranta e scazuta fata de imigratia necontrolata, nationalismul, religia, conservatorismul dar si controlul digital

    Noi facem parte din tabara 1 a Occidentului Colectiv.

    Aceste 2 tabere sunt intr-un fel de razboi rece, cel putin capii taberelor si, Doamne Fereste, o conflagratie mondiala ar putea avea loc in viitor intre aceste 2 tabere.

    Ambele tabere nu au o problema cu controlul digital, vaccinarea obligatorie, etc. Diferendele apar la nivel de ideologie in zona culturala mai mult.

    Apreciază

  2. Copaci said, on iulie 11, 2023 at 2:32 pm

    Iartă-ne Doamne și miluiește-ne pentru ororile acestor vremuri. Ajută-ne Doamne să fim buni și iubitori, drepți și plin de compasiune, iertători și plini de credință de nezdruncinat în Tine ! Cu Dumnezeu înainte !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Oarecare said, on iulie 11, 2023 at 4:56 pm

    https://doxologia.ro/mintea-n-iad-cand-ne-asumam-constient-chinul-de-trai-intr-o-lume-decazuta-punandu-ne-speranta/
    Avem nevoie să ne depărtăm de tehnologie, avem nevoie de scop şi direcție.
    Bunul Dumnezeu să ne ajute să le avem! Iar noi să facem tot posibilul să fie!

    Apreciază

  4. Grigore said, on iulie 11, 2023 at 5:07 pm

    Era o teorie cu pionii negri si albi. Daca e asa atunci… Rusia e regele alb si regina de alb e China!

    Sa nu ne imbatam cu apa rece, Rusia e cu platile si toate cele in tabara antihristica mai ceva ca tarile occidentale. China nu mai zic, e cea mai croita tara pentru imparatia antihristica.

    Acesta nu e un razboi intre NATO si Rusia. Sau intre America si Rusia.
    Acesta este un razboi indreptat impotriva Ortodoxiei!

    Apreciază

  5. abc said, on iulie 11, 2023 at 5:09 pm

    Azilele groazei.
    Singura solutie.
    Singura.

    Dragi romani.
    Abandonand modul de viata milenar al vostru, familia sa aiba grija de batranii sai, sa stea in casa cu ei pana mor, precum este in luma araba, asiatica, in lumea tiganilor, v-ati condamnat singuri la astfel de sfarsit.
    Nu va faceti iluzii, toti veti muri cu zile in asa zisele azile, abandonati de propriii vostrii copii, copii pentru care toata viata v-ati luptat sa le claditi un viitor.
    Naivilor, aduceti-va batranii acasa si refaceti vechea familie, ca va bate Dumnezeu, nu-i duceti in orfelinate caci la fel veti sfarsii si voi.
    100%.
    Cu ranga veti fi batuti, sedati, omorati in chinuri.
    Asta ati facut parintilor vostrii asta veti primii si voi.

    Apreciat de 1 persoană

    • Oarecare said, on iulie 11, 2023 at 6:12 pm

      Dar în cazul în care un bătrân este bolnav și are nevoie de îngrijire de specialitate?
      Nu ar trebui să existe undeva unde să o poată primi? Există Alzheimer și multe altele!

      Apreciază

      • Gigimutu said, on iulie 12, 2023 at 8:33 am

        Daca as fi batrin și bolnav

        iar „îngrijirea de specialitate” din azil ar fi bătaia, înfometarea, lipsa de grijă a personalului din azil, atunci cu siguranță să prefera sa mor acasă.

        Apreciat de 1 persoană

  6. Geo said, on iulie 11, 2023 at 6:48 pm

    https://sansanews.ro/foto-soferul-decedat-dimineata-pe-dn2e85-un-cunoscut-si-iubit-preot/

    Dumnezeu să te aibă în pază, Părinte!

    Apreciază

  7. […] RAZBOIUL MONDIAL: stabilirea taberelor in functie de raportarea la sexul anal? […]

    Apreciază

  8. […] RAZBOIUL MONDIAL: stabilirea taberelor in functie de raportarea la sexul anal? […]

    Apreciază

  9. […] RAZBOIUL MONDIAL: stabilirea taberelor in functie de raportarea la sexul anal? […]

    Apreciază

  10. […] RAZBOIUL MONDIAL: stabilirea taberelor in functie de raportarea la sexul anal? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.