SACCSIV – blog ortodox

Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 18, 2017

Va amintiti?

Rusia e vinovata de treaba cu refugiatii:

TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

Tot Rusia e in spatele celor ce au ceva de comentat impotriva fracturarii hidraulice:

CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

Si in general Rusia este vinovata de tot raul din lume dar mai ales, ea e in spatele tuturor ticalositelor miscari ce se opun prea binelui ce vor sa ni-l ofere, din multa iubire de oameni, papusarii. De la cei ce se opun organismelor modificate genetic si pana la cei cu nationalismul in cap, cu totii, sunt inregimentati de fapt sub steagul Kremlinului, care-i finanteaza si le traseaza liniile directoare anti sistem.

Iar vigilentul ziarist Rares Bogdan si invitatii sai au mai identificat o lucratura nemernica a Rusiei. Cei ce se opun Sinodului din Creta sunt oamenii Kremlinului:

De fapt era cu totul evident ca cei ce au ceva de zis impotriva iubirii ecumeniste nu pot fi decat niste dusmani ai pacii. Si cine este cel mai mare dusman al iubirii mondiale? Rusia. Asa ca toate erau deja mult prea clare.

Ce dogme? Ce invataturi perimate spuse de tot soiul de barbosi de pestera acum sute de ani? Astea-s aiureli de Kremlin …

UPDATE

Intre timp, Rares Bogdan a mai descalcit un minster:

 

ULTIMA Ora: Acum in Sinodul BOR. Episcopul de Huși a demisionat. A scutit BOR de o complicație și mai mare. Pata pe obrazul bisericii oricum rămâne si cineva a avut grija sa porneasca de la Răsărit ventilatorul la maxim. Încă exista frustrări majore după Sinodul ecumenic din Creta când BOR a preluat prin Nifon, episcopul de Târgoviște „externele” la nivelul ortodoxiei. (Mai multe duminica seara la 21.00). Era extrem de complicata excomunicarea, caterisirea și practic trebuia ca in Sinodul de astăzi sa se voteze un regulament și abia in următorul sa se voteze excomunicarea din cadrul BOR. sursa

 

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. radu59 said, on august 18, 2017 at 5:51 pm

    Rares Bogdan se baga ca musca-n …lapte in probleme care-l depasesc.La fel a facut si in problema vaccinuriror si in altele.Nu-l inteleg….

    Apreciază

  2. Fratele Mihail said, on august 18, 2017 at 6:15 pm

    Similar cu cele zise de Rareș Bogdan, am văzut la B1 TV o emisiune în care Adrian Papahagi și Mihail Neamțu acreditau aceeași idee că sinodul din Creta a fost boicotat intenționat de ruși tocmai datorită faptului că se vor primii în Ortodoxie. Fără a aminti de apostaziile semnate acolo de către ierarhi și faptul că și alți ierarhi nu au semnat documentele sinodale.

    Apreciază

    • Mihai said, on august 18, 2017 at 8:59 pm

      Sforari din spatele lui a zis so pe ei, dar ceea ce nu știe acest maimuțoi este faptul că kiril este mai eretic decât ERETICII, sau le este ciuda că kiril ia și întrecut?

      Apreciază

    • Valentin said, on august 18, 2017 at 10:31 pm

      Sau capul lor eboicotat de neuronii responsabili de gândire

      Apreciază

  3. Valentin said, on august 18, 2017 at 10:29 pm

    S ia exemplu si ceilalți ss își dea demisia

    Apreciază

  4. legionarulortodox said, on august 18, 2017 at 10:59 pm

    Prostilor, Mihail Jar, a fost facut Arhiepiscop, ieri, la Kiew, de catre Onufrie al Kievului, pe cine a pomenit Onufrie al Kievului la Liturghie, evident ca pe Patriarhul Kiril! Are logica si este posibil sa fie adevarata informatia ca Biserica rusa s a implicat in destabilizarea BOR.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 19, 2017 at 9:26 am

      legionarulortodox

      Sa-ti fie rusine, nesimtitule. Aiurea ortodox esti. Si aiurea legionar. Esti la fel ca tiganii din Ferentari. Pari ca mergi normal pe drum si deodata, buf, perversa. Ce-ai de injuri?

      Poate sa mearga Episcopul Longhin si in Tibet. Absolut neinteresant.
      Caci daca a fost la Mitropolitul Onufrie, nu inseamna ca ecumenismul nu e luciferic.
      Si daca a fost la Mitropolitul Onufrie, nu inseamna nici ca Ortodoxia n-a fost tradata in Creta.

      Apreciază

  5. Riko said, on august 18, 2017 at 11:37 pm

    Clasic. Nu era si Corea de Nord pe acolo?

    Apreciază

  6. Ioana said, on august 19, 2017 at 9:43 am

    legionarul ortodox

    aiurea logica

    daca un episcop cade in groapa ecumenista din BORu nu inseamna ca groapa ecumenista din Creta nu mai exista… sunt doua fete ale aceleesi monede

    Dezbina si stapaneste, asa actioneaza papusarii, pe rusi ii prosteste cu Kirill, cu gasca Onufrie,Alfeev et co, iar pe noi astia balcanici cu Creta, ca fiecare sa fie intr-o ciorba ecumenista, intr-una din multele ciorbe ecumeniste pregatite cu mare finete… sa pfie prostit fiecare… dupa carligul său, in functie de interese politice si regiuni… etcetera… am obosit de atata prostie în jur… e ca o molima…

    sa ne miram de cei pe care inca nu i-a contaminat… 🙂

    Apreciază

  7. dana georgescu said, on august 19, 2017 at 9:53 am

    Consiliul Mondial al Bisericilor e condus de protestanti, nu de Putin. Putin apara Ortodoxia,cum e si firesc, si nu doar el. Mai cititi canoanele si vedeti cine le incalca.Cu toate greselile ei Rusia, e mic copil pe langa Statele Unite ale Americii, lupi in piei de oaie. Ei fura si tot ei striga hotul.Intre Putin si Trump cu cine credeti ca puteti sta de vorba rational? Sa fim serios! America si-a facut granita cu Rusia pe teritoriul nostru si ne va aduce si razboiul, caci are interes sa patrunda in Ucraina, sa ia si de acolo zacamintele , asa cum le-a luat si de la noi. Numai ca Ucraina e aparta de Rusia, norocul ei. Pe noi daca nu a avut cine sa ne apare, SUA ne-au luat tot, altfel am fi ajuns ca Siria , daca ne opuneam.Un roman care nu e ortodox adevarat e tradator de tara. Doar dreapta credinta va tine tara aceasta in fata unui razboi care se anunta iminent.Iar criticile nejustificate si neintemeiate la adresa lui Putin , pe care unii il vor vinovatul de serviciu, vinovat pentru toate, seamna ura. Dumnezeu sa aiba grija de noi, de turma mica! Toata istoria V.T arata ca ea nu a fost invinsa. Nu mor caii cand vor cainii, se spune in popor. Nu ne ducem peste nimeni sa le facem noi regulile, dar nici altii sa nu vina peste noi, caci Dumnezeu nu va rabda sa-i fie calcati in picioare credinciosii.”Va rataciti necitind Scripturile”, ne spune Iisus. Multi vorbesc, putin se pricep,” necitind”, Sf, Proroc David spune ca „Cel necredincios se crede cunoscator in toate”, iar Sf Isaac Sirul, citez din memorie: ca neredinciosilui nu-i este de ajuns ca e necredincios, el e si dusman al celui credincios, iar nedreptul e dusman al celui drept. Necredinciosul vrea musai vrasmasie,vrea numai ca el, in orice situatie, caci in mandria lui , el crede ca ai ceva cu el daca ii spui adevarul propovaduit de Iisus si consfintit in canonane. De aceea ncredinciosul se va porni totdeauna cu razboi impotriva credinciosului, Necredinciosul e si lacom, caci nu si-a educat pornirile sufletesti potrivit cu invatatura lui Iisus si de aceea traieste sentimentul ca toate i se cuvin, ca toti sunt prosti si ca el are toate libertatile din lume. Din atata cuvenism si slava de sine va ajunte sa-L urasca pe Dumnezeu de care se deosebeste radical, prin departare voita de El. „Putin credinciosilor”, ne spune Iisus, studiati Scripturile si canoanele , ca sa nu rataciti, sa nu fie „mare caderea casei voastre, adica a sufletului. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu dragoste Sa infinita!

    Apreciază

  8. Carstea said, on august 21, 2017 at 3:09 pm

    Intelegem de la Saccsiv ca rusii sunt niste sfinti….si ce sfinti !?

    Apreciat de 1 persoană

  9. […] Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sino… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.