SACCSIV – blog ortodox

Video – Fox News: RUSIA si CHINA sunt VINOVATE de INVAZIA ISLAMICA in Europa …

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 11, 2015
Tagged with: ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd2d said, on septembrie 11, 2015 at 12:39 pm

    Americanii astia sunt chiar prostii. Rau de tot. Cine tot a dus razboi in Orient? Rusia , China sau America si aliatii sai.?

    Iata acum mania Domnului se intoarce impotriva Europei. In acest moment imi iubesc saracia neamului.
    Acum se vede intelepciunea nemasurata a Domnului. Suntem oarecum feriti de migranti(sa vedem exact cati or veni la noi) prin saracia noastra.
    Se vede clar acum ca poporul care nu iubeste pe Dumnezeu sa pustieste.
    Asa cum Dumnezeu a dat poporul evreu pe mana altora asa si noi acum suntem dati pe mana altora.
    Daca nu ne-a placut sa ridicam biserici acum o sa ridicam moscheii.

    Da, mi se pare ca Romania e inconjurata de flacari acum. Rusia ne cam uraste, Ucraina e in raboi, Ungaria nici nu mai zic. In jurul Romaniei e foc. Or sa vrea romanii sa se intoarca acasa si nu o sa mai poata.

    Pasul urmator va fi calmarea tuturor. Controlul. Lumea va ura orice religie. Se vor propune legi si legi. Cipul si implantarea bat la usa. Ne mai trebuie ca Turcia sa agreseze Grecia si gata.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mustafa said, on septembrie 11, 2015 at 1:05 pm

    Apreciază

  3. NIMENI said, on septembrie 11, 2015 at 1:10 pm

    Da sigur ca da! …..planul era distrugerea totala a Siriei dar nu se mai poate …prietenii stiu de ce!

    http://reseauinternational.net/le-president-bachar-al-assad-parle-au-peuple-syrien/
    http://reseauinternational.net/les-crimes-de-bachar-al-assad-depuis-juin-2000/

    Apreciază

  4. minionita said, on septembrie 11, 2015 at 1:12 pm

    Iar efectul de sera se datoreaza faptului ca unii oamenii trag vanturi si ragaie.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mustafa said, on septembrie 11, 2015 at 1:13 pm

    Iar a fost arestat Vanunu, omul care a desconspirat programul nuclear al Israelului
    http://www.rt.com/op-edge/314987-ellsberg-vanunu-israel-nuclear/

    Apreciază

  6. SD said, on septembrie 11, 2015 at 1:19 pm

    Aceeasi schema se aplica si in Romania: ,,securistii au distrus Romania”, ,,securistii au taiat industria”, ,,securistii au furat si indatorat bugetul public’. E o schema foarte buna prin care se evita eticheta de spion CIA, Mosad, ungur sau francez. Se arunca o singura eticheta si s-a obtinut manipularea perfecta in care se produce confuzia intre tradare cum a fost medalierea lui Tokes si eticheta de ,,securist”.
    Acum a inceput o noua manipulare: cine e impotriva colonizarii cu islamisti poarta eticheta de legionar si cine e pentru colonizare cea de comunist securist.
    Deci, Basescu care se ,,opune ” e facut fascist cu toate ca fratele lui a condus traficul cu munitie si armament pentru teroristii din Orientul Mijlociu si o sa vedem peste 50 de ani unde a ajuns. Jocul Iohannis-Basesccu ascunde de fapt o reactivare a partidelor controlate si fabricate de Mosad in vederea preluarii votului electoratului filo-legionar.
    Cei care sunt pentru colonizare justifica eliminarea riscului de atentate teroriste cu crestere de fonduri pentru serviciile secrete si pentru consolidarea statului politienesc. deci, colonizarea sirienilor si teroristilor din Orientul Mijlociu devine in curand o motivatie pentru noi abuzuri din partea serviciilor secrete.

    Apreciază

  7. stef said, on septembrie 11, 2015 at 1:50 pm

    Arme amricane Mossberg pentru islamistii din Libia capturate de greci

    Apreciază

  8. Boltă said, on septembrie 11, 2015 at 2:05 pm

    Sataniștii și-au pierdut orice fel de urmă de răbdare, pur și simplu sunt obsedați să arunce o lume întreagă în război. E de-a dreptul înfiorător să stau și să privesc cu câtă exactitate și cinism sunt mutate piesele de șah de pe tablă. Este incredibil să observi cum toate converg înspre același și îngrozitor scop. Un singur lucru încă mai întârzie declanșarea scânteii: mila lui Dumnezeu. Dar oare cât ne va mai îndura și El, când toată lumea asta a devenit doar o glumă sadică și malefică? Atâta animalitate în oameni, atâta căutare de plăcere pe care toți încearcă să o scoată din orice pot, cu orice preț, atâtea drame, atâta manipulare, atât de puțină milă, atâta confuzie… Se duce totul la vale, iar singurul lucru pe care-l mai vezi întipărit pe fețele oamenilor e doar un rânjet rece și crud. O mulțime de copii triști întinsă pe întreg pământul, asta a mai rămas din umanitate. Nu credeam vreodată c-o să ajung să justific existența unui iad al chinurilor veșnice, dar cu cât cunosc mai mult lumea, cu atât mai just devine și iadul. În majoritatea zilelor, port în mine un păcătos vanitos prins în vârtejul plăcerilor lumești. Nu sunt nici măcar o frântură din ce ar trebui să fiu, dar iată că, chiar și în mijlocul „văii umbrei morții”, o singură și imposibil de descris „voce” aud, venind de undeva din cele mai adânci cotloane ale sufletului meu, chemându-mă, deranjându-mă permanent din liniștea aparentă, falsă și distrugătoare în care am eu impresia că trăiesc. Sunt absolut sigur că mai sunt foarte mulți oameni care trec prin ceea ce trec eu. Cu cât încerc să mă apropii mai mult de acea „voce”, cu atât mai murdar și mai plin de păcate încep mă văd, pe mine, dar și pe toate vanitățile din jurul meu. În fața acelei „voci”, tot răul, indiferent cât de dens și de întunecat ar părea el, piere. Toate planurile și toată agoniseala diavolului, de peste milenii, sunt nimic pe lângă o singură șoaptă divină. Îmi e frică… sunt tulburat și confuz, mic și slab, dar mi s-a făcut așa un dor de El încât am ajuns să mă bucur că mai este atât de puțin până când va reveni și va pune capăt, în final, la toată suferința și dezordinea ce au avut și înca au loc pe pământul ăsta.

    „Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
    Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul.”

    Apreciat de 1 persoană

  9. klauss said, on septembrie 12, 2015 at 9:45 am

    Fox News- post de televiziune cu stiri… vulpisesti. No comment!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.