SACCSIV – blog ortodox

Va vine sa credeti? ACORD de cooperare intre POLITIE si Fundatia SOROS in MOLDOVA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 26, 2017

Iata ce putem citi la Ce prevede semnarea acordului trilateral între MAI, IGP și Fundația Soros-Moldova de pe point.md:

Astăzi 24 martie 2017 a fost semnat Acordul de colaborare dintre Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General al Poliției (IGP) și Fundația Soros-Moldova (FSM). La semnare au participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful IGP, Alexandru Pînzari și directorul executiv Soros-Moldova, Victor Ursu.

Semnarea acestui document va fortifica cooperarea în domeniul instituirii, stabilind mecanisme transparente de aplicare a legii, care vor spori încrederea societăţii civile faţă de sistemul justiției penale, generând astfel şi responsabilitatea ofițerilor de poliție.

În cadrul evenimentului, ministrul Afacerilor Interne a adus mulțumiri reprezentanților FSM pentru deschiderea pe care o au față de activitatea MAI și cel mai important, față de respectarea drepturilor omului prin prisma activității polițienești. Ministrul a menționat importanța dialogului bilateral dintre MAI şi Fundaţia Soros în contextul consolidării parteneriatului dintre Poliţie şi societatea civila.

„Acțiunile din procesul colaborărilor noastre vor spori gradul de încredere din partea societății, iar semnarea Acordului de cooperare în format trilateral este un pas înainte spre modernizarea Poliției. Datorită suportului pe care îl primim din partea Fundației Soros și prin implicarea de care dați dovadă, am reușit să obținem rezultate, și cu siguranță vom realizarea împreună și obiectivele prevăzute în  Strategia de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020”, a specificat ministrul Alexandru Jizdan.

La rândul său, șeful IGP, Alexandru Pînzari a vorbit despre rolul pe care îl au aceste relații cu partenerii în procesul de reformă în sistem, Soros-Moldova fiind un partener veritabil pentru IGP, iar directorul executiv FSM, Victor Ursu a reiterat despre deschiderea și dorința Fundației de a ajuta organele de drept în stabilirea unor relații umane și corecte cu societatea, punctând și succesele obținute pe parcursul anilor.Acordul a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitatea ulterioară de a fi prelungit, iar Părțile și-au luat angajamentul de a susține reformarea calitativă a sistemului justiției penale din Republica Moldova. Acesta prevede o listă de activități comune ce urmează a fi întreprinse, printre care și elaborarea setului de Proceduri Standard de Operare (PSO), pentru colaboratorii organelor de forță implicați în acțiuni de reținere.

   Comentariu saccsiv:

Asta in timp ce alte tari nu stiu cum sa mai faca sa scape de Fundatiile Soros:

RUSIA: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

Ungaria va lua la control ONG-urile lui Soros

Despre evreul George Soros:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

O INFORMATIE CARE SPUNE MULTE: Soros vrea sa cumpere carbunele din Kosovo

Dupa carbunele din Kosovo. SOROS pune mana si pe gazul de sist din Polonia

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

GEORGE SOROS confirma folosirea pretului petrolului ca arma – video

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

cnbs ne prezinta AFACERILE mega evreului GEORGE SOROS

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

Articolul zilei (25.08.2011): George Soros – regele enigmatic al Europei de Est

EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI

 

Reclame

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. evtodiev said, on martie 26, 2017 at 3:21 pm

  off topic:
  „Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii” (Mt. 12, 36).
  Cât de mult fugeau Sfinții Părinți de vorbele cele deșarte.
  Discuția pentru folosul sufletului

  Ce să mai zicem despre vorbirea de rău…
  „Vorba multă este mai mult deşertăciune decât folos, iar vorbirea de rău este o mare primejdie pe lumea aceasta, dar şi pe lumea cealaltă. Se zice că cei mai mulţi din osândiţii iadului sunt cei care ucid cu vorbirea de rău!”
  „Sunt convins că cei mai mulţi care îşi pierd sufletele, şi le pierd pentru această neînfrânare împătimită a limbii.” (Arhimandrit Arsenie Papacioc)

  Patriarhul Chiril despre intelepciune

  Apreciază

 2. kosk said, on martie 26, 2017 at 4:45 pm

  …pai daca in occident actioneaza cu o MINIMA doza de discretie (pe unde populatia mai reactioneaza)..in Romania si Basarabia sau Ukraina totul e pe fata..au o masa de zombii critica…

  Apreciază

 3. Ionut said, on martie 26, 2017 at 6:27 pm

  R. Moldova a devenit un taram al nimanui, unde slugoii isi fac de cap. Unii nu mai au alte griji decat sa fure banii din banci, sa scoata crucile de pe marginea drumurilor si sa colaboreze cu ONG-urile pe tema „drepturilor” omului, altii se duc sa se faca pres de sters picioarele in fata lui Putin si fac invitatii „liderului” separatist de la Tiraspol ca unui mare sef de stat.

  Apreciază

 4. Basarabia e Romania said, on martie 26, 2017 at 6:34 pm

  Plahotniuc vinde totul numai sa-l lase in pace „fratia” occidentala : Soros, darea in concesiune a 1/3 din tara, oficiu NATO la Chisinau, etc …

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 26, 2017 at 7:19 pm

   Basarabia e Romania

   Tu stii ce spui.

   Apreciază

   • guti flo said, on martie 26, 2017 at 8:25 pm

    :)))

    Apreciază

   • Basarabia e Romania said, on martie 28, 2017 at 12:04 pm

    eu stiu foarte bine ce spun :
    1/ Fundatia Soros din Chisinau e imbibata de agenti al serviciilor americane si engleze (toate proiectele finantate de aceasta fundatie sunt dirijate de agenti moldoveni dubli sau chiar tripli),
    2/ concesiunea a 1/3 din RM : tot sudul Basarabiei, fostele judete Cahul, sudul raioanelor Leova, Hancesti si teritoriul autonom Gagauzia si Vulcanesti vor fi terenul de exploatare al societatii americane Frontera Resources
    http://fronteraresources.com/recent-news/frontera-resources-and-government-of-moldova-sign-protocol-of-joint-declaration/
    CEO acestei societati i-a organizat intilnirea si viitorul lobby lui Plahotniuc pe langa Victoria Nuland : am o sumedenie de articole pe aceasta tema. Va pot gasi si acordul si toate hotararele de Guvern prin care se acorda „libertate” totala in aceasta regiune : dreptul de proprietate va calcat in picioare.
    3/ Birou NATO la Chisinau exista : nu am timp sa gasesc link care o confirma. Pe 9 mai anul trecut, o brigada militara americana intra pe teritoriul RM ca la ea acasa : nimeni nu le-a cerut nici o viza, nimic.
    Lista o pot face pana la 100 numai cu „favoruri” facute „occidentalilor” de Plahotniuc sa-l lese in pace sa fure si sa-si stearga picioarele de „no man’s land” R. Moldova.
    Nimanui nu-i pasa, nici clasa politica din Bucuresti, nici cea de la Moscova, nici de la Bruxelles, uneori isi mai aduc aminte aia de peste ocean, insa in rest, bezna totala in Basarabia …

    Apreciază

  • Ioana said, on martie 27, 2017 at 7:06 pm

   Adevărat! Aici totul de vinde și se cumpăra deschis,pe față. Și le e indiferent dacă cumpărătorul e Soros sau altul ….Important e sa fără bani… Și e de dorit cît mai mulți bani…
   Atîta timp cît exista presa ce spală creierii oamenilor, mașinăria de făcut bani lucrează…
   Cu mare, mare regret!!!!

   Apreciază

 5. bogdan said, on martie 26, 2017 at 7:55 pm

  Apreciază

 6. Spaceman said, on martie 26, 2017 at 8:12 pm

  http://unimedia.info/stiri/video-cum-are-loc-procesul-de-perfectare-a-pasapoartelor-biometrice-in-moldova-72554.html

  http://protv.md/embed/442371.html

  Vă vine să credeți sau nu –

  În cazul actelor de identitate biometrice electronice, identitatea posesorului devine un cod de computer
  iar autentificarea acestui cod se face de către sisteme automatizate prin diferite medii electronice, cum ar fi un cip de stocare rfid/nfc sau prin diferite matrici cum sunt codurile de bare, QR, matrix etc. tipărite sau folosindu-se tehnici speciale.

  Până și dracii au nume, dar cei cu act de identitate biometric electronic nu mai au nume, ci un cod de computer, o matrice, sunt mai jos ca dracii care consideră că astfel – s-a făcut dreptate, că doar oamenii sunt făcuți după – chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

  Numele și prenumele dintr-un act de identitate biometric electronic este neautentificat și reprezintă doar ceea ce a fost cândva cineva un… om.

  Apreciază

  • el said, on martie 26, 2017 at 8:39 pm

   Spaceman

   spui FOARTE BINE !

   … si sa vedem CURAND CATI vor fi in stare sa se lepede de numarul lor( cnp) si de up-date-urile „smart” la LEPADARE .. cand vor fi nevoiti de legile anticristice sa-si ia noile acte de „identintate” (DIAVOLEASCA) ca slugi/GUNOAIE ale imparatieiei lui antcirist … !

   Apreciază

   • kosk said, on martie 26, 2017 at 9:02 pm

    fratioare el..
    pai nu vor fi „nevoiti”-in toate sensurile..le vor lua de BUNAVOIE..caci multimile se considera cetateni planetari „toleranti si lipsiti de prejudecati”..de bunavoie, asa il vor accepta si pe ala..”pacificatorul”..

    Apreciază

   • Nicoleta said, on martie 27, 2017 at 12:13 pm

    kosk, nu doar că le iau de bunăvoie, ci cu multă bucurie. Să vezi după ce le iau cum se mai laudă. „Mare sărbătoare”…

    Apreciază

   • Ioana said, on martie 27, 2017 at 1:08 pm

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: