SACCSIV – blog ortodox

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

   Citez din articolul Medicii, obligaţi să se vaccineze contra gripei porcine:

   Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii, a afirmat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii în cadrul unei videoconferinţe pe care a avut-o cu prefectul de Timiş Mircea Băcală.

   La videoconferinţa la care a participat şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Adrian Streinu Cercel a anunţat că, până joi, au fost înregistrate 5941 de cazuri de îmbolnăvire cu virusului AH1N1 în toată ţara. Totodată, s-au înregistrat 73 de decese, dintre care 7 în ultimele 24 de ore.

   Având în vedere faptul că au existat medici de familie care au refuzat implicarea în campania de vaccinare, Streinu Cercel a afirmat că dacă vor mai exista astfel de cazuri se va ajunge chiar la desfacerea contractelor de colaborare ai acestor medici cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, respectiv cu casele judeţene de asigurări de sănătate.

   De asemnea, Direcţiile de Sănătate Publică vor trebui să organizeze centre de vaccinare pentru populaţie, în policilinici şi spitalelele care au secţii de boli infecţiose, făcându-se precizarea că vor fi vaccinaţi cei care nu au asigurări de sănătate. În plus, el a menţionat faptul că vaccinul se adresează tuturor persoanelor, fiind contraindicat doar celor care suferă de alergii la oul de găină şi gravidelor în prima lună de sarcină.

   În ceea ce priveşte cadrele medicale din spitale Adrian Streinu Cercel a anunţat că cei care refuză vaccinarea nu vor mai avea voie să intre în contact cu pacienţii, pentru a nu putea transmite virsul.

   Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii a făcut precizări şi în privinţa dezinfecţiei unităţilor de învăţământ în care s-au înregistrat cazuri confirmate de îmbolnăvire, punctând faptul că, în cazul în care într-o şcoală absenteisul din cauza afecţiunilor respiratorii depăşeşte 10% aceasta se va închide, pentru dezinfecţie, care se va realiza în 24 de ore.

   Comentariu saccsiv:

   Ca de fiecare data, Romania este una din tarile in care SISTEMUL face ce vrea, cand vrea si cum vrea. Daca ELITELE au trasat sarcina vaccinarii, slugoii se executa. Neinteresant pentru marionetele cu functii ca:

RAPORT Pandemia de gripă nouă va fi cea mai „blândă” din istorie. Cine ne-a speriat şi de ce?

The INDEPENDENT: “Pandemie? Care pandemie de gripa?”

VIDEO: Jurnaliştii danezi au ajuns la concluzia ca GRIPA PORCINA este una din cele mai grandioase afaceri de CORUPTIE din timpurile noastre

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

Articolul zilei (10.11.2009): Un excelent interviu in Der Spiegel cu epidemiologul TOM JEFFERSON despre GRIPA PORCINA si VACCINURI

CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA”

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

Francezii se tem mai mult de vaccin decât de virusul gripal

Vaccinuri refuzate de germani şi spanioli, scoase la vânzare

Oficialii se tem sa recunoasca faptul ca gripa porcina a atins deja punctul culminant … deoarece oamenii nu vor mai vrea sa se vaccineze

   E evident ca actiunea furibundului Cercel are ca scop prevenirea repetarii:

VIDEO: Zeci de cadre medicale refuza vaccinarea impotriva AH1N1. BRAVO LOR

   Si uite asa, prin tenacitate:

Coada la vaccin si la pasapoarte electronice?

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alin said, on ianuarie 8, 2010 at 7:06 pm

    cred ca era doar o chestiune de timp, tipu’ a aratat ca nu se da in laturi de la santaje de genul asta…

    pana la urma, prin santaje pe fata sau mai subtile, cred ca asta va fi soarta tuturor celor angajati la stat – oameni care la un moment dat vor fi pusi in fata alegerii: ori slujba ori faceti ce vrea „sistemul”.

    Apreciază

  2. valentin said, on ianuarie 8, 2010 at 7:23 pm

    e nevoie de implicare, sa iesim in strada, sa facem ceva toti care am inteles acest pericol.

    Apreciază

  3. saccsiv said, on ianuarie 8, 2010 at 7:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  4. radu' said, on ianuarie 9, 2010 at 2:05 am

    streinu crecel trebuie vaccinat in limba!

    Apreciază

  5. mihaela said, on ianuarie 9, 2010 at 6:51 am

    este posibil ca aceste raportari despre gripa sa nu fie reale.strainu cercel este bagat pana la gat in afaceri cu medicamente.

    Apreciază

    • anonim said, on ianuarie 9, 2010 at 7:24 am

      Mihaela, nimic nu-i real, ABSOLUT NIMIC din ce raporteaza astia cat priveste gripa asta stupida. Doar oamenii stupizi se vaccineaza.
      In cee ce priveste moartea baiatului de la cronica carcotasilor am mari semne de intrebare. Eu ma intreb daca nu cumva a fost ajutat sa moara. Sunt prea mari, PREA MARI interesele din spatele acestui sinistre piese de teatru numita gripa porcina pentru a nu recurge si la crime. Pai au omorat ei 3000 la WTC in 2001, acum ce mai conteaza unu doi acolo.

      Apreciază

  6. G.C. said, on ianuarie 9, 2010 at 10:10 am

    bine ati venit in lumea plina de optiuni! e desttul de „pe fata” mesajul, nu?!

    puteti voi sa cautati cate pesteri vreti, nu scapa nimeni!

    ar fi mai mmari sansa in antartica … dar gasesc ei o solutie daca reusesti tu sa supravetuiesti si acolo!

    Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 9, 2010 at 12:23 pm

      Pacat ca nu putem avea soarta bacteriilor. Mergem si ne congelam subit intr-un ghetar si asteptam urmatoarea incalzire globala ca sa revenim la civilizatie. 😉

      Apreciază

  7. kosk said, on ianuarie 9, 2010 at 1:40 pm

    @G C
    Really? Gugăl its your best friend.
    Ia da o cautare pe numele Skartsiuni Dimitriu ai acolo toate datele in cartea scrisa de acesta despre retragerea din lume in timpul prigoanei. Asta in cazul ca i prea mare osteneala sa citesti pe hartie. Valabil si pentru@parerea mea.

    Apreciază

  8. Aurora said, on ianuarie 9, 2010 at 1:54 pm

    Radu, subscriu la ce ai propus . Genial !
    Mihaela, ai perfecta dreptate.
    kosk, multumim pt. recomandare.
    Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti si sa ne fereasca de amagiri si inselaciuni !

    Apreciază

  9. kosk said, on ianuarie 9, 2010 at 2:01 pm

    ps. Profetii despre antihrist. in format pdf.

    Apreciază

  10. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază

  11. em said, on ianuarie 9, 2010 at 5:29 pm

    medicii care nu sunt de acord cu vaccinul ar trebui sa se asocieze pt a da in judecata ministerul sanatatii si pe strainu purcel; deasemeni ar trebui sa ceara despagubiri pentru santaj, masuri abuzive si incalcarea drepturilor. Ma mir ca nu au facut-o pana acum.

    Apreciază

  12. Mari said, on ianuarie 10, 2010 at 6:36 pm

    Adrian Strinu Cercel loveste cumplit in medicii ce refuza vaccinarea…

    si in cei mai saraci care nu vor avea bani sa-si plateasca un eventual tratament in spital
    stiut fiind ca putini oamenii in Romania si-ar putea permite un asemenea pret pe zi in spital pentru o ventilatie „noninvaziva”. Sistemul daca vede ca nu ne poate intimida prin amenintari cu ipoteza mortii, a codului penal, etc. trece direct la buznar unde si asa bietul crestin are buzunarele ciruite si traieste de pe o zi pe alta.

    Interviul din 23 decembrie din Adevarul


    http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Adrian_Streinu_-_Cercel-_-Turbez_cand_vad_ca_mor_oameni_in_tara-avem_vaccin_si_lumea_nu_si-l_face_0_176382792.html

    Citate din articol:

    Ordinul de sancţionare a acelora care se îmbolnăvesc după ce au refuzat vaccinarea este gata?

    Este în perioadă de analiză. Trebuie să treacă pe la anumite birouri. Să vedem şi în contextul noilor alocaţii bugetare. Cum va arăta bugetul, ce se poate aloca.. Ne referim la costuri, care se adună şi se deduc din partea costurilor aferente spitalizării.

    Ecuaţia este foarte simplă: eu ţi-am pus la dispoziţie metoda profilactică, care este cea mai bună şi îmbrăţişată de toate organismele internaţionale, fie europene, fie de la nivel mondial, cum e Organizaţia Mondială a Sănătăţii, te asigur că este o procedură sigură şi foarte eficientă, iar tu, în calitatea ta de asigurat, ai posibilitatea să o accesezi. Nu o accesezi, atunci există penalităţi pe măsură, ca peste tot în lume.

    Totuşi, e ciudat că medicii au fost cei care au opus rezistenţă.

    Dar ei sunt mult mai bine informaţi.

    Da, dar totuşi, ea şi medicii au cea mai mare responsabilitate.

    Nu. Vina este a presei că a dat drumul la astfel de mesaje, trebuia să vă autocenzuraţi în condiţii de pandemie. Ştiţi ce scrie Codul Penal, articolul 308? Orice persoană care favorizează transmiterea cu bunăştinţă a unei molimi pe teritoriu este pasibilă de penal.

    Şi atunci am zis. V-am pus la dispoziţie leacul? Este gratuit? Nu vă place când e gratuit, vreţi să plătiţi. Ei, atunci să plătiţi, dacă nu-l faceţi. Şi îmi deduc şi eu costurile din sistemul sanitar. Păi de ce să plătesc eu 2.000 de euro ziua de ventilaţie? De ce să plătesc eu când ţi-am pus la dispoziţie vaccinul, e cazul să răspunzi pe măsură. Vorbim de pandemie, nu de o viroză de sezon. Am făcut plan naţional de luptă împotriva pandemiei. Păi ne împiedicăm, la aplicarea lui, de fiţe?

    Apreciază

  13. vasile said, on ianuarie 11, 2010 at 12:21 pm

    LA PATRAUTI SUCEAVA DOCT> PREPELIUC AMANA PESTE 2 SAPTAMANI VACCINAREA

    Apreciază

  14. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii, a afirmat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii în cadrul unei videoconferinţe pe care a avut-o cu prefectul de Timiş Mircea Băcală.[…] Având în vedere faptul că au existat medici de familie care au refuzat implicarea în campania de vaccinare, Streinu Cercel a afirmat că dacă vor mai exista astfel de cazuri se va ajunge chiar la desfacerea contractelor de colaborare ai acestor medici cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, respectiv cu casele judeţene de asigurări de sănătate. De asemnea, Direcţiile de Sănătate Publică vor trebui să organizeze centre de vaccinare pentru populaţie, în policilinici şi spitalelele care au secţii de boli infecţiose, făcându-se precizarea că vor fi vaccinaţi cei care nu au asigurări de sănătate. În plus, el a menţionat faptul că vaccinul se adresează tuturor persoanelor, fiind contraindicat doar celor care suferă de alergii la oul de găină şi gravidelor în prima lună de sarcină. În ceea ce priveşte cadrele medicale din spitale Adrian Streinu Cercel a anunţat că cei care refuză vaccinarea nu vor mai avea voie să intre în contact cu pacienţii, pentru a nu putea transmite virsul. […]

    Apreciază

  15. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază

  16. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea  […]

    Apreciază

  17. ion said, on ianuarie 14, 2010 at 4:58 pm

    ceia ce face boul sau asa zisul criminal”CERCEL”este o fapta aberanta si contra lumii crestine din ROMANIA.An primul rind este un om al nebotezatilor si ei vor sa distruga cit mai multa lume nu numai la noi in tara ci pe tot globul ca dupaceia sa poata manipula putinul de oameni care mai ramane.oameni buni nu va lasati ,nu faceti vacinul,trebuie sa stirpim viermi astea necurati prin post si rugaciune.Sfatul meu este sa nu intrati in panica.Ceia ce face timpitul de CERCEL este o condamnare la moarte a natiunii.SA NE AJUTE DUMNEZEU.

    Apreciază

  18. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază

  19. claudio said, on ianuarie 17, 2010 at 6:59 pm

    Pana cand vor putea netrebnicii astia sa se foloseasca de sistem pentru a-si mari conturile pe spatele oamenilor nevinovati si pana cand ne vor folosi ca si cobai pentru experimentele lor?

    Apreciază

  20. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază

  21. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază

  22. […] Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.