SACCSIV – blog ortodox

Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila nu promoveaza vaccinul de pomana. Dovezi ca primesc bani grei de la producatori

Gheorghe Piperea pe facebook:

În vremurile de demult ale republicii procurorilor, 70 de medici oncologi au fost târâți într-un proces penal de corupție pe motiv că ar fi participat la un seminar prin Asia, sponsorizat de Big Pharma. Iar Kovesi (supranumită Slujirea de aplaudaci și influenceri) a fost ultra-lăudată, chit că medicii au fost, ulterior, achitați.
În vremea iacobinismului sanitar, adică în zilele noastre, vedetele sanitare și statuile pandemice umplu până la refuz listele de sponsorizări ale Big Pharma, în special Pfizer, și lumea îi aplaudă și îi urmărește cu sufletul la gură, ca să audă asigurări că totalitarismul sanitar și apartheidul care ni se pregătesc sunt pentru siguranța noastră. Tot Slujirile li se poate zice și lor, pe supra-numele lor de vedetă. Sau statui pandemice. Sau eroi din linia întâi. Cum vă place. Atrag atenția că unii dintre acești “eroi” sunt și în grave conflicte de interese, recunoscute cu nonșalanță chiar de ei înșiși. Și nimeni nu le atrage atenția organelor de anchetă penală. Iar organele nu se sesizează din oficiu. Că nu te poți lua de eroi, statui, slujiri.
Banii publici curg în continuare în gaura neagră a “luptei” contra pandemiei, așa cum au curs, cândva, în cealaltă gaură neagră, a “luptei” contra corupției.

PS Consultați pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului lista cu sponsorizări aruncate de Big Pharma în buzunarele largi ale influencerilor sanitari. O să aveți niște surprize. Poate nu atât de mari ca surpriza regăsirii magistraților militanți, influenți și bogați ai republicii procurorilor pe listele de sponsorizări și cursuri de “specializare anti-corupție” ale ONG-urilor globaliste. Dar surprize, totuși.

Despre sponsori si Adrian Streinu Cercel am scris cu ani in urma pe Ortodoxinfo in articolul TRIADA: Producatori de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine…. Repostez acum si aici:

Daca cineva primeste bani de la Mercedes, e firesc sa spuna despre masina ca are un raport calitate-pret bun si sa-i laude una alta.

Daca insa se apuca sa spuna ca cine are alta masina decat Mercedes, sigur va intra in pom, atunci se cheama ca e mincinos.

Dar daca respectivul are si o functie in stat si actioneaza pentru impunerea unei legi ce stipuleaza obligativitatea ca orice cetatean sa achizitioneze un Mercedes, deja sunt arhisuficiente suspiciuni rezonabile pentru ca DNA-ul sa-l ia la intrebari.

Vi se pare prea de tot sa existe asemenea indivizi? Ei bine, exact asa sta treaba in cazul vaccinului…

Mai jos puteti vedea o schema ce ilustreaza cum merge aceasta treaba in SUA:

Sa vedem cum sta in Romania.

Vizionati va rog filmuletul de mai jos, de pe vremea cand la Antena 3 inca se mai spuneau lucruri (2009):

E vorba despre Adrian Streinu Cercel si medicamentele contra SIDA. Considerati insa ca afacerea cu vaccinuri este mai curata? De fapt, chiar in aceasta inregistrare, incepand cu minutul 6, ni se aminteste ceva extrem de interesant despre GlaxoSmithKline, vaccinul anti gripal si sponsorizarea Institutului Matei Balș condus de respectivul.

Iar la minutul 6:40 ni se spune ca prin 2004, DNA chiar intrase pe fir dar intre timp … investigatia s-a oprit. Sa speram ca DNA va fi mai de neoprit in viitor?

Iata si transcriptul, incepand cu minutul 8:31:

Acum vreo luna de zile (n.n. vorbim despre anul 2009), taman in campania electorala, domnia sa si-a dat demisia, dupa care a revenit asupra demisiei, exact cand se vorbea despre achizitia acelui vaccin de la GlaxoSmithKline. Ati auzit putin mai devreme, vaccinul a inceput sa produca efecte. Nu insa efectele care se scontau. Pe bani ceva mai putini, zic eu, statul s-a arat in acel moment mai grijuliu cu sanatatea publica. Bine ca guvernul a renuntat sa mai cumpere vaccinul respectiv impotriva gripei porcine, ca prin Canada a facut ravagii. O parte semnificativa a celor injectati au avut reactii alergice grave la vaccin iar efectele in unele cazuri au fost mai grave chiar decat atunci cand respectivii s-ar fi imbolnavit de gripa. Ca vorba aia, noi tot anuntam la televizor, “atatea cazuri, atatea cazuri, atatea cazuri”, dar oamenii aia dupa cinci zile se trateaza, ca altfel, va spunem “au murit”.

Au murit doi pana acum. Pandemiile se pot dovedi mari afaceri, noi stim asta, anul trecut, de exemplu, eu mi-am facut un vaccin impotriva gripei aviare. Sau acum doi ani, cand a fost, da? Ei, profitul iese din panica in acest domeniu. Companiile se grabesc sa dezvolte cat mai rapid medicamentul pentru a profita de panica instalata in societate si uneori graba asta strica treaba. Depinde cu cine te incurci si pe cati bani mai ales.  

[…]

Interesant, nu-i asa? Doar ca nu-i vorba doar despre bani. Tot la Antene si tot cam pe vremea aia s-a mai spus o treaba esentiala, despre care am detaliat la:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Usor usor, astfel de teme n-au mai putut fi insa vizionate la televiziunile lui Dan Voiculescu iar actualmente Antena 3 a devenit varf de lance in campania de implementare a legii vaccinarii obligatorii.

Dar sa revenim deocamdata la Adrian Streinu Cercel si sa ne mai amintim ce spunea in 2006 despre gripa aviara:

“Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”

Cititi va rog mai multe la:

Aviara ar putea ucide doua milioane de romani

In 2009, din pozitia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, ne speria cu gripa porcina:

„Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic„

Si inca de atunci era cu puscaria in cap:

„Problema e cum se comportă lumea vizavi de aceste infecţii de sezon. Exemplu. vine o pacientă este găsită, semnează foaia că e pasibilă de închisoare dacă transmite virusul şi când e căutată e la Piatra Neamţ. Asta e simţul civic al românului”

Cititi va rog mai multe la:

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

Si tot de atunci era si cu obligativitatea:

GRAV. Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinate împotriva HPV, FARA AVIZ DIN PARTEA PARINTILOR

Vorbim deja despre vaccinul impotriva HPV, poate cel mai distructiv dintre toate:

Dezvaluiri terifiante despre PRODUCATORII DE VACCINURI (partea 1 din 10): MERCK

Esential de stiut ca se dorea inca de atunci a fi facut cu japca, pentru a se intelege ca va fi si el inclus pe viitoarea lista cu vaccinuri obligatorii.

In 2010, Adrian Streinu Cercel afirma:

Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii

[…]

Având în vedere faptul că au existat medici de familie care au refuzat implicarea în campania de vaccinare, dacă vor mai exista astfel de cazuri se va ajunge chiar la desfacerea contractelor de colaborare ai acestor medici cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, respectiv cu casele judeţene de asigurări de sănătate.

Cititi va rog mai multe la:

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

Si au fost specialisti care s-au opus:

VASILE ASTARASTOAIE, presedintele COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA, considera ILEGALA actiunea lui ADRIAN STREINU CERCEL

Ba chiar cetateni care spuneau ca il dau in judecata:

Familia lui TONI TECUCEANU il da in judecata pe ADRIAN STREINU CERCEL

Ce va fi insa cand prin lege medicii nu vor mai avea dreptul de a piui ceva impotriva vaccinurilor?

Revenind oleaca la afacerea SIDA din inregistrarea de la inceputul acestui material, in 2010 postam pe blogul saccsiv:

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Citam atunci articolul  Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason? de pe Napoca News. Nu-l mai gasesc acum. Era acolo un pasaj interesant:

Un amănunt oarecum bizar legat de dr. Streinu Cercel este apartenenţa sa la Clubul Diplomatic Internaţional din Bucureşti, un club select destinat deopotrivă diplomaţilor acreditaţi în România, parlamentarilor şi reprezentanţilor guvernamentali, care funcţionează în localul omonim unde se poate intra doar pe baza unei legitimaţii de membru al clubului. În acest club a avut loc în 3 iulie 2009, reuniunea tradiţională a francmasonilor români unde s-a serbat Sfântul Ion (de vară), patronul Francmasoneriei Universale. Aceeaşi francmasonerie din România a participat în calitate de partener şi la “Ziua mondiala de lupta împotriva SIDA” din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii al cărei preşedinte era profesorul Adrian Streinu Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afişul de promovare a evenimentului, alături de sigla Institutului de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş” şi a companiilor de medicamente GlaxxoWellcome şi Roche (vezi foto).  De unde a survenit nevoia unui medic român să se afilieze cu aceste organizaţii aproape secrete şi a căror activitate dubioasă ridică de un secol serioase semne de întrebare cu privire la implicare lor în diferite decizii statale?

Fotografia nu mai e, insa o putem vedea la http://www.yogaesoteric.net/content.aspx/content.aspx?lang=RO&item=6058

Iata si ce putem citi la Află dacă și cu câți bani a fost sponsorizat medicul tău de companiile farmaceutice! de pe Libertatea din 2016:

Printre cei mai cunoscuţi medici care au beneficiat de sponsorizări îl întâlnim pe Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Acesta a primit anul trecut 141.433 de lei de la șase companii de profil (Abbve, Atellas Pharma, Bristol-Myers Squibb, Gilead Science Europe Ltd, Johnson&Johnson, Merck Sharp Dohme și Pfeizer). La acestă sumă, tot în familia Streinu-Cercel au mai ajuns sponsorizări de 134.582 de lei, de la aceleași companii, primite însă de fiica sa, Anca Streinu-Cercel.

Ce-a mai primit si in alti ani, nu stim. Despre ce-au mai primit si altii, cititi va rog:

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de … PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

In concluzie:

Adrian Streinu Cercel de ani de zile produce panica prin declaratiile sale pe care le face de la inaltimea functiei pe care o detinea sau o detine, e de multi ani in miezul unor afaceri suspecte cu producatorii de medicamente, este de multa vreme generator de proiecte ce implica obligativitatea vaccinarii si pedepsirea celor ce se opun si primeste sume colosale tocmai de la acesti producatori de medicamente si vaccinuri. Iar actualmente este un avocat al legii vaccinarii obligatorii. Daca nici astea nu sunt suspiciuni rezonabile pentru DNA, atunci ce ar mai putea fi?

Dar toate acestea nu aveau efectul maxim fara implicarea mass-media, mai ales a Antenei 3 cu care realizatori se pare ca are o relatie mai apropiata, dupa cum recunostea chiar Mircea Badea inca din 2010:

Ticalosia lui Mircea Badea

Am spus relatie apropiata, caci cum altfel si-ar permite un ziarist sa-l deranjeze la telefon pe un om atat de important si de ocupat, pentru a-l intreba despre o chestie personala la care-i putea raspunde si un medic de familie? Iar momentul a fost amintit de Mircea Badea ca argument pentru a-i ataca naprasnic in cadrul emisiunii sale pe cei ce indrazneau sa argumenteze ceva impotriva vaccinarii anti gripa porcina.

Asa se face ca Adrian Streinu Cercel se simtea mereau ca acasa la Antena 3.

Asadar, spre exemplificare, azi am scris despre TRIADA: Producator de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Credeti ca este o exceptie?

 

Actualizare 28 ianuarie 2021

Cele de mai sus le scriam in 2017. Evident, intre timp s-au mai petrecut lucruri. In articolul de azi Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS de pe Active News, Victor Roncea vine cu noi date despre Adrian Streinu Cercel, dar si despre Alexandru Rafila.

Cititi va rog si:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Inca o ancheta jurnalistica RISE PROJECT despre Adrian Streinu Cercel: SPITALUL MEU DE STAT

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cms72 said, on ianuarie 28, 2021 at 3:04 pm

  Material cu privire la ‘vaccinul anticovid’. Datele sunt oficiale si se gasesc pe saitul CDC american (pentru cine nu stie, CDC este centrul de control si prevenire a bolilor din SUA). Materialul contine 339 de pagini si cuprinde 317 cazuri de decese si amenintare grava la adresa vietii in urma vaccinarii anticovid19, cu descrierea amanuntita la fiecare in parte, inclusiv varsta si compania producatoare a vaccinului. Trebuie tinut cont ca acestea sunt doar datele oficiale dar probabil ca sunt multe alte cazuri neraportate.

  CDC Reports Of Post Vaccine Deaths and Life Threatening:

  sau

  https://1drv.ms/b/s!AjiTE1Wkt3YoijXg9rLZ6ZNCPKQp?e=bj2Vou

  Apreciat de 2 persoane

 2. VioletaB said, on ianuarie 28, 2021 at 4:29 pm

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223456620500184&id=1128170157&ref=opera_for_android_speed_dial

  Dumitru Balan

  3000 de „eroi” sponsorizați masiv de compania Pfizer în anul 2019 luptă din toate
  puterile ca voi să vă vaccinați pentru „binele” bunicilor❗
  Rușine maximă tuturor medicilor care au primit o mulțime de bani cu câteva luni
  înainte ca Pfizer să înceapă producția vaccinului „salvator”.
  Și au făcut-o doar ca să promoveze acest vaccin „experimental” pentru a convinge
  românii că au o datorie morală față de seniori, în așa fel încât să se vaccineze
  împotriva unei gripe care are o rată de supraviețuire de 99.74%.
  Acești eroi „pătați” au apărut la televizor, în presă și la radio mai bine de un an,
  acționând ca niște agenți de vânzări profesioniști ai companiilor Big Pharma,
  nicidecum ca niște medici care respectă jurământul lui Hippocrate și ar trebui
  scoși de pe toate canalele de televiziune, întrucât ei nu ne-au informat în mod
  obiectiv despre riscurile vaccinării.
  Nu uităm că ei ne-au speriat tot timpul și ne-au spus să stăm în case, să nu
  călătorim, să nu ne ducem copiii la școală, să nu mergem la serviciu, să nu
  atingem icoanele în biserică sau să ne sufocăm cu cârpele neconforme pe față și
  să așteptăm injectarea vaccinului salvator ca totul să se termine cu bine.
  Tot ei ne-au spus că virusul ucigaș a umplut spitalele de pacienți infectați, când în
  realitate 90% dintre ele au fost goale în marea majoritate a anului 2020, aruncând
  cu cuvinte grele în direcția celor care spuneau adevărul despre toată mascarada.
  Când ieșeam la un protest, ne amenințau cu lumânările și cu cimitirele și aveau
  grijă să ne eticheteze ca fiind conspiraționiști.
  Totuși, e mai bine să fiu conspiraționist, decât un vândut plătit de Big Pharma.
  Iar dacă românii nu știu cum să discearnă între tonele de informații care ne
  copleșesc peste tot, iată că acești măscărici vin peste tot și denaturează adevărul,
  promovând intens „numai” beneficiile vaccinării anti-Covid, în loc să educe
  populația cum să își întărească sistemul imunitar pentru a face față mai bine unei
  infecții virale.
  Acum înțelegem de ce niciunul dintre acești eroi nu a recomandat vreodată
  optimizarea Vitaminelor C și D pentru a reduce incidența cazurilor de Covid cu cel
  puțin 50%, alegând în schimb să ne bage pe gât aceste vaccinuri fabricate pe
  repede înainte „exact” de compania care le semna ștatele de plată anual.
  La începutul pLandemiei, ne spuneau tuturor să nu cumva să luăm Vitamina C,
  fiindcă ar urma să stimulăm mult prea tare sistemul imunitar, iar în acest caz
  virusul ucigaș ar lovi și mai puternic.
  Minciuni, minciuni și numai minciuni, trădătorilor!
  Vă recomand să NU vă lăsați păcăliți de aceste marionete vândute și alegeți să vă
  informați corect, citind cu atenție prospectele vaccinurilor și părerile miilor de
  medici adevărați care „nu” au fost sponsorizați de Pfizer sau de alte companii
  producătoare de vaccinuri ca să vă mintă.

  https://euro-stiri.net/peste-3000-de-doctori-romani-sponsorizati-de-pfizer-lista-oficiala

  Apreciat de 3 persoane

 3. gigimutu said, on ianuarie 28, 2021 at 7:07 pm

  concluzia : nu ne vaccinam, domnu strainule,

  ca nu esti domn, esti altceva,

  sa te vaccinezi matale cu toata famiglia ta!!!!! si sa ne spui dupaia, cum te simti!!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 4. […] Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila nu promoveaza vaccinul de pomana. Dovezi ca primesc bani g… […]

  Apreciază

 5. […] nu cred ca fratele Ioan este vinovat, ci ca prietenii lui Adrian Streinu Cercel de la Antena 3 ofereau opiniei publice inca din 29 ianuarie 2021 o pista: un pacient este de […]

  Apreciază

 6. […] Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila nu promoveaza vaccinul de pomana. Dovezi ca primesc bani g… […]

  Apreciază

 7. maxtor said, on februarie 14, 2021 at 11:02 pm

  vrajeala suna asa:
  cica fetitele trebuie vaccinate contra a 3 din 50 virusi herpetici INAINTE sa aiva de a face cu…virusul adus de penis.
  concluzia,deci -penisul da cancere!
  nimeni nu spune despre interactiunea dintre PREZERVATIV si colul uterin,
  nimeni nu spune despre interactiunea dintre TAMPON si colul uterin
  reamintim:
  pe cutiile cu betishoare de ureche scrie clar:
  A NU SE INTRODUCE IN URECHE SAU NAS
  -pentru ca nici nu sunt STERILE iar fibrele lor cauzeaza!
  da,noi vorbim despre alti suspecti!
  -sa vezi ce vor cauza fibrlele desprinse din masti si inhalate IN PLAMANI,
  vezi cazul azbestului.
  o mare doamna a ingineriei romanesti,cunoscuta senatoare spunea:
  „-cum sa bei acid?!”,
  referindu-se la x-cola si y-cola…..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: