SACCSIV – blog ortodox

Vaccinuri refuzate de germani şi spanioli, scoase la vânzare

Posted in GERMANIA, gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, Spania, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on decembrie 18, 2009

   Citez din articolul Vaccinuri refuzate de germani şi spanioli, scoase la vânzare:

   Refuzul cetăţenilor din Germania şi Spania de a se vaccina a lăsat guvernele celor două ţări cu stocuri excedentare de vaccin împotriva gripei noi, pentru care caută acum cumpărători, transmite Agerpres. Berlinul vrea să vândă cel puţin două milioane doze (din totalul de 50 milioane comandate), iar guvernele landurilor poartă negocieri, pe moment fără rezultat, ca producătorul britanic GlaxoSmithKline (GSK) să reducă livrările. „Returnarea cantităţilor în exces de către Spania şi Germania creează riscul unei reduceri cu 15% a veniturilor acestor companii din vânzarea vaccinului pandemic”, estimează analişti ai Morgan Stanley, citaţi de Reuters

   Potrivit acestora, dacă imunizările se desfăşurau cum era planificat, GSK ar fi avut venituri de 3,6 miliarde USD, Sanofi-Avensis, 1,1 miliarde, şi Novartis, 600.000 pe ultimul timestru din 2009 şi primul trimestru din 2010.

   Ministrul spaniol al Sănătăţii a declarat că ţara sa a semnat contracte cu producătorii „care permit returnarea vaccinurilor nefolosite, spre a putea fi distribuite altor state”. Câtă vreme nu există cerere, este greu de estimat dacă firmele vor accepta returnările.

   Iar aceste conditii:

EXTREM DE GRAV: In Romania, cei care refuza vaccinul impotriva gripei porcine vor plati spitalizarea …

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 5:45 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. psihoblog said, on decembrie 18, 2009 at 10:32 pm

  Vedete noi”Gripa porcina”

  De ce zic ca gripa prcina e vedeta? Simplu, are toate caracteristicile unei vedete fabricate de televiziune si de mas-media in general. Prima data e ca nu o vezi decat la Tv si in toate ziarele si in nici un caz nu te intalnesi cu ea la piata, prin cartier prin vecini prieteni,rude. Apoi, se investesc sume uriase de bani pentru reclama, de data acesta mascata prin emisiunile de stiri si prin articolele de (dez)informare, cu scopul de a-si vinde cat mai bine “brandul” pe care il promoveaza – vaccinul anti AH1N1. Toata lumea vorbeste despre ea, ca e de bine ca e de rau, nu conteaza, important e ca se vorbeste.Vorba ceea, acum toata lumea se pricepe la politica si la fotbal, precum si la gripa porcina. Cu fotbalul si politica stam prost, asa ca daca urmam rationamentul asta tot asa o sa patim si cu AH1N1. Adica, astia vor sa ne omoare cu gripa, daca nu merge asa cu vaccinu, iar daca si de asta scapam, macar sa murim de frica.

  Apreciază

 3. mihai said, on decembrie 18, 2009 at 11:52 pm

  Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  Apreciază

 4. parereamea said, on decembrie 19, 2009 at 1:31 pm

  Apreciază

 5. […] Vaccinuri refuzate de germani şi spanioli, scoase la vânzare […]

  Apreciază

 6. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:57 pm

  […] Vaccinuri refuzate de germani şi spanioli, scoase la vânzare […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: