SACCSIV – blog ortodox

Vor fi unii care vor fenta vaccinarea?

   E foarte posibil ca cele ce li se intampla medicilor (Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea) sa se generalizeze … Si evident ca unii vor hotara sa actioneze in consecinta …

   In Romania exista de zeci de ani un soi de acceptare a fentarii anumitor reguli ale sistemului. Oare cum vor reactiona cei deschisi spre astfel de comportament, in cazul vaccinarii?

   Pana sa nu mai fie obligatorie armata, unii o fentau pe motive medicale. De exemplu. Si cum reusea foarte bine un lucru atat de complicat, desigur ca o vaccinare mimata este o chestiune cu mult mai simpla. Cu alte cuvinte, individul figureaza ca s-a vaccinat, dar vaccinul ajunge la gunoi. Desigur, asta implica necesitatea existentei unui numar cat mai mare de cadre medicale, care din convingere sau pentru bani, sa accepte.

   Prin urmare, cum unii oameni din sistem sunt dispusi la incalcarea regulilor sale in chestiuni cu mult mai grave, consider ca raspunsul la intrebarea din titlul este DA. Si probabil ca deja sunt persoane care se pregatesc, astfel incat „la o adica” sa aiba portita de scapare la indemana.

   Ceva mai complicata va parea situatia atunci cand vaccinarea va fi (eventual) obligatorie, in masa si facuta strict in anumite centre. Dar si in acest caz, e foarte posibil ca unii sa prevada acest moment si sa se “vaccineze” din timp, pe considerentul ca nu vor fi fortati sa se vaccineze de doua ori …

   Eu unul nu indemn pe nimeni sa mimeze vaccinarea, ci s-o refuze.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 8, 2010 at 9:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Alin said, on ianuarie 8, 2010 at 9:48 pm

    daca se ajunge la obligativitate oare refuzul tau mai conteaza? si intreb asta gandindu-ma la cazul adolescentului din State, tinut cu forta de organe pentru a i se inocula mizeria.

    Apreciază

    • timisorean1 said, on ianuarie 9, 2010 at 6:25 pm

      a fost acordul parintilor in acel caz(chair daca maicasa nu s-a putut uita)

      Apreciază

  3. acadennis said, on ianuarie 8, 2010 at 10:34 pm

    Alin, ce ai face tu daca cineva te va obliga fortat sa-ti faci vaccinul ???

    Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 9, 2010 at 10:40 am

      ca sa ma oblige, trebuie sa ma prinda cumva. momentan, evoluez mai mult sau mai putin in afara sistemului datorita unui concurs de imprejurari asa ca le’ar fi cam greu sa puna gheara pe mine daca azi ar fi introdusa obligativitatea. si o sa incerc sa ma tin la distanta de acum inainte.

      pe de alta parte, nu as avea nici o problema in a „fenta” sistemul de cate ori pot. si sunt convins ca acolo unde cineva nu mai poate face nimic (omeneste), Dumnezeu va ajuta in directia care trebuie.

      Apreciază

  4. ide4ty said, on ianuarie 9, 2010 at 9:40 am

    Dictatura Gestapoului Mondial atacă vertiginos şi cu caracter, ce are ca obiectiv final însemnarea şi acceptarea cip666. Toate elementele acestea ca psihoza vaccinarilor, terorismul internaţional etc….nu sunt altceva decât pregătirea psihologică, îndobitocirea şi obişnuirea populaţiei, să accepte sclavia ca un element normal şi modern al mileniului 3.

    Apreciază

  5. G.C. said, on ianuarie 9, 2010 at 10:11 am

    momentan, te obliga subtil. mai incolo, vor face uz de forta … in format fizic. nu scapa nimeni!

    Apreciază

    • timisorean1 said, on ianuarie 9, 2010 at 6:28 pm

      vad ca esti foarte sigur! chiar nimeni nu va scapa de vaccinare? nimeni?! vrei sa-i demoralizezi pe cei care inceaca sa nu-si faca vaccinul?

      Apreciază

      • G.C. said, on ianuarie 10, 2010 at 9:14 am

        vreau doar sa intelegi si tu si ceei pe care i-am demorallizat 🙂 preferai sa zic ca scapam cu totii, dar sa n-o facem!? … eu prefer sa zic adevarul, asa cum il percep eu, indiferent de impact!

        Apreciază

  6. Bruce Lee said, on ianuarie 9, 2010 at 12:20 pm

    Ieri am vazut un film la tv despre o situatie de criza in UK pe o tema asemanatoare : un virus mortal , carantina , soldati , mitraliere etc etc .
    E o obsesie a omenirii sau ceva indus pentru a ne pregati ? . In Romania unde increderea in stat , sistem e foarte mica probabil o sa fie portite de scapare in a evita o vaccinare obligatorie , dar in tarile ” evoluate” gen USA unde oamenii au o incredere aproape orbeasca in sistem altul va fi rezultatul .

    Apreciază

  7. Stefan said, on ianuarie 9, 2010 at 12:33 pm

    Nu inteleg…de ce sa NU mimeze vaccinarea ?! De ce e mai bine s-o REFUZE in loc s-o mimeze ?

    Apreciază

    • em said, on ianuarie 9, 2010 at 4:47 pm

      uite-asa: daca tu spui hotarat NU, atunci si unii dintre cei mai timizi vor avea curajul sa spuna NU si sa-si lase corpul sa lupte singur cu virusii gripei (si stim deja ca, ele, corpurile noastre au posibilitatea sa se autoimunizeze, ba mai mult sa invete singure sa faca fata urmatorilor virusi mai puternici); nu mai zic de cei foarte multi – majoritatea populatiei- de care gripa nu se atinge de ani buni. Pe cand daca mimezi vaccinarea unii, in loc sa faca la fel, vor baga otrava in ei pe bune cu ideea ca nimeni nu a avut motive intemeiate sa se opuna. Nu degeaba oamenii sunt comparati cu o turma, mai ales azi cand lipseste discernamantul si vointa de a gandi singur.

      Apreciază

      • Stefan said, on ianuarie 9, 2010 at 6:29 pm

        MmhÎ…inteleg acum. Multumesc pentru raspuns.

        Apreciază

      • Alin said, on ianuarie 9, 2010 at 10:57 pm

        singurii timizi pe care ai putea sa ii opresti sunt cei din imediata ta apropiere. nu’ti fa iluzii. restul se vor duce cuminti catre centrele de vaccinare. si daca vrei sa ai vreo sansa sa ii opresti pe viitor atunci incearca de pe acum sa ii faci sa se opreasca din a se uita ca zombii la TV, de a lua pe nemestecate ce li se livreaza prin media s.a.m.d.

        iar in cazul in care a spune NU vaccinului in momentul in care e obligatoriu (deci vei ajunge sa il faci fortat cu tot NU’ul tau) nu va insemna decat o atitudine si atat, atunci spune-mi si mie care ii sensul?

        ca vaccinul nu ii acelasi lucru cu a accepta semnul antihristic ci o chestiune mult diferita. [si ca sa intelegi unde bat, de ce nu zici NU unor lucruri mult mai simple: telefonului mobil? sau cardului bancar? sau aspirinei pastilate? s.a.m.d.]

        Apreciază

  8. Marius Gogonea said, on ianuarie 9, 2010 at 12:40 pm

    Extraordinar. Ma uit la stiri si nu-mi vine sa cred cita lipsa de personalitate si frica de sistem putem avea. Uitati-va la romanii nostrii cum stau cu sutele la coada sa fie vaccinati, asa ca niste animale, sa ma iertati, fara pic de demnitate sau personalitate, macar din perspectiva relatiei cu Dumnezeu. Am o fetita de patru ani si jumatate la gradinita, dar daca se ating de ea cu vre-un vaccin, anticristii astia, fara sa stiu, le darim gradinita. Cu Hristos pina la viata! Amin.

    Apreciază

    • anonim said, on ianuarie 9, 2010 at 4:07 pm

      Asa o sa stea si la coada cand se va impune obligativitatea implantari de cipuri umane. Cand nu o sa mai aiba bani in portofel sau pe card ci doar in cipul implantat in mana dreapta ai sa-i vezi pe toti aliniati la implant.

      Apreciază

  9. acadennis said, on ianuarie 9, 2010 at 1:08 pm

    Probabil ii vor infrica, obliga (sau deceptiona prin alta metoda-nu uitati ca diavolul e viclea) pe cativa la inceputul fiecarei scheme a lor doar sa-le arate celorlalti ce-i asteapta daca nu le accepta conditiile.

    Ei se folosesc de faptul ca oamenii nu sunt uniti si asta-i adevarat. Dar deasemenea cred ca atunci cand se va ajunge la lucruri mult mai serioase ca semnul fiarei si lumea se va imparti in doua; cei ce accepta si cei ce nu accepta semnul, acestia din urma, cei ce nu vor accepta uraciunia pustiiri, se vor unii si vor incepe sa se iubeasca asa cum Isus I-a invatat.

    Si multi dintre acestia vor cadea luptand impotriva pustiitorilor ca sa implineasca cuvantul lui Dumnezeu care zice:
    „I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca. Si i s-a dat autoritate peste orice semintie, peste orice popor, peste orice limba si peste orice neam.”
    Apocalipsa 13:7

    Apreciază

  10. Iubesc Patriarhul said, on ianuarie 9, 2010 at 1:53 pm

    Iisus Hristos

    Apreciază

  11. andrei_sunt said, on ianuarie 9, 2010 at 5:11 pm

    mai, ziceti si mie ca is prost care ii treaba cu vaccinurile istea de ce va este frica de ele? care ii baiu?

    Apreciază

    • anonim said, on ianuarie 9, 2010 at 5:28 pm

      pai , nu vezi cate stiri privind gripa porcina ne parvin din strainatate ?
      adica zero. nimeni nu mai aminteste despre asa ceva. ue chiar face o ancheta cu privire la marea manipulare numita gripa curului (iertata sa-mi fie exprimarea). numai in romania mai exista panica de gripa si asta dupa ce a decedat o persoana destul de cunoscuta (Dumnezeu sa-l ierte) de o cauza NECUNOSCUTA. omu ala nu a murit de gripa porcina, dar oamenii cu iq-ul de gaina dau buzna si se-ncoloneaza ca vacile la vaccin (doamnelor vaci, va rog sa scuzati comparatia)

      Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 9, 2010 at 11:02 pm

      unul din baiuri e ca nu prea stii ce bagi in tine si ce efecte va avea asupra sanatatii tale. daca stau sa ma gandesc cred ca as putea sa ma apuc si eu de preparat vaccinuri tinand cont de cum se prepara otravurile astea in ziua de azi.

      din cate stiu, vaccinul pentru porcina are o doza de mercur de cateva mii de ori mai mare decat norma acceptata. in cazul in care mercurul nu iti ridica nici un semn de intrebare, consulta medicul. sau tabloul periodic al elementelor.

      sa mi fie iertata doza de ironie. uneori nu ma pot abtine.

      Apreciază

  12. […] Vor fi unii care vor fenta vaccinarea? […]

    Apreciază

  13. Geta said, on ianuarie 10, 2010 at 6:17 am

    Daca dl Cercel „obliga”,oare el,nu poate fi obligat sa raspunda in fata legii,pentru –incalcarea dreptului omului?–;daca se foloseste forta,de ce l-au mai impuscat pe Ceausescu?;Ei,cei de astazi,sunt MULT mai rai si mai fara minte,decit era impuscatul;
    Doamne,ferete-ne de cei fara credinta si fara frica de Tine;
    AMIN !!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  14. agerstress said, on ianuarie 10, 2010 at 2:46 pm

    Mai e si „portita” alergiilor.

    Apreciază

  15. Aliosa said, on ianuarie 11, 2010 at 3:39 pm

    „CERCEL” ca un segment al „ sistemului ticălosit ” face jocul „ grupurilor de interese” pentru a se VINDE „serul” respectiv aducător de mari profituri. STRĂMOSII nostri nu s-au vaccinat niciodată si au trăit bine mersi. Eu unul nu mă vaccinez !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.