SACCSIV – blog ortodox

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

Va invit sa cititi un amplu material trimis de cititorul Bogdan:

Russel Blaylock, neurochirurg si conferentiar, prezinta in articolul Swine Flu – One of the Most Massive Cover-ups in American History cateva studii efectuate in SUA si Australia/Noua Zeelanda cu privire la H1N1 si demasca minciunile prin care OMS, CDC, agentii guvernamentale, oficiali publici si mass-media vor sa vanda intregii lumi vaccinuri experimentale, testate foarte putin si superficial, fara efect benefic dovedit, chiar periculoase. 

Articolul doctorului Blaylock spulbera multe mituri si superstitii create de producatorii de vaccinuri si de mass-media, conform carora femeile gravide (i.e. toate femeile gravide) prezinta riscuri deosebite, tinerii prezinta riscuri deosebite, copiii au nevoie neaparat de vaccin (se va vedea din studii ca tocmai copiii raspund foarte putin la vaccinuri, pe langa faptul ca vaccinurile ii expun si mai mult la alte infectii, slabindu-le sau blocandu-le sistemul imunitar). Vom descoperi, de asemenea, ca vaccinurile obisnuite sezoniere cresc riscul de a contacta H1N1, ca nu toate persoanele sunt predispuse la a contacta gripa porcina, ci mai cu seama riscul este foarte ridicat pentru persoanele obeze sau foarte obeze sau pentru acele persoane care au probleme medicale serioase preexistente, mai cu seama probleme pulmonare, sau la acele persoane care de-a lungul vietii au facut foarte multe vaccinuri. De asemenea, un risc ridicat il prezinta persoanele care fumeaza, dar acest risc de a contacta H1N1 si de a dezvolta complicatii nu se rezuma doar la H1N1, ci la orice gripa sezoniera! 

Majoritatea sublinierilor din text si intertitlurilor apartin dr. Blaylock. Unele sublinieri din text imi apartin si mie, acolo unde am considerat ca trebuie evidentiate anumite date sau concluzii. 

Spre deosebire de cei care sustin ca toata populatia lumii trebuie vaccinata, eventual cu forta, cu pistolul la tampla, cu catusele la maini sau altfel, cu forta sau cu ajutorul legii martiale, ceea ce propun eu cititorilor prin traducerea acestui articol, si mai ales parintilor si femeilor care vor sa dea fuga si sa isi vaccineze – mai ales – copii, este O CLIPA DE REFLECTIE. 

Daca, dupa lecturarea acestui articol, veti socoti ca este cazul sa va asezati la coada si sa va vaccinati, impreuna cu toata familia si mai ales impreuna cu copiii, nimeni nu va poate opri si aveti toata libertatea acestei alegeri, dupa cum veti avea toata raspunderea acestei alegeri, acum si mai tarziu. Intreaga libertate o au (cel putin in teorie) si cei care aleg sa nu se vaccineze, si in special refuza vaccinul H1N1, purtand si ei raspunderea alegerii personale. 

Socotesc insa ca, inainte de a lua o decizie, oricare ar fi ea, este bine sa stiti ceva mai mult decat vi se spune in fiecare zi pe toate posturile de televiziune si in general in majoritatea mass-media. 

Aici incepe articolul doctorului Blaylock: 

–– 

Am urmarit cu interes evolutia „pandemiei” H1N1 inca de la inceputurile aparitiei gripei, odata cu descoperirea primelor cazuri de infestare din Mexic, in luna martie a acestui an. De-a lungul studiului de mai jos am incercat sa folosesc surse de prima mana, publicatii de calitate, date de la CDC (Center for Disease Control and Prevention) si carti pe care nici un virusolog nu le poate contesta. 

Dincolo de aceste studii, un cercetator trebuie sa integreze toate aceste informatii noi cu experientele trecute ale epidemiilor sau pandemiilor. Asa cum veti vedea, o mare parte a materialelor vin de la CDC, National Institutes of Health, the National Institutes of Allergy and Infectious Diseases si the New England Journal of Medicine. Detractorii nu vor putea spune, astfel, ca informatiile de la care am plecat in acest studiu nu sunt de calitate. 

Femeile gravide NU prezinta un risc deosebit 

La inceput, chiar si inainte de a fi declarat nivel VI pandemic de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), un grup de „oameni de stiinta” au sunat alarma, sustinand ca aceasta ar fi cumplita, mortala pandemie pe care o asteptau de mai bine de o jumatate de secol. 

In mod firesc, producatorii de vaccinuri au facut tot ce le-a stat in puteri ca sa intretina aceasta frica, in timp ce, discret, purtau discutii cu OMS pentru a se afla printre companiile alese ca sa produca vaccinuri „pandemice” pentru intreaga lume. A fi una din companiile alese de catre OMS este o garantie a unor profituri de miliarde (de dolari sau euro, nota mea). 

Odata ce au anuntat pandemia, virusologii au testat potenta acestui virus printr-o metoda conventionala: teste pe nevastuici. Ceea ce au descoperit a fost ca virusul H1N1 nu era mai patogenic decat o gripa de sezon, desi patrundea mai adanc in plamani. In nici un caz nu a atins patogeneticitatea virusului din 1917-1918. De asemenea, nu a infectat nici un alt tesut si, foarte important, s-a dovedit ca nu a infectat creierul. 

Dupa aceasta, au vrut sa testeze abilitatea virusului de a se raspandi. Rezultatele testelor pe care le-au facut se bateau cap in cap, dar cele mai serioase rezultate dovedesc ca virusul nu se raspandeste cu usurinta. De fapt, un studiu nepublicat al CDC (Center for Disease Control and Prevention) a aratat ca, daca intr-o familie unul din membri contacteaza virusul H1N1, probabilitatea ca ceilalti membri ai familiei sa il contacteze este de doar 10%, adica foarte mica. 

Slaba calitate de raspandire a fost confirmata si mai tarziu intr-o studiu experimental in New York, in care numai 6,9% din populatie a contractat virusul, cu 50% mai putin decat prognozase presedintele Consiliului de Consultanta in Stiinta si Tehnologie. E bine de stiut ca, in timpul epidemiei din 1917-18, rata de infectie a fost de doar 20%. 

Apoi, au prognozat ca 1,8 milioane de oameni vor avea nevoie de spitalizare si ca 300.000 vor ajunge in unitati de terapie intensiva (ICU). Dupa aceasta, au prognozat ca spitalele vor fi depasite si ca ICU nu vor avea destule paturi pentru bolnavi si pentru muribunzi.  

Incredibil, au prognozat ca 90.000 de oameni vor muri. 

Comert cu frica 

Nefiind suficient, au inceput sa ne vanda sloganuri meschine, cu scopul de a induce teama, afirmand ca femeile gravide – in special – si copiii mici sunt in pericol. Ni se spunea in fiecare zi ca tineri si oameni sanatosi mureau, nu doar aceia care aveau anumite probleme medicale (boli de inima, diabet, cancer sau alte boli ce afecteaza sistemul imunitar). Ministerul Fricii (CDC) lucra peste program,vrand sa ne tina in frica si intuneric, stiind ca oamenii speriati nu iau decizii rationale – nimic nu vinde vaccinurile asa cum le vinde panica. 

Aceleasi prognoze vizau si Australia si Noua Zeelanda, unde au inceput sa creasca numarul de infectii cu H1N1, asociate cu spitalizari, imediat ce s-a intrat in toamna si in iarna. Recent, doua studii serioase au fost publicate in the New England Journal of Medicine, care a analizat cazurile de spitalizare la terapie intensiva din America si din Australia/Noua Zeelanda. Voi analiza in continuare aceste studii. 

Diferenta dintre ceea ce stiinta descopera in legatura cu acest virus si ceea ce se prezinta in mass-media este uriasa. Asa cum veti vedea, acest virus este considerat slab pentru 99,9% din populatie. 

Experientele Australiei si Noii Zeelande dovedesc ca SUA se insala 

Asa cum am afirmat, tarile din emisfera sudica au trecut deja prin toamna si iarna, adica prin sezoanele in care infectiile gripale ating un maxim. Epidemiologii si virusologii au fost surprinsi sa constate cat de slaba a fost manifestarea acestei gripe pandemice (autorul a folosit la inceput ghilimele atunci cand s-a referit la „pandemia” decretata de OMS si cititorul trebuie sa subinteleaga ca aceasta se aplica pe tot parcursul articolului, nota mea) in emisfera sudica, constatandu-se relativ putine decese si cateva spitalizari in cele mai multe zone. 

Studiul publicat in the New England Journal of Medicine pe 8 octombrie 2009, numit studiul AZIC, a analizat toate cazurile de spitalizare la terapie intensiva din Noua Zeelanda si Australia, cercetand in special cativa factori. 

Iata ce au descoperit 

Spitalizari la terapie intensiva 

Dintr-o populatie de 25.000.000, 722 au fost primiti in ICU, avand un diagnostic confirmat de gripa H1N1. In total, 856 de persoane au fost descoperite cu o gripa, dar din acestea 11,3% erau infectate cu un virus nou, iar 4,3% cu un virus de sezon. 

De asemenea, au fost analizate si persoanele care au fost descoperite cu virusul pneumoniei si au rezultate urmatoarele date: 

Numarul de persoane internate la spital in fiecare an cu virus Pneumonia: 

– 57 de persoane in 2005

– 33 de persoane in 2006

– 69 de persoane in 2007

– 69 de persoane in 2008

– 37 de persoane in 2009 

Vedem asadar cum in 2009 au avut cu 32 de persoane mai putin infectate cu virusul pneumoniei (fata de anul anterior, nota mea). CDC si alti distribuitori de frica vor sa ne spuna insa ca un numar mare de oameni moare de „gripa”, adica de gripa provocata de virusul pneumoniei, in timp ce, de fapt, majoritatea mor din cauza complicatiilor la diverse probleme medicale, diagnosticate sau nu. 

S-a constatat, de asemenea, ca riscul mediu al unei persoane de a ajunge la terapie intensiva era de 1 la 35.715 sau de aproape trei sute de miimi dintr-un procent (0,00285%), ceea ce este incredibil de putin. Cand au fost analizate cazurile de spitalizare ICU, s-a constatat ca cea mai mare parte a persoanelor internate aveau varste cuprinse intre 25 – 49 de ani. Copiii cu varste intre 1 zi si 1 an au avut o rata mare de internare si una ridicata de mortalitate. 

Majoritatea copiilor raspund SLAB la vaccin 

Este interesant de notat ca in aceasta vreme copiii raspund foarte slab atat la vaccinul sezonier, cat si la vaccinul H1N1. Unul din cele mai solide studii facute vreodata a aratat ca, sub varsta de 2 ani, copiii nu sunt protejati deloc prin vaccinurile sezoniere

Un studiu recent cu privire la eficacitatea noului vaccin H1N1, efectuat de National Institute of Allergy and Infectious Disease, a aratat ca 75% din copiii sub varsta de 35 de luni nu au fost protejati deloc de vaccinul H1N1, iar 65% din copiii cu varste intre 3 si 9 ani nu au fost protejati, de asemenea, deloc. 

Vaccinul obisnuit DUBLEAZA riscul de a contacta H1N1 

Este de asemenea important sa vedem cum, conform unui studiu canadian inca nepublicat si care a luat in considerare 12.000.000 de persoane care isi fac vaccinuri sezoniere, asa cum recomanda CDC si NIH, ca riscul de a contacta H1N1 se dubleaza pentru o asemenea persoana, iar infectia este mult mai serioasa. Dar noi sa multumim guvernului care ne da sfaturi bune… 

Persoanele obeze prezinta un risc de 6 ORI MAI MARE de complicatii datorita H1N1 

Asa cum am spus, majoritatea autoritatilor in domeniu sunt de acord ca aceasta varianta a H1N1 este un virus „usor” si ca marea parte a populatiei (99,9%) prezinta simptome usoare si stari usoare de boala de pe urma lui. 

Tineti seama de faptul ca, atunci cand discut statisticile si riscurile, nu doresc sa desconsider unele experientele devastatoare ale oamenilor care trec prin complicatii serioase sau chiar cazurile persoanelor care mor de pe urma virusului. 

Orice moarte este o tragedie. 

Ceea ce discutam aici, insa, este urmatorul fapt: este riscul contactarii H1N1 atat de mare incat sa justifice masurile draconice pe care le solicita guvernele si comunitatea medicala? Ar trebui sa vaccinam toata populatia lumii cu un vaccin experimental, slab testat si care are beneficii discutabile? 

Studiul a luat in calcul riscurile unor oameni care au ajuns la ICU, dar din pacate nu a luat in calcul problemele medicale ale celor care au murit. Putem insa se ne facem o idee, deoarece studiul american releva faptul ca cea mai mare probabilitate de a muri au avut-o persoanele cu varsta peste 65 de ani si, dintre acestia, procentul celor cu probleme medicale preexistente era de 100%. 

Una din cele mai mari surprize ale studiului american este constatarea ca unul din cele mai mari riscuri de a ajunge la ICU si de a muri il prezinta persoanele obeze. Rata persoanelor obeze este de 6 ori mai mare decat a celor cu greutate normala. Dupa cum vom vedea, obezitatea a jucat un rol important si in ceea ce priveste riscurile femeilor gravide si ale copiilor in general, dar aceste lucruri nu au fost discutate nici in media, nici de CDC sau de oficialii publici. 

Studiul arata, de asemenea, ca 32,7% din cei ajunsi la ICU sufereau de astm sau alte boli cronice pulmonare, cu mult mai mult decat e cazul populatiei in general. (…) 

Obezitatea este asociata cu o rata mare de rezistenta la insulina si cu sindrom metabolic, iar in ambele cazuri riscul de a contacta o infectie, chiar cand e vorba de virusuri slabe, este foarte mare. 

H1N1 este facut altfel decat un vaccin obisnuit 

Ceea ce este foarte deranjant este insistenta cu care CDC, doctori si mass-media sustin ca femeile gravide trebuie sa se vaccineze cu acest vaccin experimental. Mass-media repeta mantra producatorilor, anume ca acest vaccin este produs la fel ca un vaccin de sezon, cand de fapt este o minciuna. Da, intr-adevar, folosesc oua de gaina, dar restul procesului este accelerat si se permit salturi peste proceduri de securitate. 

In Australia si Noua Zeelanda sunt 250.000 de femeie gravide, insa numai 66 de persoane au ajuns la ICU, adica 1 femeie gravida la 3.800, adica un risc de .03% 

Ca sa exprimam altfel aceste cifre, o femeie gravida din Australia sau Noua Zeelanda are 99,97% sanse de a NU se imbolnavi rau si de a NU ajunge la ICU

Femeile gravide NU prezinta un risc ridicat, dar femeile obeze – DA 

Si totusi, de ce au ajuns 66 de femei gravide la ICU? Asa cum vedem in studiu,  o mare parte a acestor femei gravide erau ori obeze, ori foarte obeze si cu multe probleme medicale. Studiul Australia/Noua Zeelanda a gasit ca unul din factorii majori de risc pentru femeile gravide era intr-adevar obezitatea si acea obezitate a fost asociata cu riscuri mari provocate si de alte probleme medicale. 

De asemenea, s-a constatat ca moartea cauzata de infectia H1N1 s-a manifestat mai degraba la pacienti cu varsta ridicata, contrar comunicatelor din presa. Ca o concluzie a studiului sta urmatoarea afirmatie: 

„Proportia pacientilor care au murit in spital, conform studiului nostru, NU este mai mare decat cea a pacientilor decedati dintre pacientii infectati cu un virus sezonier”. 

Mai mult, studiul spune ca dintre cei infectati cu H1N1 si care erau in stare grava, 84,5% s-au intors acasa si 14,3% au murit, in timp ce, dintre cei care au ajuns la spital din cauza gripei sezoniere, 72,9% au fost eliberati, iar 16,2% au murit. 

Ceea ce arata ca au murit mai multe persoane din cauza gripelor sezoniere. 

Studiul New England Journal of Medicine in SUA 

In octombrie, in numarul 8 al revistei, NEJM a prezentat un studiu pe care l-a realizat in SUA cu privire la virusul H1N1. Studiul a fost realizat in 24 de state in care infectia a fost mare, incepand cu Aprilie si pana in Iunie. Trebuie sa ne amintim faptul ca, spre deosebire de gripele „uzuale”, aceasta a inceput devreme, a atins un maxim in septembrie si a inceput sa se diminueze in octombrie. 

Studiul examineaza 13.217 cazuri de infectii, dintre care 1082 de spitalizari. 

Iata ce s-a gasit: 

Pacienti cu probleme medicale preexistente 

Din totalul pacientilor spitalizati: 

60% dintre copii aveau probleme medicale preexistente;

83% dintre adulti aveau probleme medicale preexistente. 

De asemenea, s-a descoperit ca 32% dintre pacienti aveau cel putin 2 probleme medicale preexistente care ii puneau in pericol. Ni se spune mereu ca adultii cu varste intre 25 si 49 de ani prezinta cel mai mare risc. Notati ca 83% dintre acesti oameni aveau probleme medicale preexistente. Aceasta inseamna ca, de fapt, doar 292 de persoane „sanatoase” din 1082 de persoane din 24 de state au fost bolnave grav incat sa ajunga la spital, adica 292 de oameni sanatosi din zeci de milioane, adica un risc mic daca oamenii nu au si alte probleme cronice. 

Problemele medicale preexistente, factor de risc pentru decesele cauzate de H1N1 

Cand au fost studiate cazurile persoanelor cu varsta peste 65 de ani, adica acele persoane care se presupune ca vor muri in spital, 100% aveau probleme medicale preexistente, absolut toate. Cu alte cuvinte, nu exista nici macar o singura persoana sanatoasa intre cei cu varsta peste 65 de ani si care au murit, din toate cele 24 de state. 

Dar ce spune studiul despre copii, o tinta preferata a vanzatorilor de frica din media si agentiile guvernamentale? Studiul arata ca 60% aveau probleme medicale preexistente si ca 30% erau obezi sau foarte obezi. 

Un studiu anterior al CDC afirma ca doua treimi din copiii care au murit prezentau probleme neurologice sau boli ale aparatului respirator, precum astm. Daca ne uitam la procentul de 60%, inseamna ca din cei 84 de copii care au murit pana pe 24 octombrie 2009, numai 34 de copii considerati sanatosi au murit dintr-o populatie de 301 milioane de oameni. 

E de asemenea interesant de notat ca, potrivit CDC, gripa sezoniera din 2008 a omorat 116 copii. 

De notat: 34 de copii considerati sanatosi au murit intr-o tara in care exista 40.000.000 de copii. In 2003, CDC a prezentat statistici conform carora 90 de copii au murit din cauza complicatiilor provocate de gripa sezoniera. Ironic, asa cum arata Neil Z. Miller in excelenta sa carte „Vaccine, Safety Manuel”, odata ce vaccinul a fost facut unui copil mic, rata decesului a crescut de 7 ori

Nu ne surprinde, dat fiindca mercurul din vaccin suprima imunitatea. 

Riscul decesele in randul copiilor creste datorita vaccinurilor sezoniere 

– 1999: 29 de decese

– 2000: 19 decese

– 2001: 13 decese

– 2002: 12 decese

– 2003: 90 decese (anul in care au fost vaccinati in masa copiii sub 5 ani)

– 2006: 78 decese

– 2007: 88 decese

– 2008: 116 decese (40,9% vaccinati cu varste intre 6 si 26 luni) 

Parintii ar trebui sa ia aminte ca acest studiu, precum si cel efectuat in Australia/Noua Zeelanda, a aratat ca obezitatea la copii a jucat un rol major in cazurile de deces sau de internare in stare grava (ICU). Este inca o demonstratie dramatica si ne arata pericolul obezitatii la copii si faptul ca toti parintii trebuie sa evite MSG (orice mancare bazata pe aditivi excitotoxici), zahar in exces si carbohidrati glicemici in exces in dietele copiilor. Aceasta se aplica si femeilor gravide. 

Parintii trebuie sa stie ca alte vaccinuri CRESC riscul de a contacta H1N1 

Un factor major care nu este luat in discutie atunci cand se vorbeste despre vaccinuri, in special cand ne referim la copii si la bebelusi, este efectul altor vaccinuri asupra infectiilor cauzate de virusul H1N1. Este stiut faptul ca numeroase vaccinuri suprima imunitatea. De exemplu, pojarul, oreionul si rubeola sunt imuno-supresoare, asa cum s-a vazut cu vaccinul MMR. 

Aceasta inseamna ca atunci cand unui copil i se face un vaccin MMR, timp de 2-5 saptamani sistemul sau imun este suprimat, adica riscul de a prinde virusuri sau bacterii este foarte mare.  

Foarte putine mamici stiu aceste lucruri, desi ele sunt stiute foarte bine in literatura medicala. 

Se stie, de asemenea, ca vaccinul HIB pentru gripa hemofila este un vaccin imuno-supresor si ca toti copiii vaccinati prezinta un risc foarte mare de a dezolta meningita hemofila timp de cel putin o saptamana dupa ce au fost vaccinati. Acestor copii li se fac ambele vaccinuri! 

Conform recomandarilor CDC, folosite in majoritatea statelor, unui copil i se fac vaccinurile MMR si HIB la varsta de un an, si ambele vaccinuri sunt imuno-supresoare. 

La varsta de 2-4 luni, li se face vaccinul HIB. Astfel la varsta de 2-4 luni si apoi la 1 an sunt intr-un pericol extrem de mare de a contacta infectii si a face complicatii datorita supresiei sistemului imunitar, datorata vaccinurilor. 

Acesti asa numiti copii „sanatosi” care au ajuns in spitale si au murit pot fi, de fapt, victime ale imuno-supresoarelor, datorita vaccinurilor din copilarie. 

S-ar putea sa nu aflam niciodata, insa, pentru ca elita medicala nu va lua niciodata in seama aceste date si nici nu va realiza studiile necesare. As mai preciza ca si vaccinul sezonier, care este recomandat pentru toti copiii cu varsta peste 6 luni, in fiecare an, este de asemenea imuno-supresor datorita prezentei thimerosalului (care contine mercur) in vaccin. 

Copiii cu varsta sub 3 ani primesc vaccinuri ce nu contin mercur, dar orice copil cu varsta peste 3 ani primeste un vaccin anual ce contine mercur (fiecare doza de vaccin sezonier contine de obicei 25 mcg de mercur). 

Daca parintii isi vaccineaza copiii conform recomandarilor CDC, adica 2 vaccinuri sezoniere si 2 vaccinuri aviare, precum si vaccinul pneomococ cel putin, aceasta inseamna ca la varsta de 6 ani un copil va fi facut 41 DE VACCINURI. Aceasta cifra desemneaza o cantitate enorma de aluminiu si mercur. De asemenea, creierul este supus unor inflamatii foarte intense (neuroinflamatiile, produse prin activarea celulelor microgliale, joaca un rol foarte mare in patogenezia Parkinson, conform unor studii; nota mea). 

Riscul imbolnavirii cu un virus mutant H1N1 

Studiul realizat in cele 24 de state a aratat ca un total de 67 de persoane – din zeci de milioane – au ajuns la spital. Numai 6% din cei internati au fost atat de bolnavi incat au avut nevoie de terapie intensiva. Din acesti 67 de pacienti, 19 au murit (25%) si din acestia nu mai putin de 67% aveau probleme medicale preexistente. Aceasta inseamna ca 6 pacienti din zeci de milioane din 24 de state, care erau considerati „sanatosi” inainte de a fi infectati, au murit. Justifica in vreun fel aceste date isteria pentru o vaccinare in masa? 

Din cele 1082 de persoane spitalizate, 93% s-au vindecat si au plecat acasa si numai 7% au murit, ceea ce reprezinta o rata a mortalitatii foarte scazuta. Analiza pe care au facut-o cercetatorii a aratat ca pacientii care au decedat pot fi incadrati in 3 categorii: 

– pacienti in varsta

– medicatia antivirala a fost inceputa la 48 de ore dupa imbolnavire

– nu exista nici o corelatie cu vaccinurile sezoniere 

Ultima cauza este foarte interesanta deoarece ei au presupus ca vaccinul sezonier le va oferi o protectie: nu a oferit deloc. 

Ceea ce s-a constatat a fost ca nici unul din cei care au decedat nu au primit Tamiflu sau Relenza in primele 48 de ore de la imbolnavire. Aceia care au primit medicatie antivirala in primele 48 de ore „de aur” si care au murit sunt foarte putini. Relenza este un medicament mai sigur decat Tamiflu. Acesta este singurul factor ce a putut fi corelat cu pacientii grav bolnavi de la ICU, dar care au supravietuit. 

Care sunt pericolele pentru femeile gravide? Experienta americana. 

Mass-media inunda publicul cu povesti de speriat despre pericolele la care sunt expuse femeile gravide, datorita acestui virus. Cei mai multi ne inchipuim femeile gravide ca fiind sanatoase, tinere si fara nici o boala preexistenta. Studiul este interesant, dar omite cateva lucruri importante. 

Ni se spune (de catre mass-media si oficiali, nota mea) ca femeile gravide sunt de 6 ori mai expuse riscului de a ajunge in spital decat orice alt om.  

Dr. Michael Bronze, profesor de medicina interna la Health Sciences Center al Universitatii din Oklahoma, intr-un articol pentru medscape.com (WebMD), afirma ca riscul ca o femeie gravida sa fie spitalizata din cauza infectiei cu H1N1 este de 0,32 la 100.000 de femei gravide. Privind la studiul Australia/Noua Zeeland (atunci cand gripa a atins „varful”) si la studiul SUA (la mijlocul sezonului de gripa), o femeie gravida are 99,97% sanse de a nu se imbolnavi si de a primi ingrijire medicala de orice fel. 

Rata mortalitatii la femeile gravide care au ajuns la ICU a fost de 7,7%, o rata scazuta pentru pacientii care ajung la terapie intensiva. A se lua in calcul ca majoritatea pacientilor care ajung la spital ajung pentru hidratare (si alte probleme, nota mea), nu pentru ca sunt bolnavi in termeni de infectie. 

Fumatul si obezitatea cresc riscul de a contacta H1N1 

Multi dintre noi credem ca femeile gravide despre care am vorbit sunt perfect sanatoase, dar realitatea este putin alta. S-a descoperit ca peste 30% din femeile gravide erau obeze sau foarte obeze, asa cum a fost in cazul studiului Australia\Noua Zeelanda. Din acestea, 60% aveau probleme medicale preexistente, datorita carora riscul infectiilor (virale sau bacteriale) era foarte mare. 

Din pacate, in fise nu se spune daca erau fumatoare sau nu. Se cunoaste ca fumatul creste mult riscul unor complicatii in cazul oricarui virus gripal. Aceasta se intampla din mai multe motive. 

In primul rand, fumatorii au o dieta mult mai slaba (proasta, nota mea) decat non-fumatorii. 

In al doilea rand, fumatul distruge celulele (cilia) de pe tuburile bronhice, care sunt esentiale pentru curatarea resturilor si a mucozitatilor, crescand astfel riscul de a dezvolta pneumonie. Nicotina este, de asemenea, un foarte puternic imuno-supresor. Efectul combinat al acestora este suficient pentru a trimite pe cineva la terapie intensiva in timpul unui sezon gripal. Nu trecem cu vederea nici faptul ca un fumator cronic are un nivel scazut de magneziu, ceea ce creste riscul de a dezvolta spasm bronsic, care e rezistent la medicamentele obisnuite. 

De asemenea, in fise nu se specifica daca persoanele decedate se drogau, cate traiau la limita saraciei si cate erau pe medicamente cu retete, despre care se stie ca suprima imunitatea sau elimina nutrientii esentiali pentru functiile sistemului imunitar. Si, nu in ultimul rand, trebuie sa avem foarte clar in minte ca la aceste varste (15-39 ani) multe dintre ele au fost vaccinate de multe ori

Aceste date nu au fost luate in calcul din motive care mie mi se par evidente. Deci, elemente critice de care avem nevoie pentru a evalua aceasta „pandemie” au fost trecute cu vederea sau au fost ascunse de noi. 

Pneumonia si gripa porcina 

Studiul american arata ca, dintre cei internati, la 40% au fost descoperite, prin raze X, urme de pneumonie. Dintre acestia, 66% aveau probleme medicale preexistente, cum ar fi astm, boli cronice ale plamanilor (COPD), imuno-supresoare pentru transplant sau cancer sau boli neorologice. 

Nu ni se spune cati erau fumatori sau traiau cu fumatori, lucru care, subliniez din nou, pune organismul in ipostaza unor reactii severe la orice infectie. In fiecare an, cea mai mare rata de pneumonie se inregistreaza la fumatori. CDC estimeaza ca fumatorii au un risc de 200% mai mare de a dezvolta complicatii la gripa in comparatie cu non-fumatorii. 

CDC a publicat, pe 29 septembrie in MMWR, o analiza a tesuturilor plamanilor in peste 77 de cazuri de infectii H1N1. Dintre acestea, 29% prezentau o a doua infectie: pneumonie. Acest studiu este important pentru ca mass-media si CDC spun adultilor ca au nevoie de un vaccin pneomococ si ca parintii trebuie sa isi vaccineze si copiii cu acesst vaccin. 

Acest studiu la adulti a aratat ca numai jumatate din pneumonii s-au datorat Streoticiccys pneumoniae, care se foloseste in vaccin. Cealalta jumatate s-a datorat altor tipuri de streptococ, stafilococ sau virus. In jur de 18% din bolnavi dezvoltasera mai multe tipuri de culturi in plamani. 

Este foarte important de notat ca toti acesti pacienti autopsiati avusesera serioase probleme medicale preexistente inainte de a fi infectati cu varianta H1N1 si ca nu toate bacteriile au fost examinate, ceea ce inseamna ca unele persoane cu Strep pneumoniae puteau sa aiba mai multe infectii, pentru care vaccinurile nu au oferit nici o protectie. 

Parintii ar trebui sa stie, de asemenea, ca marea majoritate a pneumoniilor in copiii infectati nu s-a datorat lui Strep pneumoniae, ci stafilococului auriu.  

Din nou, vaccinul pneomococ ar fi oferit acestor copii protectie zero

Femeile gravide care si-au facut vaccinuri au copii cu multe probleme de sanatate 

A fost intotdeauna un principiu in medicina ca o femeie gravida sa nu fie vaccinata decat in cazuri extreme, pentru ca riscul pentru copil este foarte mare. Recent, am vazut doua cazuri in care acest principiu a fost calcat in picioare. Cand vaccinul Gardasil a fost lansat pe piata, CDC si producatorul Merck au recomandat ca el sa fie administrat femeilor gravide. 

La scurt timp dupa aceasta, recomandarea a fost retrasa pentru ca femeile isi pierdeau copiii sau nasteau copii cu malformatii. 

Este stiut faptul ca stimularea sistemului imunitar al femeii in timpul sarcinii de mijloc si spre faza de final creste riscul ca viitorul copil sa dezvolte autism in timpul copilariei si uneori schizofrenie in primii ani si dupa aceea. 

Studii stintifice riguroase arata ca exista un risc mare de atac de inima la copil si la adultul de mai tarziu. In fapt, anumite probleme de comportament si neorologice se pot constata la copiii nascuti de catre femei care au fost stimulate imunologic in timpul sarcinii. 

Este adevarat ca o infectie cu o gripa serioasa sau E. coli in timpul sarcinii sunt un risc major pentru toate aceste complicatii, dar riscul unei femei de a fi infectate, asa cum am vazut, e numai de 1%.  

Cu toate acestea, ei recomanda tuturor femeilor gravide sa se vaccineze cu cel putin 3 vaccinuri, dintre care doua contin mercur. Exista de asemenea dovezi care arata ca un mare numar dintre aceste femei nu sunt protejate deloc de vaccinuri. 

Dr. Bronze, mentionat inainte, noteaza ca studiile efectuate pe animale au aratat ca vaccinurile produc efecte adverse si ca nici un studiu cu privire la siguranta vaccinurilor nu a fost efectuat pentru oameni. 

Un studiu recent al Dr. Laura Hewitson, profesor de obstretica la Centrul Medical al Universitatii din Pittsburg, a aratat ca acelasi vaccin folosit pe un copil, daca se foloseste pe un nou-nascut de maimuta, duce la anomalii in dezvoltarea creierului.  

Aceasta vaccinare in masa pentru H1N1 va fi cel mai mare experiment pe femei gravide, din istorie, si se poate sfarsit intr-un dezastru de neimaginat. 

Cate cazuri sunt cu adevarat gripa porcina? 

Televiziunea CBS a realizat o investigatie, pe durata a trei luni, care arata ca am fost trasi pe sfoara de o agentie guvernamentala de „protectie”, numita eufemistic „The Center for Disease Control and Prevention”. 

Ceea ce au incercat sa afle de la CDC a fost cat de fapt din toate cazurile de gripa reprezinta virusul H1N1. CDC a facut tot posibilul sa protejeze aceasta informatie si numai dupa ce a fost facuta o cerere speciala, in baza Freedom of Information Act, dupa doua luni de asteptari, a raspuns solicitarii. 

Acum stim de ce au tinut atat de mult sa protejeze aceste informatii si de ce au oprit testarea H1N1 la sfarsitul lunii iulie. 

Datele primite arata ca, de fapt, foarte putine cazuri de gripa erau H1N1. CBS a analizat informatiile pentru 50 de state. Ce au aflat, de exemplu, este ca in Georgia numai 2% din cazurile raportate erau H1N1 (97% erau negativi pentru H1N1); in Alaska numai 1% din cazurile reportate erau H1N1 (93% negativi pentru gripa si 5% gripa sezoniera) si in California numai 2% din cazurile reportate erau H1N1, 12% alta gripa si 86% fara vreun fel de gripa. 

Un comunicat recent al CDC arata ca din 12.943 de persoane testate pe intreg teritoriul SUA, doar 26,3% au fost pozitivi H1N1, dar ca 99,8% au fost pozitivi pentru alte tipuri de gripa, din care cele mai multe virusuri sezoniere. 

Acum, CDC a schimbat toate datele pe care le publica despre efectele gripelor.

Acum nu mai caracterizeaza tipurile de virusuri (ci doar numara cazurile, indiferent de tipologie, nota mea). Noul sistem de colectare a datelor are ca data de start 30 august 2009. 

Singurul motiv pentru care imi imagine ca fac asta este ca datele initiale pe care le aveau demonstrau foarte clar ca H1N1 avea efecte slabe asupra majoritatii oamenilor (99,99%), ceea ce insemna cateva spitalizari, cateva cazuri de pneumonie si mai putine cazuri de deces pentru toate grupele de varsta si grupele de populatie decat orice gripa sezoniera din anii trecuti. Aceasta a fost adevarat pentru SUA si pentru toata emisfera sudica, ce a trecut prin cel mai rau sezon de gripa. 

Acum, ei nu mai tin seama de tipul de virus si pot atribui toate cazurile de pneumonie, spitalizarile si mortile virusului H1N1, deci majoritatea cazurilor par sa fie dintr-un cu totul alt lung sir de cauze. De fapt, ei indica multe cazuri de pneumonie ca fiind H1N1. 

De fapt, mai putine decese in acest an 

Trebuie sa ne amintim ca CDC ne-a spus cum 36.000 de persoane mor in fiecare an din cauza gripelor si a complicatiilor dezvoltate. Pana acum, am vazut (conform datelor lor) cam 900 de morti si 21.829 cazuri de pneumonie. 

Dar aceasta este sub cifra de 36.000. De fapt, poate ar trebui sa ne bucuram pentru ca in acest an au murit cu 35.000 mai putini oameni datorita gripelor. Aceasta cifra constituie un record pentru cel mai mic numar de morti cauzate de gripa in istoria recenta. 

De fapt, pe intreg globul, conform CDC si OMS, cei care au murit datorita H1N1 sunt cu mult mai putini decat cei care au murit datorita unei gripe sezoniere din trecut. 

De aceea trebuie sa ne intrebam: de ce guvernele si servitorii lor, mass-media, intretin aceasta panica? De ce ni se vorbeste din nou despre vaccinuri obligatorii pentru fiecare barbat, femeie si copil? 

Si pot sa va asigur ca, in curand, vom auzi un anunt ca adjuvantul MF-59 sau ASO-3 (squalena) vor fi necesare pentru a salva vieti. 

Acum… daca informatiile obtine de CBS sunt corecte, de ce mor atat de multi oameni din cauza gripei porcine? Raspunsul este ca in nici un caz nu mor mai multi, de nici o varsta, sex etc. decat au murit in trecut din cauza gripelor sezoniere. 

Umbland la datele statistice, acesti indivizi au creat aceasta pandemie si continua sa o creeze. Nimeni nu poate spune viitorul, dar luand in considerare informatiile disponibile din SUA, Canada, Europa si emisfera sudica, nu e nici o justificare pentru teroarea in care vor sa ne tina mass-media si agentiile guvernamentale. 

Este acceptat faptul ca partea cognitiva a creierului lucreaza mai putin sub doua conditii: frica si mania. Aceia care au supravietuit unor situatii aproape imposibile, aproape mortale, sau cei care au meserii foarte periculoase, pot sa ne spuna ca cel mai important lucru pentru a supravietui este sa iti controlezi frica. Mai multi oameni au murit datorita unor decizii proaste pe care le-au luat, coplesiti de frica, decat au murit datorita situatiei in sine in care au fost pusi. 

Mi se spune despre saraca persoana in varsta care a murit, in urma cu cativa ani, asteptand la coada pentru a primi un vaccin, pe o caldura cumplita. Se pare ca a murit datorita unui atac cerebral, ce a facut-o sa dea si cu capul de asfalt. 

Statea la coada de cateva ore pentru ca CDC anuntase ca in acel an gripa urma sa fie deosebit de periculoasa pentru batrani si ca exista o lipsa de vaccinuri, datorita cererii mari. Dupa cum s-a dovedit, in acel an au selectat gresit virusul pentru vaccin, asa ca nu ar fi fost doar un vaccin periculos, dar nu i-ar fi oferit nici o protectie. Dar si in acest caz producatorii de vaccinuri si-au primit banii patati cu sange. 

Ce nu stiu ei despre acest vaccin? 

Companiile de asigurare din Australia nu asigura doctorii care au facut vaccinul pentru ca este un vaccin experimental si nu a trecut prin toate fazele de cercetare si testare. Ele stiu ca pericolul complicatiilor este mult prea mare pentru a asigura doctorii, care, spre deosebire de confratii lor din SUA, nu au o lege speciala pe care Congresul sa o voteze si care sa ii absolve de orice responsabilitate in cazul in care vaccinul duce la complicatii. 

Este important de mentionat, iarasi, ca zeci de milioane de copii au fost vaccinati cu vaccinul hepatitei B (care nu le-a oferit nici o protectie), ca sa afle mai tarziu ca riscul de a dezvolta scleroza multipla a crescut cu 310%. Trebuie sa ne intrebam: 

Ce altceva nu stiu ei despre acest vaccin? 

Se pare ca nu stiu foarte multe. 

La cativa ani dupa ce a fost adaugat in programul de vaccinari recomandate, a fost legat de o boala cumplita, numita miofascita macrofaga, care la copii este asociata cu ceva asemanator dementei. 

Avem, apoi, cazul vaccinului Gardasil. Milioane de fete tinere au fost vaccinate si, in decurs de cateva luni, femeile gravide isi pierdeau copiii, copiii se nasteau cu deformatii, fete tinere mureau si un numar mare aveau reactii adverse serioase. Inca o data intrebam: 

Ce altceva nu stiu ei despre acest vaccin? 

Doar o saptamana pentru teste de siguranta pentru vaccinuri 

Acum ni se spune ca acest vaccin produs la repezeala, aproape netestat, este foarte sigur si eficient. Rezultatele testarii acestui vaccin au fost publicate in New England Journal of Medicine. Este bine sa precizat ca testele de siguranta si pentru observarea complicatiilor au durat 7 zile de la vaccinare, adica o perioada incredibil de scurta. Paralizia Gullian Barre poate aparea chiar si la o luna sau cateva luni dupa vaccinare, la fel si atacurile de inima, probleme de comportament sau neorologice la copii. 

Este de asemenea interesant de notat faptul ca autorii studiilor de siguranta pentru vaccinul gripei porcine erau toti angajati ai producatorului de vaccinuri CSL Biotherapeutics, iar opt detineau parti din companie. Aceasta este parte a unei dezvaluiri din New England Journal of Medicine. 

Este important ca fiecare sa isi aminteasca aceste lucruri atunci cand aude vorbindu-se despre „siguranta” acestui vaccin si ca ar fi produs „ca orice vaccin sezonier”… 

Ce altceva nu stiu ei despre acest vaccin si vor afla dupa luni, ani sau zeci de ani? 

Dupa ce o persoana si-a facut vaccinul si a dezvoltat o complicatie, nu prea se va mai putea face nimic pentru a trata problemele ce vor aparea de-a lungul vietii. Dupa doar 60 de secunde, va ajunge doar o poveste trista.

Cititi va rog si articolele:        

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

VIDEO: MITING al lucratorilor newyorkezi din Sanatate impotriva VACCINARII FORTATE. Medici romani, cand le urmati exemplul?

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

VIDEO: „TEORIA CONSPIRATIEI si GRIPA PORCINA”, un film pentru cei cu o prea mare incredere in SISTEM

Ciudatenii la prima “Conferinta Internationala despre Gripa Porcina”       

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare excrocherie din istoria medicinei

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Soldati aproape ucisi de VACCINUL IMPOTRIVA VARIOLEI

VACCINURILE “SIMULANTE“ impotriva pandemiei depasesc testarile originale sigure, TRANSFORMAND POPULATIA IN COBAI

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 7, 2009 at 3:08 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. mackdaddymack said, on noiembrie 7, 2009 at 4:12 pm

  Am si eu ceva de spus , marea masa a populatiei este foarte slab informata despre legatura dintre criza economica , pandemie , oculta mondiala si interesele ei , ba mai mult , nici nu i intereseaza . Am vorbit cu cateva persoane si de cele mai multe ori m au trimis sa le spun astfel de povesti copiilor , ziceau ca poate ei ma vor crede , o parte dintre cei cu care vorbisem spuneau ca ei o sa se ” distreze ” la maxim cat mai traiesc , altii nici nu prezentau vreun interes , genul de oameni indobitociti de televiziuni .

  Apreciază

 3. mica said, on noiembrie 7, 2009 at 6:58 pm

  Saccsiv,
  Iata un alt pretext f important pe langa numeroasele pe care le-ai numit tu in toate articolele tale[poate cel mai important) si logic pt vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine dezvaluit de fratii de la Apologeticum:
  Un motiv in plus de a refuza vaccinul impotriva gripei porcine: acesta ar putea contine un microcip

  Ziarul britanic “The Sun”, a efectuat un raport “profetic” la data de 1 august 1989, cu titlul “Big Brother’s Coming”, subliniind planurile unui guvern secret, de implantare cu microcip a fiecarei persoane, sub pretextul unei pandemii de gripa porcina, în scopul de a obţine un controlul total al populaţiei. Raportul ar fi putut fi scris astazi, deoarece guvernele pregatesc sa puna in aplicare vaccinarea în masa impotriva “gripei porcine”, cu un vaccin netestat si toxic. Multe surse spun ca va fi un nanochip(microcip de marimi microscopice) in seringile care urmeaza sa fie emise de guverne, pentru vaccinare.

  traducere de pe TheFluCase.com

  Mai jos aveti pagina scanata, din ziarul mentionat.

  Apreciază

 4. zzz said, on noiembrie 8, 2009 at 2:33 pm

  alte dovezi despre vaccin si pandemie:

  Apreciază

 5. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 6. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 7. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 8. sorin said, on ianuarie 10, 2010 at 1:15 pm

  pentru cei ce vor sa se vaccineze cititi va rog -http://ro.altermedia.info/general/nanoparticule-mortale-in-vaccinul-impotriva-gripei-porcine_18131.html

  Apreciază

 9. Ungureanu Niculae said, on ianuarie 16, 2010 at 11:10 am

  Imi pare rau dar am facut vaccinul inainte de a citi articolul in cauza…Acum astept urmarile…Parerea mea sincera este ca in acest caz am fost al dracului de manipulati (nu stiu concret de cine) si ca cineva a bagat bani cu ghiotura in buzunarul propriu exploatand naivitatea oamenilor.

  Apreciază

 10. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 11. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 12. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază

 13. […] PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1 […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: