SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Posted in Adrian Streinu-Cercel, MASONERIA, MASONERIE by saccsiv on ianuarie 16, 2010

   Citez din articolul Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?:

   A crescut costul tratamentului anti-SIDA din România în mod artificial pe vremea când era presedintele Comisiei Nationale de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii. A răspândit în public informaţii false referitoare la pandemia de gripă aviară în anul 2006. A fost cercetat de DNA în anul 2007 după ce a păgubit statul român cu 3 milioane de euro achiziţionând echipamente medicale inutile la preţuri exorbitante. Acum susţine fără argumente vaccinarea în masă a românilor pentru a combate pandemia de gripă porcină, fără a lua în calcul efectele adverse ale vaccinurilor şi chiar obligând ilegal medicii să îşi facă vaccinul. A fost desfiinţat profesional în toate emisiunile TV unde a participat alături de interlocutori din domeniul sănătăţii. Este vorba despre doctorul Adrian Streinu Cercel, acest Mengele de la Ministerul Sănătăţii.

   Ultima ieşire necontrolată a doctorului este însă mai palpabilă din punct de vedere legal. A emis o dispoziţie, în calitate de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, prin care obligă medicii să se vaccineze împotriva Ah1N1, în caz contrar aceştia fiind “interzişi” de la desfăşurarea activităţii. Ministrul Cseke Attila a declarat că această dispoziţie a fost emisă fără acordul său, fiind ilegală. Măcar acest lucru ar trebui să ducă la demiterea lui Streinu Cercel, dacă nu chiar anchetarea sa penală.

   Un amănunt oarecum bizar legat de dr. Streinu Cercel este apartenenţa sa la Clubul Diplomatic Internaţional din Bucureşti, un club select destinat deopotrivă diplomaţilor acreditaţi în România, parlamentarilor şi reprezentanţilor guvernamentali, care funcţionează în localul omonim unde se poate intra doar pe baza unei legitimaţii de membru al clubului. În acest club a avut loc în 3 iulie 2009, reuniunea tradiţională a francmasonilor români unde s-a serbat Sfântul Ion (de vară), patronul Francmasoneriei Universale. Aceeaşi francmasonerie din România a participat în calitate de partener şi la “Ziua mondiala de lupta împotriva SIDA” din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii al cărei preşedinte era profesorul Adrian Streinu Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afişul de promovare a evenimentului, alături de sigla Institutului de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş” şi a companiilor de medicamente GlaxxoWellcome şi Roche (vezi foto).  De unde a survenit nevoia unui medic român să se afilieze cu aceste organizaţii aproape secrete şi a căror activitate dubioasă ridică de un secol serioase semne de întrebare cu privire la implicare lor în diferite decizii statale?

   George Bara

matei bals masonerie

   Cititi va rog si:

VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

VASILE ASTARASTOAIE, presedintele COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA, considera ILEGALA actiunea lui ADRIAN STREINU CERCEL

Aviara ar putea ucide doua milioane de romani

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 16, 2010 at 6:32 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Didi said, on ianuarie 16, 2010 at 8:11 am

  Frate mi-a trimis cineva un document de pe internet referitor la faptul ca vaccinul acesta ar continte nanoparticule nedetectabile cu ochiul liber si astfel in spatele procesului de vaccinare in forta la nivel mondial s-ar ascunde ciparea .
  Articolul e in germana la http://welt-blog.ch/2009/08/chip-sitzt-in-der-spritzen-spitze/
  Am si varianta in romana daca te intereseaza da-mi de stire !
  Cele bune !

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 16, 2010 at 9:43 am

   ma intereseaza, dar e ciudat „nanoparticule nedetectabile cu ochiul liber „

   Apreciază

 3. MArius said, on ianuarie 16, 2010 at 10:36 am

  1 mil nanometri = o mie micrometri =1 milimetru
  Momentan nu exista un studiu care sa dovedeasca ca asemene cip-uri la dimensiuni reduse sunt foarte inteligente datorita firelor de executie greu de implementat. Un altgoritm optim de localizare ar fi plauzibil si eficient ca ar putea sa construiasca chiar si la aceasta scara
  Sunt mai multe firme preocupate de cip-uri de dimensiuni reduse si avand forma unui tub
  http://www.businessmagazin.ro/business-hi-tech/it/povestea-celui-mai-mic-cip-din-lume-4999751/?p=5

  Apreciază

 4. Didi said, on ianuarie 16, 2010 at 10:48 am

  O ipoteză cutremurătoare, dar foarte realistă

  „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.” – Bertrand Russell, 1953

  Medici, terapeuţi naturişti, persoane implicate în domeniul farmaceutic şi al producerii microcipurilor ne dezvăluie o nouă modalitate de implantare în fiinţele umane, fără ştirea acestora, a microcipurilor: vaccinarea împotriva gripei porcine.

  Jane Burgermeister, cea care a demascat crima ce este pe cale să fie comisă prin vaccinarea împotriva gripei porcine datorită toxicităţii acestui vaccin, mai periculos decât boala de care ar trebui să ne ferească, ne arată un alt scop cutremurător al acestei campanii de vaccinare: implantarea cu microcipuri. În acest fel, cei care datorită unei bune imunităţi scapă de efectele otrăvurilor existente în acest vaccin pot fi controlaţi prin intermediul cipurilor.

  Jane Burgermeister a fost informată de un producător austriac de cipuri RFID, deosebit de interesat de acuzaţiile de crimă aduse companiei Baxter, că se are în vedere utilizarea microcipurilor în cadrul campaniilor de vaccinare a maselor. Iar un producător american de microcipuri a afirmat că lucrează pentru implanturile „pandemice” de microcipuri.

  Modul în care se intenţionează să se facă implantarea de microcipuri, fără ştirea şi acordul nostru, prin intermediul vaccinării împotriva gripei porcine este arătat de dr. Ryke Geerd Hamer, fondatorul GNM (German New Medicine). Dr. Hamer arată, conform declaraţiilor unei persoane angajate la o companie farmaceutică din Viena, că acele seringilor cu care se injectează vaccinul împotriva gripei porcine conţin nanoparticule în vârful lor. Aceste particule nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar pot fi depistate uşor la microscop.

  Personalul companiei farmaceutice respective a fost informat că aceste nanoparticule acţionează în corpul uman ca un hard-disc, o mulţime de date putând fi stocate pe ele, ne mai fiind nevoie de cărţi de identitate şi de credit. Conform informaţiilor primite de angajaţi, această măsură urmăreşte şi realizarea unui recensământ exact precum şi protecţia copiilor (multe mame abandonează nou-născuţii fără ca autorităţile să afle).

  Un avocat austriac consultat asupra modului în care se poate evita implantarea cu cip era deja la curent cu acest plan. În Austria vaccinarea nu este obligatorie în acest an, dar prin intermediul mijloacelor mass-media populaţia este manipulată să se vaccineze din proprie iniţiativă. În cazul în care se vor prezenta prea puţine persoane la vaccinare, în anul ce urmează vaccinarea va deveni obligatorie. Vor fi cu siguranţă scutite anumite grupuri profesionale (poliţia, personalul medical, politicieni etc.). Cei care lucrează în domeniul juridic cunosc căi prin care să evite vaccinarea, dar pentru majoritatea populaţiei nu există scăpare.

  Prezentăm în continuare fragmente dintr-un interviu cu dr. Ryke Geerd Hamer realizat de ing. Helmut Pilhar la data de 26 august 2009:

  Hamer: În câteva zile, cele mai rele temeri ale noastre au fost într-adevăr înlocuite de cruda realitate.

  Pilhar: Vă referiţi la amenda de 1000$ şi cele 30 de zile de închisoare care îi ameninţă pe cei care refuză vaccinarea în SUA?

  H: Da. Iar cei care obiectează (adică cei care se opun cipurilor aducătoare de moarte) nu vor fi trimişi în închisori normale, ci în sutele de lagăre de concentrare care au fost pregătite special în toată ţara . Aceste lagăre vor putea fi părăsite doar de cei care şi-au implantat cipul. Şi odată ce vor fi afară poate urma moartea prin cip.

  P: Te referi la începerea decimării masive a populaţiei?

  H: Poate însemna doar aceasta. Altfel nu ar avea rost să se implice poliţia şi armata, ameninţarea cu asemenea pedepse drastice, toate doar pentru a face oamenii să participe la o simplă campanie de vaccinare sezonieră. Eşti vaccinat în octombrie pentru vara următoare. Este complet ridicol. Cu Tamiflu se pot scurta poate fazele tipice prin care se trece în timpul procesului de însănătoşire pentru 2-3 săptămâni. În viziunea GNM chiar şi acest lucru este total lipsit de sens.

  P: Este interesant că în SUA există un stoc de 100.000 de sicrie de plastic. Pentru ce? Pe de altă parte, populaţia a fost deposedată sistematic de arme şi câini de pază.

  H: Tu poţi să înţelegi cel mai bine care este motivul pentru care nu se vorbeşte despre lucrurile acestea. Se vorbeşte despre vaccinare, dar nimeni nu pomeneşte despre implantarea cipurilor prin vaccinare. Aceasta este într-adevăr straniu pentru că este evident că implantarea cu cipuri este adevărata ţintă a acestor măsuri guvernamentale.
  Sunt o mulţime de discuţii interminabile pentru a se stabili dacă Tamiflu este sau nu nociv, dar nu se aminteşte nimic despre cipuri. Bineînţeles că Tamiflu este nociv, este o otravă. Este dăunător în procesele de vindecare şi, de asemenea, la femeile însărcinate, în ultimul trimestru al sarcinii, în faza de vagotonie. Dar faptul că se implantează prin acest vaccin cipurile morţii dă acestui subiect o nouă dimensiune. Faptul că aceste cipuri ale morţii vor fi utilizate într-un mod lipsit de scrupule nu trebuie să ne mire. Morfina şi chimioterapia sunt folosite în continuare în tratamentul cancerului, în ciuda ratei mortalităţii de 98% (în timp ce aplicând tratamentul GNM rata supravieţuirii ar fi fost de 98%) deşi oncologii au fost informaţi că GNM lucrează dintr-o perspectivă ştiinţifică şi cunoşteau rezultatele obţinute.

  P: Este de asemenea ciudat că americanii au creat această lege marţială în virtutea căreia manifestările de refuz al vaccinărilor pot fi uşor stopate. Dar de îndată ce le-ai implantat oamenilor cipuri ei nu mai au scăpare.

  H: Este evident că această „bătălie a cipurilor” a fost pregătită de mulţi ani. Gripa porcină, care în realitate nici nu a existat, a fost pretextul fatal: trei porci şi un copil, morţi din cine ştie ce cauză. Pornind de la aceste minciuni a fost construită această pandemie mondială. Aceasta arată ce organizare bună şi influenţă puternică are presa la nivel mondial: poate transforma un muşuroi într-un munte.

  P: S-a început cu SIDA, pe urmă a început minciuna cu boala vacii nebune. După minciuna 9-11 a urmat minciuna Antrax-ului. A urmat gripa aviară, acum avem gripa porcină. La anul o să avem minciuna gripei şoriceşti. Totul conduce spre soluţia finală: toată lumea să aibă implantat un cip. Atunci oricine va putea fi manipulat şi asasinat arbitrar.

  H: Au început cu copiii şi femeile însărcinate. Ei vor fi primii care vor beneficia de tratamentul cu cipuri şi Tamiflu. Multe din femeile în ultimul trimestru de sarcină vor pierde copiii pentru că Tamiflu este foarte toxic. Chiar ele însele pot muri. În ultimul trimestru de sarcină corpul femeii este vagotonic şi este cunoscut faptul că în timpul vagotoniei un vaccin antigripal sau o injecţie cu morfină pot fi mortale. În acelaşi timp în SUA există o oarecare panică în rândul populaţiei. Oamenii se întreabă unde ar putea să se refugieze pentru a nu fi injectaţi cu forţa cu cipurile morţii, pierzându-şi astfel libertatea.

  Oamenii ar trebui să se întrebe cu mult realism cum ar fi să trăieşti cu acest cip în tine ştiind că oricând viaţa ta poate fi întreruptă. Dacă vom ajunge în această situaţie, complet lipsiţi de apărare, regretele nu vor mai avea niciun rost. De aceea este foarte important pentru clasa conducătoare să ţină oamenii în întuneric atât cât este posibil.

  De îndată ce sclavii vor avea cipurile morţii implantate li se va permite să ştie acest lucru. Apoi vor fi ca nişte pudeli dresaţi. Nimeni nu va îndrăzni să vorbească despre aceasta. Va fi ca printre „fraţii” masoni. Fiecare dintre ei ştie că în momentul în care va scoate un cuvânt de dezaprobare i se va servi otravă în cafea de către Marele Maestru şi nu va mai supravieţui nicio zi. Lumea întreagă urmează să devină un lagăr de concentrare plin de sclavi, exceptând membrii unui anumit grup. Să ai implantat un cip al morţii înseamnă o potenţială sentinţă la moarte în orice moment.
  Cât de naivi putem fi să cerem Mossadului şi CIA să dezvăluie care le sunt adevăratele intenţii?! Şoarecele niciodată nu crede că pisica va veni.

  Într-o companie care ambalează acele pentru vaccinarea cu cip, al cărei personal numără câteva sute de persoane, este nevoie doar de una sau două persoane „de încredere” care să insereze cipul la finalul procedurii. Apoi toţi ceilalţi lucrători pot confirma că ei nu au ştiut nimic. Aceasta se numeşte „controlul calităţii” şi „verificarea finală” şi apare ca ceva perfect normal.
  Este ciudat şi faptul că fiecare ac pentru vaccinarea cu cip are un număr de cod individual, care este adăugat la numărul de identitate. Dacă nu ar fi aşa, de ce banalul ac pentru „vaccinul gripei de vară” are un număr individual şi de ce se cere paşaport pentru această aşa-zisă vaccinare antigripală? Şi de ce americanii nu lasă pe nimeni să intre în SUA fără a avea un cip?

  P: „Clubul de la Roma” a declarat în anii ‘70 într-una din publicaţiile lor (posibil în Omenirea la punctul de răscruce) că: fie rata natalităţii trebuie scăzută, fie rata mortalităţii trebuie crescută. Institutul Max Planck crede că populaţia lumii trebuie redusă la 2 miliarde de oameni. În SUA există aşa-numitul „Stonehenge American” unde o inscripţie gravată pe un bloc de 100 tone de granit arată că populaţia lumii trebuie să fie redusă la 500.000 de milioane de oameni pentru a se ajunge la „Era raţiunii”. Analizând ipoteza aşa-zisei „suprapopulări” s-a constatat un fapt interesant, şi anume că numai statul Texas ar putea hrăni toate cele 6 miliarde de oameni. Dacă cineva ar înghesui cele 6 miliarde de trupuri cu o greutate de aproximată la 80 kg şi un volum aproximat la 80 l, unul lângă altul, în forma unui cub, laturile cubului vor măsura numai 800 m. În Austria am putea ascunde acest cub în cea mai apropiată vale. Nu cred în aşa-numita „suprapopulare”, mai degrabă presupun că fanaticii globalizării nu au nevoie de 6 miliarde de sclavi aşa că vor să reducă populaţia la o zecime.

  H: Helmut, ai avut dreptate când ai afirmat într-o discuţie pe care am purtat-o anterior că „dacă ei vor reuşi să înfăptuiască asta, vor câştiga”. În aceste condiţii, acţiunea organizaţiei GNM e pe cale să fie suspendată, deoarece dacă oamenii vor cunoaşte adevărul şi se vor trezi la realitate, aceasta va fi împotriva intereselor acelor fanatici ai globalizării.

  În concluzie, aşa cum a afirmat şi dr. Ryke Geerd Hamer în acest interviu, planul elitei internaţionale ce controlează acest „program al gripei porcine” este de a răspândi teroarea în rândul populaţiei forţând în acest fel oamenii să renunţe la drepturile lor. Doar în aceste condiţii, când majoritatea oamenilor se vor transforma în sclavi, grupul criminal va putea să îşi ducă la îndeplinire planurile sale diabolice.
  Citiţi integral acest articol în varianta originală (în lb. germană) aici:
  http://welt- blog.ch/2009/ 08/chip-sitzt- in-der-spritzen- spitze/

  Apreciază

 5. eltoro said, on ianuarie 16, 2010 at 11:50 am

  pai lucru asta se stia de multa vreme:
  Publicat la: 12.11.2009 http://www.roaim.com/?a=articles&p=343

  si daca mai luam in calcul ca la ADN pot adera nanoparticule ei iti pot scana apoi adn-ul de la distanta ciparea e gata numai noi nu dorim sa o vedem

  mai pui faptul ca nu mai poti cumpara fara codurile de bare chiar daca iei de la butic buticarul a luat de la supermarchet si tot aia e…

  si fiecare are cip-uri la card bancar, la antena satelit, la card de cumparat combustibil, la telefon mobil sim-ul intr-un fel sau altul avem toti cip-uri

  Apreciază

 6. Roxana said, on ianuarie 16, 2010 at 1:06 pm

  Unde mai e acceptarea sau respingerea in cunostinta de cauza a semnului fiarei, daca oamenii sunt cipati fara stirea lor? Ei nu mai pot fi acuzati ca au acceptat semnul fiarei si nici nu pot lupta impotriva acestuia, refuzandu-l. Daca este cipat in felul acesta un crestin ortodox de exemplu, el nu va putea fi invinuit ca a acceptat cipul. Si apoi cum ramane cu ceea ce scrie in Biblie despre semnul fiarei, si anume ca va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte, daca in realitate avem de-a face cu nanoparticule care se pot imprastia in tot corpul? Puteti sa ma lamuriti si pe mine?

  Apreciază

 7. Cosmin S. said, on ianuarie 16, 2010 at 3:52 pm

  vis-a vis de ipoteza cutremuratoare…
  Si cum ramane cu: „nu va putea vinde sau cumpara decat numai cel ce are numarul fiarei pe pe frunte sau mana dreapta”….?
  In primul rand pecetluirea se va face din ratiuni economice, adica va fi o constrangere. Daca vrei panie trebuie sa fii pecetluit adica microcipat ca sa poti cumpara. Diavolul vrea o lepadare constienta prin pecetluirea cu „pecetea imparateasca” a antihristului.
  Nu zic ca vaccinurile nu pot avea nanoparticule, la fel ca si cosmeticele si alimentele. Ma gandesc ca cel mult acestea vor putea altera starea de spirit sau sanatatea dar nicidecum nu poate constitui asta o microcipare(pecetluire).

  Apreciază

 8. em said, on ianuarie 16, 2010 at 4:08 pm

  mah, purcel-cercel asta e atat de prost incat ar trebui sa-si dea demisia si din masonerie nu numai din postul actual. Gandesc ca masonii tolereaza faptul ca ii face de ras doar pt ca prostia lui e extrem de insistenta: e pus la pamant cu argumente, revine cu tupeu; iar i se aduc argumente, gaseste alt punct care i se pare slab si… reeeviiiineee, rezultatul = acelasi; iar crezi ca ai reusit sa-l inlaturi, se intoarce in forta ca bazoiul pe… hoit.

  Apreciază

 9. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 10. marcela said, on ianuarie 17, 2010 at 5:33 pm

  SA MI RASPUNDA CINEVA : DACA TREBUIE SA PLECI IN USA TREBUIE SA TI PUI CIP???????????? CE FEL DE CIP SI CINE, UNDE ,CAND TI SE PUNE?????
  ROG SA MI RASPUNDA CINEVA……. ORICINE

  Apreciază

 11. Roxana said, on ianuarie 17, 2010 at 7:41 pm

  Daca oamenii vor fi din ce in ce mai bombardati cu medicamente si vaccinuri pline de otravuri, cu alimente toxice pline de E-uri, cu nanoparticule, cu unde ucigase de la telefoanele mobile, cu stresul si poluarea care sunt din ce in ce mai mari, cu aruncarea in derizoriu a oricaror valori morale, la care se mai adauga pe zi ce trece tot mai multe metode insidioase si incredibile de a strica echilibrul a tot ceea ce ne inconjoara si de a instaura o neliniste ce macina in gol, cum va putea sa reziste cineva in conditiile astea? Un om chinuit si pisat de toate aceste orori, va deveni slabanogit si va fi astfel mult mai usor de convins sa faca compromisul de a accepta cipul. Va amintiti ce s-a scris despre experimentul Pitesti si alte experimente din vremea comunista? Acelea au fost doar o avanpremiera … Tactica este de a distruge orice impotrivire, de a ingenunchia vointa, de a prosti pe toata lumea, pentru ca in final acceptarea sa fie obligatoriu de usoara si „fireasca” … Cati for fi atat de tari in credinta, astfel incat sa reziste acestui tavalug?

  Apreciază

 12. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 13. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 14. CUPRINS A – N « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:33 pm

  […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 15. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 16. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 17. Medicina și masoneria - OrtodoxINFO said, on iulie 7, 2019 at 6:45 pm

  […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază

 18. […] Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţi… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: