SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Teroristii de la 11.09.2001 sunt in viata?

Posted in 11.09.2001, al Qaeda, TERORISM, TERORISMUL by saccsiv on martie 12, 2010

   Iata si transcriptul:

   Atacatorii de la 11 septembrie sunt in viata si sunt teferi, conform sefului Partidului Democrat din Japonia, care a afirmat ca evenimentele de la 11 septembrie au fost o farsa.

   Doctorul David Ray Griffin, profesor si autor al cartii “The New Perl Harbour Revisited” este astazi alaturi de noi in direct din Santa Barbara, California.

   Presupun ca dv credeti ca acest parlamentar din Japonia ar putea avea un punct de plecare in a stabili daca evenimentele de la 9/11 au fost sau nu o farsa.

   Cu siguranta. Dovezi de netagaduit arata ca turnurile au fost distruse prin explozie iar acum se fac verificari.

   Tocmai am terminat de scris o carte despre turnurile gemene care se numeste “Prabusirea misterioasa a World Trade Center“.  Explicatia oficiala, raportul oficial asupra evenimentelor de la 11 septembrie este nestiintific si fals. In aceasta carte exista foarte multe dovezi elaborate de oameni de stiinta, arhitecti si ingineri in legatura cu prabusirea celor trei cladiri.

   In aceasta carte m-am concentrat asupra World Trade Center care a fost daramat cu explozibil, alta posibilitate nu exista. Singura modalitate prin care Institutul National pentru Standarde si Tehnologie, institutul care a intocmit raportul oficial, putea sa nege adevarul, era prin comiterea de fraude stiintifice, cu alte cuvinte, au mintit.

   Dle Griffin, persoana despre care vorbim se numeste Yuhikisa Fujida. Acesta pretinde ca 8 din cei 19 atacatori sunt inca in viata si sanatosi. Ca aceasta situatie a fost creata, nu neaparat de teroristi, ci de persoane care aveau de castigat bani pe bursa de pe urma atentatelor. Cat de mult credeti in argumentele domnului Fujida? Sau credeti ca este o treaba pusa la cale din interior dar din alte motive? 

   In primal rand trebuie sa fim atenti la editorialul sau din Washington Post. Fujida spune ca afirmatiile sale au fost denaturate. Asa ca nu putem lua prea in serios cele scrise. Daca atacatorii erau in jur de opt, stim cu siguranta ca acestia erau inca in viata dupa evenimentele de la 11 septembrie. De exemplu Walid al-Shehri si-a facut aparitia in Maroc unde a tinut o conferinta de presa. BBC a relatat acest lucru si nu spus ca nu exista nici un dubiu in privinta lui, deoarece publicasera raportul FBI si poza sa in toata lumea si era vorba despre aceeasi persoana. Comisia insarcinata cu evenimentele de la 11 septembrie a spus ca Walid al-Sheri si fratele sau au fost probabil cei care au injunghiat stewardesa de pe cursa nr. 11. Au ignorat faptul ca aceste doua persoane erau inca in viata.

   Domnule Griffin, de ce a ascuns guvernul aceste informatii?

   Avem aici un exemplu extrem a unor operatiuni pe care guvernele imperialiste le fac de foarte multa vreme, denumite operatiuni false. Iti ataci proprii cetateni, dai vina pe o alta tara sau pe un alt grup pe care nu le puteai ataca fara motiv.

   Hitler a procedat in felul acesta cand se pregatea sa atace Polonia. Astfel a inceput al doilea Razboi Mondial. Japonia a facul la fel cand se pregatea sa atace Manciuria, astfel a inceput al doilea Razboi Mondial in zona asiatica.

   Guvernul nostru a procedat la fel, in acest caz au plantat dovezi ca aceste atacuri au fost planuite de Al-Qaida. Pana si FBI –ul a afirmat ca Osama Bin Laden nu se afla pe lista vinovatilor atentatului de la 11 septembrie. In general, canalele noastre de stiri nu vor spune oamenilor aceste lucruri. Cand unul dintre oamenii nostri a intrebat FBI-ul de ce Osama Bin Laden nu se afla pe lista vinovatilor, cel ce conducea investigatiile a declarat public “deoarece nu avem dovezi solide ca Osama Bin Laden este responsabil pentru evenimentele de la 11 septembrie”.

   Va multumim ca ati fost alaturi de noi.

   saccsiv:

   Foarte multe informatii si documentare referitoare la 11.09.2001 gasiti la :

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 12, 2010 at 1:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. marcela said, on martie 12, 2010 at 7:55 pm

    eu am cautat imagini si relatari despre 9-11 si exista destule pe youtube
    mi a atras totusi atentia o imagine in care o femeie din WTC2 filma rpivelistea si chiar in acel moment a aparut primul avion care a lovit primul turn …. e de necrezut viteza cu care a lovit turnul.
    femeia a reusit sa filmeze citeva secunde impactul si la o marire a cabinei pilotului apare ceva incredibil O FEMEIE era cea care pilota avionul….
    filmuletul si altele asemanatoare exista pe youtube

    Apreciază

  3. nea Anderthal said, on martie 13, 2010 at 1:30 am

    .. cei care cunosc engleza sa intre pe http://www.iamthewitness.com si sa afle MULLLTEEEE !Ascultai mp3’urile si descarcati cartile postate ! Saccsive ,poate ca ar trebui sa iei si tu contact cu Darryl ca sa afle lumea ca noi romanii SUNTEM VIGILENTI si nu doar o turma asa cum ne vor papu$arii…

    Apreciază

  4. gil said, on martie 13, 2010 at 9:18 am

    basescu a zis ca in caz ca sua ataca iranu romania ataca si ea,asa ca nu mai vorbiti de 11 sept ca sa nu va socoteasca si pe voi teroristi

    Apreciază

  5. andrei_sunt said, on martie 13, 2010 at 1:13 pm

    orice inginer constructor cind vede cum s-au prabusit constructiile isi da seama ca asa ceva nu este posibil, ii clar ca au fost demolate , deci se vede de la 100000 km, nu au cum sa se prabuseasca in halul acela mai ales cu structura de rezistenta pe care le aveau

    Apreciază

  6. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:10 pm

    […] VIDEO (si transcriptul): Teroristii de la 11.09.2001 sunt in viata? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.