SACCSIV – blog ortodox

Ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla: NEMULTUMIRILE SOCIALE …

Posted in proteste by saccsiv on martie 12, 2010

   Citez din Întreaga Europă fierbe de nemulţumiri sociale:

   Greve paralizante (Grecia), „şefchestrări” (Franţa), mii de oameni scoşi în stradă (Spania) sau blocarea transportului public, pregătită pentru vacanţa de Paşti (Marea Britanie), sunt mijloacele de luptă sindicală

   Cel mai mare „stat social” (UE) se confruntă cu o criză socială pe măsură, gata oricând să explodeze în violente mişcări de stradă, a relevat o nouă zi de grevă generală în Grecia. Paralizarea activităţii, cu costuri de zeci de milioane de euro pentru o economie şi aşa în mare suferinţă, pare singurul răspuns împotriva crizei pentru milioane de greci, care îi cer premierului George Papadoupoulos „să-i taxeze pe bogaţi”, fără a se atinge de remuneraţiile bugetarilor.

   Dincolo de oprirea circulaţiei avioanelor, tramvaielor şi a trenurilor, de închiderea ministerelor, a şcolilor şi universităţilor, a muzeelor şi a altor instituţii publice, greva de ieri a produs pagube şi prin distrugeri. Deşi foarte puţini din cei 30. 000 de manifestanţi de la Atena şi 14.000 de la Salonic au fost violenţi, câteva zeci de tineri anarhişti au spart tot ce au prins în cale.

   La Atena, motociclete ale poliţiştilor, vitrine de magazine, restaurante, bănci şi un cinematograf au devenit ţinta unei ploi de proiectile – adesea, bucăţi de marmură desprinsă din pavaj sau elemente de mobilier urban distruse. În timp ce mulţimea scanda „niciun sacrificiu pentru plutocraţie” sau „slujbe adevărate, salarii mai mari”, câteva zeci de turbulenţi au intrat în luptă cu poliţia.

   Oamenii legii au avut propria demonstraţie

   Schimbului de proiectile i s-a răspuns cu gaze lacrimogene şi cu arestarea a cel puţin 12 tineri de către trupe specializate în ordine publică, în timp ce, într-o piaţă din centrul Atenei, circa 200 de oameni ai legii protestau ei înşişi. Poliţişti, membri ai Gării de Coastă şi pompieri s-au adunat, îmbrăcaţi în uniforme, pentru a-şi exprima şi ei nemulţumirea faţă de reducerea salariilor.

Potrivit legii, ei nu au voie să facă grevă, dar nu le sunt interzise protestele. Prin urmare, Asociaţia Poliţiştilor a organizat un miting, acuzând faptul că – la fel ca agenţii fiscali şi vameşii, care au putut chiar să intre în grevă – membrii săi sunt „printre cel mai greu loviţi de planul de austeritate”. Poliţiştii se plâng că ajung la salarii de numai 1.000-1.200 euro, cu tot cu ore suplimentare.

   Nemulţumiri pe întreg continentul

   Poate nu la fel de violent, dar nemulţumirile dau în clocot peste tot în Europa, iar Franţa rămâne în prim plan. Luna trecută, prima pagină a ziarelor a fost ţinută de greva controlorilor de trafic aerian şi de cea a angajaţilor de la rafinăriile Total, iar acum o nouă „şefchestrare” este în desfăşurare la o uzină din vestul ţării.

   „Îl reţinem pe Yves de Waroquier, care ne-a fost prezentat drept noul director”, au anunţat angajaţii firmei americane Sullair Corporation. Ei acuză faptul că noul manager a fost pus să gestioneze închiderea fabricii de compresoare şi să facă 112 de concedieri. Sindicaliştii l-au lăsat să plece pe preşedintele american al firmei, dar îl reţin pe managerul francez, pentru a forţa „negocieri reale”. Aceasta este cea de-a treia „şefchestrare” în regiunea Loire, de la începutul anului. Precedentele două „companii victime” au fost grupul suedez Akers şi cel german Siemens VAI MT.

   Comentariu saccsiv:

   Acesta este unul din motivele pentru care ELITELE au declansat criza:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Protestele sociale … Si nu este singurul. Va urma si foametea si razboiul. Si mai ales revolutia, care va aduce „solutia” la toate problemele omenirii …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 12, 2010 at 5:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. agerstress said, on martie 12, 2010 at 8:03 pm

    In revoltele populare exista un anumit grad de imprevizibil, pe cand „corectitudinea politica” si servilismul oamenilor politici sus pusi, fata de artizanii N.W.O, merge la sigur. In ce priveste calea democratica, nu mai functioneaza de mult. Daca stam bine sa ne gandim, nu a functionat niciodata cu adevarat.
    Dintre toate variantele, revolutia este singura care mai lasa o portita, tocmai prin acel mic grad de imprevizibilitate, spre dejucarea planurilor diabolice ale N.W.O. Dar sansele sunt foarte mici. Noi, crestinii, nu trebuie sa disperam. Razboiul nostru cel mai mare este in planul spiritual. Nu pentru cele lumesti trebuie sa ne aruncam in lupta ci pentru credinta si nu cu „sabia” ci cu cuvantul. Multe se vor prabusi in jurul nostru. Sa nu ne „lipim” de prabusirea lor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2010 at 8:45 am

      agerstress

      Gresesti. Toate revolutiile au fost pregatite, finantate si declansate de catre ELITE si nici una nu a lasat vreo portita …

      Apreciază

  3. silviub said, on martie 12, 2010 at 8:44 pm

    Un zvon „din popor” zice ca imediat dupa incalzirea vremii (pt a putea rezista in strada) sindicatele si populatia in general vor exploda – vor iesi toti in strada si nu vor fi prea veseli….

    Apreciază

  4. Valentin said, on martie 12, 2010 at 9:59 pm

    Asta-i tare de tot :))

    Apreciază

  5. codin said, on martie 12, 2010 at 10:02 pm

    Unul din scopurile pentru care oculta mondialla a recurs la colapsarea artificiala a economiei este pentru a scoate lumea in strada.Se doreste crearea de haos.Asta e deviza lor.”ORDER OUT OF CHAOS”. Pentru a implementa politicile si programele noii ordini mondiale, prima data trebuie sa colapseze veche ordine mondiala.Si exact asta se petrece acum.In fine….totul va fii precum vechile proorociri arata, nu am nici cea mai mica indoiala in privinta asta.

    Apreciază

  6. danutza said, on martie 13, 2010 at 12:04 am

    revin cu rugamintea: fratilor, va rog, intrati pe siteul realitatea, http://www.realitatea.net/realitatea-net-va-prezinta-conspiratii-celebre–episodul-28–mitul-existentei-istorice-a-lui-isus_704349.html#comentarii si trimiteti un cometariu. trebuie sa ne unim cand e vorba sa ne aparam ortodoxia si pe Mantuitorul. articolul despre evrei l-au scos repede de pe site, cand au vazut ca oamenii erau impotriva lor. mi- e groaza la ce s-a ajuns. dupa avatar, agora, codul lui davinci, harry potter, larry david, etc, au venit cu mizerii de genul asta. sa vedeti la ce s-a ajuns!!! Dumnezeu sa ne apere!

    Apreciază

  7. gil said, on martie 13, 2010 at 10:52 am

    da danutza ai dreptate sa te enervezi cand vezi ca daca vorbesti ceva de evrei faci puscarie si daca vorbesti impotriva lui Hristos obtii functii in stat,dar cum a patit o Pastorul va pati si turma credincioasa caci nu e locul dreptilor in ograda necredinciosilor,e din contra foarte trist cum omul cand e nebun zice ca e smecher!

    Apreciază

  8. doar ortodoxia said, on martie 13, 2010 at 2:35 pm

    Ma intreb de ce nu iesim in strada sa ne revoltam impotriva pornografiei, a homosexualitatii,a promovarii ideii de casatorie intre persoane de acelasi sex,impotriva violentei lansata cu un rafinament demonic in toate mijloacele mass-media,impotriva avorturilor,impotiva mizeriei care ameninta sa corupa din punct de vedere moral populatia intregii tari si,nu in ultimul rand impotriva celor ce vor sa distruga credinta si cinstea ce i se cuvine BUNULUI DUMNEZEU.Privim cu nepasare cum dragostea fata de lume se strecoara incet si pe neobservate in om,momindu-l spre mirajul ratacitor al mandriei de a crede ca el,creatura , este de fapt un creator, nerecunoscand conditia care ne-a fost daruita de DUMNEZEU, in scurta durata a pelerinajului nostru pamantesc.Si cel mai grav lucru este acela ca noi,fratii,,care marturisim ca il iubim pe BUNUL DUMNEZEU,nu facem nimic sa impiedicam aceste uraciuni,cel putin daca nu le opri,macar public sa aratam ca nu ne dam cosimtamantul pentru infaptuirea acestor nelegiuiri.La Judecata de Apoi vom da socoteala daca ajungem sa spunem raului bine sau binelui rau,sau daca ne aratam nepasatori.

    Apreciază

    • Diego said, on martie 13, 2010 at 6:33 pm

      de ce?
      pentru ca suntem putini
      si oricum noi crestini nu luptam pentru lumea aceasta ci pentru cea vesnica, deci adevarata lupta e in interiorul nostru.
      Si inca ceva niciodata societatea umana nu a fost conform invataturii lasate de Iisus Hristos(nici macar in „epoca de aur” a crestinismului sec IV), de ce? pentru ca la nivel de societate e imposibil, si daca cercetezi Legea Noului Testament in nici un caz nu sunt porunci la nivel de societate ci la nivel individual.
      Dealungul Istoriei la nivel de comunitate sa intamplat unul dintre cele mai grave lucruri sa ucis in numele lui Hristos(cel mai bun exemplu este Inchizitia) cea ce propui u nu se poate realiza pe cai pasnice(proteste, greve …) ci prin violenta,rascoala,revolutie religioasa deci prin fanatism religios. Repet nu poate sa exista o societate pe baza invataturii lui Iisus Hristos( ea nu este din aceasta lume) nu poate exista raiul pe pamant in societate( raiul pe pamant l-au trambitat toate revolutiile franceza, bolsevica, socialistii,diverse religii, si cei care nu au inteles crestinismul). NU EXISTA SOLUTII LUMESTI, adevarata solutie e in interiorul nostru, Imparatia Lui Dumnezeu se naste in inimile noastre, aici incepe raiul care se continua dupa moartea trupului, si daca nu il simti si nu intelegi care este adevaratul rai sa fii si sigur ca nu vei avea parte de el nici dupa ce mori.Cea ce este scris in cartea vietii trebuie sa se implineasca, nu mai visati, numai cadeti in plasa diavolului, ochii vostri trebuie sa fie catre Hristos nu catre raul din lumea aceasta, noi nu il asteptam pe antihrist ci pe Cel ce este CALEA,ADEVARUL SI VIATA, deci pentru cine ne pregatim?

      Apreciază

  9. doar ortodoxia said, on martie 14, 2010 at 11:55 am

    Da frate Diego,ai dreptate,,caci asa cum spune scriptura „Fericiti facatorii de pace „.Dar nu m-am gandit nici-o clipa ca aceasta revolta ( a sufletului ) poate degenera in manifestari de ura si impicit,violenta.Asa este,vrajmasul nu doarme niciodata si dintr-o cauza pe care o vrei sa fie nobila ,se poate ajunge la raul pe care nu vrei sa-l faci.Oare ar fi imposibil si pentru noi sa facem asemenea Ninivitenilor,care au fost instiintati de proorocul Iona ca cetatea cea mare a Ninivei urma sa fie distrusa dupa 40 de zile? ” Iar oamenii sa se imbrace cu sac si sa strige din toata puterea si fiecare sa se intoarca de pe calea lui cea rea si de la nedreptatea pe care o savarsesc mainile lui.Si poate DUMNEZEU se va milostivi si va tine in frau mania iutimii LUI ,ca sa nu pierim. Atunci DUMNEZEU a vazut faptele lor cele de pocainta,ca s-u intors din caile lor cele rele.Si i-a parut rau DOMNULUI de prezicerile de rau pe care li le facuse si nu le-a implinit . ” ( Iona,cap. 3; 8-10 ).Multumesc frate,asa lucreaza DUHUL,aculo unde unul cade,celalalt il ridica cu duhul blandetii.

    Apreciază

  10. […] Ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla: NEMULTUMIRILE SOCIALE … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.