SACCSIV – blog ortodox

GRABA MARE si are legatura cu Orasele de 15 minute si mancatul insectelor! „Planul de restaurare a naturii” prevede ca pana in 2035 raurile din UE trebuie sa curga liber (fara indiguiri si baraje). Aceasta inseamna o enorma inundare a terenurilor agricole si lipsa hidrocentralelor. CARE E FINALUL?

Asta cu green deal nu este pentru binele omului. Doar ni se spune ca ar fi. Masurile pentru salvarea planetei sunt doar un motiv pentru instalarea unei teribile dictaturi. Iar restrictiile vor deveni de nesuportat.

Iata mai jos o tema despre care n-am auzit dezbatandu-se la tv.

Sursa: https://r3media.ro/video-eurodeputata-carmen-avram-a-detaliat-planul-de-la-bruxelles-prin-care-s-a-a-vrut-sa-inunde-600-000-de-hectare-de-teren-arabil-din-romania-vor-sa-ne-intoarcem-la-ce-era-in-anii-50/

Carmen Avram a detaliat planul de ‘restaurare a naturii’ prin care România ar fi putut pierde până la 600.000 de hectare de teren arabil, la dcnews. Este vorba despre celebra „lege pentru restaurarea naturii”, despre care R3media a relatat.

„Restaurarea naturii ne spune așa: tot ce am făcut din anii `50 încoace trebuie să dispară și să ne întoarcem la ce era în anii `50, deci asta înseamnă că agriculturii i s-ar fi luat toate terenurile care au fost secate pentru a fi transformate în teren agricol. Vorbim despre insula mare a Brăilei, Lunca Dunării, toate zonele care au fost desecate.

Există calcule care s-au făcut și care arată că România ar fi putut pierde până la 600.000 de hectare de teren arabil.

În mlaștinile alea nu vei produce niciun fel de hrană” a spus Carmen Avram.

Carmen Avram: E o problemă cu râurile

Eurodeputata a precizat că mai sunt încă probleme în planul de ‘restaurare a naturii’ prin care țările vor putea fi obligate să îndeplinească anumite obiective de mediu care le vor afecta economiile.

„Până-n 2030, o etapă, apoi până-n 2035, 25.000 de km de râu din UE trebuie să curgă liber. Asta înseamnă că pe râul respectiv nu trebuie să ai niciun fel de opreliște, exact cum se întâmpla înainte de anii `50, asta înseamnă să renunți la îndiguiri, baraje, poate și la microcentrale”, a spus Carmen Avram.

„Dosarul cu restaurarea naturii nu prevedea bani pentru țări, țările trebuiau să-și asume restaurarea naturii în aceste condiții, dar să plătească din propriul buget” a punctat europarlamentarul, precizând că sunt contradicții foarte mari în Green Deal.

„Vor să ne întoarcem într-un soi de sălbăticie pe anumite zone, lăsând vag criteriul pe baza căruia un stat decide să aleagă zona în care va face această biodiversitate.

Nimeni nu știe care este forma finală. Se știe că aproape tot ce s-a prevăzut pentru agricultură a fost eliminat prin vot, dar cred că au rămas râurile într-o formă sau alta” a mai declarat Carmen Avram.

 

Comentariu saccsiv:

Au renuntat partial dar doar deocamdata. Revin ei.

De ce atata graba?

Pentru ca exista un plan iar ei sunt in intarziere.

(more…)

Video: Un urs a venit sa faca baie in piscina unei vile din California

Posted in ANIMALE, CALIFORNIA, SUA by saccsiv on iulie 30, 2023

Sursa: https://stirileprotv.ro/divers/un-urs-a-fost-prins-in-timp-ce-se-balacea-in-piscina-unei-case-din-california.html

În sudul Californiei, un urs toropit de căldură și-a găsit oaza de răcoare într-un jacuzzi din curtea unei vile. Moș Martin s-a simțit ca la el acasă.

S-a bălăcit minute bune, ba chiar a zăbovit puțin să admire peisajul timp, în care unul dintre proprietari îl filma, de la distanță. Chemase, între timp și ajutoare de specialitate, dar musafirul a plecat de unul singur.

A escaladat un gard apoi s-a urcat într-un copac, unde și-a făcut siesta. Cei de la Protecția Animalelor l-au așteptat să coboare de bună voie, apoi l-au lăsat să se întoarcă liniștit în pădure.

Comentariu saccsiv:

Baribalul sau ursul negru american este mai mic decat grizzly, dar totusi recordul in greutate a fost de 400 kg:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Baribal

 

Ministrul lituanian de interne cere retragerea cetățeniei lituaniene unei dansatoare pe gheață nascută în Rusia, deoarece nu a condamnat invazia Rusiei în Ucraina

Posted in LITUANIA, RUSIA, SPORT by saccsiv on iulie 30, 2023

Sursa: https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/2045571/minister-appeals-to-president-to-strip-ice-dancer-drobiazko-of-lithuanian-citizenship

Un ministru face apel la președinte pentru a-i retrage cetățenia lituaniană dansatoarei pe gheață Drobiazko

Publicat pe 28 Iulie 2023, de LRT.lt

Margarita Drobiazko / A. Ufartas/BNS

Ministrul lituanian de interne, Agnė Bilotaitė, a făcut apel la președintele Gitanas Nausėda să ia o decizie cu privire la retragerea cetățeniei lituaniene, acordată prin excepție, dansatoarei pe gheață din Rusia, Margarita Drobiazko.

Ministerul de Interne a declarat vineri că ministrul s-a adresat șefului statului în baza Legii cetățeniei și în lumina informațiilor furnizate de autoritățile competente. Decizia finală va fi luată de președinte.

Potrivit Departamentului pentru Migrație, Drobiazko întreține legături profesionale și personale strânse cu Tatyana Navka, soția purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, și participă la spectacole organizate de aceasta.

De asemenea, Drobiazko nu a condamnat sau nu s-a opus invaziei militare la scară largă a Rusiei în Ucraina, scrie Ministerul de Interne într-un comunicat de presă.

Născută în Rusia, Drobiazko a primit cetățenia lituaniană în 1993 pentru a putea reprezenta țara la evenimente sportive internaționale alături de partenerul și soțul ei lituanian, Povilas Vanagas.

Margarita Drobiazko și Povilas Vanagas în anul 2017 / BNS

Cei doi au reprezentat Lituania la cinci Jocuri Olimpice și la zece campionate internaționale. În anul 2000, Drobiazko și Vanagas au primit o distincție de stat, Ordinul Marelui Duce Gediminas al Lituaniei, gradul 5. Distincția le-a fost retrasă în luna august a anului trecut, dar ei nu au returnat-o încă.

„Acest lucru arată lipsa totală de respect a lui Drobiazko față de instituția președintelui Lituaniei și față de statul lituanian în general”, a declarat Departamentul pentru Migrație.

Drobiazko și Vanagas au fost condamnați pe scară largă în Lituania pentru că au evoluat la Soci vara trecută, într-un spectacol găzduit de Navka.

Deputații lituanieni au cerut Ministerului de Interne să analizeze posibilitatea de a revoca cetățenia lui Drobiazko în conformitate cu noile modificări legislative adoptate în martie.

Legislația permite retragerea cetățeniei lituaniene cetățenilor cu dublă cetățenie naturalizați care au primit cetățenia lituaniană prin excepție, în cazul în care aceștia ‘pun în pericol, prin acțiunile lor, interesele de securitate ale Lituaniei sau ale aliaților săi și, astfel, discreditează țara’.

 

Comentariu saccsiv:

Cateva chestii despre Lituania:

IADUL PE PAMANT. Iata cum fetita vanatorului de pedofili DRASIUS KEDY (ucis de SISTEM) a fost luata cu forta si data mamei pedofile

Ministrul Culturii din Lituania: vrea o ‘carantină intelectuală’ atunci când vine vorba despre cultura rusă

 

Poate ultima ispita a diavolului: da, vine sfarsitul lumii, dar nu prea curand

Comentariul fratelui mircea.v postat la Gigi Becali despre sfarsitul lumii:

Asta cu 40-50 de ani poate sa fie din categoria „lucrare fina” a diavolului. Deja sa vede cu ochiul liber, nu poti sa mai negi ca se vrea disparitia banilor fizici, ca se vrea implant de cip…, si atunci ultima manevra a celui negru e sa nu mai nege, ci sa spuna ca, lasa, vor fi toate astea, dar mai e pana atunci… Iar 40-50 de ani e un orizont destul de indepartat, nu mai pare o urgenta, nu mai pare presant, si atunci mai amani lupta, iesitul la lupta si dormitezi inca 30-40 de ani, ca doar mai sant 40-50 pana atunci. Si pe cand dormitezi, te trezesti brusc intr-o zi ca nu mai sant nici bani lichizi, si ca iti bat la usa pt implant de cip.

Seamana cu celebra ispita a celui ce vrea sa mearga la spovedanie iar diavolul ii transmite un gand de genul: da, mergi la spovedanie dar nu azi. E timp…

Iar nefericitul, care crede ca mai are o gramada de ani de trait pe acest Pamant, amana. Dar poate moare maine. Si ce se face?

Asa si asta cu sfarsitul lumii. Mantuitorul ne-a zis de doua mii de ani sa fim mereu pregatiti Matei, 24:

  1. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.
  2. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.
  3. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

Dar noi n-o facem:

Sfantul Teofan Zăvorâtul: “Moartea tot o mai așteaptă câte unul; dar ziua Domnului, mai nimeni”

Chiar daca semnele sunt din ce in ce mai clare.

Iar daca totusi incepem sa ne trezim, vine dracul si zice: da, vine sfarsitul lumii, dar nu prea curand…

Satanista Taylor Swift le-a cantat iar publicul a dansat de a cutremurat pamantul

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 30, 2023

G4Media: Fanii lui Taylor Swift au provocat o activitate seismică record în timpul spectacolelor

După două nopți de dansuri la concertele din Seattle ale artistei americance Taylor Swift, fanii entuziaști au provocat o activitate seismică echivalentă cu un cutremur cu magnitudinea 2,3, potrivit seismologului Jackie Caplan-Auerbach.

„Swift Quake” a fost comparat cu „Beast Quake” din 2011, când fanii echipei Seattle Seahawks s-au bucurat atât de tare după un eseu impresionant al fundașului Marshawn „Beast Mode” Lynch, încât „bucuria” lor a fost detectată de același seismometru local ca și concertul Swift, a declarat Caplan-Auerbach pentru CNN.

Caplan-Auerbach, care lucrează ca profesor de geologie la Western Washington University, a văzut comparația într-un grup de cutremure din Pacific Northwest pe care îl moderează pe Facebook și s-a pus imediat pe treabă.

Seismogramele compară activitatea seismică de la „Beast Quake” din 2011 cu activitatea înregistrată în timpul unuia dintre concertele susținute de Taylor Swift în iulie, la Seattle.

„Am luat datele din ambele nopți ale concertului și am observat rapid că erau în mod clar același model de semnale”, a spus ea, adăugând: „Dacă le suprapun unul peste altul, sunt aproape identice”.

Seismograme suprapuse de la concertele din turneul „Eras” al lui Taylor Swift din 22 și 23 iulie.

Principala diferență între concertele din 22 și 23 iulie, în afară de cântecele surpriză pe care Swift este cunoscută că le interpretează, reprezintă aproximativ 26 de minute. „Am întrebat în jur și am aflat că spectacolul de duminică a fost întârziat cu aproximativ o jumătate de oră, așa că asta se adaugă”, a spus Caplan-Auerbach.

Deși diferența de magnitudine dintre „Beast Quake” și „Swift Quake” este de doar 0,3, Caplan-Auerbach a spus că Swifties îi învinge pe fanii Seahawks. „Zguduirea a fost de două ori mai puternică decât la „Beast Quake”. L-a dublat absolut”.

„Principala diferență este durata zguduirii”, a explicat Caplan-Auerbach.

„Aplauzele după un eseu durează câteva secunde, dar în cele din urmă se sting. Este mult mai aleatoriu decât la un concert. Pentru Taylor Swift, am colectat aproximativ 10 ore de date în care ritmul a controlat comportamentul. Muzica, difuzoarele, ritmul. Toată această energie poate conduce în pământ și îl poate zgudui.”

Chiar și Taylor Swift a simțit energia de la Swifties de pe Coasta de Vest, și a mulțumit publicului din Seattle într-o postare pe Instagram luni pentru „toate încurajările, țipetele, săriturile, dansurile, cântecele din toți plămânii”.

„A fost cu adevărat unul dintre weekendurile mele preferate dintotdeauna”, a adăugat ea.

Concertele din Seattle ale lui Swift au loc în timp ce se apropie de finalul turneului său național „Eras”, primul său turneu din ultimii cinci ani. De-a lungul acestui turneu, cântăreața a fost creditată pentru stimularea economiilor locale și pentru că a doborât un record de asistență în Pittsburgh, printre multe altele.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT in rol de regina

 

INMULTIREA PAINILOR

Matei 14, 14-22:

Şi ieşind, a văzut mulţime mare şi I S-a făcut milă de ei şi a vindecat pe bolnavii lor. 

Iar când s-a făcut seară, ucenicii au venit la El şi I-au zis: locul este pustiu şi vremea iată a trecut; deci, dă drumul mulţimilor ca să se ducă în sate, să-şi cumpere mâncare. 

Iisus însă le-a răspuns: N-au trebuinţă să se ducă; daţi-le voi să mănânce. 

Iar ei I-au zis: Nu avem aici decât cinci pâini şi doi peşti. 

Şi El a zis: Aduceţi-Mi-le aici. 

Şi poruncind să se aşeze mulţimile pe iarbă şi luând cele cinci pâini şi cei doi peşti şi privind la cer, a binecuvântat şi, frângând, a dat ucenicilor pâinile, iar ucenicii mulţimilor. 

Şi au mâncat toţi şi s-au săturat şi au strâns rămăşiţele de fărâmituri, douăsprezece coşuri pline. 

Iar cei ce mâncaseră erau ca la cinci mii de bărbaţi, afară de femei şi de copii. 

Şi îndată Iisus a silit pe ucenici să intre în corabie şi să treacă înaintea Lui, pe ţărmul celălalt, până ce El va da drumul mulţimilor.  

Sfantul Ioan Gura de Aur:

Dar poate tu vei zice: „Cum pot eu să dau milostenie, când însumi sunt sărac?”. În adevăr, tocmai când eşti sărac poţi face aceasta, de multe ori chiar mai bine.

Cititi va rog mai multe la:

INMULTIREA PAINILOR – Duminica a VIII-a dupa Rusalii. Sf. Ioan Gura de Aur „Postul nu se ridica la cer, daca nu are de sora milostenia.”